Bardzo serdecznie dziękuję Panu Stanisławowi Fluder, szefowi ośrodka Szofer za zmobilizowanie mnie i merytoryczną, konsekwentną pomoc w przygotowaniu do egzaminu na prawo jazdy kat. B, co w przypadku mojego rocznika 1950 ! nie było takie łatwe. Serdecznie dziękuje Panom Instruktorom: Panu Andrzejowi, Panu Dawidowi i Panu Dariuszowi za cierpliwą, bardzo profesjonalną naukę praktycznej jazdy. Wszystkim Panom dziękuję za serdeczny, bardzo kulturalny, miły kontakt i wyrozumiałość. Egzamin teoretyczny oraz egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem z bardzo dobrym wynikiem ! To poza moją determinacją głównie zasługa pana Stanisława i Panów Instruktorów. Firmę Szofer polecam wszystkim pragnącym przygotować się do egzaminów na prawo jazdy lub udoskonalić swoje umiejętności, posiada wieloletnie bardzo pomyślne doświadczenie. Bardzo polecam współpracę z wymienionymi przeze mnie Panami: Panem Stanisławem, Panem Andrzejem, Panem Dariuszem i Panem Dawidem !
Najserdeczniej życzę Panom satysfakcji z prowadzonej misji oraz wszelkiej pomyślności !!!
Marek Cholewka
Kraków