W przeszłości rekrutowano na stanowisko Pracownika biurowego – obsługa sekretariatu, bez podanego wynagrodzenia. Firma wymagała wykształcenia wyższego oraz biegłej znajomości pakietu MS Office. Oczekiwano też doświadczenia administracyjnego i znajomości Comarch Optima.
Czy według Was lista wymagań była długa przy tak ogólnych zadaniach, i czy ktoś znał widełki płacowe na tym stanowisku?
Praktyki w firmie bardzo mi się spodobały i wzbogaciły mnie o nowe doświadczenia i - o dziwo - nowe zainteresowania. Od czasu odbytych praktyk stale pogłębiam swoją wiedzę na temat procesów certyfikacji i rolnictwa ekologicznego.
stazystka
20.12.2016 09:22
warunki pracy straszne. w lecie jak pracownik nie przyniesie wlasnego wiatraka to sie ugotuje, ogolnie ciasno, ciasno i ciasno. Kazdy pracownik musi przejsc staz ( darmowy pracownik).Jesli chodzi o współprace między pracownkami to takowej nie ma. W zespole są grupki które tylko podsłuchują się nawzajem a poźniej obgadują, Nikt nikogo nie daży szacunkiem, Szkoda pisać. Odradzam tam prace.
Dorota Kowalewska
24.02.2017 12:28
Szanowna Pani,
Przykro mi, ze staż w Biocert Małopolska rozczarował Panią i wzbudził aż tyle emocji. Wyjaśniam, że nie wszystkie osoby po odbyciu stażu są zatrudniane w naszej firmie( o takiej możliwości kandydaci na stażystę informowani są przed rozpoczęciem stażu). Powód jest prosty: nie każdy nadaje się do pracy w biurze certyfikacji. Pragnę wyjaśnić, że Biocert Małopolska sp. z o.o. przyjmuje na staż absolwentów uczelni w celu sprawdzenia umiejętności i wyłonienia osób, które zostaną zatrudnione po zakończeniu stażu . Pracownicy etatowi, którzy związani są z nami od kilku a niektórzy nawet od kilkunastu lat zostali zatrudnieni po odbyciu stażu z Urzędu Pracy. W Biocert Małopolska sp. z o.o. pracuję od samego początku i nie zdarzyło mi się przynieść do pracy wiatraka. Uważam, że warunki lokalowe są dobre a atmosferę w pracy tworzą sami pracownicy. Na szczęście rzadko zdarzają się tacy, którzy są ze wszystkiego niezadowoleni…… Życzę Pani powodzenia w dalszej drodze zawodowej, Dorota Kowalewska Z-ca Dyrektora Biocert Małopolska Sp. z o.o.