W lutym 21r zamawiałem w firmie Benimara AMPHITRYON 940 Z ZAZNACZENIEM DOSTAWY DO KONCA MARCA 2021 Kampera odebrałem dopiero 05.05.2021
Biorąc pod uwagę ,że był to okres pandemi rozumie,że takie rzeczy mogą się zdarzyc.Natomiast w między czasie próbowałem dzwonic i uzyskać jakieś informacje na temat tego co się dzieje.Telefony odbierała Pani a jedyną informacje którą uzyskiwałem to to ,że szef wydaje samochód i odzwoni.Po trzech mojch telefonach raczył przesłac wiadomość o 22 ,że jest dostępny i może rozmawiać.Takich sytuacji było kilka.Przy odbiorze kampera ponieważ brany był w lizingu i faktura przez ACK wystawiana była wczesniej uwzględniała montaż anteny satelitarnej i dodatkowe gniazdo zewnętrzne.Wartość takiej usługi to kwota prawie 1900 Euro.po stwierdeniu braku anteny i gniastka uzyskałem odpowiedz ,że w takim przypadku róznica ta zostanie zwrócona mi na konto.Po okresie około miesiąca i stwierdzeniu ,że powyższa kwota nie została przelana.Wykonałem tel odebrała partnerka własciciela i poinformowała ,że sa na wyjeżdzie na rozmowach biznesowych i ,że szef odzwoni po trzech dniach milczenia wykonałem tel i tu bingo szef osobiscie odebrał i obiecał ,że przekaże księgowej i pieniądze prześle.Były następne trzy tygodnie ciszy.Więdz dzwonie tym razem odbiera syn własciciela i obiecyje ,że przekaże ojcu ,że dzwoniłem.W ten sposób doczekaliśmy się sierpnia.Dzwonie do ACK udało mi się połączyć z szefem który mówi ,żebym przyjechał kamperem to mi antene zamontuje.Prawie cału sezon bez anteny a Pan łaskawie może mi antene zamontować,gdzie muszę poświecic cały dzień i dodatkowe koszty,dlatego kategorycznie odmówiłem chocby dlatego,że wczesniej powodem niezamontowania było poprostu zwykłe przeoczenie lisry dodatkowego wyposarzenia a tu Pan kręci i mówi,że wtedy nie mieli anten.Konczy się na tym ,że Szef mówi ,żeby zadzwonić do firmy lizingowej ,żeby zmienili całą umowe lizingową i zmniejszyli o kwotę brakujących elementów,jak im o tym powiedziałem a było to pod koniec sierpnia to podejrzewam ,że do tej pory rechotają.Tak ,że mamy 06.09.2021r a ja kwoty za brakującą antene do tej pory nie otrzymałem.Sam prowadze działalność i staram się być wyrozumiały,ale jak pomyśle ile mnie nerwów i telefonów kosztowało zanim odebrałem wymarzone auto i kupując samochód,który trochę kosztuje będę miał radość z tego powodu,a były i są tylko nerwy.Piszę to jako przestrogę dla innych niech każdy sam wyciągnie sobie z tego wnioski własciciel może też i pewne rzeczy zrozumie.