Jacek Poloszyk Auto-Pol

Adres: Bolesława Chrobrego 23, 62-060 Stęszew

NIP: 7771376304 REGON: 004863347

Jacek Poloszyk Auto-Pol
1 1 5 1

Opinie o Jacek Poloszyk Auto-Pol

Filtruj opinie po kryteriach:

Anonim
 Opinia

Nie polecam absolutnie nikomu !!! Właśnie przegrali w sądzie sprawę ciągnącą się trzy lata o złe naprawienie auta powypadkowego ,ktore w rzeczywistosci stwarzalo zagrożenie . Terminowość ,uczciwość ,rzetelność itp to dla nich pojęcia obce. A przed nimi kolejne sprawy związane z oszustwem...do usłyszenia

Pomocna?
Tak1Nie
Woma-dach
 Opinia

(usunięte przez administratora) naciagacz i oszust terminowość to dla niego obce pojecie Ostrzegam przed warsztatem Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zamknac warsztat

Pomocna?
Tak5Nie
Womadach
 Opinia
@Woma-dach 20.02.2019 09:26

Ukradł dokumenty z pojazdu umowę kupna oraz kartę pojazdu Uważać na partacza

Pomocna?
Tak3Nie
Sylwka123
 Opinia
@Womadach 20.02.2019 11:58

Proszę o kontakt na emaila

Pomocna?
Tak1Nie
Adam
 Opinia

Smutne opinie piszecie, o ile są w pełni uzasadnione to rynek sam wyeliminuje taką firmę.

Pomocna?
Tak1Nie
Sylwka123
 Opinia
@Adam 22.11.2018 21:11

Smutne a jakże prawdziwe !!! to tylko wiemy my poszkodowani, a piszemy to po by poniósł zasłużoną karę za (usunięte przez administratora)klientów

Pomocna?
TakNie
Witold
 Opinia
@Adam 22.11.2018 21:11

Wiecie może, czy firma obecnie normalnie funkcjonuje? Czy w związku z informacjami, które zawarliście w swoich komentarzach, zostały przez Was poczynione kroki, aby wyjaśnić całą sytuację? Proszę, abyście napisali, jak to dokładnie wygląda. Będę wdzięczny za rzetelne informacje na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Sylwka123

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Nie polecam tego warsztatu nikomu,absolutnie!!!!! Od czasu wypadku i oddania auta im do naprawy minęło 14 miesięcy a ja nadal nie otrzymalam auta swego, mimo że ubezpieczalnia wypłaciła odszkodowanie 20 dni po zgłoszeniu. Właściciel dziecinnie się tłumaczy wichłaczy ,kreci. Ciągle tłumaczy że za tydzień auto oddaje,że juz sklada i od ponad roku jeszcze nie złożył. Za to ja już złożyłam sprawę gdzie trzeba. Poszkodowani mogą się zgłaszać sylwia.dudkowska76@gmail.com

Pomocna?
Tak12Nie
UWAGA
 Opinia

Uwaga!!! Ponawiam prośbę o kontakt ze mną w sprawie oszustw dokonywanych przez ten "warsztat samochodowy?. Wszystkie osoby poszkodowane i oszukane, które do mnie jeszcze nie napisały proszę o kontakt. Wiele osób pokrzywdzonych i oszukanych już do mnie napisało a jest ich nie mało.

Pomocna?
Tak12Nie
UWAGA
 Opinia

Uwaga!!! Właściciele warsztatu samochodowego są oszustami i krętaczami jakiego świat jeszcze nie widział . Ja swoją sprawę skierowałem na Policję i nie popuszczę im muszą ponieść zasłużoną kare za oszukiwanie ludzi. Proszę wszystkich oszukanych przez tych ludzi się ze mną skontaktować!!!

Pomocna?
Tak8Nie
UWAGA
 Opinia
@UWAGA 28.08.2018 11:56

PROSZĘ KOLEJNYCH OSZUKANYCH O KONTAKT POD eltompoz@o2.pl

Pomocna?
Tak5Nie
Sylwia123
 Opinia
@UWAGA 28.08.2018 11:56

Chce się z panem skontaktować ale nie ma danych sylwia.dudkowska76@gmail.com

Pomocna?
Tak1Nie
Renault
 Opinia

Jeśli myślicie że zle opinie sa wymyślone to na pewno nie. Nie znam większego oszusta i przede wszystkim "paproka". Samochody od niego wyjeżdżają w gorszym stanie niż były po wypadku a jeśli już Bóg was opuści lub będziecie mieć chwilowe zaćmienie umysłu pięknym gadaniem tego "rzeźbiarza" to spiszcie sobie przed robotą umowę co ma dokładnie zrobić i ile za to weźmie.

Pomocna?
Tak3Nie
UWAGA
 Opinia
@Renault 22.11.2017 17:05

Proszę o kontakt ze mną

Pomocna?
TakNie
naiwny
 Opinia

Zastanawiające,dlaczego nie zostanie przerwana działalność tego niby warsztatu.Facet uprawia proceder od lat i......nic.Nas też oszukał.

Pomocna?
Tak5Nie
UWAGA
 Opinia
@naiwny 25.12.2017 22:30

Proszę o kontakt ze mną !

Pomocna?
TakNie
Sylwka123
 Opinia
@naiwny 25.12.2017 22:30

Proszę o kontakt na email sylwia.dudkowska76 @gmail.com

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Posiadacie jakieś informacje dotyczące Auto-Pol Blacharstwo Pojazdowe Jacek Poloszyk? Dajcie znać, jak aktualnie przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracodawca zapewnia jakieś pozapłacowe benefity?

Pomocna?
Tak2Nie
1
Rafał
 Opinia

Dobry fachowiec, uczciwy, konkretny, wykazujący ludzie zrozumienie, polecam :)

Pomocna?
TakNie
1
Robert
 Opinia

Nie korzystać, bo oszukują. Nie odbierają ode mnie w ogole telefonów. Czekam na pismo poświadczające o sprzedaży resztek mojego powypadkowego samochodu i nie chcą przysłać. Okradają nas z należących się nam pieniędzy. Doradzi ktoś co robić ? Skontaktować się z adwokatem?

Pomocna?
Tak9Nie
Sylwka123
 Opinia
@Robert 10.11.2016 11:24

Proszę o kontakt w tej sprawie sylwia.dudkowska76@gmail.com

Pomocna?
TakNie
mmm
 Opinia

serdecznie proszę osoby pokrzywdzone o kontakt na meil 333mateusz@wp.pl . Po konsultacji z adwokatem uświadomiono mi że sprawy karne które nie są podparte dodatkowymi świadkami często podają a nie chce żeby przestępczy proceder firmy autopol [usunięte przez moderatora] nadal trwał.

Pomocna?
Tak2Nie
czaja76
 Opinia
@mmm 12.07.2013 10:38

Firma auto-pol również próbuje mnie okraść. O szczegółach napiszę wkrótce.

Pomocna?
Tak3Nie
hehe
 Opinia

hehe jaka marna prowokacja. Jak ktoś chce się nauczyć oszukiwać ludzi i zamiast napraw robić prowizorki i różne kombinacje to tak.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Jacek Poloszyk Auto-Pol - Stęszew

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jacek Poloszyk Auto-Pol