Troszkę się mogę wypowiedzieć na temat tej firmy ponieważ jestem byłym pracownikiem . Jeżeli chodzi o samą firmę to jest ok wypłaty na czas a to jest ważne Jedynie.prowadzący ten market są do niczego oprócz pani (usunięte przez administratora) ,kobieta sama nie wie co kierownictwo wyrabia jedno wielkie złodziejstwo pracownicy nie jedno wiedzą i nie jedno widzieli ,ale oczywiście nic nie powiedzą ,bo się boją że stracą prace.Stara brygada od początku się trzyma a dlaczego ?Wiadomo wszystko w zmowie .Przyjmują nowe osoby żeby mieli na kogo zgonić jak braknie towaru. KIEROWNICTWO powinni wymienić na uczciwych lojalnych ludzi ,którzy godnie będą prowadzić ten market . CAŁE SZCZĘŚCIE ŻEK.KRZYKACZKA TAM JUŻ NIE PRACUJE ,BO WSTYD PRZED KLIENTAMI !!!! DZIEWCZYNY SĄ ŹLE TRAKTOWANE SZCZEGÓLNIE TE NA MIĘSNYM WSPÓŁCZUJE WAM DZIEWCZYNY NAPRAWDĘ .PAMIĘTAJCIE LEPIEJ JUŻ SIĘ ROZGLĄDAJCIE ZA PRACĄ SZCZEGÓLNIE TE NOWE BO WIECIE JAK TAM JEST MANKA NA ŚWIĘTA KIEROWNICTWO NAROBI JAK CO ROKU A WAS WYMIENIĄ NA NOWĄ EKIPĘ i W KÓŁKO, STARY NUMER!!!!!!!!!!.BĘDZIECIE FLAKI Z SIEBIE WYPRUWAŁY PILNOWAŁY KODÓW CEN A I TAK BĘDZIE NA WAS ,ŻE ŹLE SPRZEDAŁYŚCIE TOWAR TO JEST PRZYKRYWKA .A TE WASZE IDENTYFIKATORY UCZĘ SIĘ TO TEŻ STARY MYK .OSTATNIO BYWAM U WAS WIDZĘ ZNOWU NOWE TWARZE .JAK MOŻNA KOMUŚ ROBIĆ NADZIEJĘ ,ŻE BĘDZIE PRACOWAŁ OKROPIEŃSTWO !!!!!!!!