ISS Facility Services Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 154 ocen.

Opinie o ISS Facility Services Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o.

Lidia

@Onarzeczywiście, rynek pracy się mocno w ostatnim czasie zmienił. Obecnie wiele firm musi aktywnie starać się, nie tylko by przyciągnąć nowych pracowników, ale również by utrzymać obecnych. Czy widać, by ta sytuacja powodowała w ISS Facility Services jakieś zmiany?

esme
@Lidia 02.10.2017 11:52
@Onarzeczywiście, rynek pracy się mocno w ostatnim czasie zmienił. Obecnie wiele firm musi aktywnie starać się, nie tylko by pr...

Pracuje w Krakowie i prawda jest taka ze jest problem o głupie rękawiczki i ściereczki najlepiej byloby jakbyśmy przynosili sobie z domu a najgorsza rzeczą jest to ze są pretensje ze pracuje sie za wolno tylko prawda taka ze ja umowy na akord niepodpisywalam

xxx

Szczerze nie polecam pracy w tej firmie. Totalny brak szacunku dla pracowników!

Lidia

@Pracownik to co piszesz jest niepokojące. Wspominasz o mobbingu. Kodeks pracy definiuje mobbing jako "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." Czy takie właśnie sytuacje miałeś na myśli? Jeśli tak, to czy zgłaszałeś je, choćby do swojego przełożonego? Firma ma obowiązek przeciwdziałać takim zachowaniom.

Pracownik

Kraków Jana Pawła oddział Philip Morris . (usunięte przez administratora) a nie często stosowany mobinng a nawet głupich rękawiczek nie potrafia dać do pracy bo im szkoda pieniedzy ubrania robocze stare potargane urzywane po kims już wcześniej skandal !!!!!!

kowal

w Szczecinie to już na słupach daja ogłoszenia że zatrudnią! Ukraincy uciekaja ... i nie ma kto pracowac ! wszyscy odeszli do incom lub amazona ! lepszya forsa i szacunek.

Ona

Firma ma grono wzajemnej adoracji, nie ma czasu na zycie prywatnevitp. Awansuja ci co sa blisko gory. Ludzie odchodza i z biura i z obiektow. Dobry rynek sie zrobil to odchodza.

Lidia

@ja rzeczywiście, często na forum można znaleźć ważne informacje, które ciężko byłoby uzyskać w inny sposób. Jednak mam wrażenie, że mylisz mnie z pracownikiem firmy. Nie jestem w żaden sposób związana z ISS Facility Services. @Ona piszesz, że z firmy ostatnio odchodzą pracownicy. Czy to dotyczy któregoś z działów szczególnie? Wspominasz też o niespełnionych obietnicach. Możesz powiedzieć o tym coś więcej?

Ona

Pracuje w tej firmie i planuje zmienic. Jest coraz gorzej...ludzie odchodza bo nie wytrzymuja tempa, niespelnionych obietnic i arogancji kierownictwa. Place ponizej rynkowych, socjalu brak. Moze i w biurze swietnie sie bawia w konkursy i duperele ale nie wiedza i nie chca wiedziec co czuje szary Kowalski. Awansuja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a co bardziej utalentowani odchodza.

Lidia

Obecnie firma poszukuje kandydatów do pracy jako Technik Obsługi Budynku. Ktoś z Was właśnie tym się w ISS Facility Services zajmuje? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją? Co powinni wiedzieć przed przesłaniem swojego CV?

Jimmi

Co powiecie o "rozmowach" rekrutacyjnych na Pawińskiego?

Lidia

@ja 2017-06-21 17:40 Piszesz o wielu zastrzeżeniach jakie masz co do działania firmy. Wspominasz, że wcześniej po tym jak centrala dowiedziała się o nieprawidłowościach, to firma zajęła się wyjaśnieniem tej sprawy. Rozumiem, że zależy Ci, aby dział personalny ISS też dowiedział się i odniósł do wspominanych przez Ciebie kwestii. Czy może próbowałeś napisać bezpośrednio do nich? Dużo osób czyta ten wątek, jednak nie ma pewności, że zostawiona tu informacja dotrze do odpowiednich osób.

ja
@Lidia 19.07.2017 14:56
@ja 2017-06-21 17:40 Piszesz o wielu zastrzeżeniach jakie masz co do działania firmy. Wspominasz, że wcześniej po tym jak cen...

Teraz to juz niewazne LIdia, bo ISS zostalo "wykopcone" ze sprzatania wagonow dla inter city. IC teraz sobie samo sprzata te wagoniki. Niestety z takimi "menadzerami" to daleko takie firmy jak wasza to nie zajda.

ja
@ja 31.07.2017 13:33
Teraz to juz niewazne LIdia, bo ISS zostalo "wykopcone" ze sprzatania wagonow dla inter city. IC teraz sobie samo spr...

Lidia - czytajcie, czytajcie te fora bo duzo sie tutaj mozecie dowiedziec, wasi pseudo "managerowie&quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam powiedza i przekaza. Po prostu boja sie o wlasne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pieniadze, zreszta maja umowe o prace, i w zwiazku z tym rozne profity. Skonczylem.

Wiki

To co napisała ISSEK bardzo mnie zbulwersowało. Pracowałam w ISS zanim przyszła do nas nowa szefowa kuchni i parę miesięcy już po jej przybyciu i mam porównanie. Ta kobieta ma logistykę w jednym palcu. Wszystko zaczęło iść sprawnie, każdy wiedział co ma robić, nawet zdarzało się często, że to co przedtem robiliśmy na ostatnią chwilę było wykonane grubo przed czasem i nawet mieliśmy czas na kawę czy papieroska. Nie wspomnę już o jej dbałość o czystość i porządek. Nareszcie pracowałam w dobrze funkcjonującym zespole i szkoda, że ze względów osobistych musiałam odejść. Zatem Twoja opinia jest bardzo niesprawiedliwa i myślę, że podyktowana jest jakimś osobistym urazem a nie obiektywizmem. Na pewno tym którym się nie chciało pracować ta zmiana mogła się nie podobać dlatego przypuszczam, że właśnie do tej kategorii pracowników należałaś.

Issek

Witam. Pracuje już kilka miesięcy w firmie ISS Wrocław na ul. Kiełczowskiej. Szczerze nie polecam tego miejsca jako pracy. Nic nie mam do firmy ISS, do menadżerki również , ale mając taką szefowa kuchni jak Pani Anna człowiek zastanawia się czy idzie do pracy czy to obozu. Ciągle wszystko jest źle robione, ona ma tylko rację, każdy ma tyle obowiązków że ciężko się wyrobić. Należy zmienić ta osobę, bo to wszystko podchodzi pod mobbing. Szczerze nie polecam.

mario
@Issek 06.07.2017 16:22
Witam. Pracuje już kilka miesięcy w firmie ISS Wrocław na ul. Kiełczowskiej. Szczerze nie polecam tego miejsca jako pracy. Nic...

Nie zgadzam się z tą opinią. Szefowa kuchni jest pogodną osobą i zawsze pomaga i doradza. Praca na kuchni jest w miłej atmosferze wręcz domowa, nikt od nikogo nie wymaga skomplikowanych rzeczy. Praca polega na myciu naczyń, robieniu bułek oraz sałatek. Najprawdopodobniej nie masz pojęcia co to ciężka praca. Być może za krótko pracowałeś żeby oceniać ludzi.

Pilna uczennica
@Issek 06.07.2017 16:22
Witam. Pracuje już kilka miesięcy w firmie ISS Wrocław na ul. Kiełczowskiej. Szczerze nie polecam tego miejsca jako pracy. Nic...

Pracowałam w kantynie pracowniczej ISS kilka miesięcy temu i dlatego czasami przyglądam się temu forum. Robię to z powodu miłych wspomnień a to głównie dzięki temu, że spotkałam na swojej drodze właśnie panią Anię o której tak niepochlebnie wyraża się ISSEK. Wiem, każdy kto nie lubi pracować będzie ją krytykował bo jest wymagająca, dba o czystość i porządek a są tacy, którym to nie odpowiada. Jeśli jednak ktoś myśli realizować się w tym fachu i zdobyć wiedzę ten tak jak ja będzie pani Ani wdzięczny do końca życia. Jeśli ISSEK chcesz do końca życia stać na zmywaku to Twój wybór, jeśli jednak stawiasz na rozwój to dziękuj losowi, że na Twojej drodze pojawiła się taka szefowa, tylko trzeba to docenić. Współczuję Ci szczerze i po Twoim poście nie wróżę Ci kariery w fachu. Pozdrawiam.

ja

Chcialbym zeby to przeczytal DZIAL PERSONALNY ISS. pracowalem na sprzataniu wagonow - wroclaw glowny. wczesniej sprzatalo DPU, potem IMPEL(takie same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak zreszta ISS. Wreszcie kontrakt wygralo ISS. Do dziela. - Maksymalny wyzysk, okradanie godzin (wpisywanie mniej do dokumentow pracownika przez brygadzistow. - szaraki (sprzatacze) zapierniczaja na zlecenie, brygadzisci i inni podobni, umowa o prace. - ISS to duza Dunska firma, o ile pamietam. We wroclawiu nie posiada siedziby. Podpisywanie umow zlecen odbylo sie w McDonaldzie na Dworcu Glownym we wroclawiu. Nawet herbaty nie postawili, przedstawiciele Warszawki. - Umowa zlecenie podpisywana na dwie firmy (cwaniactwo, zeby mniej placic skladek), zreszta panstwo pozwalalo na to, jak to sie mowi panstwo najwiekszy zlodziej. - jak zglosiles sobie chorobowe ze maja odciagac zeby miec placone potem L-4, to sie pozniej okazalo ze dzien chorobowego L-4 to 25 zlociszy brutto. czyli za zlamana noge miesiac chorobowego dostajesz okolo 600 zlotych na reke. - Paulina i kaska, nasze szefowe, jak byla jakas sprawa to byly tak posrane, ze baly sie nawet dzwonic do warszawy. - ktoregos dnia co niektore osoby sie wkurwily w zwiazku z "kasa" i zadzwonily do warszawy, okazalo sie ze warszawa o wielu sprawach nie wie, i zaczela sie afera. - nie dziwie sie ze ludzie kradna, byli tacy co przy przyjsciu, pierwsze zapytanie bylo czy mozna cos &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;, takie podejscie, szybko sie ucza od pracodawcow niestety. - nasza szatnia byl barak metalowy, taki jak maja budowlancy na budowach - nie wiem kto dostawal jakas premie czy pieniadze na swieta, moze brygadzisci, ja o niczym takim nie slyszalem DZIAL PERSONALNY PROSZE O PRZECZYTANIE moze czegos sie dowiecie.

Sylwia

Pracuje (jeszcze) w ISS w Norwegii. Teraz leci 5ty rok. Do sierpnia zeszlego roku wszystko bylo cacy. Liderka byla super babeczka norwezka (15 lat prracowala. Okazalo sie ze ma operacje. Po operacji przychodzila o kulach do pracy mimo ze lekarz jej zabronil. Kochala ta firme jak wlasne dzieci. Zawsze moglam na nia liczyc. Nie raz uratowalam jej tylek jak ktos inny ja wystawil. Robilam to z przyjemnoscia bo zawsze bylam doceniona. Chodzilam a w zasadzie latalam do pracy na skrzydlach. Od sierpnia wszystko peklo jak banka mydlana. Zmienila sie szefowa i okazalo sie ze liderka pracujaca na 50% po operacji jest malo wydajna i zwolnili ja bez mrugniecia okiem zaslaniajac sie tym ze nie ma dla niej pracy. W tej chwili od sierpnia mamy 5tego szefa. Zaden wczesniejszy nie byl w stanie ogarnac tego syfu calego. Ja tez zaczelam miec konflikty z nowa szefowa przez co nabawilam sie nerwicy. Nagle z 22 tys koron norweskich zaczelam zarabiac 12. Tak mnie opier.... na czasie. Prawda jest taka czy norwegia czy polska to iss Cie zezre a pozniej wyrzyga jak nie bedziesz potrzebny... Sylwia

?

pozdrawiam krakowska ekipie ISS sprzatajaca na Plaszowie, wszyscy juz wymienieni na neobanderowcow czy ostal sie jeszcze choc jeden Polak?

jagoda

Pracowałam w tej firmie i z przykrością muszę stwierdzić iż była to największa pomyłka w mym życiu, miałam pracować 8 h , w rzeczywistości pracowałam po 6,5h brak szkoleń, wyzysk człowieka, 13 zł brutto na h poprzez umowę zlecenie....zrezygnowałam. Za taką pracę 13 zł brutto to kpina. Zdenerwowała mnie szefowa, ma lekceważące podejście dla pracownika, umówiłam się z nią na dany dzień i czas by odebrać papiery a ona nad zwyczajniej w świecie mnie olała -nawet nie zadzwoniła do mnie że jej nie będzie ...potem tłumaczyła się że ,,miała problemy z autem,, AKURAT Z AUTEM ...

jagna

wroclaw jest do dupy nic glownej siedziby nieobchodzi co z nami robia tylko wymagania coraz to nowsze i nowsze a sami zapomnieli jak robole byli wystarczy juz pomiatania nami moze ktos zechce sie zainteresowac ze wykorzystuja nas a sami pokazazuja dobre statystyki nasymi rekami banda skretow i nic wiecej

bella

beznadziejna firma kadra i wogle moze niech warszawa zainteresuje sie jak traktuje sie ludzi we wroclawiu mydlenie oczu robole jestesmy dla was i coraz wiecej kaza nam robic mamy dosc glupie szkolemia z przymusu na kturych muwia jak to jest super i ciecia tez super sa .jedni moga dostac inni nie a to ciekawe bardzo.

bassa

pracuje w iss we wroclawiu 5 lat po 4 dostalam umowe o prace a teraz nawet juz bonow za 100 zl niedali w grudniu glupim sprzataczkom niedaja nic menadzerowie tylko sobie i paczuszki jesc catering zamawiaja za sluzbowe a my jak zostajemy po godzinach nikt nas niespyta zaslaniaja sie zwiazkami zawodowymi ze bonow niema ale tylko dla nas dziwne .ciekawe czy menadzerowie tez niedostali ha ha i caly czas ciecia etatuw a roboty coraz wiecej nam daja dosc tej firmy mamy juz wszyscy jedna firma a takie podzialy na jednym obiekcie wciaz malo pracownikuw a u nas ciecia i dokladanie pracy i ze brudno i bedzie brud chyba ze sami sobie posprzataja jak wszystkie robniemy to prace jednego dnia.

robot
@bassa 21.03.2017 21:50
pracuje w iss we wroclawiu 5 lat po 4 dostalam umowe o prace a teraz nawet juz bonow za 100 zl niedali w grudniu glupim sprzata...

masz racje zamykanie gem na sile ludziom nie tylko we wroclawiu my jestesmy w krakowie i tez niedali nam nic a kierownictwo sie panoszy my to idiotyczno prace zostawimy wszystkie tylko trzeba czasu na to wystarczy pomiatania nami

Lola

Fajnie płacą? Chyba gora sama sobie dobrze placi, bo innych traktują jak plebsa. Iss i Citi jedna wielka rodzinka. Tylko szkoda, ze nikt nie wie jak tam traktuja pracownikow, a szefowie z iss maja to w d..ie. nie ogarniaja jak traktuja w Citi osoby zatrudnione przez Iss. Powinien ktos sie tym zajac, ale przeciez reka reke myje. Dorwala sie jedna Wielka do wladzy i myśli, ze moze innym tylki obrabiac i wszystkich przekupic. Managerowie z Citi to dno!Buractwo goni buractwo. Traktuja pracownikow z Iss jak gow..o, tym samym jest i odwrotnie. Prace w Citi mozesz miec tylko po znajomosci, albo jak dobrze komus w du..e wchodzisz, albo dobrze ja liz..sz...sloiki, ze az sloma wystaje. Tak samo w samym Iss tylko śmietanka i wzajemne awanse.

Lovely

Same sloje w tej firmie. Firma nie szanuje pracownikow, tylko raczki umywa. Oszusci

Wolf

Ta firma to towarzystwo wzajemnej adoracji .W której liczą się układy i znajomości a nie umiejętności. Awanse tylko dla swoich a reszta niech na nich pracuje .Żadnych możliwości podniesienia kwalifikacji kursów itp. Szkoda życia i czasu na ta firmę

spoon88

Podpisalem umowe 3 dni temu po czym zostalem zwolniony bez podania przyczyny i nadal uwazacie ze to super firma

Maciek

Bardzo fajna firma, bardzo dobrze płacą, (specjaliści, managerowie) wiele stanowisk ma auta. Umowa o pracę nie jest czymś nadzwyczajnym. Dużo młodych ludzi, fajna luźna atmosfera, imprezy. Piszę o centrali.

Katrin
@Arturro29 25.02.2017 18:55
Raczysz zartowac? albo siedzisz w kieszeni prezesa i d..e lizesz,albo niewiesz co piszesz..praca tam to tragrdia!!!!...

Hej, A możesz napisac cos więcej o pracy w centrali

polak
@Maciek 17.01.2017 22:28
Bardzo fajna firma, bardzo dobrze płacą, (specjaliści, managerowie) wiele stanowisk ma auta. Umowa o pracę nie jest czymś nadz...

powiedz lepiej ile razy miales rozciagniety i mokry odbyt.

Gość z UK

Witam widzę że same negatywne komentarze czyli jednak co kraj to obyczaj pracuje dla ISS w UK od roku mam 9£/h myje wykładziny w bankach złego słowa nie mogę powiedzieć 25h tyg 5h dziennie a pracuje max 2h i dojazdy nieraz 1.5h w jedną stronę a oczywiście płacą za 5h w zależności gdzie jadę oczywiście firmowy van.pozdrawiam

ja
@Gość z UK 12.12.2016 20:42
Witam widzę że same negatywne komentarze czyli jednak co kraj to obyczaj pracuje dla ISS w UK od roku mam 9£/h myje wykładziny...

przyjedz gosciu do polski i zatrudnij sie tutaj w iss a zobaczysz czym rozni sie polska od zachodu. jak jestes tak glupi to podpowiem. polska to dziki kraj dopiero teraz pis robi porzadek z rynkiem pracy i pracodawcami. zachod juz dawno wyznaczyl standardy. mysle ze zrozumiales co napisalem.

Gość z UK

Witam widzę że same negatywne komentarze czyli jednak co kraj to obyczaj pracuje dla ISS w UK od roku mam 9£/h myje wykładziny w bankach złego słowa nie mogę powiedzieć 25h tyg 5h dziennie a pracuje max 2h i dojazdy nieraz 1.5h w jedną stronę a oczywiście płacą za 5h w zależności gdzie jadę oczywiście firmowy van.pozdrawiam

czarodziej k

czy z czasem Zastępca Kierownika Produkcji ma możliwości awansu i czy na takim stanowisku jest realna ścieżka kariery?

A. JEZAK

Witam wszystkich którzy pisza swoja opinie! Jestem zaskoczony tym że nikt nie potrafi sie podpisac nazwiskiem i imienia Ja pracowałem w Szczecinie jako brygadzista i musze przyznac ze wymagania sa ,ale ...... ! Ale ogólnie było ok, szefowa i inni przełożeni też byli ok ! może z jednym wyjatkiem p .M , !!! Poznałem w tym czasie duzo sympatycznych i przyjaznych osób choc byli z Ukrainy ale wszyscy cieżko pracowalismy ,ale było miło i sympatycznie ! co do samej firmy to mam mieszane uczucia !? sam przepracowałem pare lat za granica na stanowisku kierowniczym nizszego szczebla i tu raczej ISS daleko do standardów ale jak na polskie warunki nawet bym powiedzial ze super ! to moje zdanie ! Pozdrawiam p Anie kierownik obiektu i p Macka super kadra tylko wiecej wyobrazni abedzie super !!!

Kargulena

Firma ma kasę dla pracowników ale zalezy na jakim poziomie. Pracownicy sprzatajacy robią swoja prace,a gdy kogoś w pracy nie ma to robią swoje i jeszcze za tego kogo nie ma (za darmo). "Nie ma takiej opcji" sie słyszy,jeżeli w gre wchodzi zapłata za dodatkowa prace... Nic dziwnego,ze jest taka rotacja.

Jola

Panie zbiór nie potrafią wypełnić ZUS Z3. Proponował bym im prace nie wymagające myślenia.

Jola

Panie zbiór nie potrafią wypełnić ZUS Z3. Proponował bym im prace nie wymagające myślenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Warszawianka

bo jest ciezko i malo placa dlatego

Warszawianka

Witam.Tez pracowałam w tej firmie rok. Osobiscie nie polecam pracy tam.Pozdrawiam

Węgliniec

Witam od 7 miesięcy pracuje w tej firmie i jestem bardzo zadowolna płaca jest ok warunki również a atmosfera nie do opisania nie mam zastszerzeń pozdrawiam :)

kowal

sami niech popracuja jako pr,serwisowy i zobacza jak to ciezka i niwdzieczna praca jest banda oszołołów z W-way. i juz wiem pozbyli sie jednego z mondrzejszych szefów jakich mieli w tym bałaganie jak agryf ,szkoda ze plotki wzieły góre ,a nikt z mózgiem nie ragował wczesniej , ja i tak nie załuje gosc by dla mnie ok, nie polecam tej firmy ,

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Dobrze napisałeś że Ci się wydaje. Zapraszam do ISS to zderzysz się bolesną rzeczywistością i dzikim kapitalizmem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Dokładnie najważniejsze zadowolenie kadrowej. Fajne te nowe służbowe BMW co? A ludzie dalej pracują na śmieciówkach za najniższa krajowa? Potrzebują ludzi do rozliczania umów bo trudno się już połapać w tych papierowych spółkach pozakładanych do zatrudniania ludzi na umowy-zlecenie i przerzucania pracowników z jednej do drugiej tak aby nie dać im umowy o pracę.

Ja

Najgorsza firma jak spotkałam straszne podejście do pracownika obiecanki pięknie wygląda jak się rozmawia na rozmowie wstępnej dupa obiecanki pracowałam tydzień i do tej pory nie widzę wypaty

Ja

Najgorsza firma jak spotkałam straszne podejście do pracownika obiecanki pięknie wygląda jak się rozmawia na rozmowie wstępnej dupa obiecanki pracowałam tydzień i do tej pory nie widzę wypaty

kowal

Ta firma to porażka ,ponieważ zamiast nadgodzin placa jak na umowe zlecenie, Obywatyli Ukrainy jak i pracowników z Polski traktuja bardzo przedmiotowo, czyli jak śmieci tak przynajmniej jest w Szczecinie . Przelozeni opowiadaja bajki jak z podrecznika dla akwizatorów, a tak pozatym duzo obowiazkow , przelozeni i kierownicy i brygadzisci to takie kapa jak w obozach, Nie polecam !!! jedyny plus ze placa na czas !

anonim

(usunięte przez administratora)

Maja

Łatwo mówić komuś kto tam nie był prawda? Rozumiem, że to pani koordynator klepie te super odpowiedzi ;)

Była pracownica
@Maja 05.05.2016 12:26
Łatwo mówić komuś kto tam nie był prawda? Rozumiem, że to pani koordynator klepie te super odpowiedzi ;)...

Maju odpowiem Ci jako osoba tam pracująca dużo dłużej niż jeden dzień. To co piszą w ofercie to bajki. Musza tak pisać bo nikt by się nie zgłosił na rozmowę wstępną. Bez przerwy poszukują pracowników a rotacja personelu jest olbrzymia. Praca na umowę jest dla nielicznych. Generalna zasada jest zatrudnianie na 1/8 etatu jeśli w ogóle jest umowa a reszta na zlecenie. nagminną żeczą jest oszukiwanie w przepracowanych godzinach. O socjalu zapomnij. Tak firma działa na zasadzie wyzysku czyli jak najmniej zapłacić pracownikom. Szefostwo począwszy od kierownika obiektu a skończywszy na zarządzie to osoby nie kompetentne złośliwe mające się za wybitnych managerów. Maja olbrzymia ilość procesów w sadzie pracy. Ostatnio zaliczyli wpadkę na kuchni na banacha (zbiorowe zatrucie) Pójdziesz tam pracować to będziesz zasuwała za 1,5 osoby a zapłać a ci za pół osoby.A i tak sie dowiesz ze jest 20 osób na Twoje miejsce. NIE POLECAM TEJ FIRMY I OMIJAJ JA Z DALEKA. Ciekawe jak długo sobie ten post powisi albo zaraz zgłosi sie dziunia z kadr z gadka o wysokich standardach i trosce o opinie wyjaśnienie wszelkich nieprawidłowości. Prawda jest praca ze fizoli maja za nic. Dzień kiedy zuciolam tam wymówienie był pięknym dniem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Maja

To zatrudnij się tam na jeden dzień i potem pogadamy.

ania2001

Jaki socjal? Bzdury piszesz

byly pracownik

Pracowałem i zlego słowa nie moge powiedziec.a kierowniczke jaka mialem to skarb życzę kazdej osobie takiej przełożonej.

benitta28

ze firma ma 100 letnie doświadczenie ok ale dużo zależy od tego z jakimi ludźmi się pracuje :-) i czy firma ma 100 lat czy 50 lat doświadczenia to nie znaczy ze jest najlepsza :-) jak powiedziałam. wszystko zależy od ludzi z jakimi się pracuje

benitaaa28

Jesli chodzi Warszawe FILIPIE co z tego ze sa zkolenia skoro nie stosuja sie do panujacych zasad

anonim

(usunięte przez administratora)

niunia5911

Z wlasnego doswiadczenia wiem. Ze nie na wszystkich obiektach są oszuści. Pracowalam na Złotych Tarasach tam dopiero są oszuści! Urywaja ludziom godziny, jak ktoś odchodzi próbują nie płacić za wypracowane godziny. Tacy kierownicy. Psują opinię firmie.

On123
@niunia5911 20.09.2016 14:45
Z wlasnego doswiadczenia wiem. Ze nie na wszystkich obiektach są oszuści. Pracowalam na Złotych Tarasach tam dopiero są oszuści...

A możesz coś więcej powiedzieć. Chciałem tam pracować ale po tym poście zaczynam się zastanawiać.

benitaaa28

Ja pracowałam w Iss na karolkowej w Warszawie to osobiscie nie polecam. Mialam doczynienia normalnie z dziecmi a nie z doroslymi ludzmi. mimo to ze pracuje sie na umowe o prace jest mobbing zastraszanie sa przywileje dla innych pracownikow. nie stosuja sie do panujacych zasad BHP urywają z pensji sa nie jasnosci nie wyplacaja nadgodzin.Biuro znajdije sie w miejscu gdzie spozywamy posilek(ludzie w chlewie maja czysciej) pracuje sie starymi smierdzacymi mopami ogolnie nie polecam tam pracy.

kojocik

pozdrowienia dla bandy ukraincow:):):) tak nawiasem. firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

XYZ

Czytam wasze opinie i nie wierze własnym oczom. Pracuje przy sprzątaniu pociągów we Wrocławiu i nie narzekam, praca spoko a kierownik jeszcze lepszy. Pracuje już kilka miesięcy i jeszcze nie słyszałem żeby mój przełożony krzyczał na kogoś lub kogoś wyzywał. Więc polecam wszystkim :)

Zostaw opinię o ISS Facility Services Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISS Facility Services Sp. z o.o.