DERKOM

• Zwódne

3. Opinie o pracodawcach Zamość
  5. Opinie o DERKOM sp.j.

Opinie o DERKOM Zamość

Nie przegap nowości o DERKOM sp.j.!

Nordis

30.04.2019 12:01

Witam, Klimat w firmie w porządku, ekipa zgrana. Jeśli chodzi o formę zatrudnienia to kwestia dogadania z właścicielem, a kasa zależna od stanowiska - acz bez szału. Ogólnie na plus, jak ktoś zainteresowany to można próbować. Zdaje się, że ciągle szukają techników. Pozdrawiam
    Były klient

04.05.2019 12:35

Witam. Mam inne spostrzeżenia, całkowicie odmienne. Nie widać zgrania ekipy. Ogólnie na plus???Co? Zarobki? Atmosfera? A może remont w zimie? Strach było wchodzić ,kurz, hałas,zimno... żenada.

13.10.2018 17:03

26.10.2018 19:17

Ile można zarobić pracując w firmie DERKOM ?
    pomocnik

29.04.2019 17:36

najniższą krajową :)
    anonymous

23.01.2018 11:43

witam mam od niedawa założony światłowód i naprawde śmiga internet jak trzeba mialem z innej firmy światłowód to porażka w tej chwili nie widze lepszego dostawcy internetu polecam Derkom jako firme
    klient Derkomu

15.10.2017 21:40

Drugi rok umowy a mi nie udało się ich złapać na przerwie w dostawach internetu na dłużej niż pół godziny krótsze przerwy tylko dwa razy (raz z tego podczas silnej burzy). Szybkość transferu zwykle nieco powyżej tej z umowy choć zdarza się w godzinach szczytu że spada PONIŻEJ 50% transferu "umówionego". Nie jest źle i - oby tylko gorzej nie było i musiałbym być wielką mendą aby się czepiać. Jeśli były jakieś problemy to z routerem (konfiguracja), a z tymi radzę sobie sam i nigdy nie była potrzebna interwencja serwisu firmowego. Czy polecam firmę? W moim regionie tak, ale ukrywają aktualne plany cenowe na swojej stronie i trzeba osobiście "zasięgnąć języka" bezpośrednio w siedzibie firmy bo w internecie nijak nic o cenach internetu aktualnych znaleźć nie mogę na ich stronie. Spróbuję jeszcze przez inne punkty dostępowe (innych operatorów) bo mogą ukrywać przed swoimi klientami atrakcyjniejsze od starych promocje czy zniżki..... a może to tylko moje podejrzenia i nie chwalą się aktualnymi cenami nigdzie.
    Ktośzdoświadczeniem

28.07.2017 19:38

Sprawa z internetem wygląda tak że jeśli ktoś ma internet światłowodowy to jest ok i to pozostaje bez komentarza bo po prostu tak jest (jakby co to mam dane z miejscowości Zawada jeśli chodzi o światłowód). Jeśli znowuż chodzi o int. radiowy to jest różnie. Podczas pierwszego montażu i do około roku po nim jest ok. Dalej mogą się pojawiać problemy. Najczęstsze przyczyny tych problemów : 1. Drzew urosło u sąsiada i przysłoniło antenę. 2. Wiejący wiatr obluzował/obrócił antenę. 3. Deszcz, mróz, wilgoć, słońce zniszczyły przewód antenowy. 4. Na drodze miedzy nadajnikiem a anteną klienta pojawiły się przeszkody najczęściej w postaci wzrastających drzew. Najlepszym rozwiązaniem w przypadku przeszkód typu drzewa, jest podwyższenie masztu/rurki mocującej na której przyczepiona jest antena.
    Łysy HGW

27.01.2017 02:10

Zgłoś na serwis na pewno pomogą
    bru

16.08.2016 19:20

i jak fimalnie się ta sprawa skończyła, dlaczego nie miałaś internetu? mam nadzieję że realnie i skutecznie pomogli. tym bardziej że marek powyżej pisze jednak o świetnym serwisie który zawsze jest na czas, bo już nie wiem za bardzo komu mam w tej kwestii wierzyć
    niezadowolona

16.08.2016 19:16

Serwis na czas ? to proszę mi powiedzieć dlaczego czekałam aż tydzień żeby ktoś sprawdził dlaczego nie mam internetu ?
    cardi

01.06.2016 00:07

pracuję w Derkomie..... na zlecenie bo tak mi odpowiada... to moje zajecie dodatkowe...montuję nata radiowego... praktycznie same montaże lub demontaże anten jak już klient podpięty pod światełko....na serwis 3-4 razy w miesiacu i to najczesciej z winy klienta.... albo router sie zawiesi i bida zamiast wyłaczyc zrobi reset .. wypłata w terminie.... zgodnie z wypracowanymi godzinami...fakt nie kokosy ale ok.. jak podniosą ustawowo minimalną stawkę za godzinę to bedzie cacy. relacje z innymi pracownikami i szefostwem sa ok.... te narzekania to chyba konkurencja .... bo ostatnio sporą przepięć do derkomu robiłem ... ehhhhh ...

Kontakt - DERKOM sp.j.

Wyszyńskiego 50B 22-400 Zamość

Zbynio

22.10.2015 22:17

Brak w tej firmie zarzdzców każdy robi co chce i pozniej wychodza maniamy i jeszcze te rozliczenia z materiałow flopy kolki itp instalator montuje a nie jest biurowcem magazynier jest od tego ile daje na budowe porazka pracowalem tam ale nie polecam 4 kierownikow i nikt nic nie wiem kase brac i sie nie przejmowac
    na wlasnie zyczenie

31.01.2015 19:43

jestem na bezrobociu mozna powiedziec ze na wlasne zyczenie - tak wlasciwie to nie bardzo orientuje sie czego mozna tutaj sie spodziewac - tylko tak pytam czy moze tutaj sie rpaca dla mnie znajdzie bo szukam szukam szukam i nic dla mnie nie ma . zaluje ze poprzednia prace rzucilem ale teraz czasu juz nei cofne.
    janek

16.11.2014 23:32

a nie ma tych stawek napisanych w umowie ? jakoś musi być to rozliczane czy raczej jest takie rzeczy rozliczne poza umową pisemna tak na przysłowiową gębę ? czy jest możliwość wciągnięcia tego na papierową umowę ( rozumiem że wtedy stawka będzie mniejsza ale zawsze jest podkładka ) ? Bo wyżej wspomniana pensja 1,4 tys. nie jest to duża suma
    G

25.07.2013 18:03

anonim - 2013-05-23 22:21:08 Hej, pracuje ktoś obecnie w DERKOM? Da radę wyciągnąć 2300 netto albo więcej? Zdarzyło się może komuś, że miał trudną sytuację i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej? Z góry dzięki za odpowiedź.Da sie 1400netto. W jakim sensie pomoc? pożyczka czy darowizna ? ale o obu formach pomocy zapomnij.

16.08.2011 17:40

ceku - 2010-04-12 23:12:29Firma się coraz bardziej pogrąża. Płaca na bardzo niskim poziomie jak na branżę komputerową. Pracodawca coraz mniej interesuje się firmą i pracownikami. Nic dziwnego, że traci najlepszych pracowników... sami odchodzą do konkurencji. Brak jakichkolwiek perspektyw na rozwój... nie polecam!(usunięte przez administratora)
    ktos

17.07.2011 21:01

zarobki po kilku latach pracy mniejsze niż w biedronce, wykorzystać ile się da pracownika za jak najmniejsze pieniądze, mobilizacja do pracy taka ze "możesz zarabiać jeszcze mniej"

30.04.2010 13:43

MB - 2010-04-29 23:36:32pracuje w podobnej firmie... napisz ile tam można zarobić?kierownik - sprzedawca(usunięte przez administratora) to wyobraź sobie ile zarabia zwykły sprzedawca?!?!
    MB

29.04.2010 23:36

pracuje w podobnej firmie... napisz ile tam można zarobić?
    on

15.04.2010 01:02

zgadzam się z tą wypowiedzią w 100% pracownicy są nie doceniani i (usunięte przez administratora) maksymalnie ile się da za jak najmniejsze pieniądze,(usunięte przez administratora)się nie interesuje dobrem pracowników a tylko kasą .
    ceku

12.04.2010 23:12

Zostaw merytoryczną opinię o DERKOM sp.j.