Fibris S.A.

2 Dodaj opinię
Fibris S.A.
2 213 259 5 1

Opinie o Fibris S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

pracownik..pracownik
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Polecam! Firma rzetelna, zawsze wypłaca pieniądze na czas, organizuje szkolenia, stoi otworem do pracownika i na jego potrzeby, warunki umowy każdy sam sobie dogaduje, więc niech ludzie poniżej nie mają pretensji o małe zarobki skoro na takie się zgadzają na rozmowie. Czytając poniższe komentarze mam wrażenie, że to właśnie ludzie zatrzymali się 50 lat temu. Sama pracuje w tym Zakładzie i nie zauważyłam tak złych warunków pracy jak są opisywane poniżej. Ludziom, którym nie chce się pracować zawsze coś nie pasuje. Najlepiej narzekać na kadrę zarządzającą niż spojrzeć na samego siebie! Nigdy nie będzie tak, że będą wszyscy zadowoleni! I może mądrusie wypowiadający się na częste poszukiwania pracowników i DH wezmą pod uwagę, że to właśnie ludzie zatrudniani po czasie okazują się nieodpowiedni... a nie sami odchodzą:D I za chwile pewnie zostanie to skomentowane, że napisał włazidup Prezesa albo kadra zarządzająca. Zwykły pracownik, który docenia swoją pracę i warunki jakie tutaj panują a panują dobre. Niestety firma znajduje się w zaściankowym Przemyślu w którym człowiek człowiekowi od zawsze wilkiem i tylko zaciera ręce jak komuś gorzej. A jak lepiej to jest najgorszym wrogiem! Ogarnijcie się ludzie z tego amoku! ciągle wam źle i ciągle narzekacie a zadajcie sobie pytanie ile z siebie w pracy dajecie???

Pomocna?
Tak5Nie9
Marek R
 Opinia

Firma jest spoko jak się chce pracować. Faktycznie jest spora rotacja ale to duża firma i nie ma sie co dziwić. Co do wynagrodzeń to faktycznie szału nie ma ale nie jest tak, że za najniższą krajową się pracuje.

Pomocna?
Tak2Nie5
Wiki28
 Opinia

W Fibrisie pracuje bardzo dużo osób i jak w każdej najwięcej do powiedzenia mają niezadowoleni z wszystkiego. Ja kilka lat temu tam pracowałam i miło to wspominam. Była to moja pierwsza praca. Ludzie byli różni, jedni bardzo pomocni inni mniej. Płaca taka jak wszędzie, adekwatna do stanowiska. Mój chłopak nadal tam pracuje na produkcji i pracy nie szuka.

Pomocna?
Tak3Nie5
Emeryt
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kilka słów, firma z wieloletnią historią, tradycjami, znana w wielu krajach świata na wszystkich kontynentach. Na rynku krajowym od 1959 Roku. Przepracowałem w tej firmie 40 lat. Jestem już na emeryturze ale zawsze wspominam z rozrzewnieniem czas gdy tam pracowałem. Dziś młodzież chce wszystkiego natychmiast, uważają że są najmądrzejsi, a tak naprawdę mają duże braki w wykształceniu i kulturze osobistej (żeby nie nazwać tego chamstwem). Po prostu dziś na rynku pracy zostało to co zostało, pamiętam że ludzie kiedyś szukali protekcji aby pracować w tej firmie.

Pomocna?
Tak5Nie4
Baśka
 Opinia

Rządzą układy, ekipa co siedzi na zmianówce to towarzystwo wzajemnej adoracji, urlopy tylko swoim koleśiom rozdają, najlepiej to pozwalniać tych leśnych dziadków

Pomocna?
TakNie
Grażyna
 Opinia
@Baśka 05.06.2019 18:55

Twoja wypowiedź ma dosyć ogólnikowy charakter. Tak naprawdę nie dowiadujemy się z niej zbyt wiele o Fibris jako pracodawcy. Zastanowiła mnie jednak jedna kwestia, którą poruszyłaś, a mianowicie urlopy. Powiedziałaś, iż przysługują one jedynie niektórym pracownikom. Ale przecież każdy pracownik ma do nich prawo. Jak to zatem wygląda? Chcemy poznać nieco więcej szczegółów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emeryt
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kilka słów, firma z wieloletnią historią, tradycjami, znana w wielu krajach świata na wszystkich kontynentach. Na rynku krajowym od 1959 Roku. Przepracowałem w tej firmie 40 lat. Jestem już na emeryturze ale zawsze wspominam z rozrzewnieniem czas gdy tam pracowałem. Dziś młodzież chce wszystkiego natychmiast, uważają że są najmądrzejsi, a tak naprawdę mają duże braki w wykształceniu i kulturze osobistej (żeby nie nazwać tego chamstwem). Po prostu dziś na rynku pracy zostało to co zostało, pamiętam że ludzie kiedyś szukali protekcji aby pracować w tej firmie.

Pomocna?
Tak5Nie4
Paweł
 Opinia
@Emeryt 12.04.2019 21:07

40 lat w firmie Fibris to piękny wynik. Jakbyś mógł wrócić pamięcią do czasów Twojego zatrudnienia to, co mógłbyś napisać o możliwościach rozwoju zawodowego? Udało Ci się awansować na wyższe stanowisko? Jestem ciekaw, jak pracodawca podchodzi do tych kwestii, dlatego fajnie, że znalazła się doświadczona osoba, która będzie mogła pomóc czytelnikom tego wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Baśka
 Opinia
@Emeryt 12.04.2019 21:07

Tylko że kiedyś to mieli złotą robotę (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
obywatel
 Opinia

Halo, szanowni Państwo! To jest aż tak źle tam? Jak byłem tam raz na magazynie wyrobów gotowych, miałem wrażenie jakbym się przeniósł w lata 70 i 80. Powinni tam kręcić Kogel Mogel 3. Mam jednak pytanie: Co chwilę szukają np do działu logistyki, sprzedaży, itp. Nie wspomnę o elektrykach. co jest grane? Warto tam iść? Co się tam dzieje w biurze? Dynamiczny rozwój jak w wielu ogłoszeniach przemyskich potentatów? Dajcie znać, jak tam jest. czyżby tak mało logistyków było w mieście w dzisiejszych czasach? Niki nie zna angielskiego czy niemieckiego??

Pomocna?
Tak2Nie
Rafał
 Opinia
@obywatel 24.01.2019 16:21

Obecnie z tego, co znalazłem firma Fibris poszukuje pracowników na dwa wolne stanowiska. Jedno z nich to stanowisko automatyka utrzymania ruchu, drugie zaś to menadżer ds. kluczowych klientów. W przypadku pierwszego stanowiska firma wymaga od potencjalnych kandydatów wykształcenia technicznego. Zastanawia mnie, czy jest to niezbędny punkt, aby w ogóle móc myśleć o zatrudnieniu w tym miejscu? Może mimo wszystko nie mając wykształcenia technicznego, również są szanse na otrzymanie zatrudnienia? Mam nadzieję, że ktoś będzie mieć informację na ten temat.

Pomocna?
TakNie
xdxdxd
 Opinia
@Rafał 25.01.2019 13:21

Ktoś wie jaka stawka jest dla w/w automatyka w tej firmie?Osoba odpowiedzialna za ogłoszenia chyba trochę się wstydzi bo podanie tej informacji tylko na rozmowie....a mi to średnio pasuje jechać tyle kilometrów żeby usłyszeć najniższa krajowa.

Pomocna?
TakNie
biurowiec
 Opinia
@obywatel 24.01.2019 16:21

kase ktos z firmy wypompowuje , jakis cwaniaczek z pomorza chyba , miejscowi sie podgryzaja a sama firma jak z 3ciego swiata )) bardzo przykre ze tak została ta firma zdegenerowana przez nadpobudliwy ( ha ha ) zarząd , dla kogos kto ma jakies kompetencje i ambicje to jest nie najlepszy pomysł

Pomocna?
Tak4Nie2
INSPEKTOR Z MEN-u
 Opinia
@obywatel 24.01.2019 16:21

JAKI KOGEL MOGEL 3 CHYBA DROGA BEZ POWROTU LUB WZGÓRZA MAJĄ OCZY A TAK NA SERIO TO ZAKŁAD JEST PEŁEN SITWY,KOLESIOSTWA,KUNKTATORSTWA ORAZ ABSURDÓW RODEM Z BAREI WZGLĘDNIE CHĘCIŃSKIEGO.PEŁNO FANATKÓW CZYTAJ STACHANOWCÓW.KALEKÓW NICZYM Z ZAKŁADU PRACY CHRONIONEJ START .LUDZIE TO PRZYKŁAD BANGLADESZU EUROPY.LOGISTYKÓW W PRZEMYŚLU JEST WIELU TYLKO KTO CHCE ROBIĆ ZA DAMSKI CH,,,, MASZ WIEDZĘ I DOŚWIADCZENIE TO SIĘ CENISZ PROSTE / LOGICZNE.PS- OBRONICA Z URZĘDU VEL JEŻ MAGISTER PRAWA KLAKIER PIERWSZORZĘDNY WAZELINIARZ , OWAD INFO ,ROPUCH ROZTLEPANY KARIEROWICZ NICZYM WINCENT PSTROWSKI,RESZCIE TEŻ NIE MAŁO BRAKUJE .POZDRO NORMALNI.

Pomocna?
Tak5Nie1
Aśka
 Opinia
@obywatel 24.01.2019 16:21

Obywatelu jak ma być dobrze? Władzunia smązy się w ciepłych krajach i pławi w luksusie. Ludzie się zwalniają. Każdy szuka czegoś na boku. Pogadać tylko z klientelom od razu będzie wiadoomo ze i wyroby już nie takie jak kiedys. Cot u duzo muwić, początek końca ale to nie wina szarego pracownika tylko zarzadu.

Pomocna?
Tak3Nie1
fibris
Nazwa działu: Kadry
 Opinia
@Rafał 25.01.2019 13:21

Proszę o przesłanie cv

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Faziuaz
 Opinia
@Aśka 14.03.2019 10:45

"muwic"!?... do szkoły człowieku.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik..pracownik
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Polecam! Firma rzetelna, zawsze wypłaca pieniądze na czas, organizuje szkolenia, stoi otworem do pracownika i na jego potrzeby, warunki umowy każdy sam sobie dogaduje, więc niech ludzie poniżej nie mają pretensji o małe zarobki skoro na takie się zgadzają na rozmowie. Czytając poniższe komentarze mam wrażenie, że to właśnie ludzie zatrzymali się 50 lat temu. Sama pracuje w tym Zakładzie i nie zauważyłam tak złych warunków pracy jak są opisywane poniżej. Ludziom, którym nie chce się pracować zawsze coś nie pasuje. Najlepiej narzekać na kadrę zarządzającą niż spojrzeć na samego siebie! Nigdy nie będzie tak, że będą wszyscy zadowoleni! I może mądrusie wypowiadający się na częste poszukiwania pracowników i DH wezmą pod uwagę, że to właśnie ludzie zatrudniani po czasie okazują się nieodpowiedni... a nie sami odchodzą:D I za chwile pewnie zostanie to skomentowane, że napisał włazidup Prezesa albo kadra zarządzająca. Zwykły pracownik, który docenia swoją pracę i warunki jakie tutaj panują a panują dobre. Niestety firma znajduje się w zaściankowym Przemyślu w którym człowiek człowiekowi od zawsze wilkiem i tylko zaciera ręce jak komuś gorzej. A jak lepiej to jest najgorszym wrogiem! Ogarnijcie się ludzie z tego amoku! ciągle wam źle i ciągle narzekacie a zadajcie sobie pytanie ile z siebie w pracy dajecie???

Pomocna?
Tak5Nie9
Marek R
 Opinia

Firma jest spoko jak się chce pracować. Faktycznie jest spora rotacja ale to duża firma i nie ma sie co dziwić. Co do wynagrodzeń to faktycznie szału nie ma ale nie jest tak, że za najniższą krajową się pracuje.

Pomocna?
Tak2Nie5
Wiki28
 Opinia

W Fibrisie pracuje bardzo dużo osób i jak w każdej najwięcej do powiedzenia mają niezadowoleni z wszystkiego. Ja kilka lat temu tam pracowałam i miło to wspominam. Była to moja pierwsza praca. Ludzie byli różni, jedni bardzo pomocni inni mniej. Płaca taka jak wszędzie, adekwatna do stanowiska. Mój chłopak nadal tam pracuje na produkcji i pracy nie szuka.

Pomocna?
Tak3Nie5

Pracodawca

 Aktualność
Miło nam poinformować, iż Fibris Spółka Akcyjna realizuje projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020. Projekt dotyczy utworzenia działu badawczo-rozwojowego w siedzibie firmy, który pozwoli nam na innowacyjność na każdej płaszczyźnie naszej działalności. Od rozwoju technologii produkcyjnych, poprzez coraz bardziej innowacyjne sposoby uszlachetniania naszych produktów, na poszerzeniu oferty produktowej wcale nie kończąc. 

Całkowita wartość projektu to 2.740.400,00 zł z czego 1.114.000,00 to wartość dofinansowania jakie Fibris uzyskał z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach programu „Konkurencyjna i innowacyjna gospodarka” Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego.

Pomocna?
Tak6Nie2
Taki tam
 Opinia

Socjotechnika Panowie i Panie praca czyni wolnym? Pozdrawiam myślących.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Baśka.J z Prałkowiec
 Opinia

Bardzo lubie mego kierownika i mistrza jak im podaruje jajka bimber czy grzyby to mam urlop kiedy chce

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
INSPEKTOR Z MEN-u
 Opinia
@Baśka.J z Prałkowiec 27.10.2018 19:14

PONOĆ FIBRIS MA PODPISANĄ UMOWĘ NA DOSTARCZANIE SIŁY ROBOCZEJ Z SPECJALNYM OŚRODKIEM SZKOLNO-WYCHOWAWCZYM Nr.1 im. MARII GRZEGORZEWSKIEJ w PRZEMYŚLU .POŁOWA KADRY MA OKRĄGŁE DOWODY A INNI SĄ NIE ZDIAGNOZOWANI. ZAKŁAD POD PATRONATEM OLIMPIAD SPECJALNYCH.

Pomocna?
Tak11Nie
Kierownik wytrzeźwiałki
 Opinia
@Baśka.J z Prałkowiec 27.10.2018 19:14

Sprawa dla CBA

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Felipe
 Opinia

Pozdrawiam niezwykle sympatyczną i ładną panią edyte byłą pracownice płyt

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miecia
 Opinia

O widzę że dużo komantarzy pokasowno. Pieknie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bar
 Opinia
@Miecia 08.10.2018 20:39

Też zauważyłem. Ale w sumie zniknęły tylko te najostrzejsze i emocjonalne. Negatywnych ale spokojnych na szczęście nie ruszają

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AWANGARDA PODWÓRKOWA
 Opinia

PRZECIĄGU PARU MIESIĘCY NA ZM.D DOSZŁO DO KILKU GROŹNYCH WYPADKÓW W KTÓRYCH PRACOWNICY DOZNALI USZCZERBKU NA ZDROWIU POWYŻEJ 7-DNI JEDNEGO MĄDREGO JEGOMOŚCIA DRUGI RÓWNIE MĄDRY BRYGADZISTA ZAWIÓZŁ BEZ ODPOWIEDNIEGO ZABEZPIECENIA RANY SWYM AUTEM NASTĘPNEGO (usunięte przez administratora) CZYTAJ PRAWY KIERA ZE ZŁAMANA NOGĄ TEŻ JA SIĘ PYTAM GDZIE JEST SENS I LOGIKA PO TO JEST POGOTOWIE ABY JE WZYWAĆ ,CO BOJCIE SIĘ CHAMY AFERY GDY ZAŁOGA KARETKI PROKURATORA ZARAZ WEZWIE MA TAKIE PRAWO GDY JEST WYPADEK PRZY PRACY CO SIĘ BOJCIE KONTROLI NIE INSPEKCJI PRZEMYSKIEJ TYLKO WOJEWÓDZKIEJ , DLA NIEKTÓRYCH FIBRIS WAŻNIEJSZY NIZ ŻYCIE I ZDROWIE.PIERWSZY JEGOMOŚĆ JAK BY ZESZEDŁ Z PADOŁU TO BY BRYGADZISTA KRATY GRYZŁ ZA NIEODPOWIEDNIE UDZIELENIE POMOCY ,W PŁYTACH JAK WYPADEK TO ZA BRAMĘ. BANDA TUMANÓW. BEZ POZDROWIENI .SYN KALITY

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
adas12
 Opinia
@AWANGARDA PODWÓRKOWA 21.09.2018 09:50

mistrz czy brygadzista czy inna osoba ?jest odpowiedzialny ? kto zmiane prowadził ? taka byc moze wola była poszkodowanego.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@adas12 23.09.2018 18:45

A ZA PRZEPROSZENIEM TY JESTEŚ (usunięte przez administratora) CZY JAK JAKA WOLA POSZKODOWANEGO ? ŻYCIE CZY ZDROWIE KOGOŚ RATUJE SIĘ MIMO JEGO WOLI .I H,,,,, MNIE TO OBCHODZI CZY POSZKODOWANY CHCE CZY NIE WZYWAĆ KARETKĘ .POSZKODOWANY MIAŁ RANĘ KTÓRA GROZIŁA WYKRWAWIENIEM.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@FSKDR, mógłbyś opisać bardziej szczegółowo swoją opinię? Każdy szczegół jest istoty dla czytających forum i osób, które zastanawiają się nad aplikowanie do Fibris. Twoja opinia nie jest zbyt pochlebna, dlatego dobrze by było abyś wyjaśnił swoją negatywną opinię. Przyda się to każdemu kto szuka pracy. Czy ktoś może orientuje się czy firma ta prowadzi, jakąś rekrutację ? To też ważne dla potencjalnych pracowników.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gieniu
 Opinia
@Edyta 30.04.2018 20:56

A więc: donosisz to masz chody bez względu na to jak wykonujesz swoją pracę. Nie donosisz to możesz i być najlepszy, a nikt tego nie zauważy. Wszędzie konfidenci. Kadra zarządzająca jest albo przerażona i boi się cokolwiek nowego wprowadzić, albo donosi i nie musi nic zrobić. Na sytuację kryzysowe nikt nie reaguje. Firma jest obsesyjnie kontrolowana przez zarząd i nie ma możliwości wprowadzenia innowacji. Wszystko ma być tak samo jak było 30 lat temu. Bardzo to przykre. Na początku traktują nowych pracowników dobrze, ale jak już odpracujesz jakiś czas to się zaczynaja naciski, presją. Trzeba uważać na wszystkich bo każdy może donosic a informacje niekoniecznie będą prawdziwe. Nikt się Ciebie nie będzie pytał o zdanie. Masz być trybikiem. Nie wolno narzekać ani komentować bo od razu,, dobry kolega" poda informacje dalej. Oczywiście w zmienionej na swoje potrzeby formie. Mam nadzieje ze udzieliłem wyczerpującej informacji. Dziękuję

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lol
 Opinia
@Gieniu 30.05.2018 18:19

100 % potwierdzam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kadra zarządzająca
 Opinia
@Gieniu 30.05.2018 18:19

innowacja polega właśnie na tym że masz być solidnie pracującym trybikiem w strukturze korporacji. Narzeka się i użala u psychologa na sesji terapeutycznej . Podstawą nowoczesnych technik zarządzania jest szybki przepływ informacji,pochodzących z różnych ,niezależnych od siebie źródeł. Więc nie rozumiem o co chodzi ?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Octopus.
 Opinia
@kadra zarządzająca 11.09.2018 18:58

Korporacja, trybik, postawa wobec pracownika w stylu idź się wyżal mamusi, pokazuje tylko z kim przyjedzie pracować kolejnym szczęśliwcom. To nie są techniki zarządzania tylko rygor pracy. Ale jesli jest kij o zapewne jest i duża marchewka? A jeśli chodzi o przepływ informacji to pełna zgoda, to zazwyczaj klucz do sukcesu wzajemnie na siebie donoszących współpracowników. Wierzę ze w waszej firmie jest inaczej.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Osama Omelelele.
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
strażak sam
 Opinia

To prawda co tutaj ktoś napisał: "Brud i ten charakterystyczny trudny do zniesienia smród masy. Skóra nim przesiąka i możesz się kąpac nawet pół dnia a i tak się go nie pozbędziesz.Najgorsze miejsce w którym pracowałem." Poza tym koszty zatrudnienia im szybko rosną - od stycznia płaca minimalna znowu pódzie w górę. Przy tak ogromnym zadłużeniu i niskim kursie dolara, to chyba wiecie co to oznacza ... ? No chyba, że nie wiecie.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alex
 Opinia
@strażak sam 21.09.2017 10:33

Strażak Sam. Toty jedź do Stanów pracować. Imię już masz.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mocarz
 Opinia

Idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
roman
 Opinia
@Mocarz 31.07.2018 15:57

ta firma nigdy do idealnych a nawet dobrych nie nalezała , fircyk z pomorza i jego ekipa donosicieli leniuszkow , bez perspektyw i chyba z problemami finansowymi bo cos maja zadyszke ...

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@roman 16.08.2018 13:31

Jak tak wszystko wiesz to może pochwal się w jakim dziale pracujesz , a może ogarniasz wszystkie działy bo i o finansach się wypowiadasz i o leniuszkach itd dobry jesteś :-)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adela
 Opinia
@Nick 29.08.2018 23:39

I na pewno gra w piłkę. :D Pozdrowienia dla pracujących z musu. Ciocia Adela.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@roman widzę, że znasz firmę Fibris od środka, Twoja opinia nie jest pozytywna, może jednak znalazłyby się jakieś plusy tej pracy? Czy mógłbyś coś powiedzieć o atmosferze wewnątrz firmy, benefitach pozapłacowych lub premii? Zawsze warto podzielić się swoimi przemyśleniami, każda opinia jest na wagę złota.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Edyta 21.08.2018 20:55

lecz się pachołku gol.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olek
 Opinia

Słyszałem, że firma ma dobra opinię jako pracodawca !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wandeczka
 Opinia
@Olek 16.07.2018 17:49

A ja słyszałam, że pesymista to dobrze poinformowany optymista.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adrian
 Opinia

Ta firma to dno , dna :D Zarobki zatrzymały się w 2010 roku a firma w latach 80 :D Nawet Ukraińcy już tam nie chcą pracować. Warunki pracy fatalne - najlepszym określeniem będzie Mordor. Na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko przedstawiciela handlowego wylecieli z taką pensją ,że aż z krzesła spadłem ze śmiechu ! Nie polecam nikomu ! Szkoda czasu !

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arek
 Opinia

Nie wierzę, że firma mając dobrego pracownika będzie go gorzej traktowała!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Osama Omelelele.
 Opinia

A ja hciec tam pracia!i cio.Chcial i shit !Nie dali mnie tam!Ja z Senegal i nic!Oni nie hcia taki jak ja!!!Do dopy z tym.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ferkow
 Opinia
@Zainteresowany 08.06.2018 19:01

ta firma ciagle rekrutuje , ale pracuje sie nieprzyjemnie tak jak i zapachy w tej firmie a place sa niskie i krzywdzace bo jest grupa swojakow ktora utraca kazdego i wszystkich a prezes ze swiata nie ma pojecia co zrobic zeby firme usprawnic bo zamije sie sam sobą i utracaniem wszystkich na ktorych sa donosy ))

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Majster Pipa.
 Opinia

Te wszystkie opinie negatywne o firmie to kłamstwa i kalumnie!!!Tym zajmie się prokurator i Milicja oraz inne organy władzy!Wszystkie te osoby zostaną pociągnięte do odpowiedzialności karno cywilnej!!!Firma jest rzetelna solidna i płaci na czas!Jak ktoś nie chce pracować to każdy powód dobry!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LOL
 Opinia
@Majster Pipa. 02.05.2018 14:04

Majster (usunięte przez administratora) - pewnie Prezeso lub jakiś wierny giermek wszystkich straszycie sądem. Przed sądem to Was powinni postawić ...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NIESTRZASZ BO SIĘ ZESRASZ
 Opinia
@Majster Pipa. 02.05.2018 14:04

MILICJI OD 1991 ROKU NIE MA ODPOWIEDZIALNOŚĆ KARNO- CYWILNA ZA CO ZA MÓWIENIE PRAWDY MAJSTER TAKIŚ MĄDRY (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irek
 Opinia

Idealnych firm nie ma. Wszędzie znajda się sprawy do naprawy!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
FSKDR
 Opinia

Nie polecam. Komuna. W biurze niekompetencja. Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Fibris S.A. o opisanie świeżej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leon_zawodowiec
 Opinia

Pracowałem 6 miesięcy. Mam dość.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Duży
 Opinia

Ta firma to jedna wielka patologia - omijać szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patryk
 Opinia

Witam przepracowlem tapety jakieś 3 lata warunki pracy jak na wynagrodzenie kiepskie minimum 2200 na rękę jeśli chodzi o ludzi to pełno kapusow i wazylin np piesek mistrzowie ludźmi poganiaja traktują ich jak Niemiec zyda podczas drugiej wojny brak możliwości zaplanowania urlopu bo wiecznie ludzi nima brak warunków socjalnych brak przerw nigdy Ci t.nie podziękuję a jak ktoś chwali ten zakład to nie pracował na produkcji brak bhp każe ci w chodzić do rozgrzane prasy a potem jak.sie opazysz to ci powiedzą po co tamaj tam szedłes

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mm
 Opinia

Firma dość regularnie poszukuje dyrektora handlowego i ma następujące wymagania: wykształcenie wyższe (MBA będzie dodatkowym atutem), wiedzą z zakresu B2B, doświadczenie w zarządzaniu zespołem sprzedażowym (będzie dodatkowym atutem) doświadczenie w przygotowywaniu oraz wdrażaniu strategii handlowej, doświadczenie w budowaniu działu sprzedaży i struktur PH - kraj i eksport, prawo jazdy kategorii B, gotowość do podróży służbowych, dobra znajomość minimum języka angielskiego. Brakuje to wszystko jest bez znaczenia. Firma poszukuje cudotwórcy, który metaforycznie ujmując sytuację będzie w stanie sprzedać ludziom piasek na pustyni, zamiast postawić stoisko z wodą. Tej firmie nie jest potrzebny dyrektor handlowy, tylko nowy właściciel/manager zarządzający. Obecny nie radzi sobie z tym i myśli, że jego pomysły są fantastyczne, tylko dyrektor handlowy nie potrafi ich wdrożyć.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Fibris S.A. - Przemyśl

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny