SMC Industrial Automation Sp.z o

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 635 ocen.

SMC Industrial Automation Sp.z o
4 635 6 1

Opinie o SMC Industrial Automation Sp.z o

anonim

(usunięte przez administratora)

trybik

jak dla mnie polityka firmy jest absolutnie nie zrozumiała. Tak jak powiedziałeś... trwonienie potencjału ludzi i czasu jest porażające. Chociażby poniedziałkowe spotkania o niczym na których padają przenikliwe pytania serii "co tam na rynku", ciągle powtarzające się historie o milionowych projektach i wirtualne sukcesy, które nie mają odzwierciedlenia w danych. Do tego super błyskotliwi kierownicy, którzy skupiają się na tak strategicznych kwestiach dla firmy jak liczba spotkań, rozliczanie czasu spędzonego na spotkaniu czy wspomniana już ocena potencjału klienta przez pryzmat wielkości hali na google/maps. Raporty i raporty do raportów, których tak naprawdę nikt nie czyta. Jestem zażenowany jakością spotkań, które prowadzą kierownicy z klientami. Z perspektywy swojego biurka dają dobre rady, pouczają, palcem wytykają błędy itp. Natomiast sami na spotkaniu nie potrafią niczego załatwić tłumacząc się, że klient nie ma potencjału. Obłuda, fałsz i zakłamanie...Potrafią biurze powiedzieć wprost ten czy inny klient nas nie interesuje - bo szkoda na niego czasu. A na spotkaniu szeroki uśmiech, który znika zaraz po wyjściu od klienta. Jakim trzeba być "managerem" który otwarcie powie... klienci wydający na pneumatykę mniej niż 100 000zł nas nie interesują. Z takim podejście chcą odnieść sukces? Narzekając na byłych pracowników, pomawiając rozrzucając (usunięte przez administratora) na prawo i lewo tylko pokazują poziom i klasę budząc zażenowanie u klientów. Tak jak wspomniałeś... czuję wstyd bo mentalnie wiele osób tutaj nie dorosło. Mówiąc krótko... międzynarodowa firma w prowincjonalnym wykonaniu. Życzę powodzenia, ale ja się wypisuję.

SB

piszesz z pozycji ex czy jeszcze obecnego workera?

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaki

Potwierdzam. Hurtownia SMC powstala w 2000 r.

Zuzanna

@Zrodło wiedz_y Nie bardzo rozumiem czemu mają służyć Twoje wpisy? Bardziej wartościowe byłoby gdybyś zamiast tego napisał(a) jakiś konkrety o pracy w SMC Industrial Automation Sp.z o.o? Czy ktoś z was mógłby się podzielić konkretnymi informacjami na temat warunków pracy jakie oferuje firma?

Zrodło wied_zy

Arystoteles urodził się w roku 384 p.n.e. w jońskiej kolonii Stagira (τα Στάγειρα), stąd ma on przydomek Stagiryta. Jego ojciec Nikomachos był nadwornym lekarzem macedońskiego króla Amyntasa II. Matka Arystotelesa miała na imię Faestis (Fajstiada). Rodzice wcześnie osierocili go. Arystotelesa przyjęło do swej rodziny małżeństwo z Atarneus w Azji Mniejszej, Proksenos i jego żona. Arystoteles dziękował im za to jeszcze pod koniec życia w swoim testamencie[1][2]. W wieku 17 lat Arystoteles został wysłany do Aten, aby odebrać wykształcenie w Akademii Platońskiej. W Akademii Arystoteles spędził w sumie 20 lat, w czasie których najpierw był studentem, potem asystentem Platona i w końcu samodzielnym wykładowcą. Po śmierci Platona (348/7 r. p.n.e.) był naturalnym pretendentem do objęcia scholarchatu Akademii – jednak inni członkowie Akademii zdecydowali się wybrać Speuzypa, siostrzeńca Platona, ze względu na dużą rozbieżność wypracowanego przez Arystotelesa systemu filozoficznego z systemem Platona. Arystoteles, razem z drugim studentem Akademii Ksenokratesem, opuścili Akademię i udali się do kolonii Assos w Troadzie w rodzinnej Azji Mniejszej. Razem z nim, oraz z dwoma miejscowymi akademikami, Erastosem i Koriskosem, doradcami władcy kolonii Hermiasa, założył swoją szkołę filozoficzną. Także ów władca stał się słuchaczem szkoły i przyjacielem Arystotelesa. Dał mu za żonę swoją przybraną córkę Pytias. Innym słuchaczem w Assos był Teofrast z Eresos - najwybitniejszy uczeń Stagiryty. Filozof spędził w tym mieście trzy lata, napisał prawdopodobnie dialog O filozofii, składający się z trzech ksiąg, w którym poddał krytyce naukę Platona o ideach. W 345/4 r. p.n.e. przeprawił się do Mitylene, głównego miasta wyspy Lesbos. Przebywał tam do czasu, kiedy w 342/3 r. p.n.e. Filip II Macedoński powierzył mu wychowanie swego syna, późniejszego twórcy imperium macedońskiego Aleksandra III Macedońskiego. Pełnił tę funkcję przez niespełna trzy lata. W tym czasie Persowie podstępnie pojmali Hermiasa, sprzymierzeńca Filipa przeciw nim, który mimo tortur pozostając wierny Filipowi poniósł śmierć na krzyżu. Arystoteles napisał hymn na cześć jego bohaterskiej śmierci[3]. Po 340 p.n.e. Arystoteles przebywał razem z Teofrastem głównie w swym rodzinnym mieście Atarneus po czym, po trzynastu latach nieobecności, wrócił do Aten.

syfokleks
@Zrodło wied_zy 23.08.2018 20:29

czyli ctrl+c i ctrl+v jeden z kierowników załapał. brawo! teraz do excella

Jack

Podobnie jak "Realista" jestem zdania, że nic się nie zmieniło i co więcej nie zmieni w tej firmie. Dobrze wiemy, że ludzie tam pracujący szukają "na spokojnie" nowej pracy. Poziom zarządzania jest na bardzo słabym poziomie, nie oceniając nikogo z "menedżerów" z poziomu charakteru, sposobu bycia czy wyglądu. Biorę pod uwagę tylko merytoryczne doświadczenie i co najważniejsze predyspozycje takiej osoby. Np. ktoś, kto przez wiele lat miał dobre wyniki jako handlowiec niekoniecznie będzie (jest) dobrym kierownikiem grupy bądź kierownikiem oddziału. Konkurencja (każdy z nas wie o kogo chodzi) z informacji, które posiadam i które dostaję od klientów stoi na dużo, dużo wyższym poziomie. Gdyby nie to, że nasza firma ma kilku dużych, kluczowych klientów gdzie konkurencja na razie nie wejdzie, to prawdopodobnie by nas w PL nie było. Moim zdaniem firma jest źle zarządzana, nie mam tu na myśli GŚ, który jest wbrew poprzednim opiniom dobrym menedżerem, lecz trzeba zejść poziom niżej i poprzyglądać się "kierownikom działów, oddziałów". Niech zawiną rękawy i wezmą się do roboty (ciekawe co oni raportują do przełożonego, czy tylko kopiuj wklej to co dostaną od zespołu inżynierów?). Jak zdają sobie sprawę, że nie mają kompetencji to niech ustąpią miejsca tym właściwym. Wracając do początku wypowiedzi, pewnie nic się nie zmieni. Za jakiś czas wskoczy ktoś inny na "najwyższy stołek". Pomacha chwilę szabelką, przedstawi mniej lub bardziej realne wizje, pocieszy się chwilę narzędziami pracy i tak do następnego. Dlatego nawiązując do Realisty, nie, nic się nie zmieniło i nic się nie zmieni. Nasz los w naszych rękach i zawsze można zmienić pracę (szybciej lub później) jeżeli to co było i jest nam nie odpowiada. Podobno nawet cv jednego w menedżerów krąży po firmach (może chociaż jeden poszedł po rozum do głowy).

hr
@Jack 02.07.2018 14:22

i co ci " menadzerowie" mają w tym cv? 5-10 lat w smc,wczesniej pol roku sprzedaz kiełbas czy chrupek...zenua

Zuzanna

@Pozytywny @eS Czy moglibyście się podzielić z użytkownikami forum jakie zmiany zaszły lub jakie są planowane w SMC Industrial Automation? Piszecie o spotkaniu, na którym przedstawiono perspektywy i kierunki rozwoju firmy. Skoro takie spotkania z pracownikami się odbywają, to wnioskuję, że komunikacja wewnętrzna w firmie stoi na wysokim poziomie. Bardzo się cieszę. To też bardzo cenna informacja dla potencjalnych kandydatów do pracy. Jak byście mogli jeszcze podzielić się nieco większą ilością szczegółów, które mogłyby zachęcić potencjalnych kandydatów do aplikowania do SMC Industrial Automation.

Pozytywny
@Zuzanna 01.07.2018 11:25

nie

Pozytywny
@Pozytywny 01.07.2018 13:33

Kolego nie podszywaj się pode mnie

I'm not robot
@Zuzanna 01.07.2018 11:25

Co za prostacka propaganda... Postarajcie się bardziej z tym poprawianiem wizerunku, bo jak się to czyta, to aż zęby bolą.

Pozytywny
@Zuzanna 01.07.2018 11:25

Zuzanno, już odpowiadam na twoje pytanie. Mianowicie nasz dyrektor przedstawił nam świetlistą drogę do sukcesu poprzez rozwój firmy oraz rozwój pracowników (liczne szkolenia, nad którymi w chwili obecnej pracuje grono specjalistów). W zdobywaniu rynku pomoże nam opracowany kodeks według, którego każdy będzie doceniony za włożoną pracę a ze swoimi przełożonymi będzie można szczerze porozmawiać. W skrócie dobra zmiana po raz drugi.

Realista

Wg Jacka dobry Dyrektor Handlowy (w naszym przypadku GSW) to taki, który otacza się słabymi kierownikami i tworzy w firmie taką atmosferę, że wszyscy pracownicy po cichu szukają nowych pracodawców. Ciekawe, bardzo ciekawe Jacek. Może podzielisz się z nami jeszcze głębiej swoimi "managerskimi" przemyśleniami?

Realista

Kolego Pozytywny, To co piszesz wskazuje raczej na tzw. pożytecznego idiotę niż optymistę. Spotkanie, o którym piszesz nie było ani rewolucyjne ani przełomowe. Było to typowa, zorganizowana przez Grubego nasiadówa podczas której zajmowaliśmy się biciem piany i innymi głupimi czasowypełniaczami. Jednym słowem było to marnowanie naszego czasu i pieniędzy SMC.

Pozytywny

Widzę, że ostatnie spotkanie i przedstawienie perpsketyw rozwoju oraz kierunku, w którym firma zmierza zatkało usta wszystkim intrygantom. Bardzo dobrze. Zachęcam do pracy w naszej firmie.

eS
@Pozytywny 26.06.2018 14:32

chyba dobrze zakończyliśmy już proces naprawczy i oczyszczania struktur z mniej wartościowych dla nas osób. Teraz każdy dokładnie wie co ma robić i czego od niego firma oczekuje.A fachowe grono menadżerów jest od wspierania a nie gnębienia, pamiętajmy o tym. I taki apel, nie wypisujcie już tutaj żadnych negatywnych opinii,bo to naprawdę nie pomoaga, a przycuąga tylko specyficzny typ ludzi. Powodzenia !

Pozytywny
@eS 27.06.2018 13:52

O takie ESEMCE żeśmy walczyli.

U.
@Pozytywny 28.06.2018 22:02

A z kim żeście kolego Pozytywny walczyli?

Pozytywny
@U. 28.06.2018 22:20

Z wrogami dobrej zmiany

U.
@Pozytywny 29.06.2018 10:29

Chyba z wrogami "dobrej zmiany".

Adam

Słyszałem, że firma ma bardzo dobra opinię!!!

ereS
@Adam 19.06.2018 23:02

tak,ale to ta od quadów,a nie automatyki

Adam
@ereS 20.06.2018 08:41

A to przepraszam, mój błąd!!!

Fakap

A ja słyszałem, że firma ma bardzo złą opinię!!!

Nick

Takamura ale po co, wielu osobom odpowiada stale stanowisko, wynagrodzenie i nawet nie chcieliby wiecej obowiazkow i stresu. A ci co beda chcieli to chyba znajda mozliwosc, a jesli nie to pewnie beda szukali gdzie indziej.

Takamura

Problem w tej firmie polega na tym, że nie ma tu ścieżek kariery. Nawet z biegiem lat nie ma gdzie awansowac wyżej. No może z inzyniera wsparcia zrobią cie starszym inzynierem ale potem juz nic. Inzynier sprzedazy a jest ich spora grupa, moze zostac liderem, a co z pozostalymi? dlatego tez wszyscy wyzej awansowani trzymają się oburącz swoich stołków, łypiąc jeden na drugiego podejrzliwie. Kierownik regionalny, raczej szanse na awans i rozwój mierne, dyrektor handlowy, przy dobrych wiatrach 2,3 lata i out. Pisanie o " możliwości rozwoju dla mlodych pracowników" to raczej mrzonki. Dobrze się okopać,nie rzucać się w oczy, przytakiwac, pisać często i dużo,to i z 10 lat się uda przetrwac. Jesli komus taka perspektywa wystarczy, nic tylko aplikowac

Gosc

Pracowałem w smc kilka lat, sam odszedlem z prywatnych powodow, ale nie wyobrażam sobie, że miałbym wypisywać takie rzeczy. Jeśli piszą to byli pracownicy to chyba czas aby zajeli się swoimi życiem i problemami, chyba ze ich zycie jest takie smutne i bez wiekszego celu. Jeśli to piszą obecni to im wspolczuje bo rynek jest otwarty i jeśli rzeczywiscie jest tak zle to spokojnie znajdziecie prace gdzie indziej, bo takie wpisy nie wniosa nic nowego czy lepszego.

C.
@Gosc 11.06.2018 21:38

Czyli podsumowując, jak ci się nie podoba w SMC to wypad z tej firmy, a jak już nie pracujesz w SMC to wypad z tego portalu. Tutaj swoje wpisy mogą zostawiać jedynie zadowoleni pracownicy.

jeszczepracuje
@Gosc 11.06.2018 21:38

a to ciekawe co piszesz, bo nie znam nikogo tutaj,kto po paru latach pracy w SMC sam z własnej inicjatywy odchodził. Tak to odchodzą tu ludzie po roku max 2 pracy,jesli mają szansę. Inni,są zmuszani ale w statystykach wygląda to tak,że 100% odeszło za porozumieniem stron. Może jednak ktoś wreszcie zdecyduje się na sąd pracy w takim przypadku, i powyciąga parę wstydliwych i niewygodnych spraw na światło dzienne.

U.

A najciekawsze jest to, że wielu słyszało o „wizji Grzesia”, ale nikt nie wie jak wygląda. Trudno nazwać wizją słowa „chciałbym byście sprzedawali więcej”, bo za nimi nie idą żadne pomysły jak to robić.

anonymous

Dlaczego w KRS MPI widnieje jako prezes a nie GSW?

Kiszka
@anonymous 05.06.2018 12:44

Bo MPI był Prezesem, a GSW nim nie jest. Jest jedynie Prokurentem czyli osobą, która nie odpowiada swoim majątkiem za firmę, a jedynie może w jej imieniu podpisywać zobowiązania.

anonymous
@Kiszka 05.06.2018 13:10

ale dlaczego MPI ciągle widnieje jako prezes? I kto jest obecnie prezesem, bo ten austryjak chyba nie?

CEO
@anonymous 05.06.2018 12:44

a po co zmieniać,jeśli niedługo wróci?

Luk
@CEO 06.06.2018 15:35

Heh, słyszałem ostatnio w firmie taki dowcip: "-Co powinien zrobić gsw żeby poprawić sprzedaż i nastroje ??" "- Odejść !!!!! :-))"

Zainteresowany

Bardzo dobra firma więc pewnie dobrze się tu pracuje?

Look back
@Zainteresowany 07.06.2018 18:20

Ty jesteś ślepy, czy nie umiesz czytać?

vox populi vox dei

Po odejściu MPI nastała w SMC managerska próżnia. GSW jako manager nie jest w stanie jej wypełnić, bo nie realizuje podstawowych funkcji kierowniczych - niema pomysłów, niema inicjatywy, niema szacunku podwładnych, odgrodził się od pracowników murem swoich mysłowickich wasali i liczy na to, że potakując Austriakom przetrwa w tej firmie długie lata. W takiej sytuacji, naturalnym jest, że pracownicy próbują tę próżnię wypełnić typując kandydatów, którzy mogliby się sprawdzić na tym kluczowym dla rozwoju SMC stanowisku. Rzeczywiście, istnieje ryzyko, że GSW, jako słaby manager, będzie chciał się ze swojego otoczenia pozbyć silnych konkurentów jednak pomimo jego deklaracji, że AT pozwoliła mu zwalniać kogo chce, jest mało prawdopodobnym, że zdecyduje się na ten ruch. Wiadomo bowiem, że od jakiegoś czasu portal ten jest przez AT obserwowany i opinia pracowników w Polsce dociera do Austrii.

Nick
@vox populi vox dei 19.05.2018 11:38

Nie ma się pisze oddzielnie.

To ja

Kolejny, cholerny dzień w SMC. Żeby przetrwać idę do Solniczki, czas przeleci i przynajmniej w żołądku coś będzie. Ktoś coś chce?

Głodny
@To ja 30.05.2018 09:01

Jestem przekonany że spacer dobrze ci zrobi. Jednocześnie przykro mi że nie układa ci się w życiu prywatnym i zawodowym.

Głodny? Chuba Gruby!
@Głodny 30.05.2018 09:41

Głodny, zamiast szafować empatią, weź się do roboty, a nie ganiasz ciągle po knajpach (Solniczka, chińczyk) pomiędzy sesjami na strzelnicy.

Głodny
@Głodny? Chuba Gruby! 30.05.2018 10:10

I znów wychodzi zawiść, pójdę na strzelnicę, a inny dostaje strzała. Idę do Solniczki, innemu sól w oku. Naprawdę mi Cię szkoda.

Głodny

Dzisiaj środa, dzień chińczyka.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ty

Bardzo głębokie i odkrywcze. Widać, że stoi za tym wpisem wielki umysł.

I znów Ja
@Ty 24.05.2018 18:12

Umysł wybitny. Natomiast sam wpis odstający od reszty, rzetelnością, starannością, esencja prawdy życiowej oddająca realizm życia codziennego. Podobnie zresztą ten wpis niby nie wnosi żadnej treści do dyskusji a objętością może powalczyć o prym. A treść niczym latawiec na lekkim letnim wietrze, wznosi się i opada i gdy już każdy oczekuje końca, ten nie nadchodzi. Koniec przyszedł nagle...

A.D.

Witam slyszałem,ze powstaje dział Chłodnictwo Przemysłowe. Czy rekrutacja na kierownika już ruszyła, czy obejmie ją ktoś z obecnych pracowników? gdyby co to mam duze doswiadczenie w sprzedazy klimatyzatorów.

I znów Ja

Czy jutro jakaś rybka ? Może być w panierce.

Głodny

Będę jechał do Solniczki dziś. Ktoś chętny ?

Bajtel

Prawda jest taka, ze nawet tak dobry menager jak GSW nie wyrówna poziomu. Za wiodącym w całych zyskach firmowych oddziałem myslowickim w grze jest tylko jeszcze warszawski,a wrocławski nie mówiac już o wciąż dotowanym poznańskim nie ma z kim tak naprawdę konsolidować sił. Frustracje rodzą się własnie z tego,ze to nasz mysłowicki branch ciągnie cały ten wózek. P.S. a DK ma zupełnie inną funkcje niz generator zysku,ma być mentorem i wskazywac dzialania swoim podwładnym,bazując na wieloletnim socjologicznym własnym doswiadczeniu. i tyle.

Marek
@Bajtel 21.05.2018 10:09

Co masz na myśli pisząc „nie ma z kim tak naprawdę konsolidować sił”. Pytam bo wgląda, że używasz słów których znaczenia nie rozumiesz.

Do błyskawicy

Praca z kimś takim jak "błyskawica" jest zaszczytem. Kreowanie wizerunku firmy takimi fantastycznymi opowieściami działa na jej szkodę. Obojętnie co piszesz i będziesz pisał stanowi to o Twoim poziomie. A tak poważnie to Twoje opisy stanowią o tym że prawdopodobnie masz bardzo poważne problemy i polopiryna już nie pomoże.

Prawdziwy Ja

Zamawiamy dziś coś ? PS. Ten wcześniej to nie ja

Błyskawica

Wydaje się, że umiejętności mentorskie i doświadczenia socjopatyczne DK powinny być wykorzystane przez wszystkich pracowników SMC. Myśle że nasz kocurek powinien poprowadzić 2 programy rozwojowe pracowników naszej firmy. Pierwszy program mógłby być zatytułowany „Jak odkryć w sobie naturalnego buraka i wykorzystać go do budowy reputacji SMC na polskim rynku”. Drugi program miałby bardziej praktyczne podstawy - „Odświeżanie przeterminowanych kiełbas bez wzbudzania podejrzeń Sanepidu. Jak wykorzystać tę wiedzę w rozwoju rynkowym SMC”. Wkońcu powinniśmy dzielić się tym co mamy najlepsze ze wszystkimi.

Ja.

Jest pewna prawidłowość, pojawia się wpis o tęsknocie za MPI i o słabych obecnych menagerach bez rozróżniania. Potem jest coś o SB, MR, DK czy ostatnio o RS ( indywidualne prowokacyjne ataki ) Nie jest większą tajemnicą że były nie przepadła delikatnie mówiąc za TA, DO czy MR nie wiem jak z innymi. Nikt nie ma wyników, co wpis to ktoś inny się nie nadaje to już jest taki bełkot.

Mick
@Ja. 20.05.2018 21:37

To się nazywa, różnorodność opinii. Następnym razem popraw swoją polszczyznę bo trudno jest zrozumieć o co ci chodzi.

Gość z Mysłowic

A ja nie daję wiary w to że DK i RS siedzą na portalu i jadą po sobie. Obaj są konkretnymi szczerymi do bólu facetami i Ci którzy ich znają to wiedzą że mówią wprost co myślą bez większych hamulców czy to podwładnym czy nawet dyrektorowi. Więc te wpisy to czyjaś manipulacja aby doprowadzić do skłócenia menagerów i osłabienia GSW. Co do wyników to wiem że obaj je mają i DK i RS choć ten drugi większe. Akurat Ci dwaj to prędzej po pysku by sobie dali niż pisali pierdoły na necie.

Inny gość z Mysłowic
@Gość z Mysłowic 20.05.2018 20:51

Gościu z Mysłowic, a jakie to wyniki ma DK? Proponuję taką oto prostą analizę: a) sprzedaż Food na głowę SAE, sprzedaż pozostałych SAE na głowę. b) wzrost procentowy i wartościowy na głowę SAE w dziale Food i pozostałych. Jeśli porówna się te wyniki wniosek nasuwa się sam. DK powinien być wywalony na zbity pysk i to bez współczucia.

Zostaw opinię o SMC Industrial Automation Sp.z o - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SMC Industrial Automation Sp.z o