SMC Industrial Automation Sp.z o

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 619 ocen.

SMC Industrial Automation Sp.z o
4 619 6 1

Opinie o SMC Industrial Automation Sp.z o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Prezes

Premie w tym roku beda nizsze,poniewaz cześc poszła na sfinansowanie usunięcia negatywnych wpisów czyli tzw poprawę PR

Zaś
@Prezes 13.09.2018 07:29

Biorąc pod uwagę wysokość premii to Gowork nie może brać dużo.

anonymous
@Zaś 13.09.2018 17:20

ktos dobrowolnie zrezygnowal z nowego auta

wikipedia

Dysk rozproszony – region Układu Słonecznego rozciągający się za orbitą Neptuna, sięgający ponad 100 j.a. od Słońca oraz ponad 40° powyżej i poniżej ekliptyki. W obszarze tym krąży wiele małych ciał po orbitach o dużej ekscentryczności i inklinacji. Są to jedne z najdalszych i najzimniejszych obiektów w Układzie Słonecznym[1]. Ich orbity przypuszczalnie są wynikiem grawitacyjnego „rozproszenia” wywołanego przez gazowe olbrzymy. Orbity te wciąż ulegają perturbacjom wywoływanym przez Neptuna. Wewnętrzny obszar dysku rozproszonego pokrywa się z Pasem Kuipera[2] i w literaturze naukowej rozróżnienie pomiędzy obiektami dysku rozproszonego i Pasa Kuipera jest często niedokładne. Niektórzy astronomowie rozszerzają definicję Pasa Kuipera, tak żeby obejmowała również dysk rozproszony[3]. W tym artykule dysk rozproszony jest traktowany jako osobne pojęcie. Ze względu na jego niestabilność dysk rozproszony uważa się za główne źródło większości komet okresowych. Centaury, planetoidy krążące pomiędzy orbitami Jowisza i Neptuna, są uważane za stadium przejściowe w migracji obiektów z dysku rozproszonego do wewnętrznych rejonów Układu Słonecznego[4]. Zaburzenia wywołane przez grawitację gazowych olbrzymów w końcu wysyłają takie ciała albo w kierunku Słońca, albo na bardzo dalekie orbity do Obłoku Oorta.

wikipedia

Kuchnia rosyjska – narodowa kuchnia Rosjan. Tradycyjna kuchnia rosyjska dominowała na obszarze leżącym pomiędzy zachodnią granicą kraju a Wołgą, włącznie z obszarami metropolitalnymi Moskwą i Sankt Petersburgiem. Występowała w wielu wariantach, od kuchni chłopskiej aż do kuchni carskiej. Wykwintna kuchnia klas średniej i wyższej przeżywała okres swojej największej świetności sto lat przed wybuchem rewolucji w 1917 roku. Prosta kuchnia chłopska wykorzystywała surowce możliwe do wyprodukowania we własnym zakresie w północnym klimacie. Jej podstawę stanowiły: ciemny chleb żytni, różne warianty zupy szczi oraz kasza gryczana, co znalazło swój wyraz w przysłowiu rosyjskim: Szczi i kasza – strawa nasza[a]. Znaczny wpływ na narodową kuchnię w europejskiej części Rosji wywarł obrządek Kościoła prawosławnego ze względu na bardzo dużą liczbę dni postnych w roku. W związku z tym kuchnia rosyjska oferuje bogaty wybór przepisów na potrawy z rybami oraz potrawy, w których główną rolę odgrywają warzywa, grzyby i leśne owoce. W procesie kształtowania się tradycyjnej kuchni rosyjskiej wyróżniamy następujące okresy: kuchni staroruskiej, kuchni moskiewskiej, kuchni za panowania Piotra Wielkiego i Katarzyny Wielkiej, kuchni petersburskiej, kuchni wszystkich Rusinów, kuchni radzieckiej oraz współczesnej kuchni rosyjskiej.

wikipedia

Alfred Hitchcock (ur. 13 sierpnia 1899 w Londynie, zm. 29 kwietnia 1980 w Los Angeles) – brytyjski reżyser, scenarzysta i producent, uznawany za jednego z najbardziej wpływowych twórców filmowych w historii kina. Określany mianem „mistrza suspensu”. W trwającej ponad sześć dekad karierze wyreżyserował 53 filmy fabularne. Stał się rozpoznawalny dzięki licznym wywiadom i występom cameo w swoich produkcjach oraz serialowi kryminalnemu Alfred Hitchcock przedstawia. Podobne uznanie zyskiwali aktorzy grający w jego filmach. Styl reżyserski Hitchcocka obejmował płynny ruch kamery naśladującej spojrzenie granej postaci, stawiając tym samym widza w roli podglądacza, oraz kadrowanie ujęć w taki sposób, aby zmaksymalizować uczucie niepokoju oraz lęku. W 1979 roku został odznaczony Orderem Imperium Brytyjskiego. Sześć wyreżyserowanych przez Hitchcocka filmów zestawianych było w pierwszej dziesiątce podsumowań roku w amerykańskim box office. Czternaście produkcji uzyskało przynajmniej jedną nominację do Oscara w dowolnej kategorii, z czego pięć zdobyło co najmniej jedną statuetkę. Dziewiętnaście produkcji reżysera, po uwzględnieniu inflacji, przekroczyło sumę stu milionów dolarów dochodu z biletów na rynku krajowym.

wikipedia

Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn 2018 – 19. edycja międzynarodowego turnieju siatkarskiego mającego na celu wyłonienie najlepszej reprezentacji narodowej na Świecie. W środę 9 września 2015 FIVB ogłosiła, że impreza zostanie zorganizowana w Bułgarii i we Włoszech w 2018 roku[1]. Są to pierwsze w historii Mistrzostwa Świata w piłce siatkowej organizowane przez dwa kraje. Tytułu mistrzowskiego broni Polska.

Czyli zaczynamy od nowa.

Czyli zaczynamy od nowa.

pamiętamy

Panie Grzegorzu, nigdy nie brakowało Panu tupetu i wysokiej samooceny. Muszę przyznać że 2 lata temu kiedy zaczął Pan pracę na stanowisku Dyrektora Sprzedaży budził Pan naszą szczerą sympatię, wspieraną silnym przekonaniem ostatniego prezesa o słuszności Pańskiego awansu. Jednak już po paru miesiącach większość z nas wiedziała, że zarządzanie ludźmi nie jest Pana silną stroną. Można tę słabość próbować przykryć znajomością rynku i produktów, ale Pan zawsze podkreślał, z niezrozumiałą dla nas dumą, że wiedza o rynku pneumatyki i o produktach nie jest mu do niczego potrzebna, bo najważniejsze jest podejście do ludzi. Jak widać Pana podejście do nas nie spotyka się ze zrozumieniem i akceptacją czego przykładem są liczne krytyczne wpisy na tym forum. Pana "zarządzanie" biznesem ogranicza się do nagradzania "miernych ale wiernych" i straszenia zwolnieniami tych, którzy mają inne zdanie. Pisze Pan, że podziękowano miernotom, ale prawda jest taka że dobrzy SAE sami się zwalniają (np. LM czy JST), większość doświadczonych pracowników myśli o nowej pracy, a Pan z racji pogarszającej się reputacji firmy jest zmuszony zatrudniać handlowców z doświadczeniem FMCG, które nijak się ma do rynku na którym działamy, i których zwania po 3 miesiącach pracy (to jest ta eliminacja miernot). Pisze Pan również o wysokich wymaganiach, które chce stawiać aplikantom, lecz równocześnie promuje na kierowników osoby takie jak MR, SB czy DK, które wśród własnych podwładnych wywołują uśmiech politowania. Nasze zeszłoroczne wyniki są najsłabsze od wielu lat i informacje, które napływają do nas z rynku pokazują, że nie rośniemy już szybciej od konkurencji. Oznacza to, że słowa o byciu głównym graczem na rynku są butne, ale nie pokrywają się z rzeczywistością. Nie da się ukryć, że F jest znacznie bardziej niż kiedyś aktywne na rynku co wymaga od nas ponadprzeciętnych umiejętności i pomysłów by być ciągle na topie. Pisze Pan na koniec, że nie ma u nas miejsca na amatorów jednak Pana z jego podejściem i umiejętnościami trudno jest nam zakwalifikować do profesjonalistów. Nadzieję niosą informacje docierające z AT, że tamtejszy zarząd nie darzy Pana zaufaniem. My liczymy, że albo Pan sam odejdzie z firmy, albo weryfikacja naszych wyników w porównaniu z konkurencją da AT powód do zwolnienia Pana.

Ash
@pamiętamy 23.08.2018 22:26

trafne rzetelne podsumowanie

anonymous
@pamiętamy 23.08.2018 22:26

polecam

anonymous
@pamiętamy 23.08.2018 22:26

mozna wiecej?

anonymous
@pamiętamy 23.08.2018 22:26

brawo za odwage

Zadowolony

Ubyło trochę wpisów. W końcu ktoś zabrał się za porządek

a jednak
@Zadowolony 12.09.2018 22:54

tyle kopiowania, wczesne pobudki, przerwy w pracy, dzikie wklejanie - a tu ZONK. Cała robota nadaremno.:) Dobrze oddaje to politykę firmy, zawziętość i generalny klimat. Ciekawe czy też spamują skrzynki AT wiedząc poszły skargi do centrali.

anonim

(usunięte przez administratora)

a

brawo,trafne uwagi. szczególnie to o szacowaniu potencjału poprzez gabaryt. Jeden z genialych strategów oszacował np na 150 tys zł zakupów pneumatyki rocznie ..... magazynu wysyłkowego Zalando pod Szczecinem, " bo budynek tak wielki,że go widać z obwodnicy". Powodzenia :)

jo
@a 24.08.2018 12:38

co do wciągania w pracy, kilku wyżej postawionych kolegów ma chroniczną alergię na pyłki, o czym lojalnie wszystkich zawsze informowali. Wciągane są tylko legalne środki medyczne, o czym równiez koledzy informują swoich podległych pracowników. Tylko jeden z kolegów wciąga tabakę, ale to również ku zdrowotności. Nie osądzajmy książki po butelce ;)

a to dobre
@jo 24.08.2018 13:01

czyli do długiej listy minusów można dopisać kolejny - aspekt zdrowotny. Jak nie "katar", to problemy z wątrobą. jedni chcą w tyłek wejść inni nóż w plecy wbić.

eS
@a to dobre 24.08.2018 21:04

prości ludzie, z różnych prowincjonalnych lokacji, to i przyzwyczajenia różne.

w oparach absurdu
@jo 24.08.2018 13:01

skoro wszystko na legalu to pewnie i klienci zrozumieją konieczność nagłej kuracji przed spotkaniem. Szczególnie alergii na klientów z mniejszym potencjałem.

alpacino
@w oparach absurdu 24.08.2018 22:55

nie jest tajemnicą,że kazde spotkanie firmowe,mniejsze lub większ, prócz tego,że było nieźle zakrapiane obfitowało w " trawy" i "śniegi". Zawsze te same osoby miały żelazne rezerwy i jest to takemmicą Poliszynela kto .

totti

"worker", dziękuję Ci, że poświęciłeś czas i napisałeś tak dużo prawdziwych słów o naszej firmie. Wiedz, że nie tylko Twój kierownik jest mierny. W moim dziale kierownik faworyzuje dwóch kolegów. Jeden z nich ma klientów "samogrających", bo tych gdzie nic nie wskórał oddał innym i robi większość planu sprzedaży całego działu. Drugi kolega sam nic nie sprzeda więc kierownik jeździ z nim, a i tak dostał klientów zaliczanych do samograjów. Kierownik zarządzać nie umie nic a nic. Zachowuje się jakby miał 2,10cm wzrostu, a wiemy ile ma. To już mój kolejny kierownik w tej firmie więc czekam na zmianę na lepszego menedżera :)

nordstream
@totti 28.08.2018 17:28

powstanie nowe biuro regionalne w Gdańsku i skończy się ta miernota pozostałych oddziałów. To tylko kwestia tygodni myślę.

ja to wszystko widzę
@totti 28.08.2018 17:28

Kadry SMC narzekają, ze na rynku nie ma sensownych pracowników, ale czy oni faktycznie takich szukają? Paradoksalnie branża jest mała. Tutaj wszyscy się znają. Opinie o firmach krążą po sieci. Ludzie ze sobą rozmawiają. Klienci widzą poziom rotacji w firmie - ciągle zmieniających się opiekunów. Z każdym kolejnym coraz większy wynalazek. Może zamiast szukać ciągle to nowych ludzi skuteczniej byłoby efektywniej wykorzystać istniejące już zasoby. Ale ze względu na niskich lotów kadrę managerską tego nie zrobią. Zakompleksieni, bez wizji, ambicji i pomysłu.Często bez świadomości rynku (tak tak ku zaskoczeniu wielu powiem że świat nie kończy się na Festo) przyssani do stołków, które często dostali z przypadku. Nie zatrudnią ludzi myślących, ambitnych z doświadczeniem bo zrobią sobie wewnętrzną konkurencję. Poza tym takie osoby za dużo wiedzą i nie kupują ten płytkiej manipulacji. W efekcie zatrudniają ludzi bez doświadczenia, którymi można łatwo sterować, czy wcisnąć każdy propagandowy kit. O czym mówimy jeśli w SMC są pracownicy (efekt pół rocznej rekrutacji), którzy przez 8 m-c byli na zaledwie kilku samodzielnych spotkaniach, a tak pełnią funkcję doczepki do innych pracowników. Ambitny profesjonalny manager ma świadomość rynku, branży zna swoje mocne strony i nie boi się również otaczać ludźmi na wysokim poziomie, aby wspólnie osiągać więcej. Tutaj postrzega się moc jednostki słabością ogółu. Kierownicy w złudnym poczuciu pracy u największego producenta pneumatyki jako konkurencję postrzegają tylko Festo. Co spotkanie jak mantre powtarzają - o narastających problemach z dostawami licząc, że to odmieni rynkową hierarchie. Z pogardą i kpiną wypowiadają się na temat innej konkurencji porównując ją do rynkowego planktonu... Tyle tylko, że te "firemki" zatrudniają np. ponad 100 osób a obrót w pneumatyce robią większy niż ten "światowy lider" w Polsce. Swoją drogą ilu z nas zna to dziwne uczucie, które pojawia się w momencie gdy na spotkaniu z klientem przypomną się słowa jednego czy drugiego kierownika "po co tam jedziesz?" "szkoda czasu na nich" czy "to nie jest firma która nas interesuje". Myślę że te kilka zwrotów oddaje mentalność, poziom i profesjonalizm firmy.

Pozytywny
@ja to wszystko widzę 28.08.2018 21:15

"wzrosty" to jest mantra. Zrobisz w duzej firmie sprzedaz roczną z 700 tys na 800 tys to jestes cienias, bo kolega spod Kielc , w zeszlym roku sprzedal klientowi za 24 tys a w tym juz za 40, wiec wzrost ma kilkukrotnie wiekszy od Twojego. wzrost wzrost wzrost....

dobre dobre
@Pozytywny 28.08.2018 22:39

albo inny błyskotliwy przykład. Tłumaczenie się dlaczego masz spadek sprzedaży u klienta, który w zeszłym roku kupił jedną rzecz a w tym roku żadnej.

Flip

żenada

Historia

W 1961 firma uruchomiła swoją pierwszą linię komponentów pneumatycznych - przygotowanie powietrza, do 1970 gamę produktów poszerzono o siłowniki.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciekawostki

Bardzo interesujące.

anonim

(usunięte przez administratora)

buhaha

ciekawe w jaki sposób, jak nawet dyrekcja nie zna podstaw języków obcych :))((

buhaha

oj tak, 400 osób mogło się i tym przekonać w Vyśkowie podczas publicznej prezentacji w tzw j.angiekskim jednego z ważnych dyrektorów :)))) podobno na yt jest film z tego wydarzenia

SMS

Smc globalny lider w propagandzie

Alonso Quijano

Bez względu na to, gdzie się znajdujesz, zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji. Dzięki naszej rozbudowanej sieci biur handlowych i biur sprzedaży, jesteśmy obecni w całej Europie Środkowo-Wschodniej. Ponad 700 osobowy wysoko wykwalifikowany, międzynarodowy zespół specjalistów jest motorem naszego sukcesu i opracowuje optymalne rozwiązania w zakresie automatyki - osobiście i z wielkim zaangażowaniem. Wśród naszych zakładów produkcyjnych na całym świecie, są również dwa zakłady w Austrii i Czechach. Ponadto w wielu krajach grupy CEE znajdują się lokalne działy montażu i kontroli jakości. Magazyn centralny dla Europy Środkowo-Wschodniej w Austrii i rozbudowana sieć regionalnych magazynów zapewnia dostępność produktów i części zamiennych oraz dostawy ekspresowe w ciągu 24 godzin. Porozmawiaj z nami o swoich możliwościach i korzyściach.

SMC

Ustanawiając silną pozycję w każdym kraju i regionie przy pomocy doświadczonego działu sprzedaży, SMC oferuje najlepszą możliwą obsługę. Bliski kontakt z klientami na całym świecie utrzymuje naszych inżynierów i produkty na czele branży. Jak dokonujemy tego na co dzień? 500 biur sprzedaży w 83 krajach - Pierwszy oddział Europejski został założony w Szwajcarii w 1976. Dziś oddziały SMC znajdują się w Europie w 29 Ponad 8.300 inżynierów sprzedaży których rolą jest precyzyjnie określić potrzeby i dążenia naszych klientów, w rezultacie budując z nimi ścisłą współpracę. SMC jest blisko Ciebie. Osiągneliśmy 30% udział w rynku dzięki lokalnym oddziałom w 57 krajach na świecie.

anonim

(usunięte przez administratora)

trybik

jak dla mnie polityka firmy jest absolutnie nie zrozumiała. Tak jak powiedziałeś... trwonienie potencjału ludzi i czasu jest porażające. Chociażby poniedziałkowe spotkania o niczym na których padają przenikliwe pytania serii "co tam na rynku", ciągle powtarzające się historie o milionowych projektach i wirtualne sukcesy, które nie mają odzwierciedlenia w danych. Do tego super błyskotliwi kierownicy, którzy skupiają się na tak strategicznych kwestiach dla firmy jak liczba spotkań, rozliczanie czasu spędzonego na spotkaniu czy wspomniana już ocena potencjału klienta przez pryzmat wielkości hali na google/maps. Raporty i raporty do raportów, których tak naprawdę nikt nie czyta. Jestem zażenowany jakością spotkań, które prowadzą kierownicy z klientami. Z perspektywy swojego biurka dają dobre rady, pouczają, palcem wytykają błędy itp. Natomiast sami na spotkaniu nie potrafią niczego załatwić tłumacząc się, że klient nie ma potencjału. Obłuda, fałsz i zakłamanie...Potrafią biurze powiedzieć wprost ten czy inny klient nas nie interesuje - bo szkoda na niego czasu. A na spotkaniu szeroki uśmiech, który znika zaraz po wyjściu od klienta. Jakim trzeba być "managerem" który otwarcie powie... klienci wydający na pneumatykę mniej niż 100 000zł nas nie interesują. Z takim podejście chcą odnieść sukces? Narzekając na byłych pracowników, pomawiając rozrzucając (usunięte przez administratora) na prawo i lewo tylko pokazują poziom i klasę budząc zażenowanie u klientów. Tak jak wspomniałeś... czuję wstyd bo mentalnie wiele osób tutaj nie dorosło. Mówiąc krótko... międzynarodowa firma w prowincjonalnym wykonaniu. Życzę powodzenia, ale ja się wypisuję.

SB

piszesz z pozycji ex czy jeszcze obecnego workera?

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaki

Potwierdzam. Hurtownia SMC powstala w 2000 r.

Zuzanna

@Zrodło wiedz_y Nie bardzo rozumiem czemu mają służyć Twoje wpisy? Bardziej wartościowe byłoby gdybyś zamiast tego napisał(a) jakiś konkrety o pracy w SMC Industrial Automation Sp.z o.o? Czy ktoś z was mógłby się podzielić konkretnymi informacjami na temat warunków pracy jakie oferuje firma?

Zrodło wied_zy

Arystoteles urodził się w roku 384 p.n.e. w jońskiej kolonii Stagira (τα Στάγειρα), stąd ma on przydomek Stagiryta. Jego ojciec Nikomachos był nadwornym lekarzem macedońskiego króla Amyntasa II. Matka Arystotelesa miała na imię Faestis (Fajstiada). Rodzice wcześnie osierocili go. Arystotelesa przyjęło do swej rodziny małżeństwo z Atarneus w Azji Mniejszej, Proksenos i jego żona. Arystoteles dziękował im za to jeszcze pod koniec życia w swoim testamencie[1][2]. W wieku 17 lat Arystoteles został wysłany do Aten, aby odebrać wykształcenie w Akademii Platońskiej. W Akademii Arystoteles spędził w sumie 20 lat, w czasie których najpierw był studentem, potem asystentem Platona i w końcu samodzielnym wykładowcą. Po śmierci Platona (348/7 r. p.n.e.) był naturalnym pretendentem do objęcia scholarchatu Akademii – jednak inni członkowie Akademii zdecydowali się wybrać Speuzypa, siostrzeńca Platona, ze względu na dużą rozbieżność wypracowanego przez Arystotelesa systemu filozoficznego z systemem Platona. Arystoteles, razem z drugim studentem Akademii Ksenokratesem, opuścili Akademię i udali się do kolonii Assos w Troadzie w rodzinnej Azji Mniejszej. Razem z nim, oraz z dwoma miejscowymi akademikami, Erastosem i Koriskosem, doradcami władcy kolonii Hermiasa, założył swoją szkołę filozoficzną. Także ów władca stał się słuchaczem szkoły i przyjacielem Arystotelesa. Dał mu za żonę swoją przybraną córkę Pytias. Innym słuchaczem w Assos był Teofrast z Eresos - najwybitniejszy uczeń Stagiryty. Filozof spędził w tym mieście trzy lata, napisał prawdopodobnie dialog O filozofii, składający się z trzech ksiąg, w którym poddał krytyce naukę Platona o ideach. W 345/4 r. p.n.e. przeprawił się do Mitylene, głównego miasta wyspy Lesbos. Przebywał tam do czasu, kiedy w 342/3 r. p.n.e. Filip II Macedoński powierzył mu wychowanie swego syna, późniejszego twórcy imperium macedońskiego Aleksandra III Macedońskiego. Pełnił tę funkcję przez niespełna trzy lata. W tym czasie Persowie podstępnie pojmali Hermiasa, sprzymierzeńca Filipa przeciw nim, który mimo tortur pozostając wierny Filipowi poniósł śmierć na krzyżu. Arystoteles napisał hymn na cześć jego bohaterskiej śmierci[3]. Po 340 p.n.e. Arystoteles przebywał razem z Teofrastem głównie w swym rodzinnym mieście Atarneus po czym, po trzynastu latach nieobecności, wrócił do Aten.

syfokleks
@Zrodło wied_zy 23.08.2018 20:29

czyli ctrl+c i ctrl+v jeden z kierowników załapał. brawo! teraz do excella

Jack

Podobnie jak "Realista" jestem zdania, że nic się nie zmieniło i co więcej nie zmieni w tej firmie. Dobrze wiemy, że ludzie tam pracujący szukają "na spokojnie" nowej pracy. Poziom zarządzania jest na bardzo słabym poziomie, nie oceniając nikogo z "menedżerów" z poziomu charakteru, sposobu bycia czy wyglądu. Biorę pod uwagę tylko merytoryczne doświadczenie i co najważniejsze predyspozycje takiej osoby. Np. ktoś, kto przez wiele lat miał dobre wyniki jako handlowiec niekoniecznie będzie (jest) dobrym kierownikiem grupy bądź kierownikiem oddziału. Konkurencja (każdy z nas wie o kogo chodzi) z informacji, które posiadam i które dostaję od klientów stoi na dużo, dużo wyższym poziomie. Gdyby nie to, że nasza firma ma kilku dużych, kluczowych klientów gdzie konkurencja na razie nie wejdzie, to prawdopodobnie by nas w PL nie było. Moim zdaniem firma jest źle zarządzana, nie mam tu na myśli GŚ, który jest wbrew poprzednim opiniom dobrym menedżerem, lecz trzeba zejść poziom niżej i poprzyglądać się "kierownikom działów, oddziałów". Niech zawiną rękawy i wezmą się do roboty (ciekawe co oni raportują do przełożonego, czy tylko kopiuj wklej to co dostaną od zespołu inżynierów?). Jak zdają sobie sprawę, że nie mają kompetencji to niech ustąpią miejsca tym właściwym. Wracając do początku wypowiedzi, pewnie nic się nie zmieni. Za jakiś czas wskoczy ktoś inny na "najwyższy stołek". Pomacha chwilę szabelką, przedstawi mniej lub bardziej realne wizje, pocieszy się chwilę narzędziami pracy i tak do następnego. Dlatego nawiązując do Realisty, nie, nic się nie zmieniło i nic się nie zmieni. Nasz los w naszych rękach i zawsze można zmienić pracę (szybciej lub później) jeżeli to co było i jest nam nie odpowiada. Podobno nawet cv jednego w menedżerów krąży po firmach (może chociaż jeden poszedł po rozum do głowy).

hr
@Jack 02.07.2018 14:22

i co ci " menadzerowie" mają w tym cv? 5-10 lat w smc,wczesniej pol roku sprzedaz kiełbas czy chrupek...zenua

Zuzanna

@Pozytywny @eS Czy moglibyście się podzielić z użytkownikami forum jakie zmiany zaszły lub jakie są planowane w SMC Industrial Automation? Piszecie o spotkaniu, na którym przedstawiono perspektywy i kierunki rozwoju firmy. Skoro takie spotkania z pracownikami się odbywają, to wnioskuję, że komunikacja wewnętrzna w firmie stoi na wysokim poziomie. Bardzo się cieszę. To też bardzo cenna informacja dla potencjalnych kandydatów do pracy. Jak byście mogli jeszcze podzielić się nieco większą ilością szczegółów, które mogłyby zachęcić potencjalnych kandydatów do aplikowania do SMC Industrial Automation.

Pozytywny
@Zuzanna 01.07.2018 11:25

nie

Pozytywny
@Pozytywny 01.07.2018 13:33

Kolego nie podszywaj się pode mnie

I'm not robot
@Zuzanna 01.07.2018 11:25

Co za prostacka propaganda... Postarajcie się bardziej z tym poprawianiem wizerunku, bo jak się to czyta, to aż zęby bolą.

Pozytywny
@Zuzanna 01.07.2018 11:25

Zuzanno, już odpowiadam na twoje pytanie. Mianowicie nasz dyrektor przedstawił nam świetlistą drogę do sukcesu poprzez rozwój firmy oraz rozwój pracowników (liczne szkolenia, nad którymi w chwili obecnej pracuje grono specjalistów). W zdobywaniu rynku pomoże nam opracowany kodeks według, którego każdy będzie doceniony za włożoną pracę a ze swoimi przełożonymi będzie można szczerze porozmawiać. W skrócie dobra zmiana po raz drugi.

Realista

Wg Jacka dobry Dyrektor Handlowy (w naszym przypadku GSW) to taki, który otacza się słabymi kierownikami i tworzy w firmie taką atmosferę, że wszyscy pracownicy po cichu szukają nowych pracodawców. Ciekawe, bardzo ciekawe Jacek. Może podzielisz się z nami jeszcze głębiej swoimi "managerskimi" przemyśleniami?

Realista

Kolego Pozytywny, To co piszesz wskazuje raczej na tzw. pożytecznego idiotę niż optymistę. Spotkanie, o którym piszesz nie było ani rewolucyjne ani przełomowe. Było to typowa, zorganizowana przez Grubego nasiadówa podczas której zajmowaliśmy się biciem piany i innymi głupimi czasowypełniaczami. Jednym słowem było to marnowanie naszego czasu i pieniędzy SMC.

Pozytywny

Widzę, że ostatnie spotkanie i przedstawienie perpsketyw rozwoju oraz kierunku, w którym firma zmierza zatkało usta wszystkim intrygantom. Bardzo dobrze. Zachęcam do pracy w naszej firmie.

Pozytywny
@U. 28.06.2018 22:20

Z wrogami dobrej zmiany

U.
@Pozytywny 29.06.2018 10:29

Chyba z wrogami "dobrej zmiany".

Adam

Słyszałem, że firma ma bardzo dobra opinię!!!

ereS
@Adam 19.06.2018 23:02

tak,ale to ta od quadów,a nie automatyki

Adam
@ereS 20.06.2018 08:41

A to przepraszam, mój błąd!!!

Fakap

A ja słyszałem, że firma ma bardzo złą opinię!!!

Nick

Takamura ale po co, wielu osobom odpowiada stale stanowisko, wynagrodzenie i nawet nie chcieliby wiecej obowiazkow i stresu. A ci co beda chcieli to chyba znajda mozliwosc, a jesli nie to pewnie beda szukali gdzie indziej.

Takamura

Problem w tej firmie polega na tym, że nie ma tu ścieżek kariery. Nawet z biegiem lat nie ma gdzie awansowac wyżej. No może z inzyniera wsparcia zrobią cie starszym inzynierem ale potem juz nic. Inzynier sprzedazy a jest ich spora grupa, moze zostac liderem, a co z pozostalymi? dlatego tez wszyscy wyzej awansowani trzymają się oburącz swoich stołków, łypiąc jeden na drugiego podejrzliwie. Kierownik regionalny, raczej szanse na awans i rozwój mierne, dyrektor handlowy, przy dobrych wiatrach 2,3 lata i out. Pisanie o " możliwości rozwoju dla mlodych pracowników" to raczej mrzonki. Dobrze się okopać,nie rzucać się w oczy, przytakiwac, pisać często i dużo,to i z 10 lat się uda przetrwac. Jesli komus taka perspektywa wystarczy, nic tylko aplikowac

Gosc

Pracowałem w smc kilka lat, sam odszedlem z prywatnych powodow, ale nie wyobrażam sobie, że miałbym wypisywać takie rzeczy. Jeśli piszą to byli pracownicy to chyba czas aby zajeli się swoimi życiem i problemami, chyba ze ich zycie jest takie smutne i bez wiekszego celu. Jeśli to piszą obecni to im wspolczuje bo rynek jest otwarty i jeśli rzeczywiscie jest tak zle to spokojnie znajdziecie prace gdzie indziej, bo takie wpisy nie wniosa nic nowego czy lepszego.

C.
@Gosc 11.06.2018 21:38

Czyli podsumowując, jak ci się nie podoba w SMC to wypad z tej firmy, a jak już nie pracujesz w SMC to wypad z tego portalu. Tutaj swoje wpisy mogą zostawiać jedynie zadowoleni pracownicy.

jeszczepracuje
@Gosc 11.06.2018 21:38

a to ciekawe co piszesz, bo nie znam nikogo tutaj,kto po paru latach pracy w SMC sam z własnej inicjatywy odchodził. Tak to odchodzą tu ludzie po roku max 2 pracy,jesli mają szansę. Inni,są zmuszani ale w statystykach wygląda to tak,że 100% odeszło za porozumieniem stron. Może jednak ktoś wreszcie zdecyduje się na sąd pracy w takim przypadku, i powyciąga parę wstydliwych i niewygodnych spraw na światło dzienne.

Zostaw opinię o SMC Industrial Automation Sp.z o - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SMC Industrial Automation Sp.z o