Martinka - 2013-08-22 03:57:38
Jak czytam negatywne komentarze to mi się śmiać chce :P
Pracuję w Intercamie już prawie rok :) Jestem BARDZO zadowolona z pracy!!! Od samego początku jestem na "zielonym tle", czyli należę do (powiedzmy skromnie) najlepszych videomodelek:) Ostatnimi czasy jestem raz na pierwszym, raz na drugim miejscu, co mnie cieszy ogromnie, bo i tak z pierwszej piątki nie "wychodzę" :)
W lipcu zarobiłam ponad 8200 zł a przepracowałam 157 godzin (i dzięki temu mogę sobie pozwolić na fajne wakacje:))
Nie zawsze jest łatwo, czasem już bolą oczy/głowa od siedzenia przed kompem, albo ogólnie samopoczucie jest do (usunięte przez administratora) ale w tej pracy TRZEBA być uśmiechniętą, pewną siebie dziewczyną, do tego make up, ubrania i to jak siebie prezentujesz - robią swoje :) Inaczej lądujesz na "czerwonym tle" i jesteś zagrożona, a Twoje dyżury mogą, ale nie muszą, przejmować lepsze videomodelki (logiczne, ponieważ one zarobią więcej od Ciebie na takim dyżurze).
Rozbieram się, a owszem, nie wstydzę się swojego ciała, bo jestem pewna siebie, choć nie należę do chudzielców :) Nie boję się, że ktoś mnie pozna, bo IP polskie jest blokowane. Jeśli jesteś smutas z kompleksami oraz nie możesz wysiedzieć przynajmniej 4 godzin skupiając całą swoją uwagę na kompie i klientach - odradzam. To jest praca, w której nie ma opieprzania się, lenistwa itd, jeśli nie odpowiada, to na kasę do spożywczaka - odpiszesz na smski, pomalujesz paznokcie itp :) Tutaj jest max skupienie na pracy, do tego musisz lubić to co robisz, ponieważ wtedy traktujesz to jako zabawę, a nie smutny obowiązek. Inaczej nie zarobisz ...
PNW moderatorzy nie wystawiają za byle co, jeśli dostaję to wiem, że zasłużyłam, bo coś zrobiłam źle. Nikt nikomu na złość nie robi. Pełna współpraca. A co do moderatorów - to jak w życiu, jak dla kogoś jest się niemiłym itp, to ten ktoś nie pała sympatią również do nas. Proste. Ja z moderatorami/kami żyję świetnie, to ekstra ludzie, z którymi i pogadasz i pośmiejesz się :) Nikt, ale to nikt nigdy mnie nie potraktował, jak idiotki (najwyraźniej nigdy się nie zachowałam jak idiotka :] ). Nie zauważyłam również braku szacunku i tym podobnych dziwnych zjawisk.
Napisałam to szczerze, trzeźwa na umyśle, z własnej inicjatywy, nikt mi za to nie zapłacił :)
Pozdrawiam :)Hej!!
To znowu ja ;) I tym razem wiadomość będzie długa..Mimo wcześniejszego postu już drugi miesiąc pracuję w Intercamie, ciężko znaleźć pracę równie wypłacalną co u nich. Muszę przyznać, że zaskoczyli mnie w sposób pozytywny. W tym miesiącu nie dostałam żadnego PNW! W zeszłym miesiącu zarobiłam ponad 2 tys. przy mniejszej ilości godzin niż cały etat, praktycznie bez trudu, wstając, czy pokazując figurę. Tak naprawdę radzę nowym dziewczynom poczytać najpierw wszystkie wskazówki w systemie, czy porozmawiać z osobami z administracji. Jak już znacie zasady, nie musicie się obawiać PNW. Dobra, przyznaję, uniosłam się trochę w poprzednim poście, ale napisałam to pod wpływem emocji. Generalnie praca mi się podoba i jak na razie nie zamierzam jej zmieniać. Stawka na godzinę często jest nawet wyższa, gdyż robią dyżury premiowane, załapałam w ten sposób 77 euro premii dodatkowo do kieszeni :) Do moderatorów też już nic nie mam, podoba mi się, że są grzeczni, nie wydają rozkazów, tylko proszą ładnie np. o pokazanie figury, lub też w sposób zabawny rozładowują atmosferę. **Plusem jest to, że jest dużo zmian, tak więc mogę się uczyć w nocy i jednocześnie wykonywać u nich dyżur. A no i z samych filmików otrzymałam też dodatkowo ponad 100 euro premii. Zresztą dużo dziewczyn u nich pracuje z tego co widzę w statystykach, tak więc najwyraźniej nie tylko mi się podoba u nich praca ;) Poleciłam tę pracę mojej koleżance, może dzięki temu otrzymam jeszcze kolejną premię 400 zł i będę mogła się z nią dzielić o wrażeniach w tej pracy. W sumie przy tylu dziewczynach nie dziwię się, że mają regulamin i PNW, inaczej kto by mógł zapanować nad taką zgrają osób? Reasumując: praca w INTERCAM jest opłacalna i nie nie zapłacili mi za ich reklamę, czy antyreklamę :)