Hej :) Ja pracuje w Intercam od miesiąca i przepracowałam 10 dni . Grafik sobie sama ustalam wiec pracuje ile chce i kiedy chce. Dyżury sa po 4 h w godzinach od 8 do 24 . Można wziąć jeden albo nawet 4 jak się komuś chce prawie 16h siedzieć :)
Jak na razie z pracy jestem zadowolona zarobki są ok praca jest prosta siedze, uśmiec (usunięte przez administratora) się, udaje ze pisze na klawiaturze, podotykam, się potancze , rozbiore ( ja się rozbieram ale jeśli nie chcecie to nie musicie ) .
Nie podoba mi się to ze odbierają dyżury „informujemy Cię, że z powodu słabych wyników następujący dyżur został przydzielony innej videomodelce. „. Uważam ze to nie sprawiedliwe bo wcale nie mam słabych wyników patrzyłam za wyniki innych dziewczyn i moje są dobre. Wiadomo ze niektóre dziewczyny maja lepsze . Ale uważam ze odbieranie dyżurów jest c (usunięte przez administratora) skie i nie powinno czegoś takiego być.
Kary sa za : spóźnienie,niewykonanie minimum 210 min, niewykonanie zlecenia w dniu zadeklarowanym, niewypisanie się z dyżuru max. 4 godziny przed jego rozpoczęciem, w przypadku niemożności jego wykonania, utrata połączenia z komunikatorem, spowodowana wyłączeniem prądu, Internetu, zamknięciem komunikatora bez wylogowania się, niestosowne zachowanie na czacie lub w wykonywaniu obowiązków służbowych, rozmawianie, rozglądanie się na boki, używanie telefonu w każdej postaci, brak udawania pisania na klawiaturze, brak uśmiechu przy wejściu klienta, zbyt późna reakcja na prośbę moderatora, zniknięcie z pola kamery, wszystkie czynności, które według zleceniodawcy zakłócają prawidłowy przebieg telekonferencji, niestosowne zachowanie , videomodelki wobec moderatora, zamiana bez zatwierdzenia w grafiku, anulacja PNW, skasowanie anulacji PNW.
Ja dostałam 10 zł za rozglądanie się na boki kiedy był klient. Bo jak jest klient to trzeba się usmiechac od ucha do ucha i gapić w kamerke albo monitor. Bo w sumie na tym praca polega . Ale to czy dostaniesz PNW zależy od moderatowa , jak jest moderator ok to nie wystawi ci PNW za głupoty typu rozglądanie się na boki .
A co do moderatorów to są mili albo obojętni zależy na kogo się trafi . Ja lubie [usunięte przez moderatora] chociez straszył mnie wcześniej PNW ale nie wystawił wiec go lubie :) i potrafi długo utrzymać klienta . Fajni sa tez [usunięte przez moderatora] i jeszcze jeden ale imienia nie pamiętam :) Moderatorzy się przedstawiają tylko jeden moderator się nie przedstawia i w ogóle zamulony jest. Ale na szczęście tylko dwa dyżury z nim miałam. I mam nadzieje że więcej mieć nie będę . Wszyscy moderatorzy starają się jak najdłużej utrzymać klienta i na prawde dobrze im to wychodzi. Bo często nic nie robie tylko siedze uśmiec (usunięte przez administratora) się i udaje że pisze a klient i tak długo siedzi :)
Wiec polecam Intercam . Ja jestem zadowolona z tej pracy .
Buziaki dla innych videomodelek :*:*:*