CONTIMAX

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 37 ocen.

CONTIMAX
3 37 6 1

Opinie o CONTIMAX

Pracownik

Co to ciebie obchodzi czy pracujemy jezeli my pracownicy brdziemy chciec to przyjdziemy jezeli nie to nie pr,yjdziemy nikt nas nie zmusza a uzywanie slowa musza jest niestosowne prosze zajac sie swoimi sprawami a nie Contimaxu chyba ze pracujesz w tej firmie ale wowczas nie pisalabys bzdur .

Patrycja
@Pracownik 10.11.2018 10:29

To nie jest odpowiedni wątek na tego typu rozważania i myślę, że o tym wiesz. Proszę Cię zatem, żebyś zaczął opiniować szeroko rozumiane warunki zatrudnienia w firmie CONTIMAX. Czy uważasz, iż Ci, którzy dopiero zbierają swoje pierwsze doświadczenia zawodowe mają szansę na dostanie pracy w tym miejscu?

kier
@Patrycja 10.11.2018 12:40

Oczywiście ,ze tak dla nich złapac jelenia to jak Pana Bga z anogi bo nikt normalny w takim obozie nie chce juz pracować!

qqqq
@kier 13.11.2018 09:48

Ha ha ????????????????

Patrycja
@kier 13.11.2018 09:48

Ale bardzo Cię proszę, żebyś wypowiadając się tu robił to w nieco bardziej kulturalny sposób. Rozumiem, że osoby bez doświadczenia mają szansę na pracę w firmie CONTIMAX - to się oczywiście chwali. A jak sprawa wygląda z ludźmi, którzy mają niewielki stopień niepełnosprawności?

kier
@Patrycja 16.11.2018 12:34

Grupa mile widziana wręcz

Migotka

Prawda jest, że 12 listopada muszą przyjść do pracy. Ale szef kazał im podpisac pismo, że dobrowolnie wtedy przyjdą, w zamian za to dostaną wolne w wigilie. Dzień za dzień. A osoby które nie przyjdą 12 musiały podpisac pismo, że przyjda w wigilie do pracy! :D

Rybka zwana Wandą

Czy to prawda że 12 listopada pracownicy Contimax muszą przyjść do pracy ?

vvvvv
@Rybka zwana Wandą 10.11.2018 07:04

Przecież jest sezon więc mus musisz bo cię zwolnią ????????

koleś

A która to piękna brygadzistka z linni łódek??? chętnie się zapoznam!

Yyýy
@koleś 23.10.2018 21:27

Śliczna Agnieszka ????

Patrycja
@koleś 23.10.2018 21:27

@koleś Sam chyba powinieneś mieć świadomość tego, że bieżący wątek nie jest odpowiedni do takich dyskusji i rozważań. Mniemam, że jesteś w jakiś sposób związany z firmą CONTIMAX, a związku z tym dobrze byłoby, jakbyś wypowiadał się tu tylko o tamtejszych warunkach pracy. Może wiesz, czy aktualnie przyjmują nowych pracowników?

PRACOWNIK
@Patrycja 28.10.2018 14:08

CO PRZYSZŁA KOZA DO WOZA!!!! DOBRYCH LUDZI SIĘ PONIEWIERAŁO I ZWALNIAŁO A TERAZ CO??KTO BY SIĘ CHCIAŁ PRZYJĄĆ powodzenia,,,;)

Patrycja
@PRACOWNIK 29.10.2018 22:45

@PRACOWNIK Ale proszę, żebyś następnym razem normalnie odpowiedział na zadane przeze mnie pytanie. Na forum wchodzą osoby, które są zainteresowane firmą CONTIMAX jako przyszłym pracodawcą, a więc trzeba im pomóc z zebraniu informacji o nim. A powiedz - na jaki rodzaj umowy mogliby liczyć nowi pracownicy?

MIKI

A dalej można przyprowadzić koleżankę i jesli wytrzyma 3 msce to się dostaje dodatek?? Chyba by mnie taka koleżanka potem pomstowała! (usunięte przez administratora) nie z tego świata nawet słuchajcie na przerwie śniadaniowej na stołówce nie wolno ci korzystać z twojego prywatnego telefonu komórkowego,ma siedzieć cały dzień w szatni w torebce!!! a nie raz sie pracuje po 10 godzin !!!! A jakby się coś w domu stało???weź tu się skontaktuj z dzieckiem czy ojcem lub matką albo jakieś załatwienie czy rejestracja do lekarza!!! w którym wieku my żyjemy Pytam się?mam przemycać telefon w staniku czy w majtkach żeby potem potajemnie skorzystać z niego w WC? PARANOJA

Marian

Ten cały zakład to jeden wielki BOJCORZ i nie ma osób które nie bojca i nie żyją życiem innych !wszyscy na jedno kopyto nie ma mniej lub bardziej nie plotkujących !

Biały

Kobiety do (usunięte przez administratora) pana , zajmijcie się swoimi sprawami a nie życiem innych... Jakbyście bardziej się przykładały do pracy , a nie patrzyły co kto z kim byłoby lepiej... Odkąd tu pracuję jest tak samo - temat innych... SHIZE idzie zwariować... Czy wy naprawdę nie macie co robić w pracy tylko zajmować się plotkami ? Później przychodzi 10 i płaczecie , że małe wypłaty macie , ale nic dziwnego skoro wszyscy inni was interesują , a wy nie zajmujecie się pracą...Ogarnijcie się , żyjcie swoim życiem a nie innych... życie innych to życie innych a nie wasze. Wszystkim to na dobre wyjdzie , jak zajmie się każdy swoim życiem...

vvvvv
@Biały 25.10.2018 20:03

Ha ha prawda w oczy kole ????

Biały
@vvvvv 25.10.2018 21:53

Jaka prawda? Pisze to co widzę i to co jest w zakładzie.... Burdello i nic więcej... a prawda w oczy kole tych co wypisują tu o innych.... Szkoda że nie są na tyle odważni żeby się podpisać pod tym co piszą , tylko anonimami sadzą....

#####

W każdej firmie każdy znajdzie jakieś wady i zalety. To nie jedyna firma w Polsce do której każdy ma jakieś...ale. A pracownicy tej firmy może zamiast narzekać powinni po prostu znaleźć Moze lepsza jak im ta nie odpowiada. Pracuje już ok. 20 lat i nie zawsze było dobrze ale źle też tak do końca nie jest. Dużo osób wogole poznali się dzięki tej firmie i stworzyli rodziny. Dzięki tej firmie jest sporo małżeństw. Teraz tez jak zaobserwowalam to nasz Grzesiu kreci się koło Ukrainek ;) a Slawus nasz zerka na jedna koleżankę, tylko chyba nie zauważył tego ze tej koleżance tez nie jest obojętny bo ona tez co jakiś czas wzrokiem za nim podąża. :) Po tylu latach w tej firmie nie takie rzeczy sa mi dziwne. Wiec Contimax tez jest firma rodzinna a za jej pośrednictwem tez tworzy rodziny. Wiec firma tez nie jest zła, Ci co się tam poznali pewnie z tego powodu nie żałują ze zaczęli tam pracowac. To taki jeden plus tego wszystkiego. Organizacja w firmie mógłaa by się trochę poprawić. I brygadzistki lepiej traktować pracowników bo zaraz zostaną same A pracy wokół jest Dużo. Wiec doceniajcie tych co wam jeszxze zostali. Pozdrawienia dla tych co maja czas i nerwy żeby komentować ten profil :) Wątpię żeby szef miał na to tyle czasu co wy ;)

OKO PROROKA
@##### 21.10.2018 21:33

A JUŻ NIE MÓWIĄC O ROMANSACH Z WYŻSZEJ PÓŁKI JAKIM JEST PRZYKŁADEM PIĘKNA BRYGADZISTKA Z LINI ŁÓDEK, KTÓRA SZCZEGÓLNIE W TYM TEMACIE PRYM WIODŁA. I TO Z DWOMA KOLEGAMI M, M. A JUŻ NIE MÓWIĄC TU O LESBIJKACH. TAK WIĘC GORĄCA ATMOSFERA W PRACY POWODOWAŁA ROZGRZANIE UCZUĆ MIĘDZY CO NIEKTÓRYMI OSOBAMI W TYM ZAKŁADZIE NA DŁUŻEJ LUB NA CHWILĘ. TUTAJ BY NAPISAŁ DOBRĄ KSIĄŻKĘ O TYM CO SIĘ DZIAŁO W TYM ZAKŁADZIE I SIĘ DZIEJE NADAL.

Yyýy
@OKO PROROKA 23.10.2018 19:53

Ale patologia ????

ela
@##### 21.10.2018 21:33

BO LUDZIE KIEDYS PO TYLE GODZIN SIEDZIELI W ZAKŁADZIE (16) ,ŻE GDZIE MIELI KOGOŚ POZNAWAĆ? DOBIERALI SIĘ MIĘDZY SOBĄ ! A W SEZONIE TEZ PRACUJĄ WIECEJ I DŁUŻEJ WIĘC ?????

koleś

wszedlem ,popracowalem ,zrozumiałem ,odszedlem

kulfon

A kto normalny w tych czasach przyjdzie pracowac do takiego cołchozu?

Patrycja
@kulfon 17.10.2018 12:36

@kulfon Po Twoim wpisie nie trudno wywnioskować, że praca w CONTIMAX raczej nie spełnia stawianych przez Ciebie oczekiwań - a szkoda. Ale bylibyśmy Ci niezwykle wdzięczni, jakby napisał nam coś więcej o specyfice pracy w tym przedsiębiorstwie. Zacznij może od tego, jak przedstawia się atmosfera między jej pracownikami. Jest dobra, czy daleko jej do takiej?

Patrycja

@Pracownik Widzę, że masz spory problem z firmą CONTIMAX. Powiedz nam, jak długo już jesteś tam zatrudniony i na jakim stanowisku. Wspominasz, iż firma płaci swoim pracownikom za przepracowane godziny. Jeśli byłeś z tym już u Szefa i to nic nie pomogło, to myślę, że należałoby pójść z tym problemem do wyżej postawionych osób. Myślałeś o takim rozwiązaniu?

Patrycja

@anonymous Dobrze, że CONTIMAX płaci swoim pracownikom za przepracowane nadgodziny - to świadczy o uczciwości tej firmy. Po Twoim wpisie na pewno trochę osób zdecyduje się na aplikowanie - wiesz coś o ewentualnej rekrutacji? Jak długo sam tam pracujesz? Możecie liczyć za strony pracodawcy na jakieś specjalne dodatki pozapłacowe, typu karta Multisport, itp.?

Pracownik
@Patrycja 09.10.2018 12:49

Ha ha contimax nigdy nie był i nie będzie uczciwy wstyd wyzysk i nie zapłacone godziny ciężkiej harówy oczywiście premie i kasa w kopertach dla wielkich pan brygadzistek wstyd za poniżenie i upokorzenie pracownika

anonymous

Bzdury i jeszcze raz bzdury nadgodziny sa placone godziny nocne tez firma porzadna a atmosfere sami ludzie stwar,aja nic zlego sie nie dzieje po co ktos wypisuje bzdury i nadal pracuje to juz sami domyslcie sie ja to prawda zreszta my potrafimy tylko narzekac

Patrycja

@J-23 Jak można wywnioskować z Twojego komentarza - atmosfera w CONTIMAX jet dosyć napięta. Nadmieniasz, że pracownicy na produkcji pracują na premię innych - a jak dokładnie to się odbywa? @ja Co chciałeś nam przekazać poprzez ten wpis? Jeśli wiesz coś o tym pracodawcy, to w sposób merytoryczny przekaż nam to.

Patrycja

@miki Bardzo proszę, żebyś na forum publicznym zachowywał kulturę słowa. Co właściwie chciałeś powiedzieć? Opisz swoje wrażenia z pracy w sposób kulturalny. @były pracownik Sporo zarzutów wysuwasz wobec tej firmy. Naprawdę jest aż tak źle? Może jednak znajdziesz jakiś plus pracy tam? Wspominasz o nadgodzinach - a czy są one w ogóle obowiązkowe?

J-23
@Patrycja 24.09.2018 15:12

PYTANIE, CZY JEST AŻ TAK ŹLE?. TO JEST TOTALNA KATASTROFA OD KIEDY RZĄDZĄ W KANTORKU NA ŚLEDZIU DZIECI I TA WIELKA PLANISTKA. DZIEWCZYNKI TYLKO MYŚLĄ O DOBREJ PREMII OD PREZESA I DOBRZE ZADBANYCH PAZNOKCIACH!!!. A LUDZIE NA PRODUKCJI PRACUJĄ NA ICH PREMIE. KOMPLETNIE TO TOWARZYSTWO NIE MA POJĘCIA O PRACY W TYM ZAKŁADZIE, DZIEWCZYNKI ODWALAJĄ TAKĄ SZTUKĘ, ŻE CO NIE KTÓRYCH JUŻ KREW ZALEWA KOMPLETNIE NA HALI. LASKI, RÓBCIE TAK DALEJ, UDAWAJCIE NA HALI DALEJ WIELKIE KIEROWNICZKI. CIEKAWE CO NA TO PREZES?. PŁACI SWOJE PRYWATNE PIENIĄDZE MALOWANYM LALOM ZA WYBIEG PO HALI I KRĘCENIE PUPAMI?!.

ja
@J-23 02.10.2018 18:14

Ha ha róbcie tak dalej hura niech źyje contimax ????

Kamil

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać o firmie?

Zik
@Kamil 24.06.2018 14:02

Nie da rady!to (usunięte przez administratora) koncentracyjny!

Yyýy
@Kamil 24.06.2018 14:02

A jak się czuje pani Halina co jej maszyna 3 palce uciela masakra jakoś cicho sza

ela
@Yyýy 15.07.2018 16:19

A jak się ma czuć bez 3 palców?

Agnes
@Kamil 24.06.2018 14:02

pracowałam tam pare latek i powiem rze kierownik mechanikow jest super przystojny i barzdo miły

Rze
@Agnes 27.07.2018 00:53

Jaką ty szkołękończyłaś dzieweczko Ortografia na 5☹️

Agnes
@Rze 12.09.2018 19:48

Na pewno nie taką jak Ty chamie gdzie się uczy pisać do kogoś "ty" z małej litery

miki

jeżeli ktoś szuka polskiego (usunięte przez administratora) to BARDZO GORĄCO POLECAM!

anna

Nie polecam tej firmy Przeklinam dzien w którym sie tam zatrudnilam,uciekalam stamtad szybko Zero poszanowania pracownika

Yyýy
@anna 29.08.2018 20:01

święta prawda wiem coś o tym! !!!!

były pracownik
@anna 29.08.2018 20:01

Ta firma to jedna z wiekszych patologi jakie w życiu widziałam,chamstwo niekompetencja ,wyzysk ,tuszowanie wypadków,..bardzo zła atmosfera miedzy ludzmi.potrafia ci nawet jedzenie z lodówki ukraść...pieniadze małe .ciagla praca w nadgodzinach za ktore nie płacą,Ludzie pracujący na nockach nigdy nie dostawali dodatku nocnego ,a to jest łamanie prawa.,które w tej firmie jest normą,Mam nadzieje ze przyjdzie tam kiedys niezapowiedziana kontrol a prawdziwego zdarzenia..

elo

co mozna powiedziec o firmie pozytywnego nic kompletnie nic nadgodzin nieplaca sobot pracujacych tez nie ten zakład to jedna wielka kicha . pracowników brak a bedzie jeszcze mniej bo idzie sezon.

Pracownik
@elo 26.08.2018 12:22

super jest jak jest b jaga da radę ☺

Daniel

Jak się komuś nie chce pracować to zostało jedynie narzekanie?

rom
@Daniel 10.07.2018 20:17

Pracować? chyba tyrać

jeti

Masakra nikomu nawet wrogowi nie polecam !

dzydzynka

Szczerze polecam tam prace dla desperatów albo ślepych na własne wartości. Zarządzaniem z rodem z Afryki. Tfuuuu w Afryce lepiej wódz plemienia zarządza ludem!

chinska zupka

Nikomu nie polecam !!!! Wyzysk i udręka

Patrycja

A jak wygląda proces samej rekrutacji? Ktoś może był ostatnio i może podzielić się opinią ? Będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź. Jaka obecnie panuje atmosfera w pracy? Wynagrodzenie o którym wspominacie jest kwestią bardzo indywidualną i zależy od wykształcenia i doświadczenia pracownika, stąd może mieć różne wysokości. @Pela, może jest sznasa na podwyżke po okresie próbnym? Rozmawiałaś w tej kwestii?

Zik
@Patrycja 12.06.2018 16:49

Proces rekrutacji?każdego przyjmą bez względu na wszystko bo nie ma ludzi!Atmosfera? nieciekawa nastawienie na maksymalne wykorzystanie musisz pracować na wszystkim!Jak za takie rypanie to sie 3 powinno zarobić inaczej to ludzi nie utrzymają!

ROBOT
@Patrycja 12.06.2018 16:49

CO WŁAŚCICIEL ZMIENIŁ IMIĘ DOBRZE WIE JAK JEST ;)czy pracował by za takie pieniądze niech się wypowie???????????????????????

pela

Jak chcesz robić jak murzyn za marne pieniądze to życzę powodzenia ;) pracowałam na produkcji i nie polecam

Patrycja

Czy ktoś z Was pracuje może, bądź pracował w firmie CONTIMAX? Jeśli tak, bardzo proszę o podzielenie się z innymi użytkownikami opiniami. Jaka panuje atmosfera? Czy firma daje umowę o pracę od pierwszego dnia? Ile czasu trwa okres próbny. Również bardzo proszę o merytoryczne opinie, takie które pomogą naszym uzytkownikom.

JAGA JA TU
@Patrycja 29.05.2018 16:15

CONTIMAX POD OSTRZAŁEM można sobie poczytać jest w archiwum--------DO ROBOTY NIE GADAĆ------pozdrawiam,,,,,

ja

Do merlin Nie dość ,że poeta to jeszcze przewiduje przyszłość!

Patrycja

@meckanik, nie wiem co ma wnieść Twój komentarz dla innych użytkowników. Jeśli jesteś bądź byłeś pracownikiem firmy to napisz proszę coś więcej. Mamy ułatwić naszym użytkownikom wyrobić sobie słuszną opinię o danym pracodawcy. Czy prócz pensji podstawowej przewidziane są dodatkowe bonusy od CONTIMAX?

merlin

Ludzi wciąż brakuje nikt się stalymi pracownikami nie przejmuje.Kazdy jak kon zmeczony co nad morskie oko wiezie rozleniwionych.Ludzie ciężko pracują przez co czesto chorują.Dosc wszyscy tego maja i się zwalniają.Za pieniążka tego kupie sobie chleba kawalek suchego.O atmosferze mówić mi nie chce moze powiem jak mi się zechce.Góra sprawy sobie nie zdaje co sie dzieje?Co sie stanie? Wszystko stąd bedzie uciekac bo na poprawe nie bedzie czekac .Pojawiaja sie nowe miejsca pracy i lepsze warunki odrazu na tacy.. bez obrazy ale to nie sa bochomazy

meckanik
@merlin 21.05.2018 17:25

Szerokiej drogi kochany bracie, wcześniej idź do szefa na łez otarcie...

Patrycja

@Gremlin, rozumiem, że obowiązki wymagają od Ciebie sporego wysiłku fizycznego. Mógłbyś je konkretnie opisać na tym forum i przy okazji wyjaśnić wszystkim powód takiego kształtu Twojej opinii o pracy w CONTIMAX? Uargumentowane opinie są głównym celem funkcjonowania tego wątku.

PATRYCJUSZ
@Patrycja 16.05.2018 23:39

NIE MA CO WŁAŚCICIEL ZAKŁADU ROBIĆ TYLKO ZADAWAĆ GŁUPIE PYTANIA DOBRZE WIE JAK JEST ŻENADAAAAAAAAAAAAAA

Zostaw opinię o CONTIMAX - Toruń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONTIMAX