CONTIMAX

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 27 ocen.

Opinie o CONTIMAX

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONTIMAX

Zuza

Jakby to byl zakład w ktorym by się pracowalo normalnie po 8 godzin i weekendy max co drugi to mozna by było przyjść bo wszedzie trzeba robić nigdzie nie posadzą ale na takie ,że nie wiem o ktorej wyjdę to ja nie moge sobie pozwolić

aaa
@Krysia 10.02.2018 07:53

kiedy te 12 godzin napewno nie w ostatnich latach .bo teraz max po 10 pracuje się.wiec nie pisz bzdur..

!!!!
@lll 12.02.2018 21:05

INTERESUJE MNIE STANOWISKO BRYGADZISTKI CZY MAM SZANSE SIĘ ZATRUDNIĆ?no taka kasa i te wszystkie premie i bonusy za nic,,

Patrycja

Dysponujecie może informacjami o ofertach pracy w CONTIMAX?Na stronie internetowej są, ale sprzed kilku lat. Jak często występują nowe rekrutacje w firmie? Proszę Was o wypowiedź w tej kwestii. Może być ona interesująca dla osób aktualnie poszukujących zatrudnienia.

pracownica.
@PRACOWNIK 28.01.2018 21:34

dokładnie ..brygadzistka wiecznie chora z olejowych..oraz b.jaga z tacek..chamstwo do potęgi..ale przecież im za to płacą...

PRACOWNIK
@pracownica. 09.02.2018 17:16

CO ZA LUDZIE W TYM ZAKŁADZIE--nie narobią się a najwięcej zarobią jak im nie wstyddddddddddddddd..

ala

Szczerze radze.omijać szerokim łukiem.

Patrycja

@..., czy Twoje stanowisko w CONTIMAX wymagało odporności na stres, o której napisałeś w swoim komentarzu? Na czym polegała Twoja współpraca z tą firmą? Jak osobiście oceniasz ją jako pracodawcę? Myślę, że inni użytkownicy chętnie zapoznają się z Twoim punktem widzenia, zwłaszcza stojąc przed decyzją dotyczącą aplikowania do CONTIMAX.

Krysia
@Patrycja 24.01.2018 15:34

Ja byłam pracownikiem produkcji i zwolniłam się po kilku latach ze względu na złą atmosferę między ludźmi i nienormowany czas pracy

ja
@Krysia 25.01.2018 18:24

dokładnie chamstwo i poniżanie jest na porządku dziennym.

Patrycja

@Pracownik, @..., podkreślam jeszcze raz. Nie jestem pracownikiem CONTIMAX. Nie mam z tą firmą żadnej styczności. Tak jak wspomniałam w poprzednim wpisie, moją rolą na tym forum jest pozyskiwanie aktualnych informacji o CONTIMAX jako pracodawcy oraz aktywne uczestnictwo w dyskusji. @Krysia, piszesz, że godziny Twojej pracy były nienormowane. Czy to oznacza, że od ich wyrabiania zależała wysokość Twojego wynagrodzenia? W oparciu o jaką formę zatrudnienia współpracowałaś z tym pracodawcą?

Krysia
@Patrycja 27.01.2018 21:09

Wynagordzenie było akordowe a przychodzilam na 6 i nigdy nie wiedzialam o ktorej wyjdę ,dopóki robota nie będzie zrobiona ,natomiast na umowie miałam pełny wymiar czasu pracy i stawka ta najniższa krajowa na dzien dzisiejszy to by było 2.100 brutto

Patrycja

@JAGA JA TU, @..., chcę Wam wyjaśnić moją obecność na tym forum. Jestem tutaj aktywna, ponieważ pracuję dla gowork.pl i pełnię funkcję moderatora. Staram się pytać tutaj wyłącznie o takie kwestie, które mogą zainteresować osoby planujące aplikowanie do CONTIMAX.

Patrycja

@..., nie jestem pracownikiem CONTIMAX. Zapytałam tylko o taką kwestię, która może być ważna zarówno dla mnie jak i innych użytkowników, wchodzących na ten wątek w celu pozyskania opinii od aktualnych pracowników CONTIMAX przed decyzją o aplikowaniu do firmy.

Patrycja

@pracownik, czym Twoim zdaniem trzeba się wyróżniać, aby zainteresować CONTIMAX rozpoczęciem współpracy? Jak oceniłbyś poziom procesu rekrutacyjnego? Mógłbyś kilka słów napisać o swoim?

...
@Patrycja 22.01.2018 20:11

Trzeba sie wyróżniać przede wszystkim dyspozycyjnością czasu i dużą odpornościa na stres.

Kasia

Ta praca to czysty wyzysk człowieka. Brak szacunku do ludzi. A ostatnio doszly mnie sluchy, że jedyny czlowiek ktory byl za pracownikami odchodzi z firmy. Będzie juz tylko gorzej.

Kasia
@Pracownik 27.12.2017 21:04

Pan kierownik Tomek

Pracownik
@Kasia 28.12.2017 09:36

Dziekuje za informacje

ROBOL

CO DAŁ WŁAŚCICIEL PREMIE TYM NAWIEDZONYM(wielkim brygadzistkom) ŻEBY GŁOŚNIEJ DARŁY MORDY NA LUDZI żenada,

Max

Na Partyzantów to może i jest dyscyplina i kontrola ale na Karosku każdy robi co chce jedni się (usunięte przez administratora) ile wejdzie a drudzy na nich (usunięte przez administratora)!

Tuptuś
@Max 23.11.2017 15:17

Arek a co ci szkodzi iść i spróbować?przecież to nie (usunięte przez administratora) przymusowej ,że jak się zaciągniesz to już nie wyjdziesz!lepiej sie przekonać na własnej skórze bo są osoby co lubią prace w tej firmie i takie co nie lubią !jak wszędzie!

Max
@Max 23.11.2017 15:17

Czemu mi to ktoś usunął miało być na Karosku jedni się leniwią ile wejdzie a drudzy na nich robią ,taka prawda!

OLIWA

Ale patologia w zakładzie o zgrozo niezła książka by powstała z tych wszystkich komentarzy ,,,

Arek

Czy ktoś poleca pracę w dziale technicznym? Jakie zarobki i kultura pracy?

Eliasz
@Henio 17.11.2017 22:34

A co ty to pitolisz jak na dziale techicznym jak nie jesteś kobitką?a widziałes kobitke mechanika bo ja nie!

lili
@Arek 15.11.2017 17:00

Arek kultury to w tym zakładzie nie było ,nie ma i nie będzie! ale przykład idzie od góry!

Patrycja

Na stronie CONTIMAX zamieszczono kilka ofert pracy. Jednak w opisie ich, pracodawca nie określił oferowanych warunków zatrudnienia. Zapoznać się z nimi możecie klikając w podany link: http://contimax.pl/contimax,praca Na jakie warunki może liczyć nowo zatrudniony pracownik w tej firmie? Czy pracodawca zapewnia pakiet szkoleń i różnego rodzaju benefity?

Qami
@Patrycja 12.11.2017 13:39

A o jakie benefity ci chodzi?jeśli chodzi o pakiet zdrowotny do specjalisty to coś tam jest,jesli chodzi o kartę mulitsport to też,jeśli chodzi o dodatek na święta to nie ma!na żadne święta nic nie dostaniesz!

Do obsluga

Widać właśnie poziom chamstwa w tym zakładzie po tym co napisałeś(j23 nie jesteś niczym więcej niż psim łajnem, uważaj zatem gdzie pies cie wysr.).Dokładnie oddaje to atmosferę w tej pracy i traktowanie ludzi! a ja jestem pracownikiem cały czas i widzę i słyszę!pracuję ,a nie leżę!

P

Pracownik Walnij się w łeb J-23 to co piszesz to stek nieprawdziwych bzdur w tym zakładzie pracuje się bardzo dobrze , zarobki w chwili obecnej są dobre a nawet bardzo dobre, szef to dobry i uczciwy człowiek więc przestań go szkalować,jest to zakład prywatny więc pracować trzeba to chyba normalne ale jak ci się nie chce to leż w łóżku albo przyjdź i zobacz a potem pisz.

rypka
@P 14.10.2017 19:43

ha ha dobre....:)

km

przedstaw sie kolego j23, szczekać to potrafisz

mela

A podobno przyszły jakieś cyganki do pracy to nie wie ktoś czy przyjechały z Rumunii czy to te bocheńskie z Buczkowa?

cygan
@mela 24.09.2017 06:50

ALE NUMER tonący się i brzytwy łapie,,

czarownik
@cygan 25.09.2017 23:55

A CZY TE CYGANKI WRÓŻĄ??

Kiki

Nie dajcie się zwieść praca wygląda tak ,że przychodzisz na 6 i nigdy nie wiesz o której wyjdziesz a do tego tydzien pracy to jest od poniedziałku do soboty!

Maniek

Czy praca w controllingu produkcji jest jeszcze aktualna? Może ktoś słyszał i mógłby coś podpowiedzieć ?

Aka

dobre pytanie? są dwa dni ha ha na zasadzie pojawiam się i znikam---ps.z daleka od tej firmy pozdrowienia dla roboli,,,

Aga

A czy za sobotę jest dzień wolnego w tygodniu?

Patrycja

@AGA, tak obecnie firma z tego co widzę prowadzi nabór na różne stanowiska, jednak obawiam się to głównie praca dla męzczyzn między innymi Mechanik Utrzymania Ruchu, widziałam również ofertę na Zastępce Kierownika, oferta nadal jest dostępna, sprawdź wymagania i spróbuj aplikować?

AGA

CZY SĄ PRZYJĘCIA DO CONTIMAXA? jestem chętna do roboty ;)

Adela

A co pisało w tym ostatnim wpisie wie ktoś coś?

J-23

O WIDZĘ ŻE OSTATNI WPIS USUNIĘTY ha ha buhaa ha

TO ZNOWU JA

COŚ NIC SIĘ NIE DZIEJE ? NIE MA CO CZYTAĆ wszystko cacy ;

J-23 ZNOWU NADAJE.

TAK, TO KIEDYŚ SIĘ NIĄ ŻUCI DO BABICY I BĘDZIE ZA ŻYWĄ MARZANNĘ ROBIĆ. DZIECI NA PEWNO BY SIĘ UCIESZYŁY NA WIOSNĘ!. NIECH TAK NIE SZPANUJE TA PYZA POZNAŃSKA!.

J-28
@J-23 ZNOWU NADAJE. 20.02.2017 18:52

HA HA HA SUPER POMYSŁ ;)

Bochnianin

"Zostaw swoją opinię o CONTIMAX - Toruń" hahahaha w Toruniu nie ma takiej firmy, kiedyś było CONTIMAX - Bochnia, ktoś tu coś kombinuje :P

ROBOT
@Bochnianin 16.02.2017 09:44

CONTIMAX NADAL ISTNIEJE I JEST JAK JEST OCZYWIŚCIE W BOCHNI ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

J-23a

JEJ JE TO SIĘ DORYŁA DO KORYTA TA MAŁGORZATA PO TRUPACH A DO CELU

jerzyna

jeden wielki syf,ZERO organizacji,nadgodziny na umowe zlecenie,stawka na umowie jak najniższa żeby wielcy kierownicy mogli z czego urwać,to co się dzieje na makreli to przechodzi ludzkie pojęcie.Szanowny kierownik Technicznych nigdy nie wie co się dzieje,nikt go nie sprawdza gdzie jeżdzi w godzinach pracy,pózniej powie że na kolanach starego prosi o premie dla mechaników...

Dexter

Ryba za sucha? Zaryzykuje stwierdzenie ze nie ma 'suchych' ryb sa tylko ryby za dlugo pieczone'gotowane czy smazone.

J-23 ZNOWU NADAJE.

ZOBACZYMY CO TA MAŁGORZATA ZROBI, HA, HA. CIEKAWE CZY JEJ SZEFUNIU POKAZAŁ CO TRZYMA PO ZAKAMARKACH ?!.

J-25
@J-23 ZNOWU NADAJE. 20.01.2017 18:22

TO ŁADNE JAJA W TYM ZAKŁADZIE'

kontrolerka
@J-23 ZNOWU NADAJE. 20.01.2017 18:22

Małgorzata to już wszędzie była..Nie powinna pracować z ludźmi - uważajcie, bo lubi rzucać różnymi rzeczami

Dobosz

Kupilem produkt waszej firmy ,Ryba po Grecku, w sosie z delikatnymi warzywami... ryba sucha jak pieprz , gorzka sos byl w miare zjadalny. Szkoda kasy na wasze produkty. Dajcie ta rybe szefofi do zjedzenia to sie porzyga..

jerzyna

Kierownik K. M fałszywy jest, wielki fachowiec

J-29
@jerzyna 15.01.2017 18:16

LUDZIE A CZEGO SIĘ BOICIE NAPISAĆ PEŁNYCH IMION TYLKO JAKIEŚ LITERY ,CO SIĘ BOICIE ŻE WAS ZWOLNIĄ?pracy jest dużo jak się chce pracować a nie siedzieć na jadalni i gadać o ludziach (wiadomo o kogo chodzi pani z tacek i nie tylko) tylko trzeba się ruszyć za pracą bo sama nie przyjdzie,pozdrowienia dla ????,.,,

basza

ale z tego co się orientuję i słyszałam na mieście to jednak warunki chyba macie lepsze niż w innych firmach - mówię tutaj p[rzykładowo o stanowisku mechanika utrzymania ruchu - w Bochni lepszej oferty się nie dostanie

mowa
@Jom 13.11.2016 16:47

pracownicy z łososia pracują cały dzień od 6do 18! i nie ma ze nie możesz?tylko tekst Kochanego kierownika pana K. (NIKT CIE TU NIE TRZYMA)żadnego zrozumienia TYLKO CHAMSTWO I MŚCIWOŚĆ . KIEROWNIKA.!wyjdzie sie czasem wcześniej A POTEM SIE MŚCI I DODAJE JESZCZE WIĘCEJ PRACY ,NIGDY NIE MA PROSZĘ TYLKO ZAWSZE MUSISZ!!!!!!LICZY SIĘ TYLKO AKORD(SZYBKO SZYBKO) A JAKOŚĆ TO SYF KIŁA I MOGIŁA !!!!!!!!!!!

kadrowa
@mowa 18.12.2016 14:34

To zapytaj ile w roku mozna wyrobic nadgodzin.

pracownik odp

Pracujemy tak bo mamy ochotę tak pracować ,przyjdź zobacz a potem wypisuj te brednie, pracujemy tak jak w każdej firmie.

odp

bzdura kogs kto już nie pracuje albo został zwolniony z pracy

firefox

rekordy są lepsze, nieoficjalny to 15h... a najlepsze jak się szło na 14 wychodziło o 1:30 i później na 6 do 18..., hehe, a szef (P.C.) chodził po halach i miał pretensje że się nie pracuje wydajnie i szybko

firefox

ostatni rekord długości pracy na jednej zmianie słyszałem -uwaga 6:00 do 19:30

Bolek

Mam pytanie : ile można zarobić w conyimax-ie za 200 wypracowane w ciągu miesiąca na akord? Odp : minimum krajowe (1420)

ktoś 2

szkoda, wydaje mi się że jeden z normalnych kierowników i osób z którym czasem się pracowało :/ brawo dla naszej firmy, heh

ktoś

Słuchy mnie doszły ze został zwolniony za prawdę:(

pytanie

a co się stało z kierownikiem Michałem z łososia???

M

PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE PRAWIE 12 LAT-,NIE POLECAM RÓWNIEŻ!!!!CHORA ATMOSFERA,OBMAWIANIE PRZEZ SZEFOSTWO PRACOWNIKÓW,NIE SZANOWANIE PRACOWNIKÓW!!!!SYNOWI -pc SŁOMA Z BUTÓW NA KILOMETR WYSTAJE,ZERO KULTURY W TYM MŁODYM CZŁWIEKU...naprawde ludzie nie ryzykujcie i nie wybierajcie sie tam do pracy!!!!załuje,ze tak pisze ale mam uraz do tej firmy i do szefów,którzy mają za nic ludzi!!!!a młody szef to zero szacunku do kogolwiek,nie wspomne jak wyzywa i przeklina co jest jak juz pisałam zero szacunku!!!!!niestety

leo

To jest raczej praca na zasadzie ,że nigdy nie wiem o której wyjdę albo bardzo rzadko wiem o której wyjdę!

pracownik

Na wędzarni pracują ludzie ,ktorym zależy zeby wszystkie zamówienia zostały zrealizowane / a jest ich sporo/ i dzięki tym ludziom ,ze nie zawalają macie na czas wypłaty , my na wcedzani nie narzekamy ale za nas narzekają inni np. pracownicy ze śledzia,

sledzik

czyli praca na zasadzie-nie wiem o ktorej wyjde!.

Ali

taaaa a na wedzarni kobiety pracuja w niedziele.Organizacja pracy 7 dni w tygodniu!

jaś

ale za to wypłacają nadgodziny i to nawet bez poślizgów

Zostaw opinię o CONTIMAX - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONTIMAX