CONTIMAX

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 32 ocen.

CONTIMAX
3 32 6 1

Opinie o CONTIMAX

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Kamil

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać o firmie?

Agnes
@Kamil 24.06.2018 14:02

pracowałam tam pare latek i powiem rze kierownik mechanikow jest super przystojny i barzdo miły

Daniel

Jak się komuś nie chce pracować to zostało jedynie narzekanie?

rom
@Daniel 10.07.2018 20:17

Pracować? chyba tyrać

jeti

Masakra nikomu nawet wrogowi nie polecam !

dzydzynka

Szczerze polecam tam prace dla desperatów albo ślepych na własne wartości. Zarządzaniem z rodem z Afryki. Tfuuuu w Afryce lepiej wódz plemienia zarządza ludem!

chinska zupka

Nikomu nie polecam !!!! Wyzysk i udręka

Patrycja

A jak wygląda proces samej rekrutacji? Ktoś może był ostatnio i może podzielić się opinią ? Będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź. Jaka obecnie panuje atmosfera w pracy? Wynagrodzenie o którym wspominacie jest kwestią bardzo indywidualną i zależy od wykształcenia i doświadczenia pracownika, stąd może mieć różne wysokości. @Pela, może jest sznasa na podwyżke po okresie próbnym? Rozmawiałaś w tej kwestii?

ROBOT
@Patrycja 12.06.2018 16:49

CO WŁAŚCICIEL ZMIENIŁ IMIĘ DOBRZE WIE JAK JEST ;)czy pracował by za takie pieniądze niech się wypowie???????????????????????

pela

Jak chcesz robić jak murzyn za marne pieniądze to życzę powodzenia ;) pracowałam na produkcji i nie polecam

Patrycja

Czy ktoś z Was pracuje może, bądź pracował w firmie CONTIMAX? Jeśli tak, bardzo proszę o podzielenie się z innymi użytkownikami opiniami. Jaka panuje atmosfera? Czy firma daje umowę o pracę od pierwszego dnia? Ile czasu trwa okres próbny. Również bardzo proszę o merytoryczne opinie, takie które pomogą naszym uzytkownikom.

JAGA JA TU
@Patrycja 29.05.2018 16:15

CONTIMAX POD OSTRZAŁEM można sobie poczytać jest w archiwum--------DO ROBOTY NIE GADAĆ------pozdrawiam,,,,,

ja

Do merlin Nie dość ,że poeta to jeszcze przewiduje przyszłość!

Patrycja

@meckanik, nie wiem co ma wnieść Twój komentarz dla innych użytkowników. Jeśli jesteś bądź byłeś pracownikiem firmy to napisz proszę coś więcej. Mamy ułatwić naszym użytkownikom wyrobić sobie słuszną opinię o danym pracodawcy. Czy prócz pensji podstawowej przewidziane są dodatkowe bonusy od CONTIMAX?

merlin

Ludzi wciąż brakuje nikt się stalymi pracownikami nie przejmuje.Kazdy jak kon zmeczony co nad morskie oko wiezie rozleniwionych.Ludzie ciężko pracują przez co czesto chorują.Dosc wszyscy tego maja i się zwalniają.Za pieniążka tego kupie sobie chleba kawalek suchego.O atmosferze mówić mi nie chce moze powiem jak mi się zechce.Góra sprawy sobie nie zdaje co sie dzieje?Co sie stanie? Wszystko stąd bedzie uciekac bo na poprawe nie bedzie czekac .Pojawiaja sie nowe miejsca pracy i lepsze warunki odrazu na tacy.. bez obrazy ale to nie sa bochomazy

meckanik
@merlin 21.05.2018 17:25

Szerokiej drogi kochany bracie, wcześniej idź do szefa na łez otarcie...

Patrycja

@Gremlin, rozumiem, że obowiązki wymagają od Ciebie sporego wysiłku fizycznego. Mógłbyś je konkretnie opisać na tym forum i przy okazji wyjaśnić wszystkim powód takiego kształtu Twojej opinii o pracy w CONTIMAX? Uargumentowane opinie są głównym celem funkcjonowania tego wątku.

PATRYCJUSZ
@Patrycja 16.05.2018 23:39

NIE MA CO WŁAŚCICIEL ZAKŁADU ROBIĆ TYLKO ZADAWAĆ GŁUPIE PYTANIA DOBRZE WIE JAK JEST ŻENADAAAAAAAAAAAAAA

Gremlin

Ten zakład to chora instytucja wykańcza fizycznie i psychicznie! trzymajcie się z daleka!

Patrycja

@mag, czy mogłabyś swoją opinię pozostawioną na tym forum uzasadnić? Jest ona już informacją dla użytkowników, jednak warto podać powody Twojego postrzegania CONTIMAX. Będą one bardzo istotne dla osób, które zastanawiają się nad zatrudnieniem w tym miejscu.

Serena
@BIIK 25.04.2018 22:51

No jest 1 ale w sumie 2 bo jeden jest na Karosku a drugi na Partyzantów

xxxx

Po 10 latach pracy moja wypłata wynosi 1600 zł trochę to żenujące bo praca jest ciężka p Tomek próbował trochę różnice wyrównać ale pojawiła się nowa kierowniczka która ma za zadanie pozabierać premię i to robi .Tylko wybrańcy zarabiają a reszta ma ochłapy jak tak można jedni 3 tyś a drugi połowę mniej obowiązuje też zakaz mówienia ile się zarobiło a ci co dostali podwyżkę na umowie też milczą nie ma sprawiedliwości

JAGA JA TU
@xxxx 10.05.2018 19:51

Najwyższa pora zmienić pracę!!!HA HA HA

ela

Jak żyć w takim (usunięte przez administratora)

pela

Kołchoz pisze się cołchoz

kik

A przyjmują się jakieś jeszcze do tej firmy czy już nie?

mag
@kik 06.04.2018 17:34

A przyjmuja i zwalniają kto mądry to ucieknie zaraz!

./,kropka

prawie trzy to zarabiaja olejowe i marynaty troche wiecej brygadzistki a reszta to ledwo dwa wyciagnie bo niema im kto stawek podniesc.kierownik tomek niedokonczyl dzieła.tyle w tym temacie..a praca na kazdym dziale jest ciezka .wyrównajcie ten problem bo brak rak do pracy,a ludzie dalej odchodza.

Patrycja

Przeglądam Wasze ostatnie wpisy i widzę, że nie jesteście zadowoleni z wynagrodzenia proponowanego Wam przez CONTIMAX. Czy pracodawca ten nie zapewnia Wam jakiegoś rodzaju premii? A jeżeli tak, to możecie opisać warunki, które należy spełnić, żeby ją otrzymać? Jak wygląda kwestia podwyżek okresowych w tej firmie?

eva
@Patrycja 28.03.2018 14:33

Jeśli chodzi o prace dla kobiet w Bochni to chyba w miarę płacą aczkolwiek przy dzisiejszych cenach to kazdy powinien zarobic 3 na glowe bez niczego.

pracownik

To co tam sie wyprawia ,to tragedia.przede wszystkim nagminne łamanie przepisów BHP.transport towaru wózkiem paletowym może wynosić max 450kg razem z wózkiem ,czyli ok 350kg towaru..tam sie przewozi całe baseny z surowcem po 600-700kg .a magazynierzy palety po 2 tony z mrożonką...brak masek przy substancjach żrących.wypadki które sie tuszuje ,na porządku dziennym...itp..ciekawe czemu nikt tego nie zgłasza do Inspekcji pracy..Ten zakład już by dawmo zamkneli..

anonymous

Omijać z daleka.(usunięte przez administratora).tragiczne warunki.pseudo kierownictwo.z wybujalym ego.

ala

Szczerze radze.omijać szerokim łukiem.

PRACOWNIK
@ala 09.02.2018 17:26

O WIDZĘ ŻE OSTATNI WPIS ZNIKNĄŁ? A CO NA TE NAJWAŻNIEJSZE--b.jaga i ta jeszcze mądrzejsza,,

Zuza

Jakby to byl zakład w ktorym by się pracowalo normalnie po 8 godzin i weekendy max co drugi to mozna by było przyjść bo wszedzie trzeba robić nigdzie nie posadzą ale na takie ,że nie wiem o ktorej wyjdę to ja nie moge sobie pozwolić

!!!!
@lll 12.02.2018 21:05

INTERESUJE MNIE STANOWISKO BRYGADZISTKI CZY MAM SZANSE SIĘ ZATRUDNIĆ?no taka kasa i te wszystkie premie i bonusy za nic,,

Patrycja

Dysponujecie może informacjami o ofertach pracy w CONTIMAX?Na stronie internetowej są, ale sprzed kilku lat. Jak często występują nowe rekrutacje w firmie? Proszę Was o wypowiedź w tej kwestii. Może być ona interesująca dla osób aktualnie poszukujących zatrudnienia.

PRACOWNIK

CO ZA LUDZIE W TYM ZAKŁADZIE--nie narobią się a najwięcej zarobią jak im nie wstyddddddddddddddd..

Patrycja

@..., czy Twoje stanowisko w CONTIMAX wymagało odporności na stres, o której napisałeś w swoim komentarzu? Na czym polegała Twoja współpraca z tą firmą? Jak osobiście oceniasz ją jako pracodawcę? Myślę, że inni użytkownicy chętnie zapoznają się z Twoim punktem widzenia, zwłaszcza stojąc przed decyzją dotyczącą aplikowania do CONTIMAX.

ja
@Krysia 25.01.2018 18:24

dokładnie chamstwo i poniżanie jest na porządku dziennym.

Patrycja

@Pracownik, @..., podkreślam jeszcze raz. Nie jestem pracownikiem CONTIMAX. Nie mam z tą firmą żadnej styczności. Tak jak wspomniałam w poprzednim wpisie, moją rolą na tym forum jest pozyskiwanie aktualnych informacji o CONTIMAX jako pracodawcy oraz aktywne uczestnictwo w dyskusji. @Krysia, piszesz, że godziny Twojej pracy były nienormowane. Czy to oznacza, że od ich wyrabiania zależała wysokość Twojego wynagrodzenia? W oparciu o jaką formę zatrudnienia współpracowałaś z tym pracodawcą?

Krysia
@Patrycja 27.01.2018 21:09

Wynagordzenie było akordowe a przychodzilam na 6 i nigdy nie wiedzialam o ktorej wyjdę ,dopóki robota nie będzie zrobiona ,natomiast na umowie miałam pełny wymiar czasu pracy i stawka ta najniższa krajowa na dzien dzisiejszy to by było 2.100 brutto

Patrycja

@JAGA JA TU, @..., chcę Wam wyjaśnić moją obecność na tym forum. Jestem tutaj aktywna, ponieważ pracuję dla gowork.pl i pełnię funkcję moderatora. Staram się pytać tutaj wyłącznie o takie kwestie, które mogą zainteresować osoby planujące aplikowanie do CONTIMAX.

Patrycja

@..., nie jestem pracownikiem CONTIMAX. Zapytałam tylko o taką kwestię, która może być ważna zarówno dla mnie jak i innych użytkowników, wchodzących na ten wątek w celu pozyskania opinii od aktualnych pracowników CONTIMAX przed decyzją o aplikowaniu do firmy.

Patrycja

@pracownik, czym Twoim zdaniem trzeba się wyróżniać, aby zainteresować CONTIMAX rozpoczęciem współpracy? Jak oceniłbyś poziom procesu rekrutacyjnego? Mógłbyś kilka słów napisać o swoim?

...
@Patrycja 22.01.2018 20:11

Trzeba sie wyróżniać przede wszystkim dyspozycyjnością czasu i dużą odpornościa na stres.

Zostaw opinię o CONTIMAX - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONTIMAX