CONTIMAX

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 25 ocen.

Opinie o CONTIMAX

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONTIMAX

Arek

Czy ktoś poleca pracę w dziale technicznym? Jakie zarobki i kultura pracy?

Eliasz
@Henio 17.11.2017 22:34
Polecam pracę z kierownikiem Tomkiem P ......a działu technicznego unikaj zwlaszcz jak nie jesteś kobitkę w miarę ładna..........

A co ty to pitolisz jak na dziale techicznym jak nie jesteś kobitką?a widziałes kobitke mechanika bo ja nie!

lili
@Arek 15.11.2017 17:00
Czy ktoś poleca pracę w dziale technicznym? Jakie zarobki i kultura pracy?

Arek kultury to w tym zakładzie nie było ,nie ma i nie będzie! ale przykład idzie od góry!

Patrycja

Na stronie CONTIMAX zamieszczono kilka ofert pracy. Jednak w opisie ich, pracodawca nie określił oferowanych warunków zatrudnienia. Zapoznać się z nimi możecie klikając w podany link: http://contimax.pl/contimax,praca Na jakie warunki może liczyć nowo zatrudniony pracownik w tej firmie? Czy pracodawca zapewnia pakiet szkoleń i różnego rodzaju benefity?

Qami
@Patrycja 12.11.2017 13:39
Na stronie CONTIMAX zamieszczono kilka ofert pracy. Jednak w opisie ich, pracodawca nie określił oferowanych warunków zatrudnie...

A o jakie benefity ci chodzi?jeśli chodzi o pakiet zdrowotny do specjalisty to coś tam jest,jesli chodzi o kartę mulitsport to też,jeśli chodzi o dodatek na święta to nie ma!na żadne święta nic nie dostaniesz!

Do obsluga

Widać właśnie poziom chamstwa w tym zakładzie po tym co napisałeś(j23 nie jesteś niczym więcej niż psim łajnem, uważaj zatem gdzie pies cie wysr.).Dokładnie oddaje to atmosferę w tej pracy i traktowanie ludzi! a ja jestem pracownikiem cały czas i widzę i słyszę!pracuję ,a nie leżę!

P

Pracownik Walnij się w łeb J-23 to co piszesz to stek nieprawdziwych bzdur w tym zakładzie pracuje się bardzo dobrze , zarobki w chwili obecnej są dobre a nawet bardzo dobre, szef to dobry i uczciwy człowiek więc przestań go szkalować,jest to zakład prywatny więc pracować trzeba to chyba normalne ale jak ci się nie chce to leż w łóżku albo przyjdź i zobacz a potem pisz.

rypka
@P 14.10.2017 19:43
Pracownik Walnij się w łeb J-23 to co piszesz to stek nieprawdziwych bzdur w tym zakładzie pracuje się bardzo dobrze , zaro...

ha ha dobre....:)

km

przedstaw sie kolego j23, szczekać to potrafisz

mela

A podobno przyszły jakieś cyganki do pracy to nie wie ktoś czy przyjechały z Rumunii czy to te bocheńskie z Buczkowa?

cygan
@mela 24.09.2017 06:50
A podobno przyszły jakieś cyganki do pracy to nie wie ktoś czy przyjechały z Rumunii czy to te bocheńskie z Buczkowa?...

ALE NUMER tonący się i brzytwy łapie,,

czarownik
@cygan 25.09.2017 23:55
ALE NUMER tonący się i brzytwy łapie,,

A CZY TE CYGANKI WRÓŻĄ??

Kiki

Nie dajcie się zwieść praca wygląda tak ,że przychodzisz na 6 i nigdy nie wiesz o której wyjdziesz a do tego tydzien pracy to jest od poniedziałku do soboty!

Maniek

Czy praca w controllingu produkcji jest jeszcze aktualna? Może ktoś słyszał i mógłby coś podpowiedzieć ?

Aka

dobre pytanie? są dwa dni ha ha na zasadzie pojawiam się i znikam---ps.z daleka od tej firmy pozdrowienia dla roboli,,,

Aga

A czy za sobotę jest dzień wolnego w tygodniu?

Patrycja

@AGA, tak obecnie firma z tego co widzę prowadzi nabór na różne stanowiska, jednak obawiam się to głównie praca dla męzczyzn między innymi Mechanik Utrzymania Ruchu, widziałam również ofertę na Zastępce Kierownika, oferta nadal jest dostępna, sprawdź wymagania i spróbuj aplikować?

AGA

CZY SĄ PRZYJĘCIA DO CONTIMAXA? jestem chętna do roboty ;)

Adela

A co pisało w tym ostatnim wpisie wie ktoś coś?

J-23

O WIDZĘ ŻE OSTATNI WPIS USUNIĘTY ha ha buhaa ha

TO ZNOWU JA

COŚ NIC SIĘ NIE DZIEJE ? NIE MA CO CZYTAĆ wszystko cacy ;

J-23 ZNOWU NADAJE.

TAK, TO KIEDYŚ SIĘ NIĄ ŻUCI DO BABICY I BĘDZIE ZA ŻYWĄ MARZANNĘ ROBIĆ. DZIECI NA PEWNO BY SIĘ UCIESZYŁY NA WIOSNĘ!. NIECH TAK NIE SZPANUJE TA PYZA POZNAŃSKA!.

J-28
@J-23 ZNOWU NADAJE. 20.02.2017 18:52
TAK, TO KIEDYŚ SIĘ NIĄ ŻUCI DO BABICY I BĘDZIE ZA ŻYWĄ MARZANNĘ ROBIĆ. DZIECI NA PEWNO BY SIĘ UCIESZYŁY NA WIOSNĘ!. NIECH TAK N...

HA HA HA SUPER POMYSŁ ;)

Bochnianin

"Zostaw swoją opinię o CONTIMAX - Toruń" hahahaha w Toruniu nie ma takiej firmy, kiedyś było CONTIMAX - Bochnia, ktoś tu coś kombinuje :P

ROBOT
@Bochnianin 16.02.2017 09:44
"Zostaw swoją opinię o CONTIMAX - Toruń" hahahaha w Toruniu nie ma takiej firmy, kiedyś było CONTIMAX - Bochnia, kt...

CONTIMAX NADAL ISTNIEJE I JEST JAK JEST OCZYWIŚCIE W BOCHNI ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

J-23a

JEJ JE TO SIĘ DORYŁA DO KORYTA TA MAŁGORZATA PO TRUPACH A DO CELU

jerzyna

jeden wielki syf,ZERO organizacji,nadgodziny na umowe zlecenie,stawka na umowie jak najniższa żeby wielcy kierownicy mogli z czego urwać,to co się dzieje na makreli to przechodzi ludzkie pojęcie.Szanowny kierownik Technicznych nigdy nie wie co się dzieje,nikt go nie sprawdza gdzie jeżdzi w godzinach pracy,pózniej powie że na kolanach starego prosi o premie dla mechaników...

Dexter

Ryba za sucha? Zaryzykuje stwierdzenie ze nie ma 'suchych' ryb sa tylko ryby za dlugo pieczone'gotowane czy smazone.

J-23 ZNOWU NADAJE.

ZOBACZYMY CO TA MAŁGORZATA ZROBI, HA, HA. CIEKAWE CZY JEJ SZEFUNIU POKAZAŁ CO TRZYMA PO ZAKAMARKACH ?!.

J-25
@J-23 ZNOWU NADAJE. 20.01.2017 18:22
ZOBACZYMY CO TA MAŁGORZATA ZROBI, HA, HA. CIEKAWE CZY JEJ SZEFUNIU POKAZAŁ CO TRZYMA PO ZAKAMARKACH ?!....

TO ŁADNE JAJA W TYM ZAKŁADZIE'

kontrolerka
@J-23 ZNOWU NADAJE. 20.01.2017 18:22
ZOBACZYMY CO TA MAŁGORZATA ZROBI, HA, HA. CIEKAWE CZY JEJ SZEFUNIU POKAZAŁ CO TRZYMA PO ZAKAMARKACH ?!....

Małgorzata to już wszędzie była..Nie powinna pracować z ludźmi - uważajcie, bo lubi rzucać różnymi rzeczami

Dobosz

Kupilem produkt waszej firmy ,Ryba po Grecku, w sosie z delikatnymi warzywami... ryba sucha jak pieprz , gorzka sos byl w miare zjadalny. Szkoda kasy na wasze produkty. Dajcie ta rybe szefofi do zjedzenia to sie porzyga..

jerzyna

Kierownik K. M fałszywy jest, wielki fachowiec

J-29
@jerzyna 15.01.2017 18:16
Kierownik K. M fałszywy jest, wielki fachowiec

LUDZIE A CZEGO SIĘ BOICIE NAPISAĆ PEŁNYCH IMION TYLKO JAKIEŚ LITERY ,CO SIĘ BOICIE ŻE WAS ZWOLNIĄ?pracy jest dużo jak się chce pracować a nie siedzieć na jadalni i gadać o ludziach (wiadomo o kogo chodzi pani z tacek i nie tylko) tylko trzeba się ruszyć za pracą bo sama nie przyjdzie,pozdrowienia dla ????,.,,

basza

ale z tego co się orientuję i słyszałam na mieście to jednak warunki chyba macie lepsze niż w innych firmach - mówię tutaj p[rzykładowo o stanowisku mechanika utrzymania ruchu - w Bochni lepszej oferty się nie dostanie

mowa
@Jom 13.11.2016 16:47
Chyba sobie zarty stroisz.

pracownicy z łososia pracują cały dzień od 6do 18! i nie ma ze nie możesz?tylko tekst Kochanego kierownika pana K. (NIKT CIE TU NIE TRZYMA)żadnego zrozumienia TYLKO CHAMSTWO I MŚCIWOŚĆ . KIEROWNIKA.!wyjdzie sie czasem wcześniej A POTEM SIE MŚCI I DODAJE JESZCZE WIĘCEJ PRACY ,NIGDY NIE MA PROSZĘ TYLKO ZAWSZE MUSISZ!!!!!!LICZY SIĘ TYLKO AKORD(SZYBKO SZYBKO) A JAKOŚĆ TO SYF KIŁA I MOGIŁA !!!!!!!!!!!

kadrowa
@mowa 18.12.2016 14:34
pracownicy z łososia pracują cały dzień od 6do 18! i nie ma ze nie możesz?tylko tekst Kochanego kierownika pana K. (NIKT CIE T...

To zapytaj ile w roku mozna wyrobic nadgodzin.

pracownik odp

Pracujemy tak bo mamy ochotę tak pracować ,przyjdź zobacz a potem wypisuj te brednie, pracujemy tak jak w każdej firmie.

odp

bzdura kogs kto już nie pracuje albo został zwolniony z pracy

firefox

rekordy są lepsze, nieoficjalny to 15h... a najlepsze jak się szło na 14 wychodziło o 1:30 i później na 6 do 18..., hehe, a szef (P.C.) chodził po halach i miał pretensje że się nie pracuje wydajnie i szybko

firefox

ostatni rekord długości pracy na jednej zmianie słyszałem -uwaga 6:00 do 19:30

Bolek

Mam pytanie : ile można zarobić w conyimax-ie za 200 wypracowane w ciągu miesiąca na akord? Odp : minimum krajowe (1420)

ktoś 2

szkoda, wydaje mi się że jeden z normalnych kierowników i osób z którym czasem się pracowało :/ brawo dla naszej firmy, heh

ktoś

Słuchy mnie doszły ze został zwolniony za prawdę:(

pytanie

a co się stało z kierownikiem Michałem z łososia???

M

PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE PRAWIE 12 LAT-,NIE POLECAM RÓWNIEŻ!!!!CHORA ATMOSFERA,OBMAWIANIE PRZEZ SZEFOSTWO PRACOWNIKÓW,NIE SZANOWANIE PRACOWNIKÓW!!!!SYNOWI -pc SŁOMA Z BUTÓW NA KILOMETR WYSTAJE,ZERO KULTURY W TYM MŁODYM CZŁWIEKU...naprawde ludzie nie ryzykujcie i nie wybierajcie sie tam do pracy!!!!załuje,ze tak pisze ale mam uraz do tej firmy i do szefów,którzy mają za nic ludzi!!!!a młody szef to zero szacunku do kogolwiek,nie wspomne jak wyzywa i przeklina co jest jak juz pisałam zero szacunku!!!!!niestety

leo

To jest raczej praca na zasadzie ,że nigdy nie wiem o której wyjdę albo bardzo rzadko wiem o której wyjdę!

pracownik

Na wędzarni pracują ludzie ,ktorym zależy zeby wszystkie zamówienia zostały zrealizowane / a jest ich sporo/ i dzięki tym ludziom ,ze nie zawalają macie na czas wypłaty , my na wcedzani nie narzekamy ale za nas narzekają inni np. pracownicy ze śledzia,

sledzik

czyli praca na zasadzie-nie wiem o ktorej wyjde!.

Ali

taaaa a na wedzarni kobiety pracuja w niedziele.Organizacja pracy 7 dni w tygodniu!

jaś

ale za to wypłacają nadgodziny i to nawet bez poślizgów

pinia

HA HA HA ALE JAJA

king

Ilość godzin jest raczej zależna od zamówień, jest to praca akordowa jeśli grupa się wyrobi z danym zamówieniem w 8 h to idzie do domu ,a jeśli wpłynie duże i jeszcze kilku osób brakuje to automatycznie czas się wydłuża!

DawnoDawnoTemu

Contimax Karosek. Każdy Bochnianin słyszał jak wygląda praca w Contimaxie. Myślałem że ludzie przesadzają, w końcu plotki przeniosą nawet największe kłamstwa. Ale to nie plotki. Contimax to kompletna paranoja jeśli chodzi o organizację pracy i 'kierownictwo'. Rozmowa kwalifikacyjna to jedno wielkie kłamstwo - praca po 10h dziennie to norma. Nikt nie pyta czy możesz, Ty musisz pytać czy możesz wyjść po 8 godzinach ;) Jeśli nie musisz, nie składaj CV. Nie warto sobie szargać nerwów. A jeśli musisz.... Dużo pytaj, i mało mów. Tutaj ściany mają uszy.

panda

Dzięki ci Ktosiu ja dołączam życzenia noworoczne dużo zdrowia,pogody ducha, więcej uśmiechu i wzajemnej serdeczności.

Ktoś

To prawda masz racje,skrzynek po zakupie nadal na pierogach brakuje.Masz tez racje bo skrzynki sa z produkcji zabierane w szczególności sa to skrzynki na cebule ale takze jezeli jest pakowanie pierogów to grupy tez potrzebują większych skrzynek do przewozu pierogów na odbiór a co za tym idzie sa to skrzynki na śledzia.Kierownictwo powinno cos zrobić w tym kierunku zeby tych skrzynek nie brakowało.Zeby produkcja śledzia była zadowolona a takze grupy przy produkcji-pakowaniu pierogów.Ale co my będziemy pisać teraz o pracy,święta sa chwila odpoczynku a my nadal o pracy.Wszystkim kolezanka i kolegom z produkcji,magazynów kierownictwu a takze panom prezesom życzę Zdrowych,Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

panda

fakt braku skrzynek był zgłaszany kierownikowi brygadzistki tez o tym doskonale wiedza chodzi o to ze na pierogach jest za mało i z produkcji są tam zabierane jak nie ma produkcji pierogów to jest ok np w środę było ok

Ktoś#

Kierownik T nadal pracuje bo mi chodziło o kierownika T.P :-)

Ktoś

Skrzynek brakuje bo cześć popekanych trzeba było usunąć przed różnymi kontrolami,tylko nikt nie pomyślał zeby zastąpić je nowymi.Sa brygadzistki i jeżeli im brakuje skrzynek na śledzia to powinni isc do HCCP i zgłosić to p.Kasi.Cokolwiek jest potrzebne grupie każda brygadzistka ma obowiązek to zgłosić.Byly potrzebne skrzynki na pierogi i zostało to zgłoszone i cała paleta skrzynek została zakupiona.Wiec to nie jest tak jak większość mysli ze szef nie chce kupic.On jak przypuszczam nawet niewie ze czegoś brakuje bo ma od tego ludzi którzy maja sie tym zając.Tylko tych szczególnych ludzi tez trzeba czasem o tym informować o tym fakcie.np na zebraniu brygadzistke gdzie p.Kasia także często bywa albo do p.Kurczak.

boczek

wszyscy piszą o produkcji a czy ktos pracowal na magazynie opakowań?

panda

może ktoś mógł by mi powiedzieć dlaczego w naszej firmie brakuje zwykłych skrzynek np na śledzia czy jarzyny takie drogie roboty się kupuje a zwykłych skrzynek brak trochę to żenujące

HELA

Nic się nie dzieje coś cicho?nie ma co czytać ;)

hiena

CHYBA JAK SIĘ KOMUŚ W TYŁEK WCHODZI......

Zostaw opinię o CONTIMAX - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CONTIMAX