Firma pozuje na profesjonalna i dobrze zorganizowana spolke. Niestety pozory czesto myla i tak jest w tym wypadku. Brak organizacji jest wrecz porazajacy. Pracownicy sa niekompetentni.
Dzial dylatacji, ktory szczyci sie profesjonalizmem i prestizem zamieszcl na swojej stronie aprobate techniczna, ktora jest nieaktualna!! Prosze spojrzec na karty techniczne dylatacji. Dla przykladu:
Oslona szczeliny dylatacyjnej o symbolu GFT 25-25 (w karcie GFT 25/25, a w aprobacie GFT-25-25??????). Po otworzeniu karty technicznej, ktora jest zapisana w formacie pdf, a umieszczona w dziale CAD (????) oczom naszym ukazuje sie... szkoda komentarza. Jezli to jest profesjonalny rysunek techniczny, to jednego jestem pewien: profesjonalizm, to mocno przesadzone slowo.
Porownujac model GFT-25-25 w aprobacie (strona 23 wg rys. 26 i tablicy 21 - zreszta nieaktualnej), z rysunkiem w formacie pdf, dochodze do wniosku, ze rysunek jest narysowany bez zachowania proporcji, co oznacza, ze wymiary na nim sa wprowadzone "z palca", co tlumaczy brak rysunkow w formacie dwg. Czysta improwizacja! To plastyka, a nie rysunek techniczny!!
Jednym slowem dno,chaltura etc.
Profesjonalizm?