Technic-system.lomianki
4 63 6 1

Opinie o Technic-system.lomianki

Filtruj opinie po kryteriach:

pogoon
 Opinia

witam odnośnie pytań o wypłaty w firmie nie pracowałem a dzwoniąc do firmy usłyszałem 24 zl w pl a za granica 24 zl i 10 e diety umowa zlecenie wiec raczej kiepsko

Pomocna?
TakNie
Czechosłowacka świnia
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@pogoon 14.04.2019 10:14

Chciałbym tyle zarabiać

Pomocna?
TakNie
zdziwiony
 Opinia

Frma troche dziwna na ich stronie znajdziemy że działa od 2001 roku a w KRS ze od 2016 .... kant i oszust ? żeby nie było że jestem gołosłowny krs http://www.krs-online.com.pl/technic-system-sp-z-o-o-spolka-krs-6625600.html ich strona http://www.technicsystem.pl/pl i komu tu wierzyć ? im czy krs?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek Konieczny
 Opinia
@zdziwiony 05.12.2017 20:30

Zmienili organizacje firmy na spółkę zoo Tyle w temacie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosc
 Opinia
@zdziwiony 05.12.2017 20:30

Firma dziala od 2001 roku tylko w zmieniaja sie spolki i dlatego

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał148
 Opinia

Cześć Ja mam 28 zł ale pracuje rok czasu Nie spóźniają się z wypłata i Szanują ludzi , tzn nie ma problemów ze zjazdami i są premie uznaniowe. Zadzwoń do Pana Łukasza z Technic System to się dowiesz co i jak. To bardzo konkretny i kulturalny człowiek

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...bobo...

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

***a Ja zadam proste pytanko:)-ile wynosi stawka godzinowa jeżeli chodzi o prace na wysokości(dla montera z doświadczeniem?-chodzi Mi o SILOSY!.i czy wynagrodzenie jest w euro czy w zł).Jasna sprawa że najpierw jakiś okres próbny***...Przy okazji jak ktoś chce się"bawić"w montaż regałów w.składowania to stanowczo odradzam firmę z Wrocławia-(RegalPol,RegalBau,RSserwis).Obecne szefostwo zapomniało co to jest współpraca z pracownikami -wynagrodzenie bardzo rzadko jest na czas,non stop nie spełnione obietnice i.t.d...jedyny plus to zapewniają odzież ochronną(komplet).

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@MarcinSZ Bardzo się cieszę, że postanowiłeś wyrazić swoją opinię na temat pracy w Technic-system.lomianki. Wobec takiej ciszy na tym wątku Twój wpis dużo wnosi i pomaga tym, którzy są zainteresowani pracą w tym miejscu. Czy ten pracodawca, oprócz stałej pensji, oferuje jakieś premie swoim pracownikom?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Skąd bierze się cisza na tym wątku? Przecież firma Technic-system zdaje się funkcjonować w sposób całkowicie normalny. Nawet ostatnio widziałam na paru znanych portalach z ofertami pracy, że szukają aktualnie nowych pracowników. Może zatem ktoś z Was składał ostatnio do nich aplikację i chce się podzielić swoimi spostrzeżeniami na ten temat? Zachęcam do dyskusji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MarcinSZ
 Opinia
@Karolina 07.06.2018 16:23

Pani Karolino , ja pracuje w TS od trzech tygodni i jestem zadowolony. Pierwsza wypłata przyszła na czas a dla mnie to ważne. Atmosfera jak to w pracy raz lepiej raz gorzej ale brygada w porządku. Kwatera teraz tez - 3 osoby w pokoju w domu wynajentym przez firme. Mnie to pasuje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Scorpion
 Opinia

Hi evrybody! What i can say about Technic System, mmmm this is the worse firm wich i know, them menedgers in office think that they is a god, and workers is a shit. They pay less money, you pay money from your salary for your work clothes, you come to them and wait all day,after that they told you go to hostel and come back tomorow, or go to home,and we will call you after moths. They all time lie,lie,lie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maksymiv Leon
 Opinia
@Scorpion 07.05.2018 23:51

Dear Friend from Ukraine 1.come punctual with our invitation letter So you can’t be need to wait for new documents. Please do not buy documents in Ukraine, because you will wait for our permit few days.During this time you need to find accomodation for your hand. 2.Be cultural , polite and not drink alcohol during your duty at work , than all will be perfect in your life. Enjoy!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Czy warunki pracy w Technic-system uległy poprawie, a może nadal pozostają na takim samym poziomie? Jeśli ktoś z Was posiada aktualną wiedzę na temat tego pracodawcy, to bardzo zachęcam Was do podzielenia się nimi z innymi użytkownikami tego forum. Mogą one okazać się bowiem przydatne dla osób, które planują wysłać do nich CV.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Bogdan Marek, jesteś zainteresowany pracą w Technic-system.lomianki? Jakie stanowisko Cię interesuje? @babak, niestety, ale nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź. Możesz napisać to bardziej rzeczowo i konkretnie? Nie jest ona również odpowiedzią na moje pytanie. @Rs1988, a czy Ty pracujesz lub pracowałeś w Technic-system.lomianki? Co możesz powiedzieć na temat tego pracodawcy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bogdan Marek
 Opinia

Firma prowadzi rekrutacje , wiem bo dziś dzwoniłem do nich. Oferują naprawę dobre warunki

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@babak, a czym spowodowane są opóźnienia w wypłatach, o których piszesz? Na podstawie jakiej umowy pracuje się w Technic-system.lomianki? W Internecie nie znalazłam zbyt wielu informacji na temat aktualnych rekrutacji w tej firmie. Czy ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat? Może niedawno zakończyły się jakieś ciekawe rekrutacje i ktoś może opisać przebieg procesu rekrutacyjnego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
babak
 Opinia
@Karolina 03.04.2018 10:35

jeśli masz pracować po raz pierwszy i nie podobały ci się warunki,Pracowałeś przez miesiąc i zdecydował się odejść(to normalne) wtedy otrzymasz wynagrodzenie za miesiąc.więc obiecują ale jak odejdziesz z pracy,wtedy nigdy nie dostaniesz pieniędzy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rs1988
 Opinia
@babak 07.04.2018 09:10

Naucz się pisać po polsku bo ciężko zrozumieć twoje wypociny

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
babak
 Opinia

to naprawdę dziwna firma,miesięczne opóźnienie wynagrodzenia-aby ludzie nie uciekli-ubrania robocze są kupowane przez pracownika.zawsze kara.w hotelach nie można gotować.wynagrodzenie 10zl godzina....

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafafa
 Opinia
@babak 02.04.2018 19:15

Pracuje w technicu od 8 lat i NIGDY nie spóźnili się z wypłatą. Jak nie oddasz starych ciuchów tylko zgubisz lub przepijesz to za nowe zapłacisz - ludzieeeeee....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gryf
 Opinia
@babak 02.04.2018 19:15

A w hotelu na urlopie gotujesz dzikusie? Jak ktoś Ci płaci 10 zł to pewnie tak (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
babak
 Opinia
@Gryf 04.04.2018 18:29

musimy gotować w hotelu, dieta jest niska na jedzenie w kawiarni lub jadalni.10 to dla wszystkich po raz pierwszy.rok później 12.Więc to super firma-Duże zamówienia, duże pieniądze i kombinezon na własny koszt?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
babak
 Opinia
@Rafafa 04.04.2018 18:27

ile ubrań przepil za 8 lat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia
@babak 07.04.2018 09:16

Babajaga wracaj na Ukrainę , bo tu kariery nie zrobisz.... Danie gotowe we Francji kosztuje 3 euro , wkładasz do mikrofalówki i masz obiad wiec nie pisz głupot. No ale jak panowie z Ukrainy chcą przeżyć za 2 euro a resztę zaoszczędzić to i starego kapcia wsadza do gara i zjedzą

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
4444
 Opinia

444

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Dawno nikt z pracowników Technic-system.lomianki nic nie pisał o niej. Może czas najwyższy to nadrobić. Czy powiesz coś o swoich doświadczeniach związanych z nią?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Technic-system.lomianki ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Niektórym w głowie teorie spiskowe??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pedro
 Opinia

Cały świat to właściciele dorobkiewicze , ale może to dobra praca jeśli kasa sie zgadza o jest na czas

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
olo
 Opinia

To jest praca dla roboli fizycznych , większość to ukraińcy a właściciele dorobkiewicze dorabiaja się na ich krzywdzie...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Sakwa15 - czy warunki zatrudnienia zmieniają się w zależności od stażu pracy w Technic-system.lomianki? Wspominasz o początkowej stawce godzinowej - czy dodatkowo dochodzi premia? Jest to bardzo dobry system motywacyjny, na który decyduje się coraz większa liczba pracodawców.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sakwa15
 Opinia

Cześć Z tego co wiem to szukają ludzi i mają bardzo dużo pracy. Na początek umowa zlecenie i stawka około 20 zł na godzinę Najlepiej zadzwoń do nich do biura

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Sakwa15 a czy możesz opisać warunki zatrudnienia w Technic-system.lomianki? Czy firma aktualnie zatrudnia nowych pracowników? Każda merytoryczna wiadomość będzie pomocna dla osób, które na forum poszukują rzetelnych informacji o potencjalnym pracodawcy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sakwa15
 Opinia

Dobra firma , bo roboty dużo i ludzie są normalni

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fago
 Opinia

Jest spoko , kwatery mamy super , Teraz jak się robi ciepło to i na ryby mozna skoczyc w weekend. Trasport firma zapewnia.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AAAQQQ
 Opinia

A powiedz jak praca w Finlandii, wszystko jest ok i firma organizuje transport i zakwaterowanie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fago
 Opinia

Technic to firma w której normalnie się pracuje za średnie polskie stawki! Ja jestem zadowolony. Pozdrawiam z Finlandi niezadowolonych gburów

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kolo
 Opinia
@Fago 02.04.2017 00:10

Ile ci zapłacili za te brednie.... jakie średnie stawki ! . Chyba że liczysz z tym co dostajesz na czarno. To nic że przelewem ..ale lewizna. A na umowie wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Banda dorobkiewiczów i krętaczy .

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia

Robią przekręty w biurze i tyle Ale już niedługo ...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojas z Pomorza
 Opinia

Może to nie Norwegia ale kaase można zarobić a poza tym superciekawe projekty na całym świecie i dobre warunki w delegacji. Kolo zatrudniał mnie i widać ze zakrecony na maksa na punkcie firmy jak pasjonat. Ja jestem na tak!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
on
 Opinia

wiesz przede wszystki, ze pracuje też tam wiele młodych osób a najwazniejsza jest atmosfera, jak sam piszesz pracuja tam w porzadku osoby i to tez zawsze inaczej wygląda, milej jak przychodzisz do pracy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kowal
 Opinia

Pracuje w technicu od 4 miesiecy , kasa jest na czas , ludzie spoko , roboty dużo Mnie pasuje - firma ma dobra opinie i jest znana

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
VOVA HUSAK
 Opinia

'Ukraince to swolocz jest' Teraz te co pracuja w Edrolu zobacza co to znaczy W technicu przynajmniej spokuj byl a tu to polakow pozwalniaja i ukraice beda SILA

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ukraina
 Opinia

dobre by było, gdyby każdy z Ukrainy, którzy pracowali dla firmy ( zatrudniałi około 1000 osób), napisali opinię lub lepiej powiedzieć do Inspekcji Pracy jakie tam oszustwo.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ukrainiec
 Opinia
@Ukraina 02.08.2016 19:36

To idź do inspekcji a nie pisz głupot na forum. Jakoś ludzie tam od lat pracuką i nie narzekają

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Technic-system.lomianki - Łomianki

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technic-system.lomianki

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.