Czy w MAYORAL POLSKA SP. Z O. O. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Czy w MAYORAL POLSKA SP. Z O. O. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?
witam, standardowy okres 3 miesięcy czy można krócej? po takiej umowie przechodzi się już na stałe? i jak wobec tego mają się potencjalne podwyżki, jest pole do negocjacji już przy przedłużaniu?
oficjalnie nie ma umów próbnych, są 3 na czas określony (ustalane z szefostwem) i później na czas nieokreślony. o podwyżkach nie myśl, na pewno nie w tej firmie.
To jest miłe kiedy kupujący chwalą obsługę, ale ja się zastanawiam jak to wygląda od tej drugiej strony. Sprzedawcy ze spokojem zajmują się klientami, bo mają fajne warunki pracy, stabilizację finansową itp.? Szkoda że się nie odzywacie, a może by człowiek pracę zmienił i do Was dołączył :)
Jak z jakością ubrań dziecięcych sprzedawanych w MAYORAL? Polecacie zakupy u nich?

Sklep Galeria Młociny, odwiedziłam z mężem w niedzielę, przyjechaliśmy z Białegostoku , odwiedziliśmy nową galerię , a w niej niespodzianka sklep Mayoral, bardzo ładny przestronny, śliczne ubranka dla dzieci i można też coś znaleźć dla młodzieży. W pracy widzieliśmy miłą i uśmiechniętą obsługę (nas obsługiwał i pomagał Pan ), miło , rzeczowo i sympatycznie z pełną kulturą osobistą . Namawiam na odwiedzenie sklepu bo warto. Pozdrawiamy Izabela i Andrzej
Czy pracodawca MAYORAL POLSKA poszukuje obecnie nowych pracowników do pracy w swoich szeregach? Jeśli posiadacie jakiekolwiek informacje na ten temat, podzielcie się nimi. Ważne, by treść komentarza była zgodna z regulaminem tego forum. Każdy komentarz się przyda.
Czekamy na Twoją opinię! Coś się w firmie zmieniło, są nowe miejsca pracy czy kadra pracownicza nie zmienia się od lat? Czekamy na nowe informacje.