Technoana

Bolesławiec

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 52 ocen.

Opinie o Technoana

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technoana

Lidia
użytkownik zarejestrowany

@Poldek również mam taką nadzieję, bo też nie widać ofert do pracy, co może oznaczać, że nie ma rotacji, bo ludziom się dobrze pracuje w Technoana. Czy jakiś pracownik chciałby się wypowiedzieć w tej kwestii?

Poldek
użytkownik zarejestrowany

Czy jest jakiś powód, że tak dawno nikt nie pisał żadnych opinii na forum? Mam nadzieję, że nastąpiły takie zmiany, iż pracownicy są zadowoleni to i pisak nie mają ochoty. Pracowałem w firmie i miło wspomina tamten czas.

Lidia
użytkownik zarejestrowany

Rep, a mógłbyś dokładnie opisać, jak wygląda dzień pracy na Twoim stanowisku?

Rep

Nie polecam! Jak zabraknie dobrych produktów każą wciskać byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pensja 2 tys na rękę i jeszcze dyrektor każe sie w rękę za to całować bo nigdzie tak dobrze nie będziesz miał. Z samochodami sprawa wyglada tak: auto jest na gaz i każde tankowanie benzyny musisz wytłumaczyć. Tak samo z tego,ze jechałeś więcej niż 100 km/h, na autostradzie więcej niż 150 bo przeciez niszczysz auto, ktore jest piękne i wspaniałe a każda rysa to Twoja wina. Na podwójnych dyrektor niczym perfekcyjna pani domu sprawdza palcem czystość deski rozdzielczej.Nie możesz stanąć pod domem wcześniej niż o godzinie 16 i wara ruszyć nim pózniej. Takie absurdu jak tłumaczenie sie dlaczego auto było w ruchu 2 min w weekend (przestawienie pojazdu) tez sie zdarzają. Szkoda firmy bo niektóre produkty naprawdę dobre ale przez ekipe zarządzająca duzo traci, sklepy medyczne odwracają sie od nich.

Lidia
użytkownik zarejestrowany

Jakimi kanałami firma rekrutuje pracowników?

Tutejsza
użytkownik zarejestrowany

Jak firma jest dobra to trzeba ją niszczyć, to robią pracownicy?

Gienia Kowalska

Widac Pan powyzej ma powazny problem ze soba i na sile probuje oczerniac firme wszedzie gdzie sie da i na dodatek podpisuje sie nickiem nazwiskiem kogos zwiazanego z firma, slabe to.. podpisz sie swoim nazwiskiem cwaniaczku :) i te brednie wyssane z palca. Polecam lekarza ..

handlowiec_kra
@Gienia Kowalska 07.02.2017, 20:41
Widac Pan powyzej ma powazny problem ze soba i na sile probuje oczerniac firme wszedzie gdzie sie da i na dodatek podpisuje sie...

Pozdrawiam Pana Gienia ze Świnicy!

Zenia
użytkownik zarejestrowany

Tyle żałosnych wpisów poniżej krytyki, że szkoda odpisywać .

mqrio_rex

POniżej niewygodne posty, które zostały usunięte: zdjecie uzytkownika handlowieckrk - 2010-03-15 19:00 odpowiedz | cytuj | Praca w tej firmie to porażka.Właścicielka jest starsza o 10 lat od dyrektora kompletnie nie znającego sie na handlu.Jedyny zaletą tego człowieka to cierpliwość siedzenia na GPS przez cały dzień, oraz szeroka wiedza motoryzacyjna( wysłał handlowcowi opony letnie do samochodu na zimę).Opinie klientów śą jednoznaczne (często przebywają razem) Obecnie cała firma jest w trakcie wymiany zasobów ludzkich.Niekorzystne umowy jakie każe sobie podpisywać( nie korzystanie z samochodu firmowego po 16, nie korzystanie z tel,służbowego po 17, i inne odpowiedzialności.Płacą najniższą krajową i obiecują premie których nie wypłacają.Jednego handlowca zwolnili na 2 dni przed wigilią z pełnymi życzeniami świątecznymi na e-mail ,ale informując go miesiąc później(taki mieli kaprys aby nie wypłacać wynagrodzenia), drugiego z kolei z wypowiedzeniem odesłali do domu na tydzień przed narodzinami dziecka.Widocznie właścicielka robiła karierę we Francji w czasie gdy ludzie w Polsce walczyli o wolności i demokracje i zapomniała ,już ze są jakieś granice etyki.Albo Pan dyrektor ma na ta Panią taki pozytywny wpływ.Prace polecam dla osób stawiających pierwsze kroki albo osób chcących po miesiącu iść na L4. Moim skromnym zdaniem firma nie przetrwa w obecnych czasach.Ale to moja swobodna ocena wypowiedzi. Kurs kadrowo płacowy 1399 grupy 5-10os z komputerami 50%teoria 50%praktyki nauka w centrum Kurs ksiegowości 1399 zł 50%teoria 50%praktyki z komputerami, 5-10 os nauka w centrum Kursy masażu 160 godzin, 1399 zł od podstaw certyfikat MEN, klasyczny, relaksacyjny,odchucający Kursy wizażu solidnie 80 bądź 16 godzin - 399 zł Warszawa centrum, praktyka,zaświadczenie MEN zdjecie uzytkownika abdul - 2010-03-21 22:40 odpowiedz | cytuj | technoane mozna podsumowac krotko malo-brak-technoana malo towaru malo kasy a jak juz towar przyjdzie to za dwa dni go nie ma zdjecie uzytkownika jacek - 2010-03-27 12:39 odpowiedz | cytuj | no widzę ,że tonący chwyta się brzytwy... zdjecie uzytkownika klient - 2010-03-30 12:03 odpowiedz | cytuj | Ta firma to porażka; towar beznadziejny, jeżeli w ogóle jest dostępny..robiąc zamówienie można oczekiwać dostawy kilka tygodni nie informując o tym klienta...odbieram wrażenie, że pracują tam ludzie PRL-u:) zdjecie uzytkownika huukl - 2010-03-30 12:08 odpowiedz | cytuj | Brałam od nich towar, bo mieli fajnego przedstawiciela, ale z tego co słyszałam to wszystkich pozwalniali w niecywilizowany sposób, dla mnie ta firma to wielkie dno. zdjecie uzytkownika była klientka - 2010-04-10 09:21 odpowiedz | cytuj | Nie wiem kto tam robi zamówienia i czym się kieruje że po 2 tygodniach nie ma towaru. Sprzedających się rzeczy nie ma na stanie, oczekiwanie na dostawę trwa miesiącami. Gdy na 5 moich pytań o sprzęt handlowiec odpowiadał PRZEPRASZAM ALE NIE MA, był wypraszany z apteki, w sumie to nie jego wina, no ale w tych czasach i przy takiej konkurencji nie wróżę im sukcesów. zdjecie uzytkownika Adrian - 2010-04-10 17:56 odpowiedz | cytuj | ..Szefowa firmy jest teraz zakochana. Jej miłość szuka obecnie nowych handlowców ,...kłopot w tym ,że ciężko znaleźć kogoś z doświadczeniem , pracowitego a zarazem z tak niskim IQ. Kurs programowania 699zł 50%teoria 50%praktyki - 120 godzin, grupy 5-10 os nauka w centrum Intensywnie ang 3 tyg Kurs z zakwaterowaniem i jedzeniem 10h dziennie 6 dni w tyg od podstaw Kurs Excel solidnie Szkolenia dla początkujących i zaawansowanych w całym kraju Kursy fryzjerstwa–120h nastawiony na praktykę od podstaw Warszawa Centrum certyfikat MEN zdjecie uzytkownika anonim - 2010-04-28 13:36 odpowiedz | cytuj | Ja również zamawiaÅ�am towar od tej firmy, chociaż może to za dużo powiedziane, bo tylko nieraz chwilowo jakiÅ� towar byÅ� dostÄ�pny. A jak byÅ� dostÄ�pny to po zamówieniu docieraÅ� po 2 tyg. DzwoniÄ�c do siedziby firmy traktowano klientów jak kretynów, próbujÄ�c wcisnÄ�Ä� im jakieÅ� kity. Jedyny plus tej firmy to Å�wietni przedstawiciele, tzn byli przedstawiciele, bo taka firma nie zasÅ�uguje na tak pracowitych i sumiennych pracowników, szczególnie przedstawiciel na wlkp. któremu szczerze wspóÅ�czujÄ� pracy w takich warunkach. Dobrze że już tam nie pracuje bo szkoda super czÅ�owieka. Technoana to jednym sÅ�owem PORAÅ»KA! Razem ze swoim kierownikiem i szefowÄ�! zdjecie uzytkownika d - 2010-08-30 12:30 odpowiedz | cytuj | :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nie polecam tej smiesznej firmy

Nie polecam tej 'firemki'. Oszukuja pracownikow, nie wywiazuja sie z zalozonych planow, w aptekach sie smieja z ich produktow,a zarobki? 2000 w takiej branzy hahaha, smiech :-) :-) :-)

Nie polecam tej smiesznej firmy

Nie polecam tej 'firemki'. Oszukuja pracownikow, nie wywiazuja sie z zalozonych planow, w aptekach sie smieja z ich produktow,a zarobki? 2000 w takiej branzy hahaha, smiech :-) :-) :-)

darsen
użytkownik zarejestrowany

Liczy się przede wszystkim, żeby pracownik który pracuje na stanowisku przedstawiciela medycznego czy też handlowego wyrabiał normy, jeśli to robi @ad, to nie potrzebuje brać nadgodzin, ale lepiej robić więcej wtedy jest jeszcze premia od sprzedaży wysoka

mily

Atmosfera w 100% pozytywna pozdrawiam pania prezes

Wojciech

ludzie wypowiedzcie się :D. w piątek mam rozmowę :)

Wojciech

Czyli krotko mowiac jesli beda obiecywac premie to nie ma co na nie liczyc?? napiszcie jeszcze jakimi autami sie jezdzi?? w ostatniej pracy ze sprzetem chemicznym jezdzilem Opel Astra z 2002 roku :). Czesciej stalem na poboczu niz bylem w trasie.

pit

Idę na rozmowę niedługo. Z tego co wiem, teraz jest opcja: każde województwo ma swojego handlowca. Jak to sie ma realnie? Jakie są warunki pracy - nie pytam o kasę bo to już wyczytałem. Pytam bardziej o kontrolę naszego dnia, są gpsy? Nie mówię że gpsy w autach są złe, zależy kto się do nich dorwie :P heheheh

pracownik

Jeśli 1900 kogoś zadowala to gratuluję, pracownik w sklepie więcej zarabia. Weźmy pod uwagę zakres pracy i branżę,1900 to żart wielki. Nadgodziny? Jeśli masz odległy teren to je masz i nie są dodatkowo płatne ale to czy musisz pracować więcej niz 8h zależy od Ciebie, dobra organizacja i się wyrobisz spokojnie. Co do premii to niby jest ale nikt jej nie widział : plan sprzedaży a dostępność sprzętu nie współgra.

były pracownik

Śmiać mi się chce jak to czytam, str jest po to by wyrażać swoje opinie, zarówno negatywne jak i pozytywne. Nie rozumiem tego oburzenia i gróźb osoby powyżej. Żadnego zniesławienia tu nie widzę. Nikt nie obraża osób z imienia i nazwiska,nie sugeruje,że firma popełniła jakieś przestępstwo. Kazdy ma prawo do zdania i nie można tego nikomu zabronić! Żałosne jest,ze wszystkie opinie niepochlebne są usuwane przez dyrektora- to on nie dość,ze kasuje to jeszcze wypisuje wszystkie te pochlebne. Powinien się zastanowić dlaczego pracownicy uciekają z firmy. Wg mnie w tych opiniach negatywnych jest dużo prawdy,wiem bo też tam pracowałam i niestety niewiele dobrego mogę powiedzieć.

janek

Nie wiem kim jesteś i w jakim celu piszesz takie opinie,ale jeżeli obrażasz wszystkich i cała firmę to musisz się liczyć z tym ze internet nie jest bezkarny i w dzisiejszych czasach bardzo łatwo jest sprawdzić kto pisze takie posty wiec Cie serdecznie pozdrawiam ja pracuję i jestem zadowolony,a obawiam się ze możesz się grubo tłumaczyć z tego co napisałeś bo łatwo napinać się w internecie i obrażać, myślisz ze bezkarnie, mylisz się,a wiesz zniesławienie teraz kosztuje,wiec następnym razem się grubo zastanów zanim coś napiszesz.

tensov

KASIU ! ZAL MI CIEBIE SKORO CHWILISZ TAKA MARNA FIRME, WIDAC BRAKUJE TOBIE AMBICJI SKORO POTRAFISZ ZADOWOLIC SIE BYLE CZYM ! ... .JAK CALEJ POZOSTALEJ RESZCIE PRACUJACYCH TAM OSOB..... I DLACZEGO JUZ NIE PRACUJESZ W TYM BALAGANIE SKORO TAK TOBIE TAM BYLO DOBRZE?!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zxc

Jeśli masz stalowe nerwy i małe wydatki na życie to idź! 1900 zł

branza

Dziwia mnie komentarze usunięte przez administratora, aż tak firma boi się opinii innych?! Chyba po to jest ten portal. Z tego co wiem, obowiązki dość spore, po 2-3 województwa a pensja...w granicach 1500-2000 zależy jakie masz doświadczenie. Informacje pewne,wyniesione z rozmowy kwalifikacyjnej.

Rytm to kosmos
użytkownik zarejestrowany

Zawsze warto samemu się przekonać, ale tak jak piszesz - ludzie na to nie mają czasu. Warunki jakie oferują powinny być przejrzyste i jasne. Tak sobie wyobrażam właśnie ewentualną współpracę z nimi oczywiście za odpowiednie pieniądze, adekwatne do ilości obowiązków. Ciekawe jak średnio płacą ludziom w technoaana.

ukochany

(usunięte przez administratora)

Kasia

Totalne bzdury jakiegoś desperata pracowałam w tej firmie i atmosfera była świetna,nic co jest napisane nie jest prawdą ,myslę że ciągle to pisze zakompleksiony były pracownik tej firmy który teraz leczy rany u konkurencji tu sie nie nadawał wiec............żałosne tylko tyle powiem

fyl

(usunięte przez administratora)

bokser

kolego z powyższego wpisu jesteś albo bardzo dziecinny albo celowo chcesz wcisnąć kit konkurencja Ci powie same przychylne opinie gdzie ty żyjesz kolego z konkurencji, już był jeden taki co został zwolniony za brak wyników i poszedł do konkurencji i wypisywał bzdury a póżniej przepraszał błagalnym głosem,a może to ty koleś znowu napinasz się internetowo......

lol

..widać ze nie umiesz czytać wcześniejszych postów. Popytaj przedstawicieli z konkurencji albo w sklepach medycznych TO DOWIESZ SIĘ PRAWDY.

adam 200

proszę o jakieś info dotyczące pracy w technoana

pracownik

Praca w firmie jak najbardziej satysfakcjonująca przede wszystkim markowy produkt Citizen, atmosfera super, przyjazne kontakty w zespole dobre warunki wynagrodzenia nic ując nic dodać tylko pracować

sender
@pracownik 18.09.2013, 22:15
Praca w firmie jak najbardziej satysfakcjonująca przede wszystkim markowy produkt Citizen, atmosfera super, przyjazne kontakty...

Pracować??? Z ludźmi rozchwianymi emocjonalnie i zakłamanymi, zakompleksionymi? obietnicami bez pokrycia? Popytaj w aptekach/ sklepach med. co myślą o TECHNOANIE to się spalisz ze wstydu KOLEGO !!!

ja

witam zastanawiam się czemu zniknęły opinie o pracy w tej firmie?Były nie przychylne? czy dlatego ,że była ostatnio rekrutacja?

Zostaw opinię o Technoana - Bolesławiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technoana