PPF Hasco-Lek

2.1/5

• Dlaczego warto z nami pracować?
  • Proces rekrutacji

Dlaczego warto z nami pracować?

Proces rekrutacji

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o PPF Hasco-Lek S.A.

Opinie o PPF Hasco-Lek Wrocław

Nie przegap nowości o PPF Hasco-Lek S.A.!

11.09.2016 15:47

03.10.2016 17:40

Poczytaj wszystkie wpisy od początku i zadaj sobie pytanie czego możesz oczekiwać po pracy w tej firmie.

10.09.2016 22:45

Anka

15.09.2016 17:42

Myślę, że tutaj chodziło cichemu o wyrażanie się oględne, a nie jak sugerujesz niegrzeczne lub wulgarne....

15.09.2016 23:04

Gdybyś śledził wątek od początku i czytał ze zrozumieniem (niektóre moje posty znikały dopiero po pewnym czasie), nie pisał byś takich bredni. Nie każde fakty zgodne z regulaminem są wygodne dla pracodawcy, który sponsoruje ten portal, tym samym kupuje sobie prawo do CENZURY. To oczywiście zrozumiałe, ale czy nie wypacza prawdziwy obraz pracodawcy? "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" więc żaden regulamin nie zamknie ust prawdzie, chociaż czasami trzeba ją "w kwiatki ubierać".

10.09.2016 17:08

10.09.2016 18:57

Jak to mówią: Nadzieja jest matką głupich, ale lepiej być głupim z nadzieją, niż beznadziejnie głupim. Obyś nie musiała się o tym przekonać. Rotacja pracowników jest duża, coraz większa. Zostają Ci, co nie mają wyboru lub sytuacja ich do tego zmusza, są w jakiś sposób związani z firmą, zachęceni znaczną podwyżką pensji (nieliczni). Na pewno, nie zostają w pełni zadowoleni - zakochani w firmie, bo takich nie ma. Ucieka każdy, komu nadarzy się okazja. Na pewno praca w tej firmie to olbrzymie doświadczenie - życiowe!

08.09.2016 16:18

10.09.2016 15:06

W HASCO-LEK nie tylko laboratorium jest więc trudno by było aplikować na stanowisko, na którym nie ma się żadnego doświadczenia, a o awansach - jakiekolwiek przejście - na wyższy "stołek" trzeba zapomnieć. Awansowanie na asystenta, zastępcę kierownika czy jakiegokolwiek innego "przynieś-wynieś-pozamiataj" w tej firmie może tylko upokorzyć ambitnego pracownika.

08.09.2016 12:33

08.09.2016 16:14

Tak, podstawa + premia (uznaniowa) na którą trzeba się nieźle nagimnastykować żeby ją dostać w całości (wazelina, plecy, i.t.p.) rzadko zależna od tylko faktycznej Twojej pracy; nie wystarczy być i pracować - musisz się "wykazać" :D ale to też zależy od funkcji i stanowiska na jakim pracujesz.
    ewa

08.09.2016 12:24

Pracodawca bardzo nieprofesjonalny. W firmie panuje zwyczaj słuchania plotek, nie ma jasno określonych zakresów czynności. Atmosfera strachu przed Prezesem, powoduje niezdrową rywalizację i tzw. "żywot szczura". W przypadku powstałego problemu natychmiast szuka się "kozła ofiarnego" reagując panicznie, nie koncentrując się na rozwiązaniu problemu.
    Abc

07.09.2016 23:27

Wystarczy poczytać niezależne wpisy i reakcje na nie działu HR i już wiadomo jak jest...
    Abc

07.09.2016 23:27

20.07.2016 19:41

21.07.2016 11:04

Dzień dobry, podczas rozmowy na referenta w dziale monitorowania bezpieczeństwa produktów leczniczych kandydaci spotykają się z naszą specjalistką ds. rekrutacji oraz kierownikiem działu. W czasie spotkania zapraszamy kandydata do opowiedzenia nieco szczegółowiej o swoim doświadczeniu i umiejętnościach, jest to też okazja, by dowiedzieć się nieco więcej o specyfice pracy na tym stanowisku, a ponieważ na rozmowie jest także kierownik - również do poznania swojego potencjalnego przełożonego :-) Zachęcamy do wysyłania CV. Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.
    ejo

07.09.2016 18:17

chcesz się załapać to się załap !! ale przestań wypisywać te głupoty na zlecenie hasco
    Czysta prawda

20.07.2016 19:19

Witam. Napiszę szczerą prawdę. Wszystko co negatywne co się mówi o tej firmie wynika z polityki skrajnych oszczędności. 1. Pensje. Najniższe jakie są tylko możliwe. Jeśli chcesz dobrze lub chociaż przeciętnie zarabiać to zapomnij o Hasco. 2. Podwyżki. Zapomnij. Firma woli zatrudnić kolejnego 'świeżaka' bez doświadczenia niż dać podwyżkę obecnemu pracownikowi. Bo taniej. 3. Szkolenia/rozwój. Nie istnieją. Wiadomo - to kosztuje. 4. Parking. Tylko dla zarządu i dyrekcji. Reszta musi parkować na klepisku poza terenem firmy gdzie są dziury o głębokości pół metra a i tak nie ma tam miejsca albo dojeżdżać komunikacją miejską co ze względu na lokalizację jest bardzo uciążliwe. 5. Brak kompetencji pracowników. Logiczna konsekwencja powyższych. Jaki wartościowy pracownik zostanie tam na dłużej? To oczywiste że szybko znajdzie inną pracę skoro jest dobry. A dobrych ani nawet rokujących się nie zatrudnia w Hasco bo oczekiwania finansowe rozmijają się nawet kilkukrotnie. 6. Kiepska atmosfera. Prawdę powiedziawszy ciężko mieć pretensję do pracowników niższego szczebla że są sfrustrowani biorąc pod uwagę warunki w jakich pracują. Co innego góra... Wystarczy zobaczyć samochody na parkingu (tym dla wybranych) przed firmą. Na to są pieniądze. 7. Możliwości wykazania się. Brak. Własne pomysły, ambicja, kreatywność nie są tu mile widziane bo albo wiążą się z kosztami albo pomyślisz że jesteś coś wart. Podsumowując firma oszczędza na wszystkim. Żeby wszystko jak najtaniej. Nic innego się nie liczy. Pozoruje tylko profesjonalizm, nigdy nie dotrzymuje słowa. Smutne prawda. Można się od razu przyznać że szuka się najtańszej siły roboczej ale w Hasco mydlą oczy snem o potędze. A potem zdziwienie że ludzie odchodzą a nikt nie chce przyjść na ich miejsce. Plusy: wypłata na czas (choć marna) Minusy: bardzo kiepskie zarobki, brak rozwoju, traktowanie pracownika, oszukiwanie, cała reszta
    Zainteresowany

07.11.2016 20:01

Co znaczy wg Ciebie niska pensja? Przykładowo dla pracownika laboratorium na najniższym stanowisku?
    odchodzący

28.01.2017 08:15

dodam ze nadgodziny są wypłacane w systemie kwartalnym mógłbym jeszcze wiele napisać ale pewnie by admini tego nie dopuścili cenzura by wycieła :))))))

09.06.2016 14:21

13.06.2016 15:51

Panie Tomku, jeśli tylko uważa Pan, że zadania na tym stanowisku są dla Pana interesujące i spełnia Pan sformułowane w ogłoszeniu oczekiwania - serdecznie zachęcamy do przesyłania aplikacji :-) Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.

09.06.2016 09:23

Dzień dobry! @karolek - to, czego wymagamy od kandydatów, to przynajmniej rocznego doświadczenia na stanowisku handlowca oraz potwierdzonej praktyką zawodową umiejętności pracy z planem sprzedażowym. Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.

06.06.2016 16:00

Wiadomość z ostatniej chwili - rekrutujemy do linii medycznej, czyli linia ma się dobrze! Zainteresowanych prosimy o kontakt: www.hasco-lek.pl/pl/kontakt/kontakt/ Trzymamy kciuki za kandydatów! Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.

06.06.2016 14:06

Szanowni Państwo, poniżej znajdziecie odpowiedzi na kilka Waszych pytań: @Jarek - nie rozwiązujemy linii medycznej, będzie ona nadal funkcjonować, nie prowadzimy także aktualnie rekrutacji na stanowiska w tej linii. @ronin – tak, jest to umowa na zastępstwo, co zaznaczamy w naszym ogłoszeniu - http://www.hasco-lek.pl/pl/kariera/oferty-pracy/ppf-hasco-lek-s-a/196 @radzio - umowa na zastępstwo na stanowisko technika ds. walidacji daje zatrudnienie na czas trwania zastępstwa za innego pracownika. To, czy już po powrocie takiego pracownika na jego stanowisko będzie istniała możliwość kontynuowania współpracy z osobą zatrudnioną poprzednio w ramach zastępstwa, jest kwestią indywidualnie ustalaną. Zdarza się, że tak właśnie się dzieje, o ile mamy możliwość utworzenia dodatkowego miejsca pracy, jeśli nie , często taka osoba jest brana po uwagę w pierwszej kolejności w przypadku otwarcia kolejnej rekrutacji. Co się tyczy moderowanych wpisów - administrator strony ma pełną możliwość moderowania treści, które się na niej znajdują. Ponieważ nie mamy wykupionej opcji pozwalającej na zarządzanie tą stroną, zadanie to leży to przede wszystkim w gestii administratora serwisu i interweniuje on ilekroć użytkownicy naruszają regulamin. Pozdrawiamy i zapraszamy do udziału w rekrutacji w naszych aktualnych rekrutacjach: http://www.hasco-lek.pl/pl/kariera/oferty-pracy/ Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.
    Jarek

05.06.2016 12:47

słyszałem , że rozwiązują linie Medyczną, już poleciało 2 RKS
    Sis3

25.05.2016 11:27

Opinia pozytywna dla Hasco też została usunięta? Ciekawe dlaczego? Na podstawie jakiego zapisu Regulaminu?
    sis

25.05.2016 09:41

Moja opinia została z kilkunastu zdań skrócona do jednego mimo iż byla pozytywna dla Hasco. Co do usuniętego wpisu to on byl byl pod Nickiem sis2 z tego co pamiętam i faktycznie byl przegięciem. Bardzo łatwo anonimowo drugą osobę hejtowac.

20.05.2016 20:06

Koles wyzwal babke HR od najgorszych :) Dlatego usuneli haha
    Usunięty wpis

20.05.2016 08:23

Przed dodaniem wpisu użytkownicy serwisu są zachęcani do przeczytania komunikatu mówiącego: "Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna". Co więcej, §4 pkt. 3 regulaminu stanowi: "Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę." Wspomniany powyżej wpis naruszał postanowienia tego punktu w związku z czym został usunięty przez administratora serwisu.
    admin

20.05.2016 08:12

Szanowni Państwo, na tym forum zachęcamy do umieszczania jak najbardziej merytorycznych opinii na temat pracy w danej firmie. Zachęcamy również do czytania regulaminu, który Państwo akceptujecie dokonując wpisów. Regulamin §4. pkt.3 mówi: "Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych (...) propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste". Ponieważ wspomniany przez Państwa wpis spełniał przynajmniej kilka z wymienionych powyżej warunków, administrator portalu GoWork zgodnie z regulaminem go usunął. Skoro Google nie zapomina możecie to Państwo w każdej chwili sprawdzić.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PPF Hasco-Lek?

Kontakt - PPF Hasco-Lek S.A.

Żmigrodzka 242E 51-131 Wrocław

KRS:0000020657

Branża główna: Farmacja i suplementacja

sis_3

19.05.2016 11:13

Prostuję wcześniejszy wpis, wypowiedź która zniknęła była to wypowiedź do której odnosi się użytkownik Krystian w dniu 13-05-16 r. i była ona chyba też z tego dnia.

19.05.2016 13:07

Tak, masz rację - m./in. pisał o art.11 KP ... Internet nic nie zapomina a zwłaszcza Google. Dla chcącego nic trudnego i znajdzie to co było a czego teraz nie ma. Swoją drogą to plama na honorze dla cenzora i/albo dla adresata opinii.
    sis_3

19.05.2016 11:06

A jednak usuwane są wypowiedzi... Gdzie zniknęła cała opinia użytkownika sis z 06:58:40? Bardzo szczera opinia ...
    sis

16.05.2016 06:58

Z tego co wiem to szefem kadr jet mężczyzna

21.05.2016 18:25

Do sis - potwierdzam, obecnie funkcję dyrektora działu HR pełni mężczyzna - to chyba nie jest żadną tajemnicą a tym bardziej naruszeniem jakiejkolwiek tajemnicy.

13.05.2016 23:08

Byl o tym program w Tv. Caly czas istnieją biura w Polsce. Wplacasz kase żeby dostac kredyt - smiech na sali. Ktoś potrzebuje kase i ma wpłacić żeby dostac.. Tak czy owak to prawda ze nie które firmy podaja podstawę lub widelki w ogłoszeniu. Widac to.dobrze np na pracuj.pl Firmy które nie podaja typu hasco lek poprostu malo placa i taka to filozofia. No bo czym sie chwalic w ogłoszeniu? Niska podstawa ? Ludzie.idźcie po rozum do glowy.. mamy 2016 i na ogol każda firma daje umowę o pracę - ponad 90 % firm.daje wiec nie wypisujcie ze warto isc do hasco czy innej.firmy bo daja umowr bo to zaden.argument ani dodatek - to już norma.

28.04.2016 13:17

Szanowni Państwo, tajemnica płac, będąca jednocześnie częścią tajemnicy przedsiębiorstwa, wynika również z ochrony dóbr osobistych, która to została uregulowana art. 23 i 24 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz.U. 1964 nr 16 poz. 93) oraz z art. 11 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. - Kodeks pracy (Dz.U. 1974 nr 24 poz. 141). Oczywiście najzupełniej zrozumiała jest Państwa potrzeba otrzymania informacji o zarobkach, nie możemy jednak ujawnić ile zarabia obecnie osoba zatrudniona na tym stanowisku, czy też na stanowisku równorzędnym, bez łamania tego przepisu. Zachęcamy do korzystania z raportów płacowych publikowanych co roku przez różne portale, które pokazują stawki w określonych miastach i na stanowiskach, daje to dobry ogląd tego, jak kształtuje się obecnie rynek. Wracając do tematu edycji wpisów, raz jeszcze chcemy zaznaczyć, że tego nie robimy, jesteśmy otwarci na każdą merytoryczną dyskusję. Nie zapraszamy też na rozmowy osób, których kandydatur nie rozważamy na dane stanowisko, ponieważ szanujemy Państwa oraz własny czas. Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.

26.04.2016 07:54

Ja mam podstawy 5 netto wiec po co mam jeździć na rozmowy i tracić czas jezeli na ogol okazuje sie ze firmy daja ok 3 netto podstawy. Poza tym.to jest rowniez strata czasu dla Was - lepiej zapraszac kandydatów, którzy rzeczywiście beda gotowi podjac prace. Po drugie portal go work powstal właśnie z myślą o informowaniu potencjalnych kandydatów o warunkach pracy, w tym właśnie płacy.
    prawda boli

26.04.2016 15:38

Portal go work powstał żeby zarabiać hasj dla jego twórców... a hajs zarabia na pracodawcach, którzy płacą za możliwość edycji komentrzy. Nikogo nie obchodzi, że nie ma rzetelnych opini i najistoniejszych informacji (WYSOKOŚĆ ZAROBKÓW!!!!) dopóki hajs się zgadza.
    Mati

25.04.2016 20:45

Witam Dlaczego twierdzisz ze HL zaprasza kandydatów juz z góry odrzuconych?
    Jacek Poznan

25.04.2016 20:34

Witam. Czy na własnej działalności również oferujecie podstawe ? Jak wyglada wynagrodzenie?
    CzłowiekT

21.04.2016 22:22

Niech się Polska rozwija' Niech tworzy nowe technologie'''.Do wszystkich przedsiębiorstw farmaceutycznych -o nową cząsteczkę na jakąkolwiek chorobę - proszą Wszyscy ,pacjenci i biznesmeni dotychczas zdrowi !!!
    hart

15.04.2016 21:00

Hasko zaspało na rynku suplementów , brak k 2 , kolagenu , msm ,preparatów ziołowych przeciw zapalnych składy słabe w dawkach placebo .

02.04.2016 12:50

02.04.2016 14:41

No właśnie!? Mnie ojciec tłukł do głowy i miał całkowitą rację, że dobra usługa i dobry produkt same się obronią i nie potrzebna im żadna reklama.
    głos

06.04.2016 15:26

U mnie na dzielni była kiedyś restauracja libańska - rewelacyjna, genialne jedzenie, fajna obsługa i co? Padła, bo nie była w centrum i nikt o niej nie słyszał, a przecież jakościowo była super. To tyle w temacie potrzeby reklamowania :)
    xxx

02.04.2016 00:11

Dziękuję za odpowiedź. Chciałam zmienić pracę tylko ze względu na 4 brygady ale jednak pomysł nie wyszedł ... a co do moich umiejętności to faktycznie potrafię trochę ze względu na staż pracy w jednej firmie . Ale będę próbować może nie teraz ale za niedługo i będę miała więcej szczecia :)pozdrawiam.

29.03.2016 16:43

OK, masz rację ale raczej nie oczekuj, że uda Ci się wynegocjować o 100% wyższe wynagrodzenie niż zaproponują - a spodziewam się że nie będzie to więcej niż 110% najniższej krajowej. Chociaż wiesz, spodziewasz się? jaka to praca "pracownik administracyjny"?

26.03.2016 16:25

26.03.2016 22:45

Skoro nie ma nic o wynagrodzeniu to na Twoim miejscu nie liczyłbym na więcej niż najniższa krajowa, tyle że jak to się mówi - koniec miesiąca i kasa jest na bank. Takich informacji jakich oczekujesz, tu nikt Ci nie poda - nie przejdzie przez sito cenzury - regulamin :(

30.03.2016 14:04

@Rolino - Szanowny Panie, w ogłoszeniu zamieściliśmy informację o tym, że proponujemy umowę o pracę. Co do zarobków, to stanowią one tajemnicą handlową przedsiębiorstwa; większość firm w Polsce nie podaje do publicznej informacji takich danych i dotyczy to zarówno przedsiębiorstw krajowych, jak i międzynarodowych korporacji. Kandydatowi, który z pozytywnym wynikiem przeszedł przez proces rekrutacyjny proponujemy konkretne warunki umowy, zgodnie z tym, co wcześniej zostało omówione na rozmowie kwalifikacyjnej. Zachęcamy do przesyłania CV, najlepiej na własnej skórze przekonać się, czy firma do której aplikujemy jest dopasowana do nas, a my do niej - rozmowa kwalifikacyjna to przecież również partnerskie negocjacje oraz możliwość osobistego zweryfikowania informacji o firmie. Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.

23.03.2016 08:26

@Das / @klug - Tak szczegółowych informacji udzielamy jedynie osobom, które zostały zaproszone do udziału w procesie rekrutacji. @japdle - A czy możemy zapytać uprzejmie co znalazł(a) Pan/Pani nieodpowiedniego/nieprofesjonalnego w naszych wpisach? @xxx - Kontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami. To, że nie zaprosiliśmy Pani nie oznacza, że nie doceniamy Pani doświadczenia. Aplikuje do nas wiele osób z bardzo bogatym doświadczeniem, niestety nie możemy wszystkich zaprosić do udziału w procesie rekrutacyjnym. Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.
    xxx

17.03.2016 22:05

Witam składałam cv na fasowaczke i pracownika produkcji i do dzisiaj nie otrzymałam żadnej odpowiedzi . Po co dawać ogłoszenie skoro podobno i tak nikogo nie przyjmuje cie z tych ogłoszeń tylko jak się dowiedziałam po protekcji. Obecnie pracuje też w dużej firmie produkcyjnej i nie wydaje mi się żebym miała za mało doświadczenia po 10 latach pracy .ale może mi się tylko tak wydaje.pozdrawiam

18.03.2016 19:06

Może trochę przewrotnie pytaniem Ci odpowiem: Dla czego do wojska nie biorą generałów? :D Może masz za wysokie aspiracje, kompetencje? A może potrzebują kogoś bardziej w stylu kopciuszka co będzie pracował za miskę soczewicy i nie żądał niczego więcej. Gdzie masz w ogłoszeniach napisane, że skontaktują się ze wszystkimi?
    odchodzacy

16.11.2016 21:28

zbierają CV aby załatać dziurę jak tylko zwolnią się ludzie wtedy cie zawiadomią i dadzą prace po 3 miesiącach będziesz miał rozeznanie jak to wygląda i wtedy zostaniesz lub dasz nogę z tej firmy ......
    japdle

17.03.2016 19:51

Jezusie Krystusie nazareński, te wpisy promujące rekrutacje (patrz wyżej) robione przez ludzi z HRu to jakaś masakra. Kto tam pracuje i dlaczego to takie dno?

17.03.2016 14:54

17.03.2016 19:21

Oczywiście, pod jednak warunkiem, że nie masz własnego auta i dojeżdżasz do pracy tramwajem, autobusem, rowerem lub pieszo, bo zaparkować nie ma gdzie.
    Das

16.03.2016 22:49

Napiszcie jakieś konkrety na temat MPA. Jaka flota, jakie zarobki, czy jest jakaś podstawa, itp. Będę bardzo zobowiązany.

14.03.2016 09:48

Szanowni Państwo, proszę zwrócić uwagę nas to, że mówicie o dwóch różnych ofertach. Jedna z nich to STANOWISKO „Przedstawiciela Aptecznego”, gdzie zatrudniamy na podstawie umowy o pracę, w związku z tym nasi pracownicy otrzymują komplet narzędzi niezbędnych do wykonywania pracy na tym stanowisku i pracują według regulacji Kodeksu Pracy. Drugie ogłoszenie, to oferta WSPÓŁPRACY dla „Mobilnego Przedstawiciela Aptecznego”, gdzie szukamy partnerów zainteresowanych umową na działalność. W przypadku tego projektu także zapewniamy wszystkie niezbędne narzędzia pracy, szkolenia. Osoby te mają nienormowany system pracy, samodzielnie wyznaczają sobie cele, które realizują i są freelancerami. Mobilny Przedstawiciel Apteczny ma nienormowany czas pracy, samodzielnie planuje swoją aktywność i od niego zależy, w jakim stopniu w ciągu dnia angażuje się w wykonywane zadania. Dla wielu osób jest to atrakcyjna forma współpracy gwarantująca większą swobodę działania. Każdej ze stron zależy na podjęciu owocnej współpracy, dlatego MPA mają wydzieloną osobną bazę klientów i linię produktów. Nam jako firmie zależy na popularyzacji produktów i dostarczaniu ich do możliwie jak największej ilości klientów, a naszym współpracownikom zależy na działalności gwarantującej określony zysk. Obydwie formy: umowa o pracę i umowa o współpracy są w pełni legalnymi formami, a z naszej strony zróżnicowanie tych stanowisk jest elementem strategii sprzedażowej, która ma dawać szeroką paletę możliwości współpracy z nami. Tylko i wyłącznie od kandydata zależy, czy chce mieć etatową pracę w ściśle określonych godzinach z jasno wytyczoną podległością służbową, czy też bardziej swobodną formę działania, gdzie sam o sobie decyduje. W razie pytań służymy pomocą. Pozdrawiamy Dział HR PPF Hasco-Lek S.A.
    klug

15.03.2016 16:13

Dziękuję za szersze objaśnienia. Proszę tylko jeszcze napisać czy w takim razie MPA ma to wspacie finansowe czy jest tylko i wyłącznie na prowizji?

Zostaw merytoryczną opinię o PPF Hasco-Lek S.A.