Uni-Truck Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 24 ocen.

Uni-Truck Sp. z o.o.
2 24 6 1

Opinie o Uni-Truck Sp. z o.o.

Joanna

@karol, zgadzasz się z opinią @Zadowolona. Rozwiń proszę swoja wypowiedź abyśmy mogli poznać Twój punkt widzenia. Za co cenisz swojego pracodawcę? @Miro, @samo sedno, @Busiarz, jesteście pracownikami Uni-Truck? Zachęcam do zamieszczania opinii wnoszących coś do wątku.

Zadowolona

Ja osobiście pracuje w firmie Uni-Truck- Wrocław, nie mam zastrzeżeń, w każdej kwestii idzie się dogadać. Jestem bardzo zadowolona z pracy, polecam wszystkim!!! A firma sama sobie parkingu nie spaliła dla niedoinformowanych. Nie wiesz nie pisz bzdur.

samo sedno
@Zadowolona 20.03.2018 11:06

bawimy się jak damy? ;-)

Miro
@samo sedno 20.03.2018 18:18

Patrz na to komu ty dajesz. W samo sedno dajesz?? Haha

karol
@Zadowolona 20.03.2018 11:06

polecam

Administrator

Posiadasz aktualne informacje na temat poziomu wynagrodzenia w Uni-Truck Sp. z o.o.? Twoja opinia może okazać się bardzo pomocna.

Busiarz

Tak, podobno wstępne ustalenia wskazują na samozapłon w pojeździe klienta, który w stodole montował Webasto.

chemik
@Busiarz 21.03.2018 15:20

taaa, samozapłon w dieslu!!! buahahaha!!! człowieku sobie poczytaj o właściwościach oleju napędowego!!!

Busiarz
@chemik 02.04.2018 12:51

Samozapłon w Webasto baranie.

Bartuś
@chemik 02.04.2018 12:51

No przecież napisał, że w ogrzewaniu postojowym. Czytać nie umie a innych krytykuje

BOss

słyszałem, że poleciał kolejny dyrektor związany z serwisami. czy ktoś się orientuje czym się zasłużył? czy już szukają kogoś na jego miejsce?

Bz
@BOss 07.03.2018 18:43

A który to już z kolei i jak często się zmieniają ??

Solo Han

Wrocław , umowy na czas określony ! chaos w warsztacie , nowa hala a narzedzi nie ma kilka lat temu było bardzo dobrze ale wiadomo trzeba spłacać nową halę sam nie pracowałem ale mam kolegów którzy tam pracują i strasznie narzekają np na nie jasne rozliczenia godzin, brak wiedzy przez "nadzorców" , itp = kolesiostwo i donosicielstwo to norma jak to akceptujesz to ta praca jest dla Ciebie

znawca
@Solo Han 12.04.2016 00:33

tam same wioskowe z Trzebnicy i okolic robią to nie ma sie co dziwić

Usmiechniety
@Solo Han 12.04.2016 00:33

To nie scania . Cieniasy nie umiejące naprawiać samochodów po prostu odpadają ...

Mareczek
@Usmiechniety 31.01.2018 17:50

Ja tam nie wiem i jestem przypadkiem na tym wątku szukałem Unitry, ale wy Panowie zaskakująco dużo wiecie o tej akurat firmie. Takie informacje może mieć tylko pracownik, a skoro wylewacie tu pomyje to pewnie podziękowano wam za pracę i to zwykła zemsta. Szczególnie że na bezrobociu nie ma co robić, tylko leżeć na kanapie, sączyć piwo, paść brzuszysko i wylewać nienawiść do całego świata.

samo sedno

odział tej firmy we wrocławiu to istny dramat, ostatnio nawet spalili swój parking przed firmą, bo nie potrafia upilnować swojego terenu! dno totalne!!!

Administrator

Minęło już nieco czasu od dodania ostatniej opinii na temat Uni-Truck Sp. z o.o.. Czy wynagrodzenia uległy zmianie?

antonin

Firma OK. Dużo świetnych fachowców w warsztatach, handlowców i innych. Zdarza się jednak tam zatrudniać rzekomych uzdrawiaczy biznesu którzy wywracają do góry nogami to co wcześniej inni zbudowali. szykuje się kolejna klapa tak jak w 2012

Jack
@antonin 15.01.2018 10:55

Klapa w 2012 ?? Pracuje tam od dziesięciu lat i od 2009 notujemy wzrost który tylko przyspieszył w 2012 roku i trwa do dzisiaj ... Poza tym bardzo porządny pracodawca , wynagrodzenie adekwatne do osiąganych wyników , miła atmosfera , dużo ciekawych szkoleń , pensja zawsze na czas ...

Joanna

@Mistrzuniu piszesz, że większa część pracowników, od lat jest z firmą związana. Rozumiem, że Ty również jesteś zadowolony ze swojej pracy. Mógłbyś powiedzieć o niej coś więcej? Co sprawia, że praca w Uni-Truck jest warta polecenia i jak sam zauważasz, byli pracownicy chętnie zatrudniliby się w tym miejscu ponownie?

Mistrzuniu

Ja pracuję w serwisie Iveco w Uni-Trucku od 16 lat. Większość załogi to stara gwardia z dłuuugim stażem, w handlowym i księgowości też. Mam kolegów, którzy kiedyś odeszli i na początku twierdzili, że w nowym miejscu jest super. Teraz po paru latach i po kilku kolejnych pracodawcach mówią, że chętnie by wrócili i wspominają pracę w Uni-Truck z sentymentem. Wiecie, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma i wszędzie jest coś nie tak. Tu jest chyba mniej "nie tak" niż gdzie indziej, takie jest moje zdanie.

anonymous

Solon fiata to zenada klamia oszukuja

koko

Co sądzicie o stanowisku handlowca w Warszawie?

Joanna

Istotne są rzetelne i merytoryczne opinie na temat Uni-Truck Sp. z o.o. jako pracodawcy. Jednak należy też pamiętać o regulaminie portalu, który obowiązuje wszystkich użytkowników. Niedopuszczalne są wpisy zawierające treści wulgarne, czy też obraźliwe. Zachęcam do ponownego zapoznania się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin

Joanna

@majamico wpływa na Twoją opinię na temat firmy? Czy masz na myśli konkretne sytuacje?

majami

Nie polecam, bardzo niski poziom

Joanna

@kamila zdecydowałaś się na pracę w UNI-TRUCK? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków pracy oferowanych przez firmę.

kamila

Widzę, że firma poszukuję pracownicy z biegłym angielskim na stanowisko asystentki dyrektora ds. sprzedaży. Ktoś zna wysokość wynagrodzenia?

Jack

Ja bym był ostrożny z tym wyborem pracy, pracowałem w UT i coś niecoś wiem. Gwarancja pracy słaba liczy się tylko wynik nie ważne jakim kosztem, kwalifikacje się nie liczą tylko to co mogą z ciebie wyciągnąć i kop w d....ę Mocno się pozmieniało w tej firmie atmosfera kiepska, donosicielstwo na każdym kroku liczą się tylko tzw. pieski szefa a reszta to zmywaki. Jak lubisz donosić i lizać d....ę szefa to miejsce dla Ciebie, Ja tam nie wrócę.

mess

powiem Ci szczerze kolego wyżej że ja też szukałem ogłoszeń i nie ma, także Twoje poszukiwania były dobre ale nie było co znaleźć więc dlatego nieskuteczne. Myślę że po prostu uni-truck ma teraz jakąś przerwę w rekrutacji ale za jakiś czas pewnie ją wznowią, trzeba po prostu trzymać rękę na pulsie i szukać co jakiś cza

Antek

Chyba już długo szukają bo ogłoszenie nadal jest. Ktos może był na rozmowie. Jakie stawki oferują?

mark

Mój szwagier pracuje w Uni-Truck chyba ze 16 lat i z tego co wiem to tam po tyle pracują ludzie. Nie wiem ile zarabia ale na szkolenia narzeka, że znów dwa dni go nie będzie bo ma szkolenie. Tyle mogę powiedzieć.

Andrez

NIe wiem na jakie stanowisko aplikujesz. W serwisie ludzie pracują po kilka lat i dalej pracują. W dziale handlowym ( gdzie ja kiedyś pracowałem) są tacy co pracują już chyba ze 12 lat albo i dłużej. Pensja na czas, szkoleniami po jakimś czasie będziesz (usunięte przez administratora)Szefostwo ze swoimi przywarami dość konkretne i wymagające. Ale jak już Cię przyjmą i widzą że pracujesz, a nie bździsz w stołek to wcale tak szybko nie zwolnią. Narzędzia do pracy są, atmosfera - cóż, tę tworzą ludzie. Ogólnie całkiem poukładani. Ja mogę polecić.

21dudus21

jest ok

olek

Raczej uni -tric bo tak ta firma powinna się nazywać.wielki trac na umowie próbnej a potem wielki trik i kopara do ziemi opada.Totalna porażka. Nie wspomnę o robieniu z klientów balona i (usunięte przez administratora) ich na kasę.Biorąolbrzymią kasę od klientów a płacą jałmużnę.

Obserwator

Nonek, jak jesteś tak długo w branży to taki fachowiec siedział tam za 1500?! Nie ma takich zarobków chyba że na szczocie jechałeś, a to przepraszam.Coś kręcisz koleś, nie wygłaszaj opinii opartych na twoich wewnętrznych emocjach bo chcesz zniechęcić innych bo sam nie skorzystałeś...

Obserwator

Skoro jesteś taki obcykany w tej branży to powinieneś wiedzieć że odchodząc z pracy nie zostawia się po sobie długów u naszych kontrahentów bo to nie wystawia o tobie dobrego świadectwa i stajesz się niewiarygodny

nonek

I wiesz co koleś za długo w tej branży siedzę, żeby coś knocić. Widać młokos jesteś w tej branży, gwarantuje Ci, że w tej firmie nie przepracujesz nawet roku.

nonek

Kolego, popracujesz ciutę więcej to sam zobaczysz. Poza tym po których plecach trafiłeś do Uni-Truck???? Ten kto tam pracował nic dobrego o tej firmie nie powie, a zarobki ŻAŁOSNE, chyba że Tobie wystarczy jałmużna 1500 zł. W tej firmie kto nie rozrabia ten nie zarabia.

Filar

Chyba musiałeś coś narozrabiać koleś bo ja mam odmienne zdanie, pracuje co prawda 4mies. ale pracodawca jest konkretny, co zarobisz to na papierze, wymaga ale płaci (tak jak się umówiliśmy)nie ma miejsca na kombinacje jak coś knociłeś to Cię przejrzał bardzo przebiegły typ ale słowny, trzeba uważać bo wymagania są ale praca ok i atmosfera niezła.

Zostaw opinię o Uni-Truck Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Uni-Truck Sp. z o.o.