Solid Security

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 45 ocen.

Opinie o Solid Security

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

Bolek

Bolki donosiciele sami się zwalniają z solidu,kto był (usunięte przez administratora) to nią pozostanie.

Agnieszka

Obecnie firma Solid Security poszukuje na stanowisko Rekruter Terenowy w Łodzi. Z oferty pracy wynika, że zapewniają atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + premia uzależniona od wyników), niezbędne narzędzia: komputer, telefon komórkowy, materiały reklamowe, wdrożenie stanowiskowe oraz opiekę przełożonego. Czy ktoś jest zainteresowany taką ofertą?

anonim

(usunięte przez administratora)

Evitka

O co Ci chodzi?

Agnieszka

Proszę zamieszczać komentarzy na temat pracy w firmie, a nie na temat poszczególnych osób.

Evitka
@Agnieszka 30.03.2017 13:31
Proszę zamieszczać komentarzy na temat pracy w firmie, a nie na temat poszczególnych osób.

czyżby to było skierowane do mnie?Przecież poleciłasm tylko sposób promowania.

Evitka

Jesteście świetni,al;e musicie się bardziej promować.Polecam mikrokasety..Zbieram takie.Wkłada się je do dyktafnu.Nagrywajcie tam jakieś porady i rozdawajcie kierowcom parkującym na parkingach,na których stoicie.Pozdrawiam i proszę o natychmiastową odpowiedż.

Hektor

NA PATROLU W RZESZOWIE JEŹDZI GRUBY KABEL TŁUSTY WIEPRZ KTÓRY MYŚLI ŻE JEST KIM WAŻNYM ALE JEST ZWYKŁYM CIĘCIEM KTÓRY KABLUJE NA KOLEGÓW KTÓRYCH NIEMA.

Yeti
@Hektor 25.01.2017 20:03
NA PATROLU W RZESZOWIE JEŹDZI GRUBY KABEL TŁUSTY WIEPRZ KTÓRY MYŚLI ŻE JEST KIM WAŻNYM ALE JEST ZWYKŁYM CIĘCIEM KTÓRY KABLUJE N...

Poważnie a to gruby stary cap od kozy !!! Kabel śmierdzący parch!!!!

HEKTOR
@Yeti 31.01.2017 22:09
Poważnie a to gruby stary cap od kozy !!! Kabel śmierdzący parch!!!!

JAK MNIE NIE BYŁO NA SŁUŻBIE NAKABLOWAL NA MNIE I KOLEGE KIEROWNIKOWI, POTEM SIÉ OKAZAŁO ŻE SAM DAŁ DUPY JAK BYŁ NA PATROLU TAKZE CO DAJESZ TO WRACA SZANUJMY SIE BO GLUPIE ZACZEPKI TO W PSZEDSZKOLU BYLY. JA MIALEM JEDNEGO DEBILA KIEROWNIKA KTOREGO CHCIALEM U MENAGO NAWET I ZA KURTKE WYMIENIC ALE SIE NIE DALO POTEM NIE SZLO NIC ZALATWIC NA RAZIE WOLNE ZOBACZYMY CO BEDZIE DALEJ Z UMOWAMI WYPLATAMI I KAPUSIAMI TERAZ KAZDY JEDEN BEDZIE STOLEK TRZYMAL.

Dzinio

Nawet na smieciowkach żerują oplacają składki co drugi miesiąc żenada

SOŁTYS

OD NOWEGO ROKU 2017 SOLID BĘDZIE DAWAŁ PRACOWNIKOM JAŁMUŻNĘ!!!!!!!! MNIEJ BĘDZIEMY ZARABIAĆ!!!!!!! ZYSKAJĄ NA TYM LUDZIE BEZ UPRAWNIEŃ.

Oberpolicmajster

A ja sobie siedzę w biurze, za portiera robię, na każdej dniówce yerba mate sobie piję , książki sobie czytam i mam wszystko w głębokim poważaniu, nocka to zwykle telewizor, spanie i prysznic. Ludzie sami przylatują do mnie jak tresowane pieski i się tłumaczą i pytają o zgodę na to czy na tamto.

anonim

(usunięte przez administratora)

PAPAS

na interwencji!!!!!!

PAPAS

STAWKI W SOLIDZIE SĄ MARNE I GŁODOWE!!!!!! NIEMA PRZERW NA SPOKOJNY POSIŁEK BEZ POŚPIECHU!!!!!!PRACA 24H BEZ PRYSZNICA TO KOSZMAR!!!TYPOWY OBÓZ PRACY!!!!LUDZIE OMIJAJCIE SOLID SZEROKIM ŁUKIEM SZKODA WASZEGO ZDROWIA!!!NAJLEPIEJ MAJĄ CI CO SIEDZĄ W BIURACH ,KTÓRZY NIE WIEDZĄ CO TO CHARÓWKA W UPALE!!!!!!AUTA BEZ KLIMY!!!!!

PAPAS

STAWKI W SOLIDZIE SĄ MARNE I GŁODOWE!!!!!! NIEMA PRZERW NA SPOKOJNY POSIŁEK BEZ POŚPIECHU!!!!!!PRACA 24H BEZ PRYSZNICA TO KOSZMAR!!!TYPOWY OBÓZ PRACY!!!!LUDZIE OMIJAJCIE SOLID SZEROKIM ŁUKIEM SZKODA WASZEGO ZDROWIA!!!NAJLEPIEJ MAJĄ CI CO SIEDZĄ W BIURACH ,KTÓRZY NIE WIEDZĄ CO TO CHARÓWKA W UPALE!!!!!!AUTA BEZ KLIMY!!!!!

KARAMBA

LUDZIE IDZCIE TAM GDZIE LEPIEJ PŁACĄ!!!!! SZKODA ZDROWIA MARNOWAĆ!!!

K1

SOLID TO BOGATA FIRMA KTÓRA DOROBIŁA SIĘ KASY NA LUDZKIEJ KRZYWDZIE!!!!!!!!!!!!!! STAWKI DALEJ SĄ MARNE I GŁODOWE!!!!!!DLA NICH LICZY SIĘ EMERYT I CZŁOWIEK Z GRUPĄ INWALIDZKĄ ZA KTÓREGO DOSTAJĄ DOBRĄ KASĘ!!!!!!!!!!!!

x-x

Interesuje mnie praca jako Ochroniarz w Galerii Rzeszów.Pracował tam ktoś z was?Interesują mnie jakie są wymagania i jakie panują tam warunki.

anonim

(usunięte przez administratora)

SALAMANDER

MOŻE ZA KABLOWANIE MA PRZYWILEJE I STAWKĘ WIĘKSZĄ!!!!KONFIDENT JAK DONOSI NA POLICJI TO DOSTAJĘ KASĘ NIC ZA DARMO!!!

WALDUŚ MOCNY

W RZESZOWIE NA PATROLU PRACUJĘ GRUBY WIEPRZ ŚMIERDZĄCA PAŁA KTÓRA KABLUJĘ NA CHŁOPAKÓW!!!!!!!!

ABRA KADABRA
@Luks 01.08.2016 11:01
NIE POLECAM TEJ FIRMY W ŻADNEJ FORMIE.MAM U NICH ABONAMENT NA OCHRONĘ DOMU W GŁOGOWIE MLP.PO GODZINIE ZJAWIŁ SIĘ PATROL!!!A RAC...

FACET TY MASZ ZRYTY BERET WRACAJ NA SWOJĄ WIOSKĘ PAJACYKU NADMUCHANY!!!11

ABRA KADABRA
@Luks 01.08.2016 11:01
NIE POLECAM TEJ FIRMY W ŻADNEJ FORMIE.MAM U NICH ABONAMENT NA OCHRONĘ DOMU W GŁOGOWIE MLP.PO GODZINIE ZJAWIŁ SIĘ PATROL!!!A RAC...

FACET TY MASZ ZRYTY BERET WRACAJ NA SWOJĄ WIOSKĘ PAJACYKU NADMUCHANY!!!11

anonim

(usunięte przez administratora)

mmmmm

poczytaj na mcg solid gdynia tak samo jest w calym kraju

mmmmm

wpisz rcg solid gdynia

Bruce lee

Franek kimono cieciu ty i tak nie dostaniesz podwyzki bo ci sie robic nie chce.

franek kimono

Ja w klubie disco mogę robić wszystko! Wyciągam damy spod opieki mamy! I małolaty spod opieki taty! Ja jestem king brusli karate mistrz!

FRANEK KIMONO
@franek kimono 14.04.2016 19:05
Ja w klubie disco mogę robić wszystko! Wyciągam damy spod opieki mamy! I małolaty spod opieki taty! Ja jestem king brusli ka...

CZEKAJ!!!! GDZIE SĄ PODWYŻKI DLA PRACOWNIKÓW!!!!

KARAKAN

TA OCHRONA TO KUPA!!!!

KOZIOŁEK

OKRADANIE PRACOWNIKÓW !!! NA KAŻDYM KROKU PODPISYWANIE UMÓW BEZ DATY....

GORYL

DLACZEGO SOLID NIE PŁACI ZA PRACE W ŚWIĘTA I NIEDZIELE!!!

GORYL

DLACZEGO SOLID NIE PŁACI ZA PRACE W ŚWIĘTA I NIEDZIELE!!!

PROTEKTOR

NA INTERWENCJI JEST PARÓWKA DŁUGI KABEL!!!

ph

Ta firma to porazka. Oglaszaja sie ze poszukuja przedstawiciela handlowego i gwarantuja wszelkie narzedzia pracy. Dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej okazuje sie, ze potrzebuja akwizytora do roznoszenia ulotek. To jest firma ochroniarska oszukujaca juz w samym ogloszeniu. Nigdy nie skorzystam z ich uslug, chocby byli najtansi.

MAMBA

EMERYCI ZABIERAJĄ PRACĘ I PRZEZ TO SĄ STAWKI MARNE!!!!

ROCKY

GŁUPOTY PISZESZ CIECIU EMERYCIE PRZEZ TAKICH JAK WY SĄ STAWKI MAŁE!!!

FRANCOS

ZATRUDNIANIE EMERYTÓW TREPÓW NA CIEPŁE POSADKI LUDZI BEZ POJĘCIA O OCHRONIE!!!! OCHRONA JEST DLA EMERYTÓW KTÓRZY MAJĄ 2,5 TYS NA RĘKE I JESZCZE ZABIERAJĄ LUDZIOM PRACE!!!!

SZNYCEL
@BARON 19.11.2016 20:10
MASZ RACJĘ KOLEGO EMERYCI ZANIŻAJĄ STAWKI I ZABIERAJĄ PRACĘ !!!!! MOŻE SIĘ TO ZMIENI ŻE NIE BĘDĄ MOGLI SOBIE DORABIAĆ I TAK MAJ...

GDZIE SĄ PODWYŻKI DLA PRACOWNIKÓW!!!! NIE DLA EMERYTÓW!!!!!!!!

WIKTOR
@SZNYCEL 07.12.2016 12:11
GDZIE SĄ PODWYŻKI DLA PRACOWNIKÓW!!!! NIE DLA EMERYTÓW!!!!!!!!

EMERYT CIEĆ DUPĘ GRZEJE NA OBIEKCIE NIC NIE ROBIĄC I MA 10 ZŁ NA GODZINĘ!!! KUŻWA GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!

FRANCOS

ZATRUDNIANIE EMERYTÓW TREPÓW NA CIEPŁE POSADKI LUDZI BEZ POJĘCIA O OCHRONIE!!!! OCHRONA JEST DLA EMERYTÓW KTÓRZY MAJĄ 2,5 TYS NA RĘKE I JESZCZE ZABIERAJĄ LUDZIOM PRACE!!!!

JUREK

SOLID NIECH ZACZNIE DOBRZE PŁACIĆ PRACOWNIKOM GODNE STAWKI!!!!BO JAK NA RAZIE TO SĄ GŁODOWE STAWKI!!!

RUSEK

PRACOWNIK KWALIFIKOWANY!!! POWINIEN ZARABIAĆ 12 ZŁ NA GODZINĘ!! NA CZYSTO!!!!! ZA WYKONYWANĄ PRACĘ! KONWOJENTA I PRACOWNIKA GRUPY INTERWENCYJNEJ.WYKONYWANIE TEGO ZAWODU WIĄŻE SIĘ Z RYZYKIEM !!!!! UTRATY ŻYCIA! I ZDROWIA!!!!!

DRACULA

W RZESZOWIE W BIURZE PRACUJĄ SAME NIEROBY I DARMOZJADY!!! KTÓRE PIERDZĄ W STOŁKI!!!

DAMIAN

SOLID MOŻE SIĘ OBUDZI JAK LUDZIE BĘDĄ ODCHODZIĆ DO KONKURENCJI KTÓRA WIĘCEJ PŁACI!!!! BO JAK NA RAZIE TO SĄ MARNE STAWKI!! ALBO CAŁKIEM ZREZYGNOWAĆ Z OCHRONY KTÓRA JEST TYLKO DLA EMERYTÓW!!!W SOLIDZIE TRZEBA PRZEPRACOWAĆ 300 GODZIN ŻEBY ZAROBIĆ 2 TYSIĄCE ZŁOTYCH!!! WYZYSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STARY

NA INTERWENCJI W RZESZOWIE JEST KOLEŚ Z ORLIM BRZYDKIM KINOLEM!!!KTÓRY ZABIERA GODZINY CHŁOPAKOM!!!

J230

PRACA W OCHRONIE JEST DLA EMERYTÓW MUNDUROWYCH A NIE DLA MŁODYCH MĘŻCZYZN ZA MARNE STAWKI!!!!! OGÓLNA OPINIA W POLSCE O OCHRONIE JEST PONIŻAJĄCA!!! I TAK CHYBA JUŻ ZOSTANIE!!! TAKA JEST PRAWDA PANOWIE POZDRAWIAM.

J230

PRACA W OCHRONIE JEST DLA EMERYTÓW MUNDUROWYCH A NIE DLA MŁODYCH MĘŻCZYZN ZA MARNE STAWKI!!!!! OGÓLNA OPINIA W POLSCE O OCHRONIE JEST PONIŻAJĄCA!!! I TAK CHYBA JUŻ ZOSTANIE!!! TAKA JEST PRAWDA PANOWIE POZDRAWIAM.

anonim

(usunięte przez administratora)

wania

Jak masz grupę, najlepiej drugą grupę, to masz umowę o pracę i zarobki średnio w przedziale od 1400 zł do 1600 zł netto, prawdę mówiąc wolę obijać się w ochronie za taką kasę niż zasuwać w biedronce czy innym markecie za taką samą kasę albo jeszcze niższą

PIĘKNA BESTJA

PANOWIE DAJCIE SPOKÓJ PISZECIE GŁUPOTY.

KONWOJE

POWAŻNIE ALE JAJA!DOBRY JEST W TE KLOCKI! Z TEGO CO SŁYSZAŁEM OD CHŁOPAKÓW TO WCZEŚNIEJSZEMU TEŻ WŁAZIŁ! A POTEM GO SPRZEDAŁ!!1

cba

NA PATROLU W RZESZOWIE JEST KOLEŚ Z ORLIM BRZYDKIM KINOLEM KTÓRY WŁAZI KIER. POD STÓŁ NA KOLANACH.

cba

NA PATROLU W RZESZOWIE JEST KOLEŚ Z ORLIM BRZYDKIM KINOLEM KTÓRY WŁAZI KIER. POD STÓŁ NA KOLANACH.

cba

NA PATROLU W RZESZOWIE JEST KOLEŚ Z ORLIM BRZYDKIM KINOLEM KTÓRY WŁAZI KIER. POD STÓŁ NA KOLANACH.

MARBARIAN

WITAM WSZYSTKICH KOLEGA PRAWDĘ PISZĘ O TEJ FIRMIE!!!!! ZATRUDNIANIE EMERYTÓW,NISKIE ZAROBKI!!!!!!! LUDZIE NA STANOWISKACH MAM TU NA MYŚLI ŚMIESZNYCH INSPEKTORÓW KTÓRZY SĄ SZTUKĄ BEZ ŻADNEGO POJĘCIA O OCHRONIE!!! OŚMIESZANIE PRACOWNIKÓW!!!!!!

hujsik

NIE POLECAM tej firmy. Oszustwo i wykorzystywanie ludzi. Zadufani w sobie dyrektorzy myślący, że mogą wszystko. Nie kompetentne asystentki. Najśmieszniejsze jest to,że ludzie którzy tam pracują myślą, że wygrali życie. Stresowanie , wprawianie w mieszane emocje, wyżywanie się na swoich podwładnych przez głupoty. Przyzwolenie samodzielności pracownikowi po czym pretensje za wszystko. Słuchanie disco polo w pracy(autentyk). Jednym słowem traktują cie jak szmatę.Czerwona twarz bez namysłu

MUTANT

PARÓWA KONFIDENT? NA PATROLU W RZESZOWIE NIE WIEDZIAŁEM POZDRAWIAM...

y4ku

WITAM NA PATROLU W RZESZOWIE JEST PARÓWA GRUBA KTÓRA KABLUJE NA CHŁOPAKÓW SAM NIE NADAJE SIĘ NA CIECIA!!!!!!!!

y4ku

WITAM NA PATROLU W RZESZOWIE JEST PARÓWA GRUBA KTÓRA KABLUJE NA CHŁOPAKÓW SAM NIE NADAJE SIĘ NA CIECIA!!!!!!!!

omen

Ostrzegam przed pracą w charakterze (i tutaj musi paść kilka nazw, które są używane zamiennie) przedstawiciel handlowy, asystent przedstawiciela handlowego, negocjator terenowy, etc. Praca ma nie wiele wspólnego z przedstawicielstwem, a polega na ulotkowaniu dom po domu. O rotacji nawet nie wspomnę :)

zgaga

Firma wg g acha obecnego z jednej z pracownic ktora pracuje w magazynie z bronią zatrudnia osoby leczace się u psychiatry. ...a fuj

Zostaw opinię o Solid Security - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security