Typowa praca dla ludzi bez wykształcenia lub bez perspektyw lub obecnie studiujących np. weekendowo. Nie jest to praca dla ludzi, którzy zakończyli naukę. Raczej do dorobienia. Pracują osoby młode. Zawsze najniższa krajowa, brak umowy o pracę (zwykła śmieciówka). Grafik "dwunastki". Jednak nie można mieć kilku dni wolnych pod rząd mimo wyrobienia normy godzinowej w miesiącu lub wyrobienia nadgodzin. Dlatego studenci dzienni raczej odpadają. Podsumowywująca - masz status studenta/ucznia ale tylko weekendowego i nie masz co robić w tygodniu - aplikuj (więcej zł/h z takim statusem). Ewentualnie ukończyłeś tylko podstawówkę - aplikuj. Każda inna sytuacja - nie aplikuj.
Powyższa opinia dotyczy pracy przy komputerze na telefonie w jednym wielkim pokoju z kilkunastoma lub kilkudziesięcioma osobami na ul. Rejtana. Nie dotyczy pracy strażnika (tam emeryci/renciści).
Kandyduje do tej firmy byłem na rozmowie a obecnie jestem na szkoleniu. Jestem pod wrażeniem firmy, całej struktury lokalizacji w centrum miasta Rzeszowa, biura wysokiej klasy, komputerów, szkolenia merytorycznego. Rozmowa przebiegła z kierowniczką bazy wizyjnej bardzo miło, merytorycznie. Następnie skierowano mnie na szkoleniu, który mam obecnie, przebiega bardzo fajnie, merytorycznie, ludzie mili na poziomie, wysokiej klasy specjaliści. Piękne biuro, wyposażenie wysokiej klasy, sprzęt i najnowsza technologia, jestem pod wrażaniem jako kandydat i uczestnik szkolenia. Piękna kuchnia, duża przestrzenna, duży nowoczesny toster, dwie lodówki, mikrofalówka, duży stół do jedzenia, ogromny toster, nowoczesny ekspres do kawy, czajnik na wodę, dostęp do wody źródlanej bezpłatnie, przerwy, pomoc pracowników same zalety. Jak czytam opinie negatywne to wynika, iż wypisuje je konkurencja z Rzeszowa, mogą pozazdrościć biura i warunków pracy pracownikom Solid. Polecam firmę dla każdego.
W pełni popieram i zgadzam się wspaniała firma pracuje w niej jako ochroniarza wypłaty na czas umowa zlecenie na poczaku potem umowa o prace i stabilne zatrudnienie.
Dzień dobry państwu Właśnie przeglądam forum firmy Solid security i po prostu nie jestem w stanie zrozumieć osób które tak źle piszą o tej firmie. Firma już od ponad kilku lat jest na naszym rynku pracy dzięki temu tysiące osób ma pracę Sam jestem pracownikiem tej firmy na początku miałem obawy do podjęcia pracy ale przełamałem barierę i od tego dnia jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie i każdemu z czystym sumieniem mogę polecić firmę solid miła atmosfera od strony kierownictwa POZDRAWIA Krosno podkarpackie
Również polecam. Umowa zlecenie, przejrzysty grafik, chcesz to można się z kimś "zamienić". Jedynie w co powinni zainwestować to nowe mundury...
Szefowa zmiany blondynka wyjątkowo mądra i kompetentna kobieta. Pamiętam raz sytuacje podwykonawca nie chciał wejść na obiekt w celu sprawdzenia obiektu. A ona swoją charyzmą go do tego przekonała. Mądra inteligentna kobieta z charyzmą i inteligencją
A orientujesz się jakie są stawki? To jest zlecenie ze stawką godzinową, czy jakoś inaczej te umowy są zdobione? I weekendy są wolne? Mam studia piatek-sobota-niedziela
Stawka najniższa jaka jest obecnie możliwa do płacenia. Ogólnie to weekendy, święta itp się pracuje. Ale możesz próbować, że np. będziesz wtedy na nocnej zmianie. Bo tak musi być mniej więcej 50-50 dzienne nocne zmiany.
Witam cię właśnie przeczytałem twój komentarz i nie wierzę sam o czym mówisz.do każdej pracy jak się idzie to się pracuje w różnych godzinach więc nie widzę tutaj żadnego zdziwienia jeżeli chodzi o grafik przecież to nie więźnie w każdej chwili możesz godziny odebrać od swojego szefa i z kolegami obiektu możesz sobie ustawić tak aby wam było dobrze a jeżeli nie było możliwości zmiany godzin w gronie twoich kolegów to niestety koledzy do du....py byli i tyle i nie wiem dlaczego obwiniasz całą firmę za to
A umowa zlecenie to nie jest umowa? Po prostu stosowana przy pracy projektowej, mniej więcej (przynajmniej w teorii). A czy po przepracowaniu jakiegoś okresu nie można domagać się umowy o pracę, próbował ktoś?
Witam cię słyszałem że mają wprowadzać zwykłe umowy że podobno umowy zlecenia mają zniknąć ale to tylko słyszałem w sumie też mogę się zapytać kogoś kto bardziej jest obczajony w sprawach umownych bo mnie to interesuje również
a gdzie o tym słyszałeś? Podpytales kogoś o sprawę tych umów? Wiesz może czy coś jeszcze ma się zmienić w firmie? Może większe płace będą?
Kolego lub koleżanko nie ładnie tak kłamać i zniechęcać innych do pracy. Umowa o pracę jest dla każdego jeśli chce pracować. Natomiast jeśli jak ty, ktoś się nie stara, często go nie ma w pracy, robi mało godzin, to nie może mieć umowy o pracę tylko umowę zlecenie na własne życzenie. Są też pewnie osoby jak ty kolego lub koleżanko, które same chciały mieć umowę zlecenie i nie przeszły na umowę o pracę, bo chcą więcej zarobić. Studenci mogą więcej w związku z zerowym podatkiem więc mogą więcej zarobić mając status studenta lub ucznia. Każdy wybiera rodzaj umowy, który mu się opłaca. Natomiast jak ktoś nie przychodzi do pracy,, to jak ma mu pracodawca dać umowę o pracę. Emerycie/renciści wybierają umowę zlecenie, bo się im to bardziej opłaca czy studenci, aby więcej zarobić. W każdej firmie są różne zmiany, chyba że dla kogoś jest to pierwsza praca i nigdy wcześniej nie pracował nigdzie. Osoby wypisujące takie rzeczy pewnie ktoś je nakłonił do tego lub nie mają pojęcia co piszą. U innych pracodawców jest mega dyscyplina, a tu są naprawdę dobre warunki, a pracodawca jest wyrozumiały.
Dokładnie jest tak jak Ty piszesz. Marna i słaba praca. Pracuję już tu kilka miesięcy i nadal brak umowy o pracę, mimo, że robię powyżej normy. Na szczęście mam już coś innego na oku. Chyba najgorszy jest wszechobecny (usunięte przez administratora)jak pisali inni oraz kobieta układająca grafik niemająca bladego pojęcia o czymkolwiek.
Jak ktoś się stara w pracy, jest rzetelny i kompetentny to dostaje umowę o pracę. Pracodawca czyli firma Solid patrzy na każdego pracownika, jak ktoś potrzebuje umowy o pracę i powie to to ją dostaje. A tu ktoś oczernia pracodawce. Jak ktoś potrzebuje pomocy i zgłosi to również ją otrzymuje.
Dzień dobry ja pracuję już trzy lata godziny wyrabiam jak zwykle po za normę grafiku itd. od kąt zacząłem pracę otrzymuje zawsze umowę zlecenie . Myślę że dobrym jestem pracownikiem bo bardzo lubię i szanuję pracę na ochronie zatrzymania też są z mojej strony więc obiekt który mamy ma szansę na większe oczkowanie. Wracając z umowami to nie jest tak że dwie są na umowę zlecenie a trzecia już powinna być o pracę . To pracodawca powinien o tym wiedzieć a nie że mamy chodzić i w nogi go całować ???????????????? i prosić o umowę o pracę . Tylko zlecenie to tania siła robocza.
Wiesz nie wiem o czym mówisz. U nas maksymalnie po 6 miesiącach zlecenia jak ktoś przejdzie cały okres szkolenia jest umowa o pracę jeśli chce. Więc warto może zapytać poprosić. Chyba że bardziej Ci się opłaca na zleceniu pracować.
Umowę o pracę i dostaje się jak jest się dobrym pracownikiem i się stara, tylko jak zachodzi stosunek PRACY. Umowę zlecenie ma się, gdy nie jest się PRACOWNIKIEM a ZLECENIOBIORCĄ. Praca w SS na ZLECENIU to łamanie prawa - zlecenie to ma charakter pracy - powinna być umowa o pracę. Mam nadzieję, że kiedyś otworzycie Kodeks Pracy i spróbujecie połączyć literki - które stworzą w waszej głowie słowa - z których może coś zrozumiecie.
Witamy cię jeżeli nastąpiło coś takiego to nie lepiej zgłosić to do ich szefów aby z tego wyciągnęli wszelkie konsekwencje.
NIE ZGODZĘ SIĘ Z TĄ OPINIĄ BO SZEFOWA ZMIANY BLONDYNKA TO BARDZO MIŁA OSOBA, ZAWSZE POMOCNA, RZETELNA I DOKŁADNA
KIEROWNICZKA TO BARDZO UŁOŻONA OSOBA I ZAWSZE POMOCNA WYCIĄGA RĘKE DO WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW TAK SAMO PANI REFERENTKA OD GRAFIKÓW TO WSZYSTKO CO JEST OPISYWANE POWYŻEJ TO NIERPAWDA. TAK SAMO SZEF ZMIANY W OKULARACH BARDZO FAJNY UŁOŻONY CZŁOWIEK, MIŁY, POMOCNY, GRZECZNY DLA WSZYSTKICH, NIE ŁADNIE TAK POMAWIAĆ INNYCH, JAK KTOŚ CHCE JEST SOLIDNY MA UMOWE O PRACE. FIRMA PORZĄDNA SOLIDNA
NIE WIEM DLACZEGO KTOŚ HEJTUJE NAJLEPSZĄ I NAJMILSZĄ SZEFOWĄ ZMIANY. BARDZO DOBRĄ UŁOŻONĄ NA POZIOMIE OSOBĘ. ZAWSZE POMOCNĄ. DZIWNE ŻE KTOŚ TAKIE NIEPRAWDZIWE RZECZY OPISUJE NIE ŁADNIE. TO SIĘ NAZYWA POMÓWIENIE
Myślę osoba, która wypisuje takie rzeczy nęka innych pracowników i firmę. Bo firma i wszyscy ludzie tam to świetny zgrany zespół, nawzajem sobie pomagających osób. Osoby odchodzące zawsze żałują że odeszły i chciałyby wrócić.
WIESZ NIEZGODZE SIE Z TOBĄ BO MOIM ZDANIEM TO BARDZO KOMPETETNE I MĄDRE OSOBY. WIEM, ŻE IM ZAZDROISZCISZ DLATEGO TAK PISZESZ, ALE NIE KAŻDY NADAJE SIĘ NA SZEFA ZMIANY CZY KIEROWNIKA. TRZEBA MIEĆ ODPOWIEDNI CHARAKTER PREDYSPOZYCJE. CZĘSTO SĄ TRUDNE SYTUACJE, GDZIE TRZEBA PODJĄC DECYZJE, GDZIE SZEFOWIE ZMIANY STAJĄ NA WYSOKOSCI ZADANIA
JEST DOKŁADNIE TAK JAK PISZESZ. ZEROWE KOMPETENCJE POWYŻSZYCH OSÓB.
Praca na stacji jest moim zdaniem bardzo fajną opcją jako praca przejściowa, w czasie studiów, czy w okresie przed znalezieniem czegoś lepszego. Jest dosyć monotonna, ale pracują tu w większości fajni, pomocni ludzie, więc czas w miarę leci. Jest też parę osób kłótliwych, ale przy tylu pracownikach to nic dziwnego, że zdarzają się takie jednostki. Co do szefów zmiany to nie wiem skąd te pomówienia, bardzo fajni, młodzi ludzie, dzięki którym na stacji panuje luźna atmosfera. Wspomniana "blondynka" jest szefową zmiany, która jest najbardziej wymagającą (ale nie wymaga niewiadomo czego) i myślę, że dlatego jej się obrywa, ale to sprawiedliwa, wyrozumiała osoba, z którą zawsze jak ma się jakiś problem można porozmawiać.
Czy grafik jest na tyle elastyczny żeby pogodzić tą pracę ze studiami? Zastanawiam się nad jakimś zajęciem żeby sobie dorobić ale nie chciałabym trafić czasu na rekrutacje jeśli okaże się, że pogodzenie tego jest trudne lub niemożliwe. Dużo studentów tu pracuje?
Jak najbardziej jest opcja pogodzenia studiów z pracą, około połowy pracowników to studenci.

W każde firmie nawet w konkurencji w Securitasie są dwie umowy (umowa o pracę plus do tego umowa zlecenie). Więc myślę że wypisywanie takich rzeczy jest nie na miejscu. Każdy ma swoją opinię jedni taką drudzy taką. Każdy ma też inne doświadczenie, ale warto spróbować zatrudnić się i samemu się przekonać. Opinie mogą być różne subiektywne. Warto samemu się zatrudnić i sprawdzić czy się opłaca
PRACUJE OD DŁUŻSZEGO CZASU W FIRMIE. JEST TO ŚWIETNE MIEJSCE PRACY I ŚWIETNY PRACODAWCA. KADRAZ ZARZĄDZAJĄCA TO BARDZO KOMPETNO I WKOSZTAŁCENI LUDZIE, MILI Z PODEJŚCIEM DO KAŻDEGO RPACOWNIKA, ZAWSZE POMOCNO. OSOBY PODEJMUJACE PO RAZ PIERWSZY PRACĘ NIGDY WCZEŚNIEJ CZĘSTO NIE PRACOWAŁY. NIE MAJĄ ZDERZENIA Z RZECZYWISTOŚCIĄ, Z TYM JAK CIEŻKO ZNALEŹĆ PRACE ANI Z RYNKIEM PRACY. NIE MAJĄ ZDERZENIA Z TM JAK WYGLĄDA PRACA I JAK CIĘZKO SIĘ UTRZYMAĆ W PRACY I ZNALEŹĆ DOBRĄ PRACĘ. NIE POTRAFIĄ DOCENIC ŚWIETNEGO PRACODAWCY I PRACY U NIEGO
Cześć moja opinia jest mega pozytywna. Firma wspinała, super szkolenia, kadra fajna, atmosfera fantastyczna, szefowie zmiany to świetni ludzie. Od samego początku nowy pracownik jest szkolony, szefowie zmiany są zawsze pomocni, kierowniczka jest bardzo miła zawsze pomoże, tak samo Pani referentka zawsze idzie na rękę. Każdy może pracować tyle godzin ile chce. Jest świetna grupa osób i miła atmosfera, świetni pracownicy, pomagają sobie nawzajem, tworzą atmosferę, żartują. Każdemu się pomaga jeśli tylko chce pracować i się go szkoli. Zawsze można liczyć na wsparcie i pomoc, godne zatrudnienia, dobre warunki pracy, wypłatę na czas. Są osoby wypisujące ty głupoty ale nie wiem dlaczego. Część osób posuwa się do oszczerstw o firmie, a wręcz nękania firmy, pomówień. Ja pracuje w firmie z niczym złym się nie spotkałem. Nie wiem czy ktoś komuś każe wypisywać takie rzeczy. Jakaś osoba co nie wie jak to jest wspaniała firma, ludzie, piękne biuro, warunki pracy może w takie rzeczy uwierzyć, ale nie osoba, która pracowała kiedykolwiek w tej firmie. Jakaś osoba niezorientowana wypisuje tu głupoty i oszczerstwa, a firma jest świetna. Szefowie zmiany co do jednego, zawsze pomocni, pracowici, grzeczni, ułożenie na poziomie, wykształceni. Każdy pracownik jest w stanie powiedzieć tylko pozytywne rzeczy o firmie. Faktycznie można awansować jeden z szefów zmiany został kierownikiem, więc warto solidnie dobrze pracować, a każdy solidny pracownik zostaje zawsze doceniony.
Jak jest z pakietem medycznym w Solid Security? Można dołączyć rodzinę?
pracowałem w firmie od 2008r do 2020r dlatego że obiekt przejeła inna firma, nie żałuje tych lat przepracowanych wszystko zależy od kierownika obiektu a był super miałem dwie umowy o prace i zlecenie pieniądze zawsze były na czas podlegałem pod Solid Olsztyn biuro regionalne Iława.
Dnia 1.02.23 Zostałem zatrudniony w Solid Security P. Edyta z rekrutacji w Rzeszowie mówiła mi że dostanę umowę o pracę zrobiłem badania okazało się że dostane dostałem ale zlecenie do podpisania. A umowa będzie za dwa tygodnie po czym mnie nie po informowała wcześniej. O umowie o pracę że będzie za 2 tygodnie. Nie polecam tej firmy najniższa krajowa godzin ponad 240 Omijać szerokim z daleka.
Wielu pracowników solid by się zabiło o 240h w miesiącu. Tam jest tak świetna atmosfera, że szkoda wracać do domu. Żałuję że odszedłem z tej firmy, ale trzeba iść dalej
Aż dziw, że ktoś tam u nich pracuje. Ja wytrzymałem miesiąc. Beznadziejna atmosfera, "szefostwo" z brakiem kompetencji. Wyzysk za marne pieniądze bo mniejszych się już nie da zarabiać. Cieszę się, że odszedłem. Najlepsza decyzja w życiu.
To sporo nadgodzin się tutaj robi... Są płatne? Dostałeś ta obiecana umowę o pracę po 3 tygodniach czy się jeszcze przeciągnęło?
Mi powiedzieli najnizsza krajows za 154 godz.Miesiecznie mam na grafiku 240 godz.Reszte godzin maja doplacic czyli roznice 17,5 zl netto za kazda godz dodatkowa.Pracuje dopiero 1 miesiac.Jezeli nie bedzie tak jak obiecali to po 1 wyplacie ich pozegnam zreszta wszyscy to zrobimy cala zmiana
chłopie co ty gadasz farmazony jak ty tam nie pracujesz i od 15 grudnia nie pracuje żaden Adam ani inna osoba dłużej niż miesiąc
Pracuje tu od 5 miesięcy i znam świetnie Adama. Skąd osoba z zewnątrz może wiedzieć o zatrudnieniach i osobach w pracy jakie tu uczęszczają? Popieram w pełni opinie Adama, kuchnia robi największe wrażenie w bazie.
Popieram Adasia, naszego nowego kolegę. Kuchnia jest najfajniejsza, lodówka zawsze wypełniona po brzegi artykułami spożywczymi, z podziałami na diety wege, keto, redukcyjną i dr. Kowalskiego. Można jeść do woli i zabierać do domu (oczywiście z umiarem). Najlepszy jest toster, robi furorę wśród ludzi odwiedzających nasze biuro, niesamowite urządzenie. Stół do jedzenia to już prawdziwa legenda. Inne firmy zazdroszczą nam tego stołu. Znane są przypadki przejścia do naszej firmy od konkurencji ze względu na przerwy i wodę źródlaną. Pracownicy, którzy pracują na innych obiektach i nie są codziennie w biurze, przyjeżdżają w soboty i odlewają sobie tą wodę źródlaną do domu, podobno ma właściwości lecznicze. Podobnie jak Adam jestem zszokowany poziomem biura i polecam firmę do pracy i do składania zamówień. Tak trzymać! Jest Super!
Jak w Solid Security wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
Zapomnij o jakimkolwiek awansie, jak nie masz pleców lub nie jesteś ulubieńcem kierownictwa to możesz sobie pomarzyć
a nawet jak już to jest tu na co awansować? stanowiska kierownice i tak zajęte? Chyba, że finansowo chodziło, można na lepszą kasę liczyć?
Wspaniała firma na start w karierę dla studentów jak i stabilna praca dla rencistów/emerytów. Szkolenia pełen zakres z serwisu/kontroli. Coś pięknego można zapoznać się z pełnym zakresem działania firmy ochroniarskiej największej w Polsce.
a można podpytać o zakres ten szkoleń? jak to wygląda w praktyce i czy każdego tutaj dotyczą? ciekawią mnie warunki dla studentów czy są jakkolwiek odmienne w odniesieniu do osób starszych? jakie zlecenia najczęściej dają młodym?
Młodzi mają lepsze zarobki z uwagi na przepisy prawne, jak są uczniami czy studentami i zapiszą się do szkoły, bądź są studentami i są do 25 roku życia jest zwolnienie z podatku, a co wiąże się z wyższym wynagrodzeniem. Osoby starsze standardowe warunki pracy
Czytając niektórych opinie to wygląda jak opinie konkurencji. Nie widać merytorycznych opinii negatywnych. Wiele opinii negatywnych , mija się z prawdą, są niekompletne często wyolbrzymione, tak jakby osoby te nigdy nie pracowały w tej firmie. Brak zdarzenia z rzeczywistością. Ciężko ocenić.
Chyba w tym solidzie tam w biurze pracujesz co a nie na ochronie lub w terenu
Witam cię . Słuchaj nie pracuje w biurze można ocenić za wysokie progi jak dla mnie hehhehe. Pracuje na obiekcie i czasami zdarza się ze trzeba iść na inny obiekt. Z pracy jestem zadowolony mamy za przeproszeniem zajebistego kierownika aż chce się pracować.
No to super ze tak entuzjastycznie podchodzisz do roboty. Napiszesz ile ci płacą za prace na obiekcie? Masz stawkę godzinową? jakieś dodatki albo premie?
Ja również popieram słowa. Szczególnie szef bazy wizyjnej zna każdego pracownika pamięta, taki dobry i miły człowiek, jak i cała kadra, kierownictwo. Każdy powinien docenić, że w okresie pandemii firma daje pracę, zatrudnia, płaci wynagrodzenia, inwestuje na Podkarpaciu. Wspaniałe podejście firmy do ludzi pracowników, klientów. Trudno znaleźć równie dobrego i rzetelnego pracodawcę.
Bardzo polecam firmę na osób w średnim wieku. W firmie jest połączenia młodości z osobami w średnim wieku. Wiadomo młodzi szybko technologia załatwiają pilne tematy, a jedna osoby starsze pochylają się nad klientem jego problemami, potrzebami co jest bardzo ważne, są w stanie zrozumieć klienta poświęcić mu dużo czasu zaangażowania. Firma wspaniała połączenie młodości z doświadczeniem osób starszych co daje gwarancje płynnej pracy. Młodzi szybko realizują zadania wymagające szybkiego zrobienia, cele, starsi efektywnie podchodzą do każdego klienta, jego problemów pochylają się nad nim. Dużo jest wyrozumiałości kierownictwa w Rzeszowie do osób w średnim wieku, docenia się ich zaangażowanie i obdarza się ich ogromnym szacunkiem. Świetna organizacja dla osób szukających dobrej, stabilnej pracy. Współpraca między Rzeszowem a Warszawą układa się dobrze. A cały szefostwo to ludzie kulturalni, bardzo dobrze podchodzących do pracownika jego potrzeb i bardzo w porządku. Polecam firmę wszystkim.
Moim zdaniem a jestem pracownikiem firmy od września tego roku firma zapewnia wszystko swoim pracownikom. Jest to świetna organizacja. Firma była budowana od zera w Rzeszowie, Krośnie i innych miastach ciężką pracą przedstawicieli handlowych i chodzeniem przedstawicieli po prywatnych domach, firmach. Firma zainwestowała w stacje monitorowania najnowocześniejszą w Rzeszowie. Każdy pracownik powinien docenić wysokie standardy oferowane przez firmę w miejscu pracy, wynagrodzenie na czas, zawsze jest kawa, woda. Biuro wygodne, nowoczesne, fotele wygodne, ciągle wymieniane na nowe, kuchnia duża, ekskluzywna, wszystko w niej jest, miła atmosfera, kierowniczka biura grzeczna, spokojna poukładana, wszędzie czystko, porządek i wygoda w biurze, standardy pracy na poziomie europejskim. Firma budowana na Podkarpaciu od zera osiągnęła piękny wynik, ma swoich klientów, handlowców, najnowocześniejszą bazę wizyjną. Dla pracowników coś pięknego możliwość zdobycia doświadczenia, bezpłatne szkolenia, zapoznanie z funkcjonowanie największej formy w Polsce. Wspaniałe warunku pracy i atmosfera. Jest możliwość dorobienia wzięcia nadgodzin. Wynagrodzenie zawsze na czas. Dla niektórych jest to pierwsza praca nie znają rynku standardów pracy, podejścia do pracownika. Brak doświadczenia i opinie osób nie znających rynku mogą wynikać z braku wiedzy o warunkach pracy. Z doświadczenia z 15 letnim stażem na rynku Rzeszkowskim ocenia firmę 10/10 bez zastrzeżeń. Oby był taki każdy pracodawca w Rzeszowie, tak dbał o pracowników, o warunki pracy, ja się w pełni identyfikuje z firmą jej strategią i budowaniem jej od zera to największej firmy ochroniarskiej z wysoką jakością usług i satysfakcją klientów.
Firma jest wspaniała. Pamiętam jak wiele lat temu przyszedł do mnie przedstawiciel handlowy, wszystko od podpisania umowy do załączenia usługi przebiegło bardzo sprawnie. Wszystko przebiegło sprawnie szybko, bez zastrzeżeń. Warunki bardzo dobre, jakość świadczonych usług na wysokim poziomie, naprawy realizowane zawsze na czas. Monitoring wizyjny pracuje całą dobę, moja firma jest chroniona, ofik jest na terenie firmy dzięki czemu współpraca układa się świetnie. Grupa podjeżdża na czas albo przed czasem. Mili konsultanci, a pracownicy grupy i ofi bardzo grzeczni i uprzejmi. Serwis dyżuruje całą dobę, wszelkie sprawy napraw z ramienia firmy załatwia ofik, można spać spokojnie, firma na poziomie standardów europejskich, świetna współpraca brak zastrzeże. Zawsze jak są pytania można połączyć się z serwisantem dyżurnym. Wspaniała firma wszystko jasne klarowne, proste.
@Tadeusz nie rozumiem. W jakim celu pracownicy maja kilka umów ?
Tych farmazonów co była koleżanka z pracy naskrobała to śmiech na sali - dosłownie. :D myślę, że na tyle osób pracujących od początku powstania stacji w Rzeszowie i ich niewypowiedzianych opinii tutaj, a jeden taki komentarz jest KUPĘ WARTY. SMARZE jest silna w sobie bo pracują w niej osoby, które chętnie współpracują między sobą, pomagają sobie nawzajem oraz utrzymują cudowną atmosferę, dla której chce się przychodzić do pracy. Jeśli chodzi o zarobki - myślę że studenci mają tutaj świetną okazję do zdobycia wiedzy z zakresu obsługi klienta oraz zarobienia - przede wszystkim. Im więcej zrobisz godzin tym więcej zarobisz, proste. Tak samo przełożeni są osobami które przede wszystkim są ludzcy oraz otwarcie i miłe nastawieni wobec pracowników. Wiadomo w każdej firmie znajdzie się jakieś "ALE", ale jeszcze się taki nie urodził by każdemu dogodził, a przede wszystkim byłej op. SMARZE33. Polecam Solid i myślę, że każdy poszukujący pracy, szczególnie w obecnych czasach docenił by to miejsce nawet traktując ją jako pracę tymczasową. Dla mnie SMARZE jest drugim domem i nie narzekam. :D
Miło wiedzieć że wiemy kto siedzi po drugiej stronie. Cóż, szkoda że nie tylko ja mam taką opinię o pracy w tej firmie, tylko KAŻDY kto z niej odchodzi. Farmazony? Która z rzeczy którą opisałam jest nie prawdziwa? Wiadome że solid to drugi dom, ludzie siedzą tam po 250h miesięcznie ????
To co tutaj przedstawiłam to są tylko fakty, mam nadzieję, że każda osoba która przyjdzie tutaj pracować to przeczyta. Jeśli solid jest taki super, to czemu tyle ludzi się zwalnia? I czemu mój poprzednik smarze33 może to potwierdzić? I parę innych osób które odeszły mniej więcej w podobnym czasie co ja?
250? Rozumiem, że na pół etatu opcji nie ma ani nic? Zaskakująca jest generalnie ta rozbieżność między waszymi opiniami. Ciekawe z czego to wynika, inne warunki, odmienny charakter jakiś próg akceptowalności?
Pół etatu? Masz tam umowę zlecenie. Po 3 miesiacach UP z zleceniem. Poczytaj opinię o Solidzie, raczej nigdzie nie ma więcej niż 2 gwiazdki. Wyciągnij z nich opinię.
Jak to UP ze zleceniem? To masz dwie umowy? Jak potem je rozliczają, więcej kasy z tego wychodzi?
Jak się pracuje w Solid Security?
Zobacz opinie na temat firmy Solid Security tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 26.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Solid Security?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 20, z czego 11 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!