Edytor Sp. z o.o.

Olsztyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 139 ocen.

Opinie o Edytor Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edytor Sp. z o.o.

Natalia
użytkownik zarejestrowany

@jehor, może chodziło generalnie o pozycję na rynku? Widać, że masz rzetelne informacje na temat Edytora, co napisałbyś w temacie warunków pracy, o które pytałam wcześniej? Nikt nie odniósł się do tego, a jednak to też informacje, na które czekają inni.

Natalia
użytkownik zarejestrowany

Na pewno @byla praca niektóre zasady przypominają standardy korporacyjne, jest to uwarunkowane profilem Edytora. Możesz przybliżyć warunki pracy, na których byłeś zatrudniony? To na pewno bardzo liczy się dla innych osób, które są zainteresowane zatrudnieniem.

Mrówka
użytkownik zarejestrowany

@Była praca Może to dobrze że zmieniłaś firmę. Edytor w każdym razie pnie sie w górę.

jehor
@Mrówka 10.06.2017, 14:31
@Była praca Może to dobrze że zmieniłaś firmę. Edytor w każdym razie pnie sie w górę.

GO straciła w ostatnim roku ponad 23 procent sprzedaży. Niezłe to pięcie się w górę.

Była praca

Dział sprzedaży reklam. Wyzysk człowieka przez człowieka. Praca za śmieszne 300zł zlecenia a robisz 8h. Tabele pracy, rozliczanie z każdego tel., każdej rozmowy. Dojazd na Truck tragiczny. Pseudo korporacyjne zapędy i zwyczaje jak np.co rano spęd wszystkich pracowników i publiczne mówienie o swoich porazkach i sukcesach w pracy. Wiele osób kończy po pracy w tej korpo na terapiach. Serio!

Mrówka
użytkownik zarejestrowany

Edytor ma dobra opinię na rynku , kontrahenci chwalą sobie współprace z nimi. Takie oceny nie biorą się znikąd, to jest wypracowane uczciwą pracą. Pracuje tu już na tyle długo, że wiem dużo i uważa firmę za fajną i za dobre miejsce do pracy. Oby tak dalej.

Kandydat

Byłem ostatnio na rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko Kierownika jednego z działów. Rozmowa z Panem Dyrektorem była bardzo rzeczowa, konkretna podczas której zapachniało czymś świeżym jak się domyślam w tej firmie. Dyrektor z wieloma pomysłami, nowym spojrzeniem itd ba podczas rozmowy zaproponował mi inne stanowisko w owej firmie, jednak na pytanie o konkrety, zapadła cisza. Podsumowując rozmowę zapytałem kiedy decyzje co do wyboru i rozpoczęcie pracy, na co otrzymałem odp że za dwa dni będzie obdzwaniał kandydatów i informował o swej decyzji czy jest na tak czy nie. I......cisza zapadła. Tydzień minął i nadal cisza. I cały czar Pana rzetelnego dyrektora prysł :( PANIE DYREKTORZE: NIE SŁOWA A CZYNY SĄ WAŻNE

Lolita
użytkownik zarejestrowany

Czy Edytor ma jakieś nowe oferty pracy? Wiem, że to fajna firma i chciałabym spróbować tu popracować.

Natalia
użytkownik zarejestrowany

Czy coś nowego dzieje sie w firmie Edytor Sp. z o.o.?

Mocherowy
@Natalia 13.03.2017, 10:24
Czy coś nowego dzieje sie w firmie Edytor Sp. z o.o.?

Nic nowego, Niemcy dalej wykorzystują polskich arbeieterów do budowania zagranicznej grupy medialnej na naszych terenach, ale to wkrótce się zmieni, powstaną odpowiednie ustawy i media wrócą we właściwe ręcę.

Mrówka
użytkownik zarejestrowany

Czy ktoś wie o nowych przyjęciach do pracy. Słyszałem że firma fajna, dobrze się pracuje. Ile płacą w dziale reklamy.

Benek będzie lepiej.

Jak nie ma pracy na maszynę drukującą lub jest jej za mało, to nie ma co się spodziewać, że będzie tu jak malina miód... Kiedy cała struktura zadziała,przyniosą więcej roboty do druku, to i atmosfera podskoczy i premie będą, jak należy! Kiedy interes dobrze się kręci, to wszyscy na tym korzystają i ci mniej zadowoleni również. Trzeba tylko chęci i chętnych do pracy.

Benek będzie lepiej.

Jak nie ma pracy na maszynę drukującą lub jest jej za mało, to nie ma co się spodziewać, że będzie tu jak malina miód... Kiedy cała struktura zadziała,przyniosą więcej roboty do druku, to i atmosfera podskoczy i premie będą, jak należy! Kiedy interes dobrze się kręci, to wszyscy na tym korzystają i ci mniej zadowoleni również. Trzeba tylko chęci i chętnych do pracy

Benek będzie lepiej.

Jak nie ma pracy na maszynę drukującą lub jest jej za mało, to nie ma co się spodziewać, że będzie tu jak malina miód... Kiedy cała struktura zadziała,przyniosą więcej roboty do druku, to i atmosfera podskoczy i premie będą, jak należy! Kiedy interes dobrze się kręci, to wszyscy na tym korzystają i ci mniej zadowoleni również. Trzeba tylko chęci i chętnych do pracy

Artj
użytkownik zarejestrowany

Ile zarabia się w dziale reklamy w Edytor Sp. z o.o.? Chciałbym znaleźć tu pracę właśnie w reklamie, mam spore doświadczenie ale nie wiem, czy jest na to szansa?

Jakub

Widzę, że jakiś przedstawiciel spółki Edytor (tfu, Grupa WM :D) postanowił napisać coś miłego, wcielając się w rolę "Handlowca z Olsztyna"? To, że podobno pani prezesowa została nieco odsunięta, a Gośka D. zesłana na Mazowsze nie oznacza jeszcze zmian! ;)

Zainteresowana
@Jakub 16.08.2016, 21:15
Widzę, że jakiś przedstawiciel spółki Edytor (tfu, Grupa WM :D) postanowił napisać coś miłego, wcielając się w rolę "Handl...

A co Ci zrobiła Gośka D?

Jakub
@Zainteresowana 17.08.2016, 12:21
A co Ci zrobiła Gośka D?

Mi zrobiła? Właściwie nic. Jedynie ślepo wykonywała (wykonuje?) rozkazy swojego pryncypała ;)

Handlowiec z Olsztyna

Z czystym sumieniem mogę teraz polecić pracę w biurze reklamy w Olsztynie , to ważne , bo w firmie jest wiele działów , a zmiany najbardziej dotyczą tego biura. Mamy nowego dyrektora handlowego oraz nowa kierowniczkę biura w Olsztynie. Zmiany personalne niosą za sobą szereg pozytywów , a których w życiu nie myślałam , że tu się zadzieją. Nowy system wynagrodzeń , sprawiedliwy , dający szanse zarabiania naprawdę satysfakcjonujących pieniędzy. Droga awansu , wraz z możliwością podwyżki , proste i jasne zasady. W końcu pracownicy są doceniani , mamy realny wpływ na to jak wygląda nasza praca , jesteśmy słuchani i doceniani. Nastąpił sprawiedliwy podział klientów i obowiązków. Komunikacja bez porównania na ogromny plus: kawa na ławę dla wszystkich :) Atmosfera w biurze poprawiła sie diametralnie/ Warto podjąć wyzwanie pracy w tej firmie , choćby ze względu na możliwość zdobycia nieocenionego doświadczenia i wiedzy od ludzi , którzy w końcu znają się na tym co robią.

Afro

Tak, z tego co widziałam na FB, szukają speca od marketingu internetowego (Adwords, Analytics, itd.) i doradcy klienta (handlowca) do działu internetowego. Nie wiem, jaka jest wypłata, ale już któraś osoba potwierdza mi, że kasa poszła w górę, więc źle nie jest. A że trzeba zasuwać... a gdzie nie trzeba?

SKo

Przeczytawszy wszystkie opinie powyżej wiem jedno, piszą je osoby, które nie wiedzą w żaden sposób jak naprawdę wygląda praca w tej firmie i relacje jakie są wewnątrz. Wszystkim, którym przeszkadza prestiż pracy, możliwość zarobienia pieniędzy, normalne relacje między współpracownikami proponuję pójść do pracy w korpo- tam zapewne będą czuli się świetnie- jak chomik w kółku.

Hmm

To, że szukają osób z doświadczeniem, to nic dziwnego nie jest. Mnóstwo firm tak robi. Z drugiej strony wiele osób właśnie w Grupie WM nabiera doświadczenia, tu mają swoją pierwszą szansę stałej pracy. Jedni zostają, inni idą swoją drogą i zwykle bardzo dobrze sobie radzą.

Caro

A może nie wiesz o wszystkim, dlaczego zwolniono handlowca? Jesteś pewny, że znasz wszystkie aspekty sprawy? Co do ofert pracy, to cały czas szukają ludzi, ale głównie z doświadczeniem.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

odp...aha
@Haha 09.05.2016, 14:14
Ostatnio zwolnili bez powodu handlowca po 16 latach pracy, więc o wolne etaty nie masz się co martwić :)...

pewnie był za mało wydajny lub pracował tylko w określonych godzinach (8-16), lub nie biegał z panią dyrektor, lub nie uczestniczył w zajęciach chóru? a może po prostu stał się nie wygodny bo jasno powiedział że nie będzie godził się na przejmowanie jego wypracowanych klientów... Ot taka sytuacja

ormo czuwa
@Haha 09.05.2016, 14:14
Ostatnio zwolnili bez powodu handlowca po 16 latach pracy, więc o wolne etaty nie masz się co martwić :)...

A kogo zwolnili? Możesz podać inicjały?

Jakub

3000 to dobre pieniądze?! Jeśli nawet tyle dostaniesz, to zastanów się, jakim kosztem! Ale - powodzenia! P.S. Edytor cały czas gdzieś kogoś szuka. Ale najczęściej oferują mniej niż 2500. Dużo mniej :p

www

A myslicie o kierowniku Karolu.... nie moge go wyczaić....

...

Zgadzam się ze zdaniem poprzednika/poprzedniczki. Pracowałam w Edytorze przez ładnych kilka lat, odeszłam z własnej woli kilka miesięcy temu. Odejścia nie żałuję, ale pracę w firmie wspominam bardzo dobrze. Jak każda praca, miała swoje lepsze i gorsze strony. Patrząc obiektywnie i z perspektywy tego, co interesuje potencjalnych przyszłych pracowników - wypłata zawsze była na czas, zarabiałam dużo więcej niż najniższa krajowa. Nie miałam sztywnych godzin pracy, byleby wszystko było zrobione na czas. Bywały złe chwile czy ludzie, których się nie lubiło - ale gdy kilkaset osób pracuje na niewielkiej powierzchni, nie da się, żeby czasem nie iskrzyło :) Kto uczciwie pracuje, nie obija się i nie przychodzi, by odbębnić etatowe 8 godzin, będzie w firmie czuł się dobrze. Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych pracowników :)

Jakub
@... 28.12.2015, 13:59
Zgadzam się ze zdaniem poprzednika/poprzedniczki. Pracowałam w Edytorze przez ładnych kilka lat, odeszłam z własnej woli kilka...

... - zapewniam Cię, że pracowałem uczciwie i się nie obijałem. Czasami w co drugą niedzielę i w święta. Nigdy nie dostałem za tzw. dyżury żadnych pieniędzy.

:-)
@... 28.12.2015, 13:59
Zgadzam się ze zdaniem poprzednika/poprzedniczki. Pracowałam w Edytorze przez ładnych kilka lat, odeszłam z własnej woli kilka...

puk puk. Nie wiem kto w edytorze wykonuje prace i idzie do domu, jeśli nie odbębnił 8 godzin. A nawet jak odbębnił to nagły zryw o 16 zawsze był źle widziany. Nawet elita musi się płaszczyć i rozliczać i prosić o zwolnienia. Jeśli moja praca obliczona jest na 8 godz i ja ją w tym czasie wykonuję nie paląc w godzinach pracy i nie szwędając się po firmie to z jakiej racji nazywasz to odbębnianiem ??? To określenie i język tego postu jest ściśle związany z hasłami z zebrań różnego szczebla. A gdyby jeszcze więcej było w nim kropek, wykrzykników to powiedziałbym, że chyba nadal tam pracujesz , masz dobry widok na tory i chyba masz się dobrze :-)

Podsumowując

Firma jak firma - są lepsze, są gorsze. Wynagrodzenia w firmie jedni mają większe, inni mniejsze, ale pieniądze zawsze są o czasie, nie zdarzyło się, żebym nie dostała na konto w terminie. Wiem co nieco o zarobkach i wcale nie jest tak, że wszyscy dostają najniższe wynagrodzenie (i nie mam na myśli sztabowników). Pójdźcie do jakiejkolwiek firmy prywatnej, a nawet do jakiekolwiek urzędu i sprawdźcie, czy początkujący pracownik bez doświadczenia dostanie więcej niż najniższe wynagrodzenie (może 200-300 zł więcej). Atmosfera? Polacy nie potrzebują diabła, by mieć piekło. Robią sobie sami... To była metafora dla inteligentnych :-)

Jakub

Dla tych, co piszą, dlaczego to piszę. Tzn. nie wiem, czy to do mnie, ale tak czuję. Dlaczego to piszę? Żeby przestrzec innych. Macie do wyboru spółkę na E. i małą, spokojniutką, 2-osobową firmę? Wybierzcie tę drugą, nawet, gdybyście mieli zaczynać od etatu sprzątacza. Dalej zajdziecie, niż w spółce na E. Pozdrawiam ciepło wszystkich byłych i obecnych pracowników, a także JT. BT, MD i wielu innych!

Allure

5 pozytywnych postów w ciągu jednej godziny w nocy? To chyba raczej wazelinę wciska jedna, oddelegowana w tym celu osoba :) :)

Eve
@Allure 15.12.2015, 12:23
5 pozytywnych postów w ciągu jednej godziny w nocy? To chyba raczej wazelinę wciska jedna, oddelegowana w tym celu osoba :) :)...

Nie wiesz, że pieski w nocy pilnują obejścia :)

Pozytywny
@Allure 15.12.2015, 12:23
5 pozytywnych postów w ciągu jednej godziny w nocy? To chyba raczej wazelinę wciska jedna, oddelegowana w tym celu osoba :) :)...

Przejrzałam i nie widzę jakiegoś nawalu wazeliniarstwa, raczej próbę dyskusji. To chyba wolno, nawet na tym forum.

Do Jakuba

Zgadzam się, Z ciekawości zajrzałam i jestem zdumiona. Jeśli uczestnicy imprezy ją chwalą, to dlaczego jako nieuczestnik szukasz dziury w całym? Masz jakiś szczególny interes w napadaniu na tę firmeę?

svhdek

Szkoda że nie mam tego listu, który wystosował pracownik do wszystkich pracowników wszystkich spółek dwa lata temu chyba. Kiedy to Prezes zabrał swoich "bliskich współpracowników" za granicę na wczasy - chyba Egipt jak dobrze pamiętam. Top było dopiero zamieszanie, bo ktoś z wewnątrz odważył się prawdę napisać :) Szkoda słów... A co do Rynu czy innych miejsc "integracji" raz w roku - byłem trzy razy i nigdy prezes z Ludźmi nie siedział. A Pani mama BT i TD siedziały i patrzyły kto ile wypił, po czym na sztabach głośno się mówiło że ten się zachował tak a inny inaczej... A dzieci Pana Prezesa tym razem też były na integracji? w hotelu za pieniążki firmowe? i przestańcie pisać że tak fajnie się bawicie i że jest tak super, bo jeśli ktoś tak uważa to znaczy że nigdy w życiu innej pracy i standardów pracy nie zaznał... Smutne...

Jakub

Prezes JT nie siedzi z pracownikami (co jest oczywiste w innych firmach), bo ma ich w d... Cała prawda :)

Do wróża
@Allure 14.12.2015, 13:37
Jakub, odruchowo zaczęłam szukać przycisku "Lubię to" :)

@Jakub, nie byłeś, nie wiesz, nie pisz. Bo szkoda czasu ludzi, którzy to czytają.

Jakub
@Allure 14.12.2015, 13:37
Jakub, odruchowo zaczęłam szukać przycisku "Lubię to" :)

I greet! ;)

Do wróżą

Tak przypuszczałem: zaraz po imprezie integracyjnej zacznie się hejt. Dlatego dziś tu zjarzałem. I nie pomyliłem się. Od razu zaznaczam, że jestem pracownikiem Grupy WM i byłem w Iławie. I było super. Prezes i świta faktycznie zmyli się od swoich stołków i dosiedli się do innych, żeby zwyczajnie pogadać z innymi. To chyba nie jest zabronione. Wszyscy bawili się znakomicie, co też chyba zabronione nie jest. A tak przy okazji, to kim właściwie jesteś proroku? I jedna jeszcze rada, następnym razem sprawdź wcześniej, czy to co piszesz jest prawdą.

były pracownik

Tak - ja też znam Ryn. Z jedne strony Ryn i impreza z drugiej strony tuż po Rynie dyskusja o oszczędnościach i cięciu kosztów - szczególnie tych osobowych. A może odezwą się ludzie z regionów i powiedzą ile zarabiają a ile czasu dziennie spędzają w pracy??? Kochani, mam coś wrażenie że ta euforia wypływająca z osób komentujących ma jakiś cel. Zważywszy iż wpisy te zaczął czytać główny właściciel z Niemiec Sir Franz. Pozdrawiam były pracownik

artuu
@Arek 03.02.2016, 14:47
Tak samo traktuje się pracowników w Polskapress a to jakby ten sam właściciel: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,904269...

Grupa WM i Polska Press Grupa nie mają ze sobą nic wspólnego - zwłaszcza, jeśli chodzi o właściciela.

Edyta
@artuu 24.03.2016, 12:56
Grupa WM i Polska Press Grupa nie mają ze sobą nic wspólnego - zwłaszcza, jeśli chodzi o właściciela.

Chcesz przez to powiedzieć że Franz X. Hirtreiter (właściciel Grupy WM) nie był dyrektorem generalnym Verlagsgruppe Passau do którego należy Polska Press?

były pracownik

Tak - ja też znam Ryn. Z jedne strony Ryn i impreza z drugiej strony tuż po Rynie dyskusja o oszczędnościach i cięciu kosztów - szczególnie tych osobowych. A może odezwą się ludzie z regionów i powiedzą ile zarabiają a ile czasu dziennie spędzają w pracy??? Kochani, mam coś wrażenie że ta euforia wypływająca z osób komentujących ma jakiś cel. Zważywszy iż wpisy te zaczął czytać główny właściciel z Niemiec Sir Franz. Pozdrawiam były pracownik

Jakub

Taaak, znam te imprezy integracyjne. Rozliczenie w barterze, albo na jakichś innych zasadach (vide: Ryn). Ryn był za moich czasów ;) Dać zabawę pracownikom. Jeden dzień w roku. Co dla niektórych to jedyna okazja, żeby zobaczyć, jak wygląda hotel***** :D Zatem i zachowanie podobne. Czy prezes ciągle opuszcza te spotkania niemal tuż po ich rozpoczęciu?

Stasiu
@Jakub 12.12.2015, 13:33
Taaak, znam te imprezy integracyjne. Rozliczenie w barterze, albo na jakichś innych zasadach (vide: Ryn). Ryn był za moich czas...

Raz w roku impreza za pracowników pieniądze, no jest się czym chwalić, i tak musiałeś jeszcze dopłacić. Prezes Jarosław nie z tych co dają...Daje ale sobie.

Zadowolona

Jutro jedziemy do Iławy, do pięciogwiazdkowego hotelu. Prawie 200 osób. Faktycznie, prawdziwy wyzysk :)

xyz

Pracowałam w kilku różnych miejscach i wszędzie nie było różowo. Obecnie GRUPA WM i nie narzekam zajmuję się pracą, a nie plotkowaniem i doszukiwaniem negatywów.

MIKA
@xyz 10.12.2015, 09:31
Pracowałam w kilku różnych miejscach i wszędzie nie było różowo. Obecnie GRUPA WM i nie narzekam zajmuję się pracą, a nie plotk...

na zasadzie trawa u sąsiada zawsze bardziej zielona, jak ktoś szuka negatywów to zawsze coś znajdzie, taki chyba ten nasz naród że tylko narzekać potrafi

MIKA

Znacie powiedzenie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma? no właśnie, ideałów i idealnych firm nie ma! Jak ktoś szuka samych negatywów zawsze je znajdzie!

Wujek dobra rada 2

Z czystej ciekawości przejrzałem wątek od początku. Opinie negatywne też są wpisywane falami. Czy to coś znaczy? :) Jednemu praca tu pasuje, drugiemu nie. I tyle. Edytor zatrudnia dużo ludzi, a skoro pracują, to widocznie im to odpowiada.

Wujek Dobra Rada

Uwaga do wszystkich piesków ujadających na zamówienie, jeżeli już wpisujecie swoje wazeliniarskie komentarze to nie róbcie tego jednego dnia co kilkadziesiąt minut, bo wygląda to mocno niewiarygodnie. Opinie na temat Edytora są w większości negatywne i nawet 1000 waszych komentarzy tego nie zmieni.

Realistyczny realista
@Wujek Dobra Rada 07.12.2015, 09:16
Uwaga do wszystkich piesków ujadających na zamówienie, jeżeli już wpisujecie swoje wazeliniarskie komentarze to nie róbcie tego...

Opinie na temat większości firm są negatywne. Ten serwis jest dla tych, którym coś nie wyszło.

Realista

Nieważne pracuję czy pracowałem w Edytorze. Mam za sobą już kilka firm i po odejściu z żadnej nie narzekałem i nie szczułem. To jest co najmniej nieeleganckie. Jak ktoś ma problem z mobbingiem czy innymi sprawami, niech idzie do sądu pracy. Tylko najpierw niech dobrze się zastanowi czy był dobrym pracownikiem i czy ma jakieś dowody. Pracując w Edytorze widziałem kilka powrotów i to na różnych poziomach, ale przeważnie tych niskich. Wracaliby, gdyby było tak tragicznie???? Na kilkaset osób pracujących w firmie zawsze się znajdzie kilka, którym coś nie wyszło. A że ludzie szukają winy w pierwszej kolejności poza sobą, to wylewają żale na takich jak ten serwisach. I jeszcze powiem, że z kim nie pogadam o jego pracy (nieważne z jakiej firmy), to każdy narzeka i klnie na czym świat stoi. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma, maruderzy :)

pracownik

A ja tam pracuje w Edytorze :):) i nie narzekam . Prawda!Płaca za pracowanie a nie za przychodzenie do pracy i kombinowanie . Pewnie zapytacie jak mam na imię ? :):):)

Kornel

Zgadzam się. Koleżanka odeszła z Edytora do innej firmy, gdzie miało być tak pięknie. No i teraz zamiast umowy o pracę ma umowę o dzieło i co miesiąc zastanawia się, kiedy dostanie wypłatę i jaką. Ludzie, zastanówcie się, jeśli ktoś dostaje dyscyplinarkę, a tak wynika z wpisów grupy napadających, to nie dlatego, że ciężko pracuje, a komuś ta praca się nie podoba. Radzę kierować się opiniami ludzi, którzy tam pracują, a nie tych, którzy odeszli z wielkim hukiem.

zniesmaczony

znajomi wysłali mi linka do tej strony... nie wierzę własnym oczom :-( przepracowałem w tej firmie kilka lat... i pracowałbym nadal, ale w związku z wyjazdem mojej dziewczyny za granicę, pojechałem za nią... no cóż życie... ale zawsze wspominam z nastalgią ludzi, którzy tam pracują... i w Olsztynie, i w terenie, i szefostwo, i moich kolegów... i oczywiście moje koleżanki :-) ... i nie oszukujmy się: wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma... a te ohydne opinie piszą ludzie, którym powinęła się chyba noga w firmie... ktoś kto to przeczyta uważnie, sam zauważy, że to "napadówka" W OKREŚLONYM CELU... to tzw. szczucie :-(

była

w zeszłym roku odeszłam do innej firmy, po zmianie miało być różowo a nie jest, jak to mówią dobrze tam gdzie nas nie ma :-(

Lew

Taka jest prawda jak w każdej firmie a w kilku pracowałem z zaangażowaniem to nie miałem problemów i byłem zadowolony z pracy w EDYTOR ale jak wszędzie zwalniają ludzi jeżeli sami na to zapracowali bo jeżeli przywłaszczasz sobie pieniądze firmy, wystawiasz lewe dokumenty to nigdzie tego nie tolerują i wszędzie takich się pozbywają.

Ana

Pracowałam kilka lat w Edytorze i byłam zadowolona musiałam zmienić pracę ponieważ zmieniłam miejsce zamieszkania, ale to właśnie tu się wiele nauczyłam, a projekt który prowadziłam pomógł mi w nowym mieście otrzymać pracę. Niezdecydowani i niezdecydowani jest powiedzenie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Znam osoby które odchodzą z Edytora a za kilka miesięcy wracają bo okazuje się ze tu jest lepiej. Warto sprawdzić i przekonać się na własnym doświadczeniu.

Mikołaj

Agata, rób jak chcesz. To wolny kraj, każdy może decydować sam. Złożyłem aplikację i jeśli mnie zaproszą na rozmowę, chętnie zaproszenie przyjmę. Opinie dotyczą raptem dwóch lat. Są też pozytywne. Wyrobię sobie własne zdanie. Nieskromnie powiem, że nieglupi jestem :)

Agata

Przeczytałam wątek od samego początku. Abstrahując od ostatnich wpisów, bardzo negatywne opinie o firmie przewijają się od co najmniej kilku lat. To raczej wiele różnych osób, a powtarzają się te same zarzuty. I ciągnące sie sprawy sądowe, wytaczane przez pracowników. I chamstwo. Złożyłam niedawno papiery o pracę do Edytora, ale przeczytanie tego wszystkiego sprawiło że juz sama nie wiem, czy chcę iść na rozmowę kwalifikacyjną

Nikola

Weszłam właśnie, czytam, bo mam zamiar aplikować do tej firmy. Po tym,co tu przeczytałam, odradzalabym szukającym pracy kierowanie się opiniami, które tu się znajdują. Jakie pieski? Zmiana nazwy, ocieplanie wizerunku... To nie są argumenty. Zadałam sobie trochę trudu, zeby pogadać z ludźmi, którzy teraz pracują w Edytorze, czy tez spółce o innej nazwie. I jakoś mnie to nie zniechęciło :)

Pesto

Oho, widzę, że gromadka wiernych piesków BT się odezwała. Edytor zmienił nazwę i inwestuje w ocieplanie wizerunku na wielu polach? Trochę za późno chyba na to

mix

To skoro było tak cudownie to czemu imieniem się nie podpiszesz. ;)

Zostaw opinię o Edytor Sp. z o.o. - Olsztyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edytor Sp. z o.o.