BROWIN

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o BROWIN Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o BROWIN Łódź

Nie przegap nowości o BROWIN Sp. z o.o. sp.k.!

Zainteresowany

31.05.2019 13:41

Cześć wszystkim jest tu ktoś może z rozmowy kwalifikacyjnej na teren Podkarpacia? Jeżeli tak to dajcie znać jak wrażenia po rozmowie i kto dostał zaproszenie na dalsze etapy :D Pozdrawiam.
    rekrutowany

20.05.2019 15:04

po miłej rozmowie kwalifikacyjnej, brak informacji o wyniku rekrutacji, pomimo takiej deklaracji. w związku z czym opinia negatywna.

21.05.2019 09:19

BROWIN, zespół HR: Dzień dobry, Uprzejmie prosimy o kontakt bezpośrednio z nami pod adresem mailowym: [email protected]. Sprawdzimy co się zadziało i przekażemy informację zwrotną. W tej chwili prowadzimy wiele procesów rekrutacyjnych, niektóre uległy przedłużeniu, za co bardzo przepraszamy. Zachęcamy do kontaktu bezpośredniego, co pomoże uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Serdecznie pozdrawiamy:)
    uchtor

05.10.2018 13:05

Firma naprawdę spoko. Zwłaszcza atmosfera: na co dzień wesoło i bez żadnej korporacyjnej spiny. Przełożeni wyrozumiali, potrafią docenić, nie wymagają niemożliwego. Generalnie wszystko po ludzku. Bardzo miło wspominam (pracowałem w biurze).
    wprowadzanie danych

24.09.2018 09:49

czy można jeszcze aplikować na specjalistę ds. wprowadzania danych? będę wdzięczny za informacje od firmy
    Marta

30.08.2018 17:24

Cześć wszytskim, Mam pytanie jak wygląda praca na stoniwsku biotechnologa, jak atmosfera, potencjalne zarobki. Ktoś coś?
    dobre wspomnienia

08.08.2018 20:12

Ja również mam pozytywne odczucia po współpracy z firmą.
    Zyx

18.07.2018 15:57

Pojawiają się na temat tej firmy różne opinie, zapewne zależne od punktu widzenia czy przełożonego z którym komuś było dane pracować. Wśród setek pracodawców, którzy są nieuczciwi, i tysięcy tych, którzy udają że znają i cenią wartość pracowników niewielu jest takich którymi nazwać można dobrymi pracodawcami. Miałem odczynienia z kilkunastoma, znam także z opowiadań wielu. Tym bardziej chcę polecić Browin jako miejsce pracy im dłużej i dogłębniej poznaję rynek pracy. Jeśli otrzymasz ofertę współpracy z Browinu i szukasz opinii kogoś kto zna tę firmę to wiedz że: Jeśli bedziesz się starał, zostaniesz doceniony, Jeśli czasem się potkniesz, zostaniesz zrozumiany, Jeśli masz problem to ktoś Ci pomoże. Są oczywiście minusy, wady jak wszędzie, bo nigdzie nie jest idealnie. Wadą może być czasem chaos i dużo nowych twarzy - co związane jest z organicznym rozwojem. Ale Browin to z pewnością uczciwy i solidny pracodawca, z dokumentami i pensją zawsze na czas. Jeszcze nie Korpo już nie „Grażynex”

19.07.2018 08:02

BROWIN, zespół HR: Bardzo dziękujemy za tak pochlebną opinię:-) Rzeczywiście wiele się dzieje, czasem może wkraść się chaos, ale gdzieś w tym wszystkim nadal ważny jest CZŁOWIEK, ZESPÓŁ I WARTOŚCI, które wbrew wszystkiemu nie znikają nam z horyzontu! P.S. A do korpo nie aspirujemy, oczywiście warto sięgać po pewne wzorce, ale nie tracąc przy tym swojej tożsamości:-)
    Oceniacz

09.05.2018 12:17

Niestety nie potrafimy doceniać, że firma jest świetna.

14.05.2018 10:51

BROWIN, zespół HR: Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat naszej firmy:-)
    Wowa

12.04.2018 09:29

Firma ma tak zaufanych pracowników że opowiadają jaki to chiński shit sprzedają. Brawo tylko więcej takich pracowników a firma upadnie.

14.05.2018 10:50

BROWIN, zespół HR: Zapewniamy, że opisana przez Pana sytuacja miała charakter incydentalny. Wielu naszych pracowników korzysta z firmowych produktów, bo łączy nas wspólna pasja! Sprzedajemy produkty, które testujemy najpierw na sobie. Wierzymy w nie, dlatego są w naszej sprzedaży:-)
    Aplikantka

11.11.2017 13:11

Myslalam o tej firmie , ale ciagle szukaja pracownika do zakupow (usunięte przez administratora)
    coliber

22.02.2018 21:08

Jak wygląda praca w magazynie bo widzę ogłoszenie na lidera magazynu

23.02.2018 10:05

BROWIN, zespół HR: Dzień dobry. Tak, otworzyliśmy rekrutację na stanowisko Lidera Zmiany na Magazynie. Poszukujemy osób, które mają doświadczenie w pracy na magazynie i w zarządzaniu niewielkim zespołem, oraz, które są dyspozycyjne do pracy w systemie 3 zmianowym na okres sezonu. Jeżeli jest Pan zainteresowany, to zachęcamy do przesłania swojej aplikacji na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiamy.
    Tymon

04.01.2018 17:23

Słyszałem , że BROWIN to bardzo dobry pracodawca. Podpowiedzcie czy potrzebują pracowników?

05.01.2018 08:07

BROWIN, zespół HR: Dzień dobry. Bardzo się cieszymy z tak pochlebnej opinii na nasz temat. Obecnie prowadzimy kilka procesów rekrutacyjnych, np. do zespołu Eksportu i Zaopatrzenia. Jeśli byłby Pan zainteresowany, to zachęcam do śledzenia naszych ogłoszeń na portalu rekrutacyjnym i do wysłania swojej aplikacji. CV można również przesyłać bezpośrednio na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiamy.
    xy

10.06.2017 15:52

Nie polecam żadnemu pracownikowi zetknięcia się z tą firmą. Zastanówcie się kilka razy zanim podejmiecie decyzję podjęcia tam pracy. Najlepszym dowodem na to jest duża rotacja pracowników. Jeżeli firma jest ok to ludzie nie odchodzą.
    baya

31.05.2017 11:43

Co Wy piszecie za głupoty. To jest najlepsza firma na świecie. Atmosfera jest rodzinna, a nie korporacyjna. Wszyscy się wspierają i tworzą jeden zespół.

19.12.2016 10:22

Czarek

22.12.2016 11:10

Wiesz może jak wygląda z pracą na stanowisku przedstawiciela handlowego? Jakie zarobki, atmosfera, wolne stanowiska?
    cc

16.12.2016 15:17

a jaa atmosfera w laboratorium? /Polecacie próować starac sie o posade laboranta?
    Hej

18.10.2016 18:57

A jak jest w zakupach na stanowisku produkt managera?
    monek

17.10.2016 15:46

Specjalista ds. Obsługi Klienta w Dziale Eksportu jest u nich potrzebny, nie wiem tylko jakie stawki tak na start tam oferują, czy też są ciekawe.
    Jędrzej

14.10.2016 15:34

No przez telefon to sie nic nie dowiesz, ogólnie warunkami jest umowa o prace po trzech miesiącach jeśli się wykażesz oczywiście, do tego dają z tego co wiem telefon służbowy i laptopa, fajna fucha jak masz dryk
    roko

14.10.2016 18:05

A o jakich progach zarobkowych dla PH tutaj mówimy. Osobiście nie interesuje mnie podstawa mniejsza niż 2.5k netto a realnie chciałbym zarabiać średnio na poziomie 3.5k - 4k netto Są to osiągalne wartości w tej firmie bo nie wiem cy warto się fatygować na spotkanie rekrutacyjne na którym usłyszę min krajową za podstawę
    Bodo

03.11.2016 22:14

Z tego co mi wiadomo praca na stanowisku przedstawiciela handlowego wiąże się z tym, że można zarobic tyle ile się sprzeda. Tak mawiają ze nie ma górnego poziomu zarobku na takich stanowiskach. Chyba ze w Browinie jest stała kwota bez względu na wyniki sprzedaży? To chyba nie miało by sensu na stanowisku PH bo nikt by się nie starał.
    kruk

14.10.2016 14:59

Cześć. Zdradzi ktoś jakie warunki oferują na stanowisku PH bo przez telefon nic nie chcieli zdradzić i nie wiem czy nie tracić czasu na rozmowę kwalifikacyjną. Interesuje mnie podstawa, o jakich realnych zarobkach z premią tutaj mówimy oraz czy samochód jest na użytek własny i ewentualnie jakie limity km prywatnie o ile istnieją. Pozdro.
    Zainteresowany

03.10.2016 15:37

Witajcie, widziałem że poszukują PH na teren śląska. Ktoś zna szczegóły? Czy może na innych terenach też będą rekrutacje? Interesuje mnie województwo mazowieckie. Czytałem wcześniejsze opinie, że praca stabilna na stanowisku PH w tej firmie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BROWIN?

Kontakt - BROWIN Sp. z o.o. sp.k.

Pryncypalna 129/141 93-373 Łódź

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy

gf

07.05.2016 12:42

@Max no w sumie to masz racje..podobnie jest pewnie z doświadczeniem tez jakies trzeba posiadac raczej
    Max

22.03.2016 10:41

No nie jest to w sumie jakaś tajemnicza rzecz, że trzeba mieć to wykształcenie, generalnie wydaje mi się to dość oczywistą rzeczą i dość odpowiedzialną z ich strony
    arajdo

11.03.2016 19:06

Przede wszystkim musisz posiadać wykształcenie wyższe, najlepiej techniczne @56y7. A tak poza tym to podobno wymagają 3 lat doświadczenia na podobnym stanowisku.
    56y7

07.03.2016 19:52

hej hej no ja czekam wlasnie az wstwia jakies nowe foerty pracy na przylk;ad na stanowisko iznyniiera produktu trzzeba meic odpowiednie wyksztalcenie na pewno
    hejo

05.03.2016 17:28

Raczej potencjalni klienci są zadowoleni z tego co są w stanie zaoferować @damen. Zobacz, że ich produkty z dziedziny piwowarstwa są na wysokim poziomie, a wiadomo czy są jeszcze jakie oferty pracy? Dzięki za odpowiedź
    damen

22.02.2016 20:39

Maja kilkanasice różnych produktów do zaoferowani z różnych produktów, bo specjalizują się w dziediznie winiarstwa, przetwórstwa, piwowarstwa, urządzen pomiarowych oraz akcesoriów ogrodniczych, działąją nieprzerwalnie od 1972 roku na rynku,
    Jajx

16.02.2016 21:32

Dokładnie. Dobrych pracowników się trzyma przy sobie, bo bardzo ciężko takich znaleźć obecnie na rynku, więc nikt się ich nie pozbywa od tak. W dodatku w Biowin nie ma dużej rotacji. Aktualnie widzę tylko jedną ofertę na grafika kreatywnego, gdzie wymagają wykształcenia wyższego najlepiej jakaś grafika czy kierunek podobny. I trzeba mieć doświadczenie na podobnym stanowisku.
    damen

02.12.2015 21:14

ale nikt nie pisal ze maja zatrudniac nowych lub wymieniac starych przedstwicieli handlowych, jezeli sa skuteczni i dobrze pracuja to po co by tak szef robil.
    dj

29.11.2015 14:10

Przedstawiciele pracuja od lat Ci sami i nic się nie zapowiada aby ktoś zmieniał prace
    tadek

18.11.2015 20:11

No własnie, konkurencyjne wynagrodzenie mówi tyle co nic, może jakieś widełki ktoś zna albo chociaż cyfre z przodu. Pytanie tez co jest w socjalu?
    maja

16.11.2015 16:58

co to znaczy, że oferuja konkurencyjne wynagrodzenie? w takim razie średnia w firmie powinna być 3000 zł.
    foka

14.11.2015 13:56

@arlekin moge ci na pewno powiedziec jak to w Biowin jako pracownik biura obslugi klienta.. a wiec oferuja konkurencyjne wynagrodzenie. rozwój i szkolenia, czy pracę w stabilnej, rozwijającej się firmie w młodym, kreatywnym zespole, wiec brzmi to niezle, jedyne czego nie wiem jak tam z umowami ale tak to cala oferta wydaje sie wporzo, wiec mysle ze na twoim stanowisku tez bdzie dobrze

05.11.2015 08:33

Źle nie jest ale jak się chce tam zarobić to niestety trzeba (usunięte przez administratora) jak wszędzie, wiadomo pracownik ukraiński jest tańszy choć moim zdaniem w biowin każdy zarabia tak samo. Do tego mają oferty pracy w Łodzi ale jak ktoś szuka pracy siedzącej to niech poszuka jako nauczyciel http://preply.com/pl/lodz/oferty-pracy-dla-nauczycieli-języka-ukraińskiego
    arlekin

20.10.2015 21:26

Witam wszystkich, chciałbym zapytać, czy może jest na forum jakaś życzliwa dusza i doradziłaby mi, czy warto zainteresować się stanowiskiem pracownika salonu sprzedaży w Biowin. Bardzo prosiłbym o krótką informację, czy warto starac się o pracę, czy pensja jest na czas, jak tu z atmosferą i tego typu rzeczy. Pozdrawiam.
    ph

25.08.2015 11:48

Jak wygląda praca PH w firmie Biowin/Browin?
    Bronzu

28.07.2015 21:11

Mogę też wypowiedzieć się na temat termometrów tej firmy. Faktycznie może się zdarzyć, że wyblakną nie tylko ciecz ale również skala. Kupowałem termometr w jednym ze sklepów mniejszej popularnej francuskiej sieci w którym można dostać bardzo szeroki asortyment Biowinu (termometr rurkowy przyklejany modelu nie pamiętam). Pracownik poinformował mnie, że termometr nie może wisieć na słońcu bo nie ma mocnych jak świeci na niego słońce przez pół dnia to wyblaknie. Z resztą na opakowaniu też była taka informacja. Wątpię żeby termometry innych producentów wytrzymały taki sprawdzian. Za to muszę pochwalić Biowin bo termometry są produkcji POLSKIEJ!!! w przeciwieństwie do innych firm które importują takie termometry z ChRL. A ja wspieram polskie firmy z polskim kapitałem i polskimi produktami.
    gogz

21.07.2015 17:13

Może jednak lepiej by było gdybyś do nich przedzwonił albo wysłał maila. Bo listownie to nigdy nie wiadomo. A jeśli chodzi o ich produkty to raczej nie ma z nimi problemów, nie słyszałem przynajmniej, żeby było więcej takich problemów, nie wiem jak z zatrudnieniem, no ale zarobki raczej do najwyższych nie należą.
    kandydat

17.04.2015 00:31

Witam. Może ktoś by się podzielił opinią jak wygląda praca jako PH w tej firmie? Jakie warunki, zarobki? Widać firma rozwojowa, mają dużo ciekawych produktów i rozpoznawalną markę (przynajmniej wśród wtajemniczonych w domowe wyroby różnego typu). Chętnie wystartowałbym na stanowisko PH, ale nie ma żadnych ofert pracy. Widzę u mnie na terenie że chyba flote wymienili bo PH jeździ nowym autem. I od kilku lat ten sam gość. Chyba musi być dobrze skoro tyle lat się trzyma. Macie jakieś info o pracy u nich?
    Johnny

24.04.2015 11:14

Hehe to chyba jest nas dwóch :) Mam takie same spostrzeżenia zarówno co do firmy jak i przedstawiciela. Też ten sam koleś od kilku lat i ma nowy samochód. Chyba że jesteśmy z tego samego terenu (pomorskie)?
    kandydat

28.04.2015 22:13

Nie. Ja z okolic Wrocka. Ale dzięki za info. To daje pogląd na firmę i pracę u nich na takim stanowisku bo widzę, że opinie różne. Ale to pewnie jak wszędzie. Może będę miał możliwość kiedyś się przekonać... Pozdro i powodzenia
    niko

20.03.2015 04:19

Trochę czytałem o tej firmie i wydaje mi się być ciekawa. Produkują przeróżne akcesoria do domowego wyrobu między innymi: wina, piwa oraz innych alkoholi. Poza tym również do przetoworów i wędlin. Interesują mnie tego typu sprawy i chciałbym się bliżej zakręcić koło tego tematu. Macie jakieś info na temat pracy w BIOWIN ?
    cvccc

13.12.2014 16:42

a na umowe o prace nie zatrudniaja tyko tzw smieciowe dlaczego? Komu będzie podlegał pracownik, który zostanie przyjęty na to stanowisko? Co powinienem wiedzieć o pracy na tym stanowisku w tej firmie? jak jest z atmosferą w pracy da sie pracować bez problemów? z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie.

Zostaw merytoryczną opinię o BROWIN Sp. z o.o. sp.k.