4.5/5

Co nas wyróżnia?

• Ciechanów

5. Opinie o Semisul

Opinie o Semisul Warszawa

Nie przegap nowości o Semisul!

Bolo

31.05.2023 17:28

Czy jest jeszcze rekrutacja na projekt do Szwecji dla monterów tras kablowych lub trwa rekrutacja na jakiś inny projekt dla monterów? Bardzo proszę o jakieś info, dzięki.

01.06.2023 14:13

Dzień dobry, rekrutacja do Szwecji na Monterów Tras Kablowych trwa cyklicznie i co jakiś czas dosyłamy Pracowników. Dlatego zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z Działem Rekrutacji i wysłania CV [email protected] Pozdrawiamy Semisul Poland

16.05.2023 14:36

Czy projekt w Belgii już ruszył ? Jaki jest przybliżony termin realizacji, czekam na jakikolwiek kontakt od firmy już od paru miesięcy i nic.

16.05.2023 15:17

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszym projektem w Belgii. Istotnie rozpoczęcie tego projektu w pełnym zakresie, od kilku miesięcy ulega przesunięciom. Będziemy Państwa informować jak tylko otrzymamy potwierdzoną datę i stanowiska. Pozdrawiamy Semisul Poland
    Kot

15.05.2023 20:25

Czy jadąc kolejny raz czyli jak firma mnie już zna to łatwiej się dostać na inne wyjazdy czy regularnie pracować na jednym tylko jakby złaszając gotowość do wyjazdu?

16.05.2023 09:07

Dzień dobry, faktycznie dla osób z doświadczeniem na naszych projektach jest ofert więcej - gdyż Klient czasami zaznacza, że wymaga osób z konkretnym doświadczeniem. Oczywiście są też projekty na których takiego wymogu nie ma. Zawsze zapraszamy do składania CV. W razie dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu, Pozdrawiamy Semisul Poland
    Olga

06.05.2023 16:20

Mój mąż szuka pracy jako elektryk. Na stronie firmy jest dostępne ogłoszenie na wyjazd do Szwecji. Na jaki okres czasu byłaby praca na tym stanowisku? Czy firma zapewnia dojazd i zakwaterowanie w miejscu pracy?
    Flash

10.05.2023 11:49

czyli na ile dni to 200h się mniej wiecej rozkłada?

10.05.2023 12:10

Dzień dobry, widzimy że jest dużo pytań dotyczących liczby godzin na projektach, więc wyjaśniamy. Nasz oferty dotyczą dwóch rodzajów projektów: przemysłu ciężkiego i projektów magazynowych. Wspomniane 200 h dotyczy okresu 1 m-ca i odnosi się to do projektów przemysłowych (tj. rafinerie, elektrownie, zakłady chemiczne), Na projektach magazynowych - liczba godzin w miesiącu to ok. 180. W sytuacji dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z Działem Rekrutacji. Pozdrawiamy Semisul Poland,
    Flash

02.05.2023 17:24

jak długie są kontrakty, czy są jakieś zjazdy w międzyczasie?
    Stanley

14.03.2023 22:10

W ogłoszeniu piszę że mile widziany angielski komunikatywny. Miło widziany to nie obowiązkowy, czy kompletnie nic nie mówiąc można wyjechać i dać sobie rade?
    soul

31.03.2023 13:59

sadze ze tak, poczytaj forum tez chyba pisali ze nie wszedzie jest potrzebny jezyk ;)
    vans

02.05.2023 06:33

pewnie tak, ja w miarę umiem język, ale tak na prawdę na miejscu się nauczyłem dużo
    Danuta

18.04.2023 01:07

Na czym polega ta praca jako robotnik magazynowy, kto wie? Wiem tylko, że było ogłoszenie takie, tylko jeszcze wtedy nie szukałam pilnie pracy, teraz to się zmieniło. Przyjmą jeszcze? Dużo trzeba podnosić, co z uprawnieniami na wózki, trzeba mieć?
    ciekaw

19.04.2023 16:07

na różne kraje? tzn. jakie?
    faro

24.04.2023 15:09

coś czuje, że najbardziej konkretne info to od nich dostaniesz bezpośrednio jak się skontaktujesz
    czarek

20.04.2023 17:23

Jak jest w ogłoszeniu 'różne lokalizacje' to o jakich konkretnie miejscach mowa?
    czarek

21.04.2023 11:03

a jak jest np. Goteborg i są ogłoszenia na róźne stanowiska, to rozumiem że to jedna firma?
    faro

24.04.2023 15:08

a do jakich krajów można z wami jechać do pracy?
    wiktusz

03.04.2023 09:05

Ktoś ma jakieś porównanie między agencjami? Nie byłem jeszcze nigdy, nie wiem czy się nimi interesować czy nie warto.
    komosa

14.04.2023 09:17

dobra, to jedno jest jasne, a jeszcze druga sprawa jak jadę z koleżanką to rozumiem, że będziemy w jednym pokoju czy mogą nas rozdzielić, trzeba to jakoś z wami wcześniej ustalić??

14.04.2023 09:37

Dzień dobry, według naszych standardów Panowie i Panie kwaterowani są oddzielnie. Zapraszamy do kontaktu w razie dodatkowych pytań. Pozdrawiamy Semisul Poland

12.04.2023 14:16

Czy prawdą jest ze kontrakt w Belgii ma ruszyć w maju, czy to tylko jakaś "kaczka" ?!

12.04.2023 14:29

Dzień dobry, rozpoczęcie kontraktu w Belgii istotnie się przesuwa. Czasami tak się dzieje z projektami, że ze względów operacyjnych data startowa jest przekładan. W związku z dużym zainteresowaniem tym projektem, z pewnością będziemy szeroko komunikować datę rozpoczęcia jak tylko zostanie potwierdzona. W razie dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu z Działem Rekrutacji. Pozdrawiamy Semisul Poland,
    Zazu

06.04.2023 14:35

ma się opłacone ubezpieczenie w miejscu gdzie się jedzie na projekt?
    dodo ptak

07.04.2023 13:28

w sensie opieka prywatna czy ichniejsza publiczna?
    dodo ptak

07.04.2023 13:28

czy ubezpieczenie od wypadków?
    filozof

29.03.2023 20:12

Dziwna nazwa jak na agencję pracy muszę przyznać. Nie kojarzy się z wyjazdami za bardzo ale nie twierdzę że to minus.

19.03.2023 13:48

Czy to prawda, że kontrakt w Antwerpii jest odwołany?Przesunięty na inny dłuższy termin!
    raba

20.03.2023 11:44

bardzo by mi zależało.. tyle że wcześniej się nie zgłaszałem, więc nie wiem czy to jeszcze jest możliwe do ogarnięcia?

20.03.2023 12:45

Zapraszamy do wysłania CV na adres [email protected] Pozdrawiamy Semisul Poland
    Ślusarz-monter777

15.03.2023 09:17

Witam jak wygląda sprawa z ulgą abolicyjna czy trzeba płacic podatek dochodowy w Polsce? Jaka wygląda sprawa z umową?
    Seba

28.02.2023 13:05

Witam kto jedzie teraz na Francję na amazon na startup?
    Evo4

13.03.2023 11:35

ktoś był już na amazonie? jest tak ciężko jak mówią?
    jaro

01.03.2023 10:25

Wszystkim polecam z czystego serca współpracę z firmą Semisul ! Mieszkanie jak najbardziej dogodne i transport zawsze dograny jak potrzeba. Tak przy okazji, czy wiadomo już coś o wyjęździe na kontrakt do Belgii miał być na początku marca i cisza?
    ares

07.03.2023 09:47

a ilu osobowe są pokoje?
    ares

07.03.2023 09:49

dasz znać na jakim stanowisku pracowałeś? ogólnie do tej Belgii to jaka lokalizacja i robota ma być?

06.03.2023 08:51

Mam pytanie, czy wyjechał już ktoś z monterów na rafinerie do Antwerpii i czy mógłby powiedzieć co owarunkach mieszkaniowych i temat jest ogarąć

01.03.2023 09:40

Czy wiadomo coś odnośnie kontraktu w Antwerpii, czekam już dwa tygodnie na odpowiedź z biura. Nie da rady się do biura dodzwonić!?
    Jacek

17.02.2023 08:27

Są ogłoszenia o naborze do Antwerpii, czy wiadomo kiedy może nastąpić ewentualny wyjazd?
    Legoland

28.02.2023 10:32

nie powiedzieli ci jak sie rekrutowałeś?
    Legoland

28.02.2023 10:34

jest jeszcze nabór na to wgl?
    Staszek

22.02.2023 14:08

Widzę, że raczej pozytywne opinie, więc zastanawiam się nad wyjazdem, ale mam kilka pytań technicznych - po pierwsze po ile osób w jednym pomieszczeniu kwaterunek? to jednak dla mnie istotne czy wrzucają 10ciu chłopa do jednego pokoju, czy raczej jakimiś mniejszymi grupkami

22.02.2023 14:23

Na każdym projekcie, w standardzie wynajmujemy w pełni wyposażone mieszkania (kuchnia wyposażona tak aby można było przygotować posiłki). Pracownik jadąc na projekt musi wziąć tylko rzeczy osobiste. Każdorazowo staramy się również aby mieszkania posiadały internet. W razie dalszych pytań - zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy Semisul Poland
    Staszek

27.02.2023 09:20

A to elegancko, 2 osobowe to rozsądne rozmieszczenie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Semisul?

Kontakt - Semisul

Al. Niepodległości 18 02-653 Warszawa

Branża główna: Praca tymczasowa
    Krystian

09.12.2022 08:58

Witam wszystkich Jak wygląda sprawa ze zjazdami do Polski , Pracowałem w Dani i tam było 3/1 lub 6/2
    rico

13.02.2023 14:11

okej to tu trochę inaczej jest chyba z tego co zrozumiałem, ale w sumie bardziej odpowiada :)
    polo

24.02.2023 14:54

a to się tyczy wszystkich wyjazdów?
    Mc

15.02.2023 11:47

czesc, polecam wyjazd, fajnie wszystko było ogarnięte, kasa jest, doświadczenie jakieś nabyłem to będzie łatwiej znaleźć prace dalej. ogólnie spoko agencja
    mareczek

17.02.2023 10:48

A na jakim projekcie byłeś?
    mareczek

17.02.2023 10:49

Polecasz jakiś konkretny?
    Blue

31.01.2023 12:17

Praca Elektryk Przemysłowy w Szwecji - piszą, że angielski mile widziany, czyli zgaduję, że nie wykluczą mnie przez brak większych umiejetności w tym zakresie, ale powiedzcie szczerze, da radę w ogóle ze słabym angielskim to ogarnąć, czy nie ma się co pchać? Jakieś podstawy mam, tylko w sklepie bym się dogadał, ale żeby to był jakiś konkretny poziom to nie powiedziałbym, raczej pozostałości z nauki w szkole
    Blue

14.02.2023 17:12

Bardziej chodziło o kwestie typowo związane z pracą
    Mc

15.02.2023 11:51

da radę. ja ogólnie niezbyt umiałem sie dogadać na poczatku z obcymi ale przyszło jakoś z czasem powoli

01.02.2023 22:42

są jakieś wyjazdy dla osób bez doświadczenia czy celują tylko w wykwalifikowanych pracowników?

06.02.2023 15:04

no czytałem, pytam jak to w praktyce działa...

06.02.2023 15:05

ok, dzięki. to zaaplikuje tam w takim razie.
    Janek

16.01.2023 12:58

Witam, wyjazd na projekt w goteborg jako pomocnik jest możliwy w lutym ?
    felix

27.01.2023 12:55

a to prawda zgodzę się z tym
    felix

27.01.2023 12:57

no więc nie chce gasić iskierki nadziei ale może przełóż sobie wyjazd na trochę później żeby wszystko na spokojnie ogarnąć. chyba że już ci się udało
    Tukan

13.01.2023 13:59

Zdarzają się projekty poza Europą, czy jednak głównie rynek europejski?
    Brajan

20.01.2023 12:42

jest gdzieś konkretna lista krajów??
    odp

23.01.2023 18:05

Jakaś konkretna lista to nie chyba, ale po ogłoszeniach możesz sobie sprawdzić, jakie są kierunki
    Tomek

27.06.2022 19:02

Witam. Polecacie ta agencje ? Czy są godziny i ile na miesiąc wychodzi?? Pomoże ktoś ? Bo się zastanawiam nad wyjazdem .

10.01.2023 10:56

No ale nie można od nikogo oczekiwać, żeby ci odpowiadał

10.01.2023 10:57

Zawsze możesz zadzwonić się dopytać, nawet tutaj agencja odpowiada, więc nie powinno być problemem dowiedzenie się u źródła
    FG

26.11.2022 13:02

Czy pracownicy fizyczni i umysłowi są zakwaterowani razem, czy jest jakiś podział?

10.01.2023 10:53

Widzę, że inspektora BHP szukają, więc to już się chyba kwalifikuje, biorąc pod uwagę, że to praca z dokumentacją, kontrola i koordynacja

10.01.2023 10:54

Ale raczej w większości szukają fizoli, przynajmniej na ten moment, tak wynika z ofert
    semi

03.11.2022 15:48

mają jeszcze jakieś inne kierunki wyjazdowe niż z tych ofert, które mają na stronie?
    Tetsu

05.01.2023 18:08

Napisali przecież, że wszystko jest jak chodzi o ogólne wyposażenie mieszkań, tak, żebyś brał tylko osobiste najpotrzebniejsze przedmioty, więc żadnych garnków/patelni brać raczej nie musisz. chyba, że jaki ulubiony kubek, albo coś
    dori

09.01.2023 14:14

no też mi się tak wydaje, bez przesady żeby wozić ze sobą wszystko, no chyba że ktoś chce, to luz
    alex

02.01.2023 17:29

cześć, wie ktoś jakie papierki trzeba załatwić przed wyjazdem? jakieś ubezpieczenie, paszport, uda się ogarnąć w miesiąc wszystko?

03.01.2023 09:20

Dzień dobry, każdy Pracownik przed wyjazdem otrzymuje wszystkie informacje dotyczące formalnego i praktycznego przygotowania. Zapraszamy do kontaktu, pozdrawiamy Semisul Poland
    alex

03.01.2023 14:31

dzięki, nie wybrałem jeszcze konkretnej oferty i dlatego najpierw chciałem się o takie formalności dopytać :)
    Zainteresowany

06.12.2022 09:09

Witam, co kryje się pod pojęciem umowa agencyjna? Bo jeśli to praca na własnej działalności to stawka nie powala.

21.12.2022 11:01

Dzień dobry, podpisywany jest kontrakt z naszą Agencją, w oparciu o który kierowany jest Pracownik do pracy pod Kierownictwem firmy prowadzącej projekt. W sytuacji dodatkowych pytań, zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy Semisul Poland
    hao

28.12.2022 15:23

no i widzicie, wszystko wyjaśnione :)
    .com

30.11.2022 10:42

jakie kwatery w Szwecji? na poziomie?
    obelix

19.12.2022 15:30

a jak jedziecie np. we 3 to mieszkacie w tym samym miejscu czy może się zdarzyć, że każdy będzie gdzieś indziej?
    Yun

20.12.2022 13:43

Szwecja zawsze na poziomie
    SE

15.11.2022 15:28

był ktoś w Goteborgu w Szwecji jako elektryk przemysłowy / pomocnik? zadowoleni jesteście? jak z językiem?
    hejdo

01.12.2022 14:58

Oo to jeszcze lepiej, dzięki i również pozdro!
    szysz

02.12.2022 09:57

pierwszy to typowa rozmowa doświadczenie, umiejętności, takie rozpoznanie bym powiedział, a reszta to już tak jak mówiłem w zależności od stanowiska... nie wiem na co się rekrutujesz więc nie pomogę dalej
    piotr

03.11.2022 09:17

orientujecie się jak wyglada tutaj rekrutacja? jakoś sprawdzają doświadczenie umiejętności czy tylko wykazujecie doświadczenie w cv?
    noo

29.11.2022 11:49

uhuhu nawet pracowdawca udziela odpowiedzi profeska
    Elegant

30.11.2022 13:49

Sluchaj- powazna firma, powazne sprawy
    zainteresowany

10.05.2022 22:29

Witam czy opcja dla kobiet tez jest?
    Zibi

11.08.2022 14:33

Ale jeśli spełnia się podane kryteria i ma odpowiednie papiery, to pewnie czemu nie
    szufla

08.11.2022 15:43

jezeli masz mocne referencje to smialo mysle
    Henry

17.10.2022 14:57

Witam, jestem elektrykiem z 10 letnim doświadczeniem, gdzie warto pojechać, bo widzę oferty w Szewcji, Belgii i na Węgrzech, ktoś był i mógłby coś doradzić?

07.11.2022 15:42

Praca ogólnie jak dla mnie spoko, nie muszę się przejmować wszystkim dookoła, przyjeżdżam zarobić a potem wrócić do domu. mamy zapewniony transport na projekt z Polskim, jeśli chodzi o mieszkania to są pokoje czasem jedno osobowe czasem dwu, też zależy z kim trafisz do pokoju ale można sie zawsze dogadać

07.11.2022 15:43

no i jeszcze zapomniałem dopisać, że przejazd do pracy jak i z powrotem masz ogarnięty więc spoko. ogólnie ja jestem zadowolonyn
    Informacja

24.10.2022 15:43

A ja chciałem się zorientować jak wygląda praca w biurze, jakie są godziny pracy, przyjęcia ogólnie informacje z tym związane ?
    biu

26.10.2022 15:42

9 do 17, chyba że coś się pozmieniało

28.10.2022 10:05

teraz do biura też nie widziałem przyjęć ale jak ogólnie interesuje Cię praca to bym zajrzał na ich strone i zakładkę dla kandydata czy coś takiego... tam pojawiają się również oferty, ewentualnie napisał bym maila

06.10.2022 15:20

jak tu jest z kontaktem z koordynatorem, nie ma problemu, żeby się z nim skontaktować w razie czego?

11.10.2022 20:01

no okej, ale dostaje się do niego numer czy coś, czy jakoś przez biuro zawsze się trzeba kontaktować?

11.10.2022 20:02

już niestety miałem takie sytuacje w innej agencji, że niby koordynator był, a zero odzewu od niego jak coś sie działo, to też sie wole upewnić tym razem
    stef

09.09.2022 16:02

kojarzycie moze lokalizacje na robotnika magazynowego? bo zaznaczone tylko, że różne
    xero

10.10.2022 16:56

Z ciekawości pytam, nie złośliwie, ani nic
    Xero

10.10.2022 17:00

Do wcześniejszych, czyli jakich tak w ogóle?
    Hermiona

01.08.2022 11:36

W jakich godzinach jest czynne biuro?

29.09.2022 15:36

Dzień dobry; długość procesu rekrutacji jest zależna od rodzaju projektu i lokalizacji, natomiast zwykle trwa około tygodnia. Przez cały czas pozostajemy w kontakcie z kandydatami zapewniając im odpowiedni zakres informacji w formie mailowej i telefonicznej. Pozdrawiamy, Semisul Poland

06.10.2022 15:21

czyli wszystkie umowy też przez internet podsyłacie?

Zostaw merytoryczną opinię o Semisul