Van Doorn International Fruit B.V.

Deil

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 54 ocen.

Opinie o Van Doorn International Fruit B.V.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Doorn International Fruit B.V.

Your nightmare faggot

Ludzie tam to sami nieudacznicy, zawistni i ogolnie bajko pisarze. Wiedza wiecej o Tobie niz Ty sam, praca ogolnie dla przedszkolakow ale z tymi ludzi latwo dostac deprechy, najgorzej oczywiscie na truskawce nie pozdrawiam, mam nadzieje ze te papugi pozdychaja. Aha i co najwazniejsze robisz tylko 74 tygodnie potem polroczna pauza.. elo (usunięte przez administratora) te (usunięte przez administratora)

Ona

Ludzie którzy tam pracują to najgorsze bydło na jakie można trafić! Nie polecam tej firmy bo można tam się wykończyć psychicznie. Baska blondynka szczurowaty leb pamiętam Cię nie dziwie się że jesteś starą panną, bardziej niedorabanego człowieka to nie znam! Na szczęście jestem przekonana że wszystko do człowieka wraca! I Ci którzy pracują tam po pare lat i tępią nowych pracowników odpokutuja za to. Bagnooooo i tyle!

Iwona

@Alex van na jakim stanowisku pracujesz w Van Doorn International Fruit B.V.? Na jakie warunki pracy można liczyć? Czy polecasz pracę w tej firmie? Co najbardziej podoba Ci się w pracy? A może coś byś zmienił? Jeśli tak to powiedz co dokładnie.

Alex van

Żadnych dowodów nie zabierają ludzie tacy tu pszyjezdzaja że firma płaci za transport do Holandi tym którzy kasy nie mają wiadomo że muszą oddać firmie kasę za transport dlatego już na wstępie widać jacy ludzie tu przyjeżdżają przez weekend dadzą w palnik i w poniedziałek do pracy nie idą firma zależy od humoru albo dadzą ci szanse albo nie a to wszystko chodzi o ludzi którzy nie tylko na tak zwany koszt firmy przyjeżdżają tylko ogólnie.

zdzisława

ja zdecydowanie polecam, jak poprzednik również spotkało mnie wielkie zdziwienie co do róznicy pośrednictw pracy na terenie Holandii. W VDU jest praca wporzadku, mieszkania ok, i pieniadze na czas, polecam

raki78

Mi się podobało, w porównianiu z inną firmą z nad morza to poprostu przepaść . Sądzę że każdy musi spróbować i wyrazić swoje zdanie a nie sugerować się tym co słyszał czy tutaj wyczytał od hejterów ! mam nadzieje że wrócę , hehe !

Noenoe

Po 3)Kary jakie zostały wprowadzone w VDU Uitzendbureau są TYLKO i wyłącznie za nie utrzymywanie czystości, a pieniądze jakie są odtrącane od wszystkich mieszkańców jednakowo zostają przeznaczone na firmy sprzątające. Bo ileż można upominać i alarmować o utrzymywanie czystości na bierząco. W innych firmach tego typu rozwiązanie istnieje od dawien dawna i co najważniejsze przynosiło i w dalszym ciągu przynosi rezultat . Tylko ? A kara za zjazd do polski ? Nie wyplacanie pieniedzy do tego Kara za zgubienie klucza, karty i innych rzeczy Z tą czystością to sie nie posr**cie talerzyka z ciasteczkami w pokoju zostawic nie mozna bo zaraz syf !!!! Poj*by

Iwona

@nina80rozumiem, że jesteś zadowolona z pracy w Van Doorn International Fruit B.V. i emocjonalnie wpływają na Ciebie negatywne komentarze, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Wątek ten jest miejscem do wyrażenia swojej opinii na temat firmy jako pracodawcy. Nie służy jako platforma na obrażenie innych użytkowników wątku. Jeśli się z nimi nie zgadzasz, opisz jak praca w firmie wygląda z Twojej perspektywy. Będzie to o wiele bardziej skutecznie i pomocne dla osób szukających informacji o firmie jako pracodawcy.

lukasz

zapomnialem o ocenie 4 gwiazdki

lukasz

Ludzie ( jak wszedzie ) rozni , ale zlego slowa powiedziec nie mozna a najwazniejsze ze praca mieszkania ok i pieniadze na czas , Polecam

Iwona

@sysuniaco masz na myśli mówiąc, że koordynatorzy nie szanują pracowników? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wyglądała praca w firmie oraz na co trzeba być gotowym podczas wyjazdu za granicę do pracy?

sysunia

Pracowałem w VDU 2 lata może koordynatorzy nie szanują innych wiele wyolbrzymiaja do Berta wszystko ma swoją stronę najlepiej przyciągają Bert zero szacunku do ludzi mieszkania całkiem w dobrych warunkach jak na biura holenderskie a praca w zależności gdzie sie trafi i jakie ma się chęci do pracy

Grzegorz89

Ja bym był zainteresowany praca na fruitmasters. Najlepiej na grootpack. Czy istnieje taka możliwość

Iwona

A jak obecnie wygląda praca w Van Doorn International Fruit B.V.? Chętnie dowiemy się więcej na temat aktualnych warunków zatrudnienia w firmie. Na co mogą liczyć pracownicy?

robak

Odradzam!!! Byłem pracownikiem przez 4 lata. Siedziałem w Holandii cały czas, byłem na każde zawołanie. Rezygnowałem z częstych zjazdów do Polski żeby się nie narazić, chciałem mieć cały czas pracę i stały dochód. Byłem oddanym pracownikiem ale niestety bez wzajemności. Van Doorn nie szanuje ludzi którzy uczciwie pracują. Coraz więcej jest ludzi którzy są odporni na wszystko tzn PATOLOGIA!!! Nie przeszkadza im brud na mieszkaniu, sprowadzanie Turasów na mieszkanie i uprawianie seksu na salonie. Normalnych ludzi w tej firmie jest coraz mniej. Ale to wina biura które ma to zupełnie gdzieś!! Wykonałem 4 telefony z prośbą o przeniesienie ale niestety jak się coś nie podoba to do Polski. Taka rozmowa z koordynatorem. No i kary za wszystko. Jak się coś wydarzy w domu: czyjaś śmierć czy wypadek najbliższych to ich to nie obchodzi. Nie masz prawa zjechać do Polski bo inaczej zabiorą Ci część wypłaty. Mają ludzi za nic. Przykre ale prawdziwe :-(

Robert

Van door jest to najgorsza Agencja pracy jaką znam zero szacunku do człowieka tylko wyzysk się dla nich liczy zero pomocy kontrolę kary pieniężne dają za byle co bezprawnie ! Zdecydowanie odradzam tę Agencje np ostatnio w pracy na Fruitmasters był szantaż że jak na swieta chcesz jechać do PL to cie wywala z roboty masakra jakaś pozatym cały ten fruit masters to jakiś dramat Praca całkiem ok ale ludzie Polacy Liniowi szukają co chwile plotek nie szanują Polaków to prawda że Polak polaka za granicą wydyma najgorsza atmosfera jaka panuje tam to z tego co wiem truskawki i grodpak omijanie z daleka

Gocha

Kary są też za to ze przedwcześnie wyjeżdżasz do Polski. Żadne biuro nie ma prawa skasować cała wypłatę za karę tak jak praktykuje to vdu. Bezprawnie z reszta

leos

link mi cos nie dziala

Kropek

UWAGA! pod tym adresem możecie w języku polskim zgłosić do inspekcji pracy to biuro ! https://fd8.formdesk.com/arbeidsinspectie/Zawiadomienie

Balasting juz jedzie!

o widać ze nie tylko ja sie domyśliłem ze tamten komentarz napisał JANUSZ ! A Janusz to osoba ktora siedzi sobie w Polsce i nakręca ludzi aby przyjechli do Van Doorna, ściemnia im, obiecuje itd byle by tylko ktoś przyjechał. Na ta firmę koniecznie musi wejść Balasting i inne urzędy w Holandii, to jest dopiero syf i oszustwo.

do menageruuufff

ciekawe czy jest ktos kto wie ze przed 2008 van doorn pobieral pieniadze za ubezpieczenie mimo tego ze nikt nie byl ubezpieczony? osobiscie sprawdzone w Holland Zorg posiadam wydruk ze wszystkich lat. Kombinatorstwo na kazdym kroku. Ci ktorzy maja wiecej oleju w glowie dawno opuscili ten zascianek i zyja na pelnych prawach tak samo jak holendrzy. Wiele spraw jest tuszowanych i tlumaczonych tym ze jestescie polakami. Nie prawda! Boja sie ze wszystkie machlojki wyjda na jaw !!! Nie polecam a nawet odradzam-chociazby dlatego ze musisz miec konskie zdrowie zeby zarobic. W przeciwnym razie siedzisz w mieszkaniu wielkosci mojej obecnej sypialni i czekasz za friko az laskawie dadza prace. jesli bedziesz potulny to i owszem zarobisz ale po latach wiem ze n ie warto. Van doorn zascianek i niewola!

Do menageruuuufff
@Pracownik VDU 30.11.2016 12:09
Każda osoba pracująca w firmie VDU zawsze była ubezpieczona !!! Jeśli potrzebujesz dowodów zapraszamy do biura VDU. Odradza...

Dowód można zdobyć tylko w Holland Zorg i porównać z przepracowanymi latami. Tak się składa że jedno z drugim się nie zgadza. Bo to juz mam zrobione.I skąd możesz wiedzieć czy wszyscy byli ubezpieczeni skoro ciebie Synu jeszcze nie było w tym VDU.

Pracownik VDU
@Do menageruuuufff 10.12.2016 08:07
Dowód można zdobyć tylko w Holland Zorg i porównać z przepracowanymi latami. Tak się składa że jedno z drugim się nie zgadza. B...

Chłopcze nie jestem twoim synem, po za tym pojedz do nich do biura skoro jesteś tak dobrze poinformowany to pewnie wiesz gdzie maja biuro, wtedy przedłożysz swoje insynuacje i się dowiesz że wprowadzasz ludzi w błąd wypisując tutaj te głupoty ... " bo to już mam zrobione " ??? czyli co chcesz aby wszyscy uwierzyli że Holland Zorg ( jedna z największych ubezpieczalni w Europie ) od tak byle komu udzielała informacji czy w danej firmie , dana liczba w danych latach miała ubezpieczenie ... buahaaha !!! Rozpierd... mnie głupota ludzka !!! w ogóle uczepiłeś się tego ubezpieczenia jak rzep psiego ogona, bo nie masz już co pisać ..., a gdzie info dotyczące tych machlojek i tuszowanych spraw ? Powiem ci kim jesteś, osobą która parnaście lat temu wyrwała się na szwabowski paszport z jakiejś zabitej dechami dziury do pracy za granice, przez lata pracowałeś w ich firmie z zachwyceniem a gdy uznałeś że pora zostać pseudo holendrem uznałeś że wszyscy ci się podporządkują ... Ludzie potrafią tylko krytykować ale powiedzieć coś dobrego to już nie... Pozdro

ftj

@As no to co w tym zlego? przecież to sa na prawde dobre zarobki dużo ludzi wydaje mi się ze chciałoby tyle zarabiać a zarabiają o wiele mniej przeciez

Pracownik VDU

Witam wszystkich odwiedzających ten serwis. Na początku dodam iż jestem pracownikiem VDU od prawie 10 lat. To co napisze poniżej będzie podsumowaniem powyższych opini oraz nauczką dla osób wystawiających nowe . Nie ma idealnej firmy , osoby które wystawiają komentarze typu " nie polecam , porażka, totalne dno itd " najprawdopodobniej nigdy nie były w innych firmach . Jestem osobą obiektywną , mam tysiące kontaktów, informacji od ludzi " Polaków " pracujących za granicą. Sytuacje oraz odczucia osób pracujących za granicami naszego kraju są różne ( ile osób na obczyżnie tyle opini o ich miejscach pracy ). Każda firma ma swoje plusy i minusy, lecz wiem i jestem tego w 100% przekonany że Firma VDU ma dużo więcej plusów niż minusów a każdemu nie da się wygodzić, osoby które PRACUJĄC chcą zarobić trafiły pod dobry adres. Apropo zarobków : ( dla osób wypisujących głupoty o ich stawkach itd ), na terenie całej Holandii obowiązują różne stawki godzinowe, zależne od wieku oraz pracy jaką pracownik wykonuje. W chwili obecnej istniją dziesiątki sektorów, dzilących maksymalną stawkę godzinową w zależności od rodzaju pracy jaką się wykonuje. Bariera stawek godzinowych zamyka się wraz z ukonćzeniem 23 roku życia w całej NL. Zakwaterowanie : W firmie VDU zakwaterowanie oceniam na dość wyskokim poziomie ponieważ wszystkie mieszkania, domy, apartamenty i ich ilość mieszkańców jest stale kontrolowana przez komisje , chociaż by ubiegła z sieci sklepów AlbertHeijn. Jestem pełen podziwu czytając kometarze osób które piszą iż w VDU mieszka 5 osób w jednym pokoju bez względu na płęć i ich prywatność na którą każdy z nas zasługuje. Ilość osób w pokojach ( w całej firmie, na kazdym z mieszkan to 2 lub 4 osoby ) , które VDU przestrzega bardzo ściśle a ich liczba jeszcze nigdy nie przekroczyła dopuszczalna normę na dany metraż w mieszkaniu. Jeszcze słowo dlaczego ocena na dość wysokim poziomie, bo jak inaczej ocenić : Polską telewizję, internet , pełne wyposażenie mieszkań i ich odswieżanie średnio co 2 -3 lata?! Podsumowując, dziękuję i jestem bardzo wdzięczny iż jestem jednym z pracowników tej firmy ponieważ od samego początku czułem i nadal czuję iż mogę na nią liczyć , a prace i możliwość powrotu do Holandii miałem za każdym razem. Pozdrawiam Wszystkich czytelników.

Noenoe
@Janusz 01.12.2016 11:26
Na początku mojej opinii chciałbym aby wszyscy , którzy już coś w tym temacie napisali lub będą chcieli oznajmić aby choć raz w...

"Bo ileż można upominać i alarmować o utrzymywanie czystości na bierząco " tak jak sie stanie na 9 tiel w progu kuchni i mowi ze obite kafelki ze starosci to jest syf i wystawia sie wszystkie srodki czystosci i odkurzac to faktycznie trzeba kare wjeba*

Paweł
@VDU 30.11.2016 12:34
Wladziu nasz drogi kochany ... wiec bardzo ci dziekujemy ze pamietasz i potwierdzasz na tym forum aspekt dotyczoacy kontroli w...

No no jedna polka w lodowce to znanowczo za mało a by wystraczylo kupić duże lodówki a nie takie male i by było wszystko ok,a po za tym podobno nie płacie za ostani tydzen pracy przed zjadem do Polski na urlop czy na na stały zjazd

Pikachu

Nic dodać nic ująć wyzyskiwacze,śmieją się prosto w twarz z jakim kolwiek problemem.Wielką jedną farsa trzeba prosić się o wszystko.

prymas

A jak wyglada praca na produkcji??

stella

Dodam jeszcze że nie zna się ludzi z którymi się jeździ i niektórzy mówią głupie teksty typu :co byś zrobiła jak cię gdzieś wywiózł i chciał...(wiadomo co) Oczywiście nie wiesz nigdy jak idziesz do pracy i gdzie,dopiero koło 23 możesz się tego dowiedzieć. Ogólnie nie polecam tej firmy

S
@stella 30.12.2015 21:39
Dodam jeszcze że nie zna się ludzi z którymi się jeździ i niektórzy mówią głupie teksty typu :co byś zrobiła jak cię gdzieś wyw...

Ktoś się pode mnie podszyl bo nie znam innej osoby o takim imieniu. Co za swinia

Kropek

Zgadzam się ze wszystkimi co opisują to firmę negatywnie, bo to szczera prawda, osoby które powinny pomagać organizacyjnie , jak to same stwierdziły: "mają to w d*pie". Mieszkanka małe ale tłok jest spory, bo na 40 metrach kwadratowych jest około 10 osób i zawsze ma być czysto. Dają samochody osobom, które boją się jeździć, każą zbierać ludzi i wozić do pracy, mimo nawigacji danej przez firmę nie dają dokładnych adresów skąd ma się zabrać osoby i gdzie zawieść.

kajetan

zgadzam się z opnia poprzedników ta firma to dno i tez jej nie polecam, ludzi traktują jak szmaty i tanią siłę roboczą jak wogóle zobaczysz pieniądzę... nie mówiąć o warunkach mieszkalnych,małe mieszkanko i w nim 10 osób,,oczywiście w mieszkaniach ma być sterylnie bo jak nie oczywiście kary, potrafia nawet wejść i powyrzucać ubrania z szafek jeśli coś im się nie spodoba,,współpracownicy patrzą na ciebie jak na zło konieczne i tylko czekają by cię zgnoić, teoretyczni opiekunowie mają was gdzieś wiec nie polecam tej firmy Powodzenia

kajetan

zgadzam się z opnia poprzedników ta firma to dno i tez jej nie polecam, ludzi traktują jak szmaty i tanią siłę roboczą jak wogóle zobaczysz pieniądzę... nie mówiąć o warunkach mieszkalnych,małe mieszkanko i w nim 10 osób,,oczywiście w mieszkaniach ma być sterylnie bo jak nie oczywiście kary, potrafia nawet wejść i powyrzucać ubrania z szafek jeśli coś im się nie spodoba,,współpracownicy patrzą na ciebie jak na zło konieczne i tylko czekają by cię zgnoić, teoretyczni opiekunowie mają was gdzieś wiec nie polecam tej firmy Powodzenia

malina0090

Ta firma nie jest taka zła, kto chce pracować to pracę bedzię miał, jak ktoś się nie nadaje to proste, wywalaja do Pl. A co do godzin to bywa różnie bywa, że jest ich 60 a bywa że 25 i to nie zależy od nich. A jak chodzi o kase to odradzam jechać ludziom poniżej 22 roku życia, bo będą pracować jak inni a zarabiać o dużo mniej. Jak chodzi o ludzi to wszyscy są fałszywi, jak jechać to tylko do pracy a nie szukać przyjaciół bo dobrze na tym nie wyjdziecie. A co do Ewy to jest kobieta bardzo w porządku, a nie jej wina że musi robić to co jej powiedzą w biurze. Więc każdy ma inne zdanie. Pozdrawiam

calaprawda

To co napisał hejter jest w 100% prawdą i żadna nagonka. Wiem, bo doświadczyłam. Na początku jest szok, jak się przywyknie to da się wytrzymać te 8 tygodni. Jednak nie każdy ma szczęście do godzin. Ja miałam przyzwoite, a byli tacy co jak była posucha to pracowali po ok 10h w danym tygodniu. Jeżeli ktoś jedzie pierwszy raz, to może lepiej przez Van Doorna spróbować i zobaczyć. Można zawsze powiedzieć im, że chcę się 6 tyg. pracować a nie 8. Moi znajomi tak zrobili i ich puścili, i zapłacili za ostatni tydzień. Plus jest taki, że wyrobią Ci SOFI i złapiesz jakieś doświadczenie początkowe i generalnie zobaczysz jak to wygląda.

magda198x

Co do odwozenia innych pracownikow nie jest to za darmo. Za dodatkowe kursy placa.

Hejter VDU BV

Lipa: 1. 90 euro tygodniowo za mieszkanie, po 4 osoby wklitach 10m2 2. Dyzury na sprzatanie i kary po 50 euro, jesli nie jest wystarczajaca wysprzatane 3. Rozliczenia i maile administracyjne bez tlumaczena na j. polski, mimo, ze w biurze pracuja Polacy 4. O tym gdzie i czy w ogole pracujesz dowiadujesz sie dzien przed o ok. 20.00. Jesli masz nocke, to dowiadujesz sie o tym na 2,5 godziny przed. 5. Zdarz sie, ze dowalaja 2 zmiany w ciagu doby (wtedy dowiadujesz sie telefonicznie po pierwszej zmianie) 6. Niejasny system platnosci 7. Przelewy w czwartki za poprzedni tydzien, a czas minimalny to 8 tygodni, do tego musisz podpisac dokument, ze wracasz do Polski na 2 tygodnie przed, jesli zrezygnujesz wczesniej, nie dostaniesz wyplaty za ostatni tydzien. 8. Traktuja pracownikow jak mieso: nie wiedza ilu zatrudniaja, rzucaja z zakladu do zakladu 9. Osoby z prawem jazdy MUSZA odwozic innych pracownikow za darmo, nie mowiac juz o stracie czasu 10. Kroja na kazdym kroku: np. Ile kosztuje zagubienie darmowej karty do smieci? 75 euro! Pozdro600, nigdy wiecej

adek

co to za biuro ! co to w ogole ma byc ! brak składu i w ogole! w tygodniu robisz po 4-5H dziennie ;/ hajs za mieszkanie biora spory ;/ a warunki takie sobie ;/ w biurze Pani E. mogla by rowniez pracowac w sadzie idealnie by sie tam nadała :) odradzam nie polecam :)

uprzejma

Tak pieknie pani z biura opowiadala o firmir i w ogole!prztjechalam w ogole nic Ci noe wytlumacza nie pomoga nic komletenie rzucaja z roboty do roboty jebiesz jak pies nie masz czasu na nic nawet zeby ogarnac sprawy organizacji. Biuro tez sie nie kwapi do tego. Nie wiesz ile zarabiasz. . . I z dnia na dzien cie wyjebia.... Be pieniedY noczego co to (usunięte przez administratora) ma byc! Nikomu nie polecM tego biura tej robory i w ogole. Oni sami noe ogarniaja ile ludzi zatrudniaja i w ogole ! Po(usunięte przez administratora) im to. Maja czlowieka za smiecia doslowbie.FUCK OFF!

mycha

jestem z chłopakiem w tiel mamy zrobione po60godziny,zero kasy z dnia na dzień nas wyrzucili jeszcze dowody nam chcieli zabrać,postawisz się lecisz.coś zrobic teraz iść tutaj na policję w polsce jak wrócić?????

kate

Opisze jedna sytuacje : moja kolezanka przyjechala tu do pracy z chlopakiem. Majac 23 lata dostala stawke niepelnoletniej osoby. Trafila na mieszkanie gdzie w w tezech pokojach mieszkalo po 5 osob czyli szybko liczac razem 15 gdzie w jej pokoju oprocz jej chlopaka mieszkalo jeszcze trzech facetow zero prywatnosci, ani sie przebrac, ani nawet spokojnie spac bo nigdy nie wiadomo kazdy jeden mogl jej cos zrobic wiadomo jakie czasy tym bardziej ze dostali osobne lozka bo byly polowe w dodatku na jakims strychu drewnianym gdzie myszy pajeczyny itp nawet jednego mebla nie bylo wiec rzeczy trzeba bylo trzymac w walizkach, ogolnie smrod brod... Bylam widzialam masakra!!!! jak mozna tak ludzi traktowac. Mieszkam niedaleko wiec zaproponowalam zeby przeniesli sie do mnie ale mieszkanie na wlasna reke grozilo utrata pracy. Praca moze i nie byla ciezka bo praktycznie jej nie bylo siedzieli w domu i zastanawiali sie czy w ogole zarobia jakies pieniadze chodzac do roboty dwa lub trzy razy w tygodniu. Z biegiem czasu bylo troszke wiecej pracy i w koncu zaczelo sie cos dziac - do chwili gdy pewnego dnia jakis chyba wplywowy turek sie (usunięte przez moderatora) do kolezanki powiedzial ze zostaje na nadgodziny i ze ja osobiscie odwiezie do domu na szczescie ludzie ktorzy tez zostali na innej linii ja zabrali. Wrocila do domu gdzie czekal na nia jej facet (pracowali na inne zmiany) po czym oznajmil jej ze zostal zwolniony a ktos kto do niego dzwonil z ta wiadomoscia powiedzial ze po jego dziewczyne jutro do pracy przyjedzie ten wlasnie turas... Co to mialo (usunięte przez moderatora) byc ? Czy on chcial jej cos zrobic? mozna sobue dzis tylko zadawac to pytanie. Przestraszyla sie i nastepnego dnia zalatwiali transport do domu. Nie dostali nawet kasy za ostatnie dwa tygodnie gdzie wyplacane mieli co tydzien. A moze z gory bylo juz cos zaplanowane? Nigdy nie wiadomo takze uwazajcie dziewczyny podejrzana firma.

AGA

mrusiu - 2013-09-11 15:55:47 ogólnie pracowałam dla vandoorna 3 miesiace na fruitmastersie (truskawki) nadgodzin było od zalania dodatkowo wysyłali na inne zaklady,czesto gdy pracowało sie powyzej 10 godzin przywozili cieple posilki,tygodniowo okolo 47-52 godzin sie pracowało,praca nie była ciężka,generalnie jak ktoś sie zatrzymał i miał swoja sztele to żyć nie umierać ,zarobki spoko,można było żyć komfortowo,nie liczyć ,nie kalkulować, pozwolić sobie na przyjemności i przywieźć troche hajsu. fakt wiesci w vandornie szybko sie rozchodza bo to normalne bert i kejs wcale nie sa takimi burakami,ogólnie polecam,pozdrawiam fotosa -maskotki myjki. lepiej w vandoornie na salonach(rossum,meteren,texaco,tuil) niz z burakami w otto w bungalachMam pytanie jak sie zarejestrować w tym biurze van doorn?

Czarnaaa1991
@AGA 17.09.2013 21:00
mrusiu - 2013-09-11 15:55:47 ogólnie pracowałam dla vandoorna 3 miesiace na fruitmastersie (truskawki) nadgodzin było od zalan...

Witam proszę mi powiedzieć jakie są tam zarobki?

lololo

zgadzam sie w 100% ludzie tu są lizusami,(usunięte przez moderatora) wyzywa od najgorszych a sama jest prostaczką. gorsi sa polacy jako liniowi niz holendrzy. Kazdy kazdego obgaduje. bert to cwaniak, straszy ze gdy mieszkanie nie bedzie lśniło to wlepi kare 50euro od osoby na ekipe sprzatajaca. Problemy z odbiciem palca, czasem nie naliczaja godzin gdy zle sie odbijesz. Wrazenia jak z getta.Polaków biorą do najgorszej roboty a turasy szefują ;d

iskierka

witam podoba mi sie opis o VD;) a jeszcze bardziej to że znasz lepsze biura.. Prosze napiszesz mi jakiś namary na te dobre biura..? chcemy wyjechać z chłopakiem ale tym razem przez inne biuro. bede wdzieczna za pomoc:) pozdrwiam

tiel42

masz racje teraz to padaka i dziadostwo. ci co wchodzą w (usunięte przez moderatora) maja jeszcze jako tako lizusy j(usunięte przez moderatora) ! na mieszkaniach kicha a(usunięte przez moderatora) cwaniak jak kontrol to cisza cisza i łóżka chowa.

kake

liniowi na jablkach fruitmasters to zwykle psy co ganiaja polakow sami nie potrafia robic dobrze moge to udowodnic i wlaza w (usunięte przez moderatora) bo tylko tyle potrafia konfitury (usunięte przez moderatora) falszywi sa byle tylko pracownika wykorzystac. znam lepsze biura. (usunięte przez moderatora)

fetka

mieszka sie w klitkach po 4 osoby na pokoju dwa na metr,(usunięte przez moderatora) tylko hajs licza jak zarobic bylismy robieni w pici polo zawsze i wiadomo ze sie nie postawisz bo jedziesz do polski. pelno konfitur np(usunięte przez moderatora) z jablek co cisnie polakow jak szczur ale kij jej w perskie oko. (usunięte przez moderatora) dupowłaz jest fałszywy i nic nigdy nie pomoze,ma ode mnie w pape jak go zlapie w polsce na dzien dobry. ludzie falszywi ale co...typowa polska spolecznosc. nie jedzcie tam bo slabo. sa lepsze biura.

siwa

ha ha głupoty piszecie może i (usunięte przez moderatora) boi się własnego cienia ale wszystko zawsze załatwila jak coś było trzeba w biurze bo (usunięte przez moderatora) nigdy o nic nie szło sie doprosic bo zawsze zapominał taki był zapracowany (usunięte przez moderatora) kręcą lody dla siebie chyba z uczciwości takimi furami by się nie wozili.(usunięte przez moderatora) też jest dobry goguś wie komu(usunięte przez moderatora) .ale ja tam pracowałam od 2008 i kasa była ok jak sie nie (usunięte przez moderatora) i nadgodziny plus jakaś sobota wpadnie wcale nie było żle choc z mieszkaniami że dużo osób na pokojach to fakt i z tym że jak u nich nie mieszkasz to nie ma pracy . zresztą jak nic innego nie znajdę to od września wracam na stare śmieci najgorsze jest to że wszyscy tam to kupa plotkarzy jeden na drugiego ploty robi i nie wazne czy prawda czy nie byle komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobić

ktoś

wszystko gra. mieszkania w dobrym stanie - sa wyplacalni - a to chyba najwazniejsze. nadgodzinami mozna wyrobic calkiem niezla sumke. a co do szefostwa - zawsze moze byc gorzej. ci ktorzy tu przyjezdzaja po to by balowac, a nie pracowac, niech sie nie dziwia ze sa traktowani jak ja.... wcale sie nie dziwie. albo sie pracuje. albo baluje. szef nie toleruje obijania sie czy olewania pracy - zreszta chyba jak kazdy szef

bleble

To racja,jak nie jest się wazeliniarzem-to przekichane.!(usunięte przez moderatora) jak tylko ktoś ma swoje zdanie wywala do Polski-zabiera pensję i wakacyjne bezprawnie-i na tym zarabia.Praca generalnie o.k ,ale szantaż emocjonalny stosują -nie wolno nic bez jego zgody,ani wyjechać do kraju,ani pierdnąć bez jego wiedzy-(usunięte przez moderatora)

swift126@onet.eu

Teraz to chyba wszędzie u wiatraków jest byle jak , ale możemy sobie podziękować( przede wszystkim naszy rodakom),pracowałam u Van Doorna parę lat temu i było nieźle ,a kasa super !! ale jest jedna zasada : albo się pracuje albo baluje i ci pierwsi, niestety zawsze będą narzekać

anonim

dwa cwaniaki (usunięte przez moderatora) jak niemieszkasz na mieszkaniu u (usunięte przez moderatora) niemasz pracy u (usunięte przez moderatora) praca dwa dni w tygodniu na zaplacenie mieszkania.gdzie w jednym pokoju mieszka po osiem osob.w razie kontroli z uzedu (usunięte przez moderatora) wynosi pietrowe luzka i wszystko gra.czasami raczej czesto siedzisz na mieszkaniu niema pracy a na biezaco sciaga sie nowe osoby no i polscy koordynatozy porazka (usunięte przez moderatora) boi sie wlasnego cienia i lepiej niemiec z nia do czynienia wiele osob juz przeznia wrucilo do polski.niepolecam moze kiedys to byla dobra firma teraz katastrofa pracujesz na mieszkanie i fajki.chyba ze potrafisz wlazic wiecie gdzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] macie troche lepiej

Zostaw opinię o Van Doorn International Fruit B.V. - Deil

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van Doorn International Fruit B.V.