Fedro sp.z o.o.

Osieck

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 36 ocen.

Fedro sp.z o.o.
2 36 6 1

Opinie o Fedro sp.z o.o.

Dorota

@Pablo czy mógłbyś napisać coś więcej? Widzę, że znasz firmę Fedro, Twoja opinia jest raczej negatywna, ale może znalazłbyś jakieś plusy pracy w tej firmie? Jak traktowani są tam pracownicy? Potencjalni pracownicy na pewno docenią takie szczere opinie.

Bolo

Idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!!

Pablo

Witam ,pracowałem w tej firmie na stanowisku robotnika fizycznego ,to znam ,nikomu nie polecam !!!! tej firmy nie dość ze zarobki są tu niskie to jeszcze płacone w dwóch ratach i do ręki ,wiadomo o co tu chodzi.Pozdr.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Fedro sp.z o.o.? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Zuza

Tak rzadko piszecie, czy coś jest na rzeczy??

Administrator

Jak wypowiecie się na temat związany z wynagrodzeniami w Fedro sp.z o.o.? Czy od czasu dodania ostatniej opinii pensje w przedsiębiorstwie zmieniły się?

Gutek

Jesteście pewni, że nic dobrego nie można napisać?

abcd
@Gutek 02.02.2018 19:06

Zwiedzisz trochę terenu bo roboty są w różnych miejscach. Przeważnie jakieś wioski. A w lato się opalisz bo cały dzień na dworze. A zimą masz wolne siedzisz w domu. W sezonie chcesz wolne to tylko zwolnienie lekarskie cie ratuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

rudy

Brać się za kierowników tam i za wszystkich starych pracowników. Gdyby nie złodziejstwo to żaden by tam się nie trzymał do tej pory!!!

Łysy

Z fedrem jest tak jak z niedzwiedziem na zime zapada w sen zimowy. I fedro też już zapadło w przerwe zimową pewnie na 3 miesiące. ;-) he he

pracuś
@Łysy 02.01.2018 16:53

Kto śpi ten śpi a kro chce pracować to pracuje.Narzekać każdu potrafi to po co tam siedzisz jak Ci jest tak źle??? Taka specyfika robót drogowych, że zimą mniej roboty ale za to możesz na warsztacie popracować naprawiając sprzęt A wspomnieć trzeba że koszty dojazdów Cię nie obchodzą i gdzie będzie Ci lepiej jak nie w Fedro???

Łysy
@pracuś 03.01.2018 18:05

Nie siedzę już tam! Pewnie koszty dojazdu madralu jak mam wyjechac z domu o 4 rano a bede mial liczone od 7. Ale masz koszta dojazdów na robote i powrot taki sam.

pracuś
@Łysy 10.01.2018 11:01

Zaraz ale jedziesz na koszt firmy siedzisz w busie jako pasażer to jeszcze prezes ma Ci płacić za siedzenie???Dojeżdzasz na budowę to masz płacone za robotę od 7.00 co często nie jest prawdą bo jeszcze kawa ,gadka ,szmatka przygotowanie. A ile się nieraz na masę czeka ?

Łysy
@pracuś 11.01.2018 23:40

Czekasz na mase głupi kierowniczku tylko ze ty masz inaczej liczone, lub paliwo bierzesz na lewo to madry jesteś. Wtedy możesz wracać do domu i 3 godziny bo jesteś zarobiony. Dniówka plus lewizna. Cwaniaki same tam zostali...

pracownik

Fedro super firma wspaniała atmosfera wśród pracowników.Wykwalifikowana kadra kierownicza .*Szkolenia,socjal,opieka medyczna oraz zarobki na najwyższym poziomie!!!

NN
@pracownik 30.10.2016 14:24

rozumiem, że żart sobie zrobiłeś, jak to pisałeś...

A
@pracownik 30.10.2016 14:24

dowcip roku po prostu...

Osiecki

Od czasu do czasu zatruwają powietrze w Osiecku a urzednicy w Gminie siedzą cicho. Ciekawe dlaczego?

Osiecki
@Osiecki 26.09.2017 17:20

Tak to jest ciekawe pytanie. I Pani Wójt z nimi bardzo zaprzyjażniona. Mogliby drogi osiedlowe zalac asfaltem ale władze gminy mają to gdzieś.

operator
@Osiecki 12.01.2018 13:13

Gdyby Wójt była zaprzyjaźniona z firmą Fedro to już dawno drogi były by zrobione na osiedlu.Ale nie jest w stanie się dogadać bo firma Fedro podobno za droga...tylko jak podatek w kosmicznych sumach płaci to już wtedy Pani Wójt zadowolona....Ot cała prawda.

marek

mam pytanie jak wykonują roboty drogowe i ile kosztuje m2 zalania asfaltu?

Waldi

Zarobki na najwyższym poziomie. ha ha.... Chyba kwestia godzin których cie nie ma w domu od poniedziałku do soboty od rana do nocy. A zaraz zima to dopiero wtedy bedziesz miał zarobki jak każdy w domu bedzie siedział.

anonim

(usunięte przez administratora)

Muniek

Oczywiście , behapowiec jest pracownikiem biurowym.Akurat obecna pani pełniąca tę funkcję jest bardzo mocno zaangażowana .Tak trzymać bo dobro pracowników powinno być najwyższym nakazem .Udało już się kilka spraw przeforsować z prezesem.

rudy

9zł na godz.(usunięte przez administratora)

pracownik

Robota w miare. płaca jak im sie podoba. raz tak raz tak...

anon

Stawki niskie, godziny pracy różne, (usunięte przez administratora)

yoshi

jaka płaca? ( usunięte przez administratora )br /> warunki pracy? -9-12 godzin (usunięte przez administratora) -atmosfera pracy tragiczna(nie możesz się do nikogo odzywać} i wiele wiele nie pozytywnych warunków

123

To nie jest ich pierwsza firma, w której próbują sie dorobić. To jest pierwszy prezes, który tego nie widzi.

Lanza

Kiedy prezes przejży na oczy i spojrzy na ręce tych, którzy pod przykrywką ładu i porządku od kilku lat okradają tą firme?

xxx

Praca w Fedro ! Od kilku lat na tzw. kierowniczych stanowiskach do spraw masy pracują osoby które nie mają nic wspulnego z kierowaniem , a zwłaszcza pracą z ludzmi, kombinatorzy i donosiciele. Odradzam, pracownik jest dla nich ( usunięte przez administratora ) który ma nabijać im kasę.

x

ta firma to wielki ( usunięte przez administratora )zkoda gadać

RR98

chcesz pracowac to wysyłają na bezpłatny bo praca zimą tylko dla ( usunięte przez administratora )Najwieksi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będą ustalac nam normy paliwowe w samochodach bo kradniemy paliwo.Kij ma dwa konce i może trzeba pokazac trochę faktow o firmie i naprawiaczach? kto ma cos do powiedzenia ?

Zostaw opinię o Fedro sp.z o.o. - Osieck

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fedro sp.z o.o.