TK MAXX

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 412 ocen.

TK MAXX
3 412 6 1

Opinie o TK MAXX

Bebe

Czy ktoś w końcu będzie miał odwagę użyć słowa mobbing?

Big
@Bebe 24.03.2018 08:40

Przeciez to wszystko jest śmieszne jesli tak jest to odrazu zglaszaj takie problemy trzeba to nagłośnic

Murzyn z tk Bonarki
@Bebe 24.03.2018 08:40

Mobing to mało powiedziane. Zamknięcia w 8-9 osób. Managerzy oczekują ze sie rozdwoimy, nie pomogą z żadnym problemem. Manager Ada to jakaś porażka .. co drugie słowo jakie wypowiada brzmi (usunięte przez administratora) naprawde to ma byc dla ludzi autorytet? Zero kultury, totalny rynsztok. Store manager nie widzi problemu jak zwykle .. menago udają ze pracują jak jest tylko wizytacja. Jesli chcesz porozmawiać o problemach i atmosferze jaka panuje w Bonarce w tk z District Manager to będziesz miał problemy u Stora, ponieważ robisz to za jego plecami. To co sie odstawia w Bonarce teraz przechodzi ludzkie pojęcie .. Na koniec dodam tylko ze w grudniu było nas 90 kilku a na ten moment jest 60. Co bedzie dalej ? ;)

Bebe
@Murzyn z tk Bonarki 27.03.2018 23:55

Dalej będzie tak - 60 pracowników do października,a na okres Peaku znów 90.Normalny proces,mający miejsce we wszystkich sklepach.Co do reszty-zgadzam sie.Firma,która niby opowiada o tym,jak ważne są czynniki kulturowe i wmawiająca ludziom tego typu pierdoły.

Mia
@Bebe 28.03.2018 15:39

Szkoda tylko ,ze tej kultury nie posiadają managerowie czesto sa to ludzie z przypadku .jesli cie cos gryzie i chcesz komus o tym powiedziec to z gory masz pozamiatane Panie z hr zbieraja info po sklepie a potem przekazuja storowi kto na co sie skarzyl czy to jest powazne sie pytam ? Pisac tylko i wylacznie do Anglii tam sprawy nie zamiota pod dywan .

Bebe
@Mia 30.03.2018 08:40

Zgadzam się z tym,co napisałaś.

wariat
@Bebe 24.03.2018 08:40

Raz w pracy użyłem słowa mobbing, to zostałem zbesztany że nie znam definicji :) a wydaje mi się, ze to co robią to jest mobbing

Janusz
@Bebe 24.03.2018 08:40

Ja do dziś żałuję, że nie postanowiłem pójść do sądu pracy, bo faktycznie byłem mobbingowany i pomawiany przez jedną osobę z kadry menagerskiej. Miałem nawet na to świadków, ale dałem sobie spokój, bo w końcu karma wraca.

Była mrówka
@Big 27.03.2018 15:19

W sklepie w którym pracowałam była sytuacja gdzie team leaderka uwzięła się na jedna z moich koleżanek, która wykonywała swoje obowiązki więcej niż poprawnie. Sytuacja została zgłoszona wyżej i na tym się zakończyło. Team leaderka z tego co wiem dalej pracuje bez żadnych konsekwencji. Nie wspomnę już o tym ze po dwóch latach pracy łaskawie zaproponowano mi 3/4 etatu....

NiciNick

Odradzam pracę w tej firmie gdzie praktycznie nie zdarzają się awanse chyba że pracujesz 6 lat weekendy i oddajesz się firmie w 110%. Najlepiej też żebyś nie miał rodziny i na ich każde skinienie. Żenada, gwiazda z biura która rozpusuje grafik ma wiecznie problem ze wszystkim. Inna koleżanka menadżera chodzi obrażona na cały Świat i wszystkim musi pokazac jaka z niej twarda sztuka i kto tu zadzi. Towarzystwo wzajemnej adoracji nic więcej. Wydzwaniaja w dni wolne. Oczekują poświęcenia dla tej Angielskiej sieciowki a w zamian żenujące wynagrodzenia i śmieszne umowy. Szczerze odradzam ta firmę wszystkim chyba że jesteście pod ścianą.

Przyszły

Ile trzeba płacić za kartę multisport pracując w tkmaxx?

Manufaktura

Czytam te wszystkie komentarze i jestem w szoku! Od pewnego czasu pracuje w sklepie w Manufakturze ! Pierwsze co rzuciło mi sie w oczy to atmosfera, nie spotkałam sie z taka w żadnej dotychczasowej pracy. Widać ze wszyscy są bardzo zżyci ze sobą , bardzo dobre wrażenie robi kierowniczka sklepu , widać ze to nie przypadek, ze jest na takim stanowisku . Pozostały zespół kierowniczy to strasznie mili i fajni ludzie . Choć praca momentami naprawdę jest bardzo ciężka to w takim zespole kompletnie zapomina sie o tym ! Piwka po zamkach i ciasta na kantynie to codzienność w tym sklepie ! Szkoda by mi było rozstawać sie z takimi ludźmi :)

Były pracownik Manu
@Manufaktura 30.07.2018 22:04

Zgadzam się z opinią w 100 % Do takich ludzi to aż chciało się przychodzić do pracy!

Litości

Witam wszystkich pracowników jak i przyszłych kandydatów. Oczywiście jak to zwykle bywa jak można być anonimowym to nagle wychodzi środowisko „hejtu”. Zadziwia mnie to z paru powodów, zastanawiam się czy wy nie macie co robić w życiu? Czy jesteście aż tak fałszywi, że w pracy każdy każdego lubi a za plecami ciśniecie? Skoro wam się praca nie podoba to może warto skończyć z hipokryzją i zamiast narzekać na wszystko i wszystkich po prostu się zwolnijcie. Zrobicie tym samym przysługę i sobie i innym w tym momencie. Rynek nie kończy się tylko na jednej sieci, szukają pracowników wszędzie, droga wolna. Jeśli ktoś uważa że praca w TK jest ciężka to chyba po prostu nigdy w życiu nigdzie nie pracował, praca jest adekwatna do zarobków. Jest bardziej wymagająca niż normalnie ale nie bądźmy śmieszni że jest cieżka, bo nie jest. A jak ktoś uważa że jest to bez problemu znajdzie zwykłą pracę w sklepie za 7zł na rękę na godzinę i niech się tym cieszy :) Obudźcie się, to jest korporacja a nie spożywczak, ma swoje zasady, mniej lub bardziej sensowne tak już po prostu jest i nic tego nie zmieni. Mamy tu ponad 80 osób, relacje sa różne, każdy sobie zawsze znajdzie coś co mu nie pasuje, albo kogoś. Jak Ciebie boli że skończyłaś studia i jesteś tylko pracownikiem a są inni wyżej co są mniej wykształceni to cóż, masz problem. To że jesteś wykształcony nie znaczy, że faktycznie się do czegoś nadajesz, wszyscy dobrze wiemy, że skończyć studia to nie jest problem żaden w aktualnych czasach. W awansie korporacyjnym chodzi o to by dobrze ogarniać swoją pracę a nie to na jakim jest sie poziomie edukacyjnym, za to powinien być plus dla firmy a nie minus. Jeśli kogoś jednak to boli to niech szuka pracy w zawodzie, skoro jest taki dobry to na pewno ją znajdzie:) Nasz główny menadzer jest okej, ma bardzo ludzkie podejście do pracowników bo gdyby chciał to mógłby kazać wam biegać i robić trzy rzeczy na raz i nikogo by nie obchodziło, że byście się zwalniali bo nie jesteście niezastąpieni i zawsze sie znajdzie ktoś kto wejdzie na wasze miejsce. Cieszcie się więc że jest jak jest bo mogło by być o wiele gorzej. Jeśli narzekacie na godziny to nie ma się co oszukiwać ale raczej jest to praca bardziej dla kogoś kto chce dorobić a nie dla kogoś kto się chce tego utrzymać. Jak ktoś chce się utrzymać to chyba nie podpisuje umowy na 12 h w tygodniu? to by było troche bez sensu prawda? Skoro są miejsca gdzie masz etat na wejściu. No ale może ja nie rozumiem ludzkiej logiki. Dlaczego tak ciężko o etat? Dlaczego nie ma godzin? Bo taka struktura korporacji i tyle. Przestańcie narzekać i robić problemy w miejscach gdzie ich nie ma i zmieńcie pracę na taką która was będzie zadowalać.

Litości, litości
@Litości 06.03.2016 23:39

Masz rację, ewidentnie nie rozumiesz logiki.

Mała

Jestem ciekawa, czy dalej jest jak za moich czasów: - 4 pełne etaty na cały sklep, przy ekipie prawie 75 osób? - wszystkie weekendy pracujące poza 1 niedzielą w miesiącu, którą ustawowo trzeba mieć wolną? - takie same stawki dla nowych i doświadczonych pracowników? 15 zł brutto / h? oh... przepraszam.... po 2,5 roku doczekaliśmy się podwyżki! dla osób posiadających staż powyżej dwóch lat, było to już 15,30 brutto / h.... 30 groszy brutto podwyżki - pamietam, że się wtedy wzruszyłam. Serio. - początkowa informacja, że nie można awansować we własnym sklepie, a potem osoby najlepiej się przymilające awansujące nagle? - faworyzowanie w grafiku w zależności od tego kto kogo bardziej lubi? i nagle sie okazuje, że są osoby pracujące tylko od poniedziałku do piątku i tylko na poranne zmiany? Dalej tak jest?

nmd
@Mała 13.01.2017 09:41

Dalej tak jest! :D nic a nic się nie zmieniło. przyszłam z myślą, ze dostanę umowę o pracę na pełen etatu, a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] xd na rozmowie kwalifikacyjnej co innego, a w rzeczywistości jest co innnego. ;/ kupa ...

Olllaw
@Mała 13.01.2017 09:41

Cały czas

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik miesiaca

Chodzi oczywiscie o tkmaxx Krakow Bonarka pozdrawiam reszte wytrwalych pracownikow.

Zaburzony :)

„Człowiek o silnym zaburzeniu”? Nie boisz się sprawy o pomówienie?

Pracownik miesiaca
@Zaburzony :) 16.06.2018 19:25

Komentarz nie miał na celu obrazić nikogo.

Zaburzony
@Pracownik miesiaca 16.06.2018 20:56

O tym już zdecyduje ktoś inny. Czas odpowiedzieć za swoje słowa. Art 212 Kodeksu Karnego. Chcialas koleżanko mieć problem - oto i on.

były pracownik.
@Zaburzony 17.06.2018 08:00

hahaha Oj ludzie ludzie. Wiadomo nie od dziś, że w TK Maxx ludzie są wykorzystywani. Ja sam na stanowisku Team Leadera czułem się jak zwykła (usunięte przez administratora)

R
@były pracownik. 21.06.2018 04:42

Na najwyzszych stanowiskach to tylko .......... Siedza jak w lp tak samo w reteilu wykorzystuja ciebie bo przynosisz im korzysci ,proste pracujesz na ich roczne premie i bonusy .

Buziaczek97
@Zaburzony 17.06.2018 08:00

Ahh straszenie artykułami, urocze :*

Będzie zabawnie
@Buziaczek97 22.06.2018 06:57

Ależ skąd! Widać ze nie rozumiesz jak dzisiaj łatwo kogoś ustawić. Robisz screena z wypowiedzią, otwierasz notatnik. Kopiujesz screena. Następnie ustawiasz wysłać do: ul.Mogilska 109 w Krakowie. Opisujesz krótko temat i oczekujesz pilnego zajęcia się sprawa i fruuuuuuu. Kolezanka zostanie wezwana bo po IP ja do 7 dni namierza. Później pochodzi, poprzeprasza, dogaduje ugodę finansowo z poszkodowanym ale co śmieszniejsze (bo przecież nie chodzi tu o jakieś 5-6 tysi odszkodowania!) - będzie odpracowywać w jakimś zakładzie z recyklingiem albo szpitalu 40 godzin pracy. I tak się w Polsce uczy jak ważyć słowa. Uwierz mi - czasy długich spraw kiedy to czekało się 2-3 lata na proste skazanie w Krakowie bezpowrotnie minęły...

Córka ważniaka
@Będzie zabawnie 25.06.2018 12:56

Co jeszcze? Może sprzedaż komuś bajkę o latających smokach? :D Jakieś 18letnie naiwniaki może się nabiorą na Twoje gadki :D Już pewnie wszystkie instancje zajmują się Twoją "ważną sprawą" :D Obudz się, rano szybkir śniadanko i do roboty do tkeja. A straszyć sobie mozesz w swoich snach kolego. Tymczasem miej sie na uwadze bo to Twoje zachowanie w pracy jest zgłoszone pod mobbing i to Ciebie bedą osądzali za to i nie tylko. A dowody już mamy ;)

O.n.a

Może nie jest to TK Maxx Poznan, ale wypowiem się o TK Maxxie w Trójmieście. Jednym słowem - polecam. W żadnej poprzedniej pracy nie miałam na tak dobrego kontaktu z kierownictwem. Respektują dyspo jakie dajemy, nawet respektują nasze propozycje w bestach, jeśli chcemy np. zamykać FR-em, a nie Home, jak wczoraj itp. Większa stawka godzinowa, z urlopem też bez problemu, godzinna przerwa jak wszędzie, super ludzie i atmosfera, choć czasem bywa ciężko, podczas dostaw lub refreshu sklepu. Polecam TK Maxx 716 i 719 Aktualnie Tk maxx Gdansk

Iwona
@O.n.a 23.05.2018 16:31

A jak jest stawka godzinowa brutto?

Kamila

Jeśli wiecie coś w temacie najnowszych przyjęć do pracy w firmie TK MAXX oraz posiadacie informacje o aktualnych postępach tego pracodawcy to zachęcam was do nowych wpisów w tym wątku. Z miłą chęcią poznajmy najświeższe wieści dotyczące pracy w tej firmie, proszę Was również o kulturę wypowiedzi.

Bonarka
@Kamila 10.06.2018 07:27

Przyjmuja nowe osoby , bo co maja zrobic gdy wiekszosc jest na wypowiedze iach do konca tego miesiaca. Ludzie zwalniaja sie stamtad bo maja dosc . A czego? Dokladnie tego miejsca i ludzi ktorzy maja zarzadzac tym miejscem ale im sie to nie udaje. Nowi pracownicy dlugo nie popracuja bo widza jak wyglada praca w tym miejscu.Powodzenia

Misia 123
@Bonarka 11.06.2018 09:37

Dokładnie zgadzam się !! Jeżeli nie wchodzisz w tyłek kierownikowi to nic w tym sklepie nie osiągniesz. Wychodzenie o 23 chociaz pracujesz do 21.45, ciągłe popki... dramat

Brzoskwinka
@Misia 123 12.06.2018 16:43

Zgadza się, po ciężkim dniu robi się nadgodziny, które są przecież wypłacane i siłą tak naprawdę nikt Cię nie zatrzyma. Mam wrażenie, że pracuję w innej firmie. Dla mnie to praca jak każda inna, chociaż w tej po prostu się dużo dzieje. Nowi ludzie są przyjmowani jak co roku w tym okresie i wypowiedzenia również w tym okresie się sypią, nic nadzwyczajnego.

Djaldkrjc
@Brzoskwinka 12.06.2018 23:27

Siłą Cie nikt nie zatrzyma? To wyjdź i zobacz co się stanie dzień później! Piszesz bzdury jakbyś życia nie znała. Za mało osób codziennie na zamknięcie, a nowi kierownicy pozamykani w biurze. No i o 23 wychodzisz.... No i to podejście do urlopów. Musisz tłumaczyć się ze nie będziesz w pracy... Niech się ktoś tym zajmie! Urlopu na zadanie nie muszę tłumaczyć. Choroba nie wybiera

Szczera
@Kamila 10.06.2018 07:27

Absolutnie nie polecam pracy w tej firmie ,tlumaczysz sie dlaczego chcesz wziac urlop tak samo uż smieszne to ,managerowie pozamykani w biurach lub w kantynie na kawie juz nie wspomne o ochronie ktora non top na kawie siedzi i knuje z kierownictwem przeciwko tobie .

Bonarka (maj 2018)

BONARKA to juz totalne dno. Atmosfera do bani. Każdy z pracownikow ma juz dość, niektórzy płaczą zamknięci w szatni bo jest tak źle, albo ktoś z menago im coś obraźliwego powiedział .. większość szuka nowej pracy. Dyspozycyjność wpisywana jest w biurze, z każdego OFF musisz sie wytłumaczyć dlaczego nie możesz byc w pracy. Dodam ze niektórzy menago mówią do pracownikow na breef’ie cyt. „Albo będziecie zapier******alać albo zmieńcie sobie prace jak wam sie nie podoba”. Proszę wyjaśnijcie mi od kiedy tak sie oddzywa do pracownikow ? Gdzie tu jest szacunek ? Czy ktoś podpowie jak mozna takie coś rozwiązać ? Gdzie to zgłosić ? Managerowie traktują nas PRACOWNIKOW jak (usunięte przez administratora)

R
@Bonarka (maj 2018) 17.05.2018 23:55

Tutaj nic nie zdzialacie to trzeba napisac do glownej siedziby tutaj wszystko jest pod kopula tuszowane zeby nigdzie nie wyszlo

Bonarka (maj 2018)
@R 18.05.2018 18:05

Jaki jest numer do Angli ? Bądź gdzie znajdę kontakt ? Bardzo nam zależy by tego nie zamietli pod dywan

Prosze bardzo
@Bonarka (maj 2018) 19.05.2018 08:49

TJX UK 50 CLARENDON ROAD WATFORD WD17-17X United Kingdom

Mr White
@Prosze bardzo 31.05.2018 20:48

Dzieki. Dziś wysłałem. Napisałem jednocześnie do Inspekcji Pracy na Pl. Szczepanskim 5.

Kamila

Co możecie powiedzieć o aktualnym rozwoju firmy TK MAXX? A może ktoś z was posiada nowe informacje dotyczące rekrutacji do tej firmy? Jeśli tak, to zachęcam was do nowych kulturalnych wpisów! Przypomina wam również by przestrzegać regulamin serwisu gowork, gdyż komentarze obraźliwe oraz wulgarne będą usuwane przez administratora!

Kamila

@Bonarka (maj 2018), to co piszesz faktycznie nie brzmi zbyt dobrze, takie sytuacje możesz zgłosić np. do osób z wyższego kierownictwa firmy TK MAXX. Czy może udzielić ktoś informacji o obecnych warunkach pracy w firmie TK MAXX? Chętnie dowiemy się informacji związanych z godzinami pracy oraz kwestii związanych z urlopami, zachęcam was do udzielenia nam odpowiedzi! Jeśli wiecie coś w temacie nowych rekrutacji, to również podzielcie się tymi wiadomościami w tym temacie!

Bonarka (maj 2018)
@Kamila 21.05.2018 19:27

Proszę o jakiegoś maila, jaki kolwiek kontak. Nikt sobie nie bedzie pozwalał na takie traktowanie.

Prosze bardzo
@Bonarka (maj 2018) 22.05.2018 15:46

TJX UK 50 Clarendon Road, WATFORD, WD17-1TX United Kingdom

Zniesmaczona

BONARKA MANEGOROWIE potrafia zmieszac z blotem pracownika ,nowy kierownik to jakas porazka , nie zatrudnialam sie tutaj po to by znosic czyjes humory i zeby ktos wyladowywal na mnie swoje frustracje .. traktuja nas bardzo zle .. gdzie to zglosic by ktos w koncu zareagowal?

były pracownik tka

TK MAXX MALTA POZNAŃ zdecydowanie nowym pracownikom odradzam zatrudnienia się w tej firmie. Pierwsze 3-6 miesięcy spoko, wszyscy traktują Cię dobrze. Po pół roku zaczyna się jazda. Dyspozycyjność nie jest respektowana. Ciągle masz popołudniówki i nikt się tym nie przejmuje, BO MUSISZ BYĆ W PRACY BO TO TWÓJ OBOWIĄZEK na rano przychodzą tylko WYBRANI. Dodatkowo nagminnie odmawiane są pracownikom bez powodu urlopy na żądanie. TL MARIUSZ K. to największy (usunięte przez administratora) i prostak, robi pracownikom na złość nie zgadza się na nic o co poprosisz. Kolejny as to znany wszystkim GUSTI na początku jest spoko, a później zaczyna Cię jechać, robić z Ciebie debila i idiotę. Przeszukuje i szkaluje pracowników na każdym kroku. Tylko TL i AM i SM mają racje pracownik lepiej, żeby milczał bo jest idiotą i śmieciem ktory i tak się nie zna. Kolejna rzecz to jak masz swoje zdanie, to nagle w oczach GÓRY opuściłeś się i pracujesz co raz słabiej. Zdecydowanie na przestrzeni 2-3 lat atmosfera się zepsuła i raczej nie zanosi się na poprawę. POZDRAWIAM!

heh
@były pracownik tka 21.04.2018 13:41

Dodam jeszcze, że teraz donosi Kondzio i JAdzia :D przecież ktoś musi awansować :) SZANUJE

Pozdrowienia
@były pracownik tka 21.04.2018 13:41

Najpierw trzeba zacząć PRACOWAC a nie PRZYCHODZIC DO PRACY a dopiero później się wypowiadać. ;)

Smutny pracownik

Widzę,że dział HR nadal nie jest zainteresowany tym,co dzieje się w firmie.Na ile gnębienia jeszcze pozwolicie?Odchodzą kolejni ludzie,m.in.TL.Między innymi,a może przede wszystkim?Czy ktoś w końcu dojrzy w czym,albo raczej w kim jest problem?Mowa o jednym ze sklepów na południu.Odchodzą ludzie kompetentni,zaangażowani,którzy lubią w tym sklepie pracować,ale nie pozwolą sobie na takie traktowanie.Smutne jest to,że jedna czy dwie osoby potrafią doprowadzić do takiej sytuacji,a "góra" przymyka na to oko czy może bardziej znajomości biorą górę?

Zainteresowana

Ktoś z Was pracuje może teraz w Tikeju w Bonarce. Zmienili niedawno store managera może atmosfera i sam tikiej też się zmienił?

yalo
@Zainteresowana 19.09.2017 22:50

a kim był poprzedni/ poprzednia store manager ?

Zainteresowana
@yalo 24.09.2017 10:53

Nie wiem jak się nazywał. Obecny to Piotr

Anonim
@yalo 24.09.2017 10:53

Juz go nie ma. I nie jest wart tego, by o nim pisać.

Haha
@Zainteresowana 19.09.2017 22:50

Był Paweł był chociaż rygor, wszystko funkcjonowało. A na temat Piotra miałem lepsze zdanie. Jest kłamcą i hiprokrytą.

Wiola

Świetny sklep. Bardzo miła, serdeczna i szybka obsługa. Ciekawy i bardzo obszerny asortyment sklepu. Porządny towar. Sklep dla każdego. Polecam wszystkim!!!

Janina Chwast

Weszłam ostatnio do Tikeja, patrzę, a tam Bożena/Karolina. Jak to jest, że tak toksycznej i prawdopodobnie niezrównoważonej emocjonalnie i psychicznie osoby nikt ie zwolnił? Przecież sama pamiętam jak ze mną obgadywała kogo się da, a potem słyszałam jak to obgadała mnie. Typowy beton tikejowy? Ktoś mi powie czy Hubercik nadal pracuje? Pamiętam jak mu kazali zaganiać kolegów i chłopak awansował.

Mały
@Janina Chwast 26.11.2017 20:06

Bozenka w ciąży ,Hubercik nie pracuje

anonymous
@Mały 12.01.2018 18:09

Oj oj chyba z probówki... bo jak nie to szkoda mi chłopaka :(

Big Majk

Moi drodzy forumowicze ,jesli ktoś czuje sie przez ta firme skrzywdzony badz potraktowany jak smiec ,zachecam raczej o wystosowanie listu do głownej siedziby firmy ,bo uzalanie sie tutaj nic nie da i wszystko zostanie zgaszone w zarodku juz w Polsce ,natomiast jesli to dojdzie do Anglii gwarantuje ze odbije sie to duzym echem i niejeden spadnie z wlasnego stolka.wiem jak dziala na nich cos czego nie umieją kontrolowac .szczerze zachecam do takiego zalatwienia sprawy

mama muminka
@Big Majk 15.01.2018 18:08

A coś zgłaszałeś do Anglii? bo z tego co widzę warszawskie układy nadal świetnie się mają. Awansują tylko ludzie z towarzystwa, a przeciwko innym nieźle kombinują razem z LP nie ponosząc żadnych konsekwencji.

Big majk
@mama muminka 16.01.2018 07:35

Dlatego mowie wszystko chca kontrolowac i jesli tam sie napisze to uwierz mi ze bedzie taki porzadek ze hej ,jestem w trakcie sporzadzania wszystkich tematow i przemyslen i uwierz mi ze uklady i kolesiostwo sie skonczy

anonymous
@Big majk 16.01.2018 15:05

Ciekawe jest to co piszesz!!! Jak zabraknie Tobie tematów do opisania, to serdecznie zapraszam. Dziwię się że za niektóre akcję nikt jeszcze nie poniósł konsekwencji

Duzy
@anonymous 18.01.2018 08:12

To wcale nie jest dziwne .powiem tobie jak to wyglada kolega wciaga kolege na stolek,i gdy tutaj o tym mowisz to odrazu zostaniesz odstrzelony poprostu boja sie o stolki i powstaje cos na przyklad akwarium gdzie nic nie przechodzi dalej natomiast managerowie przedstawiaja w siedzibie glownej swoim szefa jak to tutaj wspaniale itp .moi drodzy pora by to wszystko wyszlo na jaw ,niejedna osobe zwolnili w trybie natychmiastowym myslac ze zwykly pracownik podwinie ogon i nic z tym nie zrobi ,przestrzegam przed ta glupotą,w kazdym sadzie bedziesz miec racje i wygrasz niezle odszkodowanie ja wiem joz o trzech przypadkach w firmie .

Duzy
@anonymous 18.01.2018 08:12

No i jesli cos wiesz o naruszeniach daj mi znac poniewaz pojdzie pismo zbiorcze

anonymous
@Duzy 18.01.2018 20:25

Ja już byłem byłem w sądzie. Świerza sprawa

Duzy
@anonymous 18.01.2018 21:24

Znam 3 sprawy gdzie tk maxx przegral z kretesem ,mam nadzieje ,ze twoja rowniez przebiegla pomyslnie ,cale to towarzystwo wraz z lp (mowa tu o zarzadzie ) to jakis gigantyczny zart haha prosze ich zweryfikowac z wiedzy to sie dopiero okaze kto jakie stanowiska powinien zajmowac

Duzy
@anonymous 18.01.2018 08:12

Moi drodzy widze ,ze kazdy cos tam wie na temat zaniedbań,przewinień,badz traktowania pracownika wedlug przekonania ,widze rowniez ,ze pokrzywdzonych jest wiecej piszcie rozmawiajmy naglasniajmy niech wiedza ,ze ludzie sie nie dadza tak traktowac

Bury
@Duzy 19.01.2018 21:31

Najlepsze jest zatrudnianie do dzialu lp na stanowisko manager byłych kierownikow sklepu po znajomosci bo zarzad lp obiecal zatrudnic kierownika.przychodzi taki i jest przelozonym pracownika ktory zjadl na tym zeby ktory wie o tej pracy bardzo duzo i teraz musi sluchac kogos kto nie ma o tym pojecia nie wie kompletnie nic jak tu pracowac moi drodzy.zero pomocy od szefa radz sobie sam .

anonymous
@Duzy 18.01.2018 20:25

Daj jakieś namiary do siebie

Duzy
@anonymous 20.01.2018 17:04

Wieczorem sie odezwe z namiarami

anonymous
@Big Majk 15.01.2018 18:08

Potwierdzam te słowa , ja też pracowałem w LP wiem doskonale, ze awans możliwy jest tylko dla znajomych w Krakowie

Duzy
@anonymous 21.01.2018 18:14

Krakow to kolko wzajemnej adoracji jeden drugiego wciaga ,znajomy znajomego awansowac mozesz joz po roku pracy i to praktycznie bez wynikow w pracy ,gdzie inni notorycznie maja wbijane do glowy wynik wynik i jeszcze raz wynik naprawde musi sie to skonczyc ,ogolnie w dziale lp jest straszne kolesiostwo .

Duzy
@anonymous 21.01.2018 18:14

Anonymous zapraszam ciebie i wszystkich co wiedza o kolesiostwie nie proceduralnych zachowaniach itp ja bede dzialal w tej sprawie obiecuje wam to piszcie na maila proviron1983@gmail.com. na kazde pytanie odpisze w miare szybko

anonymous
@Duzy 21.01.2018 21:48

wiadomo, ze nie kazdy nadaje sie na managera, ale jesli pracowales w Lp to wiesz doskonale ze sa tam osoby, ktore managerami nigdy nie powinny zostac, a zostali tylko przez nepotyzm, a Ci ktorzy sie nadaja nie maja szans na jakikolwiek rozwoj

Duzy
@anonymous 22.01.2018 22:47

Wiem doskonale to samo jest w dziale lp ,ludzie nie znajacy sie na pracy od podstaw gdzie zwyklego ujecia nie umieja przeprowadzic a nazywaja sie managerami ,ale spokojnie damy rade i niedlugo to sie zmieni jak dowiedza sie na samej gorze.a potem caly cyrk do mediow i zobaczymy kto bedzie sie ostatni smial.obiecuje

Nic do ukrycia
@Duzy 22.01.2018 23:54

No popatrz managerowie haha ktory tam sie nadaje na to stanowisko ,byly sm z malty wybor znakomity dookola smiech co ten czlowiek robi na czym jego praca polega ?????? Nie wspomne o nastepnym z podwiniętymi rękawami Wrocławia opinie w firmie ma naprawde takie ,ze dziw ,ze on jeszcze pracuje brak poszanowania dla pracownikow .

Sprawiedliwy
@Duzy 22.01.2018 23:54

Widze ze ktoś tu wspomnial o koledze z rekawami podwinietymi ,czlonek kolka wzajemnej adoracji z Panem Tomaszem na czele .duzy akurat tutaj moge tobie co nieco powiedziec apropo listu do gory kontakt rozumiem mailowy ?

Nicki
@Big Majk 15.01.2018 18:08

Dzial lp?Znajomy znajomego wciaga byleby tylko brac pieniadze pracownicy stacjonarni zostawieni sami sobie kierownictwo dostepne telefonicznie lub on line licz tylko na siebie odradzam mieszac sie w to (usunięte przez administratora)

Nicki
@Big Majk 15.01.2018 18:08

Widze ,ze opini jest mnustwo chodzi mi typowo o dzial lp piszcie prosze wszystkie wasze spostrzezenia im wiecej tym lepiej .niezle pan z podwinietymi rekawami tez go znam i opinie trafne w 1000% ogolnie tez jesli chodzi o cala reszte .

Mała mi
@Nicki 24.01.2018 12:11

Witam Państwa jesli moge wypowiedzieć się w sprawie lp to już nie raz słyszałam od chłopakow na sklepie ,że to cyrk Zalewskiego jest ,nikt tak naprawde nie wie co ma robic ,szacunek tylko do chlopakow ktorzy pracuja na sklepach na nich mozna zawsze liczyc .

Nemi
@Mała mi 24.01.2018 21:53

Hej mała mi potwierdzam i dodam swoje spostrzezenia ,gdy tylko joz zjawial sie ktos z lp jakis menago i pytalo sie o cos odpowiedzi byly wymijajace i tak za kazdym razem teraz juz wiem ,ze oni poprostu nic nie wiedzieli czysta gra pozorow ,moja rada najwiecej wlasnie dowiesz sie od chlopakow lp ze sklepu ,czy tego nikt nie widzi????

Magic
@Nemi 24.01.2018 23:32

Moi drodzy cos takiego jak polecenie pracownika w dziale lp nie ma miejsca nie raz juz polecałem osobe to zostalem poprostu splawiony ,miejsca tylko dla znajomych.program wogole nie istnieje

Miki
@Duzy 19.01.2018 21:26

Potwierdzam jedna z tych spraw dotyczyla mojej osoby ,potraktowali mnie jak delikatnie mowiac (smiecia) nie chce o tym pisac ale nawymyslano tyle na mnie ze az plakac mi sie chcialo ,nie bylam w stanie racjonalnie myslec i funkcjonowac ,po dluzszym czasie doszlam do siebie i oddalam sprawe do sadu wygralam sprawe joz na pierwszej rozprawie i nie chce miec nic wspolnego z tym kolesiostwem i niekompetencja absolutnie nie polecam dzialu lp ,no chyba ,ze ktos z gory poza Polska zrobi porzadek !!!

Miki
@Bury 20.01.2018 15:42

Hej pracowalem kiedys we Wroclawiu w dziale ,jeszcze do teraz smieje sie z kolesia znajomego P.Tomasza,gosc ma mniemanie o sobie straszne chlopczyk z przerosnietym ego ,ktory w codziennym zyciu sobie nie radzi.gdy go wyrzuca z tej pracy to zrobi jak policjant na emeryturze strzeli sobie w glowe.kolesiostwo jakie panuje w dziale jest nie do opanowania rowniez apeluje zrubcie cos z tym

Dzony
@anonymous 22.01.2018 22:47

NEPOTYZM w dziale lp na porzadku dziennym ! Pozdr z Wawy

nepot
@Dzony 28.01.2018 00:41

ja mam zamiar własnie wyslać pismo do uk, to co sie dzieje blue jest nie do opisania. NEPOTYZM NA NAJWYZSZYM POZIOMIE

Duzy
@nepot 06.02.2018 23:07

Czesc zawsze mozesz sie do mnie odezwac co sie stalo, wyslucham i pomoge ,trzeba zawsze o swoje walczyc

Duzy
@nepot 06.02.2018 23:07

Odezwij sie do mnie juz przez ten czas zglosily sie do mnie 3 osoby skrzywdzone jesli chcesz sie wygadac zapraszam nie dzialamy pochopnie tylko z rozwaga .

miś
@anonymous 22.01.2018 22:47

Co to znaczy słowo manager? dla mnie jest to osoba kompetentna,pomocna,poprostu specjalista w dziedzinie. natomiast tutaj nie znajdziesz takich osob ,gdy prosisz o pomoc lub zgłaszasz cheć rozwoju i prosisz ich o pomoc nagle kontakt sie konczy zero pomocy zero materiałów zero narzedzi do rozwoju osobistego.awanse tylko dla znajomych .

Bondi
@Duzy 07.02.2018 18:37

Kolego podpowiedz jak ogarnać pewne tematy mam ich pare i razem mozna to zalatwic

Doril

Orientuje się ktoś ile trzeba dopłacić do karty multisport pracujac w tk ?

Nicki
@Doril 14.02.2018 17:16

Nie no benefity tutaj masz zerowe ,doplacaja tyle ze lepiej wykupic normalne wejsciowki pozdrawiam

Nik
@Nicki 14.02.2018 21:34

Zero benefitow tak jak kolega wyzej dopisal niby duza firma a praktycznie doplacaja do karty tyle co kot naplakal

TK Maxx Poland

Ujawniamy zarobki miesięczne w TK Maxx w Polsce (netto): 1. Team Leader - 2200-2500 PLN 2. Floor Manager - 3000-3500 PLN 3. Store Manager - 5000-6000 PLN 4. District Manager - 8000-10000 PLN 5. LP - 2500 - 4000 PLN + premie od wyników

Duzy
@TK Maxx Poland 21.05.2017 17:40

Troche sie nie zgodze co do zarobkow lp ja po 7 latach ledwo dotarlem do 3 tysiecy zadnych premii nie ma potwierdzam to odpowiedzialnosc gigantyczna policja sady,przestepcy,oszusci,w kazym momecie mozesz spodkac przestepce ktorego ujmowales na miescie hmm co wtedy ,zadnego bezpieczenstwa firma tobie nie zapewnia ,kupe procedur tylko po to by w razie twego bledu cie wywalic,jesli macie pytania piszcie z checia dam wskazowki lub porady.

LP
@TK Maxx Poland 21.05.2017 17:40

male sprostowanie - zarobki LP od 2600 zł do 3200 zł - zadnych premi od wynikow nie ma

Szczery
@LP 12.01.2018 23:35

Mowa tutaj o dziale lp .jesli nie jesteś znajomym zapomnij o jakimkolwiek awansie badź rozwoju nie masz na to absolutnie szans .zarobki 3200 po kilku latach ciężkiej pracy .poprostu żenada.

Szczery
@Szczery 13.01.2018 09:16

Dodam do uzupelnienia ,ze w dziale lp nie dawaja szans lp na awans przykladowo na managera. biora na to stanowisko kierownika sklepu gdzie ten czlowiek nie posiada absolutnie pojecia o wykonywanej pracy .wyobrazcie sobie ze pracujecie w firmie kilka lat wiecie bardzo duzo i nagle dostajecie osobe managera ktory toba zarzadza i nic przy tym nie wie .druga sprawa zatrudnianie do dzialu osob bo wczesniej obiecalo sie kierownikowi ze ta osoba ze sklepu przejdzie do lp.podsumowujac uczeń zarzadza specjalista szok !!!

Szary
@Szczery 19.01.2018 21:40

Awans za dobra sumienna prace?? Hahaha i jeszcze raz ha .tylko i wylacznie wtedy kiedy jesteś znajomym panów z zarzadu lp ,jesli nie jestes znajomym to mozesz pomyslec o awansie tak jak o trafieniu 6 w totka ,absolutnie nie polecam.

Luidzi

A może każdy zajmie się swoją pracą? Niektórzy mają wielkie parcie na stanowiska a sądzę, że swojej pracy nie potrafią wykonać!!

A.A.

Jestem byłym pracownikiem w TK Maxx Rzeszów, dlaczego odeszłam? Oto zaledwie kilka powodów: - umowy na 1/4, 1/2 etatu brak możliwośći podjęcia pracy na pełny etat, życie w ciągłej nadzieji o umowę o pracę na czas nieokreślony, - niskie zarobki, w innych sieciówkach (np. H&M) płacą lepiej, - brak szkoleń, poza tymi w spotkaniu z menadżerstwem w LUKR po pracy w sobotę, ale uwaga! - oferta tylko dla wybranych i wtajemniczonych, - praca samej na kasie, na parterze kasy są zamknięte a na piętrze jest max 2 kasjerów, podnoszenia szmat z podłogi, bieganie po przymierzalni i zbieranie dziesiątki zabezpieczeń, proszenie o odświerzacz bo smród zabija! - masa lewych zwrotów, przekrętów i oddawanie zużytych sukienek po imprezach i co najważniejsze - brak ochrony!!! apel do złodzieji - wolna droga, napier***j! - awans? - tylko poprzez lizodupstwo menadżerek, a jeśli jesteś lesbijką, zaawansujesz szybciej;) - jesteś uczciwa? po co taki pracownik? takich się zwalnia bo są niepotrzebni! - za dużo widzą, za dużo wiedzą, z nimi nie pokombinujesz... - ukończyłaś dodatkowe kursy, szkolenia, chcesz awansować? haha!:D nie tutaj! tutaj nie przyjmą mądrzejszego od siebie, Ty masz być tu nikim! - jest jakiś problem na sklepie? i co z tego! załoga zamknięta w kanciapie wpierdziela kolejne żarcie z mikrofali i popija darmową kawę, radź sobie sam! Reasumując, praca dla biednego studenta który poszukuje pracy tymczasowej i nie przejmuje się atmosferą w pracy, który i tak za 3 miesiące oleje tikeja ciepłym moczem wraz całą jego załogą. A ja bym zaproponowała kierownikowi XYZ aby skontrolował i zobaczył jak pracują jego pracownice, co porabiają w czasie pracy, jakie koleżanki zapraszają i po co to robią. Skontrolować wszystkie po kolei i ich uczciwość oraz podejście do pracowników niższego szczebla, obliczyć ile godzin spędzają na pracy a ile na nicnierobieniu. Dodam jeszcze że w Rzeszowie nazywają tikeja SZMATEKSEM, na dole pięć szmat na krzyż, na górze szmatek dla bogatszych. Byłam, widziała, nie polecam:) Andzia:)

Tikejowiec
@A.A. 26.07.2017 13:47

To straszne co piszesz.. zaczynałam pracę w piku, etat 3/10.. dostałam pełny etat po miesiącu.. zależało mi, spięłam poślady i ciężko pracowałam.. Po ponad pół roku dostałam program. Po półtora roku dostałam awans na lidera zespołu. Pokazałam się od jak najlepszej strony, ciężko pracowałam na to co mam teraz. Tk Maxx to lider w branży retail. Nie wspomnę też o zarobkach, w większych miastach PL sprzedawca nie mający pełnego etatu może zarobić ponad 2k, lider zespołu ponad 3k. Wystarczy ciężko pracować! Nie trzeba nadgodzin... Ciężka praca moja droga, trochę pokory i szacunku. Nikt z mojego otoczenia nie dostał awansu awansu za dupolizanie. Ja również nie miałam pleców w Tk.

Tk szmatex
@Tikejowiec 27.07.2017 17:29

Przyznaj sie szczerze .. sama przyszłaś do pracy czy po znajomosci z działu HR? Wszyscy którzy awansują to tylko i wyłącznie znajome manager/stora/HR .. ludzie nie dajcie sobie oczy mydlić ! Założę sie, ze nawet sie nie przyznasz ;)

Wstyd
@Tk szmatex 10.08.2017 19:43

100% racji .. tak niestety jest było i bedzie .. Moim zdaniem gdyby wprowadzili jakieś premie dla pracownikow np marne 100 zł jak sklep bedzie na plusie.. zawsze coś .. TEN SKLEP NAWET NA ŚWIĘTA NIC NIE DA ! Ani karty podarunkowej ! Tylko "życzymy wesołych świat". W dzisiejszych czasach to wstyd żeby tak DUŻA I BOGATA FIRMA TAK TRAKTOWAŁA PRCOWNIKOW !!! Plus non stop LP siedzi na kamerach i bardziej pilnują pracownikow niż klientów ! KIEROWNICY !! Obudźcie sie ! Juz wam brakuje pracownikow, co bedzie pózniej ?

Andzia
@Tikejowiec 27.07.2017 17:29

Gdzie pracujesz? Bo chyba nie w Rzeszowie! Nie chcę wymieniać nazwisk ale mogę Ci powiedzieć, że sprzedawczynie spotykały się po pracy "na kawie" z menadżerką i jest teraz na stanowisku team leader. Ja nie chodziłam na spotkania to usłyszałam, że się nie angażuję w rozwój firmy i utrzymanie ciepłych relacji! Ale ja nie miałam czasu chodzić do LUKR czy do KULI po pracy aby dostać awans! Wszystkie te osoby są z niższym wykształceniem ode mnie. Da się? Da! Mogę się założyć, że po inwentaryzacji, za 3-4 lata nie będzie tikeja w Rzeszowie! PS: Zastanawiające jest dlaczego niektóre pracownice kupują masowo ciuchy i je sprzedają na olx za wyższą sume, dlaczego robią sobie same zniżki i chowają je do szafek a po pracy kupują za śmieszne pieniądze, dlaczego internet obiegły zdjęcia z targu na którym babka sprzedaje bieliznę z tk maxx za 10zł?! Uczciwy człowiek nie będzie tam długo pracować bo to co się tam dzieje to gang lesbijskich przekrętów! Mam nadzieję, że w końcu ktoś przyjedzie i skontroluje szanowne panie!

były tikejowiec
@Andzia 31.08.2017 13:12

Współczuje Ci tego,że nie masz odwagi spojrzeć w oczy osobom,o których to piszesz.Podawanie nazwisk najlepiej zacząć od swojego.Sama też tam pracowałam i na awans trzeba było zwyczajnie zasłużyć.Publikujesz mało spójnego posta z dziwnymi zarzutami.Musisz być bardzo nieszczęśliwą osobą.

krótka piłka
@Andzia 31.08.2017 13:12

Krótka piłka jak dla mnie Art. 212. [Zniesławienie] § 1 Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2 Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku

Ziomek
@Andzia 31.08.2017 13:12

Andzia brak mi slow, ale Ty jestes pusta idiotka. Wiesz ze za to bezczelne pomowienie groza Ci konsekwencje karne. Mowisz ze jestes wyksztalcona... chyba raczej skonczylas tylko 8 klas I jestes leniwa. Oby Tkmaxx zglosil to na policje i znajda Cie w kilka godzin. Przyda Ci sie tak lekcja pokory. Pozdrawiam wsztstkich przesympatycznych tk-jowcow z Rzeszowa. Buziaki dla Was :-)

Andzia:)
@Ziomek 06.09.2017 16:56

"Andzia brak mi slow, ale Ty jestes pusta idiotka. Wiesz ze za to bezczelne pomowienie groza Ci konsekwencje karne". - Wpierw naucz się pisać poprawną polszczyzną a po drugie, skoro grozisz mi odpowiedzialnością karną to za tą "idiotkę" też zostaniesz pozwana:) Nie sposób złamać kod IP:) Skoro już wiesz kim jestem i ja wiem kim ty jesteś to powiem ci tylko tyle: powodzenia w pracy na szmateksie!!! Bay bay:)))

Andzia:)
@były tikejowiec 06.09.2017 12:49

Tym osobom spojrzałam w oczy odchodząc z tego szmateksu:) Nie pozdrawiam Cię koleżanko:)

pracownik tkmaxx
@Andzia:) 12.09.2017 14:12

Masz rację! Pracowałam w tk maxx 2 miesiące przez okres wakacji, atmosfera pseudo kierowniczek sprawia, że w tym sklepie jest stale rotacja... Jest jeden plus - darmowa kawa, herbata, piłkarzyki i ciągle na obrotach mikrofala = 8 godzinna praca "kierowniczek". Zwolniłam się bo na dłuższą metę nie wytrzymałabym z tymi paniami. Nie polecam pracy w korporacji, dla nich nie jesteś "człowiekiem" tylko kolejnym numerem pracowniczym, tanią siłą roboczą, którą i tak wymienią na nową ze względu na wypalenie zawodowe które podobno następuje po 4 latach pracy hehe Nie polecam.

Duzy
@A.A. 26.07.2017 13:47

Potwierdzam w 100% powyzsze wypowiedzi moglbym dodac wiecej do tego szamba

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

kawa w tikeju za darmo więc polejcie sobie:)

Barabasz
@Nick 14.09.2017 13:47

90 zloty na miesiac na 70 pracownikow

Punischer

Najlepsze w tej firmie jest to ,ze zarzadzaja toba ludzie ktorzy wogule nie posiadaja pojecia o wykonywanym zawodzie a jesli nie jesteś znajomym to w zyciu tutaj nie awansujesz .jestem wieloletnim pracownikiem tej firmy .

ziqzak

DO PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW TK MAXX! Jeżeli nie lubicie kontaktów z klientem-nie idźcie tam. Do tego sklepu przychodzą specyficzni klienci lubiący się wywyższać bo są w "markowym sklepie" . Ktoś tu wspomniaŁ, że atmosferę tworzą ludzie... Owszem zgodze się z tym ale proszę wziąć pod uwagę to że jeśli pracujesz 4 lata na 1/4 etacie to jest to po prostu śmieszne a przyjdzie nowy pracownik przepracuje 3 miesiące okresu próbnego i nagle dostaje cały etat. LUDZIE TO JEST NIE POWAŻNE! NIE DZIWI MNIE TO ŻE PSUJE TO ATMOSFERĘ ! PO 4 LATACH PRACY TU W MOMENCIE GDY ZŁOŻYŁAM WYPOWIEDZENIE OTRZYMAŁAM OFERTĘ CAŁEGO ETATU OD KIEROWNIKA ! :D ps. nie skorzystałam z propozycji :)

Anonim
@ziqzak 21.06.2017 20:36

Sama prawda.

Anonim 2
@ziqzak 21.06.2017 20:36

a może zastanów się nad tym "jak" pracujesz a nie "ile" to znajdziesz odpowiedź na pytanie dlaczego masz taki niski etat

Zigzak
@Anonim 2 21.11.2017 12:43

Ze co proszę ?! Skoro tak zle pracowałam to dlaczego został mi zaproponowany wyższy etat w momencie złożenia wypowiedzenia ?! Kim kolwiek jestes zastanów sie co piszesz.. zawsze za moich czasów na cały duży sklep z 3 miały pełny etat.. Szkoda gadać .. nie potraficie doceniać pracownikow za osiągnięcia to macie za swoje .. i dobrze ! Niby skąd zawsze taka duża rotacja pracownikow ?! Wszyscy sa tacy be? A może najwyższa pora wyszkolić pracownikow a nie dawac ich na głęboką wodę ?! Może najwyższa pora zastanowić sie skąd tyle złych opinii? Zacznijcie robić przede wszyskim odpowiednie szkolenia by wymagać. Wszyscy są be tylko ludzie z biura święci Haha, wybacz.. bez komentarza ;) Tak sie właśnie traktuje tutaj ludzi przez „managerów” nie tylko anonimowo ;) Idźcie- przekonacie się.

Dżejkob

Bonarka Kraków Tragedia ! Managerowie pracownikow traktują jak (usunięte przez administratora) i tak tez do Ciebie mówią .. pozdrawiam Cie Dario ! ;) Tylko.. gdyby nie Ci debile to nie siedzieli by w biurze i nie pierdzieli w stołek tylko musieliby zap***dalać na sklepie ;) W Bonarce brak jakiegokolwiek rygoru.. wszyscy schodzą na przerwy jak chcą i ile chcą. Rano jest garstka ludzi, mozna zliczyć na palcach u jednej ręki a sklep jest mega duży, .. Wcale sie nie dziwie, ze doświadczeni pracownicy uciekają stamtąd .. Juz sie naszczescie jestem na okresie wypowiedzenia ale moja znajoma jeszcze tam pracuje i tez juz na dość ... Czy ktoś z was orientuje sie gdzie moge zgłosić lekceważenie kierownictwa na wszystko ? Dosyć tego ;)

Wkurzony Pracownik
@Dżejkob 14.11.2017 23:40

A dlaczego nie napiszesz o tym ze siedza w biurze bo musza non stop ogarniac grafik bo dookola same l4, tego nie powiesz? Nie napiszesz ze idą nam zawsze na rękę gdy coś nam wypadnie? Moim zdaniem kierownik jest mega spoko zawsze da sie z nim dogadac z reszta roznie ale tez jest ok,

Dżejkob
@Wkurzony Pracownik 21.11.2017 13:01

Proszę Cie .. nie rozśmieszaj mnie .. nie wiem komu idą na rękę ale mi nigdy nie poszli.. z poprzednim Storem nigdy nie mogłem sie dogadać .. owszem sam store obecny jest mega spoko reszta kierownictwa niestety nie! Serio lubisz jak mówią do Ciebie jak do idioty ? Bo tak nas traktują zwłaszcza floor menago ;) Każdy ma prawo do wyrażenia opinii .. coraz gorsza atmosfera tam i tyle. Nie powrócę juz tam za nic ! Pozdrawiam i powodzenia życzę !

Pasaż Łódzki

W TKMaxx Pasaż Łodzki też nie jest lepiej - większość ludzi jak zobaczy jak to wszystko wygląda to rezygnuje. Najgorsza jest tam Team Leaderka - blachara o inicjałach A.H. wprowadza bardzo złą atmosferę i mści się na pracownikach. Kto dopuścił taką osobę to bycia kierownikiem?

acid

TK MAXX Poznań Malta - omijajcie to miejsce szerokim łukiem

andzia

co tu tak cicho ? :p

Zostaw opinię o TK MAXX - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX