ATS Display Sp. z o.o.
3 36 6 1

Opinie o ATS Display Sp. z o.o.

ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
Mikołajki w ATS Display!

Jak co roku w grudniu świąteczna atmosfera zawitała do naszej firmy. Przy recepcji, oraz w działach produkcji oraz obróbki metalu stanęły choinki, a Święty Mikołaj zostawił naszym pracownikom słodkie upominki z okazji Mikołajek! J
   
ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
5 jubileuszów pracowniczych w ATS Display!

ATS Display, firma projektująca materiały wspierające sprzedaż (POS) od 2001 roku, regularnie gratyfikuje swoich wieloletnich pracowników.

Dla osób obchodzących 15-lecie przyznawany jest voucher na pobyt w wybranym hotelu SPA, a z okazji 10-lecia pracownicy otrzymują pamiątkowy prezent.
Piątek, 26 października był dniem szczególnym w ATS Display jako że aż pięciu pracowników firmy świętowało jubileusze! 4 pracowników działu produkcji obchodziło 15-lecie pracy, a designer ze studia projektowego świętował 10. rok zatrudnienia w ATS Display.

Z tej okazji wszyscy świętujący poza nagrodami otrzymali pamiątkowe tabliczki oraz gromkie brawa od wszystkich pracowników ATS Display.

Obchodzącym jubileusze dziękujemy za wieloletni wkład w sukcesy naszej firmy i liczymy na kolejne lata!
   
ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
ATS Display z certyfikatem ISO 9001:2015!
 
ISO 9001:2015 to międzynarodowa norma określająca wymagania, które powinien spełniać system zarządzania jakością w organizacji.
 
Wdrożenie ISO 9001:2015 umożliwia doskonalenie systemów zarządzania jakością i procesów w przedsiębiorstwie. W ATS Display obowiązywała do tej pory norma ISO 9001:2008, która traci swoją ważność we wrześniu 2018 roku. Przeprowadzony zewnętrzny audyt certyfikacji potwierdził, iż procesy zarządzania w firmie są zgodne z nowo obowiązującą normą ISO 9001:2015.
 
Certyfikat w imieniu firmy odebrała Katarzyna, Prokurent ATS Display.
   
Były pracownik

Nie polecam. Duża rotacja pracowników o czymś musi świadczyć. Codzienne zebrania na których każdy musi przedstawiać na forum plan dnia i RAPORTY....raporty dzienne (poranne,popoludniowe), tygodniowe, miesięczne. Firma kreowania na korpo. Przychodzisz 8h przed kompem sztywno ze sztywnym ludźmi i wychodzisz. Kiepsko....

Bezimienny
@Były pracownik 17.07.2018 18:53

A jakie stanowisko tam kolego piastowałeś.?

Tomasz

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę a później są niezadowoleni!!

Filip

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
@Filip 16.07.2018 20:02

Szanowny Panie, Wszystkie aktualnie prowadzone rekrutacje znajdzie Pan w zakładce "Oferty pracy". Serdecznie zapraszamy do aplikowania :) Z poważaniem, Zespół ATS Display

ja

NIE POLECAM

pezetka

Nie polecam. Sztywna atmosfera, sztywne godziny pracy. Po rozmowie o pracę zapewnienie odezwu w ciągu kilku dni - nawet przy odmownej odpowiedzi - niestety brak kontaktu. W ofercie o pracę wymieniane atrakcyjne wynagrodzenie - przy próbie uzyskania odpowiedzi ile to wynagrodzenie wynosi - brak nawet orientacyjnej odpowiedzi. Podczas rekrutacji dziwne pytania niepowiązane z wiedzą i umiejętnościami kandydata. Zupełny brak elastyczności i przerost formy nad treścią.

ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
@pezetka 02.07.2018 13:27

Szanowna Pani, Bardzo prosimy o kontakt na adres info@atsdisplay.com celem wyjaśnienia czy rekrutacja na stanowisko na które Pani aplikowała została zakończona. Jednocześnie informujemy, iż informacje o wynagrodzeniu podajemy w momencie złożenia kandydatowi oferty pracy. Z poważaniem, Zespół ATS Display

Jerzy

Sporo dobrego o firmie słyszałem. Podpowiedzcie czy warto aplikować?

ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
Akcja charytatywna z okazji Dnia Dziecka
 
Podobnie jak w poprzednich latach firma ATS Display zaangażowała się we wsparcie potrzebujących dzieci w gminie z okazji Dnia Dziecka. 8 czerwca GOPS – Główny Ośrodek Pomocy Społecznej w Wiązownie zorganizował piknik z cyklu „Bezpieczne wakacje” dla dzieci z lokalnych świetlic środowiskowych. Tym razem informacjami na temat zachowania bezpieczeństwa w czasie wakacji dzielili się z dziećmi funkcjonariusze policji.
 
Firma ATS Display z okazji tego wydarzenia sponsorowała prezenty – zabawkowe gry edukacyjne, które otrzymali wszyscy podopieczni świetlic środowiskowych, czyli łącznie 70 dzieci.
 
W zamian za okazane wsparcie, przedstawiciele firmy otrzymali oficjalne podziękowania z rąk kierowniczki Głównego Ośrodka Pomocy Społecznej oraz ręcznie wykonane przez dzieci prezenty.
   
ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
ATS Display ze Złotym Wiązem w kategorii „Pracodawca Roku”!


W IV edycji konkursu Złoty Wiąz adresowanego do najprężniej działających oraz udzielających się społecznie organizacji na terenie Gminy Wiązowna, firma ATS Display została wyróżniona mianem Pracodawcy Roku.


Założona w 2001 roku przez Adama i Tomasza Stankiewiczów firma ATS Display wyrobiła sobie renomę w całej Europie, a nawet w Afryce i na Bliskim Wschodzie. Projektowane i produkowane przez firmę standy, display’e reklamowe i inne materiały wspierające sprzedaż trafiają bowiem łącznie do ponad 50 krajów, gdzie wspierają kampanie marketingowe wielu rozpoznawalnych, międzynarodowych marek. Firma w swoich działaniach nie zapomina jednak o lokalnej społeczności i o swoim zespole.


Na wyróżnienie ATS Display tytułem „pracodawcy roku” złożyło się wiele czynników. Jury z całą pewnością doceniło sprecyzowaną przez firmę ścieżkę kariery pracowniczej, wdrożony system oceny potencjału pracownika, przeprowadzanie szkoleń oraz kursów zawodowych dla pracowników, organizowanie lekcji języka angielskiego czy organizowanie wyjazdów na zagraniczne targi branżowe. Każdy pracownik firmy może dobrowolnie dołączyć do finansowanego przez pracodawcę systemu opieki medycznej, a z okazji urodzin wszyscy otrzymują atrakcyjne upominki. Wyjątkowo traktowani są pracownicy, którzy od lat pracują na sukces przedsiębiorstwa, ci z 10- i 15-letnim stażem mogą liczyć na wyjątkowe prezenty – odpowiednio designerskie zegarki i 3-dniowy pobyt z osobą towarzyszącą w wybranym salonie SPA.


- Jako przedsiębiorca rozpocząłem działanie na terenie gminy w 2002 roku i na początku nie wiedziałem jak się potoczą losy naszej firmy. Pamiętam do dziś jak podczas urządzania siedziby przyjechało do mnie na rowerach dwóch młodych chłopaków z pytaniem czy czasem nie szukam ludzi do pracy. Postanowiłem ich wtedy zatrudnić, a oni pracują z nami do dzisiaj. Chciałem w związku z tym powiedzieć, że mam dziś przyjemność odbierać tę nagrodę właśnie dlatego, że nasza firma to przede wszystkim ludzie i że jest to nasz największy kapitał. Rozpoczynając działalność w Gminie Wiązowna zatrudnialiśmy 12 osób, dziś jest ich ponad 100, z czego wiele pracuje u nas od ponad 15 lat. Jesteśmy z tego bardzo dumni i dążymy do tego aby nasi wieloletni pracownicy zostali w firmie jak najdłużej – powiedział po odebraniu nagrody Adam Stankiewicz, współzałożyciel i Sales Director ATS Display.


Zarząd firmy od lat angażuje się także w akcje charytatywne na terenie gminy i powiatu. W zeszłym roku na Dzień Dziecka oraz na Wigilię firma sfinansowała prezenty dla podopiecznych świetlic środowiskowych, cyklicznie organizowane jest też wsparcie dla Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Celestynowie. ATS Display wspierała również Dom Samotnej Matki, a także lokalne sztaby Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.


Warto przy okazji nadmienić, iż ATS Display prowadzi aktualnie rekrutację pracowników do 4 działów. Zainteresowane osoby mogą zapoznać się z ofertami i aplikować na wybrane stanowiska przez stronę
   
Paulina

@mgk, fajnie, że wyraziłaś swoją opinię na temat firmy ATS Display. Czy masz może wiedzę na temat jakie warunki firma oferuje na stanowisku lakiernika proszkowego? Posiadasz jakieś informacje? Firma ATS Display Sp. z o.o. poszukuje również osób na stanowisku np. pracownika sekretariatu https://www.gowork.pl/oferta/pracownik-sekretariatu,03OQqNJ0ITWQ9Wb3rW1jwb,otwock Ktoś z Was mógłby wypowiedzieć się, jak wyglądają warunki zatrudnienia w praktyce na tym stanowisku?

Przemo

Pytanie mam?widzę że firma ma ofertę pracy na Lakiernika proszkowego?Jaka stawkę dadzą na początek z 3 letnim doświadczeniem...?..czy warunki pracy sa dobre?..warto składać CV..?

Feliks

Idealnych firm nie ma ale jeśli komuś jest tak bardzo źle to może zmienić pracę!

mgk

Pracuję w firmie od pół roku i jak czytam te komentarze o rzekomym kołchozie to tylko się łapie za głowę jak bardzo ludzie swoje własne wady i niepowodzenia próbują usprawiedliwić cudzymi działaniami. Trochę obiektywizmu i samokrytyki drodzy Państwo. Praca jest wymagająca, tempo szybkie, branża dynamiczna. Wystarczy jednak systematycznie robić swoje, poprostu, nikt tu nie wymaga przenoszenia gór, serio. Pieniądze wypłacane terminowo, co do złotówki łącznie z premiami. Ja osobiście mogę polecić tego pracodawcę. Pozdrawiam.

Paulina

@Marcepanna wspominasz, że w owej firmie brak jest jakiegokolwiek poszanowania pracownika. Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja ze strony pracodawcy? Podziel się swoimi wrażeniami.

WW
@Paulina 21.04.2017 13:28

Nieprzyjemne sytuacje zdarzały się praktycznie każdego dnia. Począwszy od wysłuchania reprymendy na porannym spotkaniu, p(usunięte przez administratora) kończąc na uwagach do raportu pisanego na zakończenie pracy.

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w ATS Display Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Może okazać się cenna!

zainteresowany

Witam.widziałem ostatnio ofertę pracy na stanowisko spawacz ślusarz. Ciekawi mnie jakie są tam warunki pracy,zarobki,atmosfera i rotacja pracowników ? Pozdrawiam

ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
@zainteresowany 02.03.2018 15:21

Dzień dobry, W naszym zespole produkcyjnym jest wielu pracowników, którzy pracują u nas od 5, 10, a nawet od 15 lat – dotyczy to także ślusarni. Pracujemy na nowoczesnych maszynach, a warunki w zakładzie spełniają wszelkie wymagane standardy. Wynagrodzenie zależy od stanowiska, doświadczenia i kwalifikacji zatrudnionej osoby. Gdyby miał Pan pytania lub byłby Pan zainteresowany aplikowaniem na to stanowisko, to zapraszamy do wysłania maila z CV na adres hr@atsdisplay.com.

pracownik biurowy

Na początku odniosę się do szarganej opinii, o której ktoś wspomina, wiadomo – jak w każdej firmie są osoby zadowolone oraz niezadowolone – te niestety zdecydowanie chętniej wyrażają swoją opinię. Według mnie, a trochę już tu pracuję, wszystko jest ok. Są jasne zasady, co nie wszędzie jest standardem a wierzcie mi, że tym przypadku jest to ogromna zaleta. Co do samej pracy – jest to firma dająca szanse rozwoju nie tylko ze względu na możliwość czerpania wiedzy od doświadczonych kolegów, ale również ze względu na organizowane szkolenia zewnętrzne, w których praktycznie każdy uczestniczy. Co więcej w związku z tym, że działania są globalne bierzemy udział w wyjazdach - spotkania, konkursy, również zagranicznych :)

Kati
@pracownik biurowy 09.02.2018 13:15

to chyba tylko dział handlowy, który jest na pokaz !!!

ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
ATS Display gra z WOŚP!
 
Firma ATS Display po raz kolejny dołączyła do akcji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W ramach współpracy z jednym z lokalnych sztabów, siedziba firmy została zarejestrowana na czas zbiórki jako stacjonarna skarbona. Do drugiego zaprzyjaźnionego sztabu przekazana została ścianka zdjęciowa sponsorowana przez ATS.
 
Przez tydzień pracownicy firmy mieli możliwość wrzucania datków do puszki zlokalizowanej na recepcji. Liczenie zgromadzonych środków miało miejsce w jednej ze szkół podstawowych w Warszawie. Sponsorowana przez firmę ścianka reklamowa służyła z kolei wszystkim uczestnikom finału WOŚP organizowanym w Otwocku. Zarząd firmy oficjalnie podziękował wszystkim pracownikom zaangażowanym w zbiórkę mającą na celu wsparcie polskiej służby zdrowia.
   
aaaa

Za wasze pieniądzie Owsiak wytwarza uran, który srzedaje czeczenom!!! Co wy robicie!?

ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
Standy reklamowe ATS Display w schronisku w Celestynowie
 
Jedne z flagowych systemowych produktów ATS Display - firmy projektującej i produkującej materiały POS zostały dostarczone do schroniska dla zwierząt w Celestynowie, niedaleko Warszawy.
 
Carriery – systemowe rozwiązania zaprojektowane i wyprodukowane przez zespół ATS, aktywują sprzedaż wielu znanych międzynarodowych marek w Europie. Teraz display’e ATS pomogą zwiększyć powierzchnię użytkową w Celestynowie i polepszą warunki pracy. Stojaki reklamowe zostały dostarczone nieodpłatnie do lokalnego schroniska w ramach kontynuacji współpracy. W zeszłym roku firma dostarczyła do schroniska specjalnie zaprojektowane i wyprodukowane budy dla psów.
   
Moje ip

Btw niezły spam firmy ATS Display na tym forum.. Czyli firma dobrze wie o zszarganej opinii i stara się to spamem zamaskować, co to za metody.

Irek

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie!!! Nawet praca w dobrej firmie nie sprawia satysfakcji?

pracownik
@Irek 17.01.2018 08:45

To nie jest dobra firma,(usunięte przez administratora) Robiąca dobre wrażenie otoczka pęka tuż po procesie rekrutacyjnym.

Pracownik

Biedowe stawki, bardzo słabe warunki socjalne dla pracowników fizycznych.

Marcepanna

Pracowałam w tej firmie przez 2 tygodnie. Na tyle pozwoliło mi moje poczucie wartości, godności. Kochani to jest dramatyczne miejsce! Nie sądziłam że takie kołchozy jeszcze istnieją. Pierwsze wrażenie bardzo myle . Starają się wypaść profesjonalnie , jednak bardzo szybko można sie zorientować że zarządzanie tą firma odbywa się na poziomie rzemieślniczym - nie ubliżając rzemieślnikom.Totalny brak szacunku do ludzi, wieczne napięcie, pracwonicy chodzący po kątach i płaczący, fatalna atmofsera rywalizacji i donoszenia na siebie wzajemnie. Monitoring nawet w kuchni na wypadek gdyby ktos jadł obiad 5 minut za długo. Słowo "nie polecam" nie jest odpowiednie. Należy obchodzic szerokim łukiem i wystrzegać się takich miejsc jak to.

kierownik Jakub
@Marcepanna 27.04.2016 16:29

Zgadzam się całkowicie!

ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
Świąteczna akcja dla podopiecznych GOPS

ATS Display po raz kolejny zorganizowała akcję dla młodych podopiecznych lokalnych świetlic środowiskowych Tym razem spełnione zostały życzenia ponad 30 dzieci, które napisały listy do Świętego Mikołaja.

Prezenty zostały w całości sponsorowane przez ATS - firmę projektującą i produkującą materiały POS i displaye reklamowe. Oficjalne wręczenie z udziałem Świętego Mikołaja i przedstawicieli ATS Display odbyło się podczas szkolnej Wigilii w Szkole Podstawowej przy ulicy Kościelnej w Wiązownie. Obdarowani nie kryli swojej radości, a za kolejną akcję charytatywną dla lokalnej społeczności, firma otrzymała oficjalne podziękowania z Głównego Ośrodka Pomocy Społecznej w Wiązownie oraz wykonane przez dzieci ręczne ozdoby świąteczne.
   
ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
Kolejny jubileusz pracowniczy w ATS Display!
 
Dokładnie 15 lat temu, tzn. 08.12.2002 Piotr został zatrudniony jako Designer i obecnie jest najstarszym stażem Designerem w firmie.

Przez te lata Piotr zaprojektował tysiące kreatywnych rozwiązań wspierających sprzedaż. Wiele z nich zostało nagrodzonych w międzynarodowych konkursach branżowych.

Piotrowi życzymy kolejnych jubileuszów i samych sukcesów!
   
ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
Sukces ATS Display na niemieckim Superstarze!
 
Organizowany przez magazyn Display konkurs Superstar to jedno z największych tego typu wydarzeń branży POSM w Europie. Przedstawiciele ATS Display projektującej i produkującej materiały wspierające sprzedaż odebrali na uroczystej gali w Dusseldorfie aż 3 nagrody.
 
Ze zgłoszonych 3 produktów przez ATS Display, wszystkie zostały nagrodzone przez jury złożone z ekspertów z branży. To najlepszy wynik firmy w historii, jeśli chodzi o niemiecki rynek, a także najlepszy wśród polskich firm startujących w tegorocznej edycji konkursu.
 
Złote statuetki zdobyły Recipe & Mixing Stand zaprojektowany i wyprodukowany dla Coca-Cola HBC Polska oraz Chupa Chups Car dla Perfetti Van Melle. Srebro jury przyznało Craft Distillery Rackowi eksponującemu produkty marki Copernicus.
 
Niemcy to kolejny kraj, w którym ATS Display zdobywa nagrody branżowe po Francji, Włoszech oraz Polsce, gdzie ostatnio firma święciła sukcesy po organizowanym przez OOH Magazine konkursie POS Stars. Producent materiałów POS do tej pory został 82 razy doceniony przez europejską branżę materiałów wspierających sprzedaż.
   
ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca

2 nagrody dla ATS Display w konkursie branżowym POS Stars!

Trzeci konkurs branżowy w tym roku i kolejne wyróżnienia. ATS Display zdobywa 2 nagrody główne w organizowanym w Warszawie przez OOH magazine konkursie branżowym POS Stars!

9. edycja konkursu była rekordowa pod względem zgłoszeń, których było 45. Zgłoszone produkty poddano ocenie jury złożonego z ekspertów z branży podczas wrześniowych targów reklamy przeprowadzonych w EXPO XXI w Warszawie.

W kategorii napoje, bezkonkurencyjny okazał się zaprojektowany i wyprodukowany przez ATS Display dla Coca-Coli Recipe & Mixing Stand.  Jury doceniło kompaktowość i interaktywność standu, który prezentuje produkty komplementarne takie jak alkohol, napoje Coca-Cola, przyprawy, limonki. Dodatkowo na ekranie wyświetlane są przepisy na drinki, które można przygotować wykorzystując zatowarowanie standu.

Drugą nagrodę firma oferująca kompleksową usługę projektowania i produkcji materiałów POS zdobyła za Zestaw Standów Honda - solidnie wykonanych regałów prezentujących elektronarzędzia i osprzęt japońskiego producenta z wyraźną komunikacja marki i sloganu reklamowego.

ATS Display po raz siódmy z rzędu zdobyła wyróżnienia w konkursie POS Stars, łącznie firma ma już na swoim koncie ponad 75 nagród branżowych oraz wyróżnienia dla najszybciej rozwijających się przedsiębiorstw w kraju - Diament Forbesa i Gazele Biznesu.

   
Przemek

Witam..ponoć firma posiada lakiernie proszkowa..?Jakie warunki panują tam..?na początek jakie pieniądze proponuja?..chciałbym dowiedzieć się coś na ten temat..

ATS Display Sp. z o.o.
pracodawca
@Przemek 01.09.2017 18:55

Szanowny Panie, Warunki pracy w naszej lakierni spełniają wszelkie obowiązujące normy. Co do wynagrodzenia, jest to kwestia rozpatrywana indywidualnie i zależna od piastowanego stanowiska, kwalifikacji i doświadczenia zatrudnionej osoby. Gdyby miał Pan więcej pytań, zapraszamy do kontaktu z osobą odpowiedzialną za rekrutację pracowników lakierni: 519-311-082

Zostaw opinię o ATS Display Sp. z o.o. - Wiązowna

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATS Display Sp. z o.o.