BLACHOTRAPEZ

Janów Lubelski - Blachotrapez
Łódź - Blachotrapez Firma Usługowa
Sękocin Nowy - BLACHOTRAPEZ

3. Opinie o pracodawcach Rabka-Zdrój
  5. Opinie o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.

Opinie o BLACHOTRAPEZ Rabka-Zdrój

Nie przegap nowości o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.!

Marta

12.04.2022 10:16

mój ojciec był swego czasu u nich handlowcem. Nie narzekał nigdy, zwiedził troche świata, ale ze względów zdrowotnych musiał się przebranżowić.... w skrócie - są wyniczki, są nagrody,
    dekan

15.04.2022 10:24

a widziałeś ofertę na doradcę handlowo technicznego na portalu pracuj?
    Deker

21.04.2022 22:48

Czytaj, czytaj. Jak nie masz swoich klientów (nie znasz dekarzy) to licz tylko na podstawę.
    z.n.

19.04.2022 09:27

współpraca ok
    blen

20.04.2022 10:23

coś więcej? jakie stanowisko?
    szczesliwarodzinka

14.04.2022 09:10

nowy dach zrobiony szybko, bezbolesnie i bezproblemowo. jest OK
    Albert

21.03.2022 11:57

Długo trwa proces rekrutacji. Jest jedno spotkanie z rekruterem czy jakoś więcej?
    Beegoes

11.04.2022 12:21

No i tak to właśnie wyglądało. Może z mojej wypowiedzi wynikało, jakby była nie wiadomo jak specjalistyczna, ale to było po prostu porównanie dwóch rozmów, bo ta pierwsza była baardzo ogólnikowa, na drugiej już trochę więcej pytań. Ale nadal nie uważam, żeby to było przesadzone czy coś.
    gdzielogika

13.04.2022 11:07

O to dokładnie mi chodziło @Beegoes wiadomo, że czasem inaczej wybrzmi, ale dobrze, że jeszcze wyjaśniłeś
    Borys

09.04.2022 14:40

set panele + pompa ciepła sie poki co sprawdza w porządalu. nie chciałem pierwotnie pompy, ale minęło pół roku i nawet nie pamietam, że mam i że chodzi a rachunki nizsze
    Paulina

05.04.2022 13:31

dach zrobiony, orynnowanie ogarnięte. wszystko w terminie. żaden deszcz mi niestraszny
    bocian

25.03.2022 09:49

cześć czy na magazyn wymagane jest doświadczenie, czy jak ktoś ma uprawnienia na wózki, ale nie miał zbyt dużej okazji pracować na magazynie wcześniej (niby coś tam było, bo kilka miesięcy przepracowałem, ale wciąż to nie wiele) to ma szansę na zatrudnienie?
    gosz

29.03.2022 11:35

co by ci mieli na rozmowie pokazać, w trakcie pracy się wdrażasz na stanowisko
    bocian

04.04.2022 10:52

różnie jest, czasem wcześniej to pytam
    banaś

30.03.2022 13:00

jest OK. terminowo, miła obsługa. śmiało polecam znajomym
    leszek

29.03.2022 10:23

mieliśmy z żoną problem z bardzo natarczywym ciekawskim sąsiadem który dosłownie wtykał nos w ogrodzenie i...PODGLĄDAŁ. Teraz to się można i topless opalać (pogoda jeszcze nie pozwala, ale...) Nowe ogrodzenie "zamkneło" temat
    kajetan

28.03.2022 10:56

albo mi się trafili super kompetentni ludzie, albo jeśli to u was reguła to konkurencji życzę takich specjalistów. branża byłaby wtedy zdrowsza
    Gracjan

22.03.2022 12:40

fajnie, że wchodzicie na rynek ogrodzeń!
    Anonymous

21.03.2022 22:23

Czy firma ma blachę lub produkty od rusków?
    Kamix

22.03.2022 08:31

Z tego co wiem surowiec biora glownie z niemieckiego thyssenkrupp
    rafix

19.03.2022 18:23

nowy dach super!
    Kola

11.03.2022 12:22

Czy firma przyjmuje osoby z niewielkim doświadczeniem i doszkala? Czy raczej zależy im, żeby ktoś od razu sam ogarniał? Bo ja mam trochę wiedzy, ale nie wiem czy to wystarczy na doradce handlowego
    Avik

17.03.2022 09:24

Plus - ja mówię, nie "my", więc nie bierz tego też za prawdę objawioną.
    Kola

18.03.2022 13:52

I tak mam w zwyczaju dużo pytać na rozmowie. Ale punkt zaczepienia warto mieć.
    Solo

17.03.2022 19:32

Prawda jest taka że postrzeganie pracownika w Tej firmie zależy od stanowiska które w zajmuje... inaczej są traktowani pracownicy administracji a inaczej zwykli fizyczni którzy według może nie firmy ale osób które ją reprezentują są uważani za osoby które mają TYLKO pracować i jeżeli są osoby które nie boją się wyrazić swojego niezadowolenia są odrazu pacyfikowane i do uszu dobiega standardowy tekst że NIKT TU NIKOGO NIE TRZYMA NA SIŁĘ, tylko że czasy kiedy firma byla wyznacznikiem dobrobytu dla pracowników minęły wtedy gdy Pan Jan przestał się interesować tym co się dzieje z pracownikami.
    Obserwator

16.03.2022 20:18

Czy ktoś coś wie , kiedy otwarcie nowej hali produkcyjnej w Bochni ? Czy będą jakieś rekrutacje do tejże hali produkcyjnej ?

09.03.2022 20:57

15.03.2022 20:28

Może jeszcze został ktoś kto go lubi..
    Seweryn M.

15.03.2022 10:48

Pozwoliłem sobie na nowy dach, orynnowanie i fotowoltaike. Czekalem z komentarzem do zakończenia prac - terminowo i wszystko topowo (sąsiad się zna na pv od strony technicznej, więc ocenił wykonanie fachowym okiem
    kazik

13.03.2022 15:59

fajnie, że firma wchodzi na rynek ogrodzeń! po dachu i rynnach czas pomyśleć o zmianie płotu
    Kamil

11.03.2022 15:23

rynny i dach najwyższej klasy! bez remontu i tak by się nie obeszło, więc świetna decyzja. + szybki termin realizacji

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BLACHOTRAPEZ?

Kontakt - BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.

Kilińskiego 49a 34-700 Rabka-Zdrój

Branża główna: Motocykle i jednoślady

Klient

11.03.2022 08:16

Jestem zadowolony ze zdecydowalem sie na zakup blachodachowki tej firmy. Fachowe doradztwo i mila obsługa. Z dachu jestem bardzo zadowolony. Firma godna polecenia!!!
    Zbyszek

08.03.2022 15:04

Blachotrapez uchodzi za najlepszego pracodawcę na Podhalu i muszę się z tym zgodzić. Pracuję tutaj ponad rok czasu. Dobra atmosfera, szanuja pracownika a przelozeni "sa ludzmi" (to nie takie oczywiste w dzisiejszch czasach)
    Darko

10.03.2022 11:40

na jakim stanowisku? byłbym zainteresowany startowaniem na magazyniera.
    gal

09.03.2022 15:27

wszystko fajnie, ladnie, szybko. szczęśliwy posiadacz blachodachówki diament+
    Joanna Majerczak

08.03.2022 12:10

NIE POLECAM Ponad miesiąc czekaliśmy, termin był ustalony na wczoraj!!! Zapłacimy za transport HDS. Blachę jutro przyniosą zwykłym autem. Mąż będzie musiał sam wszystko ściągnąć. Jesli uszkodzi sobie kręgosłup to pozwie Blachotrapez o odszkodowanie. Unikajcie tej firmy jak ognia. Są inne firmy szanujące klientów. Żałujemy, że nie szukaliśmy innej. N I E P O L E C A M ! ! !
    Joanna Majerczak

09.03.2022 13:30

proszę usunąć moje komentarze bo burza jest w domu

08.03.2022 15:00

Miła obsługa w punkcie sprzedaży i profesjonalizm w podejściu do klienta. Gorąco polecam!
    patrykos

06.03.2022 00:21

zdrowie pracowników! niech sie wiedzie przed i po kwietniu '22! niech zabawa trwa, dzięki za sprawną robote
    Były

09.02.2022 17:59

Nie polecam . Zarobki na produkcji mniejsze niż w biedronce (usunięte przez administratora) Jeśli masz jakieś pretensje co do pracy cyt. Jeśli nie pasuje to się zwolnij na twoje miejsce jest tylu chętnych . Jedna wielka porażka !
    Bolek

01.03.2022 19:48

Dali 1000zł brutto do podstawy. I (usunięte przez administratora)l brutto z premii wypracowanej na podwyżkę hahaha
    Holland

02.03.2022 22:34

Dobre :) Czyli przesuneli z jednej pozycji do drugiej a niektórzy się cieszą że podwyżka :) Hit roku.

24.02.2022 22:26

bardzo pozytywne mamy całą rodziną odczucia wzgledem firmy. ja nowy dach, braciak pv + dach. krótko - polecam i pozdrawiam
    Jurek

23.02.2022 09:03

Chyba jakieś zebranie pracowników było i nagle same ochy, achy pojawiły się,tutaj. Dalej chyba pokazanie, że jesteśmy siłą na rynku ( na nogach z waty) Wizualnie gitara. Jakość materiału, niech sami powiedzą. Z pewnością drogi, a nawet dużo droższy od konkurencji.
    Jurek

24.02.2022 08:20

Wolę nosić ulotki z marketu w Płocku, niż zacnej firmy. Ulotka daje informacje na temat rzeczywistości pochodzenia towaru, jakości i ceny. P.S. Nie wszystkich mierz swoją miarą. Ha, ha, ha
    Mirosław

22.02.2022 23:19

najciemniej pod latarnią - mam oddział rzut beretem od domu. ryzyk fizyk. zobaczy się jak w rzeczywistości wygląda ten DACH KOMPLETNY, ale po ustaleniach oczekiwania duże. czekajcie na uaktualnienie po fakcie - póki co wrażenie bardzo pozytywne p.s. ciekawe czy zdążymy z fotowoltaNiką (hahahahha) przed zmianami
    Kuba

21.02.2022 13:13

Przemiła pani doradca w oddziale. Wszystko sprawnie zalatwione i z pozytywnym podejsciem do klienta i uśmiechem. Na taka pomoc liczylem przy zalatwianiu dachu na swoj dom. :)
    Szok

22.02.2022 16:16

Miła obsługa przy kupnie przy reklamacji już inna brak słów
    Wojtek i Ela

22.02.2022 12:10

Szybko, konkretnie wszystko ustalone. Człowiek aż z uśmiechem na ustach wychodzi z salonu. Czekamy na nasz nowy dach!
    Szok

22.02.2022 16:15

To się zdziwicie jak by czasem poszło coś nie tak lub towar byłby wadliwy brać kasę i pięknie mówić to potrafią ale już rozstrzenie jakieś już nie
    fotowoltaika

21.02.2022 12:40

Kupilismy fotowoltaike od Blachotrapezu. Przed zakupem porownywalismy wiele firm jednak to oni podeszli do nas w najlepszy i najbardziej fachowy sposob. Dodatkowo przekonala nas opcja z gwarancja na dach. Swietne rozwiazanie i spokoj, ze ekipa montujaca pv nie zrobi zadnych szkod.
    Cieśla

22.02.2022 16:11

Opcja gwarancji blachotrapez nie uznaje żadnej gwarancji ale powodzenia
    Dekarz

21.02.2022 13:06

Prowadze firme dekarska i wspolpracuje z Blachotrapezem juz kilka lat. Korzystam ze Swiata Dekarza. Super pomysl doceniajacy dekarzy! Poza tym to nie pierwszy raz gdy firma pokazuje ze wspolpraca z dekarzami jest dla niej wazna. Startowalem tez w konkursie Mistrz Dekarstwa. Super ze mozna sie sprawdzic w rywalizacji z innymi kolegami po fachu. Tego brakowalo na rynku!
    Staly klient

21.02.2022 13:03

To juz moje drugie pokrycie dachowe ktore kupilem od Blachotrapezu. Poprzednio krylismy Kingasem. Teraz zdecydowalismy sie na Enigme na innym budynku. Super współpraca! Komententni i usmiechnieci doradcy.
    Janosik

21.02.2022 12:35

Zdecydowalam sie na zakup Janosika od Blachotrapez do naszego domku letniskowego. Firma od poczatku bardzo rzetelnie podeszla do sprawy. Pełne wsparcie i miła obsługa.
    Pracownik od lat

21.02.2022 12:29

Pracuję w Blachotrapezie już prawie 10 lat. To solidny pracodawca, który potrafi docenić swoich pracowników. Nikt się tutaj nie wywyższa, zawsze mogę porozmawiać z przełożonym, przedstawić swoje pomysły. Czuję, że mam przestrzeń do działania i jestem doceniany. :)
    Ania

21.02.2022 12:24

Śledzę firmę Blachotrapez od dłuższego czasu. Jestem pod ogromnym wrażeniem rozwoju tej firmy na przestrzeni ostatnich lat. Wielkie brawa!
    Kacper

21.02.2022 12:21

Wybór pokrycia od Blachotrapez na moj dom byl podyktowany opinia znajomych i aktywnoscia tej firmy w internecie. Dziś jestem baaardzo zadowolony z tej decyzji. Wspolpraca od poczatku przebiegala bez zastrzezen. Bardzo mila Pani w oddziale pomogla nam w wyborze produktu u surowca oraz wszystko wytlumaczyla. Wybralismy Germanię, ktora dzis pieknie prezentuje sie na naszym dachu!
    Peter

21.02.2022 12:12

Biorę udział w rekrutacji do firmy Blachotrapez. Jestem pod wrazeniem profesjonalizmu. Rekrutacja podzielona na kilka etapow, na kazdym z nich kontakt z kandydatem na najwyzszym poziomie. Czekam na wyniki. Mam nadzieje, ze bede mogl dolaczyc do zespolu.

Zostaw merytoryczną opinię o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.