Sandvik Mining and Rock Technology

Tychy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 343 ocen.

Opinie o Sandvik Mining and Rock Technology

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandvik Mining and Rock Technology

Grom

Jakie to ladne Julita i Rychu uzupelniaja sie na wzajem, oboje po kwintacji w pokoju 214 dalej kwintowali ale na osobnosci, pokoj 214 pozostanie w pamieci jako dno moralne!!!

Ryszard
@Grom 2 tygodnie temu
Ze tak sie robi w Sandviku to juz wszyscy wiedza, nawet ty to wreszcie zajazyles, zal tylko tych zdradzonych zon i mezow, ale c...

Panie grom, panie temida, dalsza kontynuacja polemiki nie ma żadnego sensu. Nie będę się zniżał do twojego poziomu. Ten portal ma służyć czemuś innemu, a twoje wypowiedzi i tak nie wpłyną na opinię o firmie. Wystarczy przeczytać to co piszesz pod różnymi nikami aby dostrzec twoje zaburzenia emocjonalne. Niestety raczej nikt tu ci nie pomoże i nie szukaj tu ratunku na twoje bolączki. O zdradzone żony to nie powinieneś się martwić jak nikt nie martwi się twoim straconym losem. Zdrady zawsze były i będą lecz to nie ma nic wspólnego z żadną firmą. Jeżeli już do tego dochodzi to jest decyzja danej osoby, a raczej dwóch osób, a nie jakiejkolwiek firmy. Zatem to jest indywidualna sprawa każdego z osobna. Aby było jasne, zdrada jest świadomym dobrowolnym czynem, natomiast kiedy dochodzi do tego przymus połączony z agresją staje się czynem karalnym zwanym gwałtem. Nie wiem co cię spotkało ale po twoim zachowaniu wnioskuję, że odwłok tak cię świerzbi, że to chyba był gwałt zbiorowy? Spadło to na ciebie jak GROM z jasnego nieba. Jak zawsze przychylny dla ludzi dobrej woli pozdrawiam Ryszard PS Nie oczekuj odpowiedzi na tematy nie związane z tematyką tego portalu. Jak zawsze nie pozdrawiam lecz życzę pomyślności i zmiany nastawienia do otaczającego świata.

Temida
@Ryszard 2 tygodnie temu
Widzisz gromik tak to się właśnie robi w SANDVIK. Współpraca i wzajemne zaufanie. Rozumiem, że jest ci obce takie zachowanie le...

Po tym, co przeczytałam, to nie mogłam się powstrzymać od komentarza, Grom i ty Ryszard (na Pana już nie zasługujesz) jesteście patologami bez pozytywnej diagnozy na przyszłość, radziłabym ci skorzystać z profesjonalnej pomocy, sam z tego nie wyjdziesz, co mam namyśli, to dobrze wiesz, a tak na marginesie w najbliższym czasie znowu zmienicie nazwę firmy na „Sandvik Mining and Rock Technology Polska the end”, Lubin na pewno, Tychy, nie wiem, trwają jeszcze negocjacje. Uwielbiam Sarkazm. Temida

Julita
użytkownik zarejestrowany

@Ryszard dziękuje za wytłumaczenie swojego poglądu. Bardzo go szanuje i mam nadzieję, że będzie Ci się wiodło w pracy zawodowej. @Grom jak rozumiem - Ty oceniasz pracę w Sandvik Mining and Rock Technology inaczej? Możesz napisać coś więcej, zamiast być uszczypliwymi wobec innych forumowiczów?

Julita
użytkownik zarejestrowany

@Ryszard faktycznie - firmy tego typu są dość mocno uzależnione od sytuacji na rynku. Pomimo wszystko - Twój komentarz może być bardzo budujący dla osób, które w Sandvik Mining and Rock Technology pracy poszukują. Nadal jesteś pracownikiem tej firmy?

Ryszard
@Julita 10.09.2017, 14:28
@Ryszard faktycznie - firmy tego typu są dość mocno uzależnione od sytuacji na rynku. Pomimo wszystko - Twój komentarz może być...

Oczywiście, pracuję i zapewne będę pracował. Zapewne, ponieważ wedle mnie istnieje, a wręcz powinna istnieć pewna zależność między pracodawcą i pracobiorcą. Pracodawca dając pracę oczekuje w zamian tego, co zostało ustalone jak i sam pracobiorca. Zatem, jeżeli będę spełniał te kryteria to i o pracę nie muszę się martwić. Oczywiście to jest formułka lecz jednak takie panują zasady w każdym biznesie. Nie odczułem do tej pory bojaźni związanej z utratą pracy i to jest jeden z atutów firmy. Swojego czasu o ile wiem były pewne roszady, lecz to podyktowane było kondycją firmy na którą oddziałuje zawsze rynek. Myślę, że przy obecnej polityce Naszego Rządu wiele firm nabrało powietrza w płuca, co pozwala na szybszy rozwój, podnoszenie płac i innych środków pozwalających rozwijać się pracodawcy i pracobiorcy. Należy brać pod uwagę, że to jest korporacja, inaczej mówiąc czysty kapitalizm. Dajesz to otrzymujesz, a nie, jesteś i tak dostaniesz. Dlatego też załoga z którą mam styczność jest na wysokim poziomie wyszkolenia i wiedzy fachowej. Co do relacji to są poprawne, jak wszędzie w całej Polsce. „Wszędzie dobrze gzie nas nie ma”. Moja natomiast maksyma jest taka jeżeli chodzi o nasze społeczeństwo. Polak polakowi oka nie wykole, jedynie wydłubie. To widać wszędzie dookoła nas, jak Polacy potrafią się nienawidzić i co gorsza każda z istniejących stron ponoć to robi dla naszego dobra. Na tym portalu jest podobnie. TeDzida pisze tym patolem po wodzie mając nadzieję na pozostawienie jakiegoś śladu. Te..mi..da jakieś dowody. Jest organ ścigania i tam powinieneś przekazać swoje wyimaginowane wnioski. Do tego trzeba mieć twarz (tego na dole na pewno nie masz). Stwierdzenie organów ścigania powinno brzmieć Zakład dla obłąkanych. Pozdrawiam Ryszard

Ryszard

Tu nie ma co tłumaczyć. Problemy emocjonalne tej osoby są znane na tym portalu. Nie będę tego tłumaczył z powodu braku jakiegokolwiek szacunku dla tak podłej jednostki. Tedzida, zwykły patol. Co do firmy to jako SANDVIK jest globalną firmą mającą się bardzo dobrze. Natomiast co do Polski to były wzloty i upadki. To jest związane z rynkiem, więc jak ktoś śledzi rozwój naszej gospodarki to nasz WĘGIEL ostatnio miał się bardzo źle. Zatem nie sztuka jest wyprodukować, a sprzedać, a jak nie ma za co kupić to i koło się zamyka. Ostatnio nasza gospodarka została znacząco pobudzona, co jest odczuwalne nie tylko w SANDVIK Polska lecz w wielu firmach. Zatem podsumowując uważam tę firmę za jedną z lepszych w Polsce. Płace są wypłacane na czas bez żadnej zwłoki. Dodatkowe świadczenia to dwie premie lecz one są uwarunkowane kondycję firmy. Są różne opinie jak wielu jest Polaków i nie zadowolisz każdego, zatem aby było to logiczne to czy pracownicy odchodzą z firmy na własne żądanie? Nic mi na ten temat nie wiadomo. Co do opinii o zatrudnieniu to nie rozumiem takich wypowiedzi. Każdy kto zostaje zatrudniony przechodzi rozmowę, z której powinno wynikać czy dana osoba sprosta wyznaczonym zadaniom. To nie powinno nikogo martwić oprócz osoby, która zatrudnia, ponieważ bierze za to odpowiedzialność. Co do płacy to niestety to należy skonsultować samemu poprzez rozmowę rekrutacyjną, jak taka zostanie ogłoszona. Gdyby było tak źle to nie sądzę aby zatrudnienie było tak stabilne jak w Sandvik. Pozdrawiam Ryszard

Julita
użytkownik zarejestrowany

@temida, czy na sytuacje, którą opisujesz są jakieś twarde dowody? To dość ostre oskarżenia kierowane do Sandvik Mining and Rock Technology. Czy z firmą było to wyjaśniane w jakiś sposób? To co opisujesz może szokować inne osoby, które biorą udział w dyskusji, więc dobrze było to wytłumaczyć dokładnie.

Julita
użytkownik zarejestrowany

W takim razie @Profesor Moriarty, przydałby się opinie osób, które myślą w inny sposób, a takich tutaj niestety brakuje. Dla innych użytkowników liczą się fakty świadczące na korzyść albo na niekorzyść firmy. Czy ktoś w takim razie mógłby się takimi posłużyć?

Julita
użytkownik zarejestrowany

Właśnie niekoniecznie @Margarita, dlatego, że starsze komentarze wcale nie muszą świadczyć o aktualnym stanie w firmie. Dlatego pytam w imieniu innych osób jak w Sandvik Mining and Rock Technology jest teraz, bo z aktualnej dyskusji nic nie wynika.

Bob
@Profesor Moriarty 16.08.2017, 17:20
Jest ok.firma porządna,rozwojowa.wszystkie świadczenia na czas.były mąż jednej pani robi wpisy na jej temat nie mające wogole z...

Jeżeli jesteś biednym emerytem pracującym kiedyś na kopalni, to Sandvik chętnie Cię przyjmie do pracy. Towarzystwo Wzajemnej Adoracji wraca do dawnych lat, kiedy na warsztacie było więcej emerytów od zwykłych pracowników. Podobno takie prawa rynku pracy. Kolejny darmozjad przyjdzie już niedługo.

Temida
@Profesor Moriarty 16.08.2017, 17:20
Jest ok.firma porządna,rozwojowa.wszystkie świadczenia na czas.były mąż jednej pani robi wpisy na jej temat nie mające wogole z...

„były mąż jednej pani która już od kilku lat nie pracuje robi wpisy“, co śmierś jednego człowieka juz wam nie wystarczy, szukacie następnego kozła ofiarnego, według mnie to nawoływanie do przestępstwa (art. 255 § 2 kk, kto publicznie nawołuje do popełnienia zbrodni, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3), czy wybór takiego Nicka to przypadek ?, a może odzwierciedla on charakter nie których osob?, albo jest ukrytym ostrzeżeniem dla osób które pisza prawde,“ Profesor Moriarty geniusz i morderca, zwany też Napoleonem zbrodni, zajmowal się m.in. morderstwami i rabunkami na zlecenie“.

Julita
użytkownik zarejestrowany

Komentarze na forum chyba poszły w zupełnie inną stronę niż powinny - ludzie piszą tutaj żeby wymieniać między sobą informacje kiedy już w firmie pracują albo poszukują pracy. Osobiste przepychanki słowne powinny przenieść się poza wątek firmy.

Margarita
@Julita 23.07.2017, 17:28
Komentarze na forum chyba poszły w zupełnie inną stronę niż powinny - ludzie piszą tutaj żeby wymieniać między sobą informacje...

Julita, jezeli przeczytalas wszystkie komentarze to raczej powinasc juz wiedziec o co i o kogo tu chodzi!!!

Gal

Proszę o info czy warto zatrudnić się w sandviku Tychy np na stanowisku spawacza lub ślusarza? Jak zarobkami i czy placa terminowo ?

Temida

Sandvik wykorzystuje kryzys w rządzie, pozycjonuje się na obszarze całego kraju, obstawia swoimi ludźmi wysokie stanowiska w spółkach należących do skarbu państwa, może planuje przejecia, czy prowizje popłyneły to tego jeszcze nie wiem, ale się dowiem, kwiestia czasu, mam nadzieje że odpowiednie organy rządowe zaineresują się tom sprawą ?, w przeciwnym razie ja podam nazwiska i spółki które brały w tym udział, zdemaskuje i ośmiesze w calej europie, oczywiście zajmnie mi to trochę czasu, ale mam jednak nadzieje że do tego nie dojdzie.

???
@Pis 22.06.2017, 22:26
(usunięte przez administratora)

Waszystko zrozumalem, dziekuje

Marek

Bez komentaza!!!

Grom

Czy może mi ktoś powiedzieć co to za film, Marcin K. były członek zarządu i dyrektor zarządzający firmy Sandvik Mining and Construction jest już od ponad 6 miesięcy zastępcą prezesa spółki Lubelski Węgiel Bogdanka, głosowałem na PiS, dlatego zwracam się oficjalnie z pytaniem do pana premiera, szanowny panie Jarosławie Kaczyński czy to jest prawo i sprawiedliwość, jak jest to możliwe, że spółki górnicze, które należą się w większości do skarbu państwa przejmują osoby z firmy, która jest odpowiedzialna za największą aferę korupcyjną w polskim górnictwie ?

Srok
@Mrok 01.01.2017, 17:19
Ciekawe ile panów dyrektorków przejmie KGHM ???

Wszyscy!

PRL
@Srok 02.01.2017, 16:22
Wszyscy!

Czyli od nowa polska ludowa, ciekawe jak gleboko jeszcze upadniemy, tylko do dna czy jeszcze nizej???

Roko

Firma rośnie w siłę, nowe przyjęcia, nowe kontrakty, podwyżki - idzie w dobrą stronę.

Romek
@Roko 16.12.2016, 20:19
Firma rośnie w siłę, nowe przyjęcia, nowe kontrakty, podwyżki - idzie w dobrą stronę.

@Roko rośnie to tobie w galotach jak sobie viagre wrzucisz.

Grom

morwa teraz wiesz co miałem na myśli “Sandvik Mining and Rock Technology” jak ci zdradze jeszcze jedną sensacyjną informacje to ci szczęka opadnie

morwa
użytkownik zarejestrowany

a jaka niby burza się szykuje, posiadasz może jakieś sensacyjne informacje lub gdzieś coś usłyszałeś? nie siej paniki i niepewności, napisz wprost. ktoś mi może powiedzieć co się dzieje z aktualizowaneim ich stronki? dział aktualności zamienia się powoli w archiwum

Grom

Cisza przed burza!!!

topez

Tylko dlatych ktorzy czymaja jezyk za zebami.KGHM i rura wydechowa pozdrawia

mario

haha.. chyba dalsze zwolnienia :D

Lol

Witam, z tego co wiem szykują się podwyżki.

XXX
@Lol 16.05.2016, 08:10
Witam, z tego co wiem szykują się podwyżki.

"A dla kogo, tych co brali czy dawali"

Topez

Żałosnym dupkiem to ty jesteś, jeśli przeciwko tobie prowadzono by śledztwo, to co byś zrobił, zamknął się w domu i nigdzie nie pokazywał?, czy raczej chodził z podniesioną głową i udawał niewinnego barana!

meg
@Topez 12.04.2016, 15:22
Żałosnym dupkiem to ty jesteś, jeśli przeciwko tobie prowadzono by śledztwo, to co byś zrobił, zamknął się w domu i nigdzie nie...

Topez ośle jeden przeczytaj mój wczesniejszy mail z bardzo prostymi pytaniami. Chodziło mi tylko o prosta odpowiedź a Ty tak jak Ryszard wywnętrzasz się jak cymbał.

Ryszard
@meg 20.04.2016, 12:10
Topez ośle jeden przeczytaj mój wczesniejszy mail z bardzo prostymi pytaniami. Chodziło mi tylko o prosta odpowiedź a Ty tak ja...

Nikt się tu nie wywnętrza a tym bardziej przed kimś takim. Używasz tylu ników, że się sam w tym pogubiłeś. Pierwszy raz odpisuję tobie (pod tym nikiem), a wcześniejsza wypowiedź dotyczyła całkiem czego innego. Wystarczy najechać myszką na wypowiedź i widać, do jakiego wpisu się odnosi. Tu natomiast trzeba umieć czytać ze zrozumieniem, czego ci brakuje. To w ogóle mnie nie interesuje oprócz próby wypowiadania się pod moim imieniem. Co do twojego pytania, które cię nurtuje, to zapraszam do firmy celem uzyskania informacji, ponieważ tutaj nie uzyskasz takiej odpowiedzi. Myślę, że to wystarczy aby zaspokoić twoją ciemną naturę. Nie pozdrawiam Ryszard

Meg

A jak z pracą w Sandvik np w dziale sprzedaży? Są jakieś szanse na przyjęcia? Dużo osób pracuje w takimm dziale?

Ryszard
@Ryszard 26.03.2016, 15:42
Czy ty nie umiesz czytać czy tylko udajesz pajaca, to już koniec tej firmy, w Polsce jest już spalona. Pozdrowienia dla rury wy...

Święta Wielkanocne są symbolem odrodzna w wielu kulturach, stanowią wielką rolę w postrzeganiu otaczającego świata. Dla wierzących dają nadzieję poprzez Zmartwychwstanie Pańskie , natomiast ateistom przypomina o początku wiosny, która widoczna jest za oknem, budząc życie za oknem. Korzystając z okazji, składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim ludziom dobrej woli, spełnienia marzeń i przede wszystkim zadowolenia z życia, którego sen określa nasze postępowanie. PS Pajacem staje się ten, co kryje się za czyimś nikiem próbując pisać nie umiejąc czytać ze zrozumieniem. Ryszard

meg
@Ryszard 27.03.2016, 23:42
Święta Wielkanocne są symbolem odrodzna w wielu kulturach, stanowią wielką rolę w postrzeganiu otaczającego świata. Dla wierząc...

Ryszard pajacu przenajwiększy. Koniec firmy w Polsce?? Chybaś za dużo zarzucił ziela do herbatki. Patrząc na parking firmowy w Tychach to biedy tam nie widać. Sam nie umiesz czytać ze zrozumieniem bo moje pytania były bardzo proste ale jak widzę nie potrafisz prosto na nie odpowiedzieć. Dupek żałosny jestes i tyle.

lolo

Szukam osób chętnych do współwynajmowania mieszkania w Warszawie?

Lopez

Tyle Fajnych osób pracuje i pracowało w tej firmie. Fachowych,kompetentnych pomocnych, Serdecznych i otwartych że aż żal czytać co niektóre wpisy.Być może ten hejt wynika z osobistego żalu do firmy po zwolnieniach jakie były.Ale nienawiść to domena ludzi maluczkich ,niegodziwych. Po drugie po znajomości to można pracować w magistracie ,zarządzie Orlenu gdy na stanowisko jest konkurs. Do prywatnych firm można się dostać z rekomendacji "z polecenia" i wtedy ktoś nadstawia kark za to że nie dasz ciała.

Topez
@Lopez 10.03.2016, 18:47
Tyle Fajnych osób pracuje i pracowało w tej firmie. Fachowych,kompetentnych pomocnych, Serdecznych i otwartych że aż żal czytać...

Kłamstwo tak nie boli, jak prawda, ludzie nabierają odwagi i zaczynają pisać prawdę, a ty ich obrażasz i nazywasz „maluszki”, według mnie należysz to tych najmniejszych, którzy do dzisiejszego dnia liżą d… e przełożonym. Pozdrawiam was panowie i panie byli dobrzy? koledzy i koleżanki, największemu wrogowi nie poleciłbym was, no chyba ze Sandvikowi.

MEGI
@Lopez 10.03.2016, 18:47
Tyle Fajnych osób pracuje i pracowało w tej firmie. Fachowych,kompetentnych pomocnych, Serdecznych i otwartych że aż żal czytać...

Proszę Cię 'Lopez', jak było w zeszłym roku, zwolnili 5 czy 6 ludzi i to niektórych dobrych ludzi, a w zamian przyjęli syna i kolegę syna kierownika warsztatu, bo ten deptał u szefostwa żeby ich przyjąć i uciec z zatrudnienia u Hydr....a. Którką masz coś pamięć. Dobrze że koleszce syna oczy się otwarły i sam uciekł.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Bolek

Witam, skoro mają tyle pracy do dlaczego nie ma żadnych ofert , twierdzisz że jako sprzedawca jest jeszcze aktualna, to zdradź mi tą tajemnice gdzie jest ta oferta opublikowana???

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Temida

Panie Irku w Polsce to wszyscy co biorą i dają w łapę, mają “dobrą reputacje???”, ale ci, co uczciwie pracują to ”hołota??? ”, SANDVIK Mining and Construction Polska jest odpowiedzialny za największą aferę korupcyjną w polskim górnictwie, dlatego ukarani powinni być wszyscy, ci, co brali i dawali, jak również inne osoby, które były w to zamieszane, a jest ich kilka, bo jedyny A. J. nie byłby w stanie doprowadzić do takiego wielkiego skandalu. Sandvik M&C Polska nie ma dobrej reputacji w kraju, jak również za granicą. Pozdrawiam

robert

Rychu wszystkie twoje wpisy mam w komputerze, oczywiście mogę je na nowo opublikować, ale to nie ma sensu, bo i tak będą usunięte, twoi przełożeni wreszcie zrozumieli, że pod wpływem ognistej wody piszesz bzdury, ośmieszasz siebie i firmę, „Sandvik jest ???”.

Temida
@Temida 29.02.2016, 18:11
Przeczytaj sobie komunikaty i publikacje z ostatnich paru lat, ostatnie to z 7 stycznia 2016, „Jak zginął Andrzej Jagielo”, San...

Przepraszam za pomyłkę, to była odpowiedz na post grześka z dnia 2016-02-28 a nie Pana Ryszarda.

bezrobotny
@Temida 29.02.2016, 18:11
Przeczytaj sobie komunikaty i publikacje z ostatnich paru lat, ostatnie to z 7 stycznia 2016, „Jak zginął Andrzej Jagielo”, San...

Teraz to wszystko zaczyna mieć nogi, panowie dyrektorzy z Sandvika w Lubinie pobudowali domy ich żony i kochanki pootwieraly firmy ciekawe skąd nagle mieli tyle groszy?, w ZG Rudna Polkowice to prawie wszystkie ladowarki to od Sandvika, 1+1=2.

mike

cześć, jak widzę to wiekszość opinii dot. Lubina, a co możecie powiedzieć o Sandvik Tychy? Jak atmosfera w pracy, czy planuja jakieś przyjęcia. Pozdrawiam

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

choroba

No to chyba jeszcze nie widziałeś jej w akcji, na imprezach i szkoleniach, wizyta u psychologa bardzo by się jej przydala, jak myślicz, jakie imie da dziecku "Sandvik" ha ha ha !!!

choroba i nie tylko

Gordon gdybyś wiedział tyle co ja wiem o niektórych osobach, to szerokość mojego spojrzenia zaskoczyła by cię, niestety nie mogę pisać o wiedzy która posiadam, ponieważ każdy zorientował by się kim jestem, a wtedy miałbym przegrzebane, 99% moich wypowiedzi to przykra rzeczywistość, ale niestety prawdziwa, a ten 1% to moje osobiste odczucia, czy ty mnie lubisz czy nie, jest to do mnie bez znaczenia, to tylko kwestia czasu kiedy się spotkamy. Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

robert

Rychu chyba znowu zapomniałeś zmierzyć się alkomatem ty bredzisz albo alkohol zamulił ci oczy i mózg, dlatego sam już nie rozumiesz co czytasz i piszesz, jeżeli coś cytujesz to proszę orginał , to moj cytat z dnia 2016.01.26 "rychu skończ wreszcie z tym chlaniem ty bredzisz", skąd wziołeś to słowo "chłamem" to nie wiem, przypuszczam że z butelki czystej, bo kto pije o godzinie 00:59 jeszcze herbatkę, no chyba że z dodatkiem, no i jeszcze jedno, o twoich parolach to już zapomniałeś "Sandvik jest wielki" a "Allah jest górą"???

robert
@robert 15.02.2016, 17:51
Rychu chyba znowu zapomniałeś zmierzyć się alkomatem ty bredzisz albo alkohol zamulił ci oczy i mózg, dlatego sam już nie rozum...

Sory, miałem na myśli moją wypowiedź z 21 stycznia a nie z 26 ( to nie moja). Pozdrawiam.

choroba

"chorba chorobą ale jezeli nie ma sie pod kontrola to powinna się leczyć,a tych dziadów to bym wykasyrowa, szkoda mi tylko żon "

szafa

To pytanie to raczej zadaj Sandvikovi, kazdy ja bral kiedy i jak chcial to jest poprostu choroba!!!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

komoda

A jak tam rura wydechowa nadal rozstawia nogi ???

stolik
@komoda 09.02.2016, 13:13
A jak tam rura wydechowa nadal rozstawia nogi ???

zapytaj się Waldka, TSA "idąc cmentarną aleją........"

duch

Zgadzam się, niektórzy robią tylko problemy, wstydzę się za nich, nie maja honoru i respektu, ale za to szerokie plecy i nogi, i to jest jeden z największych problemów w naszej firmie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

duch

@Gordon trafiłeś w 10 „czasami!!!“

Rob

dzieje sie tam w ogóle cos w Tychach , ostatnio nawet nie przyjezdzacie na kopalnie, nie odwiedzacie kolegów. Pozdrowienia dla Działu Handlowego

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

goal

"@stop" - wierz mi lub nie ale za tego elektryka exgloda nie dałbyś złamanego grosza.

goal

A jesteś rodziną KLIMKA (szefa warsztatu)? Jeśli tak, robotę masz pewną, jeśli nie, to zapomnij o przyjęciu. Pozdro byli koledzy pracujący w SMC.

robert

rychu skończ wreszcie z tym chlaniem ty bredzisz"

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

duch

„@kamil czy ty zdajesz sobie sprawę z tego, co piszesz, dawanie w łapę to według ciebie prawidłowe działanie firmy, należysz do tych co dawali czy brali???, i zatrudnianie po znajomości to też do ciebie normalka, przypuszczam że należysz do rodziny, właśnie w taki sposób buduje się w Polsce demokrację , unia ma nas już na oku“

duch

Może wreszcie zajarzyłeś, dlaczego nie ma żadnych ofert pracy, najpierw rodzina pozajmowała wszystkie cieplutkie krzesełka a do brudnej roboty to hołota z leasingu za grosze, teraz może wiesz, dlaczego ten baran Ryszard krzyczy „Sandvik jest góra”, należy do rodziny“

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Temida

Samo to, że zaliczasz Sandvika do malej firmy świadczy tylko o twojej wielkiej wiedzy, dlatego nie będę się na ten temat rozpisywać, faktem jest, że gdyby firma zatrudniała fachowców, a nie tylko synów, córek, żon i kochanek dyrektorów i prokurentów to na pewno nie musiałaby korumpować, aby osiągnąć stanowisko lidera na polskim rynku, ale to już historia, za błędy trzeba płacić, mam nadzieje że PiS zrobi z tym porządek.Pozdrawiam

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

@@@@

Eryk, no daj spokój, tu się zwolni jednego czy drugiego, a przyjmie się znajomego, np.: kogoś z rodziny szefostwa warsztatu, tak jak było z przyjętymi: P.K. i M.D., prawda Panowie Sandvikowcy!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Ryszard
@ryszard 09.01.2016, 00:56
"panowie i panie, przyszedl czas zaplaty"

Proszę nie podszywać się pod mój Nick. Jeżeli już cytujesz czyjeś słowa to powinieneś podać autora, a nie chować się za cudzą nazwą. Ryszard przestał wypowiadać się na tym portalu, który powinien służyć innym celom niż obecnie. Nadmieniam, że moje wpisy staram się rozbudować i uargumentować, aby tym samym odizolować się od takiego elementu jak bojąca się jednostka dokonująca wpisu pod czyimś Nickiem. Rzeczywiście, czas zapłaty jest już za nami. Uruchomione zostały premie dla pracowników. Pozdrowienia dla pracowników SANDVIK

Temida
@Ryszard 20.01.2016, 23:01
Proszę nie podszywać się pod mój Nick. Jeżeli już cytujesz czyjeś słowa to powinieneś podać autora, a nie chować się za cudzą...

Panie Ryszardzie nie mogłam się powstrzymać, aby panu odpowiedzieć, ta osoba cytowała tylko i wyłącznie Pana slogan, „Sandvik jest górą“ występuje on bardzo często w Pana wpisach i rzeczywiście nie różni się dużo od tych terrorystów, którzy krzyczą „Allah jest wielki", bo przecież można też powiedzieć „Sandvik jest wielki a Allah jest góra", a tak na marginesie, od kiedy premie się uruchamia, zawsze byłam tego zdania, że na premie trzeba sobie udcziwie zapracować, przypuszczam, że te premie, o których Pan pisze to będą za milczenie, a nie za solidną i rzetelną pracę, ludzie boja się ze stracą prace, a to wiąże się z ich egzystencją dlatego milczą. Temida pozdrawia.

HNO3

HNO3,K B

wero

Orientuje może się ktoś czy aktualnie w Sandvik w Tychach prowadzona jest jakaś rekrutacja na stanowiska techniczne w obszarze kontroli jakości. Proszę o poważne odpowiedzi.

mmm
@wero 29.12.2015, 13:04
Orientuje może się ktoś czy aktualnie w Sandvik w Tychach prowadzona jest jakaś rekrutacja na stanowiska techniczne w obszarze...

A co i kogo chcesz kontrolowac, Waldka czy rure wydwchowa?

Mem

Dlaczego uważasz ze firma się kończy

Mike

Barbórka jak zwykle świetna . Szefu w wysokiej formie , zastanawiam się ino czy on naprawdę myśli ze ludzie uwierzą w te jego dyrdymaly..

knowhow

Temida, no właśnie chciałem sie dowiedzieć jak te stare nowe managery sie sprawuja pod opieką obermanagera.

Temida
@knowhow 30.11.2015, 09:43
Temida, no właśnie chciałem sie dowiedzieć jak te stare nowe managery sie sprawuja pod opieką obermanagera....

Sprawują się bardzo dobrze, ponieważ zdają sobie sprawę, że to tylko cisza przed burzą, Sandvik czeka tylko na zamknięcie sprawy bez względu na wyrok, wtedy polecą głowy, przede wszystkim w Tychach, jak również w Lubinie, straty, jakie poniosła firma, nie można jeszcze dokładnie oszacować, ale wstępne prognozy to setki milionów, nie zł. tylko €.

lolo

Ogry, jak oceniacie Barbórkę 2015 ("bal na Tytaniku"), pamiętajcie nie byliśmy tam dla przyjemności Pozdrowienia dla Klimka i jego synusia no i pociotka - pseudo elektryka :)))

allah jest maly

Z tego, co mi wiadomo, są już po rozwodzie, a to małżeństwo to zwykła fikcja, ta kobieta sprzedała się, on jest teraz europejczykiem, Mohamed Abdullah Al Mamun i krzyczy "allah jest wielki - الله أكبر " , takich pseudo patriotek jak ta K.B. z Tymowej to my nie potrzebujemy!!!

knowhow

ale jest spoko bo w Tychach jest nowa siła menadżerska !!

Temida
@knowhow 23.11.2015, 14:24
ale jest spoko bo w Tychach jest nowa siła menadżerska !!

knowhow, nie wiem, od kogo masz te informacje, ale w tej tzw. “nowej sile menadżerskiej” to tylko stanowiska i pozycje się zmieniły, nazwiska pozostały te same, pracę wypowiedziano tylko tym osobą, które nie miały nic wspólnego z korumpowaniem, a dlaczego, dlatego że Sandvik M&C Polska nie mógł sobie pozwolić na więcej świadków koronnych, którzy by popełnily samobójstwo, a tak na marginesie ABW powinno się zainteresować panią K.B. z Tymowej żony Abdullah Al Mamun, Interpol i Direction Générale de la Sécurité Extérieure ma go już na oku, był nie dawno w Paryżu.

Zostaw opinię o Sandvik Mining and Rock Technology - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandvik Mining and Rock Technology