3.2/5

• Psary

3. Opinie o pracodawcach Trzebinia
  5. Opinie o Atagor

Opinie o Atagor Trzebinia

Nie przegap nowości o Atagor!

20.05.2022 14:45

Szanowni Państwo,
    Dziękujemy za zainteresowanie Naszym profilem i Naszą Firmą.
    Zdecydowaliśmy się na założenie tego profilu, aby mówić o wszystkim, co jest związane z firmą ATAGOR Sp. z o.o. jako pracodawcy i ułatwić osobom zainteresowanym pracą kontakt z nami.
    Na bieżąco śledzimy treści jakie pojawiają się na forum i staramy się wyciągać wnioski. Zapraszamy więc do podzielenia się swoją opinią na temat naszej firmy - chętnie dowiemy się czegoś o sobie :)
    Feedback jest dla nas bardzo ważny, ale tylko merytoryczne opinie, oparte na faktach będą dla nas wskazówką, która pozwoli nam się rozwijać i doskonalić.
    Szanujemy Państwa opinie, jednak prosimy pamiętać, że wolność słowa oraz anonimowość w sieci mają swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza przyzwolenia na kłamstwo, obrażanie kogokolwiek, czy naruszanie czyjejś godności.  Wpisy, które będą niezgodne z regulaminem serwisu Gowork.pl, zostaną usunięte przez administratora lub zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne.

Wszystkim naszym Pracownikom dziękujemy za zaangażowanie w wykonywanie swoich obowiązków.
    Jeśli jesteś zainteresowany pracą w naszej firmie - aplikuj.
    Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres mailowy: [email protected].
    ABIDABI

26.02.2021 17:45

Rekrutacja raczej jest kilku etapów, ale to zależy od stanowiska. Umowa od pierwszego dnia pracy. Ubrania robocze od pierwszego dnia pracy. Wynagrodzenie postawa + premia, bony świąteczne, wczasy pod gruszą, dodatek stażowy. Wszystko na papierze, żadnej "kasy pod stołem". Warunki pracy i zakres obowiązków ustala sie przy zatrudnieniu. Szkolenia zawodowe jeśli tylko się chce. Dobre przygotowanie merytoryczne nowych pracowników do działalności w branży. W zamian trzeba pracować, a nie udawać że się to robi. Jeśli jest potrzeba to wyjść poza tak modną dziś strefę komfortu i pomóc współpracownikom. Nikt do tej pory nie wspomniał o tym, że większość pracujących tam ludzi to wieloletni pracownicy. Atmosfera międzyludzka bardzo przyjazna, ludzie są z reguły pomocni i życzliwi. Załoga młoda, w większość mężczyźni, spoko kobiety - głównie w administracji. Jeśli zdarzają się awarie sprzętu i aut to w głównej mierze wynika to ze sposobu ich użytkowania przez pracowników, którzy często nie dbają o nie i nie szanują. Jeśli ktoś chce pracować (nie zaś udawać że pracuje i migać się od obowiązków czy spędzać czas na papierosku) to będzie zadowolony. Jeśli zaś szukasz roboty żeby "zarobić a się nie narobić" to szukaj dalej.
    Górnik

27.02.2021 14:11

Widać ze ABIDABI to człowiek podstawiony z biura . Obraca rzeczywistość do góry nogami
    Apsztyfikant

16.04.2026 13:52

Dokładnie, komentator elokwentny i bystry jak woda w toalecie. Rzeczywistość - smieciówka z perspektywa umowy o pracę, trzeba się zjawić w pracy rano i po poludniu, darmową inhalacja acetonem i jeszcze kilka innych kwiatków. Stawka oczywiście minimalna. Podziękowałem juz na rozmowie rekrutacyjnej

07.09.2023 09:31

3 września 2023 r. w Krakowie uczestniczyliśmy po raz kolejny w charytatywnych biegu Bussines Run aby wspomóc sportowców z niepełnosprawnościami i osobami po mastektomii i amputacji. W tym roku udało nam się pobiec dwoma drużynami :)
    News image

07.09.2023 09:25

W ostatni piękny weekend sierpniowy, załoga ATAGOR miała okazję pożeglować :)
    Po takiej przygodzie chętnie będziemy powtarzać tego typu integrację.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3

Jolanta

18.05.2022 22:18

wyczytałam, że plusem jest tutaj dobra atmosfera! czekam na opowieść o tym od jakichś pracowników? :-)

19.05.2022 09:12

W firmie ATAGOR rzeczywiście jest dobra atmosfera. Zarówno w siedzibie w Trzebini jak i oddziale w Luboniu :) Nikt nie odbiega od grupy, każdy się umie dogadać.
    Marzena

19.09.2021 00:35

Hej czytałam tu starszą opinię że tyle obowiązków w tym Atagorze że na kilka stron A4 normalnie :D Serio, może teraz coś się zmieniło, nie wiem, ludzie przestali wyrabiać? :P Jak tam jest?
    ABUDABI

20.09.2021 08:11

Połowa z tych zakresów to przepisane z kodeksu pracy obowiązki pracownika, więc tutaj nie należy przesadzać. Obowiązki są jak w każdej firmie, jednak plusem jest dobra atmosfera.
    Patrycja

20.10.2020 20:11

Jak duży jest zakres obowiązków ?
    Agata

27.10.2020 20:11

Zakres obowiązków jest zapisany na min. 3 stronach formatu A4. Z biegiem czasu dołożą Ci jeszcze więcej. Po pewnym czasie będziesz wykonywała często rzeczy, które nie należą do twoich obowiązków.
    Gurnik

25.09.2020 17:29

A więc tak opowiem o tej firmie jako były pracownik to jest totalne (usunięte przez administratora) nie warto i nie polecam mianowicie dla tego gdy się tam zatrudniłem(usunięte przez administratora) będzie wam obiecywał złote góry przy zatrudnieniu premie podwyżki kompletnie wszystko żeby tylko was ściągnąć a to (usunięte przez administratora) prawda jedyne co dostaniecie to wiekszy zakres obowiązków i nic poza tym następne m(usunięte przez administratora) potrafi się tylko wysługiwać ludźmi nie mając pojęcia o robocie a jak ma coś załatwić to znika tak samo było na budowach gazowych dla tego skończył jako (usunięte przez administratora) w biurze zero organizacji pracy jak jest coś potrzebne to się na to czeka obowiązki siedzenia nadgodzin bo jeśli nie to cię zwolnią auta ich to jeżdżące tragedie typowe miny auta potrafią nie dojechać na miejsce pracy tylko się rozpadają sporo chłopaków się pozwalnialo ostatnimi czasy nawet 2 ukrainców przepracowało miesiąc i nie chcieli robić w tym (usunięte przez administratora) w ostatnim miesiącu było 3 ludzi jeden zwolnił się po 5 dniach drugi po 3 a trzeci po 1 brak wentylacji brak kompresora jeśli się coś popsuje typu pompa do malowania musisz ją sam naprawić nawet jeśli tego nie potrafisz ale na części czekasz tygodniami gdy poszedłem zapytałem o ubrania robocze dostałem używane jakiegoś z robotników powiedziano że takie też są dobre tylko wypierz hajc jest marny zero podwyżki która ci obiecają a o premii zapomnij nawet jeśli robisz ponad stan przez tej firmy pan wilk był pewnego dnia oburzony ze musiał nam kupić taśmę do zrywek na którą czekaliśmy już 2 tygodnie bo nikomu się nie chciało wysłać lub dowieść z lubonia z siedziby tej firmy gdzie je produkują ciągłe problemy i czekanie na lakierni brak wentylacji i ciągły (usunięte przez administratora) brak sztaplarki palety rozładowujesz albo zaladowujesz ręcznie jak jest ciężka to pomagasz sobie suwnica ale nie zawsze się da socjal niby jest(usunięte przez administratora)ale dziwne ciągle muchy ludzie po wejściu na hale już więcej się nie pojawiają bo widzą co się dzieje malarzy to chyba było z 5 tak było po dojściu do prowizorycznej lakierni rezygnują każda sytuacja robiona jest prowizorycznie byle było na czas pracy bo to musi pojechać dalej co będzie to będzie a może się uda żałosne o godzinie 15 na fajrant dowiadujesz że trzeba zostać ze dwie godziny dłużej bo firma tego wymaga i trzeba to zrobić za każdą cenę nie ważne co masz zaplanowane musisz się poświęcić sie dla firmy jak nie to są pretensje nie polecam naprawdę pracownika się tam nie szanuje(usunięte przez administratora)
    Wilk i zając

29.09.2020 17:12

Hej, przeczytałem Twoja wypowiedz na wdechu ???????? hm zastanawia mnie ta ilosc lakierników, malarzy, a jak tak dobrze znasz firme moze uchylisz rombek tajemnicy jak dlugo pracowałeś, czemu juz nie pracujesz, i jak było z kasą, najnizsza krajowa?
    Teofil ????????????????????????

23.10.2020 06:35

Zgadzam się z tym co piszom o tej firmie jest jeden gościu naj lepszy lakiernik nie zastompiony włazi w (usunięte przez administratora) każdemu co do czego to nawet się pszyznac nie mumi a jak widzi szefa to malo w mu w (usunięte przez administratora) nie wejdzie a co do czego napierdala na wszystkich wokul jak to jest pozdrawiamy Mirka????????????????
    Adolf

23.06.2020 14:49

Tutaj przychodza tylko desperaci . samochody wiecznie przeładowane . Ile byś nie zrobil to ciagle malo , brak szkoleń pracownikow czego potem sa skutki na budowach. Zero organizacji pracy ze stron chociarzby brygadzisty. Nie polecam firmy
    Buia

07.05.2020 09:50

Ta firma.to.tragedia.
    Igor

23.10.2018 11:47

Atagor ma dobrą opinię jako pracodawca, żeby mieć to wyróżnienie trzeba się starać!
    lg

23.10.2018 12:15

Gdzie znajdę te dobre opinie?
    Kasztan

27.11.2018 19:54

Chocbys nie wiem ile sie staral, to w yej firmie wyzej d..py nie podskoczysz. Jedyne co potrafia to nawijac makaron na uszy.
    lg

23.10.2018 11:44

Jak się pracuje w Trzebini jakie warunki płace atmosfera przełożeni?

02.02.2018 10:59

@Tom czy firma Atagor zdaje sobie sprawę, że pracownicy odchodzą masowo? Czy są planowe w związku z tym jakieś większe rekrutacje, by znaleźć nowe osoby do firmy na zastępstwo tych, które odeszły?
    Odpowiadacz Izy

05.02.2018 00:08

IZA po co zadajesz tyle pytan skoro jestes pracownikiem tej firmy i wszystko dobrze wiesz? No chyba ze jestes jakas niespelna rozumu! Bo kto normalny od 2016 roku interesowalby sie taka firma i ciagle zadawal glupie pytania? Co od roku przymierzasz sie do pracy w atagorze i nie wiesz czy sie zdecydować?
    Tom

30.01.2018 16:58

Początek roku i już dwie osoby odeszło ksiegowa i księgowy a kilku chlopaków z wykonawstwa tez organizuje sobie inna prace. Wiec ciekawe kto zostanie :)
    Krzych

26.01.2018 09:51

Pani Izo skoro jest tak dobrze to dlaczego tylu ludzi w samym tamtym roku odeszło?
    wilczyca

19.10.2017 20:22

I co ty na Dariusz Wilk, vel DW ?
    Xxx

27.10.2017 10:07

A co to za fabryka w Trzebini? Warto tam pracować? Na rozmowie obiecują cuda.

03.10.2017 16:14

Byly pracownik

06.10.2017 12:55

Generalnie powiem tak. Jak ktos szuka nie zbyt ciezkiej pracy na produkcji za male pieniadze (najnizsza krajowa) to nawet zachecam. Dobra atmosfera na hali, nikt nie stoi z batem, nie pilnuje norm, mozna robic swoim tempem. Dlugie przerwy. Praca dla studenta idealna.

25.09.2017 14:49

@Pracownik czyli całkowicie inne warunki były przedstawione przed podpisaniem umowy? Czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z pracodawcą? Czemu wcześniej było obiecywane coś zupełnie innego w Atagor? A konfrontowałeś to z pracownikami, którzy już pracowali czy też tak wygląda u nich sytuacja?

25.09.2017 20:34

Sluchaj. To jest mala firma. Pracuje 10 pracownikow fizycznych na krzyz, wiec wiadomo ze ze soba rozmawiaja i taka sytuacja nie jest u jednego a u wszystkich. Jak pewnie dobrze wiesz premia uznaniowa moze byc, a nie musi. Ale obiecuja Ci duze premie za szybsze wykonamie roboty, albo za weekend, a tych premi nie daja.

22.09.2017 21:35

Podzielam zdanie poprzednika. Firma na rozmowie obiecuje zlote gory, jakich to oni premii nie wyplacaja, po czym trzeba sie dopominac o swoje pieniadze, a jak dadza to 100 zl brutto. Ale czego mozna sie spodziewac po szefie z Krakowa. Waz w kieszeni i chore wizje w glowie. Kto ma zarabiac w tej firemce to zarabia, ale na pewno nie sa to pracownicy fizyczni, ani biurowi. Zarabiaja to kierownicy, dyrektorzy i handlowcy. Ludzi maja za nic, przyjdzie murzyn, popracuje a jak sie nie podoba to przyjdzie nastepny. Kariery w tej firmie sie nie zrobi ( kto mial zrobic to juz zrobil). Tyle. W razie pytan odpowiem.
    yes

05.07.2017 21:45

Jesteś pewny D.W , że to pomówienia ??

Kontakt - Atagor

Generała Sikorskiego 22 32-540 Trzebinia

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    D.W.

05.04.2017 11:58

To wszystko to pomówienia.
    Kupa

14.12.2016 08:34

Rozwinąć ? Dokładnie chłopaki po 4 latach awansowali z umowy zlecenie na umowę o prace. Umowa tylko na rok bo okres próbny był za krótki :....:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Atagor?

Kabanos

02.12.2016 09:57

Dbanie o pracowników śmiech A na hali jeden prysznic na tylu ludzi w dodatku nie czynny nie wspomnę ze nawet ubikacja juz któryś rok jest rozbita. W umówię 8 godz obowiązek pracy 10 oczywiscie te dwie godziny za free. Wykonawstwo pracuje nawet po 15 i więcej.. Powodzenia chłopaki

19.11.2016 22:52

Oczywiscie ze dba o pracownika - szczegolnie o jego zdrowie malujac na hali bez zadnego wyciagu, podczas gdy wszyscy inni to wdychaja. Nie wspomne o organizacji pracy - nigdy nie wiesz kiedy i gdzie pojedziesz, decyzje zmieniaja sie z godziny na godzine. Wyjazdy w niedziele w nocy, by o 7 byc na budowie i to za darmo!!! Czas jazdy sie nie liczy-zenada. Jak przychodza jakiekolwiek kontrole, to nagle malarni i piaskarni nie ma. Jedyne co mozna pochwalic, to atmosfera pracy- ludzie z wykonastwa i hali sa spoko (nie mylic z pracownikami biurowymi). No i teraz jedyna osoba personalnie- Robert kierownik wykonawstwa- ch...... jakich malo. Organizacja pracy- dno, ludzi ma za nic no i bardzo lubi obcinac godziny. Podsumowujac - lepiej omijac ta firme z daleka. A pieniadze bynajmniej d...... nie urywaja!!!
    bambino

17.11.2016 13:23

a ja chwalę sobie pracę w ATAGOR. Super zarząd - dba o pracownika, pozwala się rozwijać, wynagrodzenia z górnej półki i na czas. socjal - ok. Nie rozumiem Waszych zastrzeżeń. pracuje z tymi ludźmi od prawie 4 lat.
    wolfin

01.11.2016 18:42

Nooo, no przyjemnie się to czyta, niezłe opinie , gratulacje dla Szefostwa, zwłaszcza za tą nielegalną piaskarnię i malarnię, nie ma urzędów które by się tym zainteresowały?

12.10.2016 17:56

Jak tak preznie dzialajaca firma moze nie uregulowac rachunku za noclegi? Z firmy Atagor pracownicy nocowali w naszym pensjonacie, wystwilismy fakture na przelew i minal miesiac, a pieniedzy dalej niema. Wykonalam kilka telefonow, w biurze krakowskim nikt nie odbiera, automat przelacza rozmowy do Poznania. Nie mozna sie doprosic o wlasne pieniadze. Po prostu wstyd. Iza
    Ktos

11.10.2016 00:30

Atagor krakow zelenskiego dno dno dno nie polecam
    Łapeta

11.10.2016 00:07

Tez się dołączę kolego masz rację w 100 % atagor wielkie dno . Robota db dla meneli umowa na rok zlecenie 2 tygodnie w robocie dwa w domu ino dla winopijcow trochę się przeze mnie ich przewinęło albo zrub kab c zz darmo jojaka na rok i w (usunięte przez administratora) to majjj witaj europo
    mamba

19.11.2015 22:20

do faa, zajeżdżą cię. Praca minimum 10 godzin dziennie, po 3 miesiącach będziesz miał dość. Najbardziej newralgiczne stanowisko w tej firmie, że o kasie nie wspomnę :(
    Nikolas

07.11.2015 10:27

No właśnie- jak jest w Luboniu- klimat, kasa....?
    bonzogonzo

25.10.2015 17:16

Witam, a jak sytuacja ma się w Luboniu?
    Melepeta

25.10.2015 16:36

Ten opis przedstawia idealnie firmę atagor ale nie z Torunia tylko z Krakowa wystąpił tu duży błąd. Mikołaj odradzam jeśli zależy Ci na zdrowiu bo pewnie ci co tam jeszcze pracują nie mają świadomości co im grozi.
    Mikołaj

22.10.2015 18:38

Firma aktualnie rekrutuje. Jakie oferują warunki pracy, jaka atmosfera i jak z kasą?
    Kierownik

04.10.2015 22:09

Ludzi traktują jak szmaty wykorzystać i potem w domu jeszcze bezczelnie dzwonią ze jest robota po pół roku .. patologia
    wolf

13.06.2015 10:41

Organizacyjny bałagan w firmie, podobno prezes jest z wykształcenia polonistą, nigdy nie bedzięcie wiedzieć ile zarobicie, zwłaszcza na prowizjach. Firma Mensalota, Blumonte, Atagor to ci sami ludzie chyba powiązani z PBG w upadłości.
    bradlay

27.01.2015 20:02

nie polecam praca sezonowa obiecanki jak to jest super bo chca sie wyrobic z praca do konca roku a potem siedzi sie w domu i czeka kilka miesiecy
    bradlay

27.01.2015 20:15

2 miesiace zwolniłem się ale slyszalem ze znowu ludzie siedza w domu
    Krzysiek

24.10.2016 08:38

(usunięte przez administratora) hala lubon obrabia ci (usunięte przez administratora) i każdemu zreszta codziennie głównie przy 5 kawie buhaahaaa :)
    alosza

16.12.2014 19:12

firma totalne dno......
    Nicki

08.04.2014 23:30

Brak możliwości awansu , brak jasnego rozliczania pracowników Generalnie nie należy wierzyć w to , co mówią i obiecują. Kto musi niech próbuje , ale trzeba się liczyć z tym , że będą cię traktować jak popychadło. Teraz przyjaciel za 10 min wróg.
    NICK

06.08.2014 12:17

Czy możesz cos więcej opisać?? np. na jakim stanowisku pracowałeś/pracowałaś...???
    Bona

28.07.2016 14:18

Witajcie. Piszecie o Atagorze przy ul. Żeleńskiego ???

Zostaw merytoryczną opinię o Atagor