Intersnack Poland sp. z o.o.

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 113 ocen.

Opinie o Intersnack Poland sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersnack Poland sp. z o.o.

Boja

Proszę o opis procesu produkcyjnego, za niedługo rozmowa kwalifikacyjna a tam lubią spytać : czy zna Pan proces produkcyjny? , jakie występują maszyny, co jest źródłem ciepła technologicznego itp. Z czym są problemy na produkcji?

No
@Bogusia 09.10.2017 20:44
Na lini orzechów jest w miarę prosto, we trzy osoby łupi się fistaszki a potem to już Krysia z technologicznego miarkuje do pus...

A trzeba mieć swoje narzędzia pracy? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.

Bogusia
@No 28.10.2017 19:54
A trzeba mieć swoje narzędzia pracy? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.

Tylko te podstawowe jak dziadek do orzechów czy obierak do ziemniaków, resztę daje firma...

byly pracownik

Od jakiegoś czasu w tej firmie nie dzieje się dobrze. O ile wcześniej duża rotacja była w dziale sprzedaży, to od jakiegoś czasu bardzo dużo ludzi zaczęło odchodzić również z administracji, i to osoby ze sporym stażem, rzekomo w zamiarem kontynuowania kariery w innej organizacji - ściema, stały tekst powtarzany przez HR-y .

1234

Tylko nie ta Firma....PH ma przerąbane. Jest strasznie.

Konkurencjapiszeonas

velo 2017-09-16 16:50 @Rożen - 2017-09-16 08:40 p.Snack moze NIE,ale widać,że Przysnacki prężnie włażą na sklepy,stawiają wieże z zielonych kartonów,widać też coraz więcej stojaków,wykorzystują dziurę,która robi się po crunchipsie,rynek nie lubi pustki...czyli powtórka z rozrywki (po chio miejsce zajął lays i starfoods) 6

Chrupek
@Konkurencjapiszeonas 17.09.2017 10:54
velo 2017-09-16 16:50 @Rożen - 2017-09-16 08:40 p.Snack moze NIE,ale widać,że Przysnacki prężnie włażą na sklepy,stawiają wieże...

W chrupkach i prażynkach oraz orzechach jesteśmy silnym graczem, w orzechach numer 1 na rynku, ale chipsy to już inna bajka i raczej to nie my wypełnimy ewentualną lukę na rynku po "czerwonych".

Stefan

Witam, ukazało się ogłoszenie na przedstawiciela handlowego w miejscowości Siedlce, czy możecie powiedzieć ile wizyt dziennie, jakie zarobki, czy premia jest osiągalna, jaka jest atmosfera itp. z góry dziękuję.

MIŚ
@jeszcze pracownik 30.08.2017 21:05
nie idz zrobił się Kołchoz .

a możesz coś bardziej powiedzieć jak wygląda tam praca na stanowisku PH

Lepiej nie.
@MIŚ 05.09.2017 19:41
a możesz coś bardziej powiedzieć jak wygląda tam praca na stanowisku PH

Normalnie. Wypruwasz flaki, żeby był wynik. Ale to i tak za mało, bo nie wiadomo co jeszcze trzeba by wypruć, żebyś to Ty dostał plan do zrobienia. No chyba, że jesteś z układu, wtedy nawet popracujesz nieco dłużej. Naprawdę nie wiem jak nazwać to zjawisko... Jak macie jakieś spostrzenia to podpowiedzcie.

Nie jestem robotem

PRZESTRZEGAM wszystkie młode dziewczyny i kobiety przed pracą na produkcji omijajcie ten zakład w Niedźwiedziu z daleka. Szkoda zdrowia i zmarnowanych lat, po dwóch latach ciężkiej harówki w tej firmie i dla pseudo agencji Adecco nie mam nic - przepraszam awansowałam po 18 miesiącach pracuje dla "Adecco staffing(tak sie obchodzi prawo inna firma - ale ta sama siedziba i osoba) praca w trybie czterobrygadowym w sobotę i niedziele o czym Adecco nie informuje zero wolnych weekendów zero dodatków za prace w niedzielę i święta płacą marne grosze a kiedy dajesz z siebie wszystko,robisz ponad własne siły nie chodzisz nawet na l4 to firma Intersnack i tak tego nie dostrzega nie rozumiem chorego postępowania i polityki zakładu bo pracując tu ciężko przez ponad 2 lata ja nie mogę liczyć na stałą umowę o prace natomiast są osoby które przyszły niedawno pracują miesiąc lub rok i taką umowę dostały .Zakład w okolicy zyskał już taką renomę.Każdy w.okolicy wie,że kobiety są tu traktowane jak śmieci i to nie ulega wątpliwości, nie dziwie sie że nikt już nie chce w tym zakładzie pracować a w ostatnim czasie firma wpadła na genialny pomysł zatrudnienia sie pracowników z Ukrainy, będą mieć jeszcze tańszą siłę roboczą.Oby tak dalej,obiecuje, że zostawie ślad o tej firmie pod każdym ich ogłoszeniem.

Joanna

@zainteresowana obecnie firma poszukuje przedstawicieli handlowych. Przesłałaś już swoją aplikację? Chętnie usłyszymy czego dowiedziałaś się podczas procesu rekrutacji.

zainteresowana

Cześć, Czy ktoś byłby na tyle uprzejmy i napisał mi w jakich granicach oscylują zarobki w biurze? Mam tu na myśli konkretnie dział sprzedaży. Będę bardzo wdzięczna za informacje.

Podwykonawca

Nie pracowałem w tej firmie ale wypowiem się tutaj żeby ostrzec inne firmy. Wykonwywalismy zlecenia dla IS wywiazalismy się z niego terminowo a nawet zrobiliśmy więcej niż było to w.umowie. Problem pojawił się gdy trzeba było zapłacić. Najpierw ze faktura nie doszła potem żeby na nowy adres wystawić i tak ciągle.zwlekanie. Po 6 miesiącach wysłaliśmy ostatnie przesądów wezwanie do zapłaty którego nie.odbierali tylko awizo zostało 2 krotnie wystawione. Gdy mieliśmy już papiery wysyłać do sądu przyszedł przelew... Firma nie ma.pieniedzy i robi z podwykonawców [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Strasznie zalezli mi za skórę wiec w każdym miejscu w internecie zostawię jakiś ślad. Pozdrawiam

US
@Podwykonawca 21.12.2016 19:48
Nie pracowałem w tej firmie ale wypowiem się tutaj żeby ostrzec inne firmy. Wykonwywalismy zlecenia dla IS wywiazalismy się z n...

A Skarbówka tuż, tuż... :)

mobowany

Mooobing... Podobno już jest lista na proces zbiorowy, ale kiedy to ruszy?

Pener

Czytam te wasze opinie i czytam.... Po 1 i najwazniejsze skończyły się czasy gdzie się stało pół dnia w mc donalds i 3000 zł wpadało do kieszeni. Po 2. Sami zapracowaliście/zapracowaliśmy sobie na GPS przyklejony do tyłka, tak ciężko było nie przeginać z "wałkami"?? Po 3. Jak wam tak źle to dawajcie do Maspexu do tymbarka za 1700zł będziecie robić foty półki, przebudowy, wstawiać regały, lodówki, ekspozycje co miesiąc :) Po 4. Ciśnienie jest teraz wszędzie... a dlaczego? patrz głównie pkt. 2 ... nie każdy nadaje się do handlu, a opierdzielać się trzeba umieć... Jak sobie ułożysz rynek, rozplanujesz pracę, dogadasz hajs to możesz nawet śnieg eskimosom sprzedawać... ale te rzeczy trzeba umieć zrobić samemu... 10 lat temu to była praca na asadzie "fura, skóra i komóra" i nigdy już nie wróci niestety. Przekonałem się osobiście. Reasumując weźcie sie do pracy zamiast biadolić a jak nie chcecie nic robić i mieć kase to idźcie do sejmu zamiast tylko psuć zawód PH

Ego
@Pener 28.11.2016 20:38
Czytam te wasze opinie i czytam.... Po 1 i najwazniejsze skończyły się czasy gdzie się stało pół dnia w mc donalds i 3000 zł...

Otóż to, do tej pracy trzeba mieć predyspozycje , dziewczyna wyżej pisze o metalowych stojakach, spoko one są w modułach , weź se jedną część przenieś , zamocuj i tak po kolei, bo najpierw trzeba mieć w główce poukładane . Z takim podejściem w każdej firmie będzie ci źle w handlu. Może szukaj roboty w jakimś urzędzie , tam posiedzisz na czterech litrach, kawkę popijesz, wyzyjesz się na petentach , tylko jedna wada że wałeczki będą rosnąć w talii

Orzech

Ponieważ jestem byłym pracownikiem firmy i odszedłem ze względu na kiepską atmosferę spowodowaną zatrudnieniem przełożonych z zewnątrz, do firmy nie mam nic, pracuje się jak w każdej firmie w branży FMCG, i jak wszędzie trzeba pracować i mieć wyniki, za to w końcu płacą... Co prawda że w sezonie więcej pracy i dłuższy czas pracy ale w danych regionach to całkiem normalne... Niestety firma stwierdziła że przyjmie na stanowiska dowodzące ludzi z zewnątrz którzy umiejętnie niszczą relacje i odbierają chęci do pracy ph. Niestety dla mnie atmosfera i zaufanie wśród kolegów w pracy ma wielkie znaczenie, wiec postanowiłem odejść z firmy ponieważ niestety w grupę wkradł się Wirus, który umiejętnie, oszukuje i okłamuje wszystkich wokół siebie, począwszy od podwładnych po przełożonych. Ja myślę że część osób i w terenie i w biurze wie dobrze o kim mowa. Pozdrawiam wszystkich moich kolegów z dawnej ekipy i dziewczyny z biura...

Ego

Dziwne że na Gowork'u 99% opinii o jakimkolwiek pracodawcy to negatywy, mam znajomych którzy pracują w różnych firmach i potwierdzają to samo , większość piszących to frustraci którzy pomylili wykonywany zawód. Jak na przykład ta dziewczyna dwa posty wyżej która pisze o pracy fizycznej i dźwiganiu ciężarów, czy ten ciężar to telefon który dźwiga na wizytę u klienta , a może to ten stend ważący 1,5kg który od wielkiego dzwonu zniesie na sklep. Albo post wyżej o pracy 12-13 godzin , naprawdę mi osobiście to bardzo rzadko zdarza się, po prostu jedna z cech dobrego PH jest optymalna organizacja pracy i czasu, ma być efektywnie a nie efektownie . Także reasumując , 8 godzin pracy w co najmniej 5 efektywnej w zupełności wystarczy , pozostałe 3 to wiadomo przejazdy, kawka,gadki przez tel. .Co do zarobków, no cóż ja mam średnią krajową , ale liczę że będzie lepiej po przejęciu dystrybucji Mauxion

ktoś
@Ego 25.11.2016 17:20
Dziwne że na Gowork'u 99% opinii o jakimkolwiek pracodawcy to negatywy, mam znajomych którzy pracują w różnych firmach i p...

z tym mauxion to sie chyba zdziwiłeś :D

Ego
@ktoś 31.12.2016 14:19
z tym mauxion to sie chyba zdziwiłeś :D

Żebyś urwa wiedział , zdziwili się wszyscy

Obecny jeszcze

Firmę można określić jednym słowem - MOBBING, Stres i rycie mózgu. Święta się zbliżają i każdy PH w tej Firmie wie o czym mówię. Praca po 12-13 godz. dziennie. Niestety jeszcze tu siedzę ...ale szukam, bo nie da się o zdrowych zmysłach w tej pop...ej Firmie wytrzymać.

Byla PH

Pracowałam trochę czasu w tej w firmie jako PH LG. Nie polecam. Praca po 12 h na dobę jak chce się wszystko uczciwie zrobić. Praca fizyczna, duzo dzwigania. Ciągle zdjęcia, kontrole. Przed świetami audyty, gdzie każdy trawę maluje i całe sklepy przemeblowuje. Każdy kto pracował w tej firmie trochę czasu to wie o czym piszę:) Zarobki kiepskie jak na tyle pracy. Dodatkowo śmieszne tabelki i emaile w domu po pracy. Zmieniłam firmę i jestem szczęsliwa. Zobaczyłam, że mozna pracować po 8 h dziennie, ze mozna miec satysfakcje z pracy i mieć w ogół siebie ludzi, którzy maja do Ciebie ogromny szacunek. Zyczę odwagi wszystkich, ktorzy boją się zostawić tę firmę, ktorzy boją się zmienić pracę. Po takiej szkole zycia, pracę znajdzcie bez problemu:) Pozdrawiam

Avensis

Heh myślałem nawet by tam pójść do pracy ale widzę że zarobki takie sobie, jeśli wg was i plotek kolegów podstawa u ph 2.2 tyś i z premią max 3k to to miałem lepiej w słodyczach odpowiednio 2500 i 3500 od początku pracy netto i rosło a koledzy swobodnie więcej. A że źle to każdy mówi że w jego firmie słabo, z reszta czasy dla ph chyba się kończą bo wiele sklepów pada a markety nie potrzebują takiej obsady. Trzeba szukac pracy w innych kanałach sprzedaży i branżach niż spozywka i sklepy tradycyjne.

Najlepszy

Praca jak to w handlu , kto wie o czym mówię ;), normalny rozgarniety ph sobie poradzi , max do godz 15 , później i tak decydentów nie ma na sklepach , są różne benefity choć kasa mogłaby być lepsza , ale ja te 3000 wyciągam , koledzy z dłuższym stażem to i pod czwórkę mają . Nadeszła " lepsza zmiana" więc myślę prace należy szanować .

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikt

Poczytaj wpisy poprzednie...jednak nie tylko ja narzekam. Szukam roboty i spadam z tej chorej koropo. Tyle w temacie tej Firmy. Sama rotacja już chyba o czymś świadczy.

Nikt

Firma żenada...praca ponad siły. Najlepiej po 24h na dobę...Mózg zryty. Korporacja pełną gębą, pod każdym względem. Praca ponad siły, kontrole non stop, wizytacje na kilka dni przed Wigilią itd. Nigdy nie jest dobrze, bo może być lepiej. Po każdej kontroli praktycznie przebudowujesz sklepy. I tak w koło..a spróbuj planu i zadań nie zrobić...:)) Zatrudniają co jakiś czas PH i do biura. Niestety obecny jeszcze..ale już niedługo:))

Pajac

Firma wciąż rekrutuje... jak ktoś chce się załapać, to doga otwarta:)) Trzeba tylko nie mieć życia rodzinnego i wytrwałość robota. Biegasz po sklepach z metrem i mierzysz półki. Wszyscy wokoło się śmieją:)) Dźwigasz, stawiasz stendy, błagasz o dodatkowe ekspozycje itd. Ogólnie przez pracowników i innych przedstawicieli sklepów ludzie z Intersnack są postrzegani , jako śmieszni :)) Ale rekrutacje trwają...cały czas. Ja zamierzam spiep...ć z tej Firmy.

maniek

Praca po 13godz. dziennie. Milion zadań. Nie nadążasz ze wszystkim. Kontrola, jakiej nie ma w żadnej innej Firmie. Odpowiadasz za wszystko, stres , stres i jeszcze raz stres. Aktualnie sam się zastanawiam co ja tutaj jeszcze robię...Nie polecam. Zarobki kiepskie.

anonim

(usunięte przez administratora)

XYZ

Dzięki. Znasz jakieś szczegóły ? Będę zobowiązany.

XYZ

Prowadzą rekrutacje na KAM'a. Możecie powiedzieć jak pracuje się w biurze ? Jaka atmosfera ? Jak zarobki i narzędzia ? Z góry bardzo dziękuje.

grzegorz

Widzę, że szukają kierownika produkcji do zakładu. Możecie coś napisać jak tam jest?

anonim

(usunięte przez administratora)

ph

hehehe to pomyliles firmy:D Tutaj duzo pieniedzy nie zarobisz:D

anonim

(usunięte przez administratora)

Były PH

Żadna łaska, że dają umowe o pracę. Żyjemy w czasach, że takie umowy to powinna być norma. Nie polecam pracy w tej firmie. Pracowałem długo, odszedłem jakiś czas temu, nie obejrzałem się nigdy za sobą, nigdy nie pożałowałem decyzji. Wytrzymałem sporo, bo myślałem, że sie jakoś polepszy... niestety tak nie było. Z tego co się orientuje w firmie co chwile ktos daje wypowiedzenie, chodzi o ph i osoby w biurze. Gdyby bylo tak super to ludzie by nie odchodzili. Pracujesz po 10 h srednio, planów się nie wyrabia bo super system wylicza mozliwosci rynku, które wg systemu są ogromne. Ciagle kontrola, ciagle zdjecia regałów, ekspozycji. Inicjatywy na ogromne ilosci masła i popcornu. Mowa o inicjatywach do sklepow LG, gdzie Pani na wiosce ma tansze wina niż orzechy Felix. Za duzo stresow, pieniadze nieadekwatne do pracy wykonywanej. Ogromna presja w połnocnej Polsce, gdzie Dyrektor próbuje się teraz zaprzyjaznic z podwładnymi, którym kiedys nawet reki nie podawał. Kto jest ze starej ekipy, kto ma racjonalne myslenie to wie, że On nadal taki jest tylko zaczął mu sie grunt palić po nogami i chce teraz się wybielić. Jednym slowem IS dzięki za szkołe życia. Teraz doceniam moja obecna prace i jestem niesamowicie szczesliwy, że już nie pracuje w takiej firmie. A obecnym PH życzę wytrwałosci! Zaraz będzie maj:) Życzę wysokich podwyzek :) (Oby w tym roku byly) jak nie to poprostu połóżcie wypowiedzenie:) Firma lubi dawać podwyżki jak się chce odejsć:) Dopiero w tamtym momencie docenią prace jaką wykonujesz :)Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

miś uszatek

Ciekawe....a jakież to lepsze rzeczy ma ów HR do roboty? Pisanie maili wg jakiegoś durnowatego , niezmiennego i wiecznego niczym Lenin szablonu czy spuszczanie się nad ROCKiem, udające, że niby tworzona jest jakaś nowa jakość? Jakże cieżko uzasadnić swoją przydatność, kiedy nie tworzy się (lub ledwo ledwo) wartości dodanej. A żeby było trochę bardziej merytorycznie - wszystkie podobne koncerny w branży oferują mniej więcej to samo na analogicznych stanowiskach, więc nie ma się nad czym spuszczać - tyle, że intersnack płaci poniżej średniej.

miś uszatek

Niby forum pracownicze, a wygląda, że to HR wykazuje największą aktywność.

byly ph

oj tak. Zgadzam się z przedmowca. Intersnack to dramat. wizyty 20-25 dziennie. O 8 na pierwszym sklepie o 16 na ostatnim. Dojazdy się nie licza. Liczy się 8 h efektywnej pracy. Kierownicy to jakies pomyłki sterowane samozwańczym dyrektorem (polnoc). Milion zadań i zapomnij o zyciu prywatnym. praca w godzinach od 10-12 zależy jak się wyrobisz a następnie milion tabelek w domu do wypelnienia plus maile ktore trzeba pisać wiadomo kiedy W DOMU! jak już wrócisz wyprany po całym dniu. Dramat. Pieniadze? smiech na sali. Przy dobrych wiatrach 2200. Nie warte stresu. Ciche audyty to wogole smiech. No i standardy nie wiadomo skad. Szkola zycia i tyle.

fitciak

Miałem wysłać CV na PH Trójmiasto (Modern Trade) ale jak czytam że na północy jest jazda bez trzymanki i wizyty liczą się od wejścia na sklep to trochę słabo mi się robi. Pracowałem w Animex i wiem jak wygląda praca w korpo ale takiej inwigilacji tam nie było a i stawka wyjściowa była wyższa.

ph
@fitciak 10.10.2015 13:53
Miałem wysłać CV na PH Trójmiasto (Modern Trade) ale jak czytam że na północy jest jazda bez trzymanki i wizyty liczą się od we...

Jak masz mozliwosc to nie idz. Rycie mozgu, full nadgodzin. Sam wlasnie przegladam oferty pracy bo chce odejsc. Na polnocy masakra, pelna inwigilacja. Coraz wiecej osob chce odejsc, ale strach wygrywa. Pozytywne komentarze piszą chyba osoby na wyzszych szczeblach, zeby inni mysleli, ze jest fajnie. Jak macie inne propozycje to radze nie isc do tej firmy. Wiadomo, ze wszedzie jest ciezko, ale w tej nie ma chwili oddechu.

kar
@ph 27.10.2015 21:51
Jak masz mozliwosc to nie idz. Rycie mozgu, full nadgodzin. Sam wlasnie przegladam oferty pracy bo chce odejsc. Na polnocy masa...

Witam, zgadzam się w 100% z kolegą, źle się dzieje w firmie, i lepiej na pewno nie będzie. Zdjęć, ankiet, i nierealne plany robią swoje, obiecanki cacanki itp. Realia są potem inne, zmiana systemu na korzyść przedstawicieli, bujda, system nagina możliwości rynku i do tego nie ma możliwości zrobić planów,przyrosty z kosmosu. I wieczne pretensje o to że tego nie sprzedałeś, tamtego nie sprzedałeś itp. Jednym słowem Masakra, wiele osób szuka już pracy i wiemy o tym wszyscy, ja myśle że początkiem roku Intersnack obudzi sie z ręką w nocniku i kilkoma PH na kraju, kawalerami bo nikt kto ma rodzine nie może sobie pozwolić by zarabiać przy takiej pracy 2300 gdzie w innych firmach za tyle roboty spokojnie płacą około 4000. Pozdrawiam

anonim

Słuchajcie ! Prawda jest taka,ze wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Wszędzie tez trzeba pracować i realizować plany,targety itd itp Ja pracuje w tej firmie juz dłuższy okres czasu i nie uważam,ze jest łatwo lekko i przyjemnie ale bez przesady!! Decydując sie na jakakolwiek prace zadajcie sobie najpierw podstawowe pytanie CZEGO WŁAŚCIWIE CHCECIE?? Praca faktycznie 10 h bo jeszcze dojazd do miejsca i od ostatniego punktu do domu ale pytam?!Gdzie tak nie ma??przeciez jadąc gdziekolwiek do pracy musisz stawić sie punkt 8 .Roznica jest tylko taka,ze tu dostajesz samochód,paliwo,telefon...aaaa jezeli juz mowa o benefitach to karta multisport,ubezpieczenie grupowe,medicover.Malo??to idź tam gdzie dają wiecej. Płaca na czas.Owszem,inicjatyw milion,1000 rzeczy na raz ale wierzcie mi,ze wszystko do zrobienie.Wiesz,ze jestes dobry to firma dla Ciebie.Masz kompleksy i nie wierzysz w siebie to idź do pracy za biurkiem i popijaj kawkę.Wszystko zależy od punktu widzenia i od OSOBY bo firma jako firma ma wady ale która nie ma?? P.s dostać sie do IS to wcale nie taka prosta sprawa.To chyba o czymś świadczy.

Janusz
@anonim 03.10.2015 13:48
Słuchajcie ! Prawda jest taka,ze wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Wszędzie tez trzeba pracować i realizować plany,targety it...

A ile zarobi przedstawiciel na modern trade ?

sssss

Pani A.temat rzeka bo to dziewczyna prezesa. zrobiła kariere od przedstawiciela do menadżera głownie przez znajomości i chyba lozko

miś uszatek

Odnośnie tematu "godzinowego" - http://www.geekweek.pl/aktualnosci/24248/swietne-wyniki-6-godzinnego-dnia-pracy I niech sobie liczą od pierwszej do ostatniej wizyty:D

Roman

A jak się pracuje na modernie ? Też czas pracy liczą od pierwszej do ostatniej wizyty ?

PH

Od kiedy jest Pani A. w marketingu zmiany zdecydowanie na gorsze...zdecydowanie gorsze..Powoli Ci co maja szacunek do siebie i swojej pracy i przede wszystkim mozliwosc to daja wypowiedzenie. Ciagle kontrole, audyty. Jak ktos robi uczciwie to nie ma co sie martwic, ale na dluzsza mete to sie odechciewa pracy w firmie, gdzie nie ma za grosz zaufania. Nowy projekt MS? Biegacie z miarkami po sklepach? Auta zaczynaja znowu byc obklejone. Wiekszej wsi nie mogli zaprojektowac. Powrot do lat 90, gdzie kiedys to bylo modne, a teraz? co do godzin pracy..wg kodeksu praca zaczyna sie od momentu wejscia do samochodu do momentu wyjscia z niego. czyli powinnismy zaczynac pod domem o 8 i konczyc o 16. Firma ma swoj wlasny kodeks pracy. Czy ktos Nam odda za nadgodziny? Mowimy tu o CODZIENNYCH nadgodzinach, gdzie nikt tego niby nie widzi. Podobno niektorzy PH mysla o grupowej sprawie do sadu. Ktos cos slyszal?

anonim

(usunięte przez administratora)

miś uszatek

Innymi słowy.....dobre, bo nasze! P.S. Kilka stron wcześniej jest info o stawce podstawowej + możliwej premii. Zarobki poniżej średniej oferowanej na analogicznych stanowiskach w branży. Ale to uczucie spełnienia, gdy widzisz jak po półrocznym obleganiu półki w końcu zrotowało te 6 szt. solonych...i ta przerazona mina kierowniczki, która odnotowawszy ten fakt uświadomiła sobie, że zaraz zaatakujesz z pomysłem zamówienia tego samego produktu...nie do opisania;] P.S.2 Na szczęście mamy mega klip w telefonie (bez dźwieku znacznie lepszy hehe) - dzięki czemu każdy nowy dzień czujesz się jak w przedszkolu:)

ktosik

maciek nie chodzi mi o dopłatę do dojazdu tylko o czas od kiedy rozpoczyna się prace bo zgodnie z prawem praca ph zaczyna się liczyć od wyjazdu z domu a w Intersnacku liczy się od pierwszej wizyty czyli jeśli pierwszy sklep masz ok pół godziny od domu to dopiero wtedy zaczynasz pracę i to samo na koniec dnia.Jeśli chodzi o ubezpieczenie to ściągają je z pensji

ktosik

I tak jak wcześniej ktoś pisał czas pracy zaczyna się od pierwszej wizyty pod sklepem do ostatniego sklepu, nikogo nie interesuje ile masz do dojechania.

gruby
@ktosik 12.05.2015 10:21
I tak jak wcześniej ktoś pisał czas pracy zaczyna się od pierwszej wizyty pod sklepem do ostatniego sklepu, nikogo nie interesu...

A na produkcijto prawdziwy kołchoz -prawdziwy dom wariatow

Manager

GPS do tyłka poprzyczepiane czy telefonicznie można porobić zamówienia żeby zaoszczędzić czasu?

On

Jakbym wiedział, to bym tutaj nie pytał :)

jdhf

Witaj w klubie, ja też.. wiesz co z tym testem co i jak? :)

yo yo
@jdhf 16.03.2015 12:50
Witaj w klubie, ja też.. wiesz co z tym testem co i jak? :)

test logiczno matematyczny, kilka pytan abcd i 3 zadania do policzenia, na spotkaniu rekrutacyjnym bedzie napewno ok 6-8 os po tescie zostana wybrani a pozniej rozmowa

ON

Na 9

jdhf

Hej na którą masz bo ja też dziś dostałem zapro ? ;)

ON

HEj, właśnie zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną. Jest mi ktoś w stanie powiedzieć, CO ta jest za test??? Jakiś matematyczny, psychologiczny ??

anonim

(usunięte przez administratora)

fikus

hej, minęło już tyle czasu że byłeś chyba na tej rozmowie prawda? jak Twoje wrażenia właściwie? Ja interesuje się tutaj w Krakowie ofertą pracy dla przedstawiciela handlowego bo takiego również podobno obecnie szukają. Tylko zastanawia mnie na jakim regionie będę operował. Chociaż co mi tam, ważne żeby się dostać

miś uszatek

.... Cóż, widać głupich nie sieją.

facet

Kobiet nie przyjmuja

aaaaa

pracowałem jako ph kilka lat i nie wiem skąd Wam się to wzięło, że na południu taki light.Mają firmę pod nosem i ciągłe kontrole, więc wszystko muszą mieć w sklepach natychmiast wprowadzone bo jak ktoś chce coś sprawdzić to gdzie pojechać jak nie na śląsk podkarpacie, że nie wspomnie o małopolsce bo tam podobno mają dopiero przerąbane i muszą trzymać sie na baczności.Nie słyszałem żeby były jakieś niespodziewane kontrole na Pomorzu czy np. Mazurach bo komu z zarządu chciałoby się tam fatygować. Widzę ze może by sie przydało bo nie macie pojęcia co piszecie. Ostatnimi czasy stres, dużo inicjatyw w jednym czasie przez co nie wiadomo na czym sie skupiać,ciągłe dodawanie pracy na co brakuje czasu w ciągu dnia. Mi się trafiło coś lepszego...

x

Co do północy i południa, to słyszałem wręcz odwrotną opinię. Północ daleko od siedziby firmy kombinuje i ściemnia jak się tylko da, mniejsza szansa że "ktoś" przez przypadek zrobi audycik. A co do atmosfery, to może na południu są managerowie, którzy umieją zarządzać ludźmi i mają wyższe kwalifikacje. Motywowanie i tworzenie dobrej atmosfery do realizacji wspólnych celów nie jest im obca.

xxx

x

Zostaw opinię o Intersnack Poland sp. z o.o. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersnack Poland sp. z o.o.