Prosimy o umieszczenie w tytule wiadomości: nazwy stanowiska oraz imienia i nazwiska kandydata
Zastrzegamy sobie możliwość odpowiedzi jedynie na wybrane aplikacje. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych z 2002r., Dz. U. Nr 101 poz. 923 ze zm.)"
Tomasz
08.02.2023 16:16
Jakie jest orientacyjne wynagrodzenia na tym stanowisku?
16.11.2022 12:11
Czy można liczyć w GTCP Graham Packaging Poland na prywatną opiekę medyczną?
Twoj dobry wujek
25.11.2022 15:58
Tak, możesz także włączyć członków swojej rodziny do pakietu medycznego za odpowiednią dopłatą.
GTCP Graham Packaging Poland
13.05.2021 12:12
Rekrutujemy:
Tokarz CNC
Miejsce pracy: Warszawa/ MIĘDZYLESIE
WYMAGANIA: · Znajomość rysunku technicznego · Znajomość i umiejętność posługiwania się narzędziami pomiarowymi · Minimum 2 lata doświadczenia w obsłudze tokarek CNC · Umiejętność programowania tokarek · Znajomość programu Edgecam lub podobnych
OFERUJEMY: · Zdobycie cennego, ciekawego doświadczenia w dużej międzynarodowej korporacji; · Stabilne wynagrodzenie; · Pakiet socjalny (pakiet Multisport, dofinansowanie wypoczynku dla dzieci, wyprawka szkolna, paczki świąteczne dla dzieci i inne); · Pakiet medyczny; · Dostęp do najnowszych technologii;
Klauzula informacyjna: Graham Packaging Poland Sp. z o.o. , adres: ul. Żelazna 32, 05-071 Sulejówek, Poland będąca Administratorem Danych informuje, iż dane osobowe kandydatów przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu (art. 6 ust. 1 lit. f rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE - ogólne rozporządzenie o ochronie danych) albo podjęcia działań przed zawarciem umowy (art. 6 ust. 1 lit. b ww. rozporządzenia) w związku z uczestnictwem Kandydata w procesie rekrutacyjnym. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny dla osiągnięcia celu przetwarzania. Na każdym etapie przetwarzania danych osobowych kandydaci dokonujący zgłoszenia mają prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych osobowych. Kandydaci dokonujący zgłoszenia mają również prawo do wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych na czynności związane z przetwarzaniem ich danych osobowych sprzecznie z przepisami prawa.
Ponadto Kandydat oświadcza, iż wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla celów więcej niż jednej rekrutacji. Zgoda udzielona jest bez ograniczeń czasowych. Kandydat może w każdym czasie złożyć oświadczenie o cofnięciu niniejszej zgody na adres e-mail: [email protected]
WYMAGANIA: · Wykształcenie wyższe lub średnie techniczne; · Min. 3 lata doświadczenia na stanowisku kontrolera jakości w branży technicznej ; · Atutem będzie doświadczenie związane z pomiarami części maszyn i form; · Znajomość metrologii w zakresie pomiarów długości i kąta; · Bardzo dobra znajomość rysunku technicznego; · Praktyczna obsługa urządzeń pomiarowych i znajomość metod ich kalibracji; · Umiejętność programowania maszyny CMM (preferowane oprogramowanie PC-DMIS) oraz obsługi ramienia pomiarowego; · Znajomość j. angielskiego w mowie i piśmie; · Dobra znajomość pakietu Office – głównie Excel. Mile widziana znajomość oprogramowania CAD oraz doświadczenie w pracy z systemem ERP. OBOWIĄZKI: · Kontrola części maszyn i form; · Kontrola części dostarczanych z kooperacji; · Opracowanie metodyki pomiarów, pisanie programów pomiarowych CMM ; · Wystawianie orzeczeń kontroli jakości i zwalnianie wyrobu gotowego; · Obsługa reklamacji; · Opracowanie i przestrzeganie procedur jakościowych; · Nadzór nad sprzętem pomiarowym; · Szkolenie innych pracowników w zakresie procedur jakościowych. OFERUJEMY: · Zdobycie cennego, ciekawego doświadczenia w dużej międzynarodowej korporacji; · Stabilne wynagrodzenie, umowa o pracę; · Szkolenia; · Pakiet socjalny (pakiet Multisport, dofinansowanie wypoczynku dla dzieci, wyprawka szkolna, paczki świąteczne dla dzieci i inne); · Pakiet medyczny; · Dostęp do najnowszych technologii.
kloza
13.05.2016 19:09
to chyba szukali, bo niestety ja jest oferty juz nie widzę @alek :( a szkoda, bo wydaje sie być ciekawa
lot
21.03.2016 19:26
powodzenia. granda i ham to jest ta dobra fima
dc9a
17.02.2016 12:06
gulag
vuaz
16.02.2016 19:32
sulejowek graham 5 ustawiaczy i 5 pokowaczy na zmianie .jeden pracuje ze mu pot po d.. cieknie a inni siedza i sie smieja najbardziej niesprawidliwy system pracy i placy pakowacz pare groszy a ustawiacze krocie dodac warsztat ktory bierze pieniadze za nic a kierownictwo gbury i durnie to dla nich zadobre slowa zenada
tzlb
16.02.2016 11:48
kierownik produkcji ss ustawiacze to psy kierownika a reszta to klika i donosiciele i granda (usunięte przez administratora)
Pracowałem tam 20 lat.Jestem wdzięczny,że w trudnych dla siebie czasach znalazłem właśnie tam zatrudnienie.Znam wszystkie stanowiska pracy w firmie,każde ma plusy oraz minusy.Pamiętajmy ,ze firma funkcjonuje w realiach polskich a nie amerykańskich,stąd te wszystkie żale.
pawełp
23.05.2015 22:47
A czy coś wiadomo na temat przyszłości zakładu w Sulejówku? Będzie się rozwijał czy może likwidował? Pojawiają się nowe maszyny? Podobno dużo biznesów potracili ostatnio. A może to plotki?
17.06.2011 16:32
to prawda jeżeli lubisz surwiwal to firma dla ciebie za 8,5o brutto 12 h na nogach bez przerw jeżeli maszyna nawali to na szczocie jeżdzisz a operatoży jak pawie po hali chodza a w lato przesiadują w klimatyzowanym pomieszczeniu i nie raczą wyjść żeby naprawić usterkę a póżniej na tobie się wyżywają że za mało zrobione
xxx
02.05.2011 15:08
a moze mi ktos powiedziec jakie sa te marne zarobki?
04.04.2011 19:55
to prawda za nic ludzi nie mają a jak idziesz po pod płacą grosze a jak idziesz po podwyżke to mówią żebyś sie zwolnił a co najlepsze tem w lato osiaga nawet 55stopni
10.05.2009 21:40
[usunięte przez moderatora], praca po 12h za marne grosze, bez przerw chyba że toaleta, i wszystko co najgorsze...
Zostaw merytoryczną opinię o GTCP Graham Packaging Poland
Nie przegap nowości o GTCP Graham Packaging Poland!