Pakstation Venlo

Venlo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 122 ocen.

Opinie o Pakstation Venlo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pakstation Venlo

Kuku

Nie polecam a wręcz odradzam byłam widziałam i wiem co mówię pozdr

Irys

Więcej opinii na temat agencji Connectiva znajdziesz na stronie https://bpwh.pl Bezpieczna praca w Holandii Ranking Agencji Pracy w Holandii

pomorze :D

Czy negatywne opinię zostawiają tylko nieudaczniki?? Pracowałam w Pakstation i oczywiście jak w każdej innej pracy oczekują od pracowników.. Jeżeli ktoś się sprawdza, nie trzeba mu tłumaczyć jak dziecku po kilkanaście razy i utrzymuje tempo to jest szacunek, nikt nie krzyczy.. ba nawet na nockach jest taka atmosfera że chce się tam być i pracować. Justyna babka z jajami i Grzesia najmilej wspominam. Gdybym miała możliwość powrotu tam do pracy w dużej mierze wróciłabym że względu na nich. Jeżeli pracujecie za granicą to nie leżycie i nie pachniecie tylko zasuwacie jak każdy inny pracownik. Pozdrawiam

daniel
@pomorze :D 20.09.2017 20:33
Czy negatywne opinię zostawiają tylko nieudaczniki?? Pracowałam w Pakstation i oczywiście jak w każdej innej pracy oczekują od...

witam jeżeli nie pracowaliście nigdy nigdzie indziej to i tak macie przechlapane: praca w trybie akordowym wyplata godzinowa. za zostawienie rękawiczki w fartuchu pol dniówki odcinają jak pojdziesz złym przejściem na stanowisko odcinają godzine najlepsze na jabłkach jednego gościa wyrzucili bo ugryzł zgnite jabłko nowe dwie osoby przyszły i nie miały wprawy w sortowaniu jabłek ... to chcieli upierniczyć po poł dniówki jak jeszcze raz położy złe jabłko polacy rumuny turasy gburowate nie miłe jeszcze im biczy tylko brakuje sortowanie a raczej pakowanie /układanie pomidorów tak wysoko ze skakać trzeba i na akord zapakować owinąć i zabrać nie polecam , n nie fajna a raczej tragiczna praca brak szacunku do człowieka wyzysk oszustwo i tyle i nie mydl oczu bo już nikt nawet w promilu 15km od venlo nie uwierzy w te bujdy n najgorsza praca ever no chyba ze już umierasz z głodu i dajesz się poniewierać i nie masz szacunku do samego siebie współczuję ludziom które tam są zmuszane do pracy aa i nie liczcie na toalete miedzy przerwami bo nikt was nie zastąpi pfff

Jaaa
@pomorze :D 20.09.2017 20:33
Czy negatywne opinię zostawiają tylko nieudaczniki?? Pracowałam w Pakstation i oczywiście jak w każdej innej pracy oczekują od...

Masz rację.. kto chce leżeć w pracy a nie pracować ma ciężko.. za granica się pracuje.

WiertzStory

nie polecam totalnie tego biura pośrednictwa pracy !!!! szczególnie polskiej części zespołu Wiertz !!! oraz biura w Landgraf rejon Heerlen!!!ściągają ludzi po 1000 km żeby popracowali tydzień i to w kratkę. Na dzień dobry można się spodziewać problemów z zakwaterowaniem sami nie wiedzą gdzie mają mieszkania i kto w nich mieszka czy ile jest miejsc wolnych... kolejna sprawa to totalna nieudolność planowania tygodnia pracy tu pozwolę sobie wspomnieć Panią Annę Baranowską z biura w Landgraf która nie potrafi nawet zaplanować 2 ludzi na jedną zmianę żeby wracać razem samochodem xD Proszę uważać na śmieszne obietnice które są totalnie bez pokrycia ludzie których poznałem pracując przez Wirtza najczęściej wyjeżdżali biedniejsi niż przyjechali pracując 2...3 dni w tygodniu nawet nie przez 8 h/dziennie i płacąc za mieszkanie 70eur. tygodniowo ... ponadto opis na stronie biura i rzekoma ich kooperacja z różnymi firmami w których można pracować to KOMPLETNA BZDURA!!!!! mają 2 śmieszne firmy pakujące żywność których kurczowo się trzymają a ewentualnie można zostać oddelegowanym na nasprzątanie domków o_O ... a co do opisu na ich stronie ...jak to słyszałem od pracownika biura Wiertz "JEST TYLKO NA ZACHĘTĘ" krótkie podsumowanie...NIE POLECAM WRĘCZ PRZESTRZEGAM !!! proszę się zastanowić i zadać właściwe pytania przed podjęciem decyzji i współpracy ....

Nowa:-/

Ludzie czy ta praca to naprawde taka tragedia i masakra jak piszecie. Wlasnie dostalam oferte pracy tam i mamy z chlopakiem od poniedzialku zaczac ale czytajac opinie jestem przerazona i nie wiem co myslec.

gość

Praca jak praca.W każdej pracy trzeba sie wykazać,a nie stać jak kołek i patrzeć przed siebie czekając na przerwę.Nie dziwię się że do niektórych ludzi, ludzie w - czerwonych fartuchach tracą cierpliwość.Bo ileż mozna komuś tłumaczyć co i jak robić??? Czasami patrząc na takie sceny aż trudno uwierzyć że człowiek może być aż tak tępy i odporny na wyjaśnienia! Ludzie! przychodzicie do pracy a nie na piknik ! W każdej pracy trzeba się wykazać,a nie czekać aż czas szybko minie na nic nierobieniu! Potem biorą się właśnie tu komentarze typu - zle,do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] debile tam pracują,koszmar,tragedia! To dzięki właśnie WAM tam jest jak jest,bo cięzko Wam wytłumaczyć cokolwiek - bo NIE SŁUCHACIE CO DO WAS MÓWIĄ! Pracuję tam od niedawna,straszono mnie żebym tam nie szedł bo będę żałował,bo tam sami kretyni i debile pracują wyrzywający się - czerwoni- na ludziach,wyzywający,i drzący mordy. To NIE PRAWDA! Pracuję raz na stole,raz na pakowaniu,raz na sortowaniu i nigdzie nie było zadnego mobbingu ! Maszynowe pokazują jak pakowac pomidorki jak i ile dac na paletę.Na stole to samo.Krzyk słychac tylko wtedy jak palety stoją gotowe i trzeba je zabrać bo brak miejsca na kolejny produkt. Ludzie! obudzcie się! Jeśli nie chce się Wam tam pracować to nie pracujcie! Znajdzcie inna firme,inną pracę - nikt tam Was siłą nie trzyma! Opisujecie takie bzdury że aż szkoda czasu to czytać! Przyjechałem na trochę,ale juz teraz wiem że napewno będę chciał tam pracowac gdy znów zawitam do Holandii!

Rafal

Totalne palanty i debile bez kultury juz tam nigdy nie wroce a bylem tam niedawno

Uczciwy

Tragedia bylem tam niedawno bo asz dwa tygodinie,gdy wrocilem do domu i opowiedzialem co sie tam dzieje to moi rodzice nie chcieli mi uwierzyć,wiec podalem nr.do pewnej osoby do której mialem Nr,tel. Rodzice z nim rozmawiali i wtedy mi uwierzyli,tam pracuja sami cpuni alkoholicy i debile i nie ma różnicy czy to chlopak czy dziewczyna porostu debilizm. I nie zarabia sie tyle co mówią to jedna wielka sciema.

pracownik2589634587
@Uczciwy 26.07.2017 14:01
Tragedia bylem tam niedawno bo asz dwa tygodinie,gdy wrocilem do domu i opowiedzialem co sie tam dzieje to moi rodzice nie chci...

JAk piszesz aż przez SZ to dziwie się ze robiles tam aSZ dwa tygodie LOL

Kakarotto

Pracowałem tam 8 lat temu przez 1,5 miesiąca i z ciekawości postanowiłem sprawdzić, czy coś się zmieniło. Widzę, że nie, chyba że na gorzej. Po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny, gdzie najgorszymi kapo są Polacy-celubacy, najgorsze śmiecie, bezmózgi i szumowiny, bardzo dobrze, że wyjechali z Polski. Szczególnie źle zapamiętałem tę grubą blond świnię z kolczykiem w nosie, muła łażącego wszędzie w czapce z daszkiem i piłującego ryja, szczerbatego chudego kretyna i tego bezmózga na wózku widłowym. Nie wiem, czy tam jeszcze pracują, mam nadzieję, że ich dojechały jakieś Arabusy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie ciągłe darcie ryja o wszystko, brak informacji, co, jak i do kiedy masz robić, konieczność wykonywania 50 rzeczy na raz, wyżywanie się na innych i traktowanie nowych jak śmieci. Trudno określić, że to są ludzie, bo na miano człowieka nie zasługują. Co do innych aspektów, to wtedy rzucał się w oczy ogólny brak higieny i jakikolwiek brak bezpieczeństwa pracy. W Polsce wszędzie, gdzie pracowałem miałem szkolenia BHP, nawet na zupełnie bezpiecznych stanowiskach. Tam nawet brak jest przeszkolenia, co masz zrobić, jak maszyna się zatnie - generalnie sprowadza się do tego, że trzeba ją samemu odblokować i liczyć, że Ci niczego nie urwie, bo inaczej darcie ryja, że nie pracujesz.

Byly pracownik

Mieszkam w Venlo 4 lat i w ostatnich dniach szukalem lepszej pracy, niz posiadam. Wybralem sie do pewnego biura pracy w Venlo i zaproponowali mi o to" cudowne "miejsce pracy. Mimo slyszanych zlych opni zgodzilem sie, zeby samemu sie przekonac... No i niestety sytuacja w tej firmie jest naprawde nie zdrowa. Kierownicy w czerwonych fartuchach nie znajacy jezyka a co mowic o przepisach pracy bojac sie o swoja pozycje gnebia sie nawzajem i wyzywaja sie na pracownikach. Nie maja pojecia o organizacji i planowaniu pracy, brak szacunku dla ludzi, starszych, kobiet, a co mowic o nowych pracownikach.( Np. Pan w czerwonym fartuch (30lat)do starszego pana(ok60lat" ZAPIERDALAJ SZYBCIEJ,BO ZARAZ RENTA I DO DOMU SPIERDOLISZ". Firma nawet nie wie ile traci towaru przez kierownikow z łapanki... A i co do pracownikow w zielonych fartuchach tez nie są swieci, poniewaz wszyscy wiedza wszystko najlepiej i kazdy chce kazdym rządzić. 98% pracuje Polakow w tej firmie,wiec to ich wina za tą atmosfer. Co do ilosci pracy jedna osoba musi pracowac za trzy osoby, nie ma prawa napic sie wody nawet gdy jest przesunieta przerwa o godzine. Czas pracy 12godzin i 6dni pracujace. Szczerze to juz bylem pewien ze nie ma takich miejsc pracy jak... Pakistan Szczerze nie polecam. Ludziom pracujacym zycze troche szacunku do siebie i Zwolnijcie sie z tego obozu pracy... Niech panstwo w czerwonych fartuchach sie wykaze... Apeluje nie jest warto probowac tam pracowac, szkoda nerwow i zdrowia. Pozdrawiam

Śmieszek02

Śmiechu warte większość dodanych komentarzy typu "Pracowałam/łem tam dwa dni, nie polecam". Jak wyjeżdża się za granicę myśląc, że pieniądze z nieba lecą to wyjaśnia dlaczego czerwone fartuszki/brygadziści się was czepiają.. Bo za samo stanie i rozglądanie się na boki zamiast wykonywania pracy pieniążków się nie dostaje a ludzie, którzy pracują tam dłużej muszą robić na takich "leserów" i wyrabiać jednocześnie dwie normy bo nowym się robić nie chce. I nie oceniajcie wszystkich jedną miarką bo pracują też tam osoby, które nie ujeżdzają tylko tłumaczą ze spokojem pracę którą macie wykonywać.. A jeżeli ktoś jest wyjątkowo odporny na przyswajanie wiedzy to pozostaje tylko współczuć glupoty.

Prwada boli
@Śmieszek02 06.03.2017 08:43
Śmiechu warte większość dodanych komentarzy typu "Pracowałam/łem tam dwa dni, nie polecam". Jak wyjeżdża się za grani...

Widać że czerwone fartuszki lubią tu zaglądać i czytać opinie głównie na swój temat :D prawda was boli. właśnie widać że to ty oceniasz wszystkich jedną miarą, nie wszyscy nowi to "leserzy" niektórzy chcą na prawdę pracować ale takie warunki jakie tam panują pozostawiają dużo do życzenia. jeden wielki mobbing, dziwię się że takie firmy jeszcze funkcjonują w 21 wieku. Starzy pracownicy czasami są gorszymi leserami niż nowi, nowi się starają(no chyba że przyjeżdża grupa która wygląda jakby wyszła dopiero z więzienia) ale są też jednostki, które szybko pracują bo już mają jakies doświadczenie w innej firmie, a taki stary pracownik już wie kiedy ma wyrobić normę, kiedy sprawdzają i wtedy robi szybciej ale jak nie trzeba to się obija bardziej niż "nowi" bo wie że opieprz dostaną właśnie nowi a nie starzy pracownicy. Same fałszywe jaszczury ;/ nikomu nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 21 WIEKU SKANDAL!

Śmieszek02
@Prwada boli 08.03.2017 12:41
Widać że czerwone fartuszki lubią tu zaglądać i czytać opinie głównie na swój temat :D prawda was boli. właśnie widać że to ty...

Nie oceniam wszystkich jedną miarą, bo idzie zauważyć komu chcę się robić i kto się stara.. W poprzednim poście miałam na myśli ludzi którzy myślą, że za bujanie w obłokach i oglądanie ścian zarobią. Nie każda osoba z czerwonych traktuje ludzi jak śmieci.

vnb

Wiecej opinii nt. agencji Wiertz znajdziesz na stronie http://bpwh.pl Ranking Agencji Pracy w Holandii.

oszuści!

"Pakistan"- totalne niszczenie psychiczne. Pracę samą w sobie jeszcze można znieść ale te wszystkie czerwone fartuchy to coś strasznego. Szef Eric tak samo szkoda gadać. Jeśli ktoś rezygnuje i chce odejść z tego obozu pracy nie dostaje wypłaty pod pretekstem "zapomniałeś przyjść do pracy, my zapomnieliśmy wypłacić Ci pieniądze' żałosne. Rozumiem całkowity brak zgłoszenia faktu nieobecności i rozpłynięcie się w powietrzu, ale jeśli się dzwoni do biura z którego nieszczęśliwie się tam trafiło i się zgłasza kilka godzin przed rozpoczęciem pracy że się odchodzi bo to co tam się wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie nie dostaje się wypłaty. Pracowałam tam 3 dni i miałam dosyć tego traktowania, zero szacunku zarówno dla osób starszych jak i młodszych, nowych i starych pracowników. chcesz odejść to polecam nic nie robić żeby Cię zwolnili chociaż pieniądze dostaniesz, starasz się i pracujesz jak możesz ale masz dosyć tego szamba jakie tam jest i odejdziesz w czwartek a nie w piątek po pracy to niestety ale pieniędzy się nie odzyska ;/ śmiechu warte, żeby tak ludzi traktować jak niewolników jakiś. gdybym szybciej poczytała opinie o tej pseudo firmie to w życiu bym tam nie jechała ;/ "zapomniałam że jesteście gównowarci" Justyna w czerwonym fartuchu jak każdy z resztą nic nie warta, ale jej teksty do osób starszych to coś strasznego, swoją matkę też tak traktujesz? niby dostają -20pkt za złe traktowanie pracowników ale gdzie to zgłosić.. do biura które ma wszystko gdzieś albo to Erica który jest tak samo arogancki i bezczelny jak oni. Pamiętajcie, że karma wraca i życzę wam tego z całego serca!

Pozdro BMK!

Komentarze negatywne zgadzają się w 100%, negatywy negatywów które tu występują zapewne są od lizusów którzy robią dobrze tym w biurze i li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym. Firma to istne dno (dziwię się sobie że wytrzymałem tam rok, gdzie jak chciałem się zwolnić to mi nie dali- co świadczy że byłem doceniony a nie mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] informacja dla tych co twierdzą że tylko wyrzuceni komentują). Większość zwierząt nie ma szacunku do ludzi: Anita- liliput holenderka, Bożena (z biura)- grubaska co po schodach wejść nie potrafi, tylko drzeć papę, Klaudiusz- szczeniak uważa się za fightera z UFC bez mózgu, Monika (żona Klaudiusza)- wyszczekana jak Klaudiusz bo uważa że ma plecy a brak jej każdej klepki w mózgu i kilka innych osób jednakże oni najbardziej uprzykrzają tam pracę. Poza tymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wojtusia szalonego, naszego supermana= szacun!, Gosię bliźniaczkę za zawsze pozytywne nastawienie do ludzi, Gosię i Dorotę z pomidorów, które potrafiły spokojnie podejść do pracy i oczywiście Adiego ze stołu za solidarność.

Donka21

Zagadzm sie z rówieśnikami Ta firma tkz "Pakistan" To istne piekło, nie polecam nikomu takiego obozu pracy nawet najwiekszemu wrogowi... Pracowalam tam 2 dni i nigdy eiecej juz bym tam nie wrocila, owszem praca spoko, fajna Ale ludzie to tragedia, nie wszyscy ale znajada sie, jesli chodzi o Klaudiusz- to spoko chlopak wiadomo nie wszyscy so tacy, ale musisz wiedziec jak podejsc do ludzi... jakonet dlamnie chlop sypatyczny fajnie sie z nim pracowalo mozna bylo sie posmiac pogadac, a jesli chodzi o P. JUSTYNE to tragedia, samo dno... W zyciu bym nie przepuszczala ze polak polakowi potrafi tak roz***c psychike Wracajac do P. JUSTYNY to masakra Po kilkunastu godzinach ona Ci daje jakas norme i to Jeszcze na #Winogronie gdzie nie powinno bo to praca na ktorej trzeba chwili uwagi no staralam sie wyrobic norme ale zdolalam to jej tekst do mnie "Ej Laska ej Laska idz sobie, bo widze ze nie pracujesz" a gosciu obok mnie jeszcze wolniej robil o mu nic nie powiedziala na drugi dzien dzwonie do firmy o zakwaterwanie bo mialam przejsc, a co sie okazalo ze podobno sie zwolnilam, chcieli to w mowic czlowiekowi to jest straszne , jesli chodzi o pakowanie i ważenie Tez tam pracuje taka Klaudia straszna Babka po 2h pracy krzyczy po Tobie drze sie za nic ze szalke zle wlozyles ze to ze za wolno po kilku h pracy oni oczekują od nas nie wiadomo czego.... Najlepszy tekst tej firmu (Jesli zapomnisz o czyms nas poinformować oni tez maja Prawo zapomniec wyplacic Ci za 4h pracy) !!! Dramat mieszkam juz w Nl 4 lata w różnych pracach sie pracowalo, rozni ludzie ale pierwszy raz w zyciu spotkalam sie z taka firma gdzie swoj swemu potrafi nawalic kolo #Dupy Straszne ... Nie polecam nikomu tego Piklo powinno sie ich do Rynsztoka wyslac albo w gorsze miejsca :)

jebac pakistan

Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co dzis mnie wrzuciles na papryke na kolo , udawales koleszke a jak czerwony fartuch podszedl to przewinales ze tylko przeszkadzam a nie pracuje ,dodam ZE dzis byl moj pierwszy dzien jest kibel w tej robocie , zapierdol zapierdolem ale tu nie oto chodzi TAM polak polaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby np dali go do latgwiejszej roboty, te niby czerwone fartuchy to sa ludzie co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam 10lat, dostali czerwony fartuch i sie znecac nad toba teraz bedzie zebys ty zapierdalal tak jak on, pamietaj smieciu z Dzisiejszego kolka papryki spotkam cie venlo lub okolice odrazu cie wale na leb za twoje zachowanie frajerskie ,Wole nie miec co zjesc niz robic w tym zakladzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co cie pozniaja, A CO DO FILMIKU na poczatku HIGIENA ETC wszystko na filmiku fajnie wolne tempo kazdy usmiehniety, a w kiblach Mydla nie ma hahaha sanepid tam powienine wjechac

Vandaria

Praca tragiczna nikomu nie życzę takiego traktowania nawet najgorszemu wrogowi.

Były pakstationista

Dziadostwo jakich mało, "zapieprzałem" tam już jakiś czas temu, a do teraz mam bardzo złe wspomnienia. Imbecyle w czerwonych fartuchach nie mają żadnego wykształcenia i kultury osobistej, wyżywali się na mnie tylko dlatego, że mam wyższe wykształcenie i byłem od nich znacznie lepiej zbudowany, a pojechałem popracować przez wakacje, wytrzymałem 3 dni za które mi nie zapłacono, jak napisałem skargę i opisałem całą sytuacje i wydarzenia, które miały miejsce i pogroziłem sądem całkowicie mnie olano i jeszcze zagrożono że to ja zapłacę kare 300 euro za to, że wróciłem do Polski z uszczerbkiem na zdrowiu od dźwigania kilkunastu ton owoców na dzień(oczywiście bez ubezpieczenia, które rzekomo miałem mieć zapewnione) . Ogólnie życzę całej firmie i pseudo kierownikom jak najgorzej. Brak mydła w łazience norma. Syf jakich mało w fabryce z żywnością ... , tyle jedzenia co tam marnowano, a ty chodziłeś głodny bo nie mogłeś zjeść jabłka 2 czy 3 kategorii, które trafiały do śmieci jako odpad. Idziesz do pracy na 12 godziny to płacą ci za 9 bo miałeś przerwy oczywiście za które ci nie płacą. Rękawice ochronne które powinny być za darmo sprzedawali po 5 euro. Żadnego BHP dziwie się, że Holenderski sanepid tej budy nie zamknie. Odradzam każdemu chyba, że jesteś tłukiem bez szkoły, który lubi robić jak robot z podobnym do siebie bydłem.

Andzia

Witam wszystkich opinie jakie sa o Pakstation troszke prawdy troszke z palca wyssane ,jest kilka osob ktorzy sa chamscy ale jak by ich nie bylo to praca spoko,Pracowalam rok i powiem tak trzeba zapiepszac bo niestety nie pracuje to kaski nie bedzie ,a co do ludzi ,w kazdej firmie beda jakies przydupasy ,ale gowa do gory ,kto chce pracowac to bedzie ,powodzenia .

pracownik pakstation

Pozdrowienia dla wszystkich nierobow , ktorzy zostali wyrzuceni z Pakstation i teraz wypisuja glupoty ZMIENCIE SWOJE NASTAWIENIE DO ZYCIA TO MOZE GDZIES KIEDYS POPRACUJECIE :)

Nowa

To jest Masakra pracować tam ....koleś w czerwonym fartuchu czuje się jak wódz plemia ....ale chyba trzody!!!po za tym banda Polaków którzy wykorzystują Polaków teksanska Masakra nie polecam tam pracować ...c o się nie zrobi to i tak źle dra mordy na ludzi ogolnie nikomu nie polecam

pakstation

Ludzie którzy negatywnie wypowiadają się na temat pracy na tej firmie to głównie Ci którzy nie potrafią słuchać lub sprawia im trudność słuchanie ze zrozumieniem.Nie mówię że ta firma jest super, ale wszystko zależy od ludzi a kiedy do pracy przychodzą ludzie którzy nie wiedzą jak wygląda waga i co to jest tara, ludzie którym się tłumaczy jak dzieciom co mają robić a i tak robią po swojemu(źle) , ludzie którzy mają gdzieś pracę bo przyjechali na dwa lub trzy miesiące -atmosfera nie jest dobra.... hejty każdy może wstawiać ale (zwracam się do ludzi którzy hejtuja) zastanówcie się czy sami jesteście lepsi,czy bylibyście wstanie odpowiadać za błędy innych,słuchać opierdolu od przełożonych i wiecznie być miłym? Śmieszne dzieciaki po liceum bądź studiach uważające się za nie wiadomo kogo które znają tylko łacińskie słowa,płakać się chce jak się patrzy na waszą pseudo pracę którą my czerwone fartuchy musimy poprawiać........ Z pozdrowieniami CZERWONY FARTUCH

Normalny
@pakstation 20.11.2016 18:45
Ludzie którzy negatywnie wypowiadają się na temat pracy na tej firmie to głównie Ci którzy nie potrafią słuchać lub sprawia im...

Łaciną to tylko wy tam potraficie się komunikować. Człowiek który jest tam 1 dzień nie jest zaprogramowany żeby bez wytłumaczenia wiedzieć o co wam chodzi. Na filmiku ładnie pięknie żeby iść i pytać osób w czerwonym fartuchu co mają robić, ale wy nowych ignorujecie nikt nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy żeby pokazać co i jak. Wagę każdy potrafi obsłużyć ale jak nawet ciężko wam powiedzieć gdzie jest waga albo jak zrobić tare to nikt się nie wysili wiec się potem nie dziw inteligenciku. Ciekawe ze ty od razu wszystko wiedziałeś co i jak. Żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska ze jada tam osoby wykształcone które chcą se dorobić na studiach? Nie wszyscy są od razu ustawieni bo mają wszędzie rodzinkę. Tylko ze ten studencik różni się od was tym ze w przeciwieństwie do was ma jakąś godność i nie da sobą pomiatac. A wy wszyscy jesteście siebie tam warci co jeden to gorszy. Gdybyście wytlumaczyli wszystkim nowym co i jak to by było spoko a nie jedna święta krowa udaje że nie słyszy, druga to samo to nie oczekujecie zbyt wiele. Wiec się potem nie ma co dziwić że dostajecie opierd*l za źle wykonaną pracę. Nie pozdrawiam!

Normalny
@pakstation 20.11.2016 18:45
Ludzie którzy negatywnie wypowiadają się na temat pracy na tej firmie to głównie Ci którzy nie potrafią słuchać lub sprawia im...

Łaciną to tylko wy tam potraficie się komunikować. Człowiek który jest tam 1 dzień nie jest zaprogramowany żeby bez wytłumaczenia wiedzieć o co wam chodzi. Na filmiku ładnie pięknie żeby iść i pytać osób w czerwonym fartuchu co mają robić, ale wy nowych ignorujecie nikt nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy żeby pokazać co i jak. Wagę każdy potrafi obsłużyć ale jak nawet ciężko wam powiedzieć gdzie jest waga albo jak zrobić tare to nikt się nie wysili wiec się potem nie dziw inteligenciku. Ciekawe ze ty od razu wszystko wiedziałeś co i jak. Żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska ze jada tam osoby wykształcone które chcą se dorobić na studiach? Nie wszyscy są od razu ustawieni bo mają wszędzie rodzinkę. Tylko ze ten studencik różni się od was tym ze w przeciwieństwie do was ma jakąś godność i nie da sobą pomiatac. A wy wszyscy jesteście siebie tam warci co jeden to gorszy. Gdybyście wytlumaczyli wszystkim nowym co i jak to by było spoko a nie jedna święta krowa udaje że nie słyszy, druga to samo to nie oczekujecie zbyt wiele. Wiec się potem nie ma co dziwić że dostajecie opierd*l za źle wykonaną pracę. Nie pozdrawiam!

pracownik

Hej jestem pracownikiem tej firmy . Zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi opiniami o tej firmie . Ogolnie praca w tej firmie jest ok ale ludzie a zwłaszcza w czerwonych fartuchach to prawdziwa porazka za grosz kultury . Maja sie za bogów ktorymi w sumie nie sa i nie znaja sie na pracy ktora wykonuja nie sa zorganizowani .

bp

Hej pracowałem w tej firmie , to negatywne opinie o tej firmie to sama prawda . ludzie sa bardzo nie mili atmosfera jest naprawde bardzo okropna. Nie polecam nikomu tej firmy. Mlody chłopak klaudiusz jest w stosunku do ludzi bardzo nie miły drze pape nie wytłumaczy , nie posiada za grosz kultury chyba wychowała go kaczka w kondonie na oborniku zastanawiajac sie jak my co to jest . P grzegorz okularnik jest nie zorganizowanny nie uprzejmy w traca sie tam gdzie nie trzeba i umie tylko straszyc biurem. Ogolnie osoby w czerwonych fartuchach same nie wiedza co maja robic , nie znaja sie na własnej pracy . Pozdro dla wszstkich ktory juz z tamtad odeszli

zmotywowANA

Czesc, czytam opinie i mam pytanie dotyczace, czy w ogole tam sa godziny? Jak to wyglada, bo samej pracy sie nie boje, wszedzie trzrba robic, bo z nieba nikomu nie skapnie, proste. Dajcie znac jak z tymi godzinami no i oczywiscie przez Wiertz jak wyglada mieszkanie w hotelu, bo tam niby nialabym mieszkac. Prosze o opinie ;)

slowo
@zmotywowANA 13.11.2016 09:13
Czesc, czytam opinie i mam pytanie dotyczace, czy w ogole tam sa godziny? Jak to wyglada, bo samej pracy sie nie boje, wszedzie...

nie jedz tam

anonim

(usunięte przez administratora)

gosc 4

A czy Ty wiesz co piszesz??? zwierzęta się lepiej traktuję jak ludzi , chyba że Ty do nich należysz.

Pracownik

Pracowała tam dwa dni! I nigdy więcej.. Atmosfera straszna krzyczą na ciebie i co 10 minut jestes na innym stanowisku.. Trafiłam na blondynek z blizną na buzi jest straszna zachowuje się jakby posiadała wszystkie rozumy.. Drze się na ciebie chociaż się starasz.. Masakra tego nie da się opisać... Po prostu masakra.. Ja wytrzymałam 2 dni a inni nie potrafią 2 godzin. :o Masakra nie polecam!!!!!

Lola2016

Pracowałam tam dwa dni okropna firma jedna z najgorszych jakie przez lata widziałam w holandii. Byle kto zostaje brygadzista ludzie bez żadnej szkoły i wyzywaja się na reszcie bo władze dostali .zapitalasz jak maszyna a gdy np skończy się paleta i zanim ktoś podstawie druga masz niecałe 2 minuty to musisz biec po miotle i nawet nie zdążysz zamieść ale tylko wziąść o odnieść bo już jest paleta następna ale nie możesz tych 2 min wolnych a jak nie pobiegniesz po dana miotle to podejdzie ci ktoś kto w tym obozie robi długo i ani słowa nie zna po holendersku ani angielsku ogólnie jakiś wiejski burak i powie ci długo tu nie popracujesz .żal naprawdę odradzam są inne firmy co godnie można pracować a nie dawać soba powiatach ludziom których w pl byście opLuc nie chcieli nawet. Dziwię się że nikt im się do dupy nie dobral jeszcze. Poziom ludzi tam pracujących w 80% dno kompletne

Beti i Karol

Pakstation to firma gdzie jest praca ale nie dla osob ktore robia problemy lub przyjechali sobie na wakacje. Przyjezdzaja dzieciaki ktore mysla ze kazdy bedzie za nimi biegal. Niestety praca za granica to praca. Firma jest w porzadku

venlowiec
@Beti i Karol 27.07.2016 13:49
Pakstation to firma gdzie jest praca ale nie dla osob ktore robia problemy lub przyjechali sobie na wakacje. Przyjezdzaja dziec...

hahaha . . . no napewno . . . debile tam pracuja bez kultury !

A

Dobra praca, a atmosfery nikomu nie zagwarantujesz..

Natula

Pracowałam w tej firmie przez jakiś czas razem z moim chłopakiem. Firmy nie polecam nie ze względu na ciężką prace , ale na atmosferę tam panująca. Typowe polaczki cebulaczki tam pracują. Wyżywanie się na dopiero co przyjętych i dogadywanie to normalne tam. Myślą że pracują dłużej to im wszystko wolno. Nie polecam tej firmy i firmy flex.

Ania

Pracowałam w tej firmie i nie polecam NIKOMU! Zdarzały się dni, w których można było pracować bez krzyku i przekleństw-można je jednak policzyć na palcach jednej ręki, a reszta moich wspomnień to tragedia. Wbrew pozorom to nie młodzi sezonowi pracownicy zachowują się jak bydło tylko stali pracownicy, dorośli ludzie, którzy spali na języku polskim w szkole dlatego posługują się jedynie niecenzuralnymi słowami. Brak szacunku do drugiego człowieka i brak jakiejkolwiek empatii. W sumie to aż szkoda mojego czasu i słów na rozpisywanie się o tej żałosnej firmie. Nie życzę nawet najgorszemu wrogowi. I serdeczne pozdrowienia środkowym palcem dla liniowego Klaudiusza :)

kuba

powiem tak chcac tam pracowac muszisz dac zrobic z siebie szmate. dac zlamac sie psychicznie.chodzi o to zeby czerwony fartuszek mogl robic z ciebie frajera a ty masz gzrecznie sluchac i zapier*alac jak robot.pan grzesiu w okularkach z nocnej zmiany dlugo mnie zapamieta i obiecuje mu ze kiedys sie jeszcze spotkamy ;)

gosc 4

Ludzie przestrzegam Was wszystkich przed tą firmą i również przed agencją pośredniczącą w Polsce. Trafiając tam jesteście jak więzniowie w byłych obozach pracy. Kary pieniezne za wszystko. Dużo niezgodności po przyjezdzie (kasa za zakwaterowanie i wizerunek miejsca do ktorego Was kierują). Brak kontaktu z Koordynatorem Polskim i zero wsparcia i pomocy. Radz sobie sam! Jesli chcesz to sprawdzic to przyjedz a sie przekonasz.

Gość

To są opinie o pakstation czy forum szukamy pracy?

byłam

firma zmieniła nazwę , stąd brak ofert

Mona

Masz racje.To dno.Wytrzymalam tam 4 miesiace.Szok co tam sie dzieje!

;))

Pośrednik bierze , za każdą osobę 500 euro za wyrobienie nr sofii , dlatego wymieniają często ludzi na nowe modele , bo maja na tym zysk :)

mam wyje*ane :D

Work Force a raczej FlexSpecialisten...

SABINA

gdzie jest ten pakistan? kto siedzi w biurze? przez jakie biuro tam mozna sie dostać?

obóz koncentracyjny

Do wszystkich chcą podjąć pracę w tzw"pakistanie". Jeśli mówią wam że godziny pracy są przystosowane i elastyczne to jest to zwykłą bajeczką!!Idziesz na godzinę 7 rano wracasz o 19 a o 23 tego samego dnia dowiadujesz się,że masz na 5 rano :) Kiedy masz tzw " rezerwe " dzień wolny, w każdym momencie może zadzwonić koordynator i powiedzieć Ci, że za 5 minut jedziesz do pracy. Osoby w czerwonych fartuchach są wyuzdanymi zapatrzonymi w siebie ludzmi! Wrzeszczą nie potrafią wytłumaczyć osobie która przychodzi do pracy poraz pierwszy. Masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak pracownicy którzy pracują już tam jakiś czas. A Ci właśnie pracownicy uważają się za bóg wie kogo i traktują Cię jak śmiecia. Na pakistanie pracują praktycznie sami Polacy. Ludzie,jesteśmy jednym narodem powinniśmy się wspierać... Mój chłopak został zwolniony bez podania przyczyny. Przyszedł sms pt "going to home" czy to jest zachowanie na miejscu? Naszym zdaniem powodem tego zwolnienia były wypłaty które dostawał. Nie był na wiekówce to jest jedyny powód tego zwolnienia,wykonywał swoją pracę rzetelnie. Kolejna sprawa, kierowcy. Mój chłopak dostał " zlecenie " zawożenia ludzi do pracy,załatwienia spraw sofi itp. Oczywiście za wynagrodzenie. Jezdził od 4 rano do godziny 19. Wiecie jakie dostał " wynagrodzenie" 9 euro :) Jednym słowem dno..

pomidory1 na stół

Pakistan to najgorszy zakład w jakim pracowałam. Zero szacunku do drugiego człowieka ze strony "czerwonych fartuchów" i innych,którzy pracują dłużej. Filmik, który puszczają to ściema,bo tak naprawdę koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 3 razy szybciej . Pot leci po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma nawet czasu żeby pierdnąć. Wyczytują na dane stanowisko , a nikt nawet nie wytłumaczy co trzeba robić. Idziesz na pomidory , a zaraz przerzucają Cię na paprykę albo na stół. Hausmajsterzy z Haelen to 2 zjeby , nic nie ogarniają . NIE POLECAM .!!!!!!

obozpracy

Co wy chcecie pokazac w tych opiniach(ludzie z pakistanu i przydupasy buraczka,psychicznej pani A jednej i drugiej)?? stawiacie pakistan w tak cudownym swietle,ze az zbiera sie na bełty!!Te pozytywne opinie w wieszkosci to sciema!!!Byłam,pracowałam widzialam....nie zycze nikomu,zeby sie tam dostał...ludzie przychodza i odchodza rownoczesnie..wiecej siedzisz na domku bo jestes z firmy X-niedocenianej,a te osoby ktore sa z firmy Y-"od szefa" prace maja non stop-halo o co kaman?dlaczego tak jest?czlowiek jest czlowiekiem,a ze z innej firmy co z tego??!no coz...holenderke kazdy chyba poznal na co ja stac..bezczelne babsko!czeka,az Ci sie noga podwinie iiii do biura,a gęba jej sie cieszy!bedac w holandii nie pracowalam tylko na pakistanie tylko na innej firmie-(gdyz wiadomo dla nas pracy nie bylo tylko e&f wiecznie rzadzil tam..)rowniez na produkcji-dlaczego na tej firmie szlo zwolnic tasme-poczekac-nie drzec ryja-pochwalic i NORMALNIE pracowac-kazdy robil to co mial robic i jakos wszyscy umieli sie dogadac...do tej firmy chcialo sie isc i wstac z wielka przeyjemnoscia,a dlaczego???BO PRACOWALI TAM W WIEKSZOSCI ANGLICY,HOLENRZY I MOZE Z 5 POLACZKOW...WLASNIE.. A PAKISTAN JEST TO POLSKI PAKISTAN IM WIECEJ POLAKOW TYM GORZEJ!!TO WY POLACY ZGOTOWALISCIE TAKI OBOZ JAKI TERAZ JEST W PAKISTANIE...DZIEKI WAM JEST TAM JAK JEST-TO WY POKAZALISCIE TO CO TERAZ SIE TAM DZIEJE-GRATULUJE!!POLAK POLAKOWI WILIEM-NIESTETY TAKIE REALIA!!!

Ewcia

Z chęcią bym wróciła do tej firmy jak by nie było Anitki i jej przydupasków. Robota nie najgorsza i da się fajna kasę zarobić ale Anita wykańcza psychicznie.

pakistanczy

hej placzecie ze sie na was wrzeszcy itd . a czemu nie zaczniecie tak zaczelem pracowac na pakistanie jak kazali mi pakowac do skrzynki po 20 ogorkow to dawalem po 18 lub 21 zamiast wymaganej liczby bo liczenie to dla mnie zbyt skomplikowane zajecie . mimo ze ktos tracil czas i tlumaczyl mi jak w dziecku w przedszkolu co jest dobrym a co nie dobrym towarem to i tak po 5 minutach pytalem o to co bylo mi tlumaczone lub wykonywalem swoja prace zle nie wspominajac ze robilem to powoli gdyz oczywiscie nie przyjechalem do holandi sie napracowac. czasmi nie potrafie nawet powiedziec planiscie z jakiego biora pracy jestem no bo po co mi taka wiedza.co do tepa pracy po 2 tygodniach tzw okresu ochronnego mam te same tepo pracy co w pierwszy dzien ale po co mam przyspieszac skoro starzy pracownicy moga na mnie je...... co do szacunku to na szacunek soiba zaslozyc a samo pojawienie sie ksiezniczek czy krolewiczow łaskawie w pracy to za malo. no ale w sumie co ja sie odzywam przeciez mielioscie tyle ofert pracy ze zrobiliscie nam łaske ze wybraliscie pakistan i za sam ten fakt powinnismy wam dziekowac na wejscu.

Pakistan

Witam. Pracowalam w Pakstation z chlopakiem 1 miesiac. Wszystkie negatywne opinie to prawda. Mozna sie psychicznie wykonczyc! Zero szacunku do pracownikow! Juz w 1 dzien pracy kazali mi pracowac w takim tempie jak starzy pracownicy! Ta firma to porazka. Zostalam zwolniona dzieki Anicie bo jej cos nie pasowalo! Wogole ona jest (usunięte przez administratora) stanie obok Ciebie patrzy Ci na rece smieje sie i tylko czeka az cos zle zrobisz i od razu do biura. W dodatku gdy mnie zwolnili powiedzialam im na zlosc ze bardzo dobrze bo znalazlam inna prace to zadzwonili do opiekunki ze to ja zerwalam umowe i pieniedzy mi nie zaplaca!! I nie zaplacili! Klamcy i oszusci! Jesli chcesz poczuc smak piekla - zacznij tam pracowac!

ona

To prawda przejzyjcie wreszcie na oczy zaslepieni głupcy to najgorsza firma jaka może byc same kurwy i suki najgorszy gestapowiec jakiego widziałam to Anita robi z kazdym co chce i nikt nie umie się jej postawić.Określenie jak nie umiesz zapierdalać to jest dobre bo tam tylko trzeba zapierdalać tam sie nie pracuje tak jak po innych firmach jeszcze trochę a wyjdziecie z tamtąd nogami do przodu!!!!

gówno nie praca

(usunięte przez administratora) teraz mi się Holandia źle kojarzy przez tą żałosną firmę a taki fajny kraj moja ocena tej firmy a raczej obóz pracy to mniej niż zero !

jupi

Ja już długo pracuje na Pakistanie jak nie umiesz zapierdalac to po co jedziesz do Holandii? Lubię tam pracować. I polecam tą firmę, a to że są kary to brednie, pozdrawiam pakinstanczykow:-)

masakera

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic wiecej...nawet niewarto juz polemikowac na ten temat bo brak slow i nerwow..takich ludzi bezczelnych i psychicznych to nie widzialam! praca ok,idzie szybko ogarnac system-ale czerwone fartuszki(niektore)powinny isc do psychiatry! to nie sa normalni ludzie tylko diably!:D Szajbuska A powinna byc w pierwszej kolejce po nagrode"jobla",bo czlowiek sie tak nie zachowuje tylko wariat..;d jestes w pracy 12h z tego masz placone 10.45 bo odliczaja Ci przerwy...wycieranie sciereczka pobrudzone plesnia od innych zgnitych pomaranczy pomarancze;d smierdzaca papryka itp idt...caly dzien w stresie,bo nikt nie potrafi spokojnie czegos wytlumaczyc tylko dra mor*y,pracujesz tam miesiac i masz byc odrazu tak wspanialy jak te debi*e ktorzy pracuja tam 3 lata i wiecej..osoba ktora cos spiep**y a pracuje tam 8lat wtedy nic sie nie stalo przeciez oni moga sie pomylic,a takie szaraczki po paru miesiacach juz nie ,bo przeciez kazdy jest idealny a my jestesmy maszynami.. zal nic wiecej ..

mmmm
@masakera 17.10.2014 14:54
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic wiecej...nawet niewarto juz polemikowac na ten temat bo brak slow i nerwow..tak...

Widać że twój post komentują osoby z Pakistanu. Ludzie którzy tam pracują to większości dno powinno się ich w psychiatryku zamknąć

on xxx
@mmmm 02.02.2015 12:43
Widać że twój post komentują osoby z Pakistanu. Ludzie którzy tam pracują to większości dno powinno się ich w psychiatryku zamk...

Ha,ha,ha :-) fajnie jest. Mozna sie posmiac !

Zostaw opinię o Pakstation Venlo - Venlo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pakstation Venlo