1.moja opinia nie dotyczy Jasła a Rzeszowa
2.jest to opinia bardzo negatywna
3. wyjaśnienie /uzasadnienie : pracownik ochrony Biedronka
W ROLACH GŁÓWNYCH : - Biedronka w roli tresera z biczem ,w roli małpy wiadomo kto ...
rywalizacja pomiędzy sklepami to istny wyścig szczurów , kupujący nie mają bladego pojęcia jak wygląda praca w tym raju...
4 . zastanawiam się jak to opisać by powiedzmy nie naruszyć jakich procedur bezpieczeństwa wiec jednym zdaniem ochrona
na wymienionym sklepie jest o kant dolnej części pleców ...
5.,,nasz klient nasz pan '' wymagania ludzi są absurdalne - koszyki ,zero czekania w kolejce ,zero szacunku dla pracowników ochrony , co byś nie zrobił i tak ktoś będzie niezadowolony
pracownice/pracownicy/kierownictwo Biedronki ma tak wyśrubowany czas że strata 5 minut na czynności bezpośrednio związane z obowiązkami pracowników ochrony np mini inwentaryzacja potrafi rozwalić jakikolwiek plan na dalsza część dnia oczywiście stereotyp - pracownice plotkują ,kierowniczka pierdzi w stołek i popija kawę a na sklepie są osobno merchandiserzy,sprzątaczki ,kasjerki ,kierowniczka ,pracownik ochrony ma obowiązek np zabierać wózki sklepowe i odwozić spod kas ...
świetny pomysł - naprawdę pomaga to pracownikom - usprawnia zakupy -utrudnia kradzieże bo (usunięte przez administratora) widza ochronę przy kasach tylko ze to bzdura cytuję ,, tyle chodzę do Biedronki jeszcze nie widziałem ochrony''
powód ochroniarz jest jeden !!!!!!! i siedzi na monitoringu
podsumowanie : trzymajcie się z daleka od pracy na ochronie w sklepach wielko metrażowych w tym przypadku
umowa zlecenie ,słabe zarobki , od groma złodziei czasami zorganizowanych w świetnie zorientowane w procedurach ochrony grupy, ćpuny,menele , paniusie wystające przed kosmetykami po 30 i więcej minut jak w jakimś salonie kosmetycznym , ''śniadaniowy koszmar '' - pani z dzieckiem odpakowująca jedzenie już na sklepie
ooo a jak zwrócisz grzecznie uwagę ...
imbecyle po 17 lat potrafiący spaprać sobie życie za 6 zł, zatrzymać można oczywiście wyłącznie za linią kas świetnie tylko gówniarzy jest powiedzmy 6 ? a kanciapa ochrony na 2 końcu sklepu
dalej - ogólne przyzwolenie na kradzieże brzmi głupio ,,Biedronki zarabiają setki tysięcy dziennie to im nie ubędzie ''
,, wyobraź sobie sytuacje kobieta z 2 małych dzieci oraz mężem przyszli na,, zakupy '' i ,,zapomnieli za nie zapłacić " przy czym cwany tatuś wpycha fanty w kurtkę dzieciaka nadal chcesz tu pracować ?
6 .permanentna inwigilacja normalnie UB i podobne metody
osobom kontrolującym nie wystarcza że siedzisz cały czas przed kamerą
mogą powiedzmy połączyć się zdalnie z serwerem i masz ,,szefa '' non stop na karku - weźcie tez pod uwagę że zasadniczo macie szefa ochrony Argusa oraz szefa ochrony Biedronki wiec kontrole są zdwojone a to nie koniec bo do pracy ochrony może mieć zastrzeżenia każdy z kierownictwa + 100 klientów ;) no i oczywiście tajemniczy klient może być celowo mega upierdliwy
jestem prawie w 100 % pewien że dochodzi też do kradzieży ,,kontrolowanych '' oczywiście niby przypadkiem ,, giną '' rzeczy z listy mini inwentaryzacji
ludziska właśnie jest nowe ogłoszenie o pracę jakiś Argus szuka naiwnych ogromne wymagania za kiepskie pieniądze oraz atrakcje wyżej wymienione spokojnie nie pchajta się i kupta nowa pralkę bo mundur musicie prać codziennie 0_0