An-elec

Gdynia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 746 ocen.

Opinie o An-elec

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie An-elec

Natalia

Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach z pracy w An-elec, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią. http://www.gowork.pl/regulamin

gordo

stawka malarza w holandi wynosi 9 ero na godzine na czysto żenada

Natalia

@Antekpiszesz, że firma wykorzystuje pracowników. Co konkretnie masz na myśli? @Elirozumiem, że Ty polecasz An-elec jako pracodawcę. Co może powodować tak znaczną różnicę w opiniach? Czy chodzi tu o inne miejsce pracy za granicą? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które obecnie zastanawiają się nad aplikacją do firmy.

Michał Machnicki

Hahahaha pracowałem właśnie na jednym projekcie z Analami a piszę że pracowałem bo ich dzisiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich ze stoczni nawet nie mogli wejść na statek po swoje narzędzia. A co do tych ich stawek to chłopacy robili od poniedziałku do niedzieli po 12 godzin bez żadnego dnia wolnego przepracował po 360 godzin w miesiacu i dostali po 9 500zl wypłaty takie mają wygórowane stawki w tej firmie buhahaha. Pozdrowienia dla Pani Marty zajebiście traktujesz swoich pracowników. Z uklonami szacunku ze jeszcze gdzieś znajduje cie takich frajerów Michał Machnicki

mural
@Ii 12.07.2017 14:37
Cos sie niedogadali i ich wyrzucili :) 9500/360=26zl czyli 6,20eur/h gdzie trzeba zaznaczyc, ze minimum krajowe w NL to 7,6eu...

w Holandii 7,6 eur /h to chyba brutto a ty podajesz netto, podatek holenderski można odzyskać co roku albo w Polsce albo z Holandii, więc stawka ostatecznie netto wychodzi wyższa, podatek holenderski 5,5 tys za miesiąc ? coś przekłamujesz musiałbyś zarobić brutto jakieś 35 tys. 5,5 tys. to chyba wszystkie odliczenia łącznie z podatkiem polskim, holenderskim i polskimi składkami zus, u mnie tyle wychodziło kwota na kwitkach za mieszkanie jest kwotą od której naliczany jest podatek w Holandii, w Holandii mieszkanie opłacane przez firmy są opodatkowane, proponuje trochę poczytać i po prostu się dopytać, ale fakt jest faktem i tu masz rację jak stawka netto za godzinę zagranicą wychodzi poniżej 35 pln netto to jest dość biednie, dlatego firma traktowana na krótki strzał

Il
@mural 02.08.2017 18:39
w Holandii 7,6 eur /h to chyba brutto a ty podajesz netto, podatek holenderski można odzyskać co roku albo w Polsce albo z Hola...

W holandii minimum krajowe jest 7,60 NETTO czyli jakies 8,95 brutto. Ostatecznie to Cie dymaja. Podatek jest Twoj i nie winna byc ustalana stawka " a bo odzyskam podatek to mi stawka wyjdzie wyzsza" takie teksty to usprawiedliwianie wyzysku jedynie. Za 180godzin 5500wyplaty odjac wyzywienie 1000zl w pracy technicznej toz to kpina jest jak wiecej ludzie za bezmyslne rzucanie paczek w DHL dostaja, bo 10eur netto czy przy segregowaniu listow dla poczty 8,50netto daja. Zadna agencja czy firma za elektromontera w NL nie daje mniej niz 10netto tylko anelki szoruja dno ponizej minimalnej

Antek

jak ktos lubi za darmo pracowac w Holandii to polecam bardzo dobra firma jak nie najlepsza w wykorzystywaniu pracownika.

mati

Praca Oki, ludzie są w porządku więc atmosfera fajna. Możliwości wyjazdu zagranicznego, stała praca a nie jakieś cykanie miesiąc tu potem trzeba szukać nowej firmy. Jak dla mnie wszystko jak należy

Eli

Stawka za h oki, mnie odpowiada. Płacą na czas, oferują wyjazdy - dobre odliczenia/zwroty są Moim zdaniem warto

automatyk

Ktoś jest w stanie napisać na jaką stawkę może liczyć automatyk z doświadczeniem ?? Bo widzę, że aktualnie takich szukają.

Marta
@automatyk 21.04.2017 08:18
Ktoś jest w stanie napisać na jaką stawkę może liczyć automatyk z doświadczeniem ?? Bo widzę, że aktualnie takich szukają....

13.50zl.

Elektryk
@Marta 30.04.2017 21:06
13.50zl.

Ja tu sobie pracuję parę lat i nie narzekam:) jest ok, polecam

xyz

bym coś napisał ale po ... pozdrawiam były pracownik

Marta

@Anonim: Musisz bardziej dbać o zdrowie kolego i nie jeść byle czego gdzie popadnie i jeszcze zapewne brudnymi rękoma. Najlepiej przynosić kanapki z domu , albo nawet i kawałek ciasta. Ja zawsze przynoszę do pracy jakiś kawałek ciasta, to poprawia atmosferę w pracy. Najlepiej tylko narzekać i narzekać... Popatrz na opinie innych Twoich kolegów: juri ,loki, jari , yyyui - nie mają problemów ze sraczką w pracy. Myślę że to dlatego , że też przynoszą ciasto.

Byłypracuś
@Marta 10.12.2016 01:57
@Anonim: Musisz bardziej dbać o zdrowie kolego i nie jeść byle czego gdzie popadnie i jeszcze zapewne brudnymi rękoma. Najle...

No tak bezczelnej wypowiedzi już dawno nie czytałem, wydawało by się kobiety na poziomie , jak widać pozory mylą ale czego się spodziewać po byłej sekretarce. A co do ciasta to widziałem te torty , babeczki i inne smakołyki u was w biurze. A pomyśleliście kiedyś o swoich pracownikach nie mówię o starych tylko o tych młodych na zlecenie . To jest wasza przyszłość!!! Jak ją zmarnujecie to po was!!! A może to już się stało? Pozdrawiam

xyz
@Byłypracuś 21.02.2017 22:55
No tak bezczelnej wypowiedzi już dawno nie czytałem, wydawało by się kobiety na poziomie , jak widać pozory mylą ale czego się...

xyz 2017-02-26 23:05 bym coś napisał ale po co ... pozdrawiam były pracownik Z

Jaro

Pracuję od lat, nie mam powodów do narzekania, kasa na czas i stabilna praca. Trochę wyjazdów za granice i nie ma problemów.

szymonek

Firma AN-ELEC w swojej ofercie ma wykonawstwo, montaż i uruchomienie rozdzielnic wykonanych przez siebie jak i przez inne firmy, wiec naprawde zajmuja się sporymi rzechami i wydaje mi się to na plus..

kierownik projektu

Szukam pracy na stanowisku kierownik projektu. Słyszałem, że na tym stanowisku rotacja jest dość spora. Dodatkowo jest spora rotacja elektromonterów a wielu ludzi jest z "łapanki". Stąd pierwszy wniosek, że ciężej jest realizować powierzone zadania. Proszę zorientowane osoby o przybliżenie firmy z poziomu pracownika. To co słyszę na rynku i czytam na forum nie nastraja optymizmem.

anonim

(usunięte przez administratora)

ktoś

napisz za ile i dodaj ze tak bedzie przez najblizsze kilka lat - poszukajcie frajera

anonim

(usunięte przez administratora)

lolik

Rekrutacja obecnie jest ale na kierownika, montera. Mozna sprawdzic u wujka google > anelec praca Ze swojej strony moge powiedziec ze warto sie zatrudnic. Po czasie dostajesz umowe o prace i wszelkie przywileje. Stawka spoko, ludzie i atmosfera rowniez. Moim zdaniem warto

martunia
@lolik 28.04.2016 21:14
Rekrutacja obecnie jest ale na kierownika, montera. Mozna sprawdzic u wujka google > anelec praca Ze swojej strony moge p...

?????????????/

kamil

Ja uwazam tą firmę za dobrą, jak nie jedną z lepszych w której pracowałem jako elektomonter. Wiadomo idealnie nie jest, ale chyba nigdzie nie jest. Moim zdaniem warto się zatrudnić. Mają sporo projektów do realizacji z tego co słyszłaem od kierownika więc pewność/stabliność pracy też jest... A to w dzisiejszych czasach wazne.

jony83

Witam, też nie rozumiem wielu komentarzy, czy tez bardziej wylewania pomyj na firmę. Pracuje, a raczej pracowałem bo obecnie współpracuje - mam dzialalnosc wystawiam rachunek. Dobrze wspominam współprace na umowie oraz obecną na rachunek. Zdecydowanie polecam przekonać się samemu jak jest naprawdę - z tego co słyszałem na projekcie ludzie są potrzebni (odp. dla @pingle)

anonim

(usunięte przez administratora)

opi

z tego co wiem to szukają. Zależy też czego szukasz - jaki zawód Reklamuja się po wpisaniu w google anelec praca wychodzi ze reklamuja sie na trojmiasto.pl i swojej stronie, na goworku nie ma ich ogłoszeń lub klasycznie telefonicznie ( usunięte przez administratora )potem trzeba wybrac wewnętrzny na personalny (niestey nie pamietam jaki numer)

anonim

(usunięte przez administratora)

opi

wszystko zalezy od umiejetnosci i doswiadczenia w zawodzie. Jezeli jesteś dobry da się fajnie zarobic - chocby opcja wyjazdow za granice. Certyfikaty oraz ang mile widzany - brak problemow z wyjazdem Na stoczni tez jest niezle. Na kierownika nie narzekam (normlany czlowiek) Krotko mowiac sprobuj. Nie spodoba sie trudno, cale zycie nie muszisz pracowac przeciez :) Ja jestem zadowolony

opi

Jestem zatrudniony od ponad 2 lat i nie widzę problemów w współpracy z tą firmą. Nie czytaj głupich komentarzy tylko sprawdź sam. Zawsze można się zwolnic - taka rada Ja spróbowałem i nie żałuje

lechu

zenikt leszka tu nie wspomina albo kaszubskiego karakana slawka

grrrr

Widze, ze jedyny problem to stawki. Nikt nie narzeka na brygadzistow, majstrow czy kierownika. Ciekawe...

anonim

(usunięte przez administratora)

yyyui

Moim zdaniem tez jest spoko. Pracuje może nie długo bo jakies 5mc. Co do oferty pracy to google pomoze - an-elec.pl/praca Czemu nie próbować można, cale zycie nikt nie kaze tam pracować :)

jari

Również uważam ze negatywne opinie to wylewanie żalów przez byłych pracowników. Przez dzień wolny trafiłem tu przypadkiem a pracuje w tej firmie - takich bzdur jeszcze nie widziałem... Również mogę potwierdzić - SOLIDNA FIRMA

loki

Pracuje już jakiś czas, nie zgodze się z opiniami tutaj wypisywanymi. Moim zdaniem jest to dobra firma. Jeżeli ktoś nie ma dosiwaczenia nie ma co oczekiwać wyjazdu czy dobrej stawki -chyba normalnie, trzeba cos umiec Ja z doświadczeniem zarabiam dobra kase :)

foreman
@loki 03.01.2016 13:33
Pracuje już jakiś czas, nie zgodze się z opiniami tutaj wypisywanymi. Moim zdaniem jest to dobra firma. Jeżeli ktoś nie ma dosi...

Wy -podjarani tymi wyjazdami zagranicznymi napiszcie lepiej jak was rżną na kasie .Za wszystko kasują i obcinają np.w Norwegii jak was rżnęli na stawkach ...Co wstyd się przyznać ,taka super firma .Chyba tylko dla tych którzy z renomowanej firmy nie mieliby szans wyjechać .Takie bajki to wciskajcie niezorientowanym w branży bo obeznani z tematem wiedzą co to za kołchoz .

juri

Jestem zatrudniony od ponad 2 lat i nie widzę problemów w współpracy z tą firmą. Polecam zdecydowanie na marginesie jestem spawaczem - trochę ciężko aby spawacz miał doktorat ale oki, bo niby po co

auchan

AN-ELEC to taki hipermarket stoczniowy, biorą hurtem każdego, płacą marnie. Zaraz po gimnazjum na dwa miesiące parę groszy zarobić na adidasy jest ok.

anonim

(usunięte przez administratora)

solec kujawski

Jak kaszubskie mordy, dopracy a nie narzekac wiesniary strojmiasta.

gajowy
@solec kujawski 29.11.2015 17:08
Jak kaszubskie mordy, dopracy a nie narzekac wiesniary strojmiasta.

Stolec ogarnij się zamocować

Zawiedziony

Powiem tak,na początku myslałem że wszystko bedzie ok ale jak zacząłem się pytać o stawkę to odpowiedzieli mi na samym końcu jak juz byłem po badaniach( z resztą na swój koszt) i przechodziliśmy do podpisania umowy stawka-grosiki netto po wyliczeniu wychodziło ok 11.70/h (dziękuję) co do kierownictwa hmmm jeden tylko był ok a reszta robiła łaskę i najlepiej jakby każdy cmokał ich rączkę że możesz przyjść do pracy.Firma dobra tylko po to właśnie żeby zdobyć doświadczenie nic więcej najlepiej w między czasie szukać czegoś innego. Drodzy "plusujący" z kierownictwa,prowadzących oraz przydupasków w/w osób prosiłbym was żebyście nie dowartościowywali ich i tak nie zadowolonych jest więcej.

mati
@Zawiedziony 16.11.2015 00:43
Powiem tak,na początku myslałem że wszystko bedzie ok ale jak zacząłem się pytać o stawkę to odpowiedzieli mi na samym końcu ja...

ta opinia jest szczera do bólu, to prawda, potwierdzam.

Balagard
@Zawiedziony 16.11.2015 00:43
Powiem tak,na początku myslałem że wszystko bedzie ok ale jak zacząłem się pytać o stawkę to odpowiedzieli mi na samym końcu ja...

Podpisuje się z przedmowca. Pracuje już ponad 2 lata i z tego co widzę to jeśli nie jesteś "uprzejmym donosiciel" (ukłony dla np: cyborga i kaszuba) i się nie podpisujesz (ukłony dla np: cyborga i kaszuba... ooo znowu ci sami, przypadek?) to nie dostaniesz nic więcej niż na początku pracy. Jeśli chodzi o kierownictwo to są różni: i bardzo fajni (tych wymienię z nazwiska: Leszczyński, Dyrga) jak i beznadziejni, których nawet na oczy nie chce widzieć ( ukłony dla "wujka zupy").

Pan

Wyjazdy sa spoko i dużo tego jest

Donek

Pracuje w gdyni jest ok dużo roboty, do tego sporo wyjazdów zagranicę warto pracować z nimi. A maruderzy? Niech narzekają i idą do H-tam nie ma pracy.

Lolek

Pracuje juz dosc dlugo i nie narzekam, mam umowe i stala prace. Wyjazdy w fajne miejsca i dobra kasa. Tak trzymac.

Lolek

Idz tam gdzie czeka ptasie mleko i kasa bez pracy.Znam takich co tego szukali i lipa.powodzenia

Japa

Gadanie, dobra jak nie najlepsza firma na Pomorzu, wiem to z doświadczenia i pracy u innych

Marta

Pracuję tu już kilka lat i jest ok , spoko i luzik. Zawsze w pracy mogę do Auchana wyskoczyć kiedy chcę i nikt mi nie robi żadnych problemów. Myślę , że wszystkie negatywne opinie są nieuzasadnione.

Zibik
@Anonim 09.11.2016 21:24
Jak się jest właścicielem firmy to robi się co chce a reszta jest gnojana nawet spokojnie nie można zjeść śniadania naj jednej...

No tak w barze na spokojnie posiedzieć to najlepiej po pracy chłopie, a do pracy kanapeczki z domku trzeba zabrać

Hrabia
@Zibik 22.11.2016 20:47
No tak w barze na spokojnie posiedzieć to najlepiej po pracy chłopie, a do pracy kanapeczki z domku trzeba zabrać...

10h. pracy + 1,5h. dojazd, przyjazd = ok. 12h. poza domem!!! Kanapeczki?

foreman

Nie pracowałem w tej firmie ale wielokrotnie spotkałem się z nimi na projektach w kraju i za granicą .Po tym wiem jedno: w ogólnym rankingu jest to najsłabsza firma w tej branży na Pomorzu. Dobrze tam mają tylko starzy wyżeracze i po..pierdalacze znajomki prezesa z czasów stoczni gdyńskiej.Człowieka po tej kuźni talentów trzeba naprostowywać bo mają spaczone podejście do pracy ,oczywiście nie wszyscy ,zdarzają się wyjątki które nie przesiąknęły jeszcze ich systemem.Niestety oferując najniższe stawki i warunki zatrudnienia muszą się posiłkować ludźmi z łapanki .Jednym zdaniem An-Elec to nie firma to stan umysłu .

mis
@foreman 20.09.2015 13:36
Nie pracowałem w tej firmie ale wielokrotnie spotkałem się z nimi na projektach w kraju i za granicą .Po tym wiem jedno: w ogól...

ta firma jest do bani wymagania wielkie a pieniądze male jak za godziny przepracowane nie którzy żeby się utrzymać koryta to cie utopia i jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobia jak nie jesteś z klanu po ciotow to masz przegrane narzędzia własne firma do bani uważajcie ja się sparzyłem i koledzy nie polecam.

Buhaha

16.50 brutto iha iha ha

lodzik

Dlaczego wywaliliście z firmy pan kierownika :) Jarka K. przecież to taki dobry pracownik trzymał tą firmę w kupie przez duże K

joko

Gadają bzdury. Moim zdaniem dobra firma i warto spróbować. Ja tak zrobiłem nie żałuje. A teraz na poważnie, stawka oki, projekty są w GD GA i za granicą. Za granicę od razu nie pojedziesz, musisz się sprawidzic w PL - w sumie logiczne... Ja trafiłem do Gdyni - jak dla mnie super

huehue

18Brutto to za duzo, moga dac tylko 17,50hahaha

Pioter
@huehue 04.09.2015 13:18
18Brutto to za duzo, moga dac tylko 17,50hahaha

Niektórzy nawet na 15 zł nie zasługują, to widać na statku

hehehe

3x mocnej polecam

Jasiu

Polecam polecam i jeszcze raz polecam

hehe
@Jasiu 02.09.2015 21:26
Polecam polecam i jeszcze raz polecam

3xNie polecam

huehue

Bo w normalnej firmie dostane dzien wolnego bez problemu dlatego moge o 8:54 naoisac a nie jak w anelku ze na podroz poslubna niechcieli dac wolnego

Tak 87

Osobiście również polecam. Kasa niezła, praca w pl i nl Fajne odliczenia, narzędzia i ciuchy są Dla mnie bomba

Jozz

Tak widać że konkurencja też się nudzi, dodaje negatywne komentarze na potęgę. Skoro piszecie o godz 8.54, akurat po kawie a przed kiblem To jest dobra firma spamowana przez konkurencję Moim zdaniem to widac

huehue

Panie z personalnego powinny zmienic repertuar komentarzy anizeli "nie widze problemow" :) nie od dzis wiadomo , ze spamuja trojmiasto.pl i ta strone

asd

Ja również nie widzę problemów w współpracy z tą firmą.

ijll

Tak jest nie dwa zlote a 4lub 5. Pare lat temu bylo to 2zlb

Bogaty

Dwa zł. Więcej hehehe Pani Marto co za bzdury pani wypisuje

kajj

Wole wybrać firmę gdzie mam pewność i stałość zatrudnienia a nie przyjmą cię może i z 2zl więcej do stawki na jeden projekt a potem co - wywala Tutaj przynajmniej wiem na czym stoje - pewność zatrudnienia i ciaglosc projektowa o to chodzi Pozdrawiam i polecam

janek

Również moim zdaniem opinie na tym forum są nie prawdziwe /jakby pisane przez konkurencje/. Przeszedłem do tej firmy właśnie od jednej z nich. Postanowiłem, że czas na zmiany. Powód trochę męczyła mnie atmosfera w innej firmie – tutaj jest dobrze ludzie są okej. Do tego stawka trochę wyższa i jest bomba. Moim zdaniem firma godna polecenia, ja jestem zadowolony z wyobru

Zostaw opinię o An-elec - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie An-elec