Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 120 ocen.

Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze
3 120 6 1

Opinie o Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze

redvelvet

Najbardziej mnie zdziwiło, że przez kilka miesięcy mojej pracy tam kierownictwo ciągle mi powtarzało, że jestem wyjątkowa i że nie chcą mnie stracić, a jak odchodziłam to było tylko "cześć, do widzenia" . Zero emocji, nawet żadnych pytań dlaczego, żadnej sugestii żebym się jeszcze zastanowiła...Nikt się nie przejął. Jakby mieli mnie za nic. Podejrzewam, że z każdym nowym postępują podobnie. Traktują cię jak złote dziecko żeby jak najwięcej z ciebie wycisnąć, a potem nie są w stanie wykrzesać już nawet nieszczerego "szkoda" kiedy się zwalniasz. Smutne.

marcin
@redvelvet 29.10.2018 15:01

typowe korporacyjne zagrywki. wszędzie tak jest. albo mówią ci, że powierzają ci "specjalny projekt" bo wierzą, że to właśnie TY sobie z nim poradzisz najlepiej :D :D śmiechu warte. a poem zdziwko że rotacja, że ludzie odchodzą po miesiącu jak się łapią w tym wszystkim :D

Mam prawo napisać co myśle
@marcin 15.11.2018 01:04

Do korporacji oficynie daleko choć właściciel myśli ze dając prace w takiej firmie to powinni go po rękach całować. Nieuczciwe traktowanie pracownika i klienta,a także podwykonawców. Stawki, jakie oferuje się specjalistom za zrobienie szkolenia dla klientów wywołują śmiech w słuchawce tel.,ale taka jest polityka i jeśli uważasz inaczej to siedź lepiej cicho i kloc się z klientem o każde 5 zł,no bo...pizzy nie będzie :) dobrze,ze został tu taki wątek poruszony,odradzam prace tym którzy cenią siebie i swoje umiejętności, naprawdę te komentarze powinny dać dyrektorom wiele do myślenia i skłonić do zmian,bo przecież ludzie tworzą firmę,a niezadowolony pracownik bez motywacji to najgorsze ogniwo tego łańcucha, a z tego co widać rdza na cała długość ...

Marcinos

Elo! Jest ogłoszenie na stanowisko trenera, czy ktoś coś może poradzić ?

Denver
@Marcinos 05.07.2018 00:19

A co chcesz wiedzieć ?

vitp
@Denver 06.07.2018 16:36

nie skladaj tam cv byla trenerka po miesiacu pracy uciekla na l4 bo nie zniosla takiej presji ze strony gory

mm
@Denver 06.07.2018 16:36

nie skladaj tam cv byla trenerka po miesiacu pracy uciekla na l4 bo nie zniosla takiej presji ze strony gory

nick
@mm 14.08.2018 18:24

chyba presji z dołu bo z tego co wiem to zespół był niezadowolony z pracy tej pani a nie góra

Dobry zespół
@nick 17.08.2018 21:36

Czyli presja z dołu jest ok nawet gdy ludzie odchodzą? A jak presja od kierownika to szaleństwo sie zaczyna. a czy ten zespol, który taka presję wywołuje z dołu to z czegolwiek jest zadowolony? Kierownicy do bani, bo presja. Dyrekcja nie słucha i tez do bani, bo zmiany. Pensje obniżone, a piszą, ze podniesione. Produkty do (usunięte przez administratora) i klienci (pewnie wszyscy) rzucają słuchawkami. Trener zły. Właściciele biedni. Dobry zespół, doooobryyy :)

Kostucha
@Dobry zespół 19.08.2018 00:21

To ze jedna TM-ka, nie znosi krytyki bo taki ma charakter i uważa ze jest ciagle na topie i robi plany i nie lubi jak jej się chce pokazać nowe możliwości to nie znaczy ze cała reszta zespołu mysli jak ona ! My tez mamy swoje zdanie i chciałyśmy żeby trener z nami pracował ale nie... trzeba zaraz oczerniać i krytykować to jest jakaś porażka !!! Szkoda ze nie ma już z nami osoby która dobra rada i zrozumieniem była gotowa z nami pracować ....

Dobry zespół
@Kostucha 19.08.2018 01:17

W każdym zespole sa rożne jednostki, osobowości. Tak jest wszędzie. Ważne żeby zespół umiał ze sobą pracować na codzień i sie akceptował. Nawet jeśli cele sa głownie indywidualne. Jak widać jednak, nie tylko kierownictwo ma swoje słabe strony. Zreszta w tm w ostatnich latach tez bardzo różnie bywało (dziwne nastroje, napięcie sztucznie podkręcane, prowokowanie konfliktów, konflikty z innymi działami) Ja już nie pracuje, ale nic nie mam do firmy. Firma jak firma. Klienci jak wszędzie, bardziej wymagający. Produkty jakie sa takie sa. Zgadzam sie jednak, ze wylewanie ogólników i żali w internecie jest słabe. Większość najeżdża na firmę, a wewnątrz pomysłów nie zgłoszą. A podejrzewam, ze te żale i podkręcanie atmosfery to tez te osoby co odeszły, bo nie umiały sie dostosować. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma, co?

Kostucha
@Dobry zespół 19.08.2018 01:36

Nikt nie neguje indywidualności bo indywidualność jest w cenie.... jednak podstawowa cechą zespołu jest współpraca!! najgorsze jest to, ze brak odwagi na rozmowy z przełożonymi czy trenerem powoduje wylewanie żółci na takim forum jak to... to się nazywa brak dojrzałości i niechęć do prowadzenia rozmowy... anonimowo najłatwiej wyrzucić swoje frustracje, pytanie czy to coś da??? Przecież w pracy nadal widzimy się twarzą w twarz...

Dobry zespół
@Kostucha 19.08.2018 01:50

Święte słowa! I z tych wszystkich wymiocin to chyba najmądrzejsze przesłanie. Brak dojrzałości połączone z forum to mieszanka wybuchowa. Ale rozmowa wewnątrz to już mekko sie robi. Piszą te nasze koleżanki o plotkach, a turaj co robią? No dokładnie to samo. Szkoda, bo firma pomogla wielu osobom. Czy sie da? Pewnie tak, choć to trudniejsze niż tutaj. Bo w firmie trzeba o konkretach, trzeba o sprzedazy, trzeba o nowych pomysłach rozmawiać. A tu wystarczy wylać żółć na kierownictwo i focha strzelać jak baby na bazarze. Trzymam za was kciuki

TM-boss
@Kostucha 19.08.2018 01:17

Jeśli jest najlepsza i ma swoje dobre techniki sprzedaży to po co je zmieniać? Może ma takie doświadczenie którego ty jeszcze nie masz i może mieć nie będziesz? Masc na ból d..y Dostępna jest w aptece polecam tobie kupić największą Tube!

Abc
@TM-boss 20.08.2018 09:42

Za to ty kup tube maści na kulturę osobista ! bo jej za grosz nie masz i mieć nigdy nie będziesz! Kulturę wynosi się z domu.... a wypowiedz na poziomie trzynastolatka, prostaka, penera albo blachary jak wolisz :) jeżeli ty reprezentujesz pod jakimkolwiek względem TM to żenada !! dobrze ze w innych działach nie ma takich „zjawisk” jak ty pozdrawiam

ex
@Kostucha 19.08.2018 01:17

widze, ze rok pozniej nadal te same osoby sieja ferment... o to wlasnie chodzi! wsrod tych ludzi nigdy nie ma zgody nawet co do najbardziej elementarnych kwestii.. nikt nie potrafi sie dogadac z drugim, zorganizowac wspolnie. tylko szepty za plecami po katach.

CoSięDziejeWOficynie

Jeszcze nigdy nie przyszło mi zahaczyć się w tak dziwnej firmie. Wymagania są olbrzymie, nierzadko ich zaspokojenie wymaga naprawdę stawania na głowie (bo nie da się ukryć, że (usunięte przez administratora) mają wizję ekonomii, w której obowiązuje zasada "im mniej włożysz, tym więcej wyjmiesz", co oczywiście jest czystą bzdurą. Szkolenia, wyjazdy, konferencje, targi? Nie przypominam sobie, za mojej kadencji nic takiego się nie wydarzyło. Pieniążków z tej pracy jakichś szczególnie gigantycznych nie ma (drodzy startujący do Oficyny - mam porównanie), ale za to jest nieprawdopodobna presja wyniku. Jednym słowem - sam się nie nachapiesz, ale jak ładujesz ile wlezie kapusty do kieszeni (usunięte przez administratora) to możesz być pewien swojego bytu. Właśnie, kolejna kwestia - nie warto nawiązywać jakichkolwiek znajomości czy z kimkolwiek się trzymać, bo i tak nie znasz dnia ani godziny, a po co później mieć o cokolwiek żal czy płakać nad utraconą firmą. Próba zmiany, reformy jest raczej niemożliwa. Leśne dziadki (usunięte przez administratora)trzęsą tyłkami, żeby tylko ich nie dotknął taki los, jak szeregowych pracowników. Wiadomo, presja idzie z góry, więc nerwy (usunięte przez administratora) są przelewane na kierowników, a kierowników - na szeregowych pracowników. Jak cię kierownik nie polubi, to raczej nie licz na zbyt wiele, choćbyś żyły wypruwał, tańczył na rurze i grzecznie, bez komentarza, wsuwał podsuwane za wyniki pizze i drożdżówki. Plusy? A są. Świetna załoga, stosunkowo młoda, więc z szeregowcami można się jak najbardziej dogadać. Ale innych brak. Ach, dodam jeszcze, że pułap stanowiskowy i wynagrodzeniowy osiąga się po kilku miesiącach pracy. Więc taka praca dobra na chwilę, żeby mieć ciągłość finansową, ale na pewno nie na dłużej. Zwolnienia - to jest mistrzostwo świata! Żadnych sygnałów ostrzegawczych, żadnych sentymentów. Po prostu przychodzi pewien piękny dzień, kiedy między godziną 15:00 a 15:30 wzywa Cię kierownik i w mętnych, mglistych frazach opowiada o "powodach" zwolnienia. Gdybym napisał, jakie są to powody (bo tak się składa, że znam kilka z nich), to wszystkim startującym do Oficyny i dzielnie broniącym pracy w Oficynie pospadałyby z wrażenia papcie. Z wrażenia, że można było wytrzymać krótszy bądź dłuższy czas w atmosferze absurdu i groteski. Firma - jako instytucja - nie daje szans na zachowanie ciepłych wspomnień. Można je łączyć jedynie z ludźmi.

Były pracownik
@CoSięDziejeWOficynie 08.10.2018 10:35

Jaki idealny wpis. Byle dalej od tego miejsca. I wiem dużo.....

DziejeSięDobrze,BoBezCiebie
@CoSięDziejeWOficynie 08.10.2018 10:35

Wiele tu było o hejcie i wiarygodności osób piszących. A jak to się mierzy? Tylko wiarygodnością wpisów, a szczególnie dotyczacych FAKTÓW. Nie ma konferencji? A to co: 1.(usunięte przez administratora)

Guess
@DziejeSięDobrze,BoBezCiebie 08.10.2018 18:26

To co w Oficynie robią dziewczyny, które pracują po kilka lat, skoro tam tylko zwalniają? Chyba dają radę bez stawania na głowie? I dIlaczego nazywasz ludzi "szeregowcami"? Skoro pracujesz po to, by "zahaczać się" pracy, to może problem nie leży po stronie pracodawcy, tylko po Twojej?

Taktak
@Guess 08.10.2018 20:24

Zaraz zaraz a czemu Ty tak atakujesz te wypowiedz? Akurat jako byly pracownik w pełni się z tym zgadzam,halo mowa tu o szkoleniach pracowniczych - nie ma żadnych,a szkolenia dla klientów robią ludzie wyszukani z netu,chyba nie świadczy to o dobrej renomie firmy. Właściciele oszczędzają na wszystkim dosłownie, chyba nie rozumieją ze dziś nie ma nic za darmo (no chyba ze Przyjaciółki ) i trzeba zainwestować w ludzi żeby tym chciało się zarabiać dla firmy. Kierownikom radzę wziąć się samym do roboty,co ktoś wychodzi ze swoją inicjatywa,dobrym pomysłem to podkładają się z uśmiechem do szefostwa. Ogólny wynik dla pracodawcy:mierny z plusem

CoSięDziejeWOficynie
@DziejeSięDobrze,BoBezCiebie 08.10.2018 18:26

Pułap stanowiskowy to najwyższe stanowisko, jakie można w firmie osiągnąć. Myślenie abstrakcyjne nie boli (ciekawe, bo chyba łatwo myśli się abstrakcyjnie w firmie zbudowanej na absurdzie) :) No, rzeczywiście, ilość tych konferencji powala :) 25 września i dwa razy kwiecień - wszystko dla promocji firmy (szczególnie krzywy obrus i rabat 10% - jeszcze dodajcie pizzę i drożdżówki gratis, bo tanie). Proszę o połączenie dwóch faktów - nie znasz dnia ani godziny, więc nawiązywanie bliskich kontaktów (czytaj: przyjaźni) nie ma sensu, bo i tak zaraz możesz odejść. A wiadomo jak jest ze spotykaniem się po pracy - nie każdy ma na to czas. Świetna załoga, fakt, taka, że jak przychodzę do pracy, to nie muszę się obawiać o to, że knują, spiskują i czekają na moje najmniejsze potknięcie - oprócz kierowników. Bo z pozostałymi naprawdę dobrze się rozmawia.

CoSięDziejeWOficynie
@Guess 08.10.2018 20:24

Tak, kilka lat, zdecydowanie - a pracownicy, którzy zostali zwolnieni po wielu latach naprawdę ciężkiej i niewdzięcznej pracy? I co widzisz złego w nazywaniu ludzi, z którymi się pracuje, "szeregowcami"? Jeśli ktoś jest traktowany jak przedmiot, to nie wpływa to zbyt dobrze na jego poczucie wartości. A później, jak idzie do innego miejsca, to widzi podejście do pracownika, życzliwość pracodawcy, realne, żywe zainteresowanie swoim pracownikiem (nie warto chyba wspominać o właścicielach, którzy poza zdawkowym "dzień dobry", nie są w stanie wykrzesać zbyt wiele wobec "szeregowców"). Na koniec - o co innego chodzi w pracy, jak nie o zahaczenie się, znalezienie dobrego miejsca, życzliwych współpracowników i dobrych, kompetentnych kierowników? :D Może dla Ciebie praca to kołchoz i choćby Ci pluli do buzi, to jeszcze im podziękujesz - nie wnikam.

CoSięDziejeWOficynie
@Taktak 08.10.2018 22:16

Brawo! Szkolenia pracownicze nie istnieją, to fakt! Właściciele oszczędzają na wszystkim - to też fakt - vide lato i letnie upały (jestem w szoku, że żaden pracownik nie próbował zainteresować warunkami w pracy inspekcji). Herbatę i kawę trzeba mieć swoje, bo wiadomo, że dla firmy ogromnym wydatkiem jest zakup kilka razy w miesiącu dużego opakowania herbaty ekspresowej. O cukrze nie wspomnę, bo to już byłoby bankructwo... A pomysły lepiej zostawić sobie na inną firmę - tutaj można je mieć, ale co z tego? Próbujesz reformować: jesteś zła/zły. Ta firma nie ceni ludzi, którzy mają własne zdanie i nie boją się go bronić. Ta firma ceni pracowników biernych, ale wiernych. A na tym nic nie da się zbudować.

Popieram
@CoSięDziejeWOficynie 09.10.2018 09:14

Opinia strzał w dziesiątkę !!! Stagnacja, marazm! Ludzi z pomysłami ma się gdzieś - wręcz za intruzów dla firmy! I zgadzam się, ceni się tylko biernych leniwych (usunięte przez administratora)

No Tak
@Popieram 09.10.2018 13:07

Dokładnie nowy pracownik czuje się jak intruz,nie ma co się wychylać przed szereg bo skoro innym się nie chce to Tobie tez nie powinno się chcieć. Wielokrotnie słyszałem ze ludziom wygodnie tu pracować tylko ze względu na godziny pracy, poza tym nie można byłoby robić nadgodzin bo właścicieli na to po prostu nie stać. Inny powód to czekanie do czasu aż spokojnie będzie można się udać na macierzyński .

Były pracownik
@Guess 08.10.2018 20:24

Co robią? Kabluja, donoszą, wlaza w (usunięte przez administratora) Jest garstka ludzi wartych uwagi reszta albo już się zwolniła bo mają do siebie szacunek albo zostali i utopia w łyżce wody za 5 zł do planu. (usunięte przez administratora)

Znudzony
@Były pracownik 09.10.2018 16:20

Ktoś na Ciebie doniósł, nakablował i już nie pracujesz? To już wiadomo, dlaczego masz taki nick - były pracownik. Nie martwcie się o pracowników Oficyny bo jak beda chcieli to sie zwolnią albo zostaną zwolnieli. To nie jest wasza sprawa już więc skupcie się na swojej robocie/bezrobociu bo robi się nudno.

Również znudzony
@Znudzony 09.10.2018 16:27

Trudno się nie zgodzić. Padło tu dużo prawdy czy hejtu jak zwał tak zwał ale to nudne. Zdecydowanie

NieLubimyRudej
@Były pracownik 09.10.2018 16:20

O rudy rydz co za falszyfizna ma tupet i wredny charakter !!! Niech ktoś jej da inne obowiązki bo ona nie potrafi pracować z ludźmi !!

miła pani
@Znudzony 09.10.2018 16:27

I znowu gwiazda się udziela ... jak cię nudzą wpisy to po co tu wchodzisz i czytasz? Idź lepiej kawe wypić albo sponiewierać koleżankami

Ruda
@NieLubimyRudej 09.10.2018 23:15

Rude jest zazwyczaj wredne, gorzej jak brakuje jej kwalifikacji,a często swieci oczami i robi te minkę obrażona jak nie wie o co chodzi lub wychodzi z pokoju,z nią tylko można pogadać o sprawach kolkowych i łupkowych ,gdzie zarządzający firma maja oczy? Nie ma to jak psiapsiolka ....

Ja
@Ruda 12.10.2018 09:36

W punkt!!!! Dzięki za opinie potwierdza niekompetencje kierownika i ślepotę właścicieli

ZEROKLASY
@Ja 12.10.2018 13:41

Prywatne kwestie załatwia się prywatnie a nie na forum. Nikt wam nie każe tu pracować, rynek jest duzy w jednym miejscu nie przupasuje wam kierownik, w drugim kasa a w trzecim firanki, bo jesteście rozpieszczonymi dziećmi.

Zaskoczony
@ZEROKLASY 12.10.2018 14:21

Czyli, słowem, pracować byle gdzie, z byle kim i za byle jakie pieniądze, nie mylę się? Przy takim podejściu rynek pracy nigdy się nie zmieni. Na szarym końcu tego łańcucha jest zwykły pracownik, który zawsze dostaje po d...e, a i tak jest niewdzięcznikiem, no bo jak to tak - pracodawca wspaniałomyślnie daje mu pracę, a on śmie narzekać? Oj, przewraca się, przewraca...

Jaityionaion
@ZEROKLASY 12.10.2018 14:21

Monika - żałosna próba obrony

ex
@Jaityionaion 12.10.2018 14:50

one wszystkie sie bronia jakby te opinie tutaj im jakos zagrazaly... halo! to, ze komus sie w oficynie nie podobalo nie odejmuje wam przeciez radosci z pracy, prawda? wiec wracajcie do swoich boxow i popracujcie nad warsztatem bo poki co to wiekszosc z was nie ma nawet podstaw sprzedazy tylko zwykly tupet! czemu tak bardzo sie tym przejmujecie? taka prawda, ze atmosfera w TM jest bardzo niezdrowa, chora wrecz,,,chore jest to jak garstka tych "starszych" pracownikow jest przywiazana do dyrekcji i do tej firmy. wszystko by zrobili dla tych ludzi, a co maja w zamian? jakies ochlapy i kawalek pizzy. dyrekcja nic tylko kombinuje jak szaremu telemarketerowi odjac od wyplaty i zadowolic tym wlascicieli, a te wojuja tutaj gotowe zagryzc kazdego kto ma odwage mowic o warunkach jakie tam panuja.

Kuba

Pracowałem w tym przybytku przez miesiąc, później dostałem lepszą ofertę i bez żadnych emocji zrezygnowałem. Zacznę od początku: umowa o pracę przez agencje, 2800 podstawy+ 200 za frekwencje. Spóźnienia typu 5-7 min wywołują panikę u kierownictwa ... a przypomne, że korki żeby dojechać do tej cudownej firmy są gigantyczne... faktycznie na koniec miesiąca wskakują ekstra premie za wyrobienie kwoty i jest motywacja, ale generalnie to produkty są słabe ebooki to zwykłe prezentacje w power poincie, które 10latek by zrobił z wikipedii. Czas pracy od 7:30 do 15:30 z tym, że do 8:00 to dzwonienie jest warte tyle, że się odbijasz od sekretarki i tak samo od 14:45 tak plus/minus. Bazy strasznie słabe do dzwonienia. Ogólnie praca w TM dla ludzi z max średnim wykształceniem, bo to żadnej filozofii nie wymaga ani kreatywności. Rozmowy z gotowych skryptów. Niewygodne krzesła, podziw że kobity tam latami za mniejszą stawke robiły i im się chciało.

redvelvet
@Kuba 27.10.2018 20:06

z tymi spóźnieniami to była masakra. kiedy robiono remont na bałtyckiej to czasem ciężko było się dostać do budynku bo wszędzie koparki, góry piasku itd. czasem wręcz ulicą trzeba było iść (a kto był na bałtyckiej to wie, jakie to niebezpieczne się w ogóle do jezdni tam zbliżyć). dzień po dniu miałam problem, żeby dojść do firmy i w rezultacie spóźniałam się po 5-10 minut. w tym czasie zdążyła już do mnie telefonować agencja, trener zespołu i kierownik... no żenada. potem przychodziłam cała zakurzona i w piasku i musiałam się tłumaczyć z oczywistego, że po prostu dłużej zajmuje spacer do firmy z przystanku przy tym remoncie! a w firmie panika i alarm, bo 7:35 a ciebie jeszcze nie ma na słuchawce.

Nick
@redvelvet 29.10.2018 15:18

Ile razy byłaś w pracy w ciagu 2 tygodni : 2-3? Jak się nie chce pracować to się w ogóle nie zatrudniaj bo tracisz wszystkich czas

redvelvet
@Nick 29.10.2018 17:25

O ile mi wiadomo w oficynie pracuje się 5 dni w tygodniu a okres który tam spędziłam to dużo więcej niż 2 tygodnie. Nie wiem o czym mówisz.

Hahaha
@redvelvet 05.11.2018 20:31

Może jeszcze pracodawca miał wysyłać Ci przypomnienie o dniu roboczym albo nastawiać Ci budzik? Jak się spóźniasz do pracy, to informujesz kierownictwo telefonicznie, te zasady są przedstawiane w pierwszym dniu pracy i po prostu wynikają z kultury osobistej.

redvelvet
@Hahaha 06.11.2018 13:04

Czytaj ze zrozumieniem. Nie mam na myśli spóźnień powyżej 5 minut ani też notorycznego zasypiania do pracy i pojawiania się w firmie godzinę później niż się powinno. Każdy pracodawca ze zdrowym rozsądkiem wie, że na to co nam się przytrafia w drodze do pracy nie mamy wpływu.

Oburzona
@redvelvet 07.11.2018 23:00

Wstawaj dzieciaku 10 minut wcześniej i nie będziesz się spóźniał 5 minut w tej czy innej pracy. Ogarnij się i przestań beczeć, bo zachowujesz się tak samo jak w pracy.

Sandritta
@Oburzona 07.11.2018 23:56

Podpisuje sie!!!! Wstawać lenie do roboty za co ci pracodawca płaci ?! Za picie kawy przez 15 min po wcześniejszym spóźnieniu się tych niby 5 min?! I potem zaczynasz pracować od 8-8.15 zamiast od 7.30 to przywilej dyrekcji nie twój kawe weź w termosie i pij po drodze

CoSięDziejeWOficynie
@Sandritta 08.11.2018 10:16

Pewnie. Przywilej dyrekcji to picie kawy. I spóźnianie się do pracy po kilka-kilkanaście minut. Przecież wiadomo, że kierownik jest święty, szary pracownik ma tylko przyjść, odbić kartę na zakładzie, nie odzywać się i tyle. Jak mnie drażnią ci wybitni kierownicy, co nie potrafią zdania po polsku sklecić (albo mają problem z formułowaniem myśli - skąd tacy ludzie na kierowniczych stanowiskach?), ale kompletnie nie potrafią wczuć się w podwładnych (zapomniał wół jak cielęciem był). Szanuję tylko tych kierowników, którzy są z i za pracownikami, a nie tych, którzy się swoim kierownictwem puszą. Ohyda.

Nick

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szanować pracowników, nie dopuszczać do mobbingu i ich nie zastraszać

Pracownik
@Nick 29.10.2018 17:20

I zmienić kierowników

Hhhhh
@Pracownik 30.10.2018 09:13

Amen

Status
@Pracownik 30.10.2018 09:13

No przecież już jest nowa pani kierownik, co tez wam nie odpowiada?

Plan
@Status 05.11.2018 13:39

To samo co A. Wiec co za różnica

mm

W firmie pracuje sporo sympatycznych osób, jednak na palcach jednej ręki można policzyć te z doświadczeniem wydawniczym. I nie są to niestety osoby na kierowniczych stanowiskach. Niekompetencja przebija z każdej decyzji menadżer i właścicieli. Coraz gorsza sytuacja firmy sprawia, że podnosi się poziom stresu i paniki właścicieli, a to odbija się na pracownikach. Nieracjonalne decyzje, zwolnienia bez uzasadnienia, obiecywanie etatów bez zamiaru dotrzymania tych obietnic. Ciągła rotacja pracowników, niepewny jutra i zdemotywowany zespół i zagubione kierownictwo.

fela
@mm 26.09.2015 23:34

Prawda

Ninuszka
@mm 26.09.2015 23:34

potwierdzam niestety, osoby zarządzające nie mają pojęcia o branży wydawniczej. Decyzje są wyciągane z kosmosu...

Prawnicze
@mm 26.09.2015 23:34

Niestety jeszcze gorszym faktem jest to,ze jest to wydawnictwo które określiło się mianem prawnicze,a tymczasem nie ma kompetencji w tym temacie bazując jedynie na opiniach ekspertów w zakresie prawa,a ci zmieniają się jak rękawiczki gdyż nie godzą się na warunki współpracy za najniższa z możliwych stawek. Stad tez te negatywne opinie,tych ekspertów nawet nie ma kto zweryfikować,tak nie powinno się dziać tym bardziej,ze szkoli się osoby na wysokich szczeblach. Szkoda dla firmy ze tak traci na wizerunku.

Zainteresowana

Chciałam złożyć CV na stanowisko Asystenta Redakcji, ale opinie są tutaj bardzo zniechęcające. W ogłoszeniu mówią o atrakcyjnych zarobkach, a tutaj się dowiaduję, że obniżają wynagrodzenia. Chyba nie ma co sobie zawracać głowy tą firmą.

Ninuszka
@Zainteresowana 15.08.2018 10:53

Atrakcyjne na stanowisku asystenta redakcji??? Na tym stanowisku jest najniższa stawka gozinowa na umowie zlecenie - a zlecenie tak długa aż sobie nie wywalczysz umowy o pracę... (bywały przypadki że redaktorki były ponad rok na zleceniu gdzie normalnie wykonywały pracę etatową). Ściemą jest też w ogłoszeniu słowo "asystent" i "pod opieką redaktora prowadzącego" - redaktorzy naprawdę nie mają czasu, robią co mogą, żeby nową osobą się zająć, ale termin goni termin. Od kilku lat zwolnienia, redukcje etatów, a pracy przybywa - jest ona rozkładana na pracowników, bez wynagrodzenia, bez podwyżki, może czasem za jakąś premię... Asystent od razu dostaje obowiązki takie jak redaktor, tylko za niższą stawkę. Z resztą jest to stałą praktyką - zwalniać wieloletnich pracowników, a zatrudniać na ich miejsce studentów, którzy zgodzą się na najniższą krajową i umowę zlecenie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gosia

????????????????

Seba

Napiszcie na jaki okres jest pierwsza umowa ?

aw
@Seba 04.09.2018 09:03

3 miechy x\

kolorowynick
@aw 04.09.2018 09:26

to zależy, jeśli jesteś przez agencje to 3 miechy, jeśli przez firmę to na miesiąc, oczywiście umowa zlecenie..

Seba
@kolorowynick 04.09.2018 12:49

Zlecenie ?? Szkoda, ze nie umowa o prace

UoP
@kolorowynick 04.09.2018 12:49

A ty to kręcisz, mieszasz, z konkurencji, frustrat czy co? Bo od prawdy to daleko. Niedawno zmienili wszystkim na umowy o pracę i każda nowa osoba ma też taką umowę.

UoP
@Seba 04.09.2018 15:52

Seba, umowa o pracę

Seba
@UoP 04.09.2018 19:18

Dzięki

anonymous
@UoP 04.09.2018 19:17

No tak, są umowy o pracę... Od maja? Czerwca? I co, myślisz że to zamazuje całe poprzednie 15 lat działania firmy z wyłącznymi umowami zlecenie? To jest bodaj jedyna pozytywna zmiana która tam ostatnio zaszła. Nie do pomyślenia, żeby fantastyczni pracownicy i dobrze ludzie musieli się PROSIĆ o to co im się należy...

WP
@anonymous 06.09.2018 10:25

Chyba nawet od niedawna te umowy oraz podwyżki, co nie zmienia faktu iż masz racje w tym co piszesz.. Pod niektórymi względami jest jeszcze gorzej niż było..

Seba
@WP 06.09.2018 14:22

Umowa jest o prace to dobrze, ale co jest niefajne bo nie wiem czy te wcześniejsze komentarze brać na serio

UoP
@Seba 06.09.2018 15:21

Ale mi zaimponowałeś!!! To najlepsza ze wszystkich tu odpowiedź. Jak widzisz niebawem trzeba będzie powołać komisję ds. wyjaśniania i ogarniania spraw z ostatnich 15 lat. A kto wie... może i 150 :) Przyjdź i sam się przekonasz kto tu pracuje.

Boss
@UoP 06.09.2018 20:07

Widać ze nie pracujesz tu długo skoro takie mądrości wglaszasz

Jola
@Boss 06.09.2018 21:22

Hahahaha po co pytanie o umowę i na jaki czas, skoro normalny, rozgarniety i szanujący się człowiek nie wytrzyma tam dłużej niż miesiąc?

Sprzedawca
@Jola 07.09.2018 00:15

Tak?? To dlaczego ludzie pracują tam po kilka lat!?? Bo nie sa normalni ? rozgarnięci? czy się nie szanują jak to nazwałaś ?!! Sprzedawaj to tez będziesz rozgarnięta a nie z zazdrości tu wylewasz żale

Trelevele
@Sprzedawca 07.09.2018 08:27

Z lenistwa moja droga, musieliby długo szukać innej,bo nie maja czym zaimponować w swoich cv. Serio popytaj jakie maja kwalifikacje poza oficynowyni.

K2
@Trelevele 10.09.2018 22:26

A Ty, wiesz jakie mają kwalifikacje? Oszczędź sobie już diagnozowanie świata, do którego nie należysz i zacznij żyć swoim życiem, bo to robi się nudne, chyba, że z lenistwa tu przesiadujesz, zamiast zająć się sobą.

Trelevele
@K2 11.09.2018 14:14

Ot trafiłem w czuły punkt :/ tzn czytanie opinii na tym forum świadczy o lenistwie czy może raczej chęci poznania prawdy o potencjalnym pracodawcy? Prawda nie ma co się lenić,lepiej spróbować się zatrudnić żeby przekonać się na własnej skórze

WstydDlaFirmy
@K2 11.09.2018 14:14

Pani wszechwiedząca, niech Pani łaskawie wróci do swojego boxu i swojej słuchawki. Znacznie lepiej wychodzi Pani ściemnianie klientów niż robienie z gó..a waty cukrowej na tym forum. Proszę się dalej nie ośmieszać. Ja akurat wiem jakie wykształcenie, doświadczenie i kwalifikacje mają dziewczyny z TM. Szczerze mówiąc, żal mi tylko 2 osób, że jeszcze nie przejrzały na oczy. Reszta to głupiutkie istotki- z Panią na czele. Życzę powodzenia i rozwoju kariery zawodowej...

Marta
@WstydDlaFirmy 12.09.2018 00:12

Ile nienawiści między ludźmi już nawet dla tak zepsutej atmosfery nie warto tam iść do pracy jakaś zawiść zazdrość oczernianie zastanawiającej dołączego właściciele nie reagują ...?

Torebka
@Marta 12.09.2018 09:18

(usunięte przez administratora)a nie pomyślałaś, że ta nienawiść to od osób, których właśnie nie ma już w firmie? Albo od konkurencji? Albo od właściciela tego portalu, żeby sprzedawać swoje usługi? Wejdź, sprawdź, przyjdź na tą osławioną tu "kawkę". Wieeeem, zaraz mi się dostanie, ale cóż... brudy należy prać we własnej pralce, a nie publicznie na tarze... PS. A jaka reakcja zadowoli tych co tu gnój wylewają? Vox populi vox Dei? Jeeenyyyy, co chwile kogoś trzebaby zwalniać (bo zupa była za słona, bo ma torebkę od znanego projektanta, bo sprzedała więcej ode mnie, bo w ogóle coś sprzedała). Właściciele mają mieć swoje opinie bazując na anonimach i tym portalu? Czyli co, zwolnić wszystkich co tu są wymienieni? Zwolnić wszystkich w ogóle? Czy tylko tą od torebki? :p Powodzenia w przemyśleniach..........

Hmmmm
@Torebka 12.09.2018 18:05

Jeżeli nawet po odejściu z firmy ludzie wypisują swoją żale tzn, ze źle się tam dzieje. Gdy ktoś odchodzi w atmosferze przyjaznej to nie wpadłby na pomysł wylewania gorzkich żali. Koniec kropka. A co do zwolnień- przecież tutaj co chwila kogoś zwalniają właśnie „za zbyt słoną zupę”.

Torebka
@Hmmmm 12.09.2018 21:18

"Gdy ktoś odchodzi w atmosferze przyjaznej to nie wpadłby na pomysł wylewania gorzkich żali" - oj oooooj... daleko idące uproszczenie w obecnych czasach anonimowości i nieuzasadnionego hejtu.

Hmmm
@Torebka 12.09.2018 22:17

Najłatwiej całe zło zrzucić na modne w dzisiejszych czasach słowo „hejt”. Jak widać w firmie było / jest wiele hejtererk i hejterow. Achhh wszyscy akurat w jednej, małej firmie się skupili. Cóż za złośliwość losu... :)

Ostrzegam xd
@Seba 04.09.2018 15:52

Nie idź tam!

DawnaTMka

Pracowałam tam baaardzo dawno temu i zastanawiam się nad powrotem :) czy jest ktoś w stanie napisać (chociaż po inicjałach) jak w tym momencie wygląda skład TM? Kto pracuje, kto jest kierownikiem? Z góry dzięki:)

Przyjazna
@DawnaTMka 12.09.2018 17:20

Ooooojjjj, uważaj, bo ta wiadomość jest zbyt dobra i możesz zaraz dostać bana od niektórych :D Tym niemniej, trzymam kciuki. Skoro pracowałaś baaaardzo dawno temu, to... MR (z domu B) powinno coś ci dać do myślenia.

DawnaTMka
@Przyjazna 12.09.2018 17:45

MB i DP to był filar tej firmy jeśli chodzi o sprzedaż. Z tego co kiedyś słyszałam, to kierowniczki Moniki już nie ma? Dajcie jakiś zarys tego co się dzieje proszę:)

DawnaTMka

Zupełnie nie rozumiem o co chodzi, można trochę jaśniej?

Lrvr

Dyrektor chociaż zna się na pracy, dramat to są kierowniczki działów którym posypaly się zespoły a one robią dobre miny do złej gry rekrutując w kółko nowe osoby z czego niewiele wynika

Tak!
@Lrvr 19.09.2018 17:30

Podpisuje się !!!!

DawnaTMka

Ale wciąż nie rozumiem tej odpowiedzi na moją wiadomość. A co do tego że jest rotacja to chyba logiczne Bo skoro ktoś się nie sprawdza to raczej przełożony mu podziękuję.

Lrvr
@DawnaTMka 19.09.2018 20:58

Dla mnie rotacja nie jest zjawiskiem logicznym tylko dowodem na to że w firmie leży wszystko już na etapie rekrutacji, przez wdrożenie aż po sposób żegnania się z pracownikiem, również wieloletnim.

Brawo
@Tak! 19.09.2018 20:19

Ja tez!!!!!!

Refleksja
@DawnaTMka 19.09.2018 20:58

Naprawdę myślisz, że zawsze wina leży po stronie „szeregowego” pracownika i z tego wynika rotacja? Czy nikt nie bierze pod uwagę ze problemy działowe zaczynaja się od osoby która danym działek kieruje... i tu może tkwi problem.

curious
@Refleksja 19.09.2018 22:48

Kto jest kierownikiem działu teraz? Wiem, że jak pani Ewa pracowała na tym stanowisku to było wszystko ok.

Fryta

I TM niestety ....

Honor i Ojczyzna
@Fryta 21.09.2018 13:17

Zaraz ktoś wpadnie na genialny pomysł ze skoro kieruje zespołami żeby robiła im szkolenia to będzie dopiero tragedia

Lambada
@Honor i Ojczyzna 21.09.2018 13:20

Ja idę do niej na szkolenie w koncu bede umiała cały dzień w pracy umawiać się do kosmetyczki a ja głupia pracuje i sprzedaje

Curious
@Fryta 21.09.2018 13:17

A pani E.S jeszcze pracuje?

Fryta
@Curious 21.09.2018 15:27

Nie ma

curious
@Fryta 21.09.2018 17:10

Zwolnili ją czy sama odeszła? Bardzo mnie ciekawi czy pewne osoby z TM osobiście dopilnowały, żeby ta pani została zwolniona lub zastąpiona. Smutno było patrzeć na to jak TM-ki ją traktowały i słuchać tego co mówiły za jej plecami. To był jeden z powodów dla którego odeszłam z tej firmy. Fałszywość na każdym kroku..

Dlaczego nie
@DawnaTMka 12.09.2018 17:20

Generalnie firma nie jest w dobrej kondycji,wizerunek ostatnimi czasy podupada co jest spowodowane tym ze jakość oferowanychbproduktow i szkoleń jest coraz gorsza za zbyt wysoka cenę do rynkowej,klienci uciekają do konkurencji,a pracownicy obrywają za błędy osób zarządzających i eksperymentujących z góry, którzy nie za bardzo wiedza co zrobić gdy naciskają szefowie „nie ważne jak i co byle sprzedać „ ,stad ta cała atmosfera... Nie jest to przyjazne miejsce pracy i nigdy nie wiesz gdy nadchodzi piątek czy pod koniec dnia nie zaprosza Cię na rozmowę by wręczyć ci wypowiedzenie. Motywacja pracownika poprzez groźby? To nie te czasy. Mam nadzieje ze prezesi firmy coś zmienia,żeby i pracownicy chętnie przychodzili do pracy i klienci wracali bez nachalnego wydzwaniania....

Ja
@Dlaczego nie 24.09.2018 12:58

Zgadzam się , zbliża się 15.15 a ty cały w stresie czy nie zawołają ma dywanik

Lewy
@Dlaczego nie 24.09.2018 12:58

Dokładnie tak jest!

AleKwas

Największą żenada jest hejtowanie kierowniczki a później patrzenie jej prosto w twarz. Ludzie bez grama przyzwoitości. I tylko to sprawia że nigdy nie przyszedłbym tu do pracy, świadomość przebywania w otoczeniu zakłamanych ludzi jest grubym przegięciem... Żal mi was

Bosssss
@AleKwas 22.09.2018 08:04

A kto ci powiedział ze patrzymy jej w twarz?? Nie wiesz o czym piszesz to się nie wypowiadaj z fałszywymi ludźmi nie gadamy wiec zal możesz sobie podarować

AleKwas
@Bosssss 22.09.2018 11:03

Jasne przecież każdy szanujący się człowiek rozmawiający z drugą osobą nie patrzy mu w twarz. Z fałszywymi ludźmi nie gadamy- najważniejsze że fałszywy z fałszywym się dogada wtedy wychodzi z tego prawdziwe dzieło sztuki. Sami siebie też obgadujecie za plecami? Znając życie donosicie na siebie do tej kierowniczki haha

kacper

A mnie zastanawia, dlaczego pracownicy tej firmy którzy tak zaciekle walczą tutaj z negatywnymi opiniami mają do powiedzenia jedynie "ale ty jesteś głupi, nic nie wiesz hejterze"? Jeżeli wg. was wszyscy ci "hejterzy" są zakłamanymi, smutnymi ludźmi którym w życiu nie wyszło, to czemu nie przedstawicie tutaj pozytywów swojej pracy dla kontrastu tylko skupiacie się na personalnych atakach? Jeśli waszym zdaniem złe słowa tutaj są jedynie odbiciem czyjejś zawiści a firma działa super i atmosfera jest cudowna, to chyba łatwo byłoby jakoś to potwierdzić, dlaczego tego nie robicie? Bardzo chętnie usłyszę, co was tam trzyma i dlaczego jesteście tacy lojalni zanim zaaplikuję. Póki co jesteście tylko żywym przykładem tego, że negatywne opinie wystawiane tutaj nie są absolutnie wyssanym z palca przesadyzmem a czystą prawdą...Niezadowolone osoby tutaj przynajmniej mają powód do tego swojego niezadowolenia. To co robicie wy podsumować można jako "nie podoba ci się? haha sp*****laj hejterze i tak cię nie chcemy". Żałosne.

I.
@kacper 13.09.2018 09:36

Mega, dzięki za ta opinie !

Asia
@kacper 13.09.2018 09:36

A nie dopuszczasz możliwości, że ci co zadowoleni skupują sie na pracy, a niezadowoleni chcą trochę dokopać firmie, bo odeszli? Jak tez widać to na każdy jakiś pozytyw jest piec negatywów, a każdy rozdrażniony to pewnie pisze pod 10 nickami, bo tutaj tak można. A zadowolonym tak sie nie chce. Takie luźne przemyślenia...

Afera
@Asia 13.09.2018 11:05

Idź do kuchni i się napij kawy, może ci przejdzie

kacper
@Asia 13.09.2018 11:05

Ale czas na to, żeby zwyzywać ludzi od nieudaczników i zawistników już znaleźli...? Bluzgać to już im się chciało? Co to za logika Pani Asiu? Zostawiając tu niekonstruktywne komentarze o tego typu treści mogli równie dobrze - dla kontrastu - dodać coś od siebie na temat rzeczy które im się w firmie podobają. Zajęłoby im to może minutę więcej a wypadliby wiarygodniej. Wszak z kłamstwem należy walczyć przede wszystkim prawdą, czyż nie? Niestety, w świecie niektórych lepiej wrzucić kogoś do szufladki z napisem "hejter" i po sprawie. Taka logika z serii "jak ci się nie podoba to znaczy, że jesteś smutnym zazdrośnikiem" to jedyne wyjście w sytuacji kiedy nie masz merytorycznych argumentów i wiesz że w głębi duszy osoba której odpowiadasz ma rację i najpewniej jakoś została pokrzywdzona przez firmę. Dla mnie to mówi samo za siebie. Wiele razy miałem okazję obserwować przypadki chorego przywiązania do firmy pomimo tego, iż działo się w niej coraz gorzej i gorzej... Psychologiem nie jestem więc nie wiem skąd się to bierze :p No ale toksycznych i agresywnych rodziców też się kocha, bo są rodzicami. Tyle że twój pracodawca to nie rodzic. Możesz go zmienić, możesz (i powinieneś) oceniać jego praktyki obiektywnie nawet jeśli dużo ci daje. Jeśli ty masz w firmie dobrze, nie znaczy że ich polityka wobec innych pracowników nie jest kiepska tak więc dyskredytowanie każdej negatywnej opinii jako przejawu zazdrości jedynie potwierdza słowa osoby krytykującej. I jeszcze jedno - negatywne opinie to nie jest "hejt". Jak kierowca ubera ma w aucie (usunięte przez administratora) źle mnie policzył i palił przy mnie papierosa to dając mu negatywa nie staram się mu "dokopać". To jest informacja dla firmy, że powinna poprawić swój serwis. Biorąc ubera i płacąc spodziewam się przyzwoitego serwisu. Zatrudniając się w firmie i pracując na jej właścicieli spodziewam się przyzwoitej polityki wewnętrznej i szacunku. Bez krytyki nie ma progresu. Świat idzie do przodu właśnie dzięki ludziom którzy narzekają. Warto byłoby to zrozumieć zamiast redukować czyjś żal, złość i poczucie krzywdy do "zazdrości". Dla mnie 5 negatywów na 1 pozytyw oznacza problem. Dla ciebie oznacza konspirację...Coś tu nie tak. Perspektywa sprzedaży w tak specyficznym środowisku jak oświata wydawała mi się bardzo fajna ale głupim byłbym uznając, że lawina narzekań pochodzi jedynie od ludzi głupich, leniwych i niedouczonych. Nie tak to działa.

Rebeca
@kacper 13.09.2018 12:02

Szacunek !!!! Oddałeś w punkt o co w tym chodzi ! Dzięki ci za to!!

Prawda
@Asia 13.09.2018 11:05

Dlaczego starasz się zakryć prawdziwy obraz? Wiadomo nie oś dziś ze pracownicy nie są zadowoleni z polityki firmy jaka tu panuje,otwarcie dają o tym do zrozumienia,z wyjątkiem kierowników zbierających śmietankę i pilnujących swojego stołka tak bardzo wlazac niemalże w tył...szefostwa,przecież to prawda.Ich nieobowiązują limitowane do granic przesady wydzielane przerwy na kawę, tylko 2 bo inaczej zbyt często będziesz biegać do toalety,wszystko pod kontrola,jak w jakiejś fabryce,tak jest. Wyposażenie biura piszczy ze hej,ścisk prawie ze każdy siedzi ramie w ramie bito nie tylko w call center, dlaczego wiec noe można otwarcie o tym napisać? Zaprzeczysz ze tak jest? A może boisz się o swoją posadkę . I to żaden hejt. Niech w końcu właściciele i pani dyrektor zastanowią się konkretnie nad poprawa warunków pracy i innym traktowaniem pracowników bo inaczej tego typu opinie zasypia tez inne fora opiniotwórcze, a czytają je nie tylko szukający pracy lecz klienci i inni partnerzy.

anon
@Prawda 13.09.2018 13:36

Tylko 2 kawy dziennie mozna tam pic? niby kto to reguluje?

Karo
@kacper 13.09.2018 12:02

Podsumowanie- poziom mistrz. Nic dodać nic ująć!

anonim

(usunięte przez administratora)

Rozczarowanie#strataczasu#out

Mocny przekaz - ale dobry!

przekaz

może warto pogodzić sie z tym że nie byłaś wystarczająco dobra a twoja pensja jest tego dobrym dowodem bo skoro inni maja premie to znaczy ze czegos ci jednak brakowalo i nie jest to praca dla ciebie. skoro piszesz ze inni traktowali swoja prace "smiertelnie powaznie" to moze czas by dorosnac i nabrac szacunku nie tylko do siebie ale rowniez do innych i zaczac powaznie podchodzic do pracy zamiast wylewać swoje żale na forum internetowym. ile czasu pracowalas tu ze mowisz o wyprowaniu zyl? skoro atmosfera przypominala ci liceum to takim wpisem reprezentujesz podstawowke albo nizej.

Blablabla123
@przekaz 29.08.2018 19:18

A czytać ze zrozumieniem potrafisz? Bo wychodzi na to, ze jednak nie ;)

Olga

Dzięki za opinię! Właśnie miałam zamiar zaaplikować na stanowisko Specjalisty ds. marketingu. W tej sytuacji rezygnuję. Nie jestem z Poznania, nie znam tu zbyt wielu ludzi i trudno o weryfikację tych informacji. Jedno jest pewne, aż tylu złośliwych ludzi nie pojawia się nagle w internecie.

Mikaela
@Olga 11.09.2018 19:40

W sumie dobrze :) Będę miała mniej konkurentów :p

JulA

Jako klientka jestem przerażona tym co czytam,przecież jakość obsługi jest najważniejsza w celach sprzedażowych ....a z tego co czytam trafiają tam przypadkowi pracownicy na chwile ....stad ta nachalność w rozmowie

Premia
@JulA 12.09.2018 09:35

Pani dyrektor przecież tu pracują najlepsi sprzedawcy bo przecież liczy się zarobek a nie jakość obsługi wiec przypadkowość nie ma znaczenia a raczej brak wiedzy i umiejętności jak z tym klientem pracować , dla właścicieli ważne sa zrealizowane plany a nie co myślą klienci, dla nich najwyraźniej nie da się łączyć jakości obsługi i uczciwej konkurencji z wynikami i to właśnie różni oficynę od konkurencji !!!

Drugastronamedalu

Czytając poniższe komentarze należy współczuć nie pracownikom tej firmy tylko właścicielom... dają prace i płace, różne dodatki, a i tak są oczerniani po tylu latach prowadzenia firmy. W głowie się nie mieści jak ludzie są ograniczeni do czubka swojego nosa. Polecam wszystkim tu obecnym założenie własnej firmy, zatrudnienie tak niewdzięcznych pracowników, danie im niebotycznych pensji, nie wymagając za to broń Boże za dużo pracy i pamiętajcie - co najmniej 4 pizze na głowę! Aha i zrezygnujcie z zysków bo przecież nie wolno na biznesie zarabiać! Oczywiście i tak nie ochroni to was przed wejściem tu waszych pracowników. Na pewno znajdą coś co będzie można skrytykować, oczernić lub przekręcić.

Yahoo
@Drugastronamedalu 29.08.2018 21:26

Nawet jeżeli to źli ludzie są i traktują innych przedmiotowo (a tak jest) to w końcu jest ich biznes, który mają prawo prowadzić tak jak sobie tego życzą. Naprawdę nie trzeba tam pracować jeżeli komuś to nie odpowiada.

Yahoo
@Yahoo 30.08.2018 10:51

Dodam tylko, mi nie odpowiadało więc odeszłam, nic osobistego.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pln

Chyba dużo by opowiadać, nie zdziwię się jak pewnego dnia na korytarzu oficyny zobaczę kontrolerów bhp i inspektorów pracy,będą mieli spore pole do popisu ...

bbh

Potwierdzam. Jedna z lepszych telemarketerek umowę o pracę dostała dopiero po roku, a plany wyrabiała (z nawiązką) od samego początku. Nie wątpię, że nie stałoby się to tak szybko (jeśli w ogóle) gdyby kobieta nie walczyła o swoje i nie pogroziła kierowniczce że odejdzie.

anonymous

to jest prawda??? mam tam spotkanie niedlugo, nie wiem czy pójdę..

Rebel
@anonymous 30.08.2018 13:07

Idź, najlepiej doświadczyć na własnej skórze a jak weźmiesz te prace to za jakiś czas tez napiszesz tu komentarz ... negatywny

antybabooshka

osobom ktore tyle komentuja najwidoczniej niewiele wyszlo w zyciu dlatego krytykuja innych. Wyniki tm na ścianie? rywalizacja? pokaż mi telemarketing bez rywalizacji. żeby dobrze zarabiać trzeba dobrze pracować a nie biegać po kawe do kuchni co godzine.w kazdej pracy premie sa za wyniki a nie za obecnosc. poza tym jesli nie masz sie czego wstydzic to nie powinnas sie martwic tym ze wyniki sa jawne. ale skoro nawet "za darmo" nie umiesz wyslac "szmatlawca" to moze ty powinnaś spojrzeć w lustro. zawiść to nieładna cecha.

Level

To co ty tu robisz?

babooshka
@Level 29.08.2018 21:04

naucz sie czytac ze zrozumieniem to sie dowiesz co tutaj robie

prawda-boli
@Level 29.08.2018 21:04

Jak to co robi tu babooshka... Pianę bije i ustawia nas przeciw sobie :D Nabrała doświadczenia w oficynie, a teraz oklada ja ukradkiem, bo przeciez nie ma na tyle odwagi, zeby sie przyznac kim jest. To identycznie jakby cieszyła się z młodosci z rodzicami, a później ich opluwała, bo mają inne zdanie. Hipokrytka ktora nie potrafi zrozumiec, ze wlasciciele nie mysla tak jak ona. Mnie to przypomina 2 może 3 osoby, ktore niedawno pracowały u nas, a teraz albo odeszly albo udają, ze choruja i ciagną l4 ile można. Smiechłam, gdy czytam takie historie.

Kaśka

Czy ktoś się orientuje czy pracodawca oferuje opiekę medyczna ? Dzięki za odpowiedz

Anna
@Kaśka 24.08.2018 10:05

Nie oferują.

qwerty
@Anna 24.08.2018 19:58

Na razie nie oferują, ale razem z zapowiedzią podwyżek obiecali, ze niedługo taka opieka będzie. Podwyżki jak obiecali tak zrobili. Mam nadzieje, ze z opieka będzie taka samo

Kaśka
@qwerty 24.08.2018 20:18

Interesuje mnie sytuacja na ta chwile. Dzięki.

StoLat
@qwerty 24.08.2018 20:18

Oczywiście będzie opieka awanse i przyjazna atmosfera Hahahaha

Anna
@StoLat 25.08.2018 17:34

Podwyżki???? W jakim dziale? Bo w TM jak na razie pensja z miesiąca na miesiąc coraz niższa...

Zosia
@Anna 27.08.2018 13:59

A jakiś konkret? Czy ty też na L4 cwaniakujesz? Bo obecnie fakty są inne niż twoje "konkrety".

babooshka

dla mnie najgorsze bylo to ze tam wszystko się dzialo na forum publicznym.....zero prywatnosci....jak wynikal jakis problem to wszyscy wokol ciebie o tym wiedzieli nie tylko przelozeni :/ wyniki TM-ek codziennie wywieszali na ścianie. szefostwo chcialo zebysmy rywalizowaly ze soba. byla taka mloda co na poczatku sobie niezle radzila a potem sprzedaz jej spadla. kierowniczka innego dzialu przyszla i przy wszystkich ja zaczela wypytywac co sie dzieje, czemu tak slabo itp.......ze trzeba bedzie "cos" z tym zrobic:) zamiast wziac na rozmowe jak normalny czlowiek upokorzyla dziewczyne bardzo i tydzien pozniej juz jej nie bylo! jak zatrudnili "trenerke" to sie wszystko posypalo.... dziewczyny z TM nie znosza krytyki. zasugeruj ze cos mozna zrobic inaczej to cie zagryza. ciekawe czy pani E. nadal pracuje bo nikt nie ukrywal ze jej nie znosi.....a bidna tylko wykonywala swoja prace. za wymysl pt. "trener zepsolu" nalezy podziekowac dyrektorowi ktoremu sie wydaje ze jest kolczem jak yorworstnightmare napisal.

forum
@babooshka 29.08.2018 11:48

Na forum w dziale tm bo jedna tm-ka urażona to źle, ale obrzucanie gnojem firmy na tym forum już nie jest źle, a nawet zabawne dla niektórych... buuuahhhahahaa... Czy to właśnie nie jest hipokryzja? :D

Forum

Zapraszam do współpracy z firma Forum, gwarancja miłej atmosfery i dobrych zarobków :)

teo
@Forum 29.08.2018 14:51

Tez słyszałem ze nawet klienci bardziej zadowoleni, sprzedajesz bez wciskania kitu, i poszanowanie pracownika. To prawda ze w Oficynie zwalniają w piątki na koniec dnia?

Klimek
@teo 29.08.2018 14:56

Najpierw nawciskaj a na koniec dnia wypad ✌️

Ex-forum
@Forum 29.08.2018 14:51

Dziękuje, dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi!

Mała

Z Waszych komentarzy wynika ze jakaś MIZERNA ta firma....

Duża
@Mała 29.08.2018 14:33

A z twojego, że MAŁO wiesz...

mała
@Duża 29.08.2018 14:38

Jako Kierownik masz te wiedzę z pewnością większa ,chętnie poczytamy :)

anonymous
@mała 29.08.2018 14:59

Przepraszam.....KTO jest teraz kierownikiem działu TM? "Duża" Pani? Nie żartuj sobie

Uczeń 1 A
@mała 29.08.2018 14:59

Pani Bossss M chętnie zrobi nam korepetycje z opowiadania za plecami i jak się manipuluje dyrekcja ;)))

Gall Anonim

Wasz ból (usunięte przez administratora) uprzykrza życie innym. Polecam czopki.

babooshka
@Gall Anonim 29.08.2018 12:09

to nie czytaj

Boss
@Gall Anonim 29.08.2018 12:09

Ty gwiazda nie jesteś głosem całego TM wiec się nie wypowiadaj tylko wciskaj dalej nieuczciwie te przedłużenia

babooshka
@Boss 29.08.2018 13:16

przeciez one nie są nieuczciwe!!! To klienci nie czytają regulaminów!! Haha...co zlego to nie telemarketerki a juz na pewno nie panna I prawda? ciekawe co zrobia jak firma w koncu padnie i trzeba bedzie poszukac normalnej i uczciwej pracy. zal mi wszystkuch tych biednych dyrektorek ktore zostaly wrobione w kolejny rok prenumeraty magazynu ktory sie nadaje raczej tylko do podcierania sie

Boss
@babooshka 29.08.2018 13:58

;))))

anonim

(usunięte przez administratora)

Akuku

Upada i plotkują powiadasz... dziś właśnie podpisali mi podwyżkę :) Tobie tez? Mogą tak upadać i plotkować częściej

Deli
@Akuku 17.08.2018 22:44

Haha podpisali podwyżkę :) od kiedy to formalnie takie rzeczy się załatwia? Ludzie nie dajcie się oszukac :) podwyżek w tej firmie nie ma od lat,w pokojach ciasno i duszno, warunki pracy niedopuszczalne... nie radzę się również sugerować nazwa Wydawnictwo Prawnicze.

Bt

#tematdlauwagi

123

Widać że dyrekcja i kierownicy mocno się tu udzielają walcząc z pradwą o sobie. Teraz oprócz kawek, plotek i manipulacji to będzie ich kolejne zajęcie. Ale to co piszecie i tak nie zatrzyma odejść z firmy i braku wyników.

456
@123 19.08.2018 11:00

A co ci broni odejść? Moze to lepsze rozwiazanie niż sr.ć we własne gniazdo.

King
@456 19.08.2018 11:53

Szokujące że dyrekcja i kierownicy prowadzą dyskusję na takim poziomie. To pokazuje ich stosunek do ludzi.

456
@King 19.08.2018 21:35

Kiedyś o jednej z partii politycznych mówiono, ze już nawet, gdy pada śnieg to ich wina. King, nie jestem dyrekcja, ale jestem kierownikiem. Drobne wyjaśnienie: nie w oficynie. Szkoda jakości tej dyskusji, bo przecież tylko oczernianie firmy jest tu akceptowane przez większość. To właśnie walenie we własne gniazdo, ale „robta co chceta”.

Kandydat do pracy
@456 19.08.2018 11:53

Czy w tej oficynie wszyscy używaj takiego prostackiego języka jak ty? Jeżeli tak to nie warto pracować z takimi osobami

456
@Kandydat do pracy 22.08.2018 11:25

Nie mam pojęcia. Zapraszam do ponownej lektury mojego ostatniego wpisu. Dowiesz sie czy pracuję w oficynie czy nie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Bajki o bonusach ? A ty tam pracujesz czy wróżysz z kryształowej kuli???? Bo będąc codziennie w pracy mogę potwierdzić ze bonusy , konkursy i premie sa realne a nie fikcyjne fakt trzeba sprzedawać pracować i robić plan jak wszędzie ale to nie bajki poza tym teraz były podwyżki wiec może warto odświeżyć swoje informacje

Dobry zespół

Rozumiem, ze ty odeszlas albo wzięłaś l4, bo nie umiesz znieść tego, ze można zatrudnić kogos z innej branży? Jak ja odchodziłam przez kierowniczkę tm to po prostu podjęłam taka decyzje i odpowiedzialnie nic nie pisałam tutaj. Firma dała mi wiele, wiec nie będę jej opluwać. Ma wady i zalety jak każda inna. Hipokryzja jest w wielu ludziach. A powiedz teraz otwarcie czy ty jak przychodziłas, to znałaś produkty firmy idealnie? Umialas zarządzać nimi? Ludźmi? Nie wiem jakie masz doświadczenie i na którym stanowisku pracowałaś. Tm bronił sie przed wszelkimi zmianami jak Rejtan. Mogę sie tylko domyślać, ze jakieś zmiany były i szklana kula pękła? A skoro pensje obniżone, to po co piszesz o tym. Sady sa od tego. Przecież pensji nie można obniżać. Moze jakiś konkret? Ile ci obniżyli?

Uśmiechnięta

Uhuhuuu... Ktoś chyba nadepnął na odcisk pani kierownik TM (tej na E) :D Szczęśliwie nie mam już nic do czynienia z tą osobom. Nie raz grzmiała na marketing, bo promocje słabe, redakcję, bo klienci nie kupują na artykuły czy it bo nie ida z trendami. Wszystkich ustawiała pod siebie a teraz musi sama sie ustawić. Dajcie znać jaki bedzie wynik starcia.

Szefunio
@Dobry zespół 19.08.2018 02:56

Obniżyli bo na zwolnieniu dostaje się 80% i nie dostaje się już premii ;-p

Anonim

Nie polecam pracy w tej firmie; w tempie ekspresowym zatrudniają i zwalniają - niektórych nawet przez telefon. Żaden dyrektor / menadżer sprzedaży nie dał rady dłużej niż pół roku - zwykle zwalniali. Jeśli masz swoje pomysły i nie są one zgodne ze światopoglądem właścicieli, to nigdy się z niczym nie przebijesz. Bez względu na stanowisko - masz tylko wypełniać polecenia - najlepiej robić robotę na wczoraj. Inaczej można nie mieć "przywileju" pracowania w tej firmie....

Lenary
@Anonim 23.08.2014 18:38

Zgadzam się !!

Antyanonim
@Lenary 03.07.2018 22:22

Ja akurat nie zgadzam się. Najlepiej zapytać się o staż pracy osób pracujących.

Xyz

Ryba psuje się od głowy... kierownicy nie do ruszenia chociaż większość z nich ma kompetencje niższe niż zwykli pracownicy... Nie ma co liczyć na to, że zostaniesz docenionym. Pochwały za Twoją pracę zbierają kierownicy, a kiedy jest problem wine ponosi pracownik... warto uważać co się mówi i komu. Firma kiedyś była mała i przyjazna. Teraz stosuje się tam zagrywki korporacyjne. Ciągła rotacja bo nikt nie chce pracować w miejscu w którym kierownictwo całe dnie spędza na spotkaniach i spijaniu kawek, a nie na pracy z zespołami.

Dobry zespół

Pisałam w innym wątku, ale ten tez mnie zaciekawił. A to właściciel, jeśli ma ochotę odcinać kupony, to nie moze? Niby dlaczego? A szacunku nie myl z nowymi zasadami w firmie. Jak rozumiem zmieniły sie i stad ta żółć tutaj. No skoro kiedyś był zamordyzm i enklawa w tm i nic nie miało prawa wypłynąć niemal pod kara zwolnienia, a teraz firma chce zmienić cos to „piękny świat” upada? No raczej nie. To nie kierowniczka tm zarządza firma. Chyba. A właściciele wyznaczają główne kierunki. Nie musza pracować na codzień w firmie. Moze już doszli do tego, ze cos było nie tak w tm. Przeciwz my tez plotkowałyśmy, ze cos moze wybuchnąć.

Maria

Widzę, że pozytywne opinie z góry są uznawane za fałszywe, a negatywne za jedyną prawdę objawioną... trochę nie rozumiem dlaczego ta niezadowolona osoba nie zmieni pracodawcy lub jeśli już tu nie pracuje nie zajmie się swoim życiem... ale ludzie lubią się karmić nienawiścią. Trzy zmiany na krzyż były, a afera na całego.

aleksandra

Pracuję w Oficynie i polecam to miejsce pracy z pełną odpowiedzialnością. Moja opinia jako pozytywna pewnie zostanie kompletnie olana bo ludzi interesuje tylko sensacja, ale liczę na rozsądek nowych osób, które postanowią jednak same się przekonać jak tu jest. Są pewne fakty, co do których chyba nikt nie zaprzeczy – dają umowy o pracę, dają zarobić, przestrzegają kodeksu pracy i jest tu kilka osób naprawdę w porządku! A w jakiej firmie „góra” nie naciska na wyniki? W jakiej nie ma rotacji? Nie oszukujmy się – w żadnej! Jak się ma swój rozum, robi swoje i nie daje się wciągać w plotki to jest to dobre miejsce pracy. Wychodzisz o 15:30 i myślisz o sobie. Mi to wystarczy.

Ciekawy
@aleksandra 17.08.2018 22:03

Aleksandra a ile zarabiasz i jaki jest Twoj staż pracy? Skoro „dają zarobić” to pochwał się, ale chyba nie znasz realiów rynku ????

Xyz

Jak możecie tak pisać? Jesteście podli !

Niesmak pozostał
@Xyz 17.08.2018 16:38

Podła to jest osoba która wszystkich oczernia która nie stała nawet obok osoby która posiada kompetencje menadżera która powoduje ze wszystkim się robi niedobrze jak maja przyjść do pracy i znowu słuchac żałosnych opowiastek fałszywego rudzielca

Pracownik

Ale wy naiwni jesteście ! Po co to piszecie ? Myślicie ze coś to zmieni ?! Pójdzie do pani dyrektor na kawkę i ploteczki i sprytnie odwróci kota ogonem ! Powie ze ona jest niewinna popłacze poskamle i nadal będzie bruździć a fajni ludzie będą dalej odchodzić

Zostaw opinię o Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oficyna MM Wydawnictwo Prawnicze