CLEMENT Windows Polska

Adres: Przemysłowa 1, 67-407 Szlichtyngowa

NIP: 9251815767 KRS: 0000169726

CLEMENT Windows Polska
3 87 6 1

Opinie o CLEMENT Windows Polska

Firma

Wesołych świąt śliczny . Życzy czarny pozdrawiam

Alegrowicz

Ta firma to dno i do tego zakłamany zarząd.

Byly pracownik

Widać że kandydat jest znany firmie i chyba nie za bardzo lubiany

pracownik
@Byly pracownik 24.11.2018 17:40

Mewka nie wypisuj takich glupot nie mozesz przezyc ze inni maja propozycje powrotu a ty nie zal ci (usunięte przez administratora) sciska nie ty IDIOTO . Wiekszosc ludzi sie domyslz ze to ty MEWKA, wypisujesz te wszystkie glupoty.

Clement
@pracownik 25.11.2018 18:17

Dzepetto weź ty się zapisz na terapię . A najlepiej do Lubiąza bo nie źle masz pod beretem nawalone !!! Każdy o tym wie

Kandydat

Czy po zrobieniu kursu spawacza dacie mi 5000 tyś. brutto?

Miazio
@Kandydat 22.11.2018 10:32

2000 brutto

Miazio
@Kandydat 22.11.2018 10:32

I swoją spawarka drut +ubranie robocze

Zainteresowany pracą

Również byłbym zainteresowany kursem spawacza. Ale byłbym bardzo wdzięczny jakbyście mi opłacili kurs żebym zrobił sobie uprawnienia na kombajn. Jakbym się nie sprawdził wrocilbym na gospodarstwo i nie miałbym do was żalu. Bo spawanie to jest bardzo, bardzo ciężka, męcząca praca. No i trzeba trochę myśleć. A ja jestem jaki jestem

Poszukujący pracy

Czytałem wasze ogłoszenia o pracę. Byłbym zainteresowany propozycja, tylko martwi mnie to ile lat musiałbym u was pracować.

Zdesperowany monter

Doszły nas słuchy, że ściągają byłych pracowników spawaczy i że dają na początek 5000 tyś. Brutto. Pewien spawacz który był na rozmowie stwierdził że to nie chodzi o pieniądze a o czarnego. Nic się tam nie zmieniło puki on jest przy władzy. Czy my mamy teraz składać wypowiedzenia i zatrudniać się na nowo za większe pieniądze. Ciekawe ile nam zaoferuja

Spec od klejenia uszczelek
@Zdesperowany monter 07.11.2018 18:59

Jednak to prawda. Byłem w Goli i potwierdził. To jest sprawiedliwe?

Spec od klejenia uszczelek
@Spec od klejenia uszczelek 08.11.2018 20:02

... A ja z takim stażem zarabiam wszawe pieniądze

Ja
@Spec od klejenia uszczelek 08.11.2018 20:02

Ciekawe

Abc
@Spec od klejenia uszczelek 08.11.2018 20:02

Podaj jeszcze imie i nazwisko klamliwy *****

Pracownik

Firma jak każda inna. Kiedyś cieszyła się bardzo dobrą opinią, relacje między biurem A pracownikami były też bardzo dobre. Został tylko jeden czarny charakter, kuty na cztery łapy i nie jedno potrafi. Nie jedna osoba podjęła by pracę ale słysząc czarny to jest przerażona

Produkcja

Na produkcji każda hala działa dla siebie nie widać wogóle wspópracy miedzy nimi. Szefostwo średnie, kierownicy jak to kierownicy pewnie pod naciskiem tych wyzej ale tez tak średnio. W biurach też każdy pozjadał wszystkie rozumy, gdzie jeszcze po głównej stronie oprócz 3 Pań które są zawsze uśmiechniete i po drugiej ekipa Panów ze słuchów i krótkiej obserwacji spoko to reszta porażka.

Król monterów

Niektórych ludzi nie idzie zrozumieć, mówią jak by ktoś im U-ja wsadził do paszczu i jeszcze nos garbaty mają i cwaniaka zgrywają, w dodatku same błędy w ich wypowiedziach.

Król życia

Weźcie coś zróbcie z tym slicznym bo widzę czytając tę komentarze to on najwięcej pisze na clement i ciągle ma jakieś problemy mewa nie robi takich zadym jak śliczny chodzi o ciągle gada ktoto miazio ktoto miazio ktoto Halina

Firma

Ślicznie ta firmę obsmarowali . Miazio pewnie ma lacha po pachy z tego wszystkiego

Biała mewa

Mamy nowego szefa, ale także jest fotografem. Na h.. nam robi te zdjęcia. Czuje się skrępowany. Ogolnie jest wporzadu facet

Marys
@Biała mewa 13.09.2018 19:58

Mewka Musisz się uśmiechnąć i ładnie za pozować do tych zdjęć. ..

Jasiek

TO kiedy mewa będziesz robił te porządki ? ?...

Patrycja

@Biała mewa widzę, że znasz firmę CLEMENT Windows Polska od środka, czy mógłbyś o niej napisać coś więcej? Jaka jest atmosfera wewnątrz firmy? Czy pracownicy mogą otrzymać jakieś benefity pozapłacowe lub premię? Każda opinia jest bardzo cenna dla ludzi poszukujących tu pracy.

Biała Mewa
@Patrycja 24.08.2018 11:33

Żeby firma prosperowała tak jak kiedyś to trzeba by zrobić porządek z ludźmi którzy rządzą w Clemencie. Potencjalni kandydaci jak usłyszą 2 nazwiska to od razu im się odechciewa iść tam do pracy. Co do premii lub benefitów pozapłacowych to nikt ich nigdy na oczy nie widział, bosa wypłata tj. 1800 netto miesięcznie, bardziej doświadczenia czyli 10 lat stażu to mają 2100-2200 netto max. Atmosfera toksyczna, (usunięte przez administratora), nadgodziny są obowiązkowe jak nie robisz to przynoszą pisemka od adwokata że firma może w szczególnej sytuacji zmusić do nadgodzin, (no chyba że ostatnie tygodnie się trochę uspokoili). Cały czas sprawdzają czy ktoś przypadkiem się nie "obija" na kamerach. Jeśli pracownik sanie chociaż chwilkę to czarny od razu dzwoni do brygadzisty z poleceniem upomnienia. Jak ktoś idzie do ubikacji i siedzi chwilkę to idą pod WC i czekają, podsłuchują czy przypadkiem pracownik w WC przez telefon nie rozmawia itp. (usunięte przez administratora) a nie zakład pracy ale jak komuś takie coś pasuje to niech idzie i spróbuje.

Biała Mewa
@Biała Mewa 29.08.2018 14:01

Jeśli ktoś ma 10 lat stażu w pracy i 2100-2200 max to nie wiem czy to zle swiadczy o pracodawcy, czy o samym pracowniku

Monter
@Biała Mewa 29.08.2018 14:01

Przestan pisać te bzdury panie R.D, i nie podpisuj się Biala Mewa. Wiemy o co chodzi

Trolling kwitnie
@Patrycja 24.08.2018 11:33

Zamiast poprawić warunki pracy i płacy w tej firmie, tak żeby pracownikom chciało się pracować a nie żeby chodzili jak chłopi pańszczyźniani, to i niewygodne opinie by przestały się pojawiać, ale za to rządzący i ich trolle wyszukują niewygodnych ( czyli prawdziwych) opinii i próbują dociekać kto może być ich autorem. To jest kpina. Tak samo jak to zakazywanie używania smartfonów, nawet w ubikacji, no bo przecież ze smartfona też jakiś pracownik mógłby dodać jakaś opinie, a dziwnym trafem w firmie Clement 95 % opinii jest negatywnych. Skoro doświadczeni pracownicy zarabiają najwięcej 2100 netto i to rzekomo ich wina, to dlaczego bardziej ogarnięci pracownicy, którzy cenią swoją pracę więcej omijają firmę Clement szerokim łukiem?

Biała mewa

Firma Clement nie jest zła firma, tylko się dzieli na ludzi dobrych i złych. Np. Dwie panie w biurze Pani Kasia i Pani Jagoda, niektóre osoby powinne brać z nich przykład i tak samo brać przykład z Guliwera bardzo sumienny pracownik. Życzę powodzenia

Clement
@Biała mewa 24.07.2018 21:20

Wracaj do nas dziadek !!!

Clement
@Biała mewa 24.07.2018 21:20

Biało mewo przy frun do nas spowrotem

Darek

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach socjalnych?

Produkcja
@Darek 15.08.2018 11:50

Oni tylko potrafią narzekać . Wiec lepiej się dowiedzieć prywatnie

Wieczny Student

Witam. Doszły mnie słuchy że jeżeli pracownik się sprawdzi po roku nienagannej pracy będzie wynagrodzony wycieczką do Egzotycznych Krajów między innymi do Sudanu, Etiopii i Mozambiku. Jeśli komuś nie odpowiadają takie Kraje jest do wyboru również Kazachstan. Pracownik oczywiście jedzie na swój koszt. Jest o co walczyć. Miłego pobytu w Wybranym Kraju. Proszę nie zapomnieć o namiocie. Sponsorem będzie Wieczny Student oraz Walduś z Krakowa.

anonim

(usunięte przez administratora)

magazynier

A niewinnego człowieka chcieli za to ukarać na 25000 zł. wziął prawnika to się od niego odczepili, tylko że szukają winnego nie tam gdzie trzeba, winni siedzią w biurze w postaci 2 panów...

Obserwator
@magazynier 23.07.2018 12:08

Jest to prawda, że chcieli pokryć braki w zakładzie jego kosztem kwota 25000 zł. Zastanawia mnie tylko jak on mógł tyle stali wynieść na taka sumę. Cały czas szukają koza ofiarnego. Ale jego adwokat szybko im to z głowy wybił z tych cwaniackich łbów.

Pracownik
@magazynier 23.07.2018 12:08

A kto jest winny? ?? Czekamy na odpowiedz

Pracownik clement

Wszyscy wiedzą w firmie. Ale nikt się za nich nie weźmie. Bo się ludzieje boją ze prace stracą. Po za tym świadek złodziejstwa tez się być może boi ruszyć 4 litery D...Y

Produkcja
@Pracownik clement 25.07.2018 10:01

Może się boi ze juz tam go nie wezmą jak straci pracę? Musi trzymać dystans do . D .M

Patrycja

@Pracownik GS, widzę ze znasz firmę CLEMENT Windows Polska od środka, mógłbyś napisać coś więcej na temat pracy tutaj? Czy jesteś zadowolony z warunków płacowych? Jaka panuje atmosfera w firmie, jak wyglądają relacje z szefostwem? Warto dzielić się każdą opinią na temat pracodawcy, zarówno pozytywną, jak i negatywną, takie szczere wpisy bardzo pomagają przyszłym kandydatom w podjęciu decyzji na temat zatrudnienia się w tej firmie.

Pracownik GS

Nawet mechanik nie wytrzymal i poszedl w cholerę. Nic dziwnego

Clement
@Pracownik GS 23.07.2018 12:46

To weźcie się w końcu za nich . A nie tylko pisać i lamentowac! !!

Dziadek

Może w końcu firma odzyska dobre imię które zostało zszargane przez niektóre osoby. Myślę, że nowy przedstawiciel z Anglii nie da sobie mydlic oczu. Wygląda na bystrego gościa.

Pracownik GS
@Dziadek 19.07.2018 20:44

O ile będzie komu pracować. Ktoś coś wie dlaczego mechanik już nie pracuje u nas

Znajomy
@Dziadek 19.07.2018 20:44

Tylko ciebie nam dziadek będzie brakować.

Jasiek

Ja słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy.

Spawacz
@Jasiek 17.07.2018 17:00

Jasiek ja słyszałem, różne bajki o jasiach nie obrazajac ciebie, ale przestan pisac takie bzdety bo jak to przeczytałem to myslałem ze sie porzygam co napisałes o tej firmie. Pracowałem tam kilka lat, to co tam przeszłem i miedzy innymi moi koledzy ktorzy musieli uciekac bo juz nie szło wytrzymac( atmosfera była toksyczna). I podejrzewam, że podpisałes sie jasiek ale tak naprawde to pisał wieczny student albo pizdus takie bzdury mógł napisac. Polecam tą firme wszystkim moim wrogom

Firma C
@Spawacz 17.07.2018 21:09

Kim jesteś tajemniczy spawaczu?

spawacz ogarnięty
@Spawacz 17.07.2018 21:09

Nie obrażając szefostwa w Anglii, tylko nieodpowiedni ludzie rządzą w Polsce, zwłaszcza jeden. Chylę czoła przed anglikami którzy dali polakom pracę a w Polsce nie potrafią tego wykorzystać.

anonim

(usunięte przez administratora)

Firma C

A ty co potrafisz najlepiej ???

Clement

Przelazic cały dzień po firmie i narzekać potrafił z tego co pamiętam . Z czasu clementu.

Starszy

Jeżeli chodzi o prace w tej firmie to praca pewnie jak wszędzie indziej, tyle że okoliczni ludzie nie mają pomysłu na siebie wiec wybierają tą firmę. pracownicy przychodzą co raz to młodsi i co raz to bardziej leniwi trzeba robić coraz więcej przy tej samej liczbie pracowników albo nawet mniejszej. Atmosfera w firmie, hmm... szkoda gadać, w szczególności u osób które są wyżej od większości pracowników i myślą, że pozjadały wszystkie rozumy ehh ta kobieca duma. Ogólnie pracy nie polecam, ale jeżeli ktoś nie ma pomysłu i chce przyjść na chwile popracować lub zobaczyć i przekonać się na własnej skórze to zapraszamy ! Obiecanki sasanki i nic więcej !

Pracownik clement
@Starszy 08.07.2018 19:45

Wiecznie starzi nie będą pracować trudno

Firma

To czemu dziadek nie wruci do nas spowrotem?

Dziadek
@Firma 27.06.2018 22:01

Dziadek chętnie by wrócił ale boi się pewnych ludzi. Dobrze mu się tam pracowało.

Były pracownik

Konkurecja w Siedlnicy nie spi !!!

Henryk

Jak się pracuje? Warto aplikować?

Produkcja
@Henryk 04.07.2018 12:12

Przyjdź to zobaczysz

Senegalowi.ru

Jak śmiecie obrażać dziatka, Łon tyle dobrego dla firmy zrobił z Puzonem i czarnym, firma tonie bez Dziatka, Dziakek tęski za Mickiem.

Czajnikowy.pl
@Senegalowi.ru 27.06.2018 10:09

A kto był szefem tej grupy? Wieczny student ? czy może pan Trąbka ?

Trąbka

A w Łękanowie jak piękna altana stoi z Fixów Clementowych. Można jechać zobaczyć. Niemalże na pokaz zrobiona :)

Zostaw opinię o CLEMENT Windows Polska - Szlichtyngowa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLEMENT Windows Polska