CLEMENT Windows Polska

Szlichtyngowa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 82 ocen.

Opinie o CLEMENT Windows Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLEMENT Windows Polska

Pracownik, produkcji clement

Wypominki juz były. A tu dalej hahah

Alek

Kto nie pracował to nie doznał tego zaszczyytu, więd wszystko przed wami. Osobiście znam kilka osób które są tam nie doceniane a posiadają ogromne umiejętdności i pomysły za które kierownictwo powinno się trozzczyć.

Przyjaciel

Siema czarny osiołku. Jak tam egzamin? Trzysta złotych starczyło? Nie za mało dałeś? Jak chcesz to Ci przypomnę jak wysłałeś maile że służbowego na prywatny w firmie jesteś zwykłym oslem. I tak czarny zrobił sobie studia za pieniążki zakładowe. Stracił tylko trzysta złotych za pracę. Jak się czarny osiołku czujesz? Weź sobie pizdusia na otarcie łez. Mogłeś studia zafundować też dziadkowi, bo jesteście po jednych pieniądzach.

Znajomy
@Przyjaciel 20.04.2018 10:06

Dziadek nie rub z siebie ofiary ,przecież ty jesteś największym prowokatorem . Dobrze wiesz o co chodzi zresztą my wszyscy wiemy pozdrawiam.

Pracownik, produkcji clement

Odnośnie do dziadka . Ciekawe jak Promar Steel mu się tam wiedzie. Ktoś coś. ....?

Pracownik ocynku clement

Jacy ludzie są zawzięci i falszywi masakra . !

Marian pl

Kawał ch..ujawnia i ćwierć dziada i puzon.

generały.ru
@Marian pl 16.04.2018 10:10

A generał który to, który ?

Patrycja

@Pracownik miałeś możliwość pracować w CLEMENT Windows Polska albo ktoś z Twoich znajomych? Piszesz w bardzo mocnych słowach o ich stosunku do pracowników, nie zastosowałaś żadnej konkretnej argumentacji. Pamiętaj, że Administrator ma prawo zgodnie z regulaminem usunąć wypowiedź, jeśli zawiera treści obraźliwe.

Halina.pl
@Patrycja 15.04.2018 23:04

Patrycja cieszmy się pracą w Clemencie póki jest jeszcze, a tak szybko odchodzi, "zamiatanie śmieci z ulicy" daje się we znaki.

Pracownik

Damy pizdusiowi spokój bo jest fajny chłopak ale jak śpi i nie widzi czarnego. A czarny nie jest taki mądry jakoby się na pozór wydawało. Jest zwykłym debilem, firma mu zafundowala szkołę, żeby mógł się utrzymać na stanowisku. A ten (usunięte przez administratora) nawet nie potrafił napisać egzaminu końcowego. Musiał mu napisać kolega z pracy. To jest dopiero debilizm. Ale nie martw się idioto. W poniedziałek Pizduś Cię przytuli bo przechodził przez to sam i bardzo dobrze to rozumie jak się jest oslem.

kuzyn
@Pracownik 14.04.2018 12:22

wreszcie ktoś tego czarnego falszywego cymbała ocenił

Pracownik Clementu

Jestem ciekawy czy dziadek wie ze to czarnego robota ze czarny sie uparł zeby zwilnic panią Krysie z pracy, z jakiego powodu? pewnie dziadek sie ucieszy jak sie dowie, a jest to prawdą ze tak było. Zyczę czarnemu powiodzenia. wesołych świąt.

Okna surowe pracownik produkcj
@Pracownik Clementu 28.03.2018 08:06

Dziadek był największym (usunięte przez administratora) i kapusiem nie jedna osoba cierpiała przez niego, nie na darmo dostał ksywe,, wychowawca'' najlepiej może to powiedzieć Pan S. W.pracownik haliGS Ale pomijając fakt największe zagrożenie stwarza Pan P.K... Niby jest przyjacielem i rozmawia z nami na hali jak kolega, a potem opisuje nas w raporcie do Angoli.. Jestem pracownikiem hali i uważam że jak by nie Pan Darek to połowa załogi już by nie pracował przez taką gnide P. K. TO CO PISZECIE O KADRZE ORAZ INNYCH PRACOWNIKACH TO WIELKA BZDURA Nie sztuka źle pisać o innych sztuką jest pisać dobrze i oceniać siebie samego, każdy z nas jest inny każdy z nas popełnia błędy każdy z nas ma coś za skurą,,, najważniejsze jest wrzyciu być szczerym i szanować drugą osobę

Pracownik ocynku

A Dziadek dlaczego porzucił pracę z dnia na dzień? 18 lat pracował i było dobrze a nagla musial spie....ć mało w bramę nie uderzył. taka była toksyczna atmosfera stworzona przez Czarnego i jego wiernego Podnóżka Pizdusia, (jedyne co mu dobrze wychodziło to obserwowanie kamer i donoszenie Czarnemu.

ZNANA

przykre to co piszesz oPIOTRKU znam go od dziecka to ze pracował ciężko to nie wstyd fizycznie a osiągnął awans to jego zasługa nie ważne podctawowka ukonczona a studia bo człowiek nauczony pracy ciężkiej cenniejszy jest od wyuczonej os.tak jak szefowa twoja idz na malarnie i postaw się pani M.Ś I NATYCHMIAST WYLATUJESZ Z PRACY WTEDY DOCENISZ INNYCH PRACOWNIKOW A JAK W OCZY KOLE TO MYŚL

Pracownicy Clementu
@ZNANA 27.03.2018 11:13

Na pewno go Pani dobrze zna? Powiem tak, każdy kto z nim pracował dobrze wie że inteligencją nie grzeszy, na pracy też się nie zna, pamiętam go dokładnie jak pracował jeszcze jako spawacz, każda ramka przez niego zrobiona do poprawki, albo nie było odpowiedniej przekątnej albo wymiaru. Nic za co się nie brał nie było zrobione prawidłowo. A awans na specjaliste ds. Rooflight osiągnął tylko i wyłącznie za donoszenie i złodziejstwo. Tylu ludzi co on sprzedał to jak nigdy. Może się przyzna jaka jest wartość wszystkich rzeczy przez niego ukradzionych zfirmy Clement. Może by sie przyznał jak brał łapówki od "żołnierza" żeby zlecił produkcję danej partii Rooflightów u niego a nie w "Metarolu". O tym też wszyscy wiedzą, no może oprócz prokuratora i policji, a Ci pewnie też się dowiedzą.

Kwowy i Swinie.pl

Pizduś trafiła się okazja dla ciebie, na olx jest ogłoszenie że Pieprzyk poszukuje do dojenia krów, a i świeżego gnoju się znajdzie dla ciebie co nieco. TAK jak lubisz :P

Krowy i kury.cz
@Kwowy i Swinie.pl 26.03.2018 14:22

W zamysłowie ma się rozumieć ? Nie przegap okazji bo druga ci się nie trafi. Przeto lubisz taką pracę. Onajdziesz się wreszcie z swoim żywiole.

Anonim

Co do tej stali, jest nie prawda że Pizduś brał w tym udział. Prawda jest całkiem inna. Stal przywlaszczyli ale inne osoby. Jest przesadzone nazwać pizdusia (usunięte przez administratora) Jeśli będzie taka potrzeba, to wyjaśnimy te oszczerstwa pod jego adresem.

Piotr

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Jestem zaskoczony niektórymi wpisami na forum. Jesteście pewni, że tak można??

Mewa.gb
@Piotr 16.03.2018 18:42

Pizduś kradł od dawna, wszyscy o tym wiedzą, dzielił się kasą z Czar..ym zeby mu w pupkę się wślizgiwać, lubi ten sport.

Olo

Czytając wpisy o tym chłopcu z OHP, tzw Pizduś byłem świadkiem cięcia calej wiazki szesciometrowych sztang marianów, które później były cięte na trzy metry i prawdopodobnie pojechały do frezowania. No bo więcej już nie wróciły na zakład. Przypadkowo po dwóch miesiącach zauważyłem je u pewnego pana, który nie jest w ogóle związany z firmą. I w ten sposób się kręci lody!!!

Olo

Pizduś ty suko! Nie wiedziałem, że masz taki talent. Od dojenia krów przeszedłeś do dojenia firmy. O twoich wyczynach na 100% dowiedzą się Angole. Ja już o to zadbam! Jutro witamy nowego kierownika hali.

Pracownik produkcji

Pizduś szybko się pnie, po tej szkole OHP. Zaczynał od dojenia krów w Zamyslowie, a w firmie robi karierę biznesową. Jest nie do ruszenia. Narazie doszedł do specjalisty od okien. Każdy jeden by to zrobił, jakby miał parasol ochronny, bo pieniążki nie śmierdzą. Jak się daje to się kraje. Życzę powodzenia!

Pizduś

Ja z kolei krawaty wiąże, usuwam ciążę. W wolnym czasie mogę się podjąć spawania ramek, okien, drzwi. Jestem w tym bardzo dobry. Bo słyszałem, że za niedługo zostaniecie sami z dwoma spawaczami. Oni na pewno nie podolaja temu zadaniu. Czekam na ofertę 0 700-500-900

Olo
@Mewa. ru 22.02.2018 11:33

Wreszcie ktoś napisał prawdę

Szybki Lopes

Chętnie podejmę współprace w zakresie spawania ramek skrzydeł i drzwi, jestem szybki i zwinny. polecam się.

Al paczino

Ale wy jesteście po~ani????

Kolumb

A ja jutro gdzieś pojadę bo mam już tego dosyć, kto mi zabroni ? a w czasie podróży jeszcze jakiegoś maczka zalicze i będzie finał, tak właśnie koniec i kropka

Czarny

Uważajcie, bo sprawdzają z zegarkiem w ręku kto i ile siedzi w kiblu. Srania i pisania w godzinach pracy nie polecam

Pracownik produkcji

Odnosząc się do poprzednich wpisów, kłamstwem jest to co pisze szlifierz, że stać go na utrzymanie Maybacha. Ja tam pracuje 14 lat i jako monter-szlifierz zarabiam 2600 brutto. I jak tu utrzymać Maybacha i sami zobaczcie jak tu jest. Można tylko zalać smutek dwoma snajperami.

Snajper

Witam. Posiadam grupę inwalidzką i od dziecka marzę o pracy w ochronie. Słyszałem w Clemencie są bardzo dobre warunki Ale nie wiem czy z brakiem umiejętności gotowania i pieczenia mam jakiekolwiek szanse. Liczę na jakieś wskazówki. Help

Pracownik produkcji
@Snajper 01.02.2018 21:30

Sylwia zadaj sobie kilka prostych pytań: Czy przyniosła kiedyś ciasto do pracy? Czy przynioslas obiad, pierogi itd. A na koniec pytanie zasadnicze, czy wlazilas w (usunięte przez administratora) komu trzeba?

pracownik produkcji

Zastanawiam się dlaczego nasza Pani przyjeżdża z tak daleka (z Poznania) skoro dobrzy fachowcy zarabiają tam duże pieniądze. A Ona się tu męczy w Szlichtyngowie. Zastanawiam się dlaczego zwolniliście Panią Sylwię, czyżby obraziła Panią kucharkę z Wyszanowa? Zamiast porównywać jak kto pracuje a nie jak kto gotuje.

beka
@pracownik produkcji 22.01.2018 09:35

proste pani Ś jak wiedziała ze jest mierzony czas blaszkowania to była mistrzynią a za pare dni mierzyłam jej czas kilka okien 5min.dłuzej blaszkowała odemnie eldorado 1 do odbioru robiła3dni z poprawkami gdzie dziewczyny robiły 3 w 1dzień to jest pracownik roku a Sylwia była bardziej lubiana przez innych i tego niemogła znieś ze ktoś jest lepszy

Anonim znany

zostałam przyjęta umowa zlecenie okres próbny umowa o prace pracowałam 2razy w każdym tygodniu w nad godzinach żadnych upomnień ze źle wykonuje prace ani nagan Super pracowało mi się ekipa zgrana pani M.S z początku współpracowało się dobrze ale z czasem miałam już dość opowieści jak to szefowa do niej przyjeżdża codziennie na kawkę nawet w trakcie chorobowego ją odwiedzała z rana jak się czuje mdliło mnie te opowiastki jedno i to samo potrafiła przyjść na moje stanowisko wyrwać dobrą uszczelkę aby ja słuchać bo kamery z tego już się śmiałam jaka jest beznadziejna ale 30.10 po pracy przekonałam się jej groźbą ze może każdego załatwić otrzymałam wypowiedzenie msc. i zmiana na ocynk świństwo co zrobiła prezent na same święta po pracy napisałam do pM. sms dziękuje ci dopięłaś swego na 2dzień otrzymałam tel zakładu że nie jestem zaproszona na zabawę zakładową za pytaniem dlaczego odp.za SMSA. Były płacone socjalne tez nie otrzymałam choć wiedziałam ze mam dostać odp os.na wypowiedzeniu nie należy się .WIĘC zapytanie kto jest szefem pani Ś czy pani Z ? NA przyjazd anglików szorowałam sama wszystkie okna na hali i sprzątałam dostałam takie polecenie aby szefostwo pokazało jaka firma zadbana zapytanie na jakiej podstawie zostałam zwolniona odp. nie wydajna WIEC zapytanie w każdym msc miałam ponad 20 nad godzin myślę ze osoba nie wydajna brygadzista nie powinien pozwolić w nad godziny POZDRAWIAM I DZIEKUJĘ

Anonim

M A S A K R A

Anonim

Wstyd

pracownik GS-u

Jestem dumny ze pracuje w tej firmie.. Moje dzieci w pokojach obok krzyza na scianie I portretu prezesa Jaroslawa Kaczynskiego maja emblemat CLEMENT WINDOWS POLSKA. Jestem taki dumny, szczesliwy..to niedoopisania..super zaklad! Mam zapewniona nauke jezyka angielskiego!

kierownik hali

Idealny zaklad. Mozna zarobic, pelna profeska.wyplaty takie ze czasem jak ide do Dino po pracy to kupuje sobie na wieczor dwa wina Snajpery, a jak jest premia to w bonusie cztery piwa Pokery.

Zostaw opinię o CLEMENT Windows Polska - Szlichtyngowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLEMENT Windows Polska