CLEMENT Windows Polska

Szlichtyngowa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 84 ocen.

CLEMENT Windows Polska
3 84

Opinie o CLEMENT Windows Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLEMENT Windows Polska

Jasiek

Ja słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy.

Spawacz
@Jasiek 17.07.2018 17:00

Jasiek ja słyszałem, różne bajki o jasiach nie obrazajac ciebie, ale przestan pisac takie bzdety bo jak to przeczytałem to myslałem ze sie porzygam co napisałes o tej firmie. Pracowałem tam kilka lat, to co tam przeszłem i miedzy innymi moi koledzy ktorzy musieli uciekac bo juz nie szło wytrzymac( atmosfera była toksyczna). I podejrzewam, że podpisałes sie jasiek ale tak naprawde to pisał wieczny student albo pizdus takie bzdury mógł napisac. Polecam tą firme wszystkim moim wrogom

ciocia halinka

2 kradziejów kradło co popadło, jeden wieczny student, drugi grajek estradowy, gra na klarnecie fujarce i puzoniu, ale najlepiej mu wychodzi ogrywanie firmy. Biedna Pani Kasia musi teraz jeździć na złom do Wujka Waldka do kandlewa i robić zdjęcia ilości kilogramów na wadze i ilości kilogramów na fakturze. Wójek Waldek zawsze pomorze w uja firmę zrobić. Aż dziw że tych 2 panów jeszcze nie siedzią za kratkami.

Clement
@ciocia halinka 17.07.2018 13:07

Przelazic cały dzień po firmie i narzekać potrafił z tego co pamiętam . Z czasu clementu.

Starszy

Jeżeli chodzi o prace w tej firmie to praca pewnie jak wszędzie indziej, tyle że okoliczni ludzie nie mają pomysłu na siebie wiec wybierają tą firmę. pracownicy przychodzą co raz to młodsi i co raz to bardziej leniwi trzeba robić coraz więcej przy tej samej liczbie pracowników albo nawet mniejszej. Atmosfera w firmie, hmm... szkoda gadać, w szczególności u osób które są wyżej od większości pracowników i myślą, że pozjadały wszystkie rozumy ehh ta kobieca duma. Ogólnie pracy nie polecam, ale jeżeli ktoś nie ma pomysłu i chce przyjść na chwile popracować lub zobaczyć i przekonać się na własnej skórze to zapraszamy ! Obiecanki sasanki i nic więcej !

Pracownik clement
@Starszy 08.07.2018 19:45

Wiecznie starzi nie będą pracować trudno

Firma

To czemu dziadek nie wruci do nas spowrotem?

Dziadek
@Firma 27.06.2018 22:01

Dziadek chętnie by wrócił ale boi się pewnych ludzi. Dobrze mu się tam pracowało.

Były pracownik

Konkurecja w Siedlnicy nie spi !!!

Henryk

Jak się pracuje? Warto aplikować?

Produkcja
@Henryk 04.07.2018 12:12

Przyjdź to zobaczysz

Senegalowi.ru

Jak śmiecie obrażać dziatka, Łon tyle dobrego dla firmy zrobił z Puzonem i czarnym, firma tonie bez Dziatka, Dziakek tęski za Mickiem.

Czajnikowy.pl
@Senegalowi.ru 27.06.2018 10:09

A kto był szefem tej grupy? Wieczny student ? czy może pan Trąbka ?

Merytoryczne pl

Winny się tłumaczy heh faktury dajcie spokój. .... . A siebie w okul nie widzi . Nie przyzna się bo mu wstyd

Czesko. pl
@Merytoryczne pl 26.06.2018 22:25

Przyznaje się do Wszystkiego kradliśmy razem w 3 Pizduś, Czarny i Dzadek. 3 złodzeji. aż mi wstyd. Gang rozbity.

Trąbka

A w Łękanowie jak piękna altana stoi z Fixów Clementowych. Można jechać zobaczyć. Niemalże na pokaz zrobiona :)

Spawacz ree

A co tam jeszcze kradli

pracownik Clementu
@Kolega dziadka 26.06.2018 01:30

Dziadek na wszystko brał faktury. Wszystko kupił, nic nie kradł, są do wglądu, nie raz firma coś sprzedawała po cenie złomu jak już nie potrzebowała.

sortowacz Złomu u Faldka

Czy to prawda że 2 panów się nie sprawdziło w kwestii sprzedaży złomu i teraz musi sama Pani Halina jeździć i sprawdzać czy ilość na wadze = ilości na fakturze? A ile spraw jeszcze nie wyszło na światło dzienne, tych 2 Panów to kradło co tylko mogło. Dziw że jeszcze nie siedzą w pudle.

poszukujący pracy

Szukam pracy za wszelką cene, może być nawet najniższa krajowa, będe przez 6 lat pracował za najniższą krajową, słyszałem dużo ciepłych słów o tej firmie. śniło mi się kilka razy że pracowałem na ocynku i co zrobiłem to było zjeb...ne. to nie były koszmary toszto moje skryte fantazję są. NapraWdĘ :) Kiedy mogę przyjść na rozmowę. jak coś dzwońcie do mnie : 697 536 328. Dzwońcie do mnie ufra jak najszybciej. Mogę przeprowadzać wstępne kastingii

Pracownik clement
@poszukujący pracy 22.06.2018 11:58

Nie polecam pracy w clemecie

Patrycja

Gdzie najlepiej poszukiwać aktualnych ofert pracy? CLEMENT Windows Polska nie prowadzi na swojej stronie internetowej zakładki poświęconej karierze w firmie. Czy warto zanieść swoje cv osobiście, czy też lepszym rozwiązaniem jest odpowiedź na konkretne ogłoszenie o pracę? To bardzo konkretna wskazówka, która może pomóc wielu osobom w odpowiedniej reakcję na aktualną sytuację firmy na rynku pracy.

Łysa Halina.pl

Kto to na puzoniu zagrał wczoraj w clemencie? który to? A może to była trąbka?

GuLiWeR zawstyDzOny
@Łysa Halina.pl 15.06.2018 09:49

Przecież to nie na nim grają tylko on gra w h...a w firmą. kręci lody jak tylko może, razem z wiecznym studentem.pl

Patrycja

@Produkcja na forum jest miejsce dla wszystkich opinii - tych pozytywnych i negatywnych. Wzajemne oskarżenia nie przynoszą niczego konstruktywnego. Ważne jest, aby zachować do siebie wzajemny szacunek. Jeśli masz odmienne zdanie na temat pracy w CLEMENT Windows Polska to warto się nim podzielić, bo to te informacje są najbardziej obrazujące i tym samym - pomocne.

Produkcja

Widzę ze ci co najbardziej piszą. To pewnie wchodzili czarmemu w pupkę po same lokcie hahhahahaha bez sensu to co piszecie

Patrycja

@Merytoyczni, w żadnym z postów nie twierdziłam, że w CLEMENT Windows Polska jest dobrze. Jako moderator forum staram się dopytywać różnych użytkowników o szczegóły ich wypowiedzi, które jak wiemy mogą nam gdzieś umknąć i przez to nie pokazywać prawdziwej sytuacji, które jest obecnie w firmie.

Merytoryczni jak Patrycja Ł.

Skoro w Clemencie jest tak dobrze (bazując na wypowiedziach Pani Patrycji) to dlaczego jest taka duża rotacja? Co chwila ktoś odchodzi, na halach sami młodzi, nowi pracownicy, najczęściej tacy co dopiero skończyli szkołę, popracują kilka miesięcy aby nabrać troszkę doświadczenia i mieć co wpisać w CV i się zwalniają. Dlaczego tak się dzieje skoro tam jest tak dobrze?

Patrycja

@Kalosz forum gowork nie służy tylko do wymiany informacji pomiędzy pracownikami danej firmy, ale też tym osobom, które tych informacji z różnych (najczęściej rekrutacyjnych) względów poszukują. Pracownicy firmy w takich sytuacjach są najlepszym źródłem informacji, na których podstawie można potem weryfikować własne plany zawodowe.

Patrycja

@KaLoSz.de nie wiem do kogo kierowałeś bezpośrednio ten komentarz, ale ja nigdy nie byłam i nie jestem pracownikiem CLEMENT Windows Polska. Chętnie poznam "prawdę", o której mówisz - szczególnie, jeśli będzie ona przydatna osobom, które rozważają rekrutacje do pracy w tym miejscu. Ważne jest jednak, aby opisać ją zgodnie z regulaminem forum.

Kalosz
@Patrycja 22.05.2018 16:43

Patrycjo, skoro nigdy nie byłaś ani nie jesteś pracownikiem CLementu to po co się udzielasz na tym forum? Skoro nie dotyczą Cię te sprawy to po co bronisz firmy i ludzi którzy w niej rządzą? Wygląda na to jak byś tam albo pracowała albo była blisko związana z kimś kto pracuje. A co do "prawdy" to zapraszam Cię do aplikowania do firmy Clement to doświadczysz jej na własnej skórze. Pozdrawiam

Obiektywne i Merytorycznie

Skoro ma tu teraz być obiektywnie i merytorycznie to opisze po krótce jak wyglądają realnia pracy w firmie CLEMET u Pana Czarnego: 1. Zatrudniasz się 1800 netto, 2. Po roku pracy - 1820 netto 3. Po 2 latach pracy 1830 zł netto. Jak się będziesz zwalniał to Czarny Ci powie że " JA ZAINWESTOWAŁEM W CIEBIE, JAK ŚMIESZ SIĘ ZWALNIAĆ" a przez ro czasu nie potrafią dać nawet obrania i obuwia roboczego, musisz pracować w swoich ciuchach. Czym Pan Czarny zainwestował ? tym że 1800 netto wynagrodzenia przszyszło na konto i ciągły stres, wygaduchy, wymyślanie niestworzonych historii, ciągle MAŁO, WOLNO, MAŁO WOLNO. Ludzie to nie firma to (usunięte przez administratora), omijajcie to szerokim łukiem, w pieczarkarni jest nawet lepiej bo wydzwaniają z Clementu po ludzi do pieczarek i nikt nie chce tam przyjść. NIE POLECAM.

Obserwator
@Obiektywne i Merytorycznie 18.05.2018 07:16

Doświadczyłeś tego?

Pracownik, produkcji clement

Odnośnie do dziadka . Ciekawe jak Promar Steel mu się tam wiedzie. Ktoś coś. ....?

"Obiektywni i Merytoryczni"
@Pracownik, produkcji clement 16.04.2018 19:37

Bazując na wypowiedzi Pani Patrycji " używać merytorycznej i obiektywnej argumentacji" to dziwię się ktoś pyta o firmę Promar Steel, to jest formu z opiniami o firmie Clement, a nie opiniami czy dziadkowi się powodzi czy nie w Promarze. Jeśli chcesz dowiedzieć się coś o dziadku to skontaktuj się z nim, a odnośnie opini o firmie Promar Steel to poliłeś fora, polecam opinie o Promarze dodawać na forum poświęconym Promarowi.

Patrycja

@KaLoSz.de wszelkie wypowiedzi na tym forum, które będą kogokolwiek obrażały, zgodnie z regulaminem zostaną usunięte. Jeśli mamy o coś żal, używajmy merytorycznej i obiektywnej argumentacji, bez względu na to, czy nasza opinia jest negatywna, bądź pozytywna.

KaLoSz.de
@Patrycja 09.05.2018 00:18

Odnosząc się do pani komentarza. najwidoczniej nie chce pani znać prawdy. Nikt tego z palca nie wyssał, w wchodzenie w tył..ek to już Pani problem. Osiołek wie co zrobił. Życzę powodzenia i więcej snu, będzie Pani lepiej wyglądać :)

KaLoSz.de

I co tam osiołku? Co tam słychać? Nie masz wyrzutów sumienia? ludzie twojego pokroju to kawały uhjów... Jak Ci leci osiołku? odpisz pracownicy Clementu są rządni wiedzy na twój temet jak się piołeś do koryta a o koledze zapomniałeś, przeto zaczynaliście we dwoje lody kręcić, czy nadal tyle przekrętów wyrabiasz ... Nie wstydź się przyzaj się

pracownik

Jaki bezsens zarządzają nami osoby które się w ogóle do tego nie nadają. Wychodzi przy tym pełno błędów i stresowych sytuacji przez które wszyscy cierpią. Kierownictwo powinno się zastanowić na kim może polegać i kogo awansują.

Pracownik, produkcji clement

Wypominki juz były. A tu dalej hahah

Alek

Kto nie pracował to nie doznał tego zaszczyytu, więd wszystko przed wami. Osobiście znam kilka osób które są tam nie doceniane a posiadają ogromne umiejętdności i pomysły za które kierownictwo powinno się trozzczyć.

anonim

(usunięte przez administratora)

Znajomy

Dziadek nie rub z siebie ofiary ,przecież ty jesteś największym prowokatorem . Dobrze wiesz o co chodzi zresztą my wszyscy wiemy pozdrawiam.

Pracownik ocynku clement

Jacy ludzie są zawzięci i falszywi masakra . !

anonim

(usunięte przez administratora)

generały.ru

A generał który to, który ?

Zostaw opinię o CLEMENT Windows Polska - Szlichtyngowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLEMENT Windows Polska