Mirosław Wróbel

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Mirosław Wróbel Sp. z o.o.

Opinie o Mirosław Wróbel Wrocław

Nie przegap nowości o Mirosław Wróbel Sp. z o.o.!

03.11.2022 09:21

Czy w Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz występują paczki/bony świąteczne?
    Ewa

23.01.2023 20:40

Nie
    Bogusław Ziel. G.

07.01.2023 21:26

Trafiłem dziś na tę stronę i poczytałem opinie. :) Szanowni Państwo, atmosferę w firmie tworzą wszyscy razem, a nie tylko sama dyrekcja. Przepracowałem w serwisie 24 lata łącznie, a od przejęcia przez przez MB Wróbel prawie dziesięć lat. Nie żałuję tego czasu, a wszyscy współpracownicy byli świetnymi kolegami i takimi zostaną. Mimo tego, że czasem trzeba było powrzeszczeć i się wkurzać zdrowo, nikt nie jest doskonały. :))) W dobrej drużynie patrzenie na siebie bokiem zawsze szybko mija. Taka specyfika pracy, to nie składanie sztucznych kwiatków na odpust. W nowym 2023 roku życzę wszystkim uśmiechu i zaradności w pokonywaniu przeszkód.
    Jack

01.11.2022 11:57

Szkoda. Miałem nadzieję popracować w tej firmie. Opinie bardzo zniechęcające.
    Ciekawea

25.12.2022 13:28

Na rękę???
    Kloss

27.12.2022 14:40

Tak jak zrobisz marzy grubo to jest szansa na 10 Ewentualnie dogadujesz sie z drugim doradca i jeden miesiac robicie na jednego a drugi na drugiego i smialo mozna fajna kase wyciagnac Polecam!
    Alex

08.12.2022 06:08

Cześć, mam pytanie ile zarabia netto mechanik samochodowy z 20-25 letnim doświadczeniem? Z uprawnieniami i certyfikatami?
    Mirek

07.12.2022 11:22

Dzień dobry mam pytanie odnośnie pracy mechaników w salonie jak praca ? Wynagrodzenie ktoś coś wie?
    nordo

04.12.2022 15:07

Zadałem pytania odnośnie kupna auta, w formie elektronicznej, nie dostałem odpowiedzi. Kupiłem w innym salonie. Taka marka a taki nie profesjonalizm. Nie polecam.
    Stefan

12.11.2022 08:09

Jestem zadowolony z pracy w grupie wróbel, wszystko zależy gdzie się pracuje, firma ma wiele oddziałów, a atmosferę tworzą ludzie. Matecznik wrocławski jest na tyle specyficzny ze od wejście os. zatrudnione tam traktują Cię z góry. A widzę ze najwiecej się produkują na gowork wrocławianie. Niech każdy spojrzy na siebie…. Jak to mawia klasyk szacuneczek…
    ola

21.09.2022 14:34

mam pytanie prosze o odpowiedz! Czy ktos z was orientoje sie czy do salonu mercedesa mozna przesłac cv w sprawie pracy na ecepcji? posiadam wielloletnie doswiadczenie gdyz pracowałam w warsztacie samochodowym i moja rola to taka ze umawiałam klietów ,odwoziłam ich do domu zamawiałam czesci, robiłam opłaty ,wystawiaam rachunki a w bmw powiedzieli ze to nie doswiadczenie se liczy tylko chody u prezesa bo to praca po znajomoscipowaznie napiszczie ?
    Jaś

22.09.2022 17:32

Myślę, że na początek wystarczy umiejętność pisania i używania znaków interpunkcyjnych we właściwy sposób.
    Anastazja

21.09.2022 16:40

Ile można zarobić na stanowisku telefonicznej obsługi klienta we Wrocławiu? I czy można pracować zdalnie?
    Solik

10.09.2022 09:15

Witam Państwa, Co Państwo możecie powiedzieć na temat pracy na stanowisku doradcy kredytowo ubezpieczeniowego? Stawka, godziny pracy# wolne soboty itp?
    JKP

26.07.2022 18:07

Salon i sprzedaż samochodów na jak najwyższym poziomie. Miaszkam w okolicach stolicy i tutaj też wcześnie kupowałem auta. Warto było jechać przez połowę Polski, żeby we Wrocławiu nabyć nowy samochód. Obsługa przedsprzedażowa i kontakt czy to z panem Maciejem , czy panią od ubezpieczeń bez najmniejszych zastrzeżeń. Wydanie auta też na najwyższym poziomie. Taka wisienka na torcie to to, że było ok. połowy paliwa w zbiorniku. Szanowni Państwo moje szczere gratulacje. Krzysztof Piekutowski
    Gwiazda

21.02.2022 16:48

panowie dyrektorzy czy rozwiazaniem problemu w straszynie jest wymiana wszystkich? w serwisie nie mamy nawet komu zglosic porblemuw bo kto cos wiedzial to wylecial a obecny gang slabo nam pomaga Jeszcze informacja ze kierownik sam sie zwolnil
    Recenzent

09.05.2022 22:21

Piękna historia, taka dramatyczna trochę i pełna zwrotów akcji. Jest też wątek sentymentalny. Mamy tu zewnętrznego narratora w postaci Pana Witka i dwóch cichych bohaterów, jest też i czarny charakter z południa, co „ciemięży lud” w innym wątku tej epopei :-) . Niestety, cała historia daleka jest od literatury faktu, a bliżej jej do kiepskiej political fiction. Jej finał jest raczej marny dla bohaterów, bowiem kto z północy ten wie, że ci bohaterowie Ł.C i M.J skończyli marnie wraz z odkryciem ich niecnych czynów w ostatniej scenie tamtego sezonu. Nowy sezon rozpoczął się nową obsadą, plener też niebawem się zmieni. Po wstępie trudno wyrokować jaka będzie puenta. Konia z rzędem temu, co scenariusz zna, choć czarny charakter z południa, ciągle spogląda na północ… :-) To be continued…
    Gary

14.07.2022 11:26

Mobbing jest ok ;)
    Student

22.07.2022 09:18

to najlepsze pytanie do Jacka,prawda?
    ok.

16.07.2022 13:17

Wszystko ok.
    Pan

26.05.2022 14:58

W Straszynie na recepcji wiecznie niezadowolona pani w okularach olewająca klientów wydająca rozkazy reszta dziewczyn i osób tam pracujących ok.
    Jasio

02.11.2020 10:22

Pracuje w handlu od 2005 roku, i ostatnie 2 lata przemęczyłem się tutaj. Dosłownie - przemęczyłem. Laski może spoko, szkolenia i wyjazdy fajne, ale atmosfera i kasa - DRAMAT! Nie polecam!
    Absurd

07.05.2022 20:14

Ty natomiast tryskasz erudycją :-)
    Lolo

08.05.2022 22:08

Czyli wiemy, że w firmie panuje przyjazna atmosfera :)))
    Waldek

30.09.2020 18:38

Dziekuje panu Michalowi za kompleksowa obsluge, zalatwienie wszystkiego na cito i bez kosztow ;)
    Max

06.05.2022 03:03

Tomek Ty cały jesteś bardzo zabawny. Dają Ci chociaż 6 tysi na rączkę, że pracujesz z uśmiechem??
    Ogar

07.05.2022 10:50

Żałosne

07.07.2020 20:57

Jak długo trwa proces awansu w tej firmie?
    Henryk

06.05.2022 03:24

Całe życie, wiec szkoda życia. Chyba, że potrafisz wazelinić lub sprzedawać kolegów to szybko pójdziesz na szczyty. Tylko kop dołki pod tymi co są już na tych szczytach. Niektórzy są mocno okopani i może być problem.

15.08.2021 10:15

06.05.2022 02:45

Ale o co chodzi? Czy chodzi o wyjazdy na których można pochlać czy takie wyjazdy na których koleżanki dają się podrywać?
    Xyz

19.03.2022 20:19

Pani Kasjerka z recepcji totalna porażka. Chciałem zapłacić gotówką a dostałem odpowiedź że tylko karta bo nie wzięła kasetki... Jedna wielka porażka nie wspomnę o terminach na serwis
    Janusz

21.03.2022 15:36

tam się dzieje cyrk od dobrego roku a taki był dobry i fajny serwis był
    Witek były klient

06.05.2022 02:39

Potwierdzam, niestety to prawda, był.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mirosław Wróbel?

Kontakt - Mirosław Wróbel Sp. z o.o.

Graniczna 4A 54-610 Wrocław

Branża główna: Salony i sprzedaż samochodów

24.04.2022 10:08

Czy w Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?

06.05.2022 02:33

To zależy od stanowiska i od tego jak bardzo dyrektor danego oddziału chce pokazać centrali jaki jest kozak i jak mało potrafi płacić ludziom. Generalnie jak ktoś lubi pracować dla prestiżu a nie dla kasy to można spróbować, ale jak się opłaca samemu rachunki to polecam szukać dalej. Dziewczyna mojego kolegi w Lidlu dostała większa podstawę niż doradca serwisowy z kilkuletnim już stażem pracy we Wróblu.

09.04.2021 18:19

Był ktoś na rozmowie rekrutacyjnej w ostatnim czasie w tej firmie? Jak to teraz wyglada?
    Janusz

25.06.2021 20:05

jak masz plecy, albo nie zalezy Ci na rozwoj tylko donoskach to doskonale miejsce wybijesz sie szybko(usunięte przez administratora)?
    Gabriela

06.05.2022 01:53

Janinka miała odpowiedzieć, ale coś się nie kwapi, więc pamiętaj: tyle ile wynosi najniższa krajowa. Ja na szczęście szybko wyleczyłam się z pracy w tym korpo-kołchozie. Oni dają jeszcze premie, ale nie ma co na nie liczyć bo to grosze i co 3 albo 6 miesięcy zazwyczaj.
    Lkv

06.10.2021 15:35

Jurgiel opowiedział wkoncu jakiś śmieszny żart na wzlotach?
    Borys

26.10.2021 22:02

Jacek jest git zawodnik!!!!!1 Niech nam żyje!!!1

06.05.2022 01:28

Już nie powie bo pracuje gdzieś indziej.

24.11.2021 09:52

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    Rafał

06.05.2022 01:27

A na jakie stanowisko?
    woj

29.03.2022 20:03

prosta usterke diagnozuja w nieskaczonosc zeby podbic kase
    Maciek

09.05.2021 11:55

(usunięte przez administratora)Przeciez to sa nasze pieniadze a znow zamiast dla nas ida na premie dla zarzadu i ich prawych rak szkoda mi tylko tej zalogi z Pietrzykowic by bylismy najlepsi ze wszystkich i nikt nie podskoczyl nam w wynikach. (usunięte przez administratora)
    Ja do Maciek

27.02.2022 09:55

To nie są wasze pieniądze. To pieniądze firmy, która dała wam pracę abyście ten wynik robili. Macie z tego pensje na jakie się zgodziliście. Proste. To nie przedsiębiorstwo państwowe. P.S. Nie jestem pracownikem wróbla od ładnych kilku lat.
    Mark Twain

26.03.2022 18:13

Nie mów, że coś Ci się od świata należy. Świat nie jest Ci nic winien, był tu przed Tobą!
    Dominik

23.03.2022 15:35

miałem osttanio pszyjemność serwisować swojego actrosa w Straszynie. Super serwis, zostałem od razu obsłuzony przez pana Sebastiana, dostalem nawet ciepla kawe, a przywitały mnie szerokimi uśmiechami panie z recepcji, na auto poczekałem w poczekalni w ktorej byl fotel do masazu. Serwis i obsluga na wysokim poziomie, usterka rozwiazana

25.03.2022 19:12

Kamila-kogo Pan Sebastian obsługuje , ten w cyrku się nie śmieje
    workerd

24.03.2022 18:29

Jakie opinie panują o dziale marketingu we Wrocławiu? Jakieś opinie o zespole, który tam pracuje?
    Nikt jak każdy w tej firmie

26.11.2021 18:22

Ta chwila już nadchodzi ,na rynku brak mechaników jak się nie ceni tych co się ma to wiadomo można tylko end end głupie (usunięte przez administratora) hehe.
    kotlar

05.12.2021 01:02

A może byś się czegoś dowiedział....może byś zapytał, może się czegoś dowiesz.... szkoda mi Cię..
    Nikt jak każdy w tej firmie

26.11.2021 18:36

Za rok może nie wzloty tylko upadki
    jo la

30.06.2021 10:42

Witam, Czy ktoś może wypowiedzieć się na temt pracy w Zielonej Górze? np recepcja?
    Jest źle

15.04.2020 09:58

Praca w tej Firmie to jakaś farsa. Ludzie się nie liczą. SOK to dział Obsługi Klienta, w którym główna Kierowniczka „zarządza” grupą ludzi, którzy się jej boją. Ogólnie pracownik nie ma prawa głosu. Praca jest uzależniona od humoru Pani Kierowniczki. Jeśli ma zły i wybierze sobie kogoś to, przez cały dzień masz zagwarantowany tylko stres i pomiatanie. Jeśli masz swoje zdanie i chcesz pracować w SOKu, to lepiej przestań mieć. Na „dywaniku” i tak nie przegadasz, bo tylko ona ma racje, (wszyscy pracownicy o tym wiedzą i aby był święty spokój to przytakują i mówią, że jest tak jak ona mówi). Jeśli jesteś osobą, na którą się „uweźmie” to wiedz, że wszystko, co będziesz robić będzie źle. Nawet jeśli wcześniej Team Liderki (też są w stresie) powiedziały Ci, że to jest dobrze. Twoje zadanie to odbieranie telefonów, robienie maili, obsługa kampanii i połączenia wychodzące. Brzmi nie najgorzej, ale w międzyczasie dostajesz inne zadania na już, plus kontaktów wychodzących masz tyle, że przez miesiąc tego nie wydzwonisz, a połączeń masa. I kiedy? Ludzi mało. Ale, nie jest dziwne, że mało, jak nikt nie chce pracować. Bo dostajesz reprymendę nawet za zostawiony kubek po kawie na swoim biurku, którego nawet nie widać (i zapomniałeś o nim). Proces rekrutacji jest taki, że najpierw, zanim Cię zaproszą główna kierowniczka, sprawdza Cię na Facebooku. Nie daj się zmylić jej głosikowi i sztucznemu uśmiechowi. On jest tylko na pokaz na pierwszy raz oraz przed Panem Prezesem. W tym dziale jesteś rozliczany z każdej minuty. Jeśli chcesz wyjść wcześniej 5 minut to nie możesz powiedzieć tylko musisz napisać maila i czekać na akceptację ze strony Kierowniczki. Tak samo z dniami wolnymi, ciężko się dogadać, bardzo długo czeka się na akceptację. Ale może się nie zgodzić. Na szkoleniach nie zdążysz się nauczyć, a już masz milion zadań i działasz sam. Najlepsze, kiedy dostajesz zadanie, robisz je i nie możesz sam odesłać do ludzi z innego działu, bo Pani Kierownik się podpisuje pod tym. Oczywiście wszystkie zadania przyjmuje od innych działów chętnie, bo przecież SOK ma tak mało do robienia. Wszystko, aby się przypodobać Prezesowi i może awansować jeszcze wyżej? Bardzo fałszywa osoba moim zdaniem. Jest wiele rzeczy do poprawy. Podczas epidemii człowiek musi siedzieć w biurze, bo nie zamówiono laptopów na czas. Ogólnie ludzie pracujący są spoko, łączy też wszystkich stres, który daje Pani na głównym stanowisku. Na koniec, słabe wynagrodzenie, premie uzależnione od tego, czy Pani Kierownik Cię lubi lub ma dobry humor. Odradzam pracy, ale jak ktoś lubi takie klimaty to, czemu nie.
    Jest źle

22.04.2020 18:54

Dodam, że nie pracuję już w Mercedesie. Nie chcę, aby zespół pracowników miał nieprzyjemności ze strony Pani Kierownik.
    Tak

08.06.2021 22:13

Czyli nic się nie zmieniło. Szkoda czasu i nerwów na tę pracę. Pozdrowienia dla ex koleżanek i kolegów z SOK.
    zakup samochodu Mercedes B 180

01.06.2021 22:39

Wreszcie znaleźliśmy czas ( minął już miesiąc ), aby serdecznie podziękować Pani Adzie Wojciechowicz za zaangażowanie,profesjonalizm, empatię i opiekę przy zakupie samochodu. Firma może być dumna z takiego pracownika! Życzymy Pani dużo radości życia i prawdziwego poczucia spełnienia się w pracy. Dziękujemy uśmiechem. J.B.Ludowiczowie
    zen

03.04.2021 15:35

Nie odpisują na meile; zarobieni są w czasie epidemii (choć klientów jak na lekarstwo), nie interesują się zleconą sprawą ("jak część będzie, to się odezwę"), klienta mają w poważaniu....
    Zenek

05.04.2021 15:31

A skad wiesz ze jak na lekarstwo? A moze to zazdrosc przez ciebie zwyczajnie przemawia?
    zennn

06.04.2021 16:25

Ale jeśli części nie ma, po przez pandemie gdzieś utknęła, to co mają Ci powiedzieć ?
    Question

21.12.2020 15:33

Witam, na jednym z portali widnieje oferta pracy na stanowisku kierownika administracji i wypożyczalni. Wie ktoś może jakie zarobki oferują oraz czy dane stanowisko wcześniej istniało A jeśli tak co się stało z poprzenim kierownikiem. Dzięki pozdrawia
    Niemazaco

20.03.2021 18:58

Oferta wisi już kilka miesięcy i jak widać nie ma chętnych bo zarobki i atmosfera tej firmie to jakiś żart.
    Michał

08.01.2021 12:55

Od 4-go grudnia nie można jeździć autem, chyba że z otwartymi oknami. Podobno cześć ( czujnik temperatury ) nie przyszła. Pomimo nieodebranego telefonu przed świętami, braku odpowiedzi na maila wysłanego przed Nowym Rokiem ponownie skontaktowałem się z doradcą Panem Damianem, który poinformował mnie, że jak cześć przyjdzie to się odezwie i o co chodzi? Wydaje mi się, że po takim czasie ( ponad miesiąc ), to serwis powinien informować na jakim etapie jest naprawa. Zupełnie inaczej wygląda serwisowanie w BMW Inchcape Wrocław, ale to mojej żonie podobała się A klasa.
    Jan

25.02.2021 07:30

I jak tam auto? Uzyskales odpowiedz w temacie? Tak traktujemy klientow , przyzwyczaj sie

25.12.2020 09:50

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz?

29.12.2020 13:34

Pytania zadaje komputer z Gowork w celu zwiększania klikalności. Większość pytań jest tak ustawiona. Normalnie nikt takich bzdur niezadane by czekać na odpowiedź tygodniami.
    Robert

02.01.2021 18:17

Miałem rozmową z takim siwym dyrektorem na miejscu zatrudnienia. Generalnie pytania jakby zatrudniać mieli inżyniera NASA. (usunięte przez administratora) Nie polecam.
    Rafał

16.10.2020 10:30

czemu zamiast dac podwyzki albo nagrody sponsorujemy nieudacznikow z falubazu i włókniarza?jaka jest tego wartosc dla firmy,sprzedawcy czy serwisu?
    Roman

29.09.2020 18:04

Do kogo mam zadzwonic zeby dowiedziec sie czy nasze auto jest gotowe?bo dodzwonic sie i dowiedziec cos to graniczy z cudem.moze jakis derektor niech do mnie zadzwoni wkoncu ?????!!!!!
    Dyrektor

02.10.2020 20:48

Adresy mailowe Dyrektorów poszczególnych obszarów dostępne są na stronie www.
    Roman

03.10.2020 21:40

Jak cala wasza infolinia,zaraz ktos oddzwoni i tak dzwonili tydzien,przestancie kpic z ludzi bo zostawiamy u was duze pieniadze!a raczej zostawialismy-juz tam nie wjedziem

15.09.2020 10:21

Jak jest z pakietem medycznym w Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz? Można dołączyć rodzinę?

16.09.2020 09:33

Firma nie ma pakietu medycznego. Ewentualnie płatny comiesięczny PZU. Oczywiście opłacany z pensji pracownika.

Zostaw merytoryczną opinię o Mirosław Wróbel Sp. z o.o.