Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 114 ocen.

Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz
3 114 6 1

Opinie o Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz

Wrocław

zmiany są i będą jak zwykle na korzyść włodarzy .Pracownik w tej firmie nic nie znaczy .Teraz ruch po stronie pracowników i pierwsze efekty tych zmian czyli odejścia z firmy myślę że na koniec miesiąca poleca pierwsze wypowiedzenia ze strony pracowników .Zero poszanowania pracownika specjalistów ale ważne że. się kręci kabarecik

Januszem
@Wrocław 12.10.2018 16:52

No u was jest kilka osob dzialajacych na nerwy ale przeciez nikt nie wzanuje fachowcow i kaza zatrudnic kolejnych ze ci kolejni nie beda fachowcami to co to ich obchodzi Bledne kolo

Arek

No cóż.Czytając wszystkie wypowiedzi można wiele pomyśleć.W czerwcu zamówiłem Mercedesa E klasę. Tutaj chciałbym się wypowiedzieć co do obsługi Państwa .Zdziwiła mnie sztuczność zachowania pracowników nadwyraz uprzejmość i stanie na baczność przed klientem dosłownie jak niewolnik.zdaje sobie sprawę że jest to chora polityka Mercedesa w Pl. Nie jest to moje pierwsze auto zakupione w salonie Mercedesa.Sprzedawcy w De mają naprawdę więcej swobody i luźna atmosfera robi znacznie większa robotę. Nie spodobało mi się to bo nie byłem w salonie Zondy czy Ferrari ale nawet tam Trzymają luz.Tutaj prośba do kierownictwa czy dyrekcji dajcie więcej swobody pracownikom nie wszyscy kupujący mercedesa lubią jak wchodzi im się w tyłek po drucie kolczastym.

Karolina

Pracowałam dłuższy czas na recepcji i muszę stwierdzić, że tak sztucznie napompowanej atmosfery nie widziałam, i nie odczułam dawno. Fakt, że są tam dziewczyny które lepiej sobie „radziły” ode mnie, ale to nie moja droga do uzyskania podwyżki, zmiany stanowiska itd. Podziękowałam za współpracę, bo nie da się przeżyć za 2000 zł. Rozumiem oczywiście, że praca na recepcji to też nie jest jakieś mega odpowiedzialne stanowisko, ale jak na pracę w marce premium spodziewałam się wielu warunków na dużo wyższym poziomie. Jedyne co było fajne to faktycznie praca dla marki premium i mercedes-Benz, oraz szkolenia i wyjazdy integracyjne. Ale za szkolenia i wyjazdy integracyjne na zakupy nie pójdę... Dziś pracuje w Hotelu i nie żałuję zupełnie swojej decyzji! Pozdrawiam wszystkich!

kolega Krzysztofa

wszystkie te zmiany to ponoć zasługa prezesa J.J. tak twierdzą wszyscy kierownicy i dyrektorzy .krążą też plotki o kiepskiej sytuacji finansowej . Są zwalniani ludzie ale to efekt przerostu zatrudnienia . Przeinwestowali? nie wiem firma się zmienia czy na lepsze? zależy dla kogo . czy te zmiany nie doprowadza do upadku czas pokaże . Na chwilę obecną odradzam.

Janek
@kolega Krzysztofa 07.10.2018 13:24

Ale JJ zawsze daj odczucie ze nie szanuje ludzi Szkoda bo to inni na niego robia

AMG

Siema Ja jestem nowym pracownikiem gr. Wróbel- Na początku nie jest łatwo wdrożyć się w ciąg standardów obsługi oraz systemów informatycznych. Ale jest fajna ekipa która ,jak tylko może pomaga- i do tego mega pozytywnie nastawiony kierownik/ który jak widzę stoi za swoją załogą. Jestem po pierwszej wypłacie - i to co ustalone to zostało wypłacone. Oby było tak dalej-:).

Krzysztof
@AMG 01.10.2018 21:31

Ciężko żeby wypłacili Ci co innego skoro masz stała pensje. Ludzie, którzy tutaj się wypowiadali pracują dłużej. A ich pensje tak jak na każdym stanowisku handlowym składa się z podstawy i premi uznaniowej. To właśnie ta premia prawdopodobnie in się rozjeżdża.

kolega Jacka
@AMG 01.10.2018 21:31

w którym oddziale pracujesz bo chyba mnie coś ominęło ?

Janek

No cóz, nowy miesiac nowe rozdanie. Zwolnili znow kilka osob, klika samych odeszlo. Jaki powod byl odejscia DF ? To chyba byla osoba troche powiazana. Dziwia mnie te ruchy - szczycono sie zatrudnionymi 600 osobami, a teraz ? No i co tam sie dzieje w ZG ze tak slabo ?

Zbyszek

Nie polecam. Zmarnowałem w tej firmie 4 lata. Jeden wielki układ... Gorzej jak w sejmie za SLD...

Janek

Hmmm...pracuje w Wroblu pare lat, premie sa jasne, moge zliczyc sam, koze to zrobic pracownik warsztatu. Co do tych wzwodow i wycieczek to bez sensu bo nie mam zbyt ochoty patrzec nawet na wakacjach na ludzi z pracy i z nimi dalej o tym dyskutowac. Faktycznie jest kilka osob ktore zmienily sie po awansie, ale to wszedzie. Czy przeinwestowali ? Nie wiem, ale ogromny nacisk jest na windykacje. Tak zle macie z Agnieszka ? Myslalem ze jest ok.

John Wick

Jacku, podobnie tak jak Ty jestem pracownikiem Grupy Wrobel i chyba nie jest tak zle jak piszesz. Oczywiscie wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, ale jesli byloby tak zle jak opisuja ponizej "sfrustrowani" przedmowcy to bylaby znacznie wieksza rotacja pracownikow, a juz napewno duza czesc osob nie pracowalaby w firmie "nascie" lat. Aktualnie na wroclawskim rynku automotive mamy idealna sytuacje, jest szereg konkurencyjnych marek premium oraz dwoch bardzo konkurencyjnych dealerow marki Mercedes-Benz, jakos nie slysze aby moi niezadowoleni koledzy odchodzili do konkurencji. Napisze tylko "psy szczekaja, a karawana jedzie dalej" Dla przyszlych pracownikow Grupy Wrobel napisze tylko ze jest to naprawde fajne miejsce, jest niezla atmosfera, ktora tworza ludzie, oczywiscie jak w kazdej firmie tworza sie grupki wzajemnej adoracji ale to przede wszystkim od nas zalezy jak jest w danym dziale. Miedzy bajki mozna wlozyc opinie ze nie da sie zarobi, jesli ktos tylko chce pracowac to zarobi swoje a i pojedzie w nagrode na drugi koniec swiata. Zawsze beda tacy co to prace traktuja jak zlo konieczne, a najwazniejsze dla nich to wyjsc rowno o 16, wowczas jaka praca taka placa. Nigdy przenigdy nie otrzymalem wynagrodzenia spoznionego czy zle naliczonego. Co do kadry zarzadzajacej to jak w kazdej firmie sa gwiazdy ale i tez zdarzaja sie kule u nogi.

Były pracownik
@John Wick 16.09.2018 13:00

Cudowna odpowiedz prosto z Grupy Wróbel. Aż razi, Autorze.

Ostach
@John Wick 16.09.2018 13:00

Jest oczywiście odrobina prawdy w tym to piszesz, jednak każdy z dużego grona osób które odeszły z GW, nie przymierają głodem... Jak na tę branżę i Wrocław, porównując zarobki w Inchape, Team BMW czy Audi Centrum Wroclaw... jest miernie... bardzo miernie. Premie w GW są nie jawne i każda wypłata (pomimo wydania np. 5 pojazdów) jest niespodzianką, niestety nigdy pozytywną...

Adelajda
@John Wick 16.09.2018 13:00

O godz 13:00 nikt normalny nie pisze (nie ma czasu) oprócz tych którzy są akurat w pracy, no chyba że w dziale PR :)) słaby ten tekst w formie laurki...

Jacek

W piątek 31.08.2018 doszło do zwolnienia 15 osób z różnych działów... Jest to wynik problemów z "cash flow" spółki. Na wypłaty dla pracowników w ostatnim miesiącu musiała zostać uruchomiona linia kredytowa... Czyżby włodarze przeinwestowali? Ogólnie po dwu letnim doświadczeniu w tej spółce potwierdzają się poniższe niepochlebne opinie. Dużo obietnic, zero konkretów, ogólny bałagan, i dobra mina do złej gry. Kasa nigdy się nie zgadzała w stosunku do obietnic... Firma w swym rozroście trochę jakby się pogubiła... A niektórym "deeeerektorom" władza uderzyła do głowy.

Krzysztof
@Jacek 03.09.2018 10:57

Potwierdzam to co napisał kolega wyżej. Dodatkowo dodam ze podwykonawcy nie otrzymują zapłat za swoje faktury, wymiana telefonów w firmie została wstrzymana. Zwalniani są ludzie z bogatym bagażem doświadczeń, którzy zasłużyli się dla firmy. Nie ma nawet pieniędzy na rejestracje nowych samochodów. Są czynione dziwne ruchy w spółce, osoby które maja plecy są bezpieczne. Tak jak Jacek napisał, niektórym dyrektorom to się w głowach przewróciło od władzy. Nie polecam tej firmy

kolega Jacka
@Jacek 03.09.2018 10:57

raczej pani dyrektor ...ostatni gasi światło

obecny
@kolega Jacka 04.09.2018 18:24

oooo tak. PANI ma już poszanowanie w całym niższym szczeblu. A przed szczeblem wyższym ma już kolana wytarte.

John Wick
@Jacek 03.09.2018 10:57

Jacku, podobnie tak jak Ty jestem pracownikiem Grupy Wrobel i chyba nie jest tak zle jak piszesz. Oczywiscie wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, ale jesli byloby tak zle jak opisuja ponizej "sfrustrowani" przedmowcy to bylaby znacznie wieksza rotacja pracownikow, a juz napewno duza czesc osob nie pracowalaby w firmie "nascie" lat. Aktualnie na wroclawskim rynku automotive mamy idealna sytuacje, jest szereg konkurencyjnych marek premium oraz dwoch bardzo konkurencyjnych dealerow marki Mercedes-Benz, jakos nie slysze aby moi niezadowoleni koledzy odchodzili do konkurencji. Napisze tylko "psy szczekaja, a karawana jedzie dalej" Dla przyszlych pracownikow Grupy Wrobel napisze tylko ze jest to naprawde fajne miejsce, jest niezla atmosfera, ktora tworza ludzie, oczywiscie jak w kazdej firmie tworza sie grupki wzajemnej adoracji ale to przede wszystkim od nas zalezy jak jest w danym dziale. Miedzy bajki mozna wlozyc opinie ze nie da sie zarobi, jesli ktos tylko chce pracowac to zarobi swoje a i pojedzie w nagrode na drugi koniec swiata. Zawsze beda tacy co to prace traktuja jak zlo konieczne, a najwazniejsze dla nich to wyjsc rowno o 16, wowczas jaka praca taka placa. Nigdy przenigdy nie otrzymalem wynagrodzenia spoznionego czy zle naliczonego. Co do kadry zarzadzajacej to jak w kazdej firmie sa gwiazdy ale i tez zdarzaja sie kule u nogi.

Krzysztof

Zgadzam się z opinią Jacka. Dodam od siebie tylko tyle że podwykonawcy nie dostają zapłaty za swoje usługi, brakuje pieniędzy na rejestrację nowych samochodów. Zwalniene są osoby z każdego działu pod pretekstem usunięcia stanowiska. Kredyt był wzięty żeby wypłacić pieniądze za wykonaną pracę. Co niektórym to rzeczywiście nieźle się w głowach przewróciło. Szkoda tylko ze Prezesi tego nie zauważają. Na ten moment nie polecam tego pracodawcy.

kolega Jacka
@Krzysztof 04.09.2018 13:49

prezesi dobrze wiedzą co się dzieje firmie ale wolą temat załatwić rękami derektoruw i kierowników a dzieje się źle będą zwolnienia i obniżki plac

Krzysiek

Ogólnie sama praca dla marki "Mercedes-Benz" - jest bardzo ciekawym doświadczeniem. Szkolenia jakie proponują oraz imprezy integracyjne są super. Niestety z plusów na tym koniec... Bardzo słabe zarobki jak na pracę dla marki premium... Szukam czegoś innego.

Jacek

Niestety potwierdzają się nie pochlebne opinie. Dużo obietnic na początku, a wypłaty jak na Wrocław głodowe... Gwiazdy w garnku nie ugotujesz dziecku.

obecny

Na chwilę obecną odradzam dziwne zmiany są wprowadzane obietnic dużo ale bez pokrycia typowa korporacja

obecny 2
@obecny 25.07.2018 09:44

i tu potwierdzam... Na tą chwile wszystko wywalane do góry nogami. Niby ma być na lepsze ale chyba tylko da tych u góry. Czas pokaże.

anonymous
@obecny 25.07.2018 09:44

Witam. A powiedz mi jeśli wiesz jaki procent premii jest wyrabiany na lakierni

pozdro dla Z.G.

za szklaną fasadą zwyczajna korporacja wynagrodzenia mierne a kadra menadżerska.... typowe korposzczurki tylko tabelki i cyferki i to też kiepsko wychodzi nie polecam chyba że ktoś lubi takie klimaty

Zielonka
@pozdro dla Z.G. 26.07.2018 23:11

Już zapomniałeś jak było przed przejęciem nas ZG przez Wróbla. Premie od czasu do czasu, (usunięte przez administratora) brud, i mnóstwo przekrętów które kręcił kierownik... szybko zapominasz gdzie byliśmy i jak się zmieniliśmy od tamtego czasu. A jak ci źle to się zwolnij. W zg wszędzie znajdziesz pracę

obecny
@Zielonka 31.07.2018 15:31

strasznie się kolego nakręciłem ale skrót ZG wcale nie oznacza Zielonek Góry

Dominika

@Zielonka Wnioskuję, że Ty jesteś aktualnie pracownikiem Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz? Czy mogłabyś/mógłbyś napisać coś więcej o warunkach pracy w firmie? Jak tam się pracuje, jaka panuje atmosfera? Jak rozumiem obecnie w firmie zachodzą zmiany związane z przejęciem firmy przez nowego właściciela/współwłaściciela? Jaki wpływ te zmiany mają na warunki pracy w Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz?

Piotr

Firma ma opinię dobrego pracodawcy ale wiadomo, że zawsze znajdzie sie ktoś niezadowolony i sieje ferment!

Ferment
@Piotr 20.07.2018 19:24

dać ci wiaderko wazeliny...

Niki
@Piotr 20.07.2018 19:24

Oj, Piotr jeżeli pracujesz już długo w firmie to czy osoby obecny oraz 1234 nie napisały samej prawdy o tej firmie ???

Dominika

@606, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz. Czy możesz swoją opinię uzupełnić o kwestię ewentualnych szkoleń organizowanych przez pracodawcę? Czy pracodawca dba o rozwój zawodowy swojego pracownika? Jak wygląda ta kwestia? Podziel się proszę swoją wiedzą na ten temat.

606
@Dominika 19.06.2018 09:11

@Dominika, ta firma dba bardzo dobrze jeśli chodzi o rozwój pracownika. Szkoleń jest bardzo dużo. Jeśli się zaangażujesz i wykażesz chęci w podnoszenie swoich kwalifikacji to ta firma jest idealnym miejscem. Drabina kariery jest prosta. Wspinasz się do góry, a i musisz się angażować i wykazywać umiejętnościami co pozyskałaś np. ze szkoleń. szkolenia są na koszt pracodawcy i w dodatku w godzinach pracy. Ja jestem mega zadowolony. Pozdrawiam

1234
@606 26.06.2018 07:50

Nie wiem na jakim stanowisku pracujesz ale te szkolenia, ścieżka kariery to jedna wielka ściema. Ścieżka kariery to może mercedes sobie wymyślił ale napewno nie grupa wróbel. Jeśli jedziesz na szkolenie nie ma Ciebie w pracy co daje brak przerobu i niższą premie. To, że nie ma Ciebie w domu/pracy np przez 3 dni nikt nie zrekompensuje, dostaniesz 15 zł na dzień diety za co nawet w Mcdonaldzie nie kupisz zestawu żeby coś zjeść bo np w dniu przyjazdu nie masz śniadania w hotelu. Jeśli myślicie , że jeżdżąc na szkolenia, zdobywając wiedzę, podnosząc kwalifikacje i umiejętności będzie coś z tego..... Jesteście zatrudnieni w tej firmie tylko po to, żeby robić słupek, przerób. Podnosząc swoje umiejętności będziecie dostawać zadania na które trzeba poświęcić więcej czasu, a co za tym idzie będzie niższy przerób. Może lokalnie kiedy kierownik danego oddziału/działu rozumie, że jesteś dobry to da podwyżkę. Tylko najpierw trzeba złożyć podanie o podwyżkę czyli tzw wypowiedzenie. Pamiętajcie, że grupa wróbel to już nie mała/średnia firma rodzinna tylko korporacja. Korporacja w której liczy się tylko zysk.

Dominika

@606, dziękuję za kolejną odpowiedź oraz przekazaną cenną informację na temat pracy w firmie Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz. Jeżeli możesz to napisz jeszcze, czy osoby młode bez doświadczenia zawodowego w tym kierunku mają szansę otrzymać pracę od pracodawcy i rozwijać się w tym kierunku? Czy pracodawca zatrudnia raczej tylko osoby z doświadczeniem? Zachęcam do dalszej dyskusji.

Dominika

@Konrad, dziękuję za odpowiedź. W swoich opiniach nie wspomniałeś nic na temat przerw jakie przysługują pracownikowi w firmie Mirosław Wróbel Autoryzowany Dealer Mercedes Benz. Czy możesz napisać coś na ten temat? Jak wygląda kwestia przerw w pracy i czy jest ich kilka, czy jedna dłuższa?

606
@Dominika 13.06.2018 21:26

@Dominika, gdyby było tak źle jak opisuje Konrad to pracownicy nie pracowali by po wiele lat w tej firmie. Jest stabilna co jest ważne, że co miesiąc jest kasa na koncie. Zależy też jakie stanowisko będziesz piastowała bo system motywujący jest uzależniony od tego co będziesz robiła. Większość ludzi pracuje jak ja na dole na prowizji, czyli ile zrobię i jest z tego wynik to tyle mam dodatkowo premii. Atmosferę tworzymy sami i zależy od nas jak wygląda. U nas w oddziale jest super. Są oczywiście osoby, które nigdy i nigdzie nie będą zadowolone bo pracować na wynik jest ciężko. Lepiej jak ktoś podstawi pracę pod nos. Ja jestem zadowolony z tej pracy i moi koledzy również. Można się rozwijać z sklepie z zapałkami, a można też w tej firmie. Ja mam już jakieś doświadczenie i jakbym w przyszłości nawet szukał pracy to jest już dużo łatwiej. Wiedzę i umiejętności praktyczne nauczyłem się w tej firmie. Powodzenia!!!

Dominika

@Konrad, dziękuję za odpowiedź, jednak czy możesz w sposób bardziej szczegółowy przybliżyć kwestię premii oraz atmosfery pracy w firmie Mirosław Wróbel Autoryzowany Dealer Mercedes Benz? Jakie dokładnie czynniki wpływają na to, iż wyraziłeś taką opinię na temat tych kwestii u tego pracodawcy? Czy można powiedzieć o firmie Mirosław Wróbel Autoryzowany Dealer Mercedes Benz, że jest to dobre miejsce dla osób, które chcą nabyć doświadczenia w tej branży?

Konrad
@Dominika 31.05.2018 22:23

@Dominika Armosfera jest zła, każdy na każdego patrzy wilkiem. Podejmowane decyzje przez osoby na stanowiskach menadżerskich prowadzą do napiętej atmosfery u szarych mrówek które pracują na wyniki. Szkoda ze odbija się to na klientach którzy widza zdenerwowanie i bezradność u osób z którymi bezpośrednio załatwiają tematy. System premiowy tak jak wcześniej pisali przedmówcy. Czy grupa wrobel jest trampolina do sukcesu?? Ciężko powiedzieć. Jeśli masz talent to nawet w kiosku ruchu możesz się rozwinac - nie ma na to reguły. Co moge stwierdzić jest to dobra szkoła przetrwania która daje niezłego kopa żeby coś ze sobą zrobić mądrzejszego.

Konrad
@Dominika 31.05.2018 22:23

@Dominika atmosfera jest napięta, gdy idziesz do przełożonego to on nic nie wie, nie potrafi, nie chce wiedzieć i nie chce pomoc. Jest postępowanie takiego typowego Polaka sam nie ma i drugiemu nie da. Atmosfera jest zła każdy na każdego patrzy wilkiem, generalnie można powieści siekierę w powietrzu tak jest gęsto. Każdy kto ma głowę na karku rozgląda się za inna praca bo już nie chce tu pracować. Zarobki raz są lepsze raz są gorsze generalnie to czeski film i zagadka ile będzie ostatecznie na koncie. Czy jest to trampolina do lepszego świata? Powiem krótko specjalista rozwinie i zabłyśnie nawet w kiosku ruchu i nie jest mu w niczym potrzebna do tego Grupa Wrobel. Na rynku jest wielu lepszych pracodawców zarówno mniejszych jak i większym. Odradzam prace w tej firmie

Dominika

@Riczi a na jakim konkretnie stanowisku premie w Mirosław Wróbel Autoryzowany Dealer Mercedes Benz nie są satysfakcjonujące? A czy mógłbyś coś powiedzieć odnośnie atmosfery pracy w tym miejscu?

Konrad
@Dominika 19.05.2018 13:33

Premie na każdym stanowisku to lipa. Atmosfera to porażka jednym słowem. Praca to wyścig szczurów. Ludzie zatrudniani na stanowiskach kierowniczych nie mają bladebo pojęcia o tym co robią. Często działają po omacku i wymuszają na podwładnych decyzję wbrew woli. Generalnie wszystkim odradzam pracę w tej firmie. Większość ludzi którzy znają się na biznesie szuka pracy , a reszta specjalistów już dawno odeszła do konkurencji.

Paul

Osobiste spostrzeżenia, salon gustowny ale wieje tu grozą. Co ciekawe chodziłem pól godziny po salonie i nie byłem zauważony. Panie z recepcji zajęte sobą a może jak to w innych salonach bywa pada pytanie cos do picia.Jesli tworzymy takie cudo architektoniczne to pomyslmy o klimacie a klimat tworzą ludzie. Czy ktoś z zarządu jeszcze zauważa jak smutno i zimno jest w tym miejscu. A i jeszcze jedno w dobrych firmach wypada się pożegnać. Cieszę się że nie będziemy współpracować. No cóż czlowiek rodzi się z klasą klasy sie nie nabywa.

Marek

Może nie najlepiej pracują niektórzy i zarobki sa słabe?

j.s

zarobki w tej firmie to śmiech na sali, po okresie próbnym stawka pozostaje ta sama plus masa obietnic bez pokrycia odnośnie premii, których oczywiście nie ma. nie polecam. z daleka od tej firmy

BM
@j.s 16.02.2018 20:28

Witaj, a o jakiej miejscowości piszesz i na jakim stanowisku ?

Riczi
@j.s 16.02.2018 20:28

Zgadzam się w 100% premie w tej firmie to jakaś abstrakcja. Marka premium a zarobki jak w krajach trzeciego świata.

zzxc

Jak wygladaja warunki pracy i stawka na myjni za factory? ile zmian? podobno dwie, wiek ktos? da sie tam wyzyc i pracowac czy lipa?

Marcin
@zzxc 22.03.2018 23:37

Niepolecam.

Dominika

Szkoda, że tak rzadko piszecie. Wiele pytań i żadnej odpowiedzi

Administrator

Możecie opisać nową sytuację Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Dominika

@Jacek, a jak dokładnie wyglądają warunki zatrudnienia? Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz przyjmuje na pełen etat? I od czego uzależnione są premie? Są one uznaniowe?

Stan
@Dominika 20.07.2017 14:24

Premie są od wykonanych sprzedaży uzależnione. Zależy od oddziału czy dostaniesz to co wypracowałaś. W Zielonej Górze po zmianie kierownika serwisu jest to loteria. Wypracowane godziny w ostatnim dniu miesiąca dziwnie znikają. I zawsze będzie to godzina, pół godziny, brakujące do następnego progu premii.

sdfasdf

Witam. Jak wyglądają zarobki na stanowisku magazyniera?

Zostaw opinię o Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirosław Wróbel Sp. z o.o. Autoryzowany Dealer Mercedes Benz