WIELTON

• Opojowice

3. Opinie o pracodawcach Wieluń
  5. Opinie o WIELTON S.A.

Opinie o WIELTON Wieluń

Nie przegap nowości o WIELTON S.A.!

Randall

29.12.2018 12:43

Czy ktoś mógłby napisać jakie wynagrodzenie na start dla spawacza?

07.01.2019 17:32

Oczywiście na start - po paru latach 3000 netto wyciągniesz
    Dan

10.01.2019 20:00

a tak z ciekawości - to już maksymalna kwota, czy ktoś miał więcej?

19.12.2018 14:59

07.01.2019 20:37

(usunięte przez administratora)Tak więc jak na trzeciego producenta naczep w europie jest to śmieszna kwota.
    Nowy taki tam obserwator

09.01.2019 16:22

Moze i tak ale z czego maja dac (usunięte przez administratora) idą myślę ze wszystko ma swoj czas i niedługo nastąpią ogromne przelomowe zmiany dla paru niebieskich????????????⏳
    BartekLotnik

09.11.2018 17:33

Wypowiedzenie złożone . Chcesz się zatrudnić ? Chcesz zarabiać (usunięte przez administratora)pieniądze na różnych stanowiskach ? Chcesz być za przeproszeniem (usunięte przez administratora) codziennie ? Wielton jest dla Ciebie idealny ! Popieram kolegę z góry ;) lepiej być śmieciarzem w Niemczech niż robić w Wieltonie :) tam chociaż miałbyś większy szacunek i wypłatę . Odradzam ludzie naprawdę ale jeśli wypowiedzi wam nie starczą próbujcie sami zobaczcie jak to jest (usunięte przez administratora)

03.01.2019 19:36

Potwierdzam.Lepiej bym tego nie ujął.Pracownik tej firmy(jeszcze ale już niedługo)
    Randall

29.12.2018 11:08

Witam. A czy ktoś mógłby napisać jak zarobki dla spawacza na start. Mają ofertę na obsługę automatu.
    Za te pieniądze lepi nie bydzi

21.12.2018 20:57

(usunięte przez administratora) ludzie wam to się w głowach (usunięte przez administratora)zarobki są ok w małych firmach zarobisz 5tyś. Tylko policz godziny i wszystko ,dobrze dopóki pracujesz ,nie daj boże coś się stanie pójdziesz na chorobowe i dostanie 1000zł miesięcznie to może ci się wtedy oczy otworzą jak po 6miesiącach komornik wejdzie do mieszkania , a po drugie jak wam Tak źle to po jakiego wala siedzi jeden z drugim??? Jechać na do de i robić za 1500€ i zostawić żonę pod opiekę sąsiada???????????? sam osobiście pracuje w tej firmie i fakt nie Kiedy trochę lepiej trochę gorzej a nie narzekam, ale pokażcie mi zakład gdzie każdy jest zadowolony ???nie ma takiego bo jak przysłowie. Mówi wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Zawsze.każdy w innych firmach lepiej ,ale czemu nikt nie powie że gorzej jest też w innych???? Ludzie wspinać (usunięte przez administratora) i do roboty pomyśleć trochę ,zrobić coś a nie żale na forum wylewać.
    Opos

22.12.2018 15:44

Ciekawe gdzie zarobisz 5 tyś?! Pracuje już 13 lat w tej firmie i jeszcze nigdy nie przekaroczyłem 3500 zł !!! (usunięte przez administratora) jeżeli chwalą się takimi zyskami ze sprzedaży i wszelkimi nagrodami to pracowników od czasu do czasu jakąś premia uznaniowa czy coś w tym stylu przydało by się nagrodzić bo to dzięki pracownikom poniekąd to zawdzięczają.
    samuraj

20.12.2018 19:57

(usunięte przez administratora)nawet porządnego parkingu zorganizować nie umieją,kupują teraz jakieś chaszcze za grosze i tam robią parking po przeciwnej stronie (usunięte przez administratora)
    Krawędziarz

16.12.2018 01:45

Czas wyrobienia normy nie ma wplywu na wysokosci wyplaty o czym mozna bylo sie przekonać po ostatniej wyplacie. Rozumiem lakiernia sie schajcowała ale zeby zaraz ludziom dawac po kieszeni najnizsza wyplata w tym roku jak dla mnie. Kazą wysylac codziennie wyrobienia normy do kierownictwa bez czasu przygotowania maszyny. Duzo blach pojedynczych czasy na wykonanie okrojone do chyba absurdalnego minimum co na niektore detale. Ciagle malo dokupuja maszyny a i tak trzeba tyrac w czterech brygadach rano poludnie noc i jeszcze w weekendy dziwie sie ludzia ktorzy robia tam za 2500 netto bez wolnych weekendow gdy by nie to ze nie moge obecnie wyjechac nie pracowal bym tam w zyciu. Mozliwe ze dam dyla z w1 po co robic 4 brygady 3 zmiany za takie smieszne pieniadze jak mozna robic od pn do pt. Jedna wyplata potrafi tam byc 3500 pln z premia a kolejne dwie 2800pln przynajmniej nie mowili nigdy ze malo wyrabiam.
    Laser power

17.12.2018 14:30

2500 zł netto przy 4 brygadach? Tak się składa że też tam pracuje też na 4 brygadach to nie wiem jaka ty masz stawkę chyba 2000 że masz taką wypłatę albo bez premii robisz
    Robol

06.12.2018 09:12

Będą bony na Święta?ktos cos wie?????

07.12.2018 18:59

Oczywiście, że przyjmują, ale chyba nie jesteś świadom ile osób odchodzi :) bilans jest na minus ostatnimi czasy
    Bar

15.12.2018 21:00

Mylisz się... fundusz socjalny tworzy się z pieniędzy pracodawcy. Fundusz tworzy się z corocznego odpisu podstawowego, naliczanego w stosunku do przeciętnej liczby zatrudnionych.
    Weronika

24.10.2018 09:47

WIELTON to firma należąca do grona trzech największych producentów naczep, przyczep i zabudów samochodowych w Europie. Tak się składa, że w chwili obecnej prowadzą rekrutację. Zobaczcie tutaj: https://wieltongroup.com/kariera/oferty-pracy/ Macie do wyboru naprawdę różne stanowiska pracy. Może jakaś osoba podzieli się z nami tym, jak w takim przedsiębiorstwie wygląda rozmowa kwalifikacyjna?

12.11.2018 17:29

Takie ,,atrakcyjne dodatki pozapłacowe'' dostają że przez trzy miesiące nowo przyjęty pracownik na montaż dostaje 2300 zł brutto, czyli ok 1620 zł netto.O premii przez te trzy miechy można zapomnieć.Do tego wymagania jakby się tam pracowało już kilka lat.Pracuję tam nadal ale chyba czas rozejrzeć się za inną pracą.Szkoda zdrowia i nerwów.
    Koperek

14.12.2018 00:32

Hahsha jakie. Dodatki hahaha z wypłat (usunięte przez administratora)a ty mówisz o dodatkach no szok to jest z Marsa pani jest ?
    Były wiel "błąd"

13.12.2018 00:26

Najlepsi pracodawcy wg Rzeczpospolita( Dane 2017) WIELTON NA II MIEJSCU POLSCE ! a Wy śmiecie narzekać tutaj ? https://www.facebook.com/WieltonGroup/photos/a.251446591711177/949849838537512/?type=3&theater https://www.rp.pl/Praca/312119899-Najlepsi-na-rynku-pracy.html Czemu w komentarzu na FB nikt nie wklei linku do GO WORKA! Tutaj jest prawda....

13.12.2018 12:00

Może ktoś nie związany z firmą powinien to zrobić. Bo osoba pracująca tam lub osoba związana w jakiś inny sposób z osobą pracująca tego nie zrobi. Ale i tak zaraz by usunęli to raczej bezsensu.

13.12.2018 13:53

Więc wklej link i będzie po problemie. Po co bijesz pianę?
    Szeregowy Dolot

05.11.2018 15:52

Mam pytanie odnośnie ofert pracy jako specjalistka do obsługi klienta. Widziałem, że ta oferta regularnie pojawia się i znika z zakładki ofert pracy pytanie dlaczego? Poszukują nowych czy co chwilę ktoś się zwalnia? Ile można zarobić na takim stanowisku i czy jest to zoraca na ul. Fabrycznej Baranowskiego czy może w budynku zarządu?
    Klawisz

29.11.2018 19:38

Mam pytanie czy bedzie cos na Święta typu bon lub premia Swiateczna czy lipa jak i (usunięte przez administratora)
    Extreem

30.11.2018 18:47

Będą, karnety na ścianki wspinaczkowe "raz kozie śmierć".
    Florek

23.11.2018 22:59

Ło Pany po dzisiejszych fajerwerkach w zakładzie to Was teraz zajadą (świątek piątek, niedziela sobota w robocie), bo przecież będzie trzeba straty odrobić a już tylko w dniu dzisiejszym firma jest w plecy 40 mln zł. Nie życzę nikomu źle, ale jak to mówią Pan Bóg nie nierychliwy ale sprawiedliwy...

25.11.2018 12:09

Wiadomo już jak duże będą redukcje etatów i redukcje wynagrodzeń, by odbudować lakiernię ?
    Olek

25.11.2018 22:30

Nie bój się firma na 100% była dobrze ubezpieczona od następ takich wypadków także wydaje mi się, że jakiś większych wpływów na wynagrodzenie nie będzie to miało.
    Dafid

17.11.2018 18:24

Witam jak tam na wydziale W1 bo pradowałem rok temu zmieniło sie coś ?
    Paweł

24.10.2018 22:33

Ludzie weźcie się do uczciwej roboty a nie spacerujcie i patrzcie tylko żeby dniówka zleciała, będą długotrwałe efekty pieniężne będą płace!!! Ludziom się od pięciu lat pomieszało w głowie, a zaraz się sytuacja odwróci i wtedy będzie jaki zły pracodawca, wtedy wam przypomną "jaki zły pracownik"!!!
    Paweł Paweł Paweł xD

25.10.2018 08:41

(usunięte przez administratora) Będzie lepsza płaca to i będzie lepsza praca. Po co się wysilać jak i tak się więcej nie zarobi. Sytuacja się odwróci to prawda bo już Wam brakuje rąk do pracy a jak otworzą chłodnie to już się całkiem z robotą nie wyrobicie.
    Igor

15.11.2018 21:57

Bierz się do pracy.(usunięte przez administratora).Schody zaczynają się gdy ma się nad sobą (usunięte przez administratora)przełożonych, którzy często na początku nie wiedzą jak zorganizować podwładnym pracę.Zaczynasz robić jedną robotę a za chwilę przychodzi pan (usunięte przez administratora)i stwierdza że :masz iść do innej roboty a tą na później.

08.11.2018 09:51

W sobote pracujemy :-)

08.11.2018 17:46

Wychodzi na to że lepiej być w niemcach śmieciarzem niż w wieltonie spawaczem :-)
    Kiks

07.11.2018 22:52

Jak tam 12.11 w Firmie? Wolne ? ????
    pracownik biurowy

07.10.2018 15:22

Bardzo niskie zarobki. (usunięte przez administratora)Nie ma się nad czym zastanawiać.
    Wujek prestiżowa rada

29.08.2018 19:01

Prestiż !!! Prestiż Panowie i Panie !!!! Ciśnijcie !!! Ciśnijcie !!! (usunięte przez administratora)

04.10.2018 10:04

A obiecanej podwyżki jak nie dostaliście tak nie dostaniecie.
    Szef wszystkich szefuf

04.10.2018 20:44

Wszystko poszło na premie dla dyrektorów. Teraz wycisną z was ostatnie soki żeby zrealizować obiecane cele !

03.10.2018 16:11

@Alex Z czego Twoim zdaniem wynika fakt, że WIELTON zatrudnia osoby, które mają raczej niewiele wspólnego z jego głównym profilem? @Kik Dlaczego interesuje Cię akurat ta sprawa? Planujesz aplikować do tej firmy i miałoby to jakieś znaczenie dla Ciebie? @AntyUkr Proszę, żebyś nie wypowiadał się w przyszłości w takim tonie o innych. Chciałbyś dodać coś, co jest ściśle związane z tym pracodawcą?
    Alex

03.10.2018 20:07

Z tego, że nie mają ludzi do pracy i oto cała filozofia. Mądre osoby odeszły już dawno z tej firmy. Tyrasz na 3 zmiany + do tego jak chcesz coś dodatkowo to na zlecenia (sobota/niedziela) a wypłata i tak nie powala pomijając wszystkie inne ekscesy które się dzieją i które były opisywane w tym wątku. To jeszcze taki jeden z drugim Ci powie, że na wieluńskie warunki wielbłąd płaci najwięcej (śmieszni jesteście). W głowę się puknijcie, tapicer meblowy na przyuczeniu więcej zarobi w Wln i się mniej narobi pomijając fakt pracy na nocki niż spawacz w tej firmie z długim stażem czy nawet osoba która zbija palety. Ludzie Wy się obudźcie firma bogata przejmuje spółki a swoim pracownikom nie potrafi podnieść wynagrodzenia (parodia).
    Kik

01.10.2018 11:34

Czy na w6 pracuje dużo Ukraińców?
    AntyUkr

01.10.2018 21:39

Nie pracuje żaden, wszyscy się(usunięte przez administratora)
    Ukrainiec

02.10.2018 08:49

Bo pracować to trzeba umieććććć ! :D

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WIELTON?

Kontakt - WIELTON S.A.

Felicji Rymarkiewicz 6 98-300 Wieluń

Branża główna: Transport drogowy

Pytś

18.09.2018 22:39

Wielton przejął kolejną spółkę tym razem: Lawrence David. Mają rozmach tyryryry. Firma bogata ciekawie kiedy pracownikom rzucą do kieszonki więcej.
    Robol

30.09.2018 19:40

Sztuka sztuka a nie jakość jaka jakosc jak czas goni i brak godzin i mistrzowie krzyczą ze mało malo a sprzęt lata 90te
    Łoś

01.10.2018 21:52

Usuwają prawdę i robia tu jak im pasuje wybierają opinie robią z nas jeleni

14.09.2018 13:24

@Anonimus Fajnie poznać również pozytywne aspekty pracy w firmie WIELTON. Zwłaszcza, że najwięcej tu tych bardziej negatywnych. Nadmieniasz, iż można tam wiele się nauczyć - czy zatem firma organizowała Wam jakieś szkolenia czy kursy? @Gabaret blacha na lewo Piszesz o bardzo niepokojących rzeczach, które powinny zostać zgłoszone. Czy ktoś w ogóle pomyślał, żeby zacząć działać w celu poprawy sytuacji w firmie?
    Robal

27.09.2018 12:18

Wszystkiego trzeba sie nauczyć od starszych pracowników. Nie dawno byl przypadek gdzie przyjęli nowego pracownika na dane stanowisko z niewiedzy zrobił pewną rzecz źle no ale jak nie ma go kto przeszkolić to tak jest... w nagrode paru osobą (nawet tym które nie miały z tym nic wspólnego) została odebrana premia. Według niebieskich kasków wina oczywiście jest nowego.... nie przyznają tego ze nie przekazali mu informacji jak ma pracować....
    Alex

28.09.2018 08:56

Ty się dziwisz jak do tej firmy biorą ludzi którzy nie mają nic wspólnego z mechaniką, spawalnictwem itp. tylko osoby np. po budowlance czy innych zawodach nie związanych z pracą w tej firmie. Mało tego to jeszcze na stanowiska kierownicze czy brygadzisty ich umieszczają. Do czego to jest podobne? Kilka lat wstecz jak rekrutowałem do tej firmy to mieli takie wymagania, że się w głowie nie mieściło a teraz przyjmują każdego jak leci. To jest prestiż ? Wielbłąd na psy zeszedł.

21.08.2018 23:05

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Fałszywymi wpisami można bardzo skrzywdzić.
    Ghm

12.09.2018 19:03

To podaj nazwę firmy gdzie teraz pracujesz może ktoś skorzysta :)
    yhyyyyyy

14.09.2018 10:19

Do Krone też wiele osób przeszło z Wieltonu i są bardzo zadowolone. Przede wszystkim bez porównania płace i podejście do pracownika.

08.09.2018 13:02

@Migotek Mis W1 Sieraków górą To dobrze, że postanowiłeś wziąć udział w dyskusji o pracodawcy, jakim jest firma WIELTON. Musisz jedynie pamiętać, żeby na forum publicznym używać tylko stosownego słownictwa. Jak oceniasz aktualną sytuację pracownika w tej firmie? @słoń Co masz konkretnie przez to na myśli? Proszę, żebyś wyjaśnił swój poprzedni post, gdyż nowi użytkownicy forum nie wyciągną z niego nic.
    Gabaret blacha na lewo

10.09.2018 22:39

Większość kradnie laduje na swoje samochody badz maja uklady z kierowcami z Wieltonu cuda potrafia wywieźć a Ci co robianiby uslugi to dopiero maja sile przebicia w interesach smierdzi na odległość wielkie kooporanty pierwsza liga niech Pan Prezez to zweryfikuje to zobaczy kto puszcza zaklad w maliny
    Qwerty

26.08.2018 16:25

W tej firmie wyzysk (usunięte przez administratora) to normalność. Wszystkie krytyczne opinie to realna ocena... Wczoraj odbył się piknik rodzinny Wieltonu i w tym wypadku jest to odstępstwo od reguły. Trzeba przyznać że chyba pierwszy raz zakład stanął na wysokości zadania. Wiadomo każdy z nas złożył się na niego (socjal) ale ktoś musiał go zorganizować i chyba organizacja i atrakcje wszystkim odpowiadały... Jak wcześniej pisałem na ocenę zakładu składa się pełno minusów (kto pracuje ten wie) wczoraj był jednak plus... Małe bo małe ale światełko w dalekim tunelu do normalności.
    Koło turbaxowe

28.08.2018 21:26

Po co ma ktoś ryzykować swoją posadę itp. mówiąc to kierownikowi w twarz skoro oni wiedzą co jest nie tak co trzeba poprawić lub co zmienić.
    ejjjjj

28.08.2018 22:25

Po co mówić w twarz skoro dobrze wiedzą co jest nie tak (usunięte przez administratora)
    aplikant

25.08.2018 09:40

Cześć, zechcielibyście napisać ile brutto podstawy może oczekiwać product manager z doświadczeniem ?
    radca

28.08.2018 07:59

4,5
    inzynier

18.08.2018 21:50

Witam, zastanawiam się nad aplikacją na stanowisko Konstruktor R&D w państwa firmie. Czy moglibyście państwo przybliżyć mi dokładniej zakres obowiązków, wymagania oraz atmosferę jaka panuje w biurze ? Dodam, że posiadam kilkuletnie doświadczenie w projektowaniu zabudów do pojazdów użytkowych i zastanawia mnie również to, na jakie zarobki mógłbym liczyć z takim doświadczeniem. Widząc wiele przeróżnych opinii na tym forum wolałbym usłyszeć rzetelne opinie, a nie tylko słodkie słowa pani/pana z HR. Dziękuję z góry za wszelkie wskazówki.
    Grubooooooo

24.08.2018 16:57

Niekiedy Ci po zawodówkach bardziej kumaci i ogarnięci niż Ci po studiach. Firma aktywnie wspiera sport i rekreację dlatego tym pracownikom co biegają po halach i podnoszą od czasu do czasu co nieco (bez skojarzeń) płacą więcej niż tym co siedzą w biurach i pierdzą w stołki xD Więc pany ingyyyyyynieży, ekscelencje i eminencje czyt. krawaciarze nie użalać się, że w biurach za mało zarabiacie tylko podwijać rękawy i zapierdziela* na produkcji. Trochę ruchu wam nie zaszkodzi a i brzuchy co niektórym spadną :O
    leń

24.08.2018 18:13

A dlaczego mieliby zarabiać mniej ? liczy się wkład w firmę, skoro mają większą wartość dla zakładu to zarabiają więcej

08.06.2018 18:05

Sławek40

21.08.2018 20:20

To nie jest ,,ciekawostka'' tylko normalna praktyka w każdej firmie.Od kiedy to za nieobecność w pracy( L4 jest przecież nieobecności)przysługuje taka sama premia jak temu co pracował cały miesiąc?Z choinki się waść urwał?Premia jest nagrodą za wykonywaną pracę i jest tylko i wyłącznie w gestii pracodawcy,który może ci jej wogóle nie dać i na skargę możesz sobie iść do swojej babci.
    Ola

22.08.2018 09:58

Zacznijmy od tego, że w tej firmie po premii mniej się zarabia niż przed, to o czym w ogóle ta cała dyskusja. Po za tym choroba nie wybiera.
    W

08.08.2018 21:16

To jest chore Wielton już przekupił gowork bo komentarze są moderowane i zatwierdzane przez administratora a do tej pory nie były. Chyba zaczął się palić grunt pod nogami wielbłądowi i posmarowali administratorowi. M A S A K R A
    Uzdrowiciel

17.08.2018 08:56

To prawda
    Głowa w Betoniarce auuuuuuuuuu

08.08.2018 21:02

Kurczaczek wzruszyłem się, auuuuuuuuuuuuuuuu :D Sekcja: Misja i wartości pierwszy podpunkt Cytuje: "LUDZIE są najważniejsi dla naszej firmy. Każdego pracownika szanujemy, ponieważ pamiętamy, że jest on ważnym ogniwem w budowaniu wartości firmy. Dbamy o podnoszenie kwalifikacji naszych pracowników, doceniając ich lojalność, profesjonalizm oraz zaangażowanie. Zależy nam również, by w pracy czuli się bezpiecznie i komfortowo oraz dostrzegali przed sobą możliwość rozwoju." P.S. Brak pytań :O
    ludź

10.08.2018 19:27

Nie ludzie tylko ZASOBY !!! A ludzie to już inny sort

02.08.2018 12:12

Mam zamiar aplikować na stanowisko specjalisty ds. Kooperacji i rodzi się teraz moje pytanie jak ta praca wygląda i jak oczywiście wygląda wynagrodzenie? Praca z sobotami czy bez?
    Cooperation men

02.08.2018 12:23

Aplikuj. Czekamy na mlodych niedoswiadczonych , do dyspozycji przez 24 h. Po kilku miesiacach wyplujemy cie bez checi do zycia lub sam wczesniej odejdziesz jak sil starczy. Dawaj na poklad wieltolandu.

22.07.2018 21:15

Jak czytam co wy tu wypisujecie to płakać mi się chce z waszej głupoty. Chcecie zarabiać jak ludzie na zachodzie w kraju, który jest w zapaści gospodarczej od lat. Cieszcie się, że taki zakład istnieje w Wieluniu, bo inaczej na chleb ledwo byście mieli. W skali Polski zarabiacie na równo z innymi, a jak oczekujecie cudów to wynocha z kraju.
    maniek

29.07.2018 18:02

100% racji, to oczywiste, że nic się nie zmieni, bo po co zmieniać coś co dobrze prosperuje. Albo chcemy pracować dalej za niewielkie stawki albo szukamy pracy gdzie indziej.
    Ręce opadają

29.07.2018 20:20

+ do tego (usunięte przez administratora) na nocki. Super pomysł.
    wera

26.07.2018 13:31

Mam pytanie: jak wygląda tam praca dla kobiety w dziale kontroli jakości? podobno przewaga tam facetów ? czy nie traktują kobiety tam jak gorszy sort?
    Świeca

27.07.2018 13:50

W Polsce, w każdym zakładzie kobieta jest gorszym sortem i nigdy nie zarabia tyle co mężczyzna na analogicznym stanowisku, ale wymagania wobec niej są duuuuuuuuuużo wyższe. Wiesz, zawsze lepszy mężczyzna chociaż idiota, niż wykształcona kobieta. A w tej firmie to już masz apogeum tej zasady.
    Tobi

28.07.2018 14:25

Racja
    On Ci. On

22.07.2018 23:10

Czy pracują tam kobiedy razem z więźniami. Którzy przyjeżdżają do pracy? Słyszałem też ze jeden ostatnio spierdzielil i ukradł komuś auto.?
    Magazyn

26.07.2018 14:58

Jest taki rozpi......l na zakladzie odkąd maja wiezniow ze brak slow nikt nie umie ich upilnowac oni maja sie tu dobrze zaczynaja juz interesy krecic z Marysia kto sie znanie wie o co chodzi (marysia) burel i balagan
    Wacek

26.07.2018 20:00

Bedzie kogo zlapac za pierś
    nowox

26.07.2018 18:02

Witam. Jak wygląda praca w dziale utrzymania ruchu?
    Dariusz

25.07.2018 15:32

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!
    zajcew

25.07.2018 18:18

Mozna, np. obiad jest czasami dobry albo wyplaty sa na czas, ale w innych firmach to tez standard. W innych firmach istnieje poza tym wiele dodatkowych benefitów. Czyli firma wielton nie wyroznia sie niczym pozytywnym na tle innych firm. Zostalo mi tylko 4762 znakow, wiec nie wystarczy, by napisac o stronie negatywnej.
    Tynty rynty

25.07.2018 18:31

Nie na niby jesteśmy pewni.
    kandydat

08.05.2018 21:42

Chciałem aplikować do tej firmy na stanowisko product managera, ale jak zobaczyłem te opinie to szczerze się zastanawiam czy w ogóle warto. Dlaczego jest tak źle ? Czy przełożeni tak źle traktują swoich podwładnych ?
    staś

16.07.2018 20:10

Hahaha który to ?
    pablo

24.07.2018 19:27

To napisze ktoś w końcu co to za gość bo myśle że warto przestrzec potencjalne przyszłe ofiary jegomościa ?
    Bio

23.07.2018 12:48

Czy jest w tej firmie dział związany z ochroną środowiska lub laboratorium ?
    Zdzisiek Pauke

24.07.2018 07:58

Nie ma, wszystkie przeciążenia i obciążenia psychiczne są testowane bezpośrednio na pracowniku.
    Marlo

18.07.2018 11:13

Mam zamiar aplikować do Wieltonu na wydział KTL (stanowisko inżynierskie). Proszę o informację jaka tam panuje atmosfera w pracy. Czy szefostwo dobrze traktuje pracowników?
    ann

18.07.2018 13:34

Szkoda czasu.
    czlonek

18.07.2018 18:04

Jeśli chcesz pracować za pięciu za stawkę o 50 zl brutto wyższą niż najniższa krajowa to praca dla ciebie.

14.07.2018 12:20

@Przestroga dla inżynierów Myślę, iż skoro już postanowiłeś wypowiedzieć się na wątku, to powinieneś nam napisać, dlaczego nie polecasz pracy w firmie Wielton. Co, według Ciebie, może przeszkadzać pracownikom w tym pracodawcy? @Kamera O jakich przekrętach mówisz? Jeśli w wyżej wymienionej firmie oszukuje się pracowników to należałoby to zgłosić - jak sądzisz? @Nedza A jak długo tam pracujesz? Może po pewnym czasie dostałbyś jakąś premie?
    Przestroga dla inżynierów

14.07.2018 18:47

Nie chcę pisać o szczegółach, bo nie chcę zaszkodzić sobie i bliskim. Agnieszko, dobrze oboje wiemy, że jak ma się odpowiedni pieniądz to ma się władzę i anonimowość przestaje istnieć.
    !!!!!

15.07.2018 13:21

Dziwi sie Pani to prawda jest zle wymagaja.wiele a nic w zamian to nie jest firma.nowoczesna. jak to sie chwala w mediach wszystko stare i zuzyte wiec na czym pracować i podnosic poprzeczkę poprzeczkę wstyd maja ludzi jak więźniów choc wiezniowie maja lepiej zero dyscypliny pala i sie smieja bedzie lepiej jak z Wieltonu zrobia Zaklad Karny mysle ze ida w tym kierunku

Zostaw merytoryczną opinię o WIELTON S.A.