WIELTON

• Opojowice

3. Opinie o pracodawcach Wieluń
  5. Opinie o WIELTON S.A.

Opinie o WIELTON Wieluń

Nie przegap nowości o WIELTON S.A.!

09.06.2020 10:16

Co sądzicie o obowiązkowej sobocie pracującej na 3 zmiany bo trzeba święto odrobić? Niedługo św Bożego Narodzenia też trzeba będzie pewnie odpracować brak słów.
    Nielegalny

09.06.2020 08:24

Jak tam panowie sobota 3 zmiany? Kto się pisze?
    Daroo

16.03.2017 15:40

Z tego co piszecie to wynika ze pracownik na produkcji zarabia lepiej niż konstruktor czy technolog... To faktycznie fenomen
    Luk

03.06.2020 21:35

Zapraszamy na produkcje.. Będziecie pracować ,soboty ,dostaniecie szatnie śmierdząca. sołówkę ,do tego wszystkiego zostaniecie (usunięte przez administratora) i,upokorzeni.. Żaden szanujący się inżynier ,który coś potrafi nie przyjdzie pracować za 3tys. w taki (usunięte przez administratora) Tak więc nie opowiadaj bzdur ,jaka to jest wspaniała,wykfalikowans kadra.. Co seria produktu to poprawki.. Daliście popis jak były zwroty do poprawek..Więc masz odpowiedź o kwalifikacjach wspaniałych inżynierów.. Teraz co 2 to inżynier.. Ale co dziesiąty coś potrafi,tylko on się szanuję ,ceni i, tu nie będzie pracował.. Tyle na temat..!!
    Jajuszka

07.06.2020 16:32

Chcecie zarabiać konstruktorzy to do Gliwic, przynajmniej nikt was nie będzie upokarzał tak jak wyżej.
    Inżynier

05.06.2020 11:18

Nie wiem czy już wszyscy słyszeliście, ale niebawem będziemy prawdopodobnie pracować za sporo pomniejszoną pensję aż do końca roku. To jest pomysł rządu i wygląda na to, że Wielton skorzysta z tej okazji.
    Papa

06.06.2020 12:22

Firma jest w potrzebie i należy sobie odmówić kilka złotych. Tyle lat wielton dbal o swoich pracowników. Należycie ich wynagradzać i szacunkiem traktować.

06.06.2020 19:43

Dokładnie tak jak piszesz. Kto będzie pracował? A no wy będziecie a niby kto? W gadce to każdy tam wielki kozak a jak przyjdzie co do czego to przychodzi jeden (usunięte przez administratora) z drugim w każdą sobotę jaką im tylko powiedzą obowiązkowo meldują się w pracy dobrze wiedząc że będą robić za (usunięte przez administratora) Potem dziesiątego słychać tylko Łoooo Łeeeee Łooo znowu nas (usunięte przez administratora)i dalej do roboty. Przez tyle lat was ciągle (usunięte przez administratora) robili i będą robić to dalej ponieważ widzą że wy nadal nic się nie nauczyliście.
    robol

02.06.2020 22:34

Czy to normalne że wprowadziliście coś takiego ze jak idę do pracy na godzinę 6 to muszę wejść na zakład najpóźniej do 5:45 a jeśli nie wejdę to dopiero o 6:15 i wpisujecie mi spóźnienie i do tego zabieracie mi całą godzinę z wypłaty, z hali mamy schodzić o 14, wychodzi na to że teraz będziemy siedzieć w zakładzie po 8 godzin i 30 minut a wy nam płacicie 94% wypłaty bez premii, wymyślacie soboty pracujące na 2 zmiany i to do odbioru kiedy wy chcecie a nie kiedy nam pasuje, jeszcze trochę i zakładu nie będziemy opuszczać tylko cały czas robić, piszecie ze tak dbacie o bezpieczeństwo pracowników a z stołówki zrobiliście szatnie!!! a co zrobimy jak autobus przywiezie mnie do pracy o godzinie 5:45??? mam spóźnienie bo na zakład o tej godzinie nie mogę wejść.

04.06.2020 11:50

A ja proszę o usunięcie posta który napisał zarząd. Dziękuję.

05.06.2020 11:09

Luty

04.06.2020 13:50

Czemu nasz łaskawa,zbawiciel Pracodawca nie wypowie się w kwesti ,zasad pracy ,które zaczęły obowiązywać od 04.06.. Gdzie ,nakazuje pracę po 8 godz. a, płacą za 94% zrobionych pieniędzy.. Czytuję.. Z dniem 03/06/2020 przywracamy ośmiogodzinny dzień pracy dla pracowników produkcji, magazynu i utrzymania ruchu przy zatrudnieniu na 0,94 % etatu... Może ktoś odnieść się do tego ..??? Rano przy kontroli temperatury w kontenerze na przestrzeni max 9m2 było z 12osob.. To jest sprawa dla sanepidu..!! Chcą nas wykończyć.. Tak dbają o pracownika..

05.06.2020 11:06

W związku z sytuacją związaną z epidemią koronawirusa, nadal jesteśmy na etapie zwiększania produkcji po wznowieniu działalności. Obecnie podstawą do rozliczeń w naszych zakładach w Wieluniu jest zmniejszony, 94% wymiar pracy. Zaznaczamy jednak, że każda osoba, która pracuje ponad tę podstawę, otrzyma należne wynagrodzenie za dodatkowy czas pracy. W przypadku wątpliwości, prosimy uprzejmie o bezpośredni kontakt z przełożonymi i konsultowanie z nimi na bieżąco kwestii związanych z wymiarem pracy i wynagrodzeniem. Stale informujemy o potrzebie przestrzegania wewnętrznych zasad bezpieczeństwa i utrzymywania odpowiedniego dystansu między pracownikami. Wprowadziliśmy również inne godziny przybycia do pracy, by ze względów bezpieczeństwa zmiany nie spotykały się ze sobą. Jako Pracodawca traktujemy poważnie wszystkie sygnały dotyczące problemów z zachowaniem przyjętych procedur. Z pewnością zweryfikujemy, ten dotyczący aktualnej sytuacji przy pomiarach temperatury pracowników.
    Gałązka

04.06.2020 16:41

Dlaczego się nie odbijemy jak kończymy pracę,? Wszyscy idźcie się odbijać bo nas (usunięte przez administratora) znowu ,a po rozmowie to na w2 i ww4 pomoc bez premii robimy mimo i podejrzewam że cały zakład robi za 2 500zl
    Bobo

04.06.2020 10:21

W tym zakładzie nie podejmuje się żadnych normalnych decyzji tylko wszystko stoi na głowie.Gdzie konczy się logika tam zaczyna się Wielton.

04.06.2020 10:12

PORAŻKA!!! Zbierzmy zgrana ekipę, przyjeżdżamy do pracy o 5:45 nie wejdziemy bo już bramka zamknięta więc dziękujemy proszę pisać urlop.... Parę razy i by im się odechciało cudowania... A plan na dzień niech Pan dyrektor wyrobi sobie sam ????

23.05.2020 14:05

Mam pytanko ..Czy , 3 firma W Europe ,1 w Polsce ,bedzie uczestniczyla w programie bon 1000 plus.. Nie wypada ,aby taki potentat nie bral udzialu w takim programie.. Jednak, znajac ich podejscie do szeregowych pracownikow,wszystkiego mozna sie spodziewac.. Heeee..

01.06.2020 16:57

Nad ustawą dotyczącą programu 1000 plus trwają prace. Na bieżąco śledzimy ich przebieg i czekamy na dalsze szczegóły. Niezwłocznie poinformujemy pracowników o podjętych przez nas postanowieniach.

01.06.2020 19:22

Dziękuję za odpowiedź i wyjaśnienie w sprawie postu
    Wypłaty

28.05.2020 12:11

Jak tam wynagrodzenie juz za 50% pracujecie?
    Jestem w szoku

28.05.2020 12:01

Zakładowi na rękę cieszą się z kolejnych pozytywnych przypadków Polscy pracownicy zaczną uciekać bojąc się o swoje zdrowie i życie nie a napchają Ukraińców i taki będzie robił za grosze

18.05.2020 12:02

Czy wy ludzie ogarniacie co się dzieje w tej firmie?? Ludzie są z pozytywnymi wynikami wirusa no ale co z tego pracować dalej.... Niby badania robią ale co z tego jak nie wszystkim nikt nie jest pewny czy jest zdrowy czy nie.... Zastanówcie się...

26.05.2020 18:40

Im nie trzeba nic mówić sami dobrze wiedzą że to ściema!
    Thetogira

27.05.2020 01:08

Średni wiek osób które zmarły na dobija pod 80. Srednia długość życia w naszym pseudo kraju to 78lat.Także tego...
    Omijać z daleka ! ! ! ! !

25.05.2020 13:34

Ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora) Całość tego co tam się dzieje można ująć sławnym cytatem z polityki - (usunięte przez administratora) i kamieni kupa. Stanowczo odradzam!!! Stracicie tam tylko czas, zdrowie i nerwy a pieniędzy i tak z tego nie zobaczycie. Dwa razy zastanówcie się zanim złożycie tam papiery.
    Pracownik..

26.05.2020 23:35

To forum jest po to aby każdy mógł napisać swoje zdanie i, nie bać się ,że go będą prześladować.. Pewnie chcielibyście ,aby pisać o Was tylko pochlebnie..??? Więcej jak pewne ,że nigdy do tego nie dojdzie..!! Popatrzcie na ilość negatywów na forum. Proponuje zrobić ankietę w śród zalog na temat , jak oceniasz swój zakład pracy z podziałem na produkcja,itp. (usunięte przez administratora) Heeee..
    Chory zaklad

19.05.2020 17:53

Na w1 nie odpowiedzialny majster. Wiedzial. Ze zle sie. Czuje. Ale laził do pracy zarazil tym samym nie winne osoby baran sanepid powinien dowalić taką kare ze .... a pan pawel m kazal ludzia jak maja ujemny wynik. Chodzic do pracy a to on nie wie. Ze jest 2 tygodnie od sanepidu !!!!! Inteligentny gosć jak caly. Zakład

21.05.2020 16:18

Decyzja o skróceniu czasu pracy na zmianach nie wynika z wytycznych sanepidu. Jest jedną z inicjatyw naszej firmy, mających na celu ochronę przed potencjalnym rozprzestrzenianiem się koronawirusa. Tak jak już informowaliśmy, w tym celu wprowadziliśmy wiele procedur wewnętrznych i zmian w systemie pracy. Ich skuteczność wymaga oczywiście stosowania tych zasad przez nas wszystkich. Bierzemy pod uwagę wszystkie sygnały wskazujące na potrzebę dodatkowego zweryfikowania działania i przestrzegania tych procedur w praktyce. Z pewnością tak będzie również w przytoczonym przypadku czasu pracy na wskazanym wydziale.

21.05.2020 22:59

Dziękuję za odpowiedź
    .....

15.05.2020 10:32

Witam Kolejne przypadki korona wirusa w wieltonie ludzie się dowiadują drogą pantoflową na fabrycznej była kamera co sprawdzała stan zdrowia pracowników co się z nią stało dlaczego jej niema na co czeka zarząd
    .....

16.05.2020 13:41

Dokładnie masz racje W szatniach panuje zaduch jeden o drugiego się obija gdzie tu BHP zakład będzie dezynfekowany żart mleko się rozlało a przypadki będą się mnożyć
    Qwerty00

20.05.2020 22:48

Racja Jak idzie Pani z BHP po hali to każdy maseczki na twarzy I 2 metry od sb . Niech przyjdzie na koniec zmiany do szatni zobaczymy co wtedy powie jak ludzie ledwo mogą przejść między sobą.
    janusz biznesu

20.05.2020 20:38

ludzie wstyd , po prosu wstyd jak czytam te wasze komentarze..............nie macie ani kszty kultury osobistej
    Ola

18.05.2020 11:10

7 chorych 1 w stanie. Ciezkim (usunięte przez administratora)

20.05.2020 09:25

Zaistniałym wydarzeniom towarzyszą emocje i to jest dla nas zrozumiałe. Zapewniamy, że faktycznie podchodzimy bardzo poważnie do tego tematu. Podejmujemy zdecydowane działania, by zapobiec rozprzestrzenianiu się koronawirusa wśród pracowników zakładu w Wieluniu. Z uwagi na bezpieczeństwo zespołu powołaliśmy sztab, który koordynuje testy, monitoruje sytuację, stale współpracuje ze służbami sanitarno – epidemiologicznymi i wdraża wszelkie wytyczne. Przypominamy też, że wprowadziliśmy szereg instrukcji i obostrzeń, które wykraczają poza obowiązkowe minimum. Dzięki solidarnemu i odpowiedzialnemu stosowaniu tych zasad, wszyscy przyczyniamy się do poprawy wspólnego bezpieczeństwa.
    Olewam ten zaklad

20.05.2020 20:23

Zgadzam sie z tym co,pisze Pracownik. Zadamy prawdziwych informacji..!! Nie piszecie prawdy na forum..!! (usunięte przez administratora)nas W pracy. Jak mozecie z czystym sumieniem pisac te,Wasze bzdury..!!! Wstyd..Wstyd..!!!!

19.05.2020 21:30

Badani może i są ale tylko wybrani. Ludzie mam styczność z wieloma osobami w domu tak jak i poza nim którzy pracują w Wieltonie, nie mam pewności czy są zdrowi, do pracy muszą chodzić a wiem że mogli mieć styczność z tymi chorymi i co?? Czy wy tam z góry myślicie wogole o pracowaniach a nie wspominając o ich rodzinach... Co z tego że produkcja nie idzie ale sprzątać ktoś musi, no serio?? Każdy wie że chorych jest coraz więcej, pomyślcie o pracownikach. Zróbcie to co zrobić powinna każda duża i tak dobrze presperujaca firma
    Chory

18.05.2020 10:51

W wieltonie jest 7 osob z pozytywnym wynikiem w tym majster. Z w 1 z mokrska jedna osoba w ciezkim sranie ale co tam ludzie. Maja zrobione. Badania. I zaraz. Po wynikach do roboty sztuki sie licza. Za 50 % wyplaty

18.05.2020 17:49

Apelujemy, by nie podawać w przestrzeni publicznej niesprawdzonych informacji o liczbie i stanie chorych. Z osobami, u których potwierdzono wynik pozytywny pozostajemy w stałym kontakcie. Prosimy o poszanowanie ich prawa do zachowania anonimowości oraz zwracamy się o życzliwe podejście i zrozumienie dla chorych.

18.05.2020 23:49

Firma powinna przebiegać wszystkich pracowników z każdego wydziału bo nikt nie wie kto miał z chorymi styczność w danym dniu przecież nikt nie ma kamery na głowie aby zobaczyć z kim się widział danego dnia a nawet nie wie kto był już zarażony z kim się widział lub był razem w szatni albo rozmawiał na hali produkcyjnej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WIELTON?

Kontakt - WIELTON S.A.

Felicji Rymarkiewicz 6 98-300 Wieluń

Branża główna: Transport drogowy

18.05.2020 23:45

To jest dobre.. Cytat.. Bardzo poważnie podchodzimy do bezpieczeństwa naszych pracowników. Haaaaaa.. Smiech... Zastanawia mnie,czemu dzial propagandy tej mizernej firmy jest tak sktywny na forum.. Zabolala prawda,opinir negatywne pracownikow na temat 3 firmy Europy.. Jak byl bummm na rynku ,robili ludzie w konia. To teraz,beda mieli pole do popisu. Teksty typu JAK SIE NIE PODOBA TO WYPAD..!! NIE TY TO INNY.. Będą normą..
    Jan

17.05.2020 00:31

Ktoś wie na jakim wydziale wykryli koronawirusa?

14.05.2020 19:20

Mam jeszcze jedno pytanie do kierowników i mistrzów po co są wynajęte bułkomaty kawomaty ta mikrofal skoro z tego nie wolno korzystać a jeśli wolno to kiedy po pracy , to każdy ma w domu kawę i mikrofale
    Spawacz

15.05.2020 14:12

Drops. Zluzuj majty kolego i bzdur nie wypisuj.

16.05.2020 12:36

Zmień wydział na W4 a zmienisz zdanie
    Gonzalez

15.05.2020 11:04

Czy ktoś coś wie o korona wirusie w wieltonie? Bo chodzą pogłoski że duża część mistrzów i kierowników siedzą aktualnie w domach z podejrzeniem (lecz nie na kwarantannie) ww wirusa. Mam nadzieję że nie pracowali na siłę byleby popchnąć produkcję do przodu, bo byłoby to dosyć dużym zagrożeniem dla samych pracownikow. Pytam ponieważ z dnia na dzień pracuje co raz to mniej pracowników biurowych i kierownictwa, a nawet przestał się pojawiać właściciel firmy który to dzień w dzień nadzorował postępy prac.

15.05.2020 18:38

Najważniejsze pozostaje dla nas wciąż zdrowie naszych pracowników i ich rodzin. Działalność zakładów Wielton w Wieluniu jest kontynuowana z zachowaniem wszelkich rygorystycznych zasad bezpieczeństwa. Wśród osób zatrudnionych w naszej spółce odnotowaliśmy potwierdzone przypadki zarażeń COVID-19. Ci pracownicy oraz ich rodzinny są jednak na kwarantannie. Wszystkie osoby, które mogły mieć z nimi kontakt, zostały odsunięte od pełnienia obowiązków i nie mają styczności z resztą zespołu. Będą też objęci prewencyjnymi testami na obecność SARS-CoV-2. Ograniczona frekwencja w biurach jest m.in efektem systemu pracy, który wprowadziliśmy w ramach procedur ochronnych w czasie pandemii. Zgodnie z nimi, duża część zespołu pracuje w trybie zdalnym. To jeden z wielu elementów, wdrożonych w ramach zarówno w części administracyjnej, jak i produkcyjnej, mających chronić nasz zespół przed ryzykiem zarażenia koronawirusem.

11.05.2020 19:05

12.05.2020 19:37

Ja rozumie oburzenie pana i portalu ale jak można nic nie mówić skoro przychodzą tacy panowie i zamiast powiedzieć "Cześć lub Witam" to się wyrzywa na pracowniku na dzień dobry za to że się niewyspął

14.05.2020 18:53

Może przesadziłem z użyciem imion Pana P i pana T z w-4 za co przepraszam bardzo a tego młodego to przeproście on nic jest nie winny

14.05.2020 18:43

Witam wstawiłem kilka razy komentarze w waszej obronie ale nie widziałem żadnych poparć w komentarzach wiem że mnie usuwają ale z tego co widzę to niech was gnębią bo się boicie słucham was na przerwie przed rozpoczęciem pracy jak się skarżycie mistrzów pana T i pana P ale chyba na to zasługujećie bo jak idzie mistrz pan T to wyjecie jak Barany i jak uważacie kto tu jest Baranem trochę godności to jest na osoba starsza od was barany które beczą na widok mistrza .Dziś usłyszałem że mistrz T zostawił jednego pracownika na dywanik do Pana kierownika to nie on ja jestem bez stronniczy i lubię tą pracę ale nienawidzę mobingu

21.04.2020 18:55

A już nie chcę wspominać o soborach to jaki był dym
    Flinston

22.04.2020 13:47

Jesteś stronniczy w swoich komentarzach bardzo dobrze że jest postojowe trzeba firmę pochwalić za to ale pamiętaj że to 50% i że nie wszyscy mają oszczędności że każdy ma rodzinę być może jakiś kredyt do splaty. Bardzo dobrze że ludzie przed kryzysem walczyli i zrezygnowano z tych sobut do odbioru i zmienił się dyrektor. Trzeba walczyć o lepsze standardy niż w pamapolu bo praca wymaga wykwalifikowanych pracowników z doświadczeniem a nie zbieraniny z ulicy bez tego nie ma jakości renomy zamówień pieniędzy dla wszystkich.
    Akcjonariusz

02.05.2020 14:25

Właściciele zostawili akcję Wieltonu i Pamapolu Czytajcie co się tu wyprawia: https://m.bankier.pl/forum/spolka/PAMAPOL Administratora proszę o nie usuwanie tak ważnej i obiektywnej informacji.
    TheTogira

02.05.2020 22:09

Po pierwsze nie ,,Akcjonariusz" tylko ,,Dostawcakapitału". Po drugie Grasz w kasynie ponosisz ryzyko. Nie słuchałeś mądrzejszych by się zaangażować w bardziej pewne giełdy np senegalska albo z Boliwii :D Zawsze możesz wystawić trzy pięćdziesiąt dostaniesz za sztuke :D
    Janek

19.04.2020 20:25

Czy ktoś wie od kiedy ruszamy do pracy

22.04.2020 18:04

Tak jak już informowaliśmy, nasza spółka podjęła wiele działań, aby zabezpieczyć zarówno miejsca pracy, jak i dalsze funkcjonowanie zakładu w Wieluniu. Nie możemy ocenić dokładnie wpływu koronawirusa na naszą działalność, ale wciąż posiadamy zamówienia. Ponadto działamy na wielu rynkach i w wielu segmentach. Pozwala to nam optymistycznie patrzeć na dalsze zapotrzebowanie na nasze produkty.

30.04.2020 11:45

Podaliście do informacji że produkcja zostanie wznowiona na dniach. A jak z płacą? Dalej ludzie będą pracowali 100% wydajności, 8 godzin za płacę 80%!!!

26.04.2020 09:22

Niestety sytuacja jest dramatyczna, zaczynają się zwolnienia, umowy są nie przedłużane, Ci to tak narzekali na Wielton teraz może docenia co stracili

28.04.2020 09:07

Drodzy Państwo, utrzymanie obecnych miejsc pracy jest jednym z naszych priorytetów. Umiejętności naszych pracowników są dla nas kluczowe i liczymy, że będziemy mogli z nich jak najszybciej skorzystać. W naszym zakładzie w Wieluniu nie zwalniamy pracowników w związku z sytuacją wynikającą z pandemii. Korzystamy ze wsparcia w ramach tzw. "ustawy covidowej”, aby utrzymać zatrudnienie.
    Zwolniony

30.04.2020 00:33

Taka ściemę możecie wciskać tym którzy nie pracują w wieltonie. A moje wypowiedzenie nie było związane z korona wirusem tak samo jak nie przedłużanie czy cofanie już przedłużonych umów. Dobry żart.
    janusz

24.04.2020 22:45

a czemu taki mało inteligentny Paweł co robił wcześniej na W1 na krawędziarkach nie został zwolniony , robi dalej , przenieśli go na Barana na lakiernię.......przecież on ma tylko podstawowe wykształcenie i bez prawa jazdy jest

21.04.2020 18:51

Teraz jak zakład stoi to każdy pyta kiedy ruszy , jak zakład szedł pełną parą to niestety ludziska płakali a to mało płacą , a to wyzwanie teraz znowu źle bo płacą a robić wam nie każą tak żle tak nie dobrze
    trigun

23.04.2020 14:39

oczywiście, że to zrozumiałe, ale niektóry mają nastawienie "i tak źle, i tak niedobrze" nieważne co wielton by zrobił, a to nie jest zbyt dobre podejście moim zdaniem
    Edi

24.04.2020 12:14

kwestia przyzwyczajenia, jak ktoś chce narzekać to zawsze będzie to robił niezależnie od wszystkich innych czynników, taka mentalność

10.04.2020 18:21

Wielton to jest firma potężna i da sobie radę w tym kryzysie a tych co zwolnili to tylko były nieroby
    mono

21.04.2020 13:28

co do tego pierwszego to nie ma wątpliwosci
    Buks

22.04.2020 13:34

też myślę, że dadzą radę i niedługo będzie można wrócić do pracy, czekam na to

12.04.2020 14:24

Zdrowych i wesołych świąt dla wszystkich pracowników i zarządu firmy wielton

16.04.2020 12:15

Szanowni Państwo, sytuacja związana z koronawirusem jest nadzwyczajna i wciąż może mieć różny przebieg. Tak jak wspomnieliśmy wcześniej, stale ją monitorujemy. Jak będzie to tylko możliwe, wrócimy do pracy i wznowimy produkcję. Życzymy sobie i wszystkim pracownikom, aby nastąpiło to jak najszybciej.
    kapral

17.04.2020 08:32

dziękuję za oficjalną odpowiedź

03.04.2020 22:11

Tak postój ale z kasą to krucho troszkę mogło być więcej

15.04.2020 12:36

Szanowni Państwo, czas przestoju wykorzystujemy na możliwie najlepsze przygotowanie zakładu w Wieluniu do wznowienia produkcji. Obecnie realizowane prace modernizacyjne oraz remonty, to działania, które nie wymagają dużych nakładów finansowych i są znacznie łatwiejsze do wykonania podczas wstrzymania produkcji. Podjęte kroki pozwolą na zwiększenie efektywności i pozytywnie wpłyną na komfort pracy naszego zespołu produkcyjnego. Przypominamy, że na bieżąco monitorujemy sytuację związaną z epidemią i mamy nadzieję, że wszyscy nasi pracownicy będą mogli wkrótce sami przekonać się, jak korzystne są te modernizacje.
    Prac

16.04.2020 09:15

no i właśnie.. firma robi co może. Zależy im tak samo żeby można było wrócić do pracy jak i nam pracownikom, nikt nic nie poradzi że taka sytuacja nas spotkała
    Uszy

11.04.2020 20:17

Zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych I pamiętajcie lekcje pod górne ucho ????????????????????

10.04.2020 18:14

Panie doktorze należy się przedstawić skoro pan dostał stołek dyrektora i zwalnia pan pracowników bezczelnie powodu
    daro

10.04.2020 16:09

WIELTON to taka firma że jak potrzebują do pracy przyjmują wszystkich obiecują pracę i zarobki,a jak zaczął się kryzys z koronowirusem to starego zwolnili powidzieli że to z powodu kryzysu ale mlodych zostawli.Ludzie jak macie pracę to praujcie inie myślcie o Wieltonie,mialem pracę a chciałem pracować w tej firmie i zostałem na lodzie taki to WIELTON
    daro

10.04.2020 15:45

Wielton taka to firma że jak potrzeba to by przyjeli kto się zapyta o pracę i obiecywali pracę zarobki .A jak się zaczął kryzys to staremu powidzidzieć żę to z powodu kryzysu nie zatrudniają dalej , ale mlodych zostawili. Ludzie jak macie pracę gdzie indziej to pracujcie i nie wierzcie co mówią CI z rekrutacji.Mialem pracę chciale pracować w Wieltonie to zostałem na lodzie. taki to WIELTON

10.04.2020 12:40

Dobrze, że ten postój wprowadzili, jak widze te firmy co ciągną do pierwszego chorego to mnie zalewa. Popieram decyzje

Zostaw merytoryczną opinię o WIELTON S.A.