Want 2 work

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 182 ocen.

Opinie o Want 2 work

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Want 2 work

przerobiony

uszukuja na wszystkim i nie wyplacja nadgodzin

ewa

Nie polecam tej firmy nawet największemu wrogowi. Bardzo nie miła atmosfera, ludzie mało profesjonalni. Zarobki masakryczne.

michalkam32
@Kamil 22.11.2017 13:54
Agencja zatrudnienia Want 2 Work Sp. z o.o. (wpis do rejestru numer 2329) poszukuje osoby na stanowisko: ZBIERANIE ZAMÓWIEŃ - m...

Właśnie się tam wybieram mam pracować od poniedziałku mam mieszkać w Vaalserberg 119 Capelle aan de IJssel a praca w Magazyn PLUS : Hendrik-Ido-Ambacht czy nie mają spóźnień z wypłatami i czy praca jest ok na tym magazynie

Kamil
@michalkam32 25.11.2017 23:01
Właśnie się tam wybieram mam pracować od poniedziałku mam mieszkać w Vaalserberg 119 Capelle aan de IJssel a praca w Magazyn P...

Jeśli o mnie chodzi to u mnie ok,ale większość ma płacone z opóźnieniem,solarisy nigdy głąbą się nie zgadzają,pozatym malo jest godzin ja mam ile chce

gigunia

Podpowie ktoś jak w chwili obecnej wygląda praca dla want2work? Mamy jutro wyjechać z chłopakiem do pracy na magazynie z drobnymi agd, mieszkanie w Niemczech.

Iwona

@Michał obecny pracownik skoro chciałeś się rozpisać to proszę napisz, dlaczego dla Ciebie to jedna z najgorszych holenderskich firm. @BylyPracownik gdyby nie te wszystkie problemy wokół to sama praca dla Ciebie była ok, tak? Oceniłeś ją na 8 punktów, więc wnioskuję, że z pracy byłeś nawet zadowolony. Czy uważasz, że reszty problemów nie dało się rozwiązać?

Michał obecny pracownik

Wiele mógłbym napisać,napiszę krótko jedno z najgorszych biur holenderskich.

anonim

(usunięte przez administratora)

Duśken

OMG Co z Wami !!! Czy tutaj wpisy dodają sami analfabeci ??? :O Rozumiem wasze doświadczenia z tym biurem opisujcie ,ale proszę !!! WSTYD ! Słownik w rękę !! Nawet istnieje coś takiego jak EDYTOR TEKSTU ! zaznacza gdy zrobisz "babola"

xxxx

www.sncu.nl.bardzo pomocna strona

BylyPracownik

Ta firma jest śmieszna nie polecam nikomu kto chodź trochę szanuje swoją osobę zakwaterowanie na wiosce Tubbergen hotel mały, ale z jedno osobowego pokoju zrobili 2 osobowy jak sardynki oszukują na każdym kroku w każdym solaris jakieś minusiki po kilkanaście € koordynatorki (Kamila i Monika) niczym się nie interesują chcesz coś załatwić zapomnij wypłaty spóźnione korekty jak robią to znowu kasę dla siebie zgarniają na dodatek wyznaczają sobie paziów do kontroli nowych pracowników, więc jak już jedziesz uważaj z kim o czym gadasz, bo inwigilacji tam nie brakuje w ocenie całokształtu : Zakwaterowanie – 2/10. Wypłaty – 4/10. Pomoc koordynatorów – 0/10. Irytowanie pracownika – 10/10 Praca w Plus - 8/10

Jaca
@BylyPracownik 18.10.2017 14:37
Ta firma jest śmieszna nie polecam nikomu kto chodź trochę szanuje swoją osobę zakwaterowanie na wiosce Tubbergen hotel mały, a...

sprobujcie przez sba euro covebo pollux sa przyjecia na magazyn Ingam dobra praca jest i fajna atmosfera,nawet dla leniuchow

Mar
@Jaca 27.10.2017 17:30
sprobujcie przez sba euro covebo pollux sa przyjecia na magazyn Ingam dobra praca jest i fajna atmosfera,nawet dla leniuchow...

Na temat tych agencji jest wiele negatywnych opinii i filmów na YT. Praca -, zakwaterowanie -. A jałowie i przemocowe wypowiedzi i nick mojego adwersarza powinny zostać usunięte przez moderację tego forum.

Iwona

@kordian czyli jak było wcześniej w pracy w Want 2 work skoro uważasz, że było lepiej? Jak myślisz czym spowodowane były te zmiany? Dlaczego się zmieniło na gorsze? Opowiesz ze swojej perspektywy jak wygląda teraz praca? Wiem, że to sporo pytań, ale pewnie posiadasz informacje, które zainteresują użytkowników chcących się tam zatrudnić.

Iwona

@Quentin dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Czy takie warunki od razu miałeś zaproponowane w Want 2 work? Czy próbowałeś to zgłaszać jak zostałeś potraktowany? Może ktoś aktualnie pracuje z Want 2 work i powie czy nadal tak sprawy się mają.

Mika

Witam szczerze nie polecam tego biura jest nie słowne i trzeba się prosić o każdy cent by wypłacili a gdy wypłaca to jeszcze nie wszystko więc kolejna walka o swoje pieniądze odradzam jeżeli ktoś chce sobie za oszczędzić zdrowia !!!!

Iwona

Obecnie firma poszukuje między innymi kandydatów do pracy jako Zbieracz Zamówień oraz Pracownik Magazynu. Jest to praca w Holandii. Co możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym którąś z tych ofert?

Adi
@Iwona 06.07.2017 15:13
Obecnie firma poszukuje między innymi kandydatów do pracy jako Zbieracz Zamówień oraz Pracownik Magazynu. Jest to praca w Holan...

Syf

kordian
@Iwona 06.07.2017 15:13
Obecnie firma poszukuje między innymi kandydatów do pracy jako Zbieracz Zamówień oraz Pracownik Magazynu. Jest to praca w Holan...

Witam były pracownik.pracy jest dużo ale po miesiącu da się ogarnąć, dają zaliczki co tydzień jak masz kartę do bankomatu w euro , na start dostajesz pościel jakieś koszulki i polar a i buty z blachami do tej pory mam jeszcze ogólnie wypłata pierwsza za 5 tygodni ale na zaliczkach da się przeżyć, co do miejsca spania wiadomo nie jest to bristol jak ktoś jedzie do pracy a nie na wakacje to myślę że da radę ,jedynie lodówek mogłoby być więcej szef z plusa spoko jak się pracuje to nawet nie wie o twoim istnieniu ,ja osobiście jako na początek pracy za granicą polecam ,zawsze można zmienić pracodawcę jak coś nie pasuje pozdrawiam.

deny

Większość tych negatywów to zapewne osoby ,które podobne jak i ja swego czasu spotkały się z realem po przyjeździe do innego kraju,. aż dziw bierze że te pijackie ćpuny pseudo Polacy dawniej mówiono na takich Volksdeutsche, siedzą chlają i marzą na domkach i nigdy złego słowa nie powiedzą ???

Radek F

Problem tkwi w mentalnosci polaczkow. Gdyby mieli w sobie choc cien honoru jak polanalfabeci z krajow trzeciego swiata ktorzy szumnie szturmuja granice nic sobie robiac z przepisow celnych, mogliby sami narzucac stawki warunki mieszkaniowe sposob narracji z biurem nez zadnych wyru chanych koordynatorow. A tak sa tanimi parobkami na zachodzie o reputacji drobnych pijaczkow przyglupkow i zapier dalaja jak parobki po 14 h i ciesza sie ze maja prace. Zreszta niech polaczki na zakladzie plusa w ambacht otworza mordy a rozwieja wszelkie wstpliwosci. Czarnym czy arabom pietki mozecie czyscic certyfikowani niewolnicy. Wy sie nie buntujecie bo jestescie glupcami.

Stefan

Witam, praca w tej Firmie to była porażka a szczególnie módlcie się żebyście nie trafili do magazynu Plusa z napojami i piwami gdyż jest to typowy obóz pracy! Warunki mieszkalne fatalne nie ma w czym zrobić herbaty, a co dopiero obiad kontakt z koordynatorkami dobry ale i tak niczego nie załatwią.

Gość

Witam , mam pytanie czy jest tu osoba godna zaufania i szczera by powiedziała naprawdę szczera prawdę o tej firmie , czy warto z niej skorzystać i jechać. Jak wygląda transport tam i z powrotem. Jakie warunki ogólne są tej firmy . Jaka umowa , jakie zarobki , czy ubezpieczenie jest . Proszę o naprawdę wiarygodne informacje.

A.Zborek

Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy

Rypa

Część want2work to porażka miałem mieszkać z dziewczyną i pracować na magazynie a rozdzielili nas A zamiast magazynu dali mrożenie i kazali się uczyć holenderskich cyfr Dziewczyna spała w Syfie z 5 innymi w pokoju i musiała daleko jeździć do pracy na rowerze W 1 dzień się zgubiła bo nikt z nią nie jechał i była po pracy o 29 w domu a o 15 skończyła... Zero organizacji i odpowiedzialności Zglosilismy ze wyjeżdżamy to nam do pl wysłali list ze ucieklismy chamstwo

Michał

Tak nadal poszukują pracownikow magazynu, póki co to chyba maja tylko ta jedyna ofertę pracy byc, może nie maja większej ilości umów podpisanych na ten okres z pracodawcami faktycznie teraz tez już jest trochę martwy sezon na wyjazdy za granice, może po nowym roku sie cos ruszy

Krzysztof Stefanik

Want 2 work rekrutuje pracowników mieszkałem dla Holenderskiego Stuwaroij van Roij cos takiego. Miszkalem w miejscowości Stompetoren na pseudo " Hotelu " pięćdziesięcio osobowym z niezamykanymi pokojami na klucz, z trzema łazienkami na kazdym piętrze. Praca w zakładzie Plus to kosmos, normy z kosmosu na Ompaku, jedyna rzecz którą dobrze zapamiętam to część ludzi którzy tam mieszkają.Nie polecam nikomu o słabych nerwach.Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało na maila stefanik@onet.eu.

Picker

Więc jak w końcu z tymi mieszkaniami to wygląda? ponieważ jestem zainteresowany pracą jako order picker i zastanawia mnie to czy jest gorzej niż przez E&A w Tilburgu z mieszkaniem :)

neo_30

Pracował ktoś w Beemster? Chodzi mi o firmę Plus Beemster­. Jak jest z zarobkami? Na wózkach oferują mi 1419 brutto co wydaje sie kpina patrząc na godziny pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Luzny Laki

Pod stolem :) ewentualnie musisz sie wypiąć?

Snopowiazalek

order picker w beemster ? opinie ? want 2 work ?

Jimmy

a co panowie się stało z wąsem że poszedł do Van Kopena ?:D

Maniek

Witam pracuje ktoś na magazynie w Barendrecht ??jakie warunki mieszkaniowe itd ???

anonim

(usunięte przez administratora)

wera

Witam ja osobiście jak pracowałem to też ściągali 50 euro wcale nie jest to dużo jak na warunki holenderskie,jak pan chce coś więcej wiedzieć to podam maila na priv mogę dopisać powodzenia kordian10@vp.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

wera

Tylko bozia lub wróżka może ci kolego dopomoże jak ładnie poprosisz albo zdzwonisz do biura w pl ,cóż kasa czy każdy na nią leci???

anonim

(usunięte przez administratora)

wera

Kolego jak wiesz co to pot po treningu piłkarskim to masz mniej więcej w 40 procentach obraz pracy jaka cię czeka-lepiej zabierz ze sobą krótkie spodenki i trochę kasy bo sofi możesz dostać za 3 tygodnie, jak trafisz na koordynatorkę panią Roksanę to może dasz radę ,ale z tą znajomością języka to lekka przesada przecież jedziesz do pracy a nie na wakacje a byłbym zapomniał koniec dniówki musisz uważać na tzw sztaplowanie to potrafi człowieka rozłożyć a trwa zaledwie godzinkę ,ale może tobie spasuje a uważaj na kolegów to takie kapusie że swoja matkę by sprzedali powodzenia i pozdrawiam.

derek

Muszę stwierdzić nie wiem jak sprawa wygląda obecnie ale wcześniej tak było ,że nowi pracownicy dostawali polar ,2 bluzki polo, buty i komplet pościeli poduszka i kołdra pod tym względem nie spotkałem się jeszcze z żadna agencja ,która by oferował takie dodatki do pracy ,żeby tylko nie ten zapach w domu ten BUDEL taka lokacja nawet nazwa mówi sama za siebie ,o dziwo kierowca który mnie zawoził niejaki pan Krzysiek po dostarczeniu pod ten BUDEL powiedział ,że nie przekroczy progu tego syfu a ja tam spałem i jeszcze z tymi ćpunami się męczyłem a picia nie toleruje ,szkoda ale jak mówią widziałem i zobaczyłem pozdrawiam.

derek

Muszę stwierdzić nie wiem jak sprawa wygląda obecnie ale wcześniej tak było ,że nowi pracownicy dostawali polar ,2 bluzki polo, buty i komplet pościeli poduszka i kołdra pod tym względem nie spotkałem się jeszcze z żadna agencja ,która by oferował takie dodatki do pracy ,żeby tylko nie ten zapach w domu ten BUDEL taka lokacja nawet nazwa mówi sama za siebie ,o dziwo kierowca który mnie zawoził niejaki pan Krzysiek po dostarczeniu pod ten BUDEL powiedział ,że nie przekroczy progu tego syfu a ja tam spałem i jeszcze z tymi ćpunami się męczyłem a picia nie toleruje ,szkoda ale jak mówią widziałem i zobaczyłem pozdrawiam.

derek

Muszę stwierdzić nie wiem jak sprawa wygląda obecnie ale wcześniej tak było ,że nowi pracownicy dostawali polar ,2 bluzki polo, buty i komplet pościeli poduszka i kołdra pod tym względem nie spotkałem się jeszcze z żadna agencja ,która by oferował takie dodatki do pracy ,żeby tylko nie ten zapach w domu ten BUDEL taka lokacja nawet nazwa mówi sama za siebie ,o dziwo kierowca który mnie zawoził niejaki pan Krzysiek po dostarczeniu pod ten BUDEL powiedział ,że nie przekroczy progu tego syfu a ja tam spałem i jeszcze z tymi ćpunami się męczyłem a picia nie toleruje ,szkoda ale jak mówią widziałem i zobaczyłem pozdrawiam.

Imigrantka

hej mam pytanie ile średnio godzin jest na hardewijku na tych ciasteczkach? jakie tam tygodniówki wychodzą po odliczeniu kosztów agencyjnych? a jeśli chodzi o magazyny z hotelem w ammerzoden to czy da sie tam zrobić przynajmniej 38-40 h w tyg?

artx

jak masz nerwy ze stali I dużo kasy na utrzymanie się w Holandii przyjezdrzaj firma i tak cię ozuka

artx

Kolego zbyt krótko tu pracujesz nie oceniaj ich i nie polecaj bo zle sie sie to dla ciebie skonczy firma nie jest taka piekna

Karolina

Nie polecam, pracowałam tam pol roku. Praca mega ciężka, musisz miec nerwy ze stali bo Polacy którzy pracują długo traktują Cie jak śmiecia. Na rękę dostajesz po 180e bo nie ma godzin. Ja uciekłam i żałuje ze az tyle wytrzymałam

leon
@Karolina 11.03.2016 17:21
Nie polecam, pracowałam tam pol roku. Praca mega ciężka, musisz miec nerwy ze stali bo Polacy którzy pracują długo traktują Cie...

Witam a gdzie Pani pracowała jeśli można zapytać ja w Weert market Plus ,jakiego miała Pani koordynatora -ja panią Roksanę .Ja też zwiałem miałem dość tych ćpunów ,do firmy nic nie mam poza tymi frajerami co mnie do nich skierowali,praca ciężka ale po to tam pojechałem ,ogólnie Holendrzy mało mówią a Niemcy zawsze podkablowują ,chociaż w Hornie Niemcy są w porządku no nie wiem może tak trafiłem znam fajną agencję są uczciwi jak Pani chce mogę podesłać namiar na meila pozdrawiam.

młody

Witam wszystkich, napiszę kilka słów na temat mojej przygody z tą firmą.Wszystko poszło dosyć szybko na początku, wysłałem niezbędne dokumenty do Gliwic oni odesłali mi swoje załatwiłem busa i byłem na miejscu.Jak już dojechałem na miejsce docelowe to musiałem czekać bo nie wiadomo było czy tam zostane.Przyjechał po godzinie pan Krzysiek(bardzo w porządku facet) i zabrał mnie na Rossum.Oprowadzono mnie, pokazano gdzie co jest i miałem sie ulokować w pokoju.Odrazu hotel ten nie przypadł mi do gustu ale nie myślałem o tym bo przyjechałem pracować a nie wybredzać.Następnego dnia było spotkanie organizacyjne w Hedel które prowadziła pani Krystyna, miła babka ale jak jej podpadniesz to masz przesrane.Z drugiej strony ona jako jedyna dbała o pracownika który był pod nią i jak nie było roboty to z miejsca potrafiła załatwić nową.Po spotkaniu rozdali ciuchy etc i wróciłem na Rossum gdzie odrazu dowiedziałem się(sic!) że jade na hotel w Ammerzoden a więc kolejne pakowanie i kolejna przeprowadzka.Hotel w Ammerzoden zdecydowanie najlepszy, ludzie na hotelu w porządku i starający się dbać o swoje miejsce w którym mieszkają.Dosyć czysto i przyjemnie. Jeżeli chodzi o prace to trafiłem do firmy Hollander jako zbierający zamówienie.I tu zaczeła sie komedia... uprzedzam, jeśli nie miałeś do czynienia z magazynami, pracą fizyczną to nie pchaj sie tam bo Cie zajadą.Tam jest przesort ogromny, ludzie wytrzymują maks tydzień czasu.Niby jest mówione, że masz czas dwa tygodnie na wyrobienie normy ale już po tygodniu zaczynają Cie cisnąć.A normy są tam cholernie wysokie, jedne z najwyższych w całej NL.Do tego system voice non stop sie sypie przez co są przestoje w robocie.Robota jest ciężka, to też zależy od działu.Trafisz na mleka na sam początek, każdy robi na mlekach na początku.Tam jest naciężej i tam też Cie sprawdzają.Działy sery i obiady to już lajcik, mniej dźwigania za to więcej myślenia przy układaniu.Robota nie jest zła ale normy są komiczne.Każdy tam tylko pieprzy o wysokich normach ale non stop podkręcają tempo i sami sobie robią pod górke. W lato idzie zarobić, są nadgodziny.W jesień zima już słabo, grafik wygląda tak że robisz trzy dni a dwa dni jest na tzw rezerwie która zazwyczaj kończy sie jednak siedzieniem na hotelu. Wypłaty na czas, załatwianie spraw z kordynatorami też raczej ok.Jak jakieś pytanie to pytajcie a z chęcia odpowiem.

nowa

Witam dostałam ofertę do pracy przy pakowaniu ciastek w miejscowości Harderwijk czy ktoś coś wie na ten temat bo że kasa mała to wiem a coś więcej?

Ami
@nowa 10.03.2016 10:52
Witam dostałam ofertę do pracy przy pakowaniu ciastek w miejscowości Harderwijk czy ktoś coś wie na ten temat bo że kasa mała t...

hej ja też dostałam tą ofertę pracy i jadę tam w sobote od wtorku zaczynam na tych ciasteczkach. Jestes juz tam ? jakie warunki mieszkalne jak jestes...

AG

Hej Raven i jak dotarłeś do Rossum?Napisz pierwsze wrażenie.Pozdro.Jak co to pisz na legenda2730@gmail.com

Raven

Witam. Dostałem ofertę order piker na magazynie sklepu Plus w miejscowości Beemster. Jak wygląda tam praca , czy są godziny? Zakwaterowanie które otrzymałem w e mailu to hotel w Rossum. Jakie tam są warunki ? Ta agencja rekrutuje dla Stuwarooij Holenderskiej agencji.

anonim

(usunięte przez administratora)

jery

umowę o pracę ?,chyba coś ci się pomyliło gościu dostajesz ,ale umowę agencyjną o pracę tymczasową a to całkiem co innego.

MariAN

Witam czy ktos z was pracowa w centrum dystrybucji Spar i mieszkal w Rossum prosze o opinie. Pozdro

zahovic

czesc,mam propozycje pracy w want2work jako operator suwnicy,czy ktos moze mi napisac jak tam sytuacja wyglada,jakie zarobki ,mieszkanie.z gory wielkie dzieki

anonim

(usunięte przez administratora)

koleś

350 ,raczej 250 euro to masz gościu brutto przy dobrych lotach a po odliczeniu za domek i podatek to jak 160 euro zobaczysz to będziesz się cieszył , zresztą są tańsi od polaków emigranci za morza smotruchy więc po co ma agencja przepłacać wystarczy pomyśleć co tu nie hallo , w stu procentach popieram użytkownika Criss to się zgadza taki jest smutny real pracy za granicą niestety ???

cris

Co ty człowieku pierdoliss?!! Gwarancja godzin??? Zapomniałeś dodać że godziny wyrównują po roku a wypłaty dostajesz po 200€ na miesiąc, a jak "się zwolnisz" to okradną cię z całej wypłaty i wywiozą na dworzec. Warunki w hotelu? 1 osobowy pokój na 4 osoby, bez zamka w drzwiach, a jak ci coś zginie to twoja wina... Banda złodzieji i oszustów!!!

ewwwww

Dzięki bardzo pozdrawiam

ewwwww

Witam mój mąz właśnie wyjechał chciała bym się dowiedziec jak z mieszkaniami tz z pokojami czy sa mieszani kobiety i męzczyżni . Jak to wygląda

guest
@ewwwww 03.01.2016 17:22
Witam mój mąz właśnie wyjechał chciała bym się dowiedziec jak z mieszkaniami tz z pokojami czy sa mieszani kobiety i męzczyżni...

Witam jak ja pracowałem to pokoje /domy były albo damskie lub męskie nie było mieszania tak w pokoju może być nawet do 6 osób ,szczerze brak prywatności ,kuchnia mała na 8-9 facetów to jest porażka a 2 lodówki to standard tylko do marketu blisko, jedynie ten aspekt mieszkania był dopracowany pozdrawiam.

guest

Witam kolego ale 60 euro na miesiąc to gdzie wy mieszkacie za przeproszeniem ???

obecnie pracuje

Powiem tak za wiele nie płaca 10 brutto nadgodziny wypłacaja ale nie 125 procent tylko 100 za mieszkanie placi sie 60 e .Ubrania robocze dostaniesz gratis generalnie to polecam to biuro .Włkasciciel biura to cyriel mlody facet [sknerusek ]jak bys chciał podwyżkę ,

reksio
@obecnie pracuje 30.10.2015 21:03
Powiem tak za wiele nie płaca 10 brutto nadgodziny wypłacaja ale nie 125 procent tylko 100 za mieszkanie placi sie 60 e .Ubrani...

Stuwanroji tzw Want2work przyjmują takie elementy a potem się dziwią że ludzie nie chcą pracować może niech żądają zaświadczenia o niekaralności ale już w agencji w Polsce (pieprzone ćpuny i rozwodniki SEBA i spółka ściganych pajacy przez komornika w Polsce -mieszkają w Budel )

anonim

(usunięte przez administratora)

derek
@Yoyo 22.10.2015 10:31
Prawa reka Gab... ?:)

Kolego żadnej Gabi nigdy nie znałem i nie znam może mnie z kimś pomyliłeś albo chcesz mnie zapoznać z jakąś Gabi ,co innego Firma Van roji tam swego czasu pracowałem i widziałem co się tam wyprawia ogólnie to praca fizyczna i tylko tyle , a tak w ogóle to mam na imię Konrad a derek to taki wymysł fantazji z poprzedniego wcielenia pozdro???

yyy
@Yoyo 22.10.2015 10:31
Prawa reka Gab... ?:)

Wyrzycenie z każdej firmy następuje albo natychmiast (nawet nie w ciągu godziny), w ciągu doby, a w ostateczności możesz dostać np 2 dni. Nikogo nie intersuje gdzie pójdziesz. Wazne, żeby miejsca nie zajmować w jakimś obleśnym mieszkaniu np. pełnym mysz, nawet na kuchennym stole. Nie trzeba nic zrobić. Firmy wyrzucają tak każdego, kogo zechcą.

kolaga niekwestonowanego

(usunięte przez administratora) to konfident nie z tej ziemi jednego wyrzucili z hotelu nie miał gdzie spać to mu dał dobry chłopak klucze od samochodu firmowego to nawet o to zadzwonił (usunięte przez administratora) nie człowiek Krystyna koordynatorka to skończona idiotka co nic nieogrania, generalnie firma nie jest godna polecenia w hotelach syf i przeludnienie karanie za wszystko nie wypłacają za nic dodatków, ale chłopaki na maskacnie byli zajebiści oprócz Rafiego

marcypan
@kolaga niekwestonowanego 18.10.2015 21:44
(usunięte przez administratora) to konfident nie z tej ziemi jednego wyrzucili z hotelu nie miał gdzie spać to mu dał dobry chł...

Service Best - magazyn czesci motoryzacyjnych. Super praca w grupie super Polakow. Nie mamy problemow z godzinami, wrecz przeciwnie mamy ich czasami za duzo - sa tygodnie gdzie pracujemy po 50 godzin. Jezeli ktos dostanie szanse aby oprzyjechac tutaj do pracy to polecam. Pani Krystyna - nasza koordynatorka to super babka. Wymagajaca, ale sprawiedliwa i nie jednemu pracownikowi pomogla w trudnej sytuacji. Koordynatorzy musza wymagac bo inavzej wszyscy wlaziliby im na glowy i robili co chcieli.

Zostaw opinię o Want 2 work - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Want 2 work