TNS Group
2 90 6 1

Opinie o TNS Group

Nieznajoma

Byłem w pracy z firmy TNS z Warszawy a siedzibą w Opolu pan Krzysztof z Warszawy obiecuję złote góry a na miejscu połowy z tego niema byłem w miejscowości De Herclake przy kontenerach praca miała być 1 zmiana okazuje się że są 3 zmiany i praca miała być po 8-10 godź a na miejscu się człowiek dowiaduje że pracuje po 12 godzin i więcej pokoje (usunięte przez administratora) brudno lodówek brak pralka i kuchenka nie działają łużka pospawane z jakiś rur śmierdzące pracownicy piją a podobno nie wolno uważajcie nie dajcie się w ciuła robić internetu nie na chyba że płacisz to ci pracownicy udostępnią za opłatą co tam pracują bo muszą

Nieznajoma

Obiecują złote góry a na miejscu połowa z tego jest uwaga na Pana Krzysztofa z Warszawy

Adam

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Podpowiecie o zarobkach czy dodatkach do pensji?

obop

marne grosze , bez płatne przerwy i czas kiedy czekasz na połączenie , za 8 godzin zarobisz 35 zł

Maja

@Robert aktualnie ofert firmy można znaleźć na ich stronie internetowej https://tnsgroup.pl/oferty/ oraz na kilku znanych portalach rekrutacyjnych. @TNS pracownik Z tego co piszesz to rzeczywiście dość dogodne warunki pracy. Czy na wszystkich stanowiskach tak jest? Jeśli dobrze rozumiem to TNS Group jest agencją pośrednictwa pracy w różnych miejscach. Czy masz może dostęp do informacji również z innych miejsc, albo znasz kogoś kto mógłby się również podzielić informacjami z użytkownikami forum?

Robert

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

TNS pracownik

Płaca ok 10-11 zł za godzinę na rękę. 2 zmiany rano 8-16 i wieczorem od 16-21.30. Pieniądze dobre jak na 0 dojazdów do pracy, możliwość nadgodzin i elastyczny grafik, wpisujesz się na grafik i pracujesz, nie wpisujesz i nie musisz pracować(pracowałem w firmie w której musiałem prosić o urlop dlatego tutaj to oceniam pozytywnie).

Administrator

Dawno na forum nie było merytorycznych wypowiedzi na pracy w TNS Group. Możecie powiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja w firmie?

Czarek

To raczej normalne , że wymagają ponieważ płacą!!

Ksenia

Normą w tej firmie jest maksymalne wykorzystywanie ludzi przy jak najmniejszym koszcie. Dotyczy to ankieterów, ale też innych pracowników.

Benek

Firma stawia przed pracownikami pewne normy i nie widzę nic dziwnego w tym.

Iwka

pytanie do pracowników - jaka jest teraz stawka za godzinę? zastanawiam się nad pracą w domu, ale nie wiem jakie jest wynagrodzenie.

Maja

@Pracownik cati home jeśli zarzucasz firmie mobbing to wiedz, że jest to przestępstwo i musisz mieć poważne argumenty i w takim przypadku powinno się zgłosić takie postępowanie firmy odpowiednim organom. Zaś jeśli nie mamy dowodów i silnych argumentów to takie oskarżenia są niezgodne z prawem, a nasze posty nie są anonimowe, gdyż sprawdza je administrator forum, może je usunąć.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Czy tak samo jest w TNS Group? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Pracownik cati home
@Administrator 14.02.2018 08:08

Atmosfera beznadziejna. Mobbing, nękanie że za mało ankiet, za długie przerwy i zawsze pracownik wszystko zle robi. Ciągle wiadomości ile ankiet zostało i ile czasu do końca. Szantaże, że jeśli nie będą zrobione ankiety pracujemy dłużej. Praca do 22 to jest nienormalne bo ludzie śpią o tej godzinie. Ogólnie mówiąc supervisorzy mają ankietera za śmiecia. Odradzam każdemu pracę w tej firmie nawet największemu wrogowi. Ja pracuję tu tylko i wyłącznie bo trzeba gdzieś dorobić a że można dzwonić z domu to tylko dlatego mi pasuje bo nie mam możliwości dojazdu.

Ann

jakie są teraz stawki godzinowe?

Wiktor

Chyba nie jest tak źle w firmie skoro nie piszecie zbyt często!!!

Ilona
@Wiktor 20.12.2017 18:52

a niby o czym tu pisać. ankieterów mają za nic, placa grosze, zajecie samo w sobie jest debilne to o czym tu rozpisywać sie

Pracownik

Supervisorzy czepiają sie o wszystko. Pracuje w innej firmie ankieterskiej w domu i zero jakichkolwiek uwag co do mojej pracy a stawka wyższa niż w tns. Za soboty czasem płacą 20zl za godzinę a nie tak jak w tns premia w wielkości 1 zł za przepracowaną godzinę. W tns jeszcze pracuje trochę bo wypłata na 10 każdego miesiąca a tam trochę później bo trzeba najpierw rachunek wysłać i to mnie już tylko trzyma w tns.

Maraqja
@Pracownik 11.08.2017 15:17

Czy możesz napisać w jakiej firmie poza tns pracujesz? Zainteresowało mnie to co napisałeś.

tttt
@Maraqja 28.11.2017 11:07

a co cie to????

Maraqja
@tttt 28.11.2017 21:07

Chciałam wysłać cv do tns, ale po opiniach tutaj, wolę się wstrzymać, a on wspominał, że w tej drugie firmie jest lepiej.

Jot

Rozmowa na stanowisko Project Managera bardzo nieprofesjonalna. Trwala moze 15 min. Panie nawet nie wiedzialy jak taka rozmowe przeprowadzic. Zadaly ze 2 pytania, cala reszta polegala na zachwytach jak wspaniala jest firma do ktorej aplikowalam. Bylo to 3 tyg temu, ale oczywiscie odpowiedzi nie dostalam do tej pory. Nawet na maila nie odpisali. Moze sa liderami w swojej branzy, ale kultury i szacunku do kandydatow nie maja za grosz. Szkoda mojego czasu na dojazd.

Maja

@Anitka - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w TNS Group? Wspominasz, że firma nie płaci za przerwy w trakcie pracy. A jak oceniasz pozostałe warunki zatrudnienia? Czy firma zatrudnia swoich pracowników w ramach uowy o pracę? Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie. Czy oprócz podstawowego wynagrodzenia pracodawca zapewnia dodatkowe benefity, na przykład w postaci prywatnego pakietu medycznego? Takie informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Ilo
@Maja 19.09.2017 12:48

oczywiście że jest śmieciówka na dodatek w najgorszej postaci bo obcinają za przerwy, jedynie czas zalogowania się liczy a często czas ucieka z winy systemu czy jak wyrzuca z badania. wtedy SV mówią żeby poczekać, często kilka, kilkanaście minut i ten czas nie wlicza się do wypłaty. jedynym "benefitem" jest praca w brudnej piwnicy gdzie nikt nie sprząta haha.

Anitka

Czy za pracę przy komputerze przysługuje 5 minut płatnej przerwy za przepracowana godzinę? tns ma to w głęboko w poważaniu i tego nie respektuje. Przerwy są bezpłatne a jeśli przekroczy się na przerwach 1/12 czasu pracy to odcinają pieniądze w wypłaty.

Maja

@Kris - Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do TNS Group? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Kris

DNO.....

Maja

@Kasia czyli w firmie jest możliwość awansu. Czy wiesz może, czy zawsze trwa to tak długo jak w wypadku Twojej siostry? Jak wygląda praca w dziale badań społecznych? Chętnie dowiemy się więcej o tym jak działa TNS Group.

Kasia
@Maja 07.06.2017 11:11

Maju, moja siostra przez cały okres pracy na ankieterce studiowała socjologię - po skończeniu studiów odpowiedziała na ogłoszenie o staż, które wywiesili w studiu CATI. Sprawdziła się i zaproponowali jej stałą umowę.

Aga

pracownicy nie mogą liczyć na żadne benefity - chyba że benefitem nazwiemy obcinanie godzin. praca w fatalnych warunkach (ponura, brudna piwnica), mała liczba godzin pracy, ankiety układane przez bezmózgowców, chamscy respondenci. Oto doświadczenia z pracy na tym zacnym stanowisku ankietera.

Kasia
@Aga 31.03.2017 20:03

Ankieterzy tylko nie mogą liczyć na benefity. Pracownicy zatrudnieni na umowę o pracę mają lux med za 5 zł miesięcznie, karte multisport i coś tam jeszcze. Wiem, bo siostra pracuje w dziale badań społecznych. Zaczynała od ankieterki - po dwóch latach ją awansowali. Chciałam pójść w jej ślady, ale wytrzymałam jako ankieterka 2 miesiące. Dałam sobie spokój z badaniami rynku.

Maja

Pracujesz w TNS Group? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia/benefity mogą liczyć pracownicy. @natalia rozumiem, że skoro planujesz powrót to dobrze wspominasz pracę w firmie. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.

natalia

Zastanawiam się czy wrócić do pracy w tns. Napiszcie czy podnieśli wam ostatnio stawki godzinowe?

bara

moze i sa wejdz na ich strone tu rotacja zawsze bardzo duza

zainteresowany

Czy na tą chwilę są przyjęcia do racy jako ankieter zdalny?

Były pracownik

Firma krzak. Nawet normalnych zarobków nie ma. Supervisorzy którzy sami g**** się znają a tylko czepiać się umieją. Rotacja wielką.

bara

@kamila najwyzej dostaniesz najnizsza stawke na godzin bo akordu nie wyrobilas :)

Zostaw opinię o TNS Group - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TNS Group