Jeśli ktoś jest zainteresowany to właśnie firma TNS Group rekrutuje na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Może ktoś planuje aplikować?
Czy urlop w TNS Group jest płatny 100%?
TNS Group to profesjonalny zespół pracowników który sprawia, że kandydat otrzymuje pakiet rzetelnej i kompleksowej informacji na temat dostępnych ofert pracy oraz wymagań i gwarancji pracodawcy zagranicznego. W biurze można dokonać rejestracji elektronicznej. Aktulanie firma nie prowadzi rekrutacji. Powiedzcie proszę, jaka atmosfera panuje między pracownikami, i jakie warunki umowy oferuje ten pracodawca?
Chyba jest to profesionalna zorganizowana grupa do okradania ludzi i ublizania im nie podejmujcie żadnej współpracy z tymi ZLODZIEJAMI
@Pracownik cati home jeśli zarzucasz firmie mobbing to wiedz, że jest to przestępstwo i musisz mieć poważne argumenty i w takim przypadku powinno się zgłosić takie postępowanie firmy odpowiednim organom. Zaś jeśli nie mamy dowodów i silnych argumentów to takie oskarżenia są niezgodne z prawem, a nasze posty nie są anonimowe, gdyż sprawdza je administrator forum, może je usunąć.
300godz to norma w tej firmie
@PRACOWNIK w jakiej sprawie te pisma ?
Podpowiedzcie czy aktualnie warto starać się o pracę w firmie? Jakieś wskazówki mogłyby bardzo pomóc.
Oni pośredniczą w wysyłaniu do pracy do Holandii czy do Niemiec?
Co do Pana Krzysztofa to tak jak kolega napisał tylko nie dodał że to nie tylko krętacz ale i (usunięte przez administratora) Taki sam jak na miejscu w NIEMCZECH PAN Janusz to jedna wielka banda zlodzieji.
Obiecują złote góry a na miejscu połowa z tego jest uwaga na Pana Krzysztofa z Warszawy
Dokładnie. Widzę, że jesteś dobrze zorientowana, to może Ty mogłabyś napisać coś merytorycznego o tym miejscu pracy? Chciałbym wiedzieć, czy jest to miejsce pracy godne polecenia.
Byłem w pracy z firmy TNS z Warszawy a siedzibą w Opolu pan Krzysztof z Warszawy obiecuję złote góry a na miejscu połowy z tego niema byłem w miejscowości De Herclake przy kontenerach praca miała być 1 zmiana okazuje się że są 3 zmiany i praca miała być po 8-10 godź a na miejscu się człowiek dowiaduje że pracuje po 12 godzin i więcej pokoje (usunięte przez administratora) brudno lodówek brak pralka i kuchenka nie działają łużka pospawane z jakiś rur śmierdzące pracownicy piją a podobno nie wolno uważajcie nie dajcie się w ciuła robić internetu nie na chyba że płacisz to ci pracownicy udostępnią za opłatą co tam pracują bo muszą
w Warszawie nie ma żadnej filii TNS - pomyliłaś firmy, T&S Group z Opola - wysyła ludzi do pracy do Holandii nie do Niemiec.
Czy w TNS Group panuje luźna atmosfera?
Jeżeli pytasz o prace w biurze w Opolu na Krakowskiej to bardzo fajni ludzi i miła atmosfera. Czasami szukają nowych osób do pracy - jakby co polecam!
Czy ktoś pracował w firmie TNs w Niemczech przy Kontenerach zarrudnial Pan Krzysiek .Wyjazd z Opola
Niezbyt pochlebnie piszecie. Mam zamiar popracować z nimi i nie wiem co robić.
Firma zajmuje się pośrednictwem pracy za granicą, zwłaszcza na terenie Holandii. Już 14 lat działa na rynku. Aktualne oferty pracy możecie znaleźć tutaj: https://tnsgroup.pl/oferty/ W wątku pojawiały się dotychczas informacje o długich godzinach pracy, jak to jest w praktyce? Zakładam, że wiele zależy od zajmowanego stanowiska. Obowiązuje tu umowa polska, czy zagraniczna?
Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Podpowiecie o zarobkach czy dodatkach do pensji?
marne grosze , bez płatne przerwy i czas kiedy czekasz na połączenie , za 8 godzin zarobisz 35 zł
@Robert aktualnie ofert firmy można znaleźć na ich stronie internetowej https://tnsgroup.pl/oferty/ oraz na kilku znanych portalach rekrutacyjnych. @TNS pracownik Z tego co piszesz to rzeczywiście dość dogodne warunki pracy. Czy na wszystkich stanowiskach tak jest? Jeśli dobrze rozumiem to TNS Group jest agencją pośrednictwa pracy w różnych miejscach. Czy masz może dostęp do informacji również z innych miejsc, albo znasz kogoś kto mógłby się również podzielić informacjami z użytkownikami forum?
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
Płaca ok 10-11 zł za godzinę na rękę. 2 zmiany rano 8-16 i wieczorem od 16-21.30. Pieniądze dobre jak na 0 dojazdów do pracy, możliwość nadgodzin i elastyczny grafik, wpisujesz się na grafik i pracujesz, nie wpisujesz i nie musisz pracować(pracowałem w firmie w której musiałem prosić o urlop dlatego tutaj to oceniam pozytywnie).
Jak się pracuje w TNS Group?
Zobacz opinie na temat firmy TNS Group tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w TNS Group?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!