TNS Group

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 74 ocen.

Opinie o TNS Group

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TNS Group

Jot

Rozmowa na stanowisko Project Managera bardzo nieprofesjonalna. Trwala moze 15 min. Panie nawet nie wiedzialy jak taka rozmowe przeprowadzic. Zadaly ze 2 pytania, cala reszta polegala na zachwytach jak wspaniala jest firma do ktorej aplikowalam. Bylo to 3 tyg temu, ale oczywiscie odpowiedzi nie dostalam do tej pory. Nawet na maila nie odpisali. Moze sa liderami w swojej branzy, ale kultury i szacunku do kandydatow nie maja za grosz. Szkoda mojego czasu na dojazd.

Maja

@Anitka - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w TNS Group? Wspominasz, że firma nie płaci za przerwy w trakcie pracy. A jak oceniasz pozostałe warunki zatrudnienia? Czy firma zatrudnia swoich pracowników w ramach uowy o pracę? Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie. Czy oprócz podstawowego wynagrodzenia pracodawca zapewnia dodatkowe benefity, na przykład w postaci prywatnego pakietu medycznego? Takie informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Ilo
@Maja 19.09.2017 12:48
@Anitka - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w TNS Group? Wspominasz, że firma nie p...

oczywiście że jest śmieciówka na dodatek w najgorszej postaci bo obcinają za przerwy, jedynie czas zalogowania się liczy a często czas ucieka z winy systemu czy jak wyrzuca z badania. wtedy SV mówią żeby poczekać, często kilka, kilkanaście minut i ten czas nie wlicza się do wypłaty. jedynym "benefitem" jest praca w brudnej piwnicy gdzie nikt nie sprząta haha.

Anitka

Czy za pracę przy komputerze przysługuje 5 minut płatnej przerwy za przepracowana godzinę? tns ma to w głęboko w poważaniu i tego nie respektuje. Przerwy są bezpłatne a jeśli przekroczy się na przerwach 1/12 czasu pracy to odcinają pieniądze w wypłaty.

Maja

@Kris - Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do TNS Group? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Pracownik

Supervisorzy czepiają sie o wszystko. Pracuje w innej firmie ankieterskiej w domu i zero jakichkolwiek uwag co do mojej pracy a stawka wyższa niż w tns. Za soboty czasem płacą 20zl za godzinę a nie tak jak w tns premia w wielkości 1 zł za przepracowaną godzinę. W tns jeszcze pracuje trochę bo wypłata na 10 każdego miesiąca a tam trochę później bo trzeba najpierw rachunek wysłać i to mnie już tylko trzyma w tns.

Kris

DNO.....

Maja

@Kasia czyli w firmie jest możliwość awansu. Czy wiesz może, czy zawsze trwa to tak długo jak w wypadku Twojej siostry? Jak wygląda praca w dziale badań społecznych? Chętnie dowiemy się więcej o tym jak działa TNS Group.

Kasia
@Maja 07.06.2017 11:11
@Kasia czyli w firmie jest możliwość awansu. Czy wiesz może, czy zawsze trwa to tak długo jak w wypadku Twojej siostry? Jak wy...

Maju, moja siostra przez cały okres pracy na ankieterce studiowała socjologię - po skończeniu studiów odpowiedziała na ogłoszenie o staż, które wywiesili w studiu CATI. Sprawdziła się i zaproponowali jej stałą umowę.

Aga

pracownicy nie mogą liczyć na żadne benefity - chyba że benefitem nazwiemy obcinanie godzin. praca w fatalnych warunkach (ponura, brudna piwnica), mała liczba godzin pracy, ankiety układane przez bezmózgowców, chamscy respondenci. Oto doświadczenia z pracy na tym zacnym stanowisku ankietera.

Kasia
@Aga 31.03.2017 20:03
pracownicy nie mogą liczyć na żadne benefity - chyba że benefitem nazwiemy obcinanie godzin. praca w fatalnych warunkach (ponur...

Ankieterzy tylko nie mogą liczyć na benefity. Pracownicy zatrudnieni na umowę o pracę mają lux med za 5 zł miesięcznie, karte multisport i coś tam jeszcze. Wiem, bo siostra pracuje w dziale badań społecznych. Zaczynała od ankieterki - po dwóch latach ją awansowali. Chciałam pójść w jej ślady, ale wytrzymałam jako ankieterka 2 miesiące. Dałam sobie spokój z badaniami rynku.

Maja

Pracujesz w TNS Group? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia/benefity mogą liczyć pracownicy. @natalia rozumiem, że skoro planujesz powrót to dobrze wspominasz pracę w firmie. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.

natalia

Zastanawiam się czy wrócić do pracy w tns. Napiszcie czy podnieśli wam ostatnio stawki godzinowe?

bara

moze i sa wejdz na ich strone tu rotacja zawsze bardzo duza

zainteresowany

Czy na tą chwilę są przyjęcia do racy jako ankieter zdalny?

Były pracownik

Firma krzak. Nawet normalnych zarobków nie ma. Supervisorzy którzy sami g**** się znają a tylko czepiać się umieją. Rotacja wielką.

bara

@kamila najwyzej dostaniesz najnizsza stawke na godzin bo akordu nie wyrobilas :)

bara

@kamila w tej firmie to nigdy nic nie wiadomo a juz w szczegolnosci jezeli chodzi o pensje ankieterow

Kamila

Witam,chcialam zapytac czy za.laczenie do innych ludzi jest placone? Chodzi mi o czas kiedy trwa "off" i jest napisane waiting interviews number? Czasami to trwa 5 minut, a jak juz polaczy to z automatyczna sekretarka i tak trwa nawet 2h. Dziekuje za odpowiedzi

marynia

Nigdy nie wiesz ile zarobisz,przygotuj się na to że zawsze mniej niż myślisz,13zł to ściema.Ciągle będą do Ciebie dzwonić z pretensjami i połajankami,których musisz wysłuchiwać w czasie pracy na niepłatanych przerwach.Ostrzegam przed tą firmą i współczuję wszystkim oszukanym.

podaruj im trochę słonca
@marynia 14.12.2016 20:35
Nigdy nie wiesz ile zarobisz,przygotuj się na to że zawsze mniej niż myślisz,13zł to ściema.Ciągle będą do Ciebie dzwonić z pre...

marynia zgadzam się Toba w 100%! Robią wszystko żeby zapłacić jak najmniej .Siedzą w zabałaganionej,brudniej piwnicy,bałagan i syf.

bara

znajac tns cos wymysla aby za duzo nie placic

pracownik roku
@bara 02.12.2016 14:47
znajac tns cos wymysla aby za duzo nie placic

Najlepiej wcale nie płacić no i żebyś dużo ankiet robiła

luk

Czy wiadomo już jak tns odniesie się do stawki minimalnej 13zł od stycznia? To chyba będzie musiało być 13zł brutto już po ewentualnym potrąceniu więc normalnie chyba z 15zł brutto powinni dać. Słyszeliście już cos o tym?

znachor

przez ponad rok czasu praca ankietera mmnie rozwinela ....heheeheheh .No chyba pod tym jak oszwabic pracownika :)

kate

Firma zatrudnia na umowę zlecenie niezależnie od aplikowanego stanowiska. Jest to jedyny minus. Praca bardzo rozwijająca, ciekawa.

nerw

oni są oszustami! w niektóre weekendy ściemniali że będą płacić o 2zł więcej a tak naprawdę zapłacili normalnie. jak potrzebowali pracowników na weekendy to potrafili oszukać. idioci, zero profesjonalizmu w ich zachowaniu, to banda oszustów.

znachor

*te 20 minutowe ankiety czesto sie koncza i tak bez sukcesu bo wiekszosc ludzi poprostu odklada sluchawke

znachor

"mowisz" ale to proste jak masz pecha i trafisz na respodentow ktorzy beda miec 20 minutowe ankiety to zarobisz malo , ale jak trafisz na "bezdomnych" ktorzy nie korzystaja z zadnych uslug to norme wypelniszysz

Geniusz mściciel

Jestem na zleceniu a raczej byłem bo dzisiaj uciekłem z pracy - nie mam zamiaru nigdy więcej siedzieć za 7 zł netto. Nie chce mieć z tymi oszustami nic wspólnego którzy przeprowadzają sondarze przedwyborcze a nie respektują Polskiego prawa o najniższej wypłacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aha jak byłem dzisiaj żeby rzucić robotę to czego się dowiedziałem od kierowników - że oni rozkazują mi pracować jeszcze 14 dni bo im przysługuje 2 tygodniowy okres wypowiedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA UMOWIE ZLECENIE - OKRES WYPOWIEDZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO PRACOWNICY ZATRUDNIENI NA UMOWIE PRACE MAJĄ OKRES WYPOWIEDZENIA ZALEŻNY OD STAŻU PRACY. a NIECH TYLKO SPRÓBUJĄ NIE WYPŁACIĆ MI PIENIĘDZY TO ROZGŁOSZĘ TO WSZĘDZIE DOOKOŁA !!!!!!!! INFORMACJĘ WYŚLE DO NAJWIĘKSZYCH PARTII POLITYCZNYCH W POLSCE I DO WSZYSTKICH TELEWIZJI - CIEKAWE JAK BĘDĄ SIĘ TŁUMACZYĆ JAK UWAGA Z TVN ZROBI O NICH REPORTAŻ!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM KIEROWNIKÓW Z TNS - NA DOLE Z "PIWNICY" - NIECHCĘ JUŻ NIGDY O WAS NIC SŁYSZEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hopeless Dreamer
@Geniusz mściciel 19.10.2016 21:00
Jestem na zleceniu a raczej byłem bo dzisiaj uciekłem z pracy - nie mam zamiaru nigdy więcej siedzieć za 7 zł netto. Nie chce...

Proponowałbym, żeby grupa starych pracowników TNS zebrała się razem i złożyła POZEW ZBIOROWY przeciwko tym ZUCHWALCOM, wtedy TNS nauczy się Prawa i dowie się co to PUBLIC RELATIONS. Pozdrawiam ciepło.

Geniusz mściciel

Jestem na zleceniu a raczej byłem bo dzisiaj uciekłem z pracy - nie mam zamiaru nigdy więcej siedzieć za 7 zł netto. Nie chce mieć z tymi oszustami nic wspólnego którzy przeprowadzają sondarze przedwyborcze a nie respektują Polskiego prawa o najniższej wypłacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aha jak byłem dzisiaj żeby rzucić robotę to czego się dowiedziałem od kierowników - że oni rozkazują mi pracować jeszcze 14 dni bo im przysługuje 2 tygodniowy okres wypowiedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA UMOWIE ZLECENIE - OKRES WYPOWIEDZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO PRACOWNICY ZATRUDNIENI NA UMOWIE PRACE MAJĄ OKRES WYPOWIEDZENIA ZALEŻNY OD STAŻU PRACY. a NIECH TYLKO SPRÓBUJĄ NIE WYPŁACIĆ MI PIENIĘDZY TO ROZGŁOSZĘ TO WSZĘDZE DOOKOŁA !!!!!!!! INFORMACJĘ WYŚLE DO NAJWIĘKSZYCH PERTII POLITYCZNYCH W POLSCE I DO WSZYSTKICH TELEWIZJI - CIEKAWE JAK BĘDĄ SIĘ TŁUMACZYĆ JAK UWAGA Z TVN ZROBI O NICH REPORTAŻ!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM KIEROWNIKÓW Z TNS - NA DOLE Z "PIWNICY" - NIECHCĘ JUŻ NIGDY O WAS NIC SŁYSZEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

degust

biorąc pod uwagę ile ci ludzie generują dla firmy wykonując "taką pracę" byłoby miło gdyby zarabiali więcej niż takie niskie stawki.

anonim

(usunięte przez administratora)

Geniusz mściciel

Tzw. efektywność o jest kolejny wymysł państwa z tns. Czyli średnio wysyła się na jakąś tam godzinę 1,7 ankiety a ty masz w tej godzinie podliczone 0,57 to w prokopie jesteś podkreślona na czerwono. I podsumowując : masz zagwarantowaną przez tns najniższą wypłatę w Polsce 10 zł brutto (pisałem już że jest ustawa rozkazująca że trzeba płacić więcej al tns ma to w 4 literach!!!!)!!!! Dla przykładu moja najdłuższa ankieta trwała 28 minut!!!!! Co chwile rozwiały się pytania (ale w skrypcie do przeczytania zawsze masz napisane żeby przeczytać klientowi 5,6 minut - żeby nie uciekł od razu) !!!!! A komuś trafi sie ankieta 11 minutowa . To ty masz większa możliwość na to żeby dowiedzieć się co to jest wypłata - bo mi to nie będzie dane. 7 zł netto to całkowite ubóstwo!!!!! Wstydź się tns polska i ty jesteś znany z tego że dla sejmu prowadzisz sondaże wyborcze!!!???!!!??? Jesteście całkowicie niewiarygodni po tym jak nie respektujecie praw państwa Polskiego!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iks

widocznie pola czuje się doceniona, skoro tyle kasy zarabia tam jako ankieter. bughahah żenada

Geniusz mściciel

TNS polska - nikomu nie polecam . Ten zleceniodawca wstyd i hańba!!!! W Polskim prawie jest napisane że nikt niema prawa zarabiać mniej niż 12zł brutto a te k**** płaca 10 zł brutto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli 7 zł netto na konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K***y J****E [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] yczę wam brutalnie wymierzonej sprawiedliwości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grzegorz 1
@Geniusz mściciel 12.10.2016 17:28
TNS polska - nikomu nie polecam . Ten zleceniodawca wstyd i hańba!!!! W Polskim prawie jest napisane że nikt niema prawa zar...

Wiem od ludzi pracujących tam (w różnych działach) a później zwolnionych, że szły do sądu w sprawie stawek godzinowych, niepłatnych nadgodzin, umów-zleceń i wygrywały konkretne pieniądze (osobiście znam przypadek wygranej w sądzie ponad 30 tys zł). Polecam każdemu i nie bójcie się. Tam jak wpada PIP zawsze wychodzą jakieś nieprawidłowości.

bara

pola nie obrazajac cie skad ty sie urwalas jakie zarobki lol jakie premie troche tam juz pracuje i szkoda slow ...

anon

plomb wprowadzasz w blad troche bo jezeli na badnaiu jestes 20 min a pokazuje efektywnosc dajmy 2.3 dla 20 minutowej ankiety to ....ciekawe kto robi 2.3 ankiety (20minutowej )w 20 minut tym bardziej ze nie masz wplywu do kogo dzwonisz .Te ankiety to duza przypadkowosc duzoz alezy od szczescia ...

anonim

(usunięte przez administratora)

iffff

to przyjdź do firmy albo zadzwoń przecież na stronie www są numery jak ta kwestia tak bardzo cie nurtuje. a jeśli praca w tns cie nie interesuje to po co pytasz?

plomb

wynagrodzenie nie zależy od ilości zrobionych ankiet tylko od tzw efektywności w skali miesiąca. liczy się to ile osób jest na danym badaniu i jak wypadasz na ich tle, tzn czy zrobiłeś więcej niż średnia czy mniej.

anon

no jakis akord jest jak masz sczescie krotkie nie troll ankiety to masz wieksza stawke ,

anon

na cati nie masz wplywu samo dzwoni i jest to umowa zlecenie

real

praca w tns jest dobra jedynie w sytuacji bez wyjścia. pracując 5 dni w tygodniu po 8 godzin można zarobić ok 1300zl na reke. biorac pod uwagę czas zalogowania jako platny (a wszelkie niespodziewane przerwy czy krotkotrwale problemy techniczne nie sa płatne) tyle wychodzi w rzeczywistości, a jak ktoś chce się przekonać to przyjmują tu wszystkich wiec dla sprawdzenia można się przekonać;(

anon

jak ogolnik nie wiesz ile ci zaplaca czy 9/h czy 10/h czy 11/h czy 12/h wszystko zalezy od ankiet ile i zrobisz przelicz na przez godziny (ktore tez obcinaja) i wyjdzie ci wynik

iza

hihi - jak wiesz ze tak dobrze się dzieje i jest taka dobra podstawa i premie to po co pytasz??? a prawda jest taka, ze rotacja jest, każdy kto może jak najszybciej stamtąd ucieka bo to mało płatne zajęcie i bez rozwoju, a na lepsza stawke mało kto może liczyc.

pioter

Gdyby nie co poniektórzy supervisorzy, którzy gwiazdorzą, albo robią łaskę, że w ogóle odpowiedzą na jakieś pytanie i gdyby nie często namolne (15-20minutowe) ankiety i bzdurnie sformułowane albo zbyt szczegółowe pytania, które zniecierpliwiają respondentów albo zniechęcają ich na tyle, że rzucają słuchawkę w trakcie ankiety - to wszystko było OK :-)

anon

Normalnie nie ma czegoś takiego jak nadgodziny , wiec co tu obcinać .Ale fakt system sam obcina godziny do tak zwanego efektywnego czasu pracy i inne cuda .Dajmy ci wyjdzie 90 godz a w systemie jest 82 godz tak dla przykładu, lub zaniżanie średniej ankiet itd .Czasami się odnosi wrażenie ze wszystko robią aby ci jak najmniej zapłacić , kokosów tu się nie zarobii :) .Najlepsze jest to ze u nich czas 60sec=100 ( przelicznik 60/100 :) jedyny plus że supervisorzy są w miarę ok

Hopeless Dreamer

@anonim To się wszystko zgadza, bardzo niejasne zasady rozliczania, które w ogóle nie są udostępniane pracownikom - na umowie jest mgliste sformułowanie mediana czasu, a nikt nie raczy poinformować ile wspomniana mediana wynosi, do tego absurdalne projekty pełne trolli, przez co nie można wypracować przyzwoitej stawki, do tego bezczelne obcinanie godzin. Do tego dochodzi jeszcze dziwne obcinanie wypłaty na kocie, która jest zawsze niższa niż powinna być wg systemu. Suma summarum rozwiązanie tylko mocno tymczasowe, mocno upokarzające - co to za płaca!?, i dobry impuls do szukania pracy i rozwijania swoich umiejętności gdzie indziej. Tyle!

an
@He-Man 01.06.2016 15:11
Wypłacana kwota jest niższa niż w systemie, ponieważ w systemie operują kwotami brutto, a wypłacają Ci netto :P...

no o tym każdy wie że w systemie jest brutto, chodzi tu jednak o coś innego, o to, że obcinają godziny bardzo i wyliczają wg własnego widzimisię.

He-Man
@an 09.06.2016 18:13
no o tym każdy wie że w systemie jest brutto, chodzi tu jednak o coś innego, o to, że obcinają godziny bardzo i wyliczają wg w...

Ja tam nigdy się nie spotkałem, żeby wypłacali mniej niż w systemie. A to, że kwota jest żenująco niska, zasady naliczania dziwne, że na ankieterach oszczędzają każdą złotówkę to inna sprawa. Praca tylko i wyłącznie tymczasowa jak dla mnie.

anonim

kalso widać, że nie pracujesz tam, albo jesteś zwykłym osładzaczem tego forum. Ja z perspektywy aktualnego pracownika mogę powiedzieć tyle, że żadne podwyżki nie są tutaj praktykowane (przynajmniej na stanowisku ankietera), a wręcz przeciwnie. obcinają po 20godz czasu grafiku, niejasne zasady rozliczania, nieliczni ulubieńcy robią dobrze płatne projekty, reszta siedzi na trollach.

Hopeless Dreamer

Poprzednia opinia dobrze ilustruje pracę w tej firmie. W moim odczuciu elastyczny grafik i możliwość pracy w domu to zalety, które niestety są przyćmione przez niedogodności tej pracy. W praktyce mankamentem jest nie tylko niska stawka, ale także to, że pieniądze wypłacane są praktycznie tylko za czas bardzo intensywnej pracy - tak zwany czas efektywny, który jest 10 do 15 procent mniejszy niż czas zadeklarowany w grafiku. Przy pracy zdalnej minusem jest konieczność konfrontacji z rozgorączkowanymi respondentami, przy równoczesnej pracy w samotności - dla mnie osobiście było to bardzo wyczerpujące psychicznie. Z drugiej strony supervisorzy są jak najbardziej ok - życzliwi i pomocni. Podzielam zdanie przedmówcy - rozwiązanie tymczasowe, natomiast sama praca wyceniana jest zbyt nisko - ankiety potrafią byś długie i obszerne (niecierpliwy respondent czasami się rozłącza) i wymagają przynajmniej minimalnego przygotowania merytorycznego.

Mario

Ja pracowałem zdalnie (Cati Home) ok. 4 miesięcy. Pracując 3 dni w tygodniu w miesiącu dostawałem do ręki ok 500-600 zł Plusy: + można ustalić sobie dni pracy pod swoje potrzeby + wypłata na czas Minusy - niestety trzeba się spieszyć (zapisywanie na określone dni opiera się o zasadę kto pierwszy) - ankiety często są źle skonstruowane, z wieloma błędami. Zazwyczaj bardzo nużące i za długie - jest to praca odtwórcza - trzeba czytać tak jak jest napisane, supervisorzy w przypadku kontroli zwracają na to uwagę - praca na sporych obrotach - przez 6-8 godzin trzeba cały czas rozmawiać, jeśli robisz sobie chociażby "naturalne" przerwy dla złapania oddechu dostajesz pretensjonalne wiadomości, że przesiadujesz na "waitingach", za co mogą potrącić z wypłaty - system rozliczeniowy bardzo nieczytelny. Nigdy dokładnie nie wiedziałem ile zarobię, ile powinienem zarobić Ogólnie powiem tyle, że jest to praca przejściowa, można sobie dorobić, jednak jest to wyczerpujące, warta wyższych pieniędzy. Dla studenta czy osoby bez możliwości podjęcia pracy w pełnym wymiarze godzin, czy poza domem będzie okej, w innych przypadkach może być ciężej

Gość

Pewna Pani robiła ostatnio ze mna ankiete w sklepie,przedstawiła sie ze jest z TNS ,czy to prawda ze ankiety są nagrywane a ja nic o tym nie wiedziałem ?

tws

zawsze ci utnie z dnia minimum 15 min nawet jak przerwy nie masz system nalicza twoja aktywnosc wiec jak to system (ma luki ale na twoja niekorzysc).Kokosow tu nie zarobisz a praca na telefonie meczaca pierwsze 100 godzin mozesz pracowac tylko po 5 godzin dziennie stawki sa od 9-13 zl/h. robiac 2.3 ankiety/h mozesz liczyc na 11zl/h brutto

krystian

Hej, Jak się pracuje zdalnie TNS-ANkieter, płacą za cały czas siedzenia przed komputerem? Czyli jeżeli jestem dostępny i czekam na połaczenie to czy płacą za ten czas czy tylko za czas rozmów? xD

Annn

nie ma stałej stawki, to jest uzależnione od wielu czynników, także ciężko odpowiedzieć na to pytanie.

wqert

napiszecie jaka jest stawka godzinowa dla ankieterów?

Zostaw opinię o TNS Group - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TNS Group