TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.
4203

Opinie o TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.

Joanna Wilczyńska

Przepraszam Firmę TM Technologie Sp.z o.o. za wszelkie niezgodne z prawdą wpisy na temat stosowanych w Firmie praktyk, które naraziły na szwank Dobre Imię Przedsiębiorstwa. Jest mi bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji i wycofuję wszystkie nieprawdziwe, szkalujące opinie. Dnia 15 maja 2018 Joanna Wilczyńska

tak
@Joanna Wilczyńska 15.05.2018 18:31

cytat " ... nigdy nie kłóć się z bogatym , bo on za złoto może wszystko kupić..."

Alicja

Czy oferta pracy zamieszczona na stronie internetowej TM TECHNOLOGIE na stanowisko inżyniera elektronika – projektant obwodów PCB? Aplikowaliście już? Wypowiedzielibyście się w kwestii poziomu merytorycznego rozmowy kwalifikacyjnej? Wasze opinie będą istotne dla innych użytkowników.

Alicja

@nowy chodzi Ci o wypowiedzi na wątku, czy o pracę, o firmę TM TECHNOLOGIE? Bo Twoja wypowiedź zbyt wiele nie mówi. Pamiętajcie, że chcą wydać swoją opinię musicie napisać ją w taki sposób by każdy z nas ją zrozumiał.

nowy

to jakaś żenada .....

Alicja

@Fic czy adresujesz to w moim kierunku? Nie jestem tutaj po to, żeby słodzić firmie TM TECHNOLOGIE. Chcę Wam pomóc w znalezieniu informacji o firmie i moje pytania, które podkręcają dyskusję w tym mogą pomóc.

Fic

Wazelina dla pracowników jest nadal potrzebna ? jeżeli zostanie złożone zamówienie dla całego zespołu możemy zaproponować konkurencyjne ceny

Alicja

@Były pracownik miałam na myśli język rosyjski, ale automatycznie napisałam angielski z przyzwyczajenia, bo jest to częściej używany język. Jestem też człowiekiem i rzeczą ludzką jest się pomylić. Ale z mojej wypowiedzi logicznie można wywnioskować, że się pomyliłam i odpowiedzieć na pytanie. Czyli czytam ze zrozumieniem i nie ma powodów do nerwów z Twojej strony.

Alicja

@Omen po pierwsze pamiętaj, że na forum nie obrażamy się na wzajem. A możesz powiedzieć co robi kierownictwo, że Twoim zdaniem firma TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o. się cofa? @Najgorsza Pracownica w Historii jakie stanowisko zajmowałaś, że potrzebny był Ci język angielski w pracy?

Wek
@Alicja 30.11.2017 10:11

nie obrażamy się na forum ... a poza forum ? , chodzimy do kościoła .... a poza kościołem....

Były pracownik

http://evertiq.pl/news/20393 Myślę, że jeszcze kilka takich miejsc w Krakowie i okolicach i nikt z kadry średniego i wyższego szczebla nie będzie chciał już pracować w tej "firemce". Powodzenia koledzy w szukaniu lepszych miejsc dla siebie - naprawdę warto!

Loguś

Czy praca przedstawiciela handlowego to dobra posada w TM TECHNOLOGIE ? Jakie wyposażenie dostaje pracownik? Coś o zarobkach dodacie w temacie tej pracy?

Nieudany handlowiec
@Loguś 18.10.2017 18:27

tak jak najbardziej wszystko i to jeszcze tamto i oczywiście to też . Miej głowę na karku żebyś nie przeoczył ile dostajesz i nie pamiętał co Ci się należy

Tik tak

jak zrobiło się gorąco zablokowali stronę ha ha ha

Najgorsza Pracownica w Histori

Serdecznie Przepraszam Wszystkich Pracowników, a szczególnie Szefa Tomasza za wszystko, za to że w ogóle pojawiłam się w Firmie, za to że nie jestem godna współpracować z Firmą, za to że jestem niedokształcona, niemądra, leniwa i nic nie umiem,i nadal nawet po pięciu latach studiów nie znam rosyjskiego. Jestem niegodna żyć w ogóle, dobrze że zostałam wyeliminowana z zacnego grona, dzięki czujności Przełożonego, który zauważył moją niedoskonałość .

Alinka

Ludzie nieomylni pracują w TM, chodzące ideały, same.

Loguś

Dlaczego z taka ironią czy też kpiną piszecie o firmie? Jeśli jest coś co się nie podoba to chyba można się wypowiedzieć? Czasami takie uwagi powodują zmianę myślenia zwierzchników. Tak sadzę, przynajmniej tak powinno być, nie ma nieomylnych ludzi prawda?

Ala
@Loguś 03.10.2017 20:24

Są ludzie nieomylni- w załodze TM.

Pokora

Nie śmiałbym się nie zgadzać, bo to niedopuszczalne jest absolutnie

Alicja

@maks nie zgadzasz się z tym? To nie są moje słowa a pracodawcy TM TECHNOLOGIE. Pracujesz w tej firmie? Powiesz coś na ten temat? Każdy może napisać swoją opinię, jeżeli jest ona prawdziwa i rzetelna.

Legatus

TM TECHNOLOGIE nie ma na forum złych wpisów to juz jest dobrze

Alicja

@Loguś masz rację, że nie ma wielu ofert pracy, ale pojawiła się jedna na Inżyniera elektronika – projektanta obwodów PCB (http://tmtechnologie.pl/kariera). Byłbyś zainteresowany? Oferują umowę o pracę i rozwój zawodowy. To ważne aspekty dla osób poszukujących pracy.

maks
@Alicja 01.09.2017 14:48

hahahaha

Loguś

Bardzo dowcipne odpowiedzi tak na wesoło czyli mamy rozumieć, iż w firmie jest bardzo dobrze? Dobra atmosfera to bardzo ważny element w pracy. Ale jak widziałem nie mają zbyt wielu potrzeb kadrowych.?

Loguś

Widziałem w ich ofercie pracę dla przedstawiciela handlowego i mam pytanie czy jest jeszcze aktualna? Może ktoś na forum mógłby kilka zdań o firmie napisać? Bardzo by mi to pomogło w aplikowaniu do firmy. Jak się pracuje w firmie? Czy ph ma godziwe zarobki?

Zachwyt Jeden wielki
@Loguś 21.06.2017 10:58

Tak- zarobki fantastyczne, wysoka kultura osobista absolutnie wszystkich Pracowników- nikt nigdy nie przeklinał i nie przeklina i przeklinać nie będzie - jak Cie przyjmą będziesz w Raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alicja

@Robi piszesz, że TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o. 'wskoczył' na właściwe tory. Co masz konkretnie na myśli? Czy możesz napisać nam więcej na ten temat? Chętnie poznamy Twoją opinię.

Robi

Chyba TM znowu wskoczył na właściwe tory:) brawo oby tak dalej!

Donald
@Robi 22.05.2017 21:47

Wszyscy zajęci Inforem ;-)

Alicja

@Gigus, a Ty jesteś zatrudniony w TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.?

tak

Dokładnie tak nie ma sensu tracić czasu i czekać na zmiany oferta na rynku jest dużo bogatsza i świetnie się pracuje z ludźmi inteligentnymi na poziomie. Mam szczęście taką pracę mieć.

Loguś

TM TECHNOLOGIE nie musi się wszystkim podobać. Można poszukać innej pracy.

Alicja

@Longin dobrze to słyszeć :)

Alicja

Chcesz dowiedzieć się więcej na temat firmy? Koniecznie przeczytaj informacje zawarte w zakładce 'o nas' przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,12401,0,0,o_firmie !

Alicja

Wiecie, że firma dostała wiele cennych i znaczących nagród? Możecie poczytać o nich tutaj - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,12401,0,0,nagrody

Longin

TM Technologie ma wyjątkowy hejt!! Brak słów, ale znam firmę od środka i wiem , że jest dobrze i tak musimy trzymać.

On

cisza !...przed burzą ??????

Zostaw opinię o TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o. - Morawica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.