Opinie o TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.

Alicja

@nowy chodzi Ci o wypowiedzi na wątku, czy o pracę, o firmę TM TECHNOLOGIE? Bo Twoja wypowiedź zbyt wiele nie mówi. Pamiętajcie, że chcą wydać swoją opinię musicie napisać ją w taki sposób by każdy z nas ją zrozumiał.

nowy

to jakaś żenada .....

Alicja

@Fic czy adresujesz to w moim kierunku? Nie jestem tutaj po to, żeby słodzić firmie TM TECHNOLOGIE. Chcę Wam pomóc w znalezieniu informacji o firmie i moje pytania, które podkręcają dyskusję w tym mogą pomóc.

Fic

Wazelina dla pracowników jest nadal potrzebna ? jeżeli zostanie złożone zamówienie dla całego zespołu możemy zaproponować konkurencyjne ceny

Alicja

@Były pracownik miałam na myśli język rosyjski, ale automatycznie napisałam angielski z przyzwyczajenia, bo jest to częściej używany język. Jestem też człowiekiem i rzeczą ludzką jest się pomylić. Ale z mojej wypowiedzi logicznie można wywnioskować, że się pomyliłam i odpowiedzieć na pytanie. Czyli czytam ze zrozumieniem i nie ma powodów do nerwów z Twojej strony.

Alicja

@Omen po pierwsze pamiętaj, że na forum nie obrażamy się na wzajem. A możesz powiedzieć co robi kierownictwo, że Twoim zdaniem firma TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o. się cofa? @Najgorsza Pracownica w Historii jakie stanowisko zajmowałaś, że potrzebny był Ci język angielski w pracy?

Były pracownik
@Alicja 30.11.2017 10:11

Alicja na forum mamy się nie obrażać wzajemnie. Ale pomyśl jakie słowa Cisną się teraz ta Twój temat, jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem co napisała @Najgorsza Pracownica w Histori. Rosyjski czy angielski - żadna różnica .... Idealny przykład kompetentnego pracownika stojącego ad-front w imieniu swojego pracodawcy ....

Wek
@Alicja 30.11.2017 10:11

nie obrażamy się na forum ... a poza forum ? , chodzimy do kościoła .... a poza kościołem....

Były pracownik

http://evertiq.pl/news/20393 Myślę, że jeszcze kilka takich miejsc w Krakowie i okolicach i nikt z kadry średniego i wyższego szczebla nie będzie chciał już pracować w tej "firemce". Powodzenia koledzy w szukaniu lepszych miejsc dla siebie - naprawdę warto!

Loguś

Czy praca przedstawiciela handlowego to dobra posada w TM TECHNOLOGIE ? Jakie wyposażenie dostaje pracownik? Coś o zarobkach dodacie w temacie tej pracy?

Nieudany handlowiec
@Loguś 18.10.2017 18:27

tak jak najbardziej wszystko i to jeszcze tamto i oczywiście to też . Miej głowę na karku żebyś nie przeoczył ile dostajesz i nie pamiętał co Ci się należy

Tik tak

jak zrobiło się gorąco zablokowali stronę ha ha ha

Najgorsza Pracownica w Histori

Serdecznie Przepraszam Wszystkich Pracowników, a szczególnie Szefa Tomasza za wszystko, za to że w ogóle pojawiłam się w Firmie, za to że nie jestem godna współpracować z Firmą, za to że jestem niedokształcona, niemądra, leniwa i nic nie umiem,i nadal nawet po pięciu latach studiów nie znam rosyjskiego. Jestem niegodna żyć w ogóle, dobrze że zostałam wyeliminowana z zacnego grona, dzięki czujności Przełożonego, który zauważył moją niedoskonałość .

Alinka

Ludzie nieomylni pracują w TM, chodzące ideały, same.

Loguś

Dlaczego z taka ironią czy też kpiną piszecie o firmie? Jeśli jest coś co się nie podoba to chyba można się wypowiedzieć? Czasami takie uwagi powodują zmianę myślenia zwierzchników. Tak sadzę, przynajmniej tak powinno być, nie ma nieomylnych ludzi prawda?

Ala
@Loguś 03.10.2017 20:24

Są ludzie nieomylni- w załodze TM.

Pokora

Nie śmiałbym się nie zgadzać, bo to niedopuszczalne jest absolutnie

Alicja

@maks nie zgadzasz się z tym? To nie są moje słowa a pracodawcy TM TECHNOLOGIE. Pracujesz w tej firmie? Powiesz coś na ten temat? Każdy może napisać swoją opinię, jeżeli jest ona prawdziwa i rzetelna.

Legatus

TM TECHNOLOGIE nie ma na forum złych wpisów to juz jest dobrze

Alicja

@Loguś masz rację, że nie ma wielu ofert pracy, ale pojawiła się jedna na Inżyniera elektronika – projektanta obwodów PCB (http://tmtechnologie.pl/kariera). Byłbyś zainteresowany? Oferują umowę o pracę i rozwój zawodowy. To ważne aspekty dla osób poszukujących pracy.

maks
@Alicja 01.09.2017 14:48

hahahaha

Loguś

Bardzo dowcipne odpowiedzi tak na wesoło czyli mamy rozumieć, iż w firmie jest bardzo dobrze? Dobra atmosfera to bardzo ważny element w pracy. Ale jak widziałem nie mają zbyt wielu potrzeb kadrowych.?

Loguś

Widziałem w ich ofercie pracę dla przedstawiciela handlowego i mam pytanie czy jest jeszcze aktualna? Może ktoś na forum mógłby kilka zdań o firmie napisać? Bardzo by mi to pomogło w aplikowaniu do firmy. Jak się pracuje w firmie? Czy ph ma godziwe zarobki?

Zachwyt Jeden wielki
@Loguś 21.06.2017 10:58

Tak- zarobki fantastyczne, wysoka kultura osobista absolutnie wszystkich Pracowników- nikt nigdy nie przeklinał i nie przeklina i przeklinać nie będzie - jak Cie przyjmą będziesz w Raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alicja

@Robi piszesz, że TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o. 'wskoczył' na właściwe tory. Co masz konkretnie na myśli? Czy możesz napisać nam więcej na ten temat? Chętnie poznamy Twoją opinię.

Robi

Chyba TM znowu wskoczył na właściwe tory:) brawo oby tak dalej!

Donald
@Robi 22.05.2017 21:47

Wszyscy zajęci Inforem ;-)

Alicja

@Gigus, a Ty jesteś zatrudniony w TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.?

tak

Dokładnie tak nie ma sensu tracić czasu i czekać na zmiany oferta na rynku jest dużo bogatsza i świetnie się pracuje z ludźmi inteligentnymi na poziomie. Mam szczęście taką pracę mieć.

Loguś

TM TECHNOLOGIE nie musi się wszystkim podobać. Można poszukać innej pracy.

Alicja

@Longin dobrze to słyszeć :)

Alicja

Chcesz dowiedzieć się więcej na temat firmy? Koniecznie przeczytaj informacje zawarte w zakładce 'o nas' przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,12401,0,0,o_firmie !

Alicja

Wiecie, że firma dostała wiele cennych i znaczących nagród? Możecie poczytać o nich tutaj - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,12401,0,0,nagrody

Longin

TM Technologie ma wyjątkowy hejt!! Brak słów, ale znam firmę od środka i wiem , że jest dobrze i tak musimy trzymać.

On

cisza !...przed burzą ??????

Przyszły

Mam złożyć swoje CV na handlowca w Krakowie, czego mogę się spodziewać na rozmowie, bardzo maglują? Zależy mi na pracy w TM, są dobra firmą. Czytałem wpisy i myślę, że dużo złości przemawia przez ludzi.

Prawnik

art 54 Konstytucji gwarantuje nam wolność wyrażania swoich poglądów

dick

..."leon" ! ..proszę bardzo :D

do wszystkich

Informacja do wszystkich poszkodowanych, wykorzystanych, mobbingowanych przez TM Technologie Sp. z o.o. Będziemy szykować się do pozwu zbiorowego. Niebawem ukażą się dalsze instrukcje oraz email na który będzie można kierować skargi oraz opisać swoją sytuację. Wiemy że się wahacie i jest Wam źle - nie bójcie się. Zrobili źle będą musieli za to odpowiedzieć.

"Dżolo_friend"
@do wszystkich 29.01.2017 22:48

wystarczy,że na dniach będzie pierwsza ! Cierpliwości

Takie tam...

No chyba komuś bardzo zależy żeby w branży huczało... ale to chyba wiadomo komu... słabe to... nie tak to tak... ktoś tu kogoś podpuścił i wykorzystał frustrację, naiwność, przerost ambicji... niezrownowazenie... tylko kto bardziej niezrownowazony ten co podpuszcza czy ta co się dała wkręcić... żałosne... faktycznie...

Oferent

Czy TM prowadzi teraz nową rekrutację? Szukam pracy i słyszałam, że to dobre miejsce do pracy, fajni ludzie pracują a do tego zarobki całkiem niezłe.

Prawda boli

Widzę że to grono oczerniajace firme jest bardzo skromne jedna osoba pisze złośliwie i bez podstawnie o osobach z firmy która dała jej prace a nie kompetencja tej osoby zmusiła do takich jak nie innych działań. Kobieto tobie już chyba psychiatra nie pomoże masz problem ze sobą i jedyne co ci zostaje to anonimowość i wyzwanie się na firme . Miej godności trochę i podpisuj się imieniem . Nikt ci nie broni rodzic dzieci tylko kto by chciał mieć z tak nieżeczliwa osoba jak ty.

dick
@Prawda boli 29.01.2017 15:59

a opinia Serwis Mana to co?!?!?

Krzysiek

Jak tam Arabia Saudyjska?Czyżby jeszcze nie została zdobyta? Handlowca już Bzduch szuka rok i nikt nie jest tak dobry jak On sam. Tylko że On nie ma czasu na takie głupoty jak zdobywanie nowych rynków,ale spoko Ciastek już przesłuchuje Kandydatów, jest w końcu doświadczonym rekruterem więc na pewno wybierze Najlepszego.

anonim

(usunięte przez administratora)

G. MATOGA

Bardzo prosze nie wypowiadac sie na temat moj a tym bardziej mojej córki. A jak juz to prosze miec odwage podpisac sie swoimi danymi, bo anonimowo latwo jest wszystkich oczerniać.

J

Zwolniona pracownica ewudentnie nie radzi sobie z tym ze stracila prace. Szkoda tylko ze nie potrafi przyjac godnie porażki. Byla osoba nielubiana bo niestety lubic sie jej nie dało. Ciezka do wspilpracy i wg brak checi pomocy innym. O braku umiejetnosci nie wspimne. Znajonosc jezykow obcych to niestety nie wszystko. Trzeba umiec pracowac o tempie pracy tej Pani nie wspomne. Inne osoby w godzine potrafily zrobic to co ona przez 8. Ale wazniejsze bylo obserowanie i podsluchiwanie co mowia inni.pracuje w TM bardzo długo brygada jest zgrana i zawsze mozesz liczyc na pomoc. Zarobki bardzo dobre. Praca stabina w dobrze rozwijajacej sie firmie. A kolezance ktora juz po okresie probnym miala zakonczyc u nas prace ale dostala szanse zycze powodzenia mimo wszystko i wspolczuje obecnemu pracodawcy.

KK
@J 28.01.2017 16:09

BRYGADA RR JEDNYM SŁOWEM

Ja

Ja mam tylko nadzieje ze ktos w koncu zalozy Joannie sprawr sądowa za te oszczerstwa i pomówienia.

Neonówka

Czy TM potrzebuje obecnie pracownika na przedstawiciela handlowego? Jakie zarobki mozna wyciągnąć? Dzieki

Fiu fiu
@Neonówka 23.01.2017 08:49

Zawsze potrzebują nowych (usunięte przez administratora), przy średnim czasie przelotowym na stanowisku handlowca pół roku to sobie policz ilu potrzeba

Nick

Jedna rzecz moi mili z Asią na czele. Skoro TM tak Wam się źle kojarzy, gardzicie tą firmą bo jest dramatyczna w każdym aspekcie, macie z nią tylko negatywne wspomnienia dlaczego dzień w dzień komentujecie jej sytuację na tym portalu? Nie potraficie bez tego żyć, nie potraficie przetrwać dnia bez TM Technologie? Skoro jak Asia twierdzi znalazła cudowną pracę, gdzie jest doceniana a jej nieziemskie kwalifikacje są w końcu wykorzystywane dlaczego dzień w dzień powraca do sytuacji w TM? Moi mili, idźcie dalej, znajdźcie szczęście w innymi miejscu a epizod z TM Technologie puśćcie w niepamięć skoro był taki dramatyczny. Jak to jest, że Waszym zdaniem kadra jest "pożal się Boże" a firma cały czas rośne, inwestuje i zwiększa kadrę? To jest najwyższy poziom tchórzostwa wymieniać kogoś z imienia na tym portal samym pozostając anonimowym. Twoją Asiu i Tobie podobnym postawę skomentuję cytatem pana Carnegie: "Nawet największa umiejętność przynosi niewielką korzyść, jeśli nie towarzyszy jej honor."

x

a który dział ?

Zainteresowany

Witam. Czy do TM beda przyjecia na produkcje?

Ja

Joanno z tego co sie orientuje mialas zostac zwolniona duzo wczesniej. Jednak dawano ci kolejne szanse liczac ze moze w koncu zaczniesz bardziej kompetentnie podchodzic do swoich obowiązków. Niestety nie potrafisz przyjac slow krytyki. Obecnemu pracodawcy bardzo współczuję. Bo z twoim podejściem i umiejętnościami pewnie zostaniesz zwolniona a wtedy bedziesz miec kolejna firmę do obsmarowania.

Pracownik l

Asiu kazdy dzial się na ciebie skarżył. Pelno pomyłek, wiec wybacz ale jednak nie bylas takim idealnym pracownikiem jak siebie opisujesz. Nikt z firmy Cie milo nie wspomina wiec to i te teoje wypowiedzi tu świadczą jakim jesteś czlowiekiem. A co do premii niewiesz jaka by byla gdybys sie jednak wziela do pracy

Pracownik

Kazdy z ktorym mialas kontakt. Asiu to sa fakty. Odnosnie premi to pracownicy biurowi rowniez nie mieli tulko placy zasadniczej. Premia zawsze byla uzalezniona od obrotu w danym okresie. Kolejny dowód na to ze jednak zdecydowanie za krotko pracowalas.

Pracownik

Czytam i nie wierzę. Asiu pracuje w firmie o wiele dluzej niz ty. Z moich obserwacji wiem, ze bylas jedyną osobą która potrafila odnowic pomocy drugiemu czlowiekowi, poniewaz nie masz tego w zakresie obowiązków. Rozumiem ale trzeba byc tez czlowiekiem. Odkad pracuje w TM nigdy nikt nigdy nie odmowił pomocy mi, ani ja nikomu, rowniez w zyciu prywatnym. Zdecydowanie za krotko pracowalas żeby w taki sposob sie o firmie wypowiadac. sprobuj poprostu zrozumiec ze nie wywiazywalas sie poprawnie ze swoich obowiązków o czym swiadczy fakt ze teraz sprzatany jest balagan jakiego narobilas.

tik tak
@Pracownik 15.01.2017 15:19

ty panienko nie pracujesz teraz jesteś w internecie obrazie sfałszowanej doskonałości

Zadowolony

Witam, a teraz coś na wesoło, proponuję oglądnąć wszystkim zainteresowanym kabaret KRÓL ZUS na Yoy Tube . Proszę opanować technikę PEŁZANIA dokładnie tak jak robi to KRUS przed Królem ZUS . Tego niestety nie uczą nawet na UJ może to tym NIEZADOWOLONYM jakoś będzie mogło pomóc.

anonim

(usunięte przez administratora)

haha

a wyrok ogłosi sędzia Anna Maria Wesołowska...

"nm"
@haha 22.01.2017 20:16

cierpliwości kolego .sądy są nierychliwe ale do czasu..a śmiać się będziesz jak ten wyrok "zawieszę" na fB profilu TM...i będziesz się mógł śmiać do utraty tchu

Marian

Pomimo że mój czas w TM dobiega końca, z czystym sumieniem mogę polecić Pracodawcę. Prezesi dwoją się i tróją stawiając na rozwój, tym samym zapewniając kolejne miejsca pracy z godziwym wynagrodzeniem. Skrajnie negatywne opinie pojawiły się lawinowo po odejściu pewnej rozczarowanej Pracownicy. Osobiście nic do niej nie miałem, jednak jej "anonimowe" komentarze diametralnie to zmieniły. Najlepszy przykład jak NIE NALEŻY się zachować, niby wykształcona a klasy i ogłady brak. Mam nadzieję że sprawiedliwości stanie się zadość i odpowie ze wszelkie kłamstwa i czarny PR.

Loguś

Ja również polecam tą firmę jako dobrego pracodawcę, który dba o załogę. Ciągły nacisk na rozwój firmy do tylko dowodzi o mądrości szefostwa. Dobra perspektywa dla załogi>

Były malarz

Szanowna Joanno. Skoro jak twierdzisz masz dobra prace to po co teraz tak plujesz jadem we wszystkich. Zarzucasz niekompetencje ludziom, a o ile dobrze pamietal Twoj poziom znajomości jezyka rosyjskiego nie stal wcale na wysokim poziomie. Proponuję Ci zachowac resztki godności i zakończyć pisanie tak absurdalnych komentarzy. Co do samej firmy. Wiecej plusów niz minusów. Firma daje szanse na rozwój. Prezes caly czas stara sie ja rozwijac. Polecam.

Odpuście...

#1 Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie - po pewnym czasie zauważasz, że świni się to podoba… #2 Dyskusja z idiotą nie ma sensu tak jak gra w szachy z gołębiem Nieważne jak dobry jesteś w szachy, gołąb przewróci figury, narobi na planszę i będzie się puszył jakby wygrał. #3 Nigdy nie walcz z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!

Zostaw opinię o TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o. - Morawica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.