Graform

• Lisi Ogon
  • Osielsko
  • Jasiniec
  • Jagodowo
Toruń - Zakład Produkcji Form Narzędzi Specjalnych i Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych GRAFORM Stanisław G

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Graform Sp. z o.o.

Opinie o Graform Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Graform Sp. z o.o.!

joł

04.12.2014 18:28

A u technologów kretyn ciągle próbuje drukować - to już chyba 3 miesiące i NIC. Jeszcze ze 2 i na bruk !
    che

06.12.2014 16:53

Wkońcu Szef chyba zauważy , że z Kruszyna nie wyrzucili go bez powodu ! Jest ofermą i sierotą . Bierze kase za nic.Czas się żegnać pajacu. Zajmuje tylko stołek technologom

08.12.2014 12:49

odyebta sie od mego wafla pryszcze śmierdzunce! jest dobry i zobaczycie jak wynalezie coś, nawet lekarstwo na wąglika stworzy!

02.12.2014 13:22

to forum tworzą ludzie, hmmm żal i żenada....Graform długo nie pociągnie mając na pokładzie taką "inteligencję". Anonimowość daje poczucie władzy ale tylko debile i idioci wykorzystują ja w taki właśnie sposób jak większość tutaj wystawiając świadectwo o sobie....nic dodać nic ująć.

15.12.2014 08:42

i co palmusie? pszestałeś się ciskać wreszcie? widzisz? wiedziałem ktoś ty a żona Bolka mnie upewniła i wyleciałeś darmozjadzie jeden! klep biede tłusty parchu!

15.12.2014 15:16

szkocka, czytając twój marny post o mało nie pękłem ze śmiechu hahaha....póki co mam sie dobrze....widzę Cię....pozdrów żonę Bolka ;)

02.12.2014 10:35

miodek

02.12.2014 12:26

Widzę chłopaku po pisowni że nawet podstawówki nie skończyłeś. Żal.
    obsergraform

14.11.2014 11:28

podobno jak kto chce to może u technonielogów zobaczyć allacha w 3d!!!

13.11.2014 15:21

a co powiecie na temat narzędziowni? warto tam starać się o pracę? kierownictwo dla ludzi czy raczej przeciw nim?
    obsergrafor

13.11.2014 13:32

A ROBÓŚ I PSZEMCIO to dwie śmierdzące części układu napędowego roweru, służące przenoszeniu energii z nóg rowerzysty, poprzez korby, do układu napędowego!!!
    5s

11.11.2014 15:17

Odchodzę. Już więcej namieszać się nie da.
    wichłacz

05.11.2014 10:17

czosnek odejdź, technologów oszczędź!!!

25.11.2014 09:57

szybko to ja się z tobą uwinę i zobaczysz jak to jest bez tyrki kanalio wstrętna! znam cie i wiem jak cie dopaść
    Nieee

26.11.2014 23:00

Jakoś codziennie mijasz mnie przy maszynie i nic - nie dopadasz . Jesteś śmieszny
    psi wentyl

03.11.2014 10:31

Jo, w tym dziale to jeno smerfetka fporzo i ten wyrwidąb co obok czosneka siedzi
    obsergraform

03.11.2014 09:49

widze ze bog islamu wywala posty nie tylko dotyczace jego zerowego czajenia i lenistwa ale tez i te o wulgarnym grubasku od technologow - komitywka k...a - ciekawe ktory ktoremu chapie...

28.10.2014 15:31

grafi

30.10.2014 22:39

Bo pozostali to żadni technolodzy - ludzie do spraw niepotrzebnych ! Do miotły jedynie . Dział rozwoju k-wa litości !!!
    nikt ważny

31.10.2014 20:21

A.K z kontroli ,,zastępca kierownika" chyba Ci sie role pomyliły miśiek hahaha
    tom i jerry

28.10.2014 08:13

a laszek siedzi i zabija te posty...
    ja

21.10.2014 20:44

Ja tam chciałbym popracować w technologii - chłopaki dają radę no i najwazniejsze że w Kruszynie i na Wróblowej rządzą nimi NORMALNI!!! ŁEBSCY!!! FACECI Z JAJAMI !!! Nie jakieś popierdółki i cieniasy . Ciekawy jestem ile zarabiają ???
    mrxxx

21.10.2014 14:42

Fakt. Jak jest jakaś kontrola to pracownicy na umowe zlecenie są wysyłani do domu. Trochę to dziwne! W czasie wolnym jest zakaz dorabiania sobie! Podkręcają cykl maszyny na szybkie obroty a wiec idzie na ilość nie na jakość. Czasem jedna osoba musi dac rade na kilku stanowiskach na raz.
    TOWIJA

21.10.2014 11:24

bardzo duża rotacja w tej firmie o czymś to już świadczy, ale z drugiej strony jest akcja i reakcja tylko kto na kogo? kierownictwo na pracowników czy raczej pracownicy reaguja takim podejściem do pracy w tej firmie ponieważ kierownictwo jest do d..py, hmmm
    mrxxx

21.10.2014 09:05

Ludzi zwalniaja bez powodu. A pana kebbaba z Kruszyna zwolnili bo w czasie urlopu dorabiał sobie. Miał prawo. To co robi na urlopie lub po pracy jego prywatna sprawa. Jak robisz na umowe o prace (nawet przez office52) to jak oddasz krew to tez nie akceptują zwolnienia które prawnie sie należy.
    mr xxx

21.10.2014 09:04

TOWIJA

20.10.2014 12:44

inspirujące to forum, inspirujące wypowiedzi, anonimowe żale i pretensje brawo za odwagę!!!....a pracować trzeba choć nikt nikogo do tego nie zmusza
    Ten z góry

18.10.2014 21:49

Ech, aż żal czytać te Wasze mierne wypociny.... Zamiast wylewać swoje żale, to byście za robotę się wzięli... Nikt was tam po pistoletem nie trzyma. W przeciwnym razie wiecie gdzie są drzwi.

08.10.2014 11:12

pornstar

14.10.2014 08:48

walił was? wow...
    wafel

21.10.2014 16:20

tyran to się zgodzę ale z tym osiłkiem to przesadziłeś gościu jest chudy jak szkapa byle Franek go zdmuchnie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Graform?

Kontakt - Graform Sp. z o.o.

Wróblowa 3 85-437 Bydgoszcz

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy

06.10.2014 22:50

mistrz nad mistrzem

06.10.2014 23:05

Teraz to ja wam pokażę jak zarządzać , buhaha.
    Pracownik gf

03.10.2014 15:20

Ruda wiedżma to Bacha, niech patrzy na detale jakie podbija a nie czepia się tego czego nie ma!!!!

03.10.2014 02:35

Uważajcie piranie z biura ponownie atakują - najbardziej agresywna jest ta ruda wiedźma z KJ,
    wiwi

03.10.2014 18:25

która ruda???????
    zgodny

24.10.2014 21:39

Masz gościu całkowitą rację, jak można w tak nieodpowiedzialny sposób kierować produkcją a co dopiero mówić o zarządzaniu. Facet gada trzy po trzy-sam chyba już siebie nie rozumie a z nas robi (usunięte przez administratora) i tylko wkurza zamiast pomóc. Żenada.
    Pracownik gf

02.10.2014 18:31

Od kąd Dyka jest kierownikiem jest coraz gorzej... Co chwile raporty , reklamacje zabieranie premii... Siedzi i gapi się w kamery zamiast poprawić sytuację w firmie. Za Synaka nie było żadnych qw i nie było reklamacji i śmiesznych raportów... On słyszy tylko co chce usłyszeć a to co pracownik ma do powiedzenia udaje że nie słyszy i zbywa.... Gdzie jest jakiś problem to powinien go rozwiązywać a nie pogłębiać.. Ludzie na boshu charują po 2 maszyny i w jaki sposób oni mają patrzeć na detale 100 % nie ma takiej opcji a potem się dziwią że przychodzą reklamacje na kilka sztuk na wtrącenia albo chą mieć ilość albo jakość...
    rob

03.10.2014 09:39

Synak pracuje teraz w Pol-Elektrze
    black horse

01.10.2014 08:11

Jestem czarnym koniem i zaraz posprzątam to forum. Za to mi płacą przecież. Tak więc od dziś 5S na gowork-u. P. S. I nie pytajcie mi się o nic, bo ja nic innego nie umiem. Dopiero się uczymy z moim przyjacielem Hubertem.
    tyk

30.09.2014 22:50

Trzeba pozbyć się kierownika z wróblowej - teraz widac ,że nie wie nic o produkcji potrafi tylko gapić sie w kamery całymi dniami i nie schodzić do nas na halę. A od ludzi z Kruszyna teraz dowiadujemy sie że ten drugi to tez nieudacznik. Dwa głąby z Pol Elektry !
    ksiadz

28.09.2014 16:33

teraz to juz sie zrobilo jedno wielkie punktowanie i kapowanie ,a tym na gorze to pasuje ludzie obudzcie sie !!! badzmy razem zaiwaniamy na nich a i taak nas w nosie maja jedna wielka sciema
    kicha

01.10.2014 20:01

100% prawdy
    ja

27.09.2014 09:18

przestańcie się użalać nad soba - pomyślcie q..a o górnikach z Juliusza. Wy macie wypłaty w całosci i na czas. I żle jeszcze. Za mało zarabiacie ? Swiat stoi otwarty dla wszystkich/ Przeciez nikt was nie prosi zebyscie zostali . I tak 30 % pójdzie na bruk. A ekonomia . No cóż.

25.09.2014 13:07

jan

22.10.2014 11:20

szczególnie na urlopie na żądanie możesz robić co chcesz ????????????????
    frik

22.10.2014 11:22

to cos nie halo z tobą - ja tam mam krwiodawstwo płatne.
    Chłopak

24.09.2014 19:56

W biurze to same właśnie pasztety są , nie ma tam ani jednej ładnej kobiety! Na hali są wyjątki ....

24.09.2014 17:07

jak można mieć dużo raportów i być zastępcą lidera czeba mieć jakieś plecy w biurze ...
    fx

23.09.2014 20:12

Atmosfera miedzyludzka spoko - dobry team na wtrysku.Nie ma zawiści i obrabiania(usunięte przez administratora) Przydałoby się wymienić niektórych mistrzów no i kierownika Al Lacha bo żal bierze nawet nas roboli
    bono

23.09.2014 14:21

czy atmosfera na hali dobra? czy obrabiają tyłki jak na każdej produkcji? Dla mnie wazna jest atmosfera
    fx

22.09.2014 21:31

Jedynym spychlogiem jakiego znam jest nasz kierownik !!! Nieudacznik jeden!
    ksiadz

22.09.2014 17:55

wszyscy narzekaja na place ,majstrow,kierownikow,jeden drugiego sprzedaje ,A DO PRACY I TAK CHODZICIE DWULICOWCY NIECH KAZDY PATRZY SAM NA WLASNY TYLEK I POTRAFI SAM SOBIE WYSTAWIC OPINIE ,SAMI SOBIE ROBICIE ZAMET BEZ WYJATKU OD FIZOLA PO KIEROWNIKA ,SPYCHOLOGIA BRAK SLOW !!!!
    parcownik

22.09.2014 11:39

Jeśli ktoś chce przyjść do tego zakładu to na początku dostaje 8,5 zł brutto na umowie zlecenie. Na rozmowie mówią ,że po 3-4 miesiącach dostaną umowę o pracę a w rzeczywistośći czeka się nawet do roku czasu. a gdy chodzą 2 maszyny to do domu wysyłaja. pracodawca dba o ubranie robocze czyli jedna koszulka na cały rok i jeśli pracownicy nie noszą koszulek to pan Al-Lach od razu to zobaczy i cię zakrzyczy dlaczego nie nosisz koszulki no i oczywiśćie zabierają dodatek za niechorowanie a jeśli przyniesiesz L-4 to brak premii przez 3 miesiące. A swoją drogą co teraz zrobili z przyznaniem premii to jest mistrzostwo świata. w tym miesiącu 6 procent gdzie zawsze było koło 20.
    franekkimono

25.09.2014 17:17

przecież kierownik powiedział jasno i wyraźnie ze ekonomiści wyliczyli że jak będziemy zarabiać mniej o będzie dla nas lepiej.
    ej!

21.09.2014 23:53

Gdyby nie ekipa z biura AL-Lach zginął by marnie . Zakładem rządzi Sypas rozdmuchem Kot a ten błąka się między nimi jak piesek.Ale tak to jest jak sie nic nie umie
    miss

20.09.2014 08:20

Fajnie dziewczyny... Hm... 6 lat tu robię i jeszcze ani razu fajnej nie widziałem. Zresztą czego się spodziewać po CNA
    magazynier

19.09.2014 10:43

fajne dziewczyny tylko w biurze ale na hali sa fajne chlopaki ktorym bedziesz mogl robic co nieco
    Młody

18.09.2014 18:14

Pracują u was jakieś fajne dziewczyny , jeśli tak to na jakiej zmianie ?

Zostaw merytoryczną opinię o Graform Sp. z o.o.