Przedsiębiorstwo Produkcji Chłodniczej i Przetwórstwa Rolno – Spożywczego „ANITA”

Działoszyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 88 ocen.

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcji Chłodniczej i Przetwórstwa Rolno – Spożywczego „ANITA”

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcji Chłodniczej i Przetwórstwa Rolno – Spożywczego „ANITA”

Agata

@Anonimczy w firmie w ostatnim czasie zaszły jakieś zmiany? Możesz powiedzieć coś więcej o swojej pracy oraz tym, na co można liczyć będąc zatrudnionym przez tego pracodawcę? Czy zapewnia on dodatkowe benefity, czy też pakiet socjalny?

Anonim

Słyszałem, ze rezygnują z ludzi z Ukrainy (czy to prawda, hmm?), a szkoda bo to "solidni" pracownicy, a teraz najgorsza robota z powrotem dla Polaka...

Rozbawiony

Urlop i urlop macie kartkę od dawna że w sezonie letnim nie udzielają urlopów to chyba logiczne od 15 sierpnia nie ma problemów z urlopami, ale jak ktos chce iśc w lipcu to oczywiście zakład bee bo urlopu nie da . Co do zakładu nie ma oficjalnej informacji o przejęciu a to co do tej pory słyszałaś to czyste plotki .

Zdziwiony
@Rozbawiony 10.08.2017 10:16
Urlop i urlop macie kartkę od dawna że w sezonie letnim nie udzielają urlopów to chyba logiczne od 15 sierpnia nie ma prob...

Rozmawiamy nie wiem co cię tak bawi, że ludzie nie mogą mieć prywatnego życia. Tylko ich życie musi się toczyć jak firma chce... Naprawdę nie wiem co cię tak bawi.

Ula

Słyszałam że Anite ma przejąć jakiś inny właściciel. Może ktoś wie coś na ten temat?

Agata

@Kasia a czy Ty, tak jak @anonim, spotkałaś się z problemem w przypadku chęci odebrania urlopu? Mogłabyś powiedzieć również coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy w firmie? Co powinny wiedzieć osoby zainteresowane dołączeniem do firmy?

anonim

Firma produkuje dobre rzeczy, kupuje od czasu do czasu, ale to jakim kosztem sie je produkuje - to przechodzi ludzkie pojecie. Ludzie za marne pieniadze bez prawa do urlopu, bo urlopem rzadzi szef...

Kasia
@anonim 03.05.2017 22:50
Firma produkuje dobre rzeczy, kupuje od czasu do czasu, ale to jakim kosztem sie je produkuje - to przechodzi ludzkie pojecie....

Przecież nikt nie jest niewolnikiem, jak Ci nie pasuje to droga wolna. Nikt nikogo nie zmusza do pracy. Tak naprawdę to mało kiedy cała dniowke się tam przepracuje co chwila jakieś awarię, zmiany na inne lody, także na osiem godzin cztery pracujesz. Byle jesteś...

Tim

Muszę dodać że chłodniarze z produkcji i że nie wszyscy.

Ciekawy

Witam, a jak jest z kierowcami?

Obcy
@Ciekawy 03.03.2017 22:38
Witam, a jak jest z kierowcami?

Witam ciekawy. Co do kierowców to właśnie wyszło ogłoszenie że poszukują kierowcy. Tyle tylko że to brednie piszą co do godzin pracy niby 40 tyg. Totalna bzdura.

Ciekawy

Z tego co tu czytam to ta firma to wielkie szambo, słyszałem że Ukraińcy mają tam lepiej niż Polacy.

go work

Pozdrawiam wszystkich alkocholikow co pija jak szefa nie ma... to pija razem z kierownictwem

Gość
@go work 28.12.2016 15:26
Pozdrawiam wszystkich alkocholikow co pija jak szefa nie ma... to pija razem z kierownictwem

Alkoholicy przez samo "h", widać, że są też inne grupy w tym zakładzie :D pozdrowienia dla dysortografów

Tim
@go work 28.12.2016 15:26
Pozdrawiam wszystkich alkocholikow co pija jak szefa nie ma... to pija razem z kierownictwem

Nie tylko piją na produkcji wczoraj na nocce chłodniarze też pili. Zresztą mało kiedy są trzeźwi.

Załamana

Jeśli chcesz się przyjąć i będziesz miał taką możliwość,nigdy nie przychodź na zmianę pana Trawczyńskiego .Ten SSman przechodzi już sam siebie, zachowuje się o wiele gorzej niż sam Dziadek i Walek .Zrobili z niego majstra bo właził w du..ę szefowi i teraz chce za wszelką cenę pokazać że jest coś wart po trupach.Nie okazuje żadnego szacunku człowiekowi no ale czego można oczekiwać po kolesiu z nieukończoną nawet podstawówką, każdego ma za nic za śmiecia ,poniża kobiety na każdym kroku no bo trzeba naprodukować pierogów dziadkowi ,nie ważne że nie masz już siły,masz zapie..lać bo Cię zwolnie To jego słowa.Atmosfera na tej zmianie jest nie do opisania , ludzie przenoszą się na inne zmiany,masakra. Jest on na bieżąco ze wszystkim bo ma na mistrzowce swoją żonę a ta go jeszcze nakręca , najgorsza pierdolucha na zakładzie obrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu i doradza co on ma robić .Brygadziści ,najmłodszy z nich jęzor nie wyparzony i reszta też czasem przechodzą samych siebie , atmosfera robi swoje, zresztą wszyscy na tej zmianie i tak robią wszystko pod dyktando państwa Trawczyńskich.Tak że-miłej pracy

Laki
@Załamana 17.12.2016 19:07
Jeśli chcesz się przyjąć i będziesz miał taką możliwość,nigdy nie przychodź na zmianę pana Trawczyńskiego .Ten SSman przechodzi...

Z tego co piszesz to w tej firmie nie liczy się wykształcenie, tylko wystarczy lizać d...y szefostwu i masz fajne stanowisko. Czyli kasa co miesiąc i nic nie robisz. Parę donosow i idziesz wyżej.

Frank

Witam. Mam pytanie czy są przyjęcia do pracy na produkcję?

Król Julian
@Frank 15.12.2016 08:11
Witam. Mam pytanie czy są przyjęcia do pracy na produkcję?

Możesz spróbować, zapytać się w kadrach aczkolwiek widząc co się aktualnie dzieje w firmie raczej polaków nie przyjmują, może w okolicach kwietnia lub maja. Ale jak to mówią kto pyta nie błądzi tutaj masz numer do kadr zadzwoń zapytaj się będziesz wiedział +48 43 840 39 02 Pozdrawiam.

Frank
@Król Julian 15.12.2016 09:17
Możesz spróbować, zapytać się w kadrach aczkolwiek widząc co się aktualnie dzieje w firmie raczej polaków nie przyjmują, może w...

Dzięki. Zadzwonię i zapytam, tylko nie rozumiem dlaczego nie przyjmują Polaków.

Ed

Omen chyba że za komunikatywność uważasz lizostwo. Pozdrawiam ed

Ed

Omen ha ha ha ale mnie rozsmieszyles, chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Tu nie chodzi o to byś był komunikatywny, tu tylko liczą się znajomości dać Ci parę przykładów: np.P. Trawka razem z żoną na mistrzowce, P Walek,żona i córka na magazynie, P.Sabina i jej siostra na mistrzowce P.Kasia rodzina z szefostwem na mistrzowce a jej syn już po miesiącu pracy znalazł etat jako ciastowy i oczywiście wypłata wyższa niż inni, a P Ewelina spodoba się brygadziscie Zdunkowi i też awansowała. Mógłbym jeszcze parę przykładów podać ale może innym razem. Swoją drogą ciekawe czy szefostwo wie co się dzieje w tej firmie.

edik
@Ed 07.12.2016 13:39
Omen ha ha ha ale mnie rozsmieszyles, chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Tu nie chodzi o to byś był komunikatywny, tu tylk...

to taki tam domek pub....? opowiadaj ed.

oaoa

A wiecie czy niedługo pokaże się u nich ogłoszenie chociażby na specjalistę ds. dokumentacji? Dobrze by się było załapać.

wujek

prcowałem na chlodniu na Mp na zmianie u pana W.to jest zmiana wyluzowana:)nie mam do nich zadnych zastrzeżeń ,,,spoko brygada:)a co do zarobków tez spoko .pozdrawiam

Omen

@Jan Z tego co mi wiadomo to skupują od rolników teraz ziemniaki co do ceny nie wiem trzeba podejść do biura i się zapytać. @Ed Jeśli jesteś cichą myszką i mało komunikatywną to fakt masz trochę gorzej, ale jak zagadasz do brygadzisty i nawiążesz z nim jakiś kontakt to oczywiste że będziesz miał lepiej. A co do wykazania się musisz się wyróżnić z pośród ludzi żeby dostać jakiś awans na operatora/kucharza/farszowego/ciastowego. Sam wiem po sobie że nie znając nikogo, ale jestem osobą komunikatywną większość ludzi mnie lubi włącznie z brygadzistami itp. Co za tym idzie mam trochę lżej w pracy ;). @Edzia19 Tu są mrożonki tam musi być zimno. Gdyby na hali było 25 Stopni to wszystko by się topiło :D. Co do wydziału trzeciego to jest zimno jeśli tunel przelotowy chodzi, ostatnio było coś tam robione i jest trochę lepiej, ma być jeszcze robione coś w tym kierunku.

Ed

Może i jest solidna firma, ale w tej firmie nie liczy się to co potrafisz, jak się starasz, a im bardziej pokazujesz że jesteś dobrym pracownikiem to brygadzisci tylko ciebie będą wyznaczać do każdej pracy. A taki pracownik co mało potrafi to i potrafi osiem godzin przestać i nikomu to nie przeszkadza (a pieniadze bierze tak jak wszyscy). No i oczywiście jak masz znajomości z ekipą zarządzająca ( mistrz, brygadzisci,panie z mistrzowki) to też się nie narobisz, a wypłatę weźmiesz jak reszta

anonim

(usunięte przez administratora)

Ed

Może i jest solidna firma. Ale jak jesteś dobrym pracownikiem i się starasz to i tak cię nie docenią, wręcz przeciwnie. A taki pracownik co mało potrafi to przestoi osiem godzin a i tak będzie miał wypłatę jak reszta. Liczą się znajomości (mistrz, brygadzisci, panie z mistrzowki) jak je masz to się nie napracujesz wystarczy być w pracy a wypłata jak reszta ludzi a może i lepsza.

Ed

Może i jest solidna firma. Ale jak jesteś dobrym pracownikiem i się starasz to i tak cię nie docenią, wręcz przeciwnie. A taki pracownik co mało potrafi to przestoi osiem godzin a i tak będzie miał wypłatę jak reszta. Liczą się znajomości (mistrz, brygadzisci, panie z mistrzowki) jak je masz to się nie napracujesz wystarczy być w pracy a wypłata jak reszta ludzi a może i lepsza.

Ed

Nie radzę pracować w tej firmie

Edzia19

Może i tak trzeba się ubrać, ale ile można na siebie włożyć ciuchów. A jak idziesz na magazyn żeby dostać kufajke to pani Dziadka nigdy nie ma czasu.

Edzia19

Racja zimno nie tylko na chłodni, ale także na wydziale trzecim. Jeżeli stoisz na tunelu to też możesz sobie ręce odwrócić,niestety nikogo to nie interesuje (brygadzisci powiedzą żeby się ubrać, ale ile można na siebie włożyć ciuchów). Jak Amoniak się ulatnial to i tak kazali robić w tym smrodzie, nie liczy się człowiek tylko produkcja. Masz znajomości to nie jest źle, nie masz to pomiataja tobą jak chcą. Dużo można pisać porostu szambo

as

nie radze iść tam do pracy w chłodniach jest strasznie zimno a zarobki nie są takie dobre a wolne to możesz dostać tylko że na następny dzień możesz nie przychodzić no chyba ze masz znajomość z szefem to wolne masz kiedy tylko chcesz i zatrudniają Ukrainki które nie chcą robić ..

anonim

(usunięte przez administratora)

Stary wyga

Wypłata jest zawsze w terminie, pracuję tam już trochę i jeszcze nie zdarzyło się tak żeby pieniędzy nie było na koncie 10 każdego miesiąca to jeden z plusów tej firmy. Na minus trzeba niestety zaliczyć kierownictwo i zarządzanie całym tym zgiełkiem, wystarczy popatrzeć na to wszystko z boku żeby zrozumieć że mamy doczynienia z totalnym chaosem. Firma z "drogi" wydaje się naprawdę duża ale większość budynków to infrastruktura natomiast hala produkcyjna jest jak na dzisiejsze standardy jakimś nieporozumieniem i to miedzy innymi przez to ludzie wypisują wiadomości typu "niema stałego stanowiska pracy", "rzucają mną wszędzie" itd, itp ale niestety jak się ma 4 tunele na hali, a zamówień od groma to rotacja maszyn jest nieunikniona i to dlatego ludzie w tym ja nie pracujemy zawsze w jednym miejscu. można by jeszcze dużo pisać w tym temacie, ale poco tak naprawdę jeżeli chcesz pracować to praca jest może nie najwyższych lotów ale zawsze jakaś. Natomiast jeżeli chcesz pracować jak "prezes" na państwowym to omijaj tą firmę szerokim łukiem bo tu wolnego mało a jak godzin nie masz to nie zarobisz. Pozdrawiam.

Omen

Co do zarobków wysokie nie są, ale nie przesadzajmy Ci co piszą o 1500 to najczęściej załatwiają sobie chorobowe i nie przychodzą jakieś dni do pracy i to przewadze w weekendy, gdzie jeśli chodzi o nie to najbardziej się opłaca przychodzić. Ale tak z ostatnich 3 miesięcy zwykły pracownik ma 1 850 na rękę. Oczywiście na różnych stanowiskach inaczej płacą, kucharze i operatorzy maja w sezonie sporo więcej niż przeciętny pracownik, więc czasem warto zabłysnąć troszkę inteligencją, żeby mieć większą wypłatę i trochę lżej ;-).

121

Jak wygląda teraz praca w Anicie ? jakie sa zarobki?

123

jak dla mnie zadziwia fakt, że mimo nagminnego łamania prawa pracy wszystkie kontrole przechodzą pomyslnie. ludzie sie zwalniaja bo pracujac 6 dni w tygodniu zarabiaja 1500zł. dodatkowo nie ma urlopow bo wlasciciel jak ma kaprys i stwierdzi ze chce wysłac ludzi na urlop to ich wysyła i nic go nie obchodzi. a jak potrzebuje zeby ludzie dluzej pracowali to sobie wyznacza ludzi do pracy po 12 godzin albo po 7 dni w tygodniu, jak ktos nie przyjdzie to nagana albo sadem straszy....paranoja. ludzie uciekaja, juz nawet ukraincow zatrudniaja. ciekawe czy legalnie?

pracownik

W firmie Anita jest nawet spoko...mozna pracowac ale weekendy robocze i 12stki mnie przeazaja .Zakaz urlopu tym bardziej i ilosc nadgodzin ...Poza tym wszystko ok. Za miesiac maj mysle ze wyplata ok. ale zeby bylo tak co miesiac....to watpie..

pracownik

ludzie odchodzą z Anity i dziadek podwyżki dał,ciekawe jak będzie na wypłacie

ziba

Zakupiłem właśnie lody firmy Anita i wiecie co są bardzo dobre.Jest jeden mały problem co któreś pudełko lodów czekoladowych w masie czekoladowej brakuje kawałków czekolady.Zastanawiam się czy ma to związek z tym panem który został zatrzymany za wynoszenie tego produktu z zakładu pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Cynik

Karierą w tej firmie nigdy nie byłem zainteresowany, więc poroszę byłych i obecnych pracowników o miarodajne opnie: dotyczące czasu pracy, stawki godzinowej oraz charakterystyki zakładu. Nie róbmy z tego miejsca formum, gdyż jest to dział opinii Mam nadzieję, że tym komentarzem zachęce mieszkanców miasteczka i okolic do wiekszej aktywności na tym portalu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Cynik

Dziękuje, że ktoś w końcu docenił mają radosną twórczość literacką. Chyba sobie założę fanpage na facebook. Będziecie lajkować że hej. Zawsze marzyła mi się sława głupkowatego "celebryty" jak chłopu stonka na polu po trzecim oprysku; ale ja nie o tym. Pragnę cię tylko poinformować, że prowadzenie firmy w permisywnym globalnym świecie jest bardzo trudne i skomplikowane. Sposoby w zasadzie są dwa. Pierwszy zakłada, że ludzi należy permanetnie instruować i poganiać do pracy z ściśle określonym przez pracodawcę czasem wolnym.W takiej firmie najczęściej panuje nepotyzm to znaczy kadra zarządzająca od samej góry do brygadzisty sami znajomi i rodzina, bez kwalifikacji w stosunku do zajmowanych stanowisk. W takiej firmie rekrutacja szeregowych pracowników opiera na zasadzie im głupszy tym mniej będzie pyskować. Cykl produkcyjny w takiej firmie prowadzony na przysłowiowe "hura i do przodu", a towarzyszą temu wyzwiska i poganianie ludzi jak bydła do pracy. W takim "kołchozie" bardzo często dochodzi do patologicznych zachowań z chama inteligenta nie zrobisz bez względu na zajmowane stanowisko. (patrz mój tekst powyżej). W drugim przypadku kadra zarządzająca zatrudniona została przez właściciela, aby prężnie rozwijać firmę w wyjątkowo niestabilnym globalnym rynku. Ludzie ci są kreatywni, podejmują szybkie i trafne decyzje dokonują dywersyfikacji rynku zbytu, poszerzają działalność gospodarczą firmy, zmniejszają do minimum straty przy produkcji oraz w zapasie magazynowym. Szeregowi pracownicy zostali wyselekcjonowani i przeszkoleni i biorą czynny udział w rozwoju firmy dostają premie a czasami dodatkowe wolne. Atmosfera w takiej drapieżnie rozwijającej się firmie polega na otwartości i kreatywności tzn. każdy chce być najlepszy w tym co robi; ludzie sami się motywują.

J
@Cynik 17.04.2016 19:35
Dziękuje, że ktoś w końcu docenił mają radosną twórczość literacką. Chyba sobie założę fanpage na facebook. Będziecie lajkować...

Z tym stratami do minimum to rzeczywiście się starają. Na nockach tony masy idzie w kanał.

Cynik

Jo żem chcioł powiedzieć iż w związku dużym zaangażowaniu waszym w produkcje lodów na linii prodykcyjnej i nie tylko. Szef doł wom kilka palet lodów darmo aby wszscy byli zadowoleni. Zesta w 15 minut rozebrali cały zapas, aż unieść żesta nie mogli Podobno, a jo niewim dlaczego w pierszy koejności plec piekna rzucila sie narożki,Wstysta sie pracodawca daje wom od czasu do czasu lody za darmo a wy tylko narzekocie i narzekocie na tego wspaniłego człowieka, ktory daje wom prace i dbo o wos jak malo który.

tarjapol

Sabina spoko babka- na nockach daje Przemkowi to logiczne ze nie musi nic robić

xxx

No dalej chłodnia wypowiadać się!

chetny

A co powiecie o pracy na chłodni? Lepiej mają niż na produkcji ?Nie chodzi mi o finanse bo wiadomo że na chłodni zarabiają więcej. Proszę o szczere odpowiedzi

LoL

Ale z niektórych tutaj są matoły ! Niech kolega Ci powie ile tej czekolady ;) Za kawałek czekolady najwyżej nagana ;) Sabina spoko babka ;) Jak pajace robią bumele często choruja i walą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sie dziwia ze wypłata cienutka ;) Jak was tak w oczy kole ten &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; nikt na siłe was tam nie trzyma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do ciastek ew. pamapol albo taki "cudowny" koral, a Panu/i któremu/ej rozpierdalają się pierogi , prosze najpierw przeczytac instrukcje która jest na odwrocie jak się je gotuje ( jak ktos jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciamajdą to nawet najprostszą rzecz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Pozdrawiam Cebulaczki ;*

1909

Złożyłem papiery na magazyniera zobaczymy jak bedzie. Kumpel tam pracował ale wyleciał za kawałek czekolady w kieszeni

duch
@1909 27.12.2015 16:40
Złożyłem papiery na magazyniera zobaczymy jak bedzie. Kumpel tam pracował ale wyleciał za kawałek czekolady w kieszeni...

Fajny kawałek czekolady???

ab

No Pani Sabinie z mistrzowki napewno by odpowiadała taka praca przy obsłudze klienta z taką praktyką damsko-męską była by ona dla niej wymarzona

taki tam

Ludzie z zazdrości że ktoś umie myśleć i ma jakiekolwiek pojęcie do roboty piszą takie oczerniające pierdoły jak ...batt...przypuszczam że jest to osoba która chciałaby zająć miejsce tej pani .ale do tego trzeba mieć jeszcze coś więcej niż tylko chęci ...nie sztuką jest stemplować etykiety ...jest wiele innych obowiązków niż tylko robienie etykiet ,o czym "batt" nie ma zielonego pojęcia ..a sprawy damsko-męskie ....jakie sprawy damsko-męskie ???? jak bywa czasem że nie można nawet normalnie zjeść ... jest to zakład jedyny w swoim rodzaju ..przyznaję ..ale złą opinię o nim wypisują właśnie takie osoby jak "batt"..(kobieto)nie wiesz więc nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia

batt

Pewnie ze jest ok.Pani Sabina siedzi na mistrzowce i nic nie robi.Ale do tego trzeba miec praktyke damsko-męską.

anonim

Jest OK

wkurzona

Najgorszymi ludżmi są w tej chorej firmie mistrzowie zmianowi...Szef-pan dziadek chyba płaci im góry złota za to by traktowali pracowników gorzej niż w obozie ,nie liczy się nic tylko -szybko i dużo lodów -przerwa na śniadanie ,owszem niby jest 15 minut ale wtedy kiedy mistrz lub brygadzista sobie zażyczy bo produkcja lodów jest ważniejsza ,nie ważne że ludzie mdleją ,wypadek za wypadkiem .Nie mam w tej firmie za dużego stażu ale nie trzeba długo pracować by poznać tamtejsze zwyczaje. Kierownikiem jest tam pan waluś,człowiek który na pewno kiedyś uciekł z zakładu dla obłąkanych bo nie możliwością jest by ktoś normalny tak się zachowywał jak on.Pozdrawiam też pana trawkę ,ten człowiek nie wart jest nawet opisywania. Chory zakład ,pracuje tam bo nie mam wyjścia a żyć trzeba, nigdy nie myślałam że w tych czasach można człowieka traktować jak śmiecia-a jednak

pracownik

Praca w godzinach nadliczbowych, 1500 zł, przerwa 15 minut, całkowity pęd za pieniędzmi, nie liczy się pracownik tylko wyprodukowany towar. Ostatni wypadek to potwierdza. Wieczny brak czasu na wykorzystanie urlopu, niemiłe kierownictwo i szefostwo, witamy w obozie anita. A zapomniałem, 13 nocek pod rząd też robi swoje. Takim ludziom to powinni zakłady zamykać, a nie je jeszcze utrzymywać poprzez ustawione kontrole.

sol

praca znośna kasa 1600 więc szału nie ma za tyle godzin i weekendy. Brygadziści spoko tylko ludzie dokuczają czasami mam wrażenie że pracują tam taborety a nie kobiety. Ogólnie da się znieść bo są gorsze zakłady.

Działoszak

Co za zakład co za maniery jesz gdzie robisz a mowią o jakiś zasadach bhp masakra he.Pozatym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic wiecej zero palarni nawet dyskryminacja straszna.Nie polecam tego miejsca nikomu a zwłaszcza w sezonie letnim ludzi traktują jak szmaty

Marian

raz w miesiącu przysługuje pracownikowi jeden weekend wolny bez usprawiedliwienia

Krzychu Broda

Bardzo polecam prace w Anicie stawka 6,50zł bardzo zachęcam do podjęcia pracy w tej firmie dodatkowo kiedy w sezonie letnim wprowadzany jest system 12-godzinowy aż chce się pracować zarobki od 1700 do 13,500 zależy od stanowiska praca w miarę lekka i nie wymagająca większego myślenia :)

sp5gmn

Kupiłem pyzy Anity [J03 14:58 09]Nie nadawały się do jedzenia, były piegowate jakby walały się w wiórach,smak trudno określić. Poszły do kosza. Więcej produktów tej Firmy nie kupię. Gdzie macie kontrolę? Technolog stracił smak? Pozdrawiam.

nieznany
@sp5gmn 15.11.2014 09:54
Kupiłem pyzy Anity [J03 14:58 09]Nie nadawały się do jedzenia, były piegowate jakby walały się w wiórach,smak trudno określić....

trzeba sobie ulepić swoje pyzy to by ci smakowały a nie kupować to co nie dobre i narzekać

koka

O ile pierogi ruskie są naprawdę dobre, o tyle z truskawkami to tragedia. Pierogi rozklejają się podczas gotowania, nadzienie jest wszędzie ale nie w pierogu. Nie polecam

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Produkcji Chłodniczej i Przetwórstwa Rolno – Spożywczego „ANITA” - Działoszyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcji Chłodniczej i Przetwórstwa Rolno – Spożywczego „ANITA”