Totolotek S.A

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1197 ocen.

Totolotek S.A
21197

Opinie o Totolotek S.A

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totolotek S.A

Natalia

Możecie napisać kilka słów o aktualnej sytuacji w Totolotek? Jakie warunki są oferowane przez tego pracodawcę? Czy można liczyć na umowę o pracę? Czy są jakieś premie, benefity?

trillium
@Natalia 23.05.2018 22:01

umowa zlecenie. premie są teoretycznie, ale musisz wyrobić target, który czasami bardzo trudno osiągnąć. podwyżki są co jakiś czas. ja ostatnią dostałam w marcu. Obecnie mam 15zł brutto na godzinę

avantasia

Jak godziny? Do 24 czy krócej :) Kiedy grafiki?

T
@Avantasia 23.05.2018 13:27

Od 14 .06 do końca do 20:30

Natalia

@Abc, @orbit, zapoznajcie się koniecznie z regulaminem serwisu- forum nie jest miejscem na prywatne dyskusje, lecz służy do dzielenia się opiniami na temat pracodawców. Czy możecie w rzeczowy i prawdziwy sposób napisać kilka słów o pracy w Totolotek? Jakie warunki zatrudnienia oferuje firma? Czy organizuje kursy, szkolenia? Czy zatrudnia także osoby bez doświadczenia zawodowego?

KA

Czy ktos wie jakie godziny szykuja sie na Mistrzostwa to juz za miesiac na 190%przedluza

Były pracownik

Czy ktoś z obecnych lub byłych pracowników dostał wezwanie na sprawę karną, jako świadek przeciwko prezesowi???

Były pracownik
@Pracownik 09.05.2018 00:21

Nie wiem w jakiej sprawie... Na wezwaniu pisze, że jestem wezwana jako świadek przeciwko oskarżonemu A. L

Ola

witam miałam zamiar złożyc cv w totolotku bo było ogłoszenie ale po opiniach widze ze nie warto czy to prawda ze nie dają umowy o prace? tylko zlecenie bo byłabym nawet pracowac za to 10 złoty ale na umowe o prace ale na zlecenie to wszedzie lepiej płacą pozdrawiam ola

orbit

co wam może zaoferowac firma totolotek pracownikom na punkcie .umowe zlecenie .13.70 brutto nic wiecej moze premie ale plan bedziecie mieli taki ze go nie wyrobicie z kosmosu a wiec wielki g tak totolotek dba o pracowników .a tacy jak anonymus czy abc sie podniecają tą firma a to samo dno i co oni tu prezentują lepiej niech tu nie piszą bo to same bzdury niech sobie pracują w niedziele i wszystkie swieta ale niech nie zmuszają do tego porządnych ludzi bo to niedowartościowane wyrzutki od pani dyrektor

orbit

znam ta firma bardzo dobrze pisze tylko prawdę i nie dajcie sie nabrac na wpisy anonymusa iABC bo to ustawione osoby pani dyrektor które wszystko dla niej zrobią zreszta ta pani się takimi otoczyła bo kto miał inne zdanie to ich zwolnili bo im byli nie na reke tylko żal mi tych pracowników na punktach co pracuja na smieciowkach za grosze nawet im totomiksera zabrali wołczery za punkty i co kto tu jest popaprancem jak prawde pisze co nie prawda ? nie jest tak a jak ktos sie spełnia w totolotku i to jego marzenie jak pani anonymus no to gratulacje

anonymous

To, że nie obchodzę świąt to nie jest jednoznaczne z tym, ze nie wierzę w Boga. W Boga wierzę i w syna jego Isusa Chrystusa, ale nie należę do żadnej religii i dla mnie są to święta pogańskie. Jestem za wolnością gospodarczą (czyli jak najmniejsze podatki, proste prawo, tak aby państwo wtrącało się jak najmniej w życie ludzi, oni mi nie mają mówić kiedy ja mam pracować kiedy nie ani czy szczepic siebie czy dzieci, czy ja mam sobie odkładać na emeryture czy nie etc). Nie mam honoru, bo świąt nie obchodzę? A co jest jakiś przymus czy co? Nikogo w życiu nie sprzedałam ani nie zdradziłam, co Ty za brednie piszesz? Ten caly pis niczym się nie różni od po. tylko podatki z nas zdzierać nic więcej!!! Ty chyba za to orbit nie lubisz ludzi przedsiębiorczych, pracowitych, dążących do niezależności.

Abc
@orbit 06.05.2018 12:07

Oczywiście że nie będę bo to strata czasu. Pozostaną takie prymitywy jak ty którzy mają w sobie sam jad na wszystko i wszystkich

anonymous

Wiem kim jestem i to jest moje życie. Spełniam swoje marzenia!!!! Jeśli komuś to nie pasuje, to trudno. Nie będę się dostosowywać do większości społeczeństwa tylko dlatego, że mam większe plany i większe ambicje!!!. Pracuję cały czas nad sobą, potrafię bardzo dużo dać od siebie i nie przeszkadza mi praca w święta!

orbit
@anonymous 04.05.2018 07:59

a tak wogóle jak tobie może przeszkadzac praca w swieta jak ty nic nie wierzysz pisałaś /eś nie obchodzisz swiąt a w polsce nawet lewaki mają honor ale ty nie masz honoru jesteś takim /taka zwykłym sprzedawczyk co by matke ojca sprzedał żeby miec tylko zysk z tego

Bartek

Czy warto i czy jest sens na aplikowanie? Jak się pracuje?

orbit
@anonymous 02.05.2018 09:45

ja ci nie zazdroszczę raczej spułczuje wróć na ziemie

Malopolska

Po co komu dni ustawowo wolne od pracy jak i tak oczywiście totolotek do pracy musi iść :)))) brawo.... 1,3 maj o całą godzinę skrócone, wow.

efgh
@Malopolska 20.04.2018 09:28

współczuję rodzinie, bo wcale Cię nie widują

M

Radzę wziąć się za robotę, a nie ciągle oczerniac panią Gosie i kierowników, przecież jak sie nie podoba, to można pojsc do pracy gdzie indziej...

anonymous
@popo 01.05.2018 18:18

święta Bożego Narodzenia są wolne oraz Wielkanocne. Ja tam nie obchodzę tego, ale są wolne

nie z wami

i jak tam w pracy kochani?

anonymous
@wśiekły 01.05.2018 17:53

to teraz nie dziwne dlaczego tacy a nie inni wygrywają wybory... no cóż demokracja jest zawsze głupia

Beti

Hahaha nowy RKS Pomorze jest z Jeleniej Góry! Ponoć pracował wcześniej na Górnym Śląsku. Imię Piotr. Ktoś go kojarzy ze Śląska?

Trillium
@Beti 11.04.2018 16:47

spoko jest. Widać, że mu zależy. Oby został jak najdłużej. Powodzenia. Ja mu kibicuję

orbit

uważam ze każdemu co pracuje nalezy się godny zarobek ze wszystkimi swiadczeniami z normalnym płatnym urlopem a nie jakieś zlecenia to jest zwykły wyzysk a tak samo przy umowie o prace można mieć nadgodziny to jak nie można dorabiać jestem stu procentach za tym kodeksem w końcu w Polsce będzie porządek a dziś już każdy boi się na czarno zatrudniać w końcu ci prywaciarze będą musieli coś dac od siebie a nie tylko bogacic na ludziach i domy kupować i merce

orbit
@anonymous 24.04.2018 18:16

to pewnie coś zle słyszalem na ten temat bo jak by to była prawda to by to były naprawdę zwykłe s....e jak by tak robili z pracownikami

anonymous

wy w ogóle wiecie co oznacza wprowadzenie tego nowego kodeksu pracy? Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie... To są nasze pieniądze!!!!! Będzie jeszcze gorzej. To są jakieś kpiny.... To jest socjalizm z ludzką twarzą. Ja się boję takich hybryd. Ja uciekam przez okno z krzykiem.... Kukizy brońcie nas!!!! Jedyna normalna opcja

Krak
@orbit 21.04.2018 18:07

Tylko rodzina M z małopolski z różaniecem siedzi

orbit

nie ma dziś mojego anonymuska co to się stało może się rozchorował albo się szkoli żeby poganiac kolejnych wielbłądów do pracy to nic spadam nara nie ma kogo denerwować

Czarson1117

(usunięte przez administratora) A nie bukmacher. Dziwię się że to jeszcze istnieje na rynku.

orbit

zapomnial abc ze nowy rok to też świeto już nie długo to wszystkie swieta będą u was otwarte ale pewnie opił się wody mineralnej w sylwestra i Niewiedział co za dzień myślał że zwykły poniedziałek

anonymous

Nazwij mnie marzycielem, głupcem tylko dlatego, że wierzę w tą firmę.....

Facet MAKBET

konkurencja superbet otwiera się w Bydgoszczy!!!!! Składamy CV i Totolotka nie ma

zaspokojony
@Facet MAKBET 11.04.2018 16:38

do góry aby każdy widział

orbit

fortunie raczej nikt nie zagrozi ale wam to już wszyscy super bety live bety i e toto maja lepsze kursy od was i z wielkim rozmachem wchodzą na rynek a wy się pomalutku zamykacie

anonymous
@orbit 11.04.2018 20:42

etoto :) to jest bardzo zabawne. w moim mieście klienci boją się do tego wejść....

anonymous

ja z szefową Gosią do końca jestem. wykonuję jej rozkazy i normalnie kocham ją

anonymous
@orbit 11.04.2018 20:15

czyli nie możesz tutaj pracować, skoro piszesz o waszej firmie...

anonymous

napisze to czego nie chcecie usłyszeć. jesteście obłudni. tak tutaj gadacie na gosie, a w twarz jej nie powiecie jaka to ona jest zła. nie powiem co jej liżecie, gdy ja widzicie, a tutaj obgadujecie

anonymous
@Fortuna 23.03.2018 22:24

Te fortuna patrzcie na siebie czy w waszym ogródku wszystko kwitnie i czy nie ma tam jakiegoś smrodu do posprzątania!!!

uwielbiam totolotka

ktoś wie, kto będzie nowym rks na rejon gdynia? Macie jakieś typy?

anonymous
@anonymous 03.04.2018 20:32

również to będzie Piotr. Ciekawe czy dorówna czy przeskoczy swojego poprzednika. Poprzeczka zawieszona bardzo wysoko. Nie mowiac już o p. Marcie czy o Gosi. Bo to normalne, że będzie cięzko

Umowa zlecenia

Czy praca na umowę zlecenia liczy się do lat pracy i emerytury ? Odprowadzam wszystkie składki

Ttt
@orbit 04.04.2018 19:57

Do listopada ważne zezwolenie ale w maju mogą wystąpić o nowe na 6 lat

pumba

Do wiadomości zarządu : ma być SOCJAL! Bony na święta, wczasy pod gruszą (czyli dodatkowa pensja na letni urlop) i trzynastka na koniec roku (1500 brutto dla każdego ). I koniec z trwonieniem pieniędzy przez nas wypracowanych ! na hotele i szkolenia potrzebne jak umarlemu kadzidło, i na bzdury wymyslane przez dział marketingu. Ma być prestiżowo, chcemy być dumni, że pracujemy w i dla Totolotka, a inni mają nam zazdrościć. Oto moje życzenia świąteczno - noworoczne na Nowy Rok :) !!! Dla wszystkich kolektorów :)

oo
@Nulba 18.12.2017 16:35

kto to na pisał ale hihihi idz do lekarza bo majaczysz

Natalia

@anonymous a Ty jakie masz zdanie o szefowej? Co myślisz o pracy w firmie? Dobrze układa Ci się współpraca? Z jakiego powodu są zamykane kolejne punkty Totolotek S.A? Czy nie ma rąk do pracy?

Zawiedziona
@Mały 23.03.2018 20:07

A po walny zebraniu może okazać się że firma z końcem listopada bo tego mc mają zezwolenie przestanie istnieć. Budowali przez 20 lat a od 2012 idzie ku upadkowi firma. Kiedyś jak zdobyło się klientów to można było liczyć na wyższe wynagrodzenie a teraz tylko ustawowo lub 100 zł więcej to śmiech.jak się zatrudniał to dawali NAJ więcej niż inni a teraz to odwrotnie np Levbet umowa 2500 na początek i 3 osoby na punkt. Po prostu czas na zmianę.

anonymous

ta. jak znikną umowy zlecenia wtedy będziecie biadolić. trwają pracę nad ukróceniem możliwości zatrudniana na umowy zlecenie. mam nadzieję, ze zarząd i gosia coś wymysla, abyśmy mogli dalej pracować

anonymous
@anonymous 23.03.2018 15:24

a emeryci, którzy jeśli pracują, to w większości są zatrudnieni na umowę zlecenie, bo nie potrzebują już odprowadzać tych wszystkich durnych składek..... efekt będzie zły i nie chodzi mi tylko o naszą firmę. coś jest tu nie tak

Zostaw opinię o Totolotek S.A - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totolotek S.A