Totolotek S.A

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1205 ocen.

Totolotek S.A
2 1205 6 1

Opinie o Totolotek S.A

Natala34

Co z raportem za tajemniczego?dostał ktoś?

Kasia 456

Tajemniczy klient powinien po wszystkim się przedstawić. Tak jest zawsze.Pracowalam w wielu miejscach i zawsze tak było. Nawiązując do ost sytuacji w naszej firmie niby był tajemniczy ale nie mamy żadnej notatki ze był żadnego raportu.Tylko premia ucięta bo niby w okresie mistrzostw chodził. Coś tu jest nie tak.

Aaa
@Kasia 456 17.10.2018 11:18

No wlasnie o to chodzi... W sumie to my musimy uwierzyc na slowo ze tak bylo..

Natalia

@Aaa, opinie tajemniczych klientów zazwyczaj wracają do centrali firm, które je zleciły. Często jest to raport, którego wyniki są następnie przekazywane do punktów będących przedmiotem badania jakościowego. Czy tak to właśnie funkcjonuje w firmie Totolotek?

Nick

Cześć pytam wszystkie punkty, czy ktoś dostał opinie od tajemniczego klienta ? U

Aaa
@Nick 15.10.2018 15:18

Jeszcze nic nie wiadomo. A oni Maja sie odrazu przedstawic? Czy tak jak ostatnio

Biu

Słyszeliście ze pracujemypracujemy 01. 11. w Wszystkich Świętych?

M
@Biu 04.10.2018 15:48

Co takiego????To juz przesada !!!ja msm rodzicow na cmentsrzu i tam musze i chce byc!

Abc
@Biu 04.10.2018 15:48

Mam nadzieję że to jest tylko żart. Chociaż to co się dzieje ostatnio to wszystko możliwe.

Nisa
@Abc 04.10.2018 22:53

Prawda

Tt
@Nisa 08.10.2018 21:50

Jeśli będzie otwarte 1.11 To tylko czekać że 26.12 będziemy też pracować. Chyba Praca będzie dla samotnych co nie wiedzą co z czasem zrobić a my z rodzinami mamy wybrać praca czy rodzina.

bo
@Tt 10.10.2018 20:30

To bzdura jest.

@@@
@bo 10.10.2018 22:44

będziemy pracować we wszystkie święta, bo konkurencja też będzie pracować

M
@@@@ 11.10.2018 22:40

To nie prawda ze konkurecja pracuje we szustkie swieta np.1 listopada maja wolne .W swieta wielkanocne skrocone godziny juz od wielkiego piatku wigilia wolna nowy rok wolny wiec Nie pracuja!przychodza w drugi dzien swiat wielkanocy i Bozego Narodzenie Tylko totolotek mysli ze sie zbogaci A jeszcze jedno maja premie na swieta

tousand
@M 12.10.2018 12:45

Powiedzcie mi, kto pisze takie bzdury, że będziemy pracować 1.11? Ja nic na ten temat nie wiem, szefostwo nic na ten temat nie mówi...

Elo
@Biu 04.10.2018 15:48

A skad masz takie informacje?

Danka67

Ucieli znowu komuś premie?

Natalia

@zico, proszę Cię o nie zamieszczanie adresów witryn, które nie są związane bezpośrednio z wątkiem dyskusji. Opinie klientów są istotne i pozwalają również lepiej poznać firmę, ale najważniejsze opinie na forum GoWork.pl pochodzą od pracowników na temat pracodawców i warunków pracy. Jak oceniasz poziom obsługi w placówkach firmy Totolotek?

zico

Totolotek to bukmacher który w Polsce oferuje zakłady od 1992 roku! Gram w tej firmie już wiele lat i zawsze bez problemowo wypłaca mi wygrane - nawet te największe rzędu kilkunastu tysięcy...W zasadzie jeśli trafiam kupon, to automatycznie jestem pewien odbioru wygranej..Nic dziwnego, że gracze portalu http://xwin.pl/ tak wysoko oceniają tego buka - ja się tej opinii przychylam Moje sugestie dla Totolotek S.A: Poprawa strony internetowej Lubię atmosferę w Totolotek S.A za: Dział obsługi klienta

Natalia

@Lolo, tajemniczy klient jest metodą, która zawsze wzbudza wiele kontrowersji. Wiele firm stosuje tę metodę żeby sprawdzić i podnieść jakość swoich usług. Czy jesteś pewien, że za niską ocenę tajemniczego klienta firma Totolotek ucina premię swoim pracownikom? Może jest to tylko plotka, którą najpierw należałoby zweryfikować?

Lolo
@Natalia 23.09.2018 12:30

To nie jest plotka!Niestety firma tak zrobila

pracownik
@Natalia 23.09.2018 12:30

mam takie pytanie co ty tu robisz ile ci płacą za te komentarz widze ze masz tu jakiś udział co tu zweryfikowac firma wszystko zabiera pracownikom na tajemniczego ich stac może niech sobie u siebie poukladają w firmie gdzie szukać pieniedzy a nie na pracownikach przecież tą premie cieżko wyrobic to jeszcze ci zabiorą by sie wstydzili

Renia108
@Lolo 23.09.2018 12:48

(usunięte przez administratora) prawda, jakis powod do obciecia premii musial byc...????

Kojot
@Lolo 23.09.2018 12:48

Nie ma opini tajemniczego bo go nie bylo

Nisa
@Natalia 23.09.2018 12:30

Mi też obcieli

Kaska97

Wiadomo coś czy chodzi tajemniczy?

Ida

Przeciez zawsze sie tak pracowalo... A od tamtego roku nawet w nowy rok mamy isc do pracy .... Chore

Lila
@Ida 05.10.2018 19:12

Co takiego.Nigdy od ilu Lat pracuje w tej firmie nigdy nie pracowalismi 1listopada!owszem 1 stycznia bylismy i to pierwszy raz i mam nadzieje ze ostatni ale zeby 1 listopada to przeginka!

Poznaniak
@Ida 05.10.2018 19:12

15 lat temu jak zaczynałem pracę w firmie to pracowaliśmy. O ile pamiętam to do godz 13.00. Dokładają dni do pracy. Straszą tajemniczym. Szkoda że tylko nie słyszą jak prosimy żeby coś dali za Lotto

?
@Poznaniak 05.10.2018 21:17

To niech sama usiadzie pani prezes zamiast na cmentarz do bliskich niech posiedzi w kolekturze!

Ida
@? 06.10.2018 09:46

Niestety firma patrzy tylko na zysk dla siebie. Moglo by byc chociaz wiecej placone za takie dni...

Ma
@Ida 07.10.2018 11:40

Juz mnie nic nie zaskoczy w tej firmie.tylko niech podadza grafiki szybciej bo niech lucza sie ze ludzie beda wyjezdzac

M
@Ida 07.10.2018 11:40

1 listopa w pracy hmmm jezeli tak bedzie to powiem ze jest to beszczelne ze strony firmy!!!Moze jeszcze w Swieta Boze Narodzenie tez usiadziemy bo przeciez nie mamy rodzin!Naszczescie ja nic nie musze i tego dnia nie przyjde a jezeli beda chcieli zwolnic prosze bardzo!

Natalia

@Hanka355, Twoja opinia jest bardzo krótka i zawiera wyłącznie jedno zdanie. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, co miałeś na myśli pisząc o rachunkach? Czego dotyczą dokładnie te rachunki i czy mają one wpływ na warunki pracy w firmie Totolotek? Może warto napisać coś więcej na ten temat.

Zzzzz
@Natalia 03.10.2018 11:48

Może czas żebyś zaczęła myśleć i czytać ze zrozumieniem to nie boli

Kasia 456

To co lotto virt psy totomix i rachunki do tego?i co jeszcze....gdzie w bukmacherach rachunki sie placi ludzie oni zwariowali. ..i jeszcze za te marme pieniądze....

Hanka355

To jakiś żart z tymi rachunkami?

Tt
@Hanka355 02.10.2018 22:09

Nie żart. Oni testowali od czerwca w wybranych punktach i teraz chcą chyba wszystkim zrobić.

Pete Pe

Cześć czy wiecie coś o Payland? To prawda że będzie u nas płatność rachunków?

Kolo
@Pete Pe 01.10.2018 16:56

Jak bedzie to niech nam dodatkowa placa a nie robic 100 rzeczy za psie pieniadze

Kasandra 92

Przecież tajemniczy niby chodzil i premia ucięta o połowę....byl u kogoś w tym miesiącu tajemniczy?jest premia jak się wypadnie dobrze?

Powerman
@Kasandra 92 24.09.2018 11:53

Nie bylo tajemniczego bo nie bylo sprawozdania, powinno sie dostac ocene po wizycie, jedna wielka sciema...

M
@Powerman 24.09.2018 21:44

Ale premie zabrali tzn obcieli polowe

Karol13

Skoro ucieli premię o połowę bo chodzil niby tajemniczy to w takim razie jak się wypadnie ok to jest jakaś premia za tajemniczego??bo czegoś tu nie rozumiem starsza tajemniczym premie uginają.

Lolo
@Karol13 22.09.2018 18:10

Dokładnie jak zawsze jedna tajemnica .Niech se chodzi bo tak jak piszecie tylko biedna wyplata daja maja malo to niech zabieraja!

pracownik

a niech sobie chodzi ten tajemniczy co mi mogą zrobic tylko zwolnic bo tak nic więcej tu nie mam oprócz marnej wypłaty

Kate45

To prawda że chodzi tajemniczy?czy sciema?

Ma
@Kate45 18.09.2018 19:08

Wiem ze chodził w sierpniu.A skad masz takie info???

Xxxx
@Kate45 18.09.2018 19:08

Coraz gorzej dzieje się w tej firmie i to odkąd zaczęła rządzić Pani ????

M
@Kate45 18.09.2018 19:08

I co z tym tajemczym chodzi??

Natalia

@P, minął tydzień od twojego wpisu na temat materiałów promocyjnych od firmy Totolotek. Czy ostatecznie udało Ci się otrzymać wspomniane materiały? Może warto po prostu zapytać o przyczyny? Czy brak tych materiałów w silnym stopniu wpływa na twoją codzienną pracę i obowiązki?

Natalia

@Pawel, czy taka sytuacja zdarzyła się po raz pierwszy w firmie Totolotek? Przecież firmie powinno zależeć na promocji swoich nowych produktów. Czy poznałeś przyczyny dla których materiały promocyjne są niedostępne? Czy aktualnie coś się zmieniło w tym temacie? Każda nowa informacja może być cenna dla przyszłych pracowników tej firmy.

P
@Natalia 10.09.2018 13:01

Taka sytuacja zdaza sie zawsze!!!Komunikaty przychodza z inf dla nas a gdy sie dzwpni i upomina o materialy to sie slyszy ze sie szykuja mialy byc w piatek a do dnis dzisiejszego brak! Juz nie dzwonie bo skoro oni maja gdzies to ja tym bardziej.Pozostalo tylko informacja od pracownika.

Pawel

Marketing do wymiany.Nowa promocja a oni nawet jeszcze materialow nie wyslali bo sie szykuja i afera po co pan dzwoni.Promocja weszla od 1 to juz materialy powinny byc !!!!Maja wszystko gdzies!

?
@Pawel 06.09.2018 07:56

A materialow dalej nie ma!!!hehe dobre

Natalia

Czy ktoś w ostatnim czasie zatrudnił się w firmie Totolotek i posiada o tej firmie aktualne informacje? Czy podzielacie opinię użytkownika @pan k? Może znacie kogoś kto tam pracował lub chciałby się podzielić opinią? Wasza opinia o firmie jest bardzo ważna, na pewno są osoby, które szukają o tej firmie świeżych informacji.

Natalia

@pan k, czy pracowałeś bez umowy o pracę? Jak wyglądał system premiowy w firmie Totolotek? Czy długo pracowałeś w tej firmie? Może warto było dać sobie trochę więcej czasu na rzetelną ocenę i przemyślenie ostatecznej decyzji. Ostatnie badania wskazują, że dobra atmosfera pracy, może być równie istotnym czynnikiem co wynagrodzenie.

pan k
@Natalia 21.08.2018 14:35

Witam co do twoich pytan pracowałem koło pól roku co do umowy to jasne ze na zlecenie bo ta firma nie daje umów o prace zwykłemu pracownikowi chociaż na rozmowie była inna gadka ze można liczyc na umowe co do atmosfery to co mam powiedziec siedziałem sam na punkcie zmienik był spoko szło sie dogadac co do grafiku plan raz my wyrobili to nastepny nam tak dowalili ze mogłem tylko pomarzyć nawet nie wzieli pod uwage ze była przerwa meczowa i było mniej piłki nożnej w ofercie zarobek marny choc byłem tego swiadomy co do stawki ale liczyłem na jakąś podwyżke szybko mnie na ziemie sprowadzono ze tu podwyżek nie ma co do klientów to niektórzy ok ale byli i tacy co zwalali wine na mnie ze im kupon nie wszedł i tacy co mysleli kim to oni nie są panie z hotline takie sobie zależy na kogo sie trafiło dzwoniąc a wiec jeśli ktos jest na garnuszku u mamuśi to może sobie tam dorobic co do dziewcząt na waciki bo sam na swoim to tam nie ma co aplikować niestety

FC Sambordia

Uważam, że piszący tu hejterzy mają niską samoocenę, płaczę ze śmiechu na te przepychanki pseudo-niewolników i pseudo-szefostwa. Co do tematu praca jest ok. Ktoś dobrze powiedział, że to praca w której szef nie siedzi nad głową. Szef (Świętokrzyskie/Małopolska) zawsze pod telefonem gdy trzeba, spoko gość, troche dziurawa głowa, ale w firmie jest pełno doświadczonych pracowników którzy zawsze doradzą. Finansowo też chyba nie źle skoro z konkurencji się zgłaszają pracownicy. Oczywiście kokosów z tej branży nie ma, jak sie dba o swoich klientów to oni realizują cele, ale zaznaczam że większego wpływu ani możliwości promocji nie mam. Za pozytyw można uznać większość wsparcia, techniczni, hotline, windykacja, kadry. No i pora na trzy minusy. Sprzedajemy chlam, kursy nieporownywalnie nijakie, nietrafione promocje (lub wycofanie z popularnych - GG przy warunkach na tygodniu), na przykład jeśli pojawia się gość z potfelem i narzeka na niskie kursy nie mam co mu dać żeby wyszedł zadowolony, warunki bonusów są grubo zawyżone i nieosiągalne. Mam dość słuchania co konkurencja dała, co wymyśliła a my jedna dobra promocja na rok. Dział bukmacherski leniwy, jak się pogoni to oferta uzupełniona, ale z kursami chyba ktoś wyżej wiąże im ręce. Drugi minus - brak socjala. Bony (wycofane rok temu), ekstra pensje, sensowne szkolenia, wyjazdy, zero. Owszem jest premia, czasem niemala, ale głupie konkursy wygrywają punkty z drugiego krańca Polski, których nie znam, daje wrażenie nieosiągalnych. I największe zło - Lotto, specyficzna grupa namolnych klientów z którymi trzeba sobie radzić. Podsumowując pracę w Totolotek S.A. jestem zadowolony, bezstresowa praca, bezpośredni przełożony i współpracownicy spoko (pewnie zależy od rejonu), finansowo bywa różnie ale na skromny +, socjala brak, rozwój osobisty skromny, sens wykonywanych zadań na tak, ale zerowe pole manewru.

pan k
@FC Sambordia 31.07.2018 15:13

smieszny to jestes ty pracuj dalej za najniszą krajową za zlecenie i siec cicho bo na nic inego cie nie stac własnie trzeba pisac i domagac się swoich praw człowieku

FC Sambordia
@pan k 09.08.2018 12:39

Domagaj się praw pisząc w internecie, życzę powodzenia. :)

pan k
@FC Sambordia 18.08.2018 09:44

witam napisze jak to naprawde jest w tych firmach bukmacherskich bo pracowałem jakiś czas w totolotku i też tak myslałem jak wiekszośc co pracują na punktach .Ze nic tu sie nie robi tylko siedzi szefa nie ma i jest spoko .ale co z tego jak zarobek nie warty tego siedzenia za 10 złotych na zlecenie i to nie tylko w totolotku bo każdy bukmacher tak płaci czy fortuna czy sts czy inne bety srety to jedna szajka wiec na nic wiecej tu nie liczcie a oni taką kase trzepią ze spokojnie by mogli dac zarobic i tym pracownikom na punkcie taka fortuna na przykład tak sie wzbogaciła ze wycofała akcje z giełdy .a wiec na nic nie liczcie dalej bedziecie pracowac za marne pienądze bez umowy o prace w totolotku bo to zwykli wyzyskiwacze .

Kuba

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Na jaką umowę można liczyć na początek?

pan k
@Kuba 31.07.2018 15:18

jak komuś odpowiada praca za 1500 to spoko ludzie to psie pieniądze a wy jeszcze piszecie jak wam dobrze

Jacor

Ludzie! Nie pamiętacie już Argentyny ??!! Wynik losowania został ogłoszony przed głosowaniem!!!

Natalia

@My best sho, czy jesteś pracownikiem firmy Totolotek? Jak długo pracujesz już w tej firmie i czy możesz tę pracę polecić innym osobom? Czy to praca wymagająca dla osób, które wcześniej nie miały doświadczenia w tej branży? Te informacje mogą być pomocne dla przyszłych kandydatów do pracy. Twój wpis może być pomocny dla innych.

M

Fahnie szefostwo sobie siedzi w domunz rodzina a my siedzimy i patrzymy w dzwi czy ktos przyjdzie Super .Gratuluje przemyslenia i przedluzenoa godzin w dni ktorych nie ma meczy

my best sho
@M 08.07.2018 17:58

znowu narzekanie. jak wam źle to idźcie gdzie indziej

anonymous
@my best sho 10.07.2018 07:17

lubisz siedzieć bezczynnie ile można sprzatać ,myć?W domu jestes gościem wychodzisz rano wracasz wieczorem.Soboty,niedziele tragiczne mecze o 16-17 a my siedzimy do 20,30.To nie jest narzekanie to jest nie szanowanie pracownikow przez firme.Bo my nie mozemy miec innego życia niż Totolotek.Ps sam sobie idż gdzie indziej xD

my best sho
@anonymous 10.07.2018 08:15

wiedzieli na co się piszą i narzekają, no ja nie wiem. Zatajali przed Wami warunki pracy? Poza tym niewolnicy jestesta, ktoś Wam rozkazuje z pistoletem przy skroni pracować w tej firmie, jeśli Wam warunki nie pasują? ogarnijcie się błagam w imieniu tej naszej wspaniałej firmy

Kinia
@my best sho 10.07.2018 10:08

Z głupim liży doopkiem się nie dyskutuje .Daje ci ignora

my best sho
@Kinia 10.07.2018 15:44

a kim Ty jesteś, aby dawać mi ignora :) normalnie popłaczę się zaraz. Parę słow prawdy człowiek napisze i już jest tym najgorszym. Totolotek to nie jest praca niewolnicza.

Bikk
@my best sho 10.07.2018 10:08

Możesz wskazać w umówię ze praca będzie w dni świąteczne,nowy rok,sobota niedziela do 20.30?Ślepy jestem ?Na szczęście żegnam się z totolotkiem a Ty pracuj do 20.30 i mów jak ci dobrze .Powodzenia

My best sho
@Bikk 11.07.2018 21:05

Przychodząc do pracy w branży bukmacherskiej chyba wiedziałeś na co się piszesz? Radzę zapoznać się ze specyfiką firmy i danej branży przed podpisaniem umowy i rozpoczęciem pracy....

Trillium

Kiedy ta wypłata.... Od wypłaty do wypłaty z Totolotka :(

Zostaw opinię o Totolotek S.A - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totolotek S.A