Totolotek S.A

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1187 ocen.

Opinie o Totolotek S.A

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totolotek S.A

Natalia

@Chyba nie przeszedłeś to szkolenie, które oferuje Totolotek S.A swoim pracownikom? Tobie idzie bardzo dobrze sprzedaż? Czy pracownicy, którym sprzedaż idzie w górę mogą liczyć na jakieś premie lub awans?

o tak
@Natalia 21.02.2018 12:32

dwa razy juz przeszlam to szkolenie najpierw z innym szkoleniowcem teraz z nową. szkolenia sa ok ale wiadomo ze to moje, twoje nastawienie jest najwazniejsze. mialam rozne kryzysy w tej firmie i dopiero jak zaczelam pracowac dla siebie, przestalam narzekac i szukac dziury w calym zaczelo mi sie dobrze pracowac.Nawet z klienami lepiej sie teraz rozmawia

Małopolska

Czy ktoś wie co się stało z Jarkiem, który przyjeżdżał do punktów jako serwis?

anonymous
@Małopolska 13.02.2018 21:11

ale Piotr zrezynował naprawdę?

anonymous
@STS 19.02.2018 00:17

Był lepszy niż obecna dyrektor a kiedyś rks rejonu gdynia

chcę

Piotrze rks z rejonu Gdynia. Zrezygnowałeś ????? Napisz coś, do kiedy z nami jesteś? To nie może być prawda. Najlepszy rks :)

anonymous

"Aby więcej sprzedawać muszę się więcej nauczyć". Gosia prosimy o szkolenia sprzedażowe. Najlepiej jeszcze przed mistrzostwami świata, abyśmy mogli dobrze wykorzystać szansę, jaką dla nas stwarza ta impreza. Dla Totolotka!!

Chyba nie
@anonymous 07.02.2018 07:52

Prawda jest taka ze dobry sprzedawca sprzeda wszystko :) a ten co woli siedzieć i narzekac na gowork to nie za duzo sprzeda hahha

anonymous
@Chyba nie 14.02.2018 21:00

Dobry sprzedawca powinien być też dobrze opłacany, a że (usunięte przez administratora) mi płacą to (usunięte przez administratora) sprzedaje! Proste :)

Natalia

@Cała Prawda czyli oferta Totoloteka jest gorsza od konkurencji skoro uważasz, że szkolenia nic by nie dały? Może jednak techniki sprzedaży umożliwiłyby sprzedać dość ciężki produkt?

P
@Natalia 14.02.2018 14:03

Nie zartujcie techniki sprzedazy co szkolenie to samo nic nowego!!!firma placi szkoleniowca a nic nie ucza

anonymous

może by się Piotr z Gdyni wypowiedział. Prosimy. OKLASKI!!

Ttt

Żal mi osób które piszą kocham bo nie za znały miłość bo dla nich słowo kocham to jak dla innych jabłko. Pracuje długo i wiele zawirowań tu przeszłam jedyne co poprawiło się to ułatwienia dla nas do reszty mam zastrzeżenia.płacą marnie dokładają pracy ale kasa za tym nie idzie, kursy niskie co powoduje zanikanie klientów i mogłabym dalej wymieniać, ale wy możecie.

anonymous
@Ttt 06.02.2018 16:30

to zaproponuj mu dodatkowa gre. mamy przecież tyle mozliwosci

Ttt
@anonymous 07.02.2018 07:31

Nie nożna być nachalnym, tego co można nakłonić to potem gra a reszta uwaga to ta co znowu o tych psach i koniach chyba ją rzucę ołówkiem

Natalia

@anonymous kim jest Gosia w firmie Totolotek S.A? To jakaś osoba odpowiedzialna za szkolenia? Chcesz, żeby każdy pracownik przeszedł przez te szkolenia sprzedażowe? Czy normalnie zatrudniając się w tej firmie nie ma żadnych takich szkoleń?

abcdefgh
@Natalia 07.02.2018 12:12

To jest nasza dyrektor ds. sprzedaży w całej sieci punktów naziemnych. To ta osoba, która jest obiektem pisania chyba w co drugim poście. Ktoś tu ją najwyraźniej kocha

Natalia

@xxx czyli w święta i niedziele będzie to w taki sposób rozwiązane, żeby nie prowadzić żadnej sprzedaży. @fjkal wiadomo, że dla niektórych jest to plus, zaś dla innych osób minus. Najważniejsze, by firma Totolotek S.A układała tak grafik, żeby pracowały w niedzielę osoby, które tego chcą. Czy będzie to możliwe?

nina
@Natalia 24.01.2018 13:43

a to już pytanie skieruj do kadr

Wtf
@Natalia 24.01.2018 13:43

Ale o co wam chodzi z tymi niedzielami? Przecież przychodząc do pracy do zakładów Bukmacherskich chyba logicznym jest, że głównie wydarzenia sportowe odbywają się w weekendy. Więc... WTF????

agata pała

Ja kocham Gosię, Piotr jest super. Ja uwielbiam ich. Taki przystojny. Mrauuuu. GOSIA JEST NASZA!

Natalia

@hmmmm piszesz, że nie można mieć innego zdania w firmie Totolotek S.A niż Wasza przełożona. Czy te zwolnienia i zatrudnienia u konkurencji nie spowodowały, że ta pani chciałaby bardziej z Wami dyskutować na pewne tematy? Może jeszcze jest możliwość rozmowy i przekonania, że macie wiele ciekawych pomysłów do wdrożenia.

Cała Prawda
@anonymous 05.02.2018 08:24

Lepiej nie pokonuj. Zobacz na swoją guru ja się pokonała co stało się z Totolotkiem w ciągu roku . Najlepiej byłoby żebyście znaleźli inne zajesień.

anonymous
@Cała Prawda 05.02.2018 17:34

ale ja zrobię to. będę z nią dopóki ona tu będzie. jak jej nie będzie, to będę z kim innym. totolotek na zawsze.

biern

Ludzie kochani. Nie narzekajcie tak!!!!! Przecież w innych firmach zarabiają tyle samo za cięższą pracę. Pani (usunięte przez administratora)z windykacji jest ok. Zawsze pomocna i można z nią normalnie porozmawiać. Mamy super dział techniczny, zawsze pomocny i panowie bardzo mili.

Blaaa
@Happy New York 27.01.2018 16:24

To jest styl działania Pani dyrektor. Pozbywa się wszystkich, którzy mają inne zdanie. Połowa ekipy, która została wyrzucona pracuje u konkurencji. I jak mówią...w końcu normalność. Megalomania tej kobiety to Level hard. Przekonana o swej cudowności. Jeszcze tu pracuję ale już niedługo. A oglądanie skaczących wokół niej niektórych rksów jest żenujące. Rodzinka M. liderem!

hmmmm
@Blaaa 29.01.2018 22:03

Zgadzam się. Nie szanowanie pracowników, krótkowzroczność w działaniu i też brak poszanowania dla odmiennego zdania, które przecież nie jest wymierzone w nią samą, ale w trosce o firmę. Nie buduje zespołu dobrze zorganizowanych ludzi tylko jest to zarządzanie w oparciu o strach przed zwolnieniem czy to rksów czy pracowników na punktach. Nie szanuje się pracowników z dłuższym stażem pracy. Nie próbuje się ich zatrzymać, a potem pretensje, że odchodzą do konkurencji... A potem do pracy przyjmują osoby, które nie potrafią nawet posprzątać swojego stanowiska pracy po swojej zmianie. W firmie nie szanuje się pomysłów pracowników, bym mogła wymieniać... Przecież często jest tak, że klient przychodzi do tego pracownika, bo go zna i lubi z nim pogadać i nawet jak w konkurencji są lepsze warunki to i tak go to nie skłoni do pójścia tam....

perełka

A swoją drogą ciekawe jak się czują p. dyr. kierownik prawie ciota i jego mamusia,czytając o sobie takie niepochlebne komentarze. Ja na ich miejscu dawno zrezygnowała z pracy, albo zmieniłabym swój stosunek do pracowników, chociaż wątpię czy pracownicy zaufali by takim osobom, nawet gdyby się stali dobrymi szefami

perełka
@zdfjkdakl 05.07.2017 07:58

A ufaj, ufaj, póki jeszcze jest komu i nie zapomnij o wchodzeniu po palcu w kakaowe oko swojej gosi ,

anonymous
@perełka 05.07.2017 14:07

hej czy coś nie tak

Natalia

@pumba czyli podwyżka tylko jest, dlatego bo Rząd zwiększył stawkę minimalną? Uważasz, że gdyby nie to to każdy ciągle miał poprzednią stawkę w Totolotku? I w zamian za to punkty są otwierane w święta. A jak to się ma do tego, że w święta powinien pracować właściciel jak chce mieć otwarty sklep? Co będzie teraz jak co drugą niedziele będzie zakaz handlu? Czy zakładów bukmacherskich to nie obowiązuje?

fjkal
@ghik 11.01.2018 21:12

mam zastrzeżenia do niej też, ale akurat nie w kwestii tego, ze punkty są otwarte w święta. Brak mi przede wszystkim takie normalnego, ludzkiego podejścia do pracowników. Przecież to my tworzymy tę firmę i pewne decyzje również z nami powinny być konsultowane. Babka z windykacji dzwoni do mnie i mówi, ze za mało wpłacone. ok tak się mogą zwracać do świeżej osoby, ale nie do takiej która pracuje już jakiś czas i nigdy nikogo nie oszukała.....

koliuyt
@fjkal 20.01.2018 22:02

oj tak zgadzam się z tobą w 100%

zołza

Otworzyć punkty w Nowy Rok i zrobić awarie Wydruku oferty. Bozia pokarala ????????????

minbc
@niepoprawna politycznie 02.01.2018 17:20

szkoda,że tylkojede dzień w Nowy Rok a gdzie reszta roku?

Niepoprawna politycznie
@minbc 07.01.2018 07:38

Akurat w moim punkcie jest dobrze. A mamy sts obok

ciekawska

My mamy cele zrobione. Będzie ponad podstawowa premia!!!! a jak u was?

Natalia

@Ines a czemu punkty mają być otwarte 1 stycznia? Co z punktami w centrach handlowych? @pumba czyli tego wszystkiego co wymieniłeś nie zapewnia Wam Totolotek S.A, ale były takie obietnice, tak? To byłby niezłe warunki pracy, gdyby takie zmiany zaszły w firmie. Myślicie, że dużo osób wtedy aplikowałoby do firmy?

pumba
@Natalia 19.12.2017 15:57

Tzn. finansowo ta minimalna stawka godzinowa to znaczne polepszenie, ale firma zaczęła nas gorzej traktować : te wymuszone szkolenia i teraz otwarte punkty w Nowy Rok....Strach pomyśleć co jeszcze wymyślą, aby nas pognębić :(

Ines
@Natalia 19.12.2017 15:57

punkty będą czynne w nowy rok od 11 do 16 , co jest decyzją zarządu, Ty, Natalia chyba nie myślisz o pracy w totolotku?

Anarchistka

Nie jestem niczyją niewolnicą, dlatego 1 stycznia przychodzę rano, loguje się do systemu, zamykam punkt, idę do domu i mam wszystko w poważaniu ;-) pozdrawiam

Ines
@Edziu 18.12.2017 14:59

Praca 1 stycznia to nie jest wymysł bukmacherów, decyzję podjął zarząd z panią dyrektor

Ghiu
@Ines 18.12.2017 23:09

Goowno mnie to obchodzi

pumba

Do wiadomości zarządu : ma być SOCJAL! Bony na święta, wczasy pod gruszą (czyli dodatkowa pensja na letni urlop) i trzynastka na koniec roku (1500 brutto dla każdego ). I koniec z trwonieniem pieniędzy przez nas wypracowanych ! na hotele i szkolenia potrzebne jak umarlemu kadzidło, i na bzdury wymyslane przez dział marketingu. Ma być prestiżowo, chcemy być dumni, że pracujemy w i dla Totolotka, a inni mają nam zazdrościć. Oto moje życzenia świąteczno - noworoczne na Nowy Rok :) !!! Dla wszystkich kolektorów :)

pumba
@pumba 18.12.2017 12:20

Miało być 2500 ;)

Nulba
@pumba 18.12.2017 12:20

Jeszcze 10 lat temu to byłoby nie do pomyślenia! Największa sieć, konferencje, konkursy....a teraz rządy samotnej kobitki, która szuka szczęścia. Nawet Mixera zniosła...Posiedzę jeszcze z 3 - 4 miesiące i do widzenia. Zacznie się sezon wiosenno - letni to pojawią się oferty.

czasami ręcę opadają

Starajcie się w tej pracy. Wyjdźcie z własną inicjatywą, a Was docenią. Nie zazdrośćcie nikomu awansu czy lepszej pensji. A nie zwalacie wszystko na kierowników czy p.Gosię. A już to jak nazywacie jednego z nich, to jest poniżej jakiejkolwiek krytyki..... Takie mam pytanie? Pracujecie w tej pracy dla pani dyrektor, kierowników czy dla siebie? Bo jeśli dla siebie, to co was to obchodzi kto jest kierownikiem, dyrektorem i jak tam się dostał? Zajmijcie się swoją pracą i pokażcie, że można tu coś zrobić, zawojować. Wystarczy popracować nad sobą, klientem, a efekty będą.... I taka mała prośba nie gadajcie przy klientach czy do klientów o naszych wewnętrznych problemach..... Nie krytykujcie firmy czy ludzi w niej pracujących... Klient ma się czuc u nas dobrze, a nie wysłuchiwać Waszych żali o Bóg wie kim. Klientów to nie intreresuje, oni chcą tylko powysyłać kupony i dobrze się w punktach czuć. Popracujcie też nad swoją wiedzą o naszych produktach i stosunkiem do klientów. Klient, który zostanie źle obsłużony w jednym z naszych punktów może już nie zajrzeć do innego, bo pomyśli, że takie u nas standardy i pójdzie do konkurencji.... Tak być nie może..... Nie raz słyszałam od klientów w swoim punkcie "o jaka pani miła, bo w punkcie Y jest niemiła" ludzie tak być nie może. To jest nasza praca!!!! Traktujcie punkty, w których pracujecie jak swój wlasny biznes!!!!! Z tą tylko różnicą, ze martwicie się o czynsz, pensje dla pracowników itd. To co dzieje się na danym punkcie to tylko i wyłącznie Wasza sprawa. Kierownicy i pani Gosia owszem pomagają, ale to Wy macie się starać jeszcze bardziej niż oni!!!!!

czasami ręce opadają
@pumba 17.12.2017 16:31

Firma nie upada. Są redukcje owszem, ale nie upada. Nie siejcie paniki, proszę Was....

Warszawiak
@czasami ręce opadają 18.12.2017 09:21

Pożyjemy - zobaczymy...zrób analizę rozwoju u konkurencji. Kiedyś byliście liderem. A teraz Totolotek zamyka a np. Fortuna otwiera. Taka mała subtelna różnica...

Poznaniak

Firma już tak bardzo zeszła na dziady że nawet totomiksera zabrała przynajmniej były jakieś punkty za Lotto

Poznaniak
@pięka 02.09.2017 01:22

Ja nie psiocze na firmę pracuję w firmie już 15 lat osiagam wszystkie narzucone cele Lotto też u mnie dobrze działa niemam czasu na nudę w pracy przynajmniej coś za to Lotto było

pumba
@pięka 02.09.2017 01:22

Nowy Rok w pracy jak mniemam? Bo jak nie Ty (Pan /Pani) to kto? :DDD No i zacisnąć zęby :D

sadzwka

A ja i tak ją kocham, jest super!!!!

pumba
@sadzwka 08.10.2017 02:59

I co zakochana? Idziesz do pracy w Nowy Rok? :D

poludnie

Przykre ze tak sie dzieje w tej firmie, ludzie odchodza do konkurencji, ale najlepsze jest to ze w nowy rok punkty maja byc otwarte, zycze powodzenia ...

Szok
@M 02.12.2017 12:17

Śmieszny jesteś skoro wogole mówisz o pracy w ten dzień. Tu nikt nie jest niewolnikiem niech sama pracuje

opuncja
@poludnie 30.11.2017 11:47

Nie pojmuję tej polityki, 06.01. i 01.05. mieliśmy zamknięte, a 1 stycznia otwarte? Szok w trampkach :/

Brunoo

Czy zarząd nie widzi,ze ta Pani nie nadaje się na dyrektora?Odkąd zajęła stanowisko jest bardzo źle w firmie.Czy prezes tego nie widzi?Może wypadalo by zrobic spotkanie prezes kontra pracownicy?P.S praca w Nowy Rok to zemsta pani M za wpisy na jej temat.

nick
@nie rozumiem narzekań 12.12.2017 08:10

konkurencja ma Święta i Nowy Rok nieczynne.Święta są po to by spędzać z rodziną .Wszystko w temacie :)

G.P
@nick 13.12.2017 11:33

Jaka konkurencja. Tak to mogliśmy mówić jeszcze rok temu dzisiaj to na słowo Totolotek wśród konkurencji wzbudzamy śmiech.

Natalia

@Jarobot to przykre, że tak się potoczyła sytuacja. Może w takim wypadku powinniście iść całą grupą? Po pierwsze takie grupowe zwolnienie jest mniej możliwe, a po drugie może poważniej będą Wasze słowa potraktowane. Proszę pisać o pracy w firmie Totolotek S.A, a nie opisywać relacje prywatne z pracownikami.

opuncja
@Natalia 23.11.2017 14:35

W moim mieście katastrofa. Ludzie odchodzą, brakuje pracowników,a kierownik zdziwiony, że punkty pozamykane... Brak szacunku wobec pracowników z kilkuletnim stażem (wyzysk i eksploatacja). Ogólnie krach.

Wymarzona
@opuncja 23.11.2017 18:47

Liczba punktów z miesiąca na miesiąc jest ograniczana. Odchodzą ludzie z centrali, odchodzą ludzie z punktów. Stawiam, że konkurencja nas "wchłonie" w ciągu 12 miesięcy. I wtedy odpowiedzialni za zarządzanie będą mogli przybić sobie "piątkę"!

nawiedzona

Cos wiecie, kiedy Gosia ma zrobić turnee po Polsce?

Cała Prawda
@Tynka 08.11.2017 09:08

Niestety od momentu kiedy na dyrektora sprzedaży a i pewnie rozwoju mianowali ta panią firma się zwija a nie rozwija. Zarząd plus ona jest to najsłabsza ekipa w historii Totolotka. I nawet nie zmienia faktu że był problem ale nie dlatego że nie było rozwoju wręcz przeciwnie za bardzo chcieli a przy tej okazji zrobili błąd który sporo kosztował. Natomiast zamykanie nic nie daje każdy z nas w ten sposób może prowadzić firmę bardzo proste. Brak pomysłu brak inwencji brak logiki i trafnych decyzji. Personalnie spółka została wyczyszczona . Szczęście ze internetowe jeszcze chodzą bo pani narazie nie dopuszczają ale niech zaczną to w rok powinno być pozamiatane. Te osoby przejdą do historii napewno. Amen

Tynka
@Cała Prawda 10.11.2017 16:24

I to jest niestety prawda. Pani demoluje firmę od środka. Komuś jest to na rękę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ghjg

Podobno ona nie ma serca ale podobno nie powinno się wierzyć w to co się słyszy. Powodzenia

Zraniona

Gosia miała osobę, która ją lubiła. Straciła ją swoją własną decyzją. Tak się nie robi.. Ale dzięki za tę decyzje. Przynajmniej wiem, że nic nie znaczę dla tej firmy....

Prawda
@Zraniona 03.10.2017 21:34

Dlatego każdy kto zetknie się z tą osobą musi wiedzieć że otwierając się robi błąd . Dystans to jedyne określenie które mogę przytoczyć . Tutaj nie ma sentymentów jest jak na wojnie . Chyba jedyna tak paskudna osoba w TT . Nawet kierownicy (niektórzy) z ułomnością ich nie są w stanie dorównać tej pani. Ale ktoś tą osobę na to stanowisko mianował . I mimo słabych wyników dalej tkwi . Dlaczego ?

Chvd
@Prawda 07.10.2017 16:57

Ona jest tylko marionetką, którą łatwo będzie wymienić. Łatwiej manipulować kimś głupim, kto wierzy, że coś znaczy. A jak widać ktoś tu ją jednak kocha.

Natalia

@mam tego dość czyli Ty mógłbyś Totolotek S.A polecić osobom szukającym prace? Jakieś mocne strony pracodawcy potrafiłbyś wymienić? Podałbyś jakieś rady odnośnie rekrutacji? Na co zwrócić uwagę? @m czyli można prosić szefa o kursy i szkolenia, tak? Jest możliwość rozwoju w firmie? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

Monia
@Natalia 29.09.2017 13:27

Zrezygnowałam z pracy w totolotka 3 lata temu.nigdy nie zalowalam decyzji odejścia. Myślałam że dla kierownika jestem kimś więcej niż tyko pracownikiem który dla firmy oddał swe serce.myliłam się .słowa Pani kierownik brzmiały. Nie Ty to ktoś inny....

opuncja
@Monia 01.10.2017 20:41

Przykre przeżycie... Niestety tak już jest, że świetny pracownik, który oddaje pracy część siebie, swoją energię, entuzjazm, zaangażowanie, a nie potrafi się "sprzedać " (nie cierpię tego zwrotu ;) kierownictwu, to nigdy nie będzie doceniony, zauważony. A taki co umie robić dobre wrażenie na kierownictwu, to może całe dnie z nogami na ladzie leżeć i będzie doceniony :{ Dużo szczęścia w życiu zawodowym Pani Moniko :)

Bo tak

Oczywiście ten temat jest znany w firmie od dłuższego czasu. Nie jestem jedynym pracownikiem, który zgłaszał ten problem. Mam wrażenie, że komuś jest tak wygodnie, nie raz słyszałam, że pracują nad tym albo, że zwrócą na to uwagę, niestety nic w tej kwestii się nie zmienia i na pewno nic się nie zmieni po napisaniu tego na forum. Bo to nie jest najlepsze miejsce do tego. Nie mniej dla mnie to jest największy problem naszej firmy, który najłatwiej rozwiązać. Wiadomo reklama i praca nad wizerunkiem firmy związana z marketingiem to nie tylko odpowiedni ludzie na stanowiskach, takie zmiany wymagają czasu i nakładów finansowych. Choć mam nadzieję, że kiedyś wrócimy do rozpoznawalnej nazwy Toto mix albo przynajmniej w ładnym, eleganckim logo tototolotek dołożymy czytelny napis zakłady bukmacherskie jak ma to sts. A oferta i większe zaangażowanie naszych bukmacherów to coś co można dopracować niewielkim nakładem finansowym i nie chodzi mi o pozycje których nie mamy ze względu na finanse ale o te braki, które wynikają z czyjegoś zaniedbania. My mamy znać ofertę, mamy rozpisywać planowanie...ok fajnie, muszę przysiąść, muszę wiedzieć co też będzie ważnego w danym miesiącu co przyciągnie klienta. Kierownik przyjedzie, pochwali, że ładnie i co z tego, jak bukmacherzy mają to w nosie. Ja sprawdzę czego nie mamy, zadzwonie i co usłyszę? Usłyszę znudzony głos Pana bukmachera, który pyta co to, a kiedy, a po co? Nie wiem może za mało im płacą, nie wiem w czym rzecz ale dla mnie jest to najsłabszy punkt w naszej firmie. A ludzie, ludzie są tylko ludźmi, kierownik też człowiek, czasem ma gorszy dzień, ja na swojego nie narzekam.

Xxxx
@Bo tak 25.09.2017 17:58

Najlepsza końcówka. Każdy może mieć słabszy dzień nawet kierownik. To wiedz że mój od pół roku ma takie dni. Premii nie widuję od dawna kiedyś była zawsze i tu cie zaskocze staram się i pracuje lepiej niż wcześniej. Koleżanka z konkurencji śmieje się ze będzie się swoją premia dzieliła bo część to moi klienci . I coś mi się wydaje ze nawet oferta ich bardzo nie interesuje. Ogólnie źle mówią o naszej firmie nie chcą wracac nawet jak kursy lepsze .

Natalia

@Bo tak a czy ktoś próbował szefostwu zwrócić uwagę, że trzeba popracować nad ofertą? Czy oni sprawdzają rankingi? Dobrze, że tutaj to napisałeś, bo jest szansa, że ktoś z przełożonych to sprawdzi, ale zawsze warto też osobiście powiedzieć o swoich pomysłach związanych z rozwojem firmy. Ktoś z Was ma pomysł i podzieli się nim z szefostwem Totolotka?

Jarobot
@Natalia 22.09.2017 11:43

Był taki który proponował, ale niestety został zwolniony. Bo jakże to takn kierownikowi proponować co trzeba poprawić-niewybaczalne. Oczywiście p.Dyr. na telefonie z kierownikiem i to ona mu dyktowała co ma w tym momencie zrobić. Dezyzja - zwolnić- i nikomu kto jest przy zdrowych zmysłach, pracy w Totolotku nie polecę.

Oraj
@Jarobot 14.10.2017 15:03

A może to kierownik miał dosyć ciągłego pouczania i to była jego decyzja o zwolnieniu ale chciał zwalić na Panią dyrektor bo sam nie ma jaj.

Natalia

@Misiek takich sformułowań obraźliwych nie używamy na forum. A co mówią klienci o firmie Totolotek? To ważne, żeby i pracownicy byli zadowoleni. Co byś pracodawcy polecił zmienić, gdyby czytał ten wpis?

Misiek
@Bo tak 14.09.2017 09:09

Może trochę racji w tym jest nie upieram się. Zobaczymy co dalej. Jeśli chodzi o Warszawe to niestety tu konkurencja nie śpi i stało się tyle złego że te relacje z klientami już się nie wrócą nawet jakbyśmy złotem płacili. Poprzednik miał to coś w sobie potrafił z klientem łapać kontakt a to jest cecha nie do wyuczenia . Bardzo mocny w relacjach między graczami. Wielka strata nie do odrobienia .

Bo tak
@Misiek 14.09.2017 12:27

Niestety to prawda, bardzo trudno odzyskać klienta, który z jakiś powodów zraził się do firmy.

komar

4 na 6 kierowników to bardzo bliskie osoby pani P. - więc robią co chcą. Pozostałe 2 osoby nie znają dnia ani godziny...via były kierownik z Poznania czy kierowniczka z Gdyni. Kto nie z P. ten przeciwko niej.

Mucha

A o którym kierowniku mowa bo opis pasuje do niejednego

m
@Mucha 06.09.2017 21:11

U mnie kierownik nie byl od 3 miesiecy.. Wcześniej gdy przyjezdzal to wolal siedzieć nosem w telefonie. Brak szscunku noo ale czego się spodziewać. Kierownik Trójmiasto!

dajcie spokój

Pani Gosia jest dla mnie szalenie inspirującą osobą. Możecie drwić, nie obchodzi mnie to. Nie przejmuję się niczym i chce być taka jak ona. Byle do przodu!!!!

Zraniona ,

ZAbrali TOTOMIXERA... nie wierzyłam jak zobaczyłam w Plotku ... a miała być,,odświeżona edycja na początku września " :DDD A oczywiście graczom zaoferowali TAJLANDIĘ... fajnie co ? CO jeszcze mogą nam zabrać ? xddddddddd

lady lady lady

A ta nasza dyrektor. to taka doda totolotka jest. Tak samo szalona. Takie mam skojarzenie jak ją widze czy z nia gadam :) Każdy ją zna. i albo się ją kocha albo nienawidzi. Ja będę do końca z nia. Bo ja lubie. Dla mnie to spoko taka równa babka jest. Pamiętajcie, że nasza królowa jest tylko jedna :)

była pracownica totolotka

Tak sobie czasami przeglądam Wasze wpisy...Ale Wy ludzie macie problemy, jak Wam źle to poszukajcie innej pracy. Siedzicie i stękacie jak Wam źle. Też stękałam że mało płacą, że kierownik kiepski, że umowa zlecenie, że robię za zmienniczkę. Wkurzyłam się zmieniłam pracę i mam święty spokój od kilku lat i nikt nie psuje mi krwi. Siedzicie użalacie się, a nie wpadliście na pomysł żeby coś zmienić, robić coś ambitniejszego? To jest praca dla młodych na rok czy dwa na "przezimowanie" ? Czego Wy wymagacie? że ile zarobicie? wklepujecie tylko zakłady do kompa i rozliczacie kasę. To nie praca w banku czy w jakimś korpo, że siedzisz i piłujesz. jaka praca taka płaca. W totolotku nigdy nie było kolorowo... Po totolotku też jest życie.. I nie wieszajcie na mnie psów, bo nikt Was tam nie trzyma. A teksty że nie ma pracy, schowajcie między bajki.. Chcesz zarobić jedź za granicę, przeprowadź się lub zacznij wysyłać CV, jeśli znajdziesz nawet za rok pracę to zawsze coś....

kontakt z długoletnim proboszczem

wiecie co. my mamy działać WSZYSCY dla firmy, a nie tylko Gosia!!!!! Ale pisanie o pracy źle powinno skutkować natychmiastowym zwolnieniem pracownika!!!!!

Edse
@kontakt z długoletnim proboszczem 22.08.2017 15:37

No to ta twoja Gosia pierwsza wypad robi .

opuncja

Piszę do osób, które myślą o podjęciu pracy w firmie Totolotek. Właśnie przeglądałam oferty pracy, które firma zamieściła. Proszę Państwa : umowa zlecenie na okresie próbnym, a później umowa o pracę (np. Grójec, Żary ) to jakaś bajka. W firmie Totolotek ludzie nawet po osiem, dziewięć lat pracują wciąż na umowie zlecenie, a ogółem ok. 80% pracowników - kolektorów. Śledzę poczynania firmy. Tu nie ma cudów ;)

jfklld

Gosia jesteś najlepsza! Pamiętaj o tym i nie przejmuj się niczym! Kochamy Cię. Jesteś super szefowa

TT
@Mop 17.08.2017 00:10

Zarząd a szczególnie Prezes wystawili sobie laurke obsadzając na to stanowisko taką osobę. Brak wykształcenia, brak wyników, brak komunikacji z większością osób pracujących w TT. Później nie ma co się dziwić że zamiast rozwoju sieci naziemnej to lepiej zamykać. No cóż można pisać że się ją kocha lub nie ale generalnie szkoda marki która była rozpoznawalna a tu w ciągu krótkiego czasu zanika bo gracze coraz częściej pytają o LVBET, STS ,Fortunę a już krew zalewa jak mówią że nowe firmy będą. Chyba nikomu już nie zależy. Ciekawe co na to właściciel w Grecji.

Ja11
@jfklld 13.08.2017 20:37

Mów za siebie nie za wszystkich...

furia

Niech szlag trafi gry wirtualne i tego, kto to wymyślił !!@!#@!!!## Ręka mnie od tego wysyłania tak boli, a nawet do targetow się nie zalicza. 25 zł brutto za każdy nadprogramowy tysiąc. Koszmar :////

furia
@uuuuuuuuu 12.08.2017 07:23

Pięć osób myśli podobnie jak ja, a ciebie jakoś nikt nie poparł. Ciekawe jakie masz obroty w wirtualnych, pewnie mizerne sądząc po bezczelnym wpisie ! I dobrze, znikniesz z Totka prędzej niż myślisz! :D

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
@furia 12.08.2017 15:54

nigdy się stad nie zwolnię i mnie nikt nie zwolni. Obroty mam niezłe, a będzie jeszcze lepiej

opuncja

Jest jeszcze sprawa, której nikt nie porusza, a która za kilka, kilkanaście lat może dotyczyć większość z nas. Otóż chodzi o stanowiska pracy, które przeczą wszelkim przepisom BHP ! Monitor na wysokiej ladzie, do tego ustawiony z boku. Jak długo można pracować z nienaturalnie wyciągnięta szyją? Bez nabawienia się bólu, zwyrodnien, dyskopatii? Przecież to jest ważne. Tu chodzi o nasze zdrowie.

Pablo

Istnieje powiedzenie "TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE " i ten spokój był, a firma prosperowala. Od tego roku spokój zniknął, od "góry "pojawił się ferment, zaburzanie constans. Taka uwaga do przemyślenia dla rządzących firmą : w trakcie trzęsienia ziemi nie zbudujemy nowego domu, a ten, który już jest zawali się. Prawa natury można odnieść do każdej sfery życia. Pozdrawiam

prawie prawie

Powiem tak... Czy tego chcemy, chcecie czy nie to p. Gosia póki co tutaj rządzi. Ja bardzo dobrze oceniam, nigdy nie miałam problemów i nie mam również teraz, aby do niej zadzwonić i zawsze mogę liczyć na miłe przyjęcie z jej strony. Jako kierownik też była mi bardzo pomocna, teraz już mam z nią mniejszy kontakt, ale również gdy zadzwonię mogę liczyć na pomoc. Do czego zmierzam.... Mam gdzieś to, kto jest kierownikiem, dyrektorem itd. Pracuję najpierw dla siebie ---> jeśli pracuje dla siebie, to chcę pracować jak najlepiej mogę i również firma dzięki temu zyskuje. Czyli mamy dwie pieczenie na jednym ogniu. Jeśli jak ktoś zarzucił pani Gosia pracuje dla siebie --> to ok. Pracując dla siebie na pewno chce być jak najlepsza i dzięki temu firma też zyskuje. Ona tutaj podejmuje decyzje, to jest jej działka. I nic nam do tego. Możemy się z tym nie zgadzać (jak ja się nie zgadzam ze zwolnieniem p.Marty --> jak ja się poryczałam jak przyszłam do domu, ludzie całą noc wyłam), ale musimy te decyzje szanować. Piotr przecież też jest spoko gość. Ogarnia wszystko, luzik. Ona jest naszą Szefową. Zrozumcie to!!! Musi też czuć nasze wsparcie. Ja na pewno nie będę jej nigdzie publicznie krytykować czy ośmieszać. Bo ta firma jest cała NASZA!!!! Razem możemy zawalczyć o najwyższe trofea, ale to nam kolektorom musi się chcieć walczyc o każdego klienta i każdą złotówkę!!!!! Wszystkim tym, którym się nie chce i jedynie, co potrafią to szkalować, obrażać ludzi polecam się zwolnić. Takich Was nie potrzebujemy i uwierzcie mi znajdą się za Was ludzie. chociażby zadzwonią po kogoś z innego rejonu i też to będzie rozwiązanie. Ze wszystkimi z firmy da się dogadać. Z p. Gosią również. Tylko trzeba tego chcieć. (nie jestem jej pupilkiem, dostałam się z rekrutacji jak jeszcze była kierownikiem, nie znalam jej wcześniej osobiście i nie mam z nią teraz kontaktu). Ale Warszawiacy, no wy przeginacie już całkiem. No jak można się tak zwracać do swojego przełożonego!!!! Perełka wstydź się!!!! Pomagajcie mu, jak tylko umiecie. W ogóle sobie nawzajem pomagajmy na każdym szczeblu na jakim jesteśmy. Jesteśmy częscią tej firmy i nie walczmy ze sobą. Nie obgadujmy przy klientach (znam takie przypadki). Jeśli czegoś nie mamy (np. live czy koni) to zaprośmy klienta do naszego punktu, tam gdzie akurat takie zakłady są. Pomagajmy sobie, gdy chcemy zastępstwo czy nie wiemy jak cos zrobić i chcemy pomocy i zadzwonimy z pytaniem!!!! Musi nam się chcieć!!!!!! Pomagajmy p.Gosi niech wie, że ją wpieramy. Kierownikom, wspólpracujmy bez żadnych zgrzytów z innymi działami i promujmy Totolotka, gdzie tylko się da. Razem możemy więcej!!!!

Res
@Marzyciel 06.09.2017 11:02

Dramat...z jednym się zgodzę, jaki kierownik tacy pracownicy...

Marzyciel
@Res 06.09.2017 12:31

Tragedia, a nie opinia. Kierownik buduje atmosferę i motywuje. A co może zbudować bezmózg Gosia i ciota?

Sentymet

A kto pamieta Panfica? To byl gość. Za jego czasów wszystko miało ręce i nogi.

jio

o takim narzekaniu mówię. caly czas źle..... dyrektor zła, kierownicy źli? a Wy? dobrze wykonujecie swoją pracę?

Lola
@idzemy 04.08.2017 07:42

Błagam Cię co ona stworzyła? Rozbawiłaś mnie do łez :) jedyne co dobrze jej wychodziło to jeżdżenie po kosmetyczkach i na zakupy :) Marta była bardzo dobrym kierownikiem człowiek nie bal się zadzwonić i prosić o pomoc. Wiadomo ze wiele rzeczy się uczyła ale to były początki i szła jak burza. Brodacz to kolejny jej przydupas trzyma palca równo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby nie poruszyć tak jak każdy inny kierownik bo boja się o posadę. Kiedy Prezes otworzy oczy i zwolni etat dyrektora :) bo ona chyba po szkole średniej tylko jest!

perełka
@idzemy 04.08.2017 07:42

no chyba cię pogięło, od jakiej najlepszej, skutecznie rozwala firmę i to ma być najlepsza dyrektor? śmiechu warte, i ten jej kierowniczek z bożej łaski, porąbany gnojek bez znajomości tematu i przygotowania do pracy na takim stanowisku

perełka

Oho, p. dyrektor się odezwała, albo jakiś typek co lubi okrężnicę lizać p. dyrektor albo kierownikowi. A ja ie pytam skoro dacie sobie radę, dlaczego nie ma zastępstw, dlaczego kolektor nie może wziąć wolnego dnia nie mówiąc o kilku dniach żeby odpocząć, bo" szanowna dyrekcjo" nie ma ludzi na zastępstwa. Durne zarządzanie durnych oficjeli.

twenty eight
@perełka 27.07.2017 16:47

nie możecie poczekać, aż w końcu będą ludzie. albo pogadajcie z kierem albo z p.Gosią, może da się załatwić kogoś np. z innego rejonu, kto będzie mógł przyjechać na zastępstwo. Ja kiedyś przez jakiś czas byłam sama na punkcie i nie narzekałam. Podzwońcie sobie po innych miastach, co za problem. A nazywanie kierownika prawie ciotą.... w zyciu bym sobie nie pozwoliła na coś takiego. to w końcu Wasz przełożony.....

tales from

w stsie narzekają, w fortunie narzekają, w milenium narzekają.... Ja lubię swoją pracę w Totku i nie narzekam. Ludzie, jak tak ciągle narzekacie, to zmieńcie pracę...... tyle jest teraz możliwości. i nie martwcie się o nas. W Totolotku poradzimy sobie bez was. Bo z takimi marudami, co im ciągle źle to obroty same spadają.

Perełka

W Totolotku kierownik decyduje o premii,nie ważne że cel zrobiony, on prawie ciota decyduje, dać a może jednak nie dać premii, ja bo tak chce. Debil nie rozumie że premia jest od zrobionego celu. Na litość boską, kiedy wreszcie Prezesi przejrzą na oczy.

opuncja
@toto 21.07.2017 13:21

Szanowny Panie, masz umowę o pracę, płatny urlop i chroni Cię prawo pracy. Twoja zmienniczka nie ma z tego nic, żadnych praw pracowniczych i jeszcze miałaby byc poszkodowana finansowo? Bardzo dobrze, że przynajmniej dostaje połowę premii za wyrobione targety. To, że kobieta pracuje na śmieciowej umowie, nie znaczy, że ma być tak traktowana.

prawie prawie
@opuncja 08.08.2017 17:57

Czasem jest tak, że osoby na zleceniu pracują jeszcze bardziej efektywnie niż te z umowami o pracę, mimo, że mają mniej godzin....

Zostaw opinię o Totolotek S.A - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totolotek S.A