Totolotek S.A

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1201 ocen.

Totolotek S.A
2 1201 6 1

Opinie o Totolotek S.A

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Natalia

@pan k, czy pracowałeś bez umowy o pracę? Jak wyglądał system premiowy w firmie Totolotek? Czy długo pracowałeś w tej firmie? Może warto było dać sobie trochę więcej czasu na rzetelną ocenę i przemyślenie ostatecznej decyzji. Ostatnie badania wskazują, że dobra atmosfera pracy, może być równie istotnym czynnikiem co wynagrodzenie.

pan k
@Natalia 21.08.2018 14:35

Witam co do twoich pytan pracowałem koło pól roku co do umowy to jasne ze na zlecenie bo ta firma nie daje umów o prace zwykłemu pracownikowi chociaż na rozmowie była inna gadka ze można liczyc na umowe co do atmosfery to co mam powiedziec siedziałem sam na punkcie zmienik był spoko szło sie dogadac co do grafiku plan raz my wyrobili to nastepny nam tak dowalili ze mogłem tylko pomarzyć nawet nie wzieli pod uwage ze była przerwa meczowa i było mniej piłki nożnej w ofercie zarobek marny choc byłem tego swiadomy co do stawki ale liczyłem na jakąś podwyżke szybko mnie na ziemie sprowadzono ze tu podwyżek nie ma co do klientów to niektórzy ok ale byli i tacy co zwalali wine na mnie ze im kupon nie wszedł i tacy co mysleli kim to oni nie są panie z hotline takie sobie zależy na kogo sie trafiło dzwoniąc a wiec jeśli ktos jest na garnuszku u mamuśi to może sobie tam dorobic co do dziewcząt na waciki bo sam na swoim to tam nie ma co aplikować niestety

FC Sambordia

Uważam, że piszący tu hejterzy mają niską samoocenę, płaczę ze śmiechu na te przepychanki pseudo-niewolników i pseudo-szefostwa. Co do tematu praca jest ok. Ktoś dobrze powiedział, że to praca w której szef nie siedzi nad głową. Szef (Świętokrzyskie/Małopolska) zawsze pod telefonem gdy trzeba, spoko gość, troche dziurawa głowa, ale w firmie jest pełno doświadczonych pracowników którzy zawsze doradzą. Finansowo też chyba nie źle skoro z konkurencji się zgłaszają pracownicy. Oczywiście kokosów z tej branży nie ma, jak sie dba o swoich klientów to oni realizują cele, ale zaznaczam że większego wpływu ani możliwości promocji nie mam. Za pozytyw można uznać większość wsparcia, techniczni, hotline, windykacja, kadry. No i pora na trzy minusy. Sprzedajemy chlam, kursy nieporownywalnie nijakie, nietrafione promocje (lub wycofanie z popularnych - GG przy warunkach na tygodniu), na przykład jeśli pojawia się gość z potfelem i narzeka na niskie kursy nie mam co mu dać żeby wyszedł zadowolony, warunki bonusów są grubo zawyżone i nieosiągalne. Mam dość słuchania co konkurencja dała, co wymyśliła a my jedna dobra promocja na rok. Dział bukmacherski leniwy, jak się pogoni to oferta uzupełniona, ale z kursami chyba ktoś wyżej wiąże im ręce. Drugi minus - brak socjala. Bony (wycofane rok temu), ekstra pensje, sensowne szkolenia, wyjazdy, zero. Owszem jest premia, czasem niemala, ale głupie konkursy wygrywają punkty z drugiego krańca Polski, których nie znam, daje wrażenie nieosiągalnych. I największe zło - Lotto, specyficzna grupa namolnych klientów z którymi trzeba sobie radzić. Podsumowując pracę w Totolotek S.A. jestem zadowolony, bezstresowa praca, bezpośredni przełożony i współpracownicy spoko (pewnie zależy od rejonu), finansowo bywa różnie ale na skromny +, socjala brak, rozwój osobisty skromny, sens wykonywanych zadań na tak, ale zerowe pole manewru.

pan k
@FC Sambordia 18.08.2018 09:44

witam napisze jak to naprawde jest w tych firmach bukmacherskich bo pracowałem jakiś czas w totolotku i też tak myslałem jak wiekszośc co pracują na punktach .Ze nic tu sie nie robi tylko siedzi szefa nie ma i jest spoko .ale co z tego jak zarobek nie warty tego siedzenia za 10 złotych na zlecenie i to nie tylko w totolotku bo każdy bukmacher tak płaci czy fortuna czy sts czy inne bety srety to jedna szajka wiec na nic wiecej tu nie liczcie a oni taką kase trzepią ze spokojnie by mogli dac zarobic i tym pracownikom na punkcie taka fortuna na przykład tak sie wzbogaciła ze wycofała akcje z giełdy .a wiec na nic nie liczcie dalej bedziecie pracowac za marne pienądze bez umowy o prace w totolotku bo to zwykli wyzyskiwacze .

Kuba

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Na jaką umowę można liczyć na początek?

pan k
@Kuba 31.07.2018 15:18

jak komuś odpowiada praca za 1500 to spoko ludzie to psie pieniądze a wy jeszcze piszecie jak wam dobrze

Jacor

Ludzie! Nie pamiętacie już Argentyny ??!! Wynik losowania został ogłoszony przed głosowaniem!!!

Natalia

@My best sho, czy jesteś pracownikiem firmy Totolotek? Jak długo pracujesz już w tej firmie i czy możesz tę pracę polecić innym osobom? Czy to praca wymagająca dla osób, które wcześniej nie miały doświadczenia w tej branży? Te informacje mogą być pomocne dla przyszłych kandydatów do pracy. Twój wpis może być pomocny dla innych.

M

Fahnie szefostwo sobie siedzi w domunz rodzina a my siedzimy i patrzymy w dzwi czy ktos przyjdzie Super .Gratuluje przemyslenia i przedluzenoa godzin w dni ktorych nie ma meczy

My best sho
@Bikk 11.07.2018 21:05

Przychodząc do pracy w branży bukmacherskiej chyba wiedziałeś na co się piszesz? Radzę zapoznać się ze specyfiką firmy i danej branży przed podpisaniem umowy i rozpoczęciem pracy....

Trillium

Kiedy ta wypłata.... Od wypłaty do wypłaty z Totolotka :(

paryżanka jestem

Gosia jest najpiękniejsza, najkochańsza i w ogóle naj naj naj lepsza szefowa na całym świecie

pan k
@paryżanka jestem 03.07.2018 22:41

jest taka piekna ze jak bym ją zobaczył w nocy to bym się tak wystraszył że bym mógł zawału dostac ;[

Natalia

@my best sho, rozumiem, że nie podzielasz opinii innych użytkowników na forum. Czy możesz więc napisać jaka jest Twoja ocena firmy Totolotek? Jak oceniasz poziom organizacyjny tej firmy i swój kontakt z przełożonym? Czy w firmie istnieje coś takiego, jak program szkoleń? Te kilka informacji może być bardzo przydatnych dla przyszłych kandydatów.

pan k
@my best sho 11.07.2018 08:56

chce dodac pare słów do tego wpisu zwykły pracownik nie może dostac umowy o prace bo jest za drogi w utrzymaniu mam z tego wpisu rozumiec co ciekawe ile darmozjadów siedzi u was w biurze którzy mają umowe na czas nieokreślony i biorą wieksze pensje niż taki zwykly pracownik na to firme stac nikt tu niczego nie docenia tu sie tylko kasa liczy a nie zwykły pracownik na punkcie a na te szkolenia to nikt nie chce chodzic bo to jedno i to samo co roku wszyscy sie migają jak mogą od tych szkolen durnych

Były pracownik

Czy ktoś z obecnych lub byłych pracowników dostał wezwanie na sprawę karną, jako świadek przeciwko prezesowi???

Arab78
@ferdek 04.07.2018 21:52

To kocha ten sąd

Beti

Hahaha nowy RKS Pomorze jest z Jeleniej Góry! Ponoć pracował wcześniej na Górnym Śląsku. Imię Piotr. Ktoś go kojarzy ze Śląska?

roberto
@Trillium 27.04.2018 09:34

tak, spoko gosc mysle, ze dobrze, ze ktos z takim doswiadczeniem w punkcie zostal rks

KASIA

Kto wymyslil to siedzenie do 20:30 totalne nie porozumienie

Woda
@Woda 27.06.2018 14:11

* 20:30

Natalia

@była pracownica, a czy długi staż pracy ułatwia otrzymanie umowy o pracę? Piszesz, że atmosfera jest napięta, w jaki sposób się to objawia? Czy masz na myśli relacje między samymi pracownikami, czy pracownikami a przełożonymi? @Ma, czy w jakimś czasie roku zmienia się grafik pracy, zatrudnione osoby muszą pracować dłużej? Czy w tym okresie stawki są wyższe?

była pracownica

Pracowałam w firmie totolotek ponad dwa lata pół roku miałam umowe zlecenie po pół roku wywalczyłam umowe o prace na czas określony czyli na dwa lata po dwóch latach zmienił się kierownik i konczyła mi się umowa gdzie po rozmowie z nowym kierownikiem o przedłużeniu umowy trzy miesiace przed koncem umowy dostałam odpowiedz ze na pewno dostane nową do samego konca wciskali mi kit ze umowe dostane ostatniego dnia kierownik przyjechał i powiedział ze umowy nie dostane i zaczął sie tłumaczyc ze punkt się zamyka co było nie prawdą bo punkt istnieje dalej żadna firma mnie tak nie potraktowała mogli mi to powiedzieć wcześniej że nie przedłużą mi umowy nie polecam tam pracy nikomu

była pracownica
@Beti 08.06.2018 13:38

Nie Jarosław był ok.

Natalia

@była pracownica, a wiesz może od czego zależy otrzymanie umowy o pracę? Czy jest to kwestia stażu pracy? @trillium, a czy ogólnie jesteś zadowolona z pracy? Czy są dostępne jakieś zniżki pracownicze, korzyści z zatrudnienia u tego pracodawcy? Może można dopasować grafik do swojej dostępności?

była pracownica
@Natalia 15.06.2018 13:26

Nie umowa zależy od kierownika i czy zarząd się zgodzi a w tej firmie ciężko bardzo dostać umowę. Atmosfera jest też sztuczna taka napięta.

Robert

Jaka macie atmosferę w firmie? Warto aplikować?

Natalia

Możecie napisać kilka słów o aktualnej sytuacji w Totolotek? Jakie warunki są oferowane przez tego pracodawcę? Czy można liczyć na umowę o pracę? Czy są jakieś premie, benefity?

Jarry
@trillium 27.05.2018 09:02

Ja miałem umowe o prace na 7/8 etatu, pracowałem 2 lata i nie nabyłem praw do swiadczenia pieniężnego dla bezrobotnych, za niską wypłate otrzymywałem. Nie zatrudniajcie sie w totolotku

avantasia

Jak godziny? Do 24 czy krócej :) Kiedy grafiki?

T
@Avantasia 23.05.2018 13:27

Od 14 .06 do końca do 20:30

Natalia

@Abc, @orbit, zapoznajcie się koniecznie z regulaminem serwisu- forum nie jest miejscem na prywatne dyskusje, lecz służy do dzielenia się opiniami na temat pracodawców. Czy możecie w rzeczowy i prawdziwy sposób napisać kilka słów o pracy w Totolotek? Jakie warunki zatrudnienia oferuje firma? Czy organizuje kursy, szkolenia? Czy zatrudnia także osoby bez doświadczenia zawodowego?

KA

Czy ktos wie jakie godziny szykuja sie na Mistrzostwa to juz za miesiac na 190%przedluza

T
@M 16.05.2018 10:11

To wydłuża do 20

Ola

witam miałam zamiar złożyc cv w totolotku bo było ogłoszenie ale po opiniach widze ze nie warto czy to prawda ze nie dają umowy o prace? tylko zlecenie bo byłabym nawet pracowac za to 10 złoty ale na umowe o prace ale na zlecenie to wszedzie lepiej płacą pozdrawiam ola

orbit

co wam może zaoferowac firma totolotek pracownikom na punkcie .umowe zlecenie .13.70 brutto nic wiecej moze premie ale plan bedziecie mieli taki ze go nie wyrobicie z kosmosu a wiec wielki g tak totolotek dba o pracowników .a tacy jak anonymus czy abc sie podniecają tą firma a to samo dno i co oni tu prezentują lepiej niech tu nie piszą bo to same bzdury niech sobie pracują w niedziele i wszystkie swieta ale niech nie zmuszają do tego porządnych ludzi bo to niedowartościowane wyrzutki od pani dyrektor

orbit

znam ta firma bardzo dobrze pisze tylko prawdę i nie dajcie sie nabrac na wpisy anonymusa iABC bo to ustawione osoby pani dyrektor które wszystko dla niej zrobią zreszta ta pani się takimi otoczyła bo kto miał inne zdanie to ich zwolnili bo im byli nie na reke tylko żal mi tych pracowników na punktach co pracuja na smieciowkach za grosze nawet im totomiksera zabrali wołczery za punkty i co kto tu jest popaprancem jak prawde pisze co nie prawda ? nie jest tak a jak ktos sie spełnia w totolotku i to jego marzenie jak pani anonymus no to gratulacje

anonymous

To, że nie obchodzę świąt to nie jest jednoznaczne z tym, ze nie wierzę w Boga. W Boga wierzę i w syna jego Isusa Chrystusa, ale nie należę do żadnej religii i dla mnie są to święta pogańskie. Jestem za wolnością gospodarczą (czyli jak najmniejsze podatki, proste prawo, tak aby państwo wtrącało się jak najmniej w życie ludzi, oni mi nie mają mówić kiedy ja mam pracować kiedy nie ani czy szczepic siebie czy dzieci, czy ja mam sobie odkładać na emeryture czy nie etc). Nie mam honoru, bo świąt nie obchodzę? A co jest jakiś przymus czy co? Nikogo w życiu nie sprzedałam ani nie zdradziłam, co Ty za brednie piszesz? Ten caly pis niczym się nie różni od po. tylko podatki z nas zdzierać nic więcej!!! Ty chyba za to orbit nie lubisz ludzi przedsiębiorczych, pracowitych, dążących do niezależności.

Abc
@orbit 06.05.2018 12:07

Oczywiście że nie będę bo to strata czasu. Pozostaną takie prymitywy jak ty którzy mają w sobie sam jad na wszystko i wszystkich

anonymous

Wiem kim jestem i to jest moje życie. Spełniam swoje marzenia!!!! Jeśli komuś to nie pasuje, to trudno. Nie będę się dostosowywać do większości społeczeństwa tylko dlatego, że mam większe plany i większe ambicje!!!. Pracuję cały czas nad sobą, potrafię bardzo dużo dać od siebie i nie przeszkadza mi praca w święta!

orbit
@anonymous 04.05.2018 07:59

a tak wogóle jak tobie może przeszkadzac praca w swieta jak ty nic nie wierzysz pisałaś /eś nie obchodzisz swiąt a w polsce nawet lewaki mają honor ale ty nie masz honoru jesteś takim /taka zwykłym sprzedawczyk co by matke ojca sprzedał żeby miec tylko zysk z tego

Bartek

Czy warto i czy jest sens na aplikowanie? Jak się pracuje?

orbit
@anonymous 02.05.2018 09:45

ja ci nie zazdroszczę raczej spułczuje wróć na ziemie

Malopolska

Po co komu dni ustawowo wolne od pracy jak i tak oczywiście totolotek do pracy musi iść :)))) brawo.... 1,3 maj o całą godzinę skrócone, wow.

efgh
@Malopolska 20.04.2018 09:28

współczuję rodzinie, bo wcale Cię nie widują

M

Radzę wziąć się za robotę, a nie ciągle oczerniac panią Gosie i kierowników, przecież jak sie nie podoba, to można pojsc do pracy gdzie indziej...

anonymous
@popo 01.05.2018 18:18

święta Bożego Narodzenia są wolne oraz Wielkanocne. Ja tam nie obchodzę tego, ale są wolne

nie z wami

i jak tam w pracy kochani?

anonymous
@wśiekły 01.05.2018 17:53

to teraz nie dziwne dlaczego tacy a nie inni wygrywają wybory... no cóż demokracja jest zawsze głupia

orbit

uważam ze każdemu co pracuje nalezy się godny zarobek ze wszystkimi swiadczeniami z normalnym płatnym urlopem a nie jakieś zlecenia to jest zwykły wyzysk a tak samo przy umowie o prace można mieć nadgodziny to jak nie można dorabiać jestem stu procentach za tym kodeksem w końcu w Polsce będzie porządek a dziś już każdy boi się na czarno zatrudniać w końcu ci prywaciarze będą musieli coś dac od siebie a nie tylko bogacic na ludziach i domy kupować i merce

orbit
@anonymous 24.04.2018 18:16

to pewnie coś zle słyszalem na ten temat bo jak by to była prawda to by to były naprawdę zwykłe s....e jak by tak robili z pracownikami

Zostaw opinię o Totolotek S.A - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totolotek S.A