Nie polecam. Niekulturalne osoby w rejestracji, pretensjonalne. Pacjent liczy się tylko dla funduszy przychodni. Lekarze mili jak jesteś na wizycie prywatnej.
Nie polecam. 1h30min czekania. Lekarz opryskliwy i niemiły. Obrażony i zly. Wizyta 250 pln .nikt nie przeprosil za tak dlugi czas oczekiwania. Z pewnoscią poszukam innej placówki i zdecydowanie wszystkim znajomym odradzę korzystania za takue pieniądze tak beznadziejnej uslugi.
A teraz przychodnia jest otwarta?
Forum pracownicze z całą pewnością nie jest właściwym do tego rodzaju uwag!
Przyszedłem z bolącym uchem, aby zbadać się i poznać przyczyny bólu. Zostałem przyjęty szybko, zabieg przeszedł sprawnie, z zachowaniem wszystkich COVIDowych przepisów sanitarnych. Znowu słyszę dobrze, a za całość zapłaciłem naprawdę niedużo. Szczerze polecam!
Nie polecam. Wyzysk, (usunięte przez administratora) i kompletny brak profesjonalizmu. Firma zatrudnia pracownikow za jakieś grosze w ramach programu stażowego, co by mieć darmowa siłę roboczą. Ulubionym zajęciem szefa jest szczucie na siebie pracowników. Nie chodzisz na skargę, nie istniejesz.
Szanowna Pani, W imieniu zarządu naszej przychodni serdecznie dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Nie wiedząc czy była Pani naszą pracownicą, stażystką czy w jakiś inny sposób była związana z naszą przychodnią z otwartością zapraszamy na kawę, dobre ciastko i rozmowę podczas której będziemy się starać zatrzeć złe wrażenie. Pragniemy także przypomnieć że nasza przychodnia w ostatnich latach realizowała kilka programów stażowych. Były to m.in. programy studenckie czy programy wsparcia osób bezrobotnych i niepełnosprawnych. Wysokość wynagrodzenia i charakter tego wsparcia wynikał z warunków konkretnego programu i zawsze był znany przez kandydatów przed dobrowolnym podjęciem programu stażowego. Jesteśmy dumni że kilka z tych osób na stałe dołączyło do naszego zespołu. Jeszcze raz dziękując za wyrażenie opinii i serdecznie zapraszając na kawę, Zarząd Ars-Medica
Jeszcze nigdy nie czekalam tyle godzin do lekarza, brak jakiego kolwiek zainteresowania pacjentem, w rejestracji odlozyla moja kartoteke na sam koniec i czekalam strasznie dlugo !!! Zdecydowanie NIE POLECAM tej przychodni. !!!!
Dzień dobry aka222, PRZEPRASZAMY! Mając nadzieję iż doświadczenie z naszej przychodni uległo zmianie przez te lata, Zespół Ars-Medica