GK PCC Rokita

2.9/5

• Poznaj nas
  • Jak wygląda rekrutacja?
  • Programy dla Studentów

3. Opinie o pracodawcach Brzeg Dolny
  5. Opinie o GK PCC Rokita

Opinie o GK PCC Rokita Brzeg Dolny

WebsiteIconGrupa Kapitałowa PCC

Nie przegap nowości o GK PCC Rokita!

magda

05.03.2018 09:35

czy ktoś wie ile zarabia specjalista bądź referent?
    Nie wazne

28.06.2018 18:05

Referent 2500, specjalista od 3 nawet do 4. Z trgo co wiem
    mag

11.04.2018 10:09

ile zarabia młodszy kontroler finansowy?
    kasia

15.03.2018 12:22

Oferuję dojazd z Wrocławia do Rokity poniedziałek-piątek w godz 7-15.
    los

05.07.2016 22:57

Hej, a wiadomo jak teraz wyglądają u nich zarobki? Chyba miały się pojawic ostatnio jakieś premie do podstawy, a to znak, że się dobrze dzieje, skoro im zależy.

Kontakt - GK PCC Rokita

Brzeg Dolny

Grupa Kapitałowa PCC
    gal anonim

25.01.2016 19:02

Niestety nie polecam tej firmy jako pracodawcy. Generalnie firma nie sprzyja pracownikom, mnogość procedur i wymagań uniemożliwia normalne wykonywanie obowiązków. Źle widziane jest wychodzenie z pracy po 8 godzinach:-( Niewesołe chodzą słuchy o pracy w działach takich jak zakupy czy inwestycje.
    LM

17.07.2015 18:42

Witam. Czy może ktoś powiedzieć coś więcej nt. stanowiska : LABORANT w dziale badawczo-rozwojowym. Tzn. na czym dokładnie polega to stanowisko, zarobki i może cos nt. samej rozmowy rekrutacyjnej ?? Pozdrawiam
    brzeg dolny

12.08.2015 16:15

jak nie masz plecków to nie trać czasu, poza tym zarobki żenujące a wymagania z kosmosu, sami swoi pracuja tzn. udaja ze pracuja!
    gość

12.06.2015 09:33

Firma jak i jej wyniki wyglądają naprawdę solidnie, ale rekrutacja w tej firmie nie wystawia jej dobrej wizytówki. Byłem wcześniej w innej firmie i ze względu na moje oczekiwania finansowe podziękowano mi i jeszcze dostałem maila zwrotnego, a z Rokity nic, chociaż doszedłem do ostatniego etapu rekrutacji. Podczas rekrutacji w zabawny sposób prowokują kandydata do kłamstwa używając do tego sztuczek rodem z podręczników dla rekruterów, czy przypadkiem ktoś kto chce pracować w tej niesamowitej firmie nie chce jej oszukiwać,to naprawdę słabe.
    nobody

02.05.2011 17:03

Rekrutacja: Brak spójnej metody. Zwykle rozmowa z HR-owcem i następnie z potencjalnym przełożonym. Uwaga: decyzja może się bardzo odwlekać tzn. o zatrudnieniu dowiadujemy się np. po 3 miesiącach. Jeśli wynik jest negatywny trzeba się domyślić, bo odpowiedź może nie nadejść ;) Płace zależne od stanowiska: stanowiska robotnicze (aparaturowy, laborant itp) ok 1000-1500 netto. Specjaliści ok 1800-3000. Kierownicze: 3500-5000+. Dyrekcja od 8000+. Premie: kwartalne. Zadaniowe i zależne od wyników spółki. Bywają - zależnie od miejsca pracy ;) Średnio ok. 8-25% pracy zasadniczej. Inne bonusy (np. ubezpieczenie, abonamenty medyczne itp): brak. Rozwój i szkolenie: brak ogólnej polityki firmy. Zależne od Kompleksu, Spółki (czytaj. chęci przełożonych). Szkolenia średnio 1 szkolenie na 2 lata (minimum). Awans bywają, ale brak indywidulanych scieżek rozwoju powoduje, że można się nie doczekać. Zwykle są uznaniowe tzn. trzeba wiedzieć z kim lub do kogo pić. Atmosfera w pracy: zależna od miejsca pracy. Głównie uzależniona od bezpośrednich przełożonych czyli bywa bbbbardzo różnie :P Inne informacje: dojazdy z Wrocławia (ok 40 km w jedną stronę) mogą być uciążliwe (komunikacja publiczna bardzo mierna), ale większość po paru miesiącach przyzwyczaja się do tej drobnej niedogodności. Inne uwagi: Firma z przeszłością i po przejściach - funkcjonuje jako mieszanina starych "dobrych" czasów (PRL-u) z aspiracjami tworzenia korporacji. Generalnie mieszanka Wschodu i Zachodu lat 80-tych ubiegłego stulecia W efekcie większość "młodych" szuka nowej pracy - choć raczej mało efektywnie - a większość "starych" czeka z utęsknieniem do emerytury, i niektórzy tęsknią ;) Ogólna ocena: dostateczny z małym minusem (oczywiście ocena mocno subiektywna)

Zostaw merytoryczną opinię o GK PCC Rokita