Team Prevent Poland

Pszczyna

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 715 ocen.

Opinie o Team Prevent Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Team Prevent Poland

Marta

Czy Team Prevent z racji zasięgu międzynarodowego, umożliwia swoim pracownikom awanse do zagranicznych filii i organizuje zagraniczne wyjazdy służbowe? Ponadto na stronie tej firmy znajduje się oferta pracy na stanowisko specjalisty ds. ochrony środowiska. Pracodawca zapewnia stałą umowę i atrakcyjne wynagrodzenie. Czy ktoś z Was był lub jest zainteresowany tym ogłoszeniem i na nie aplikował? Jaka atmosfera panuje w firmie na co dzień?

Arkadiusz

Jakie warunki trzeba spełniać, żeby kandydować na koordynatora BHP? Team Prevent Poland to fajna firma!! Uważam. że maja duży potencjał,pewnie i duże możliwości

Formel D

PIP was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Andriusza

Team Prevent Poland ostro się rozwija i potrzebuje ludzi do sprzedaży swoich produktów. Fajnie pracować z takim zespołem.

lp

praca Przedstawiciela Handlowego jakieś opinie? zarobki mniej więcej? jakie narzędzia pracy? samochód? czy warto?

Pracownik

Team Prevent Poland to bardzo dobra firma. Można spokojnie aplikować chociaż nie jestem pewna czy wszystkie oferty są jeszcze .

123

Pracuję w firmie Team Prevent i uważam, że jest to firma, która ma ogromny potencjał. Atmosfera w firmie jest bardzo przyjazna, sami klienci, kiedy odwiedzają naszą siedzibę, zwracają na to szczególną uwagę. Ważne jest też to, że pracownicy mogą polegać na sobie nawzajem i wspierają się. Przez cały czas, jak tam pracuję, ani razu nie przeszło mi przez głowę, aby zmienić pracę. Mam nadzieję, że dalej będziemy się tak rozwijać i wszyscy pracownicy będą zaangażowani w rozwój firmy w podobnym stopniu, jak dotychczas.

Andrzej

Z mojego prywatnego wywiadu wiem, że dają przykład jako pracodawca bo opinię mają bardzo dobrą. Praca w firmie całkiem dobra, chociaż trzeba się też douczać i być na bieżąco z przepisami. Firmy mają coraz większe potrzeby i zrozumienie dla spraw bhp

Amatorski wpis

Wszędzie jest potrzebna dyscyplina. Bez tego każdy robiłby to co by chciał. Tak jak pracownicy ciągle oceniają pracę zwierzchników zupełnie jakby się na tym znali? Najlepiej jak każdy będzie robił swoje.

lepszy przyjaciel Team Preventa

nie idźcie pracować w team prevent!!! w szczególności w team prevent na Ople w Gliwicach. główny problem team preventa ten stosunek do pracowników, ich tam trzymają za niewolników. żadnego szacunku do ciebie jak do człowieka. zwłaszcza w tym różnił się Piotr(Machoń). on podnosi głos na pracowników, stosuje do ich jak do niewolników, wymaga od jednego człowieka wykonywać potrójną normę przez co jemu nie jednorazowo przychodził list od kierownictwa Opla. przyszedłszy pracować w team prevent na Ople w Gliwicach, pierwsze że wam powie koordynator Paweł, że jeśli będzie jakiś konflikt, to należy pilnie zwracać się doń i on wszystko rozstrzygnie. to będzie pierwszym najgłównym kłamstwem od tego człowieka. naprawdę on prosto zna z kim będzie konflikt, z Piotrem, i nie chce żeby o tym poznało kierownictwo Opla. nie ma jeszcze takiego człowieka, z kim by nie było konfliktu u Piotra. on wyzywa się nawet z pracownikami z drugich firm CRS i Formel.zwłaszcza on nienawidzi Ukraińców, krzyczy na nich stale. jednemu chłopcowi Piotr nawet mówił, co życzy żeby Ukraińcy wrócili do domu i otrzymali kulę do głowy na Donbasse. Paweł wszystko wie o takim zachowaniu Piotra, lecz nic nie czyni, ponieważ on jego lepszy przyjaciel. jeśli kierownik Damian nie zna tego co odbywa się na Ople, to spodziewam się on coś zrobi przeczytawszy to, a jeśli zna i nic nie czyni, to firma na Ople jest skazana. koszulki czy bluzki u Paweła nie dopytać się. firma w pieniądzach nie oszukuje, normy zamykają się jak się patrzy. więcej nic dobrego o Team prevente opowiedzieć nie mogę.

Agent

Rozumiem, że głównie świadczą usługi w zakresie jakości oraz bezpieczeństwa. Ale zastanawiam się dlaczego mają w ofercie tak duże potrzeby na specjalistów od bhp? Może mi to ktoś wytłumaczy? Będę wdzięczny.

Team Prevent Poland
@Agent 01.08.2017 22:12
Rozumiem, że głównie świadczą usługi w zakresie jakości oraz bezpieczeństwa. Ale zastanawiam się dlaczego mają w ofercie tak du...

W gronie naszych klientów jest coraz więcej firm, które oczekują usług z zakresu bezpieczeństwa pracy, w tym także szkoleń. Ciągłe i rosnące zatrudnianie specjalistów ds. bhp spowodowane jest właśnie potrzebami naszych klientów.

Team Prevent Poland
@Agent 01.08.2017 22:12
Rozumiem, że głównie świadczą usługi w zakresie jakości oraz bezpieczeństwa. Ale zastanawiam się dlaczego mają w ofercie tak du...

W gronie naszych klientów jest coraz więcej firm, które oczekują usług z zakresu bezpieczeństwa pracy, w tym także szkoleń. Ciągłe i rosnące zatrudnianie specjalistów ds. bhp spowodowane jest właśnie potrzebami naszych klientów. [wk]

Shadow

Witam, uważam ze spośród firm zewnętrznych takich jak crs, formel , inwenio, czy qrs warunki i podejście do pracownika jest na wysokim poziomie. Duży potencjał rozwoju i zainteresowanie pracownikiem ze strony przełożonych jest nie do porównania z w.w. pracowałem juz w kazdej z nich - Team Prevent roleez!

Amator

Team Prevent Poland zatrudniał kilkanaście osób, obecnie zespół liczy 150 pracowników, wysoko wyspecjalizowanych ekspertów w swoich dziedzinach. Ich wiedza i doświadczenie przyczyniły się do tego, że firmie zaufało ponad 1500 przedsiębiorstw. Może warto trochę mówić o firmie?

Anitka

Czy Team Prevent coś nowego prowadzi, że mają tak długą ofertę dla handlowców?

Team Prevent Poland
@Anitka 19.06.2017 11:49
Czy Team Prevent coś nowego prowadzi, że mają tak długą ofertę dla handlowców?

Jeśli masz na myśli ofertę pracy dla handlowców to jest nabór ciągły. Nasza firma dynamicznie się rozwija, a nasze portfolio usług jest szerokie, stąd też rozbudowujemy struktury sprzedażowe. Zachęcamy do złożenia aplikacji. W przypadku dodatkowych pytań dot. rekrutacji zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem e-mail: kadry@teamprevent.com [wk]

Amator

@Mariusz Myślę, że nie chciałbyś aby o Tobie ludzie wypowiadali się tak jak Ty to robisz o innych. Nie popracujesz długo bo taka postawa nie jest akceptowana przez pozostałych. Lubisz oceniać innych a jak byś sie czuł gdyby o Tobie ktoś zaczął pisać?

Mariusz
@Amator 08.06.2017 22:09
@Mariusz Myślę, że nie chciałbyś aby o Tobie ludzie wypowiadali się tak jak Ty to robisz o innych. Nie popracujesz długo bo tak...

Wiem co pisze :) nie gadam o wszystkich bo pracownicy są solidni ale gadam o "górze" wiele można im zarzucić i tyle

Anulkar

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jaki jest powód , że firma ma tak długą ofertę pracy dla pracownika ds. handlowych? Mam zgłosić się na rozmowę rekrutacyjna i dlatego chciałabym dowiedzieć się coś więcej.

Team Prevent Poland
@Anulkar 05.06.2017 08:42
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jaki jest powód , że firma ma tak długą ofertę pracy dla pracownika ds. handlowych? Mam zgłosić się...

Nasza firma dynamicznie się rozwija, a chcąc poszerzać grono naszych klientów ciągle poszukujemy ciekawych kandydatów, którzy przyczynią się do tego rozwoju. Stąd też nabór na pracowników ds. handlowych jest ciągły. W przypadku dodatkowych pytań dot. rekrutacji zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem e-mail: kadry@teamprevent.com Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia na rozmowie :-) [wk]

Mariusz

Chciałem sie wypowiedziec na temat pracy w Gliwicach jedno wielkie dno Team Liderzy To pedały pan Piotr ostatnio zachował sie poprostu po frajersku skazując jednego z naszych pracowników na dyscyplinarke ale najlepsze jest w tym to ze on tego nie zrobił sabotaż co do innych liderów nie mam nic do powiedzenia teraz czas na kordynatora Paweł człowiek któremu 120 razy gada sie by przyniósł bluze bo masz juz zniszczona to i tak nie przyniesie ogólnie wna zmianach panuje spokojna atmosfera i przyjazna ogólnie nie polecam zakładu

Natalia

Team Prevent Poland Sp. z o.o. od lat oferuje szkolenia w osiąganiu zamierzonego celu. Oferują jedyne w kraju studia kształcące przemyśle motoryzacyjnym. To super firma.

Marta

Pracownik z długim stażem, muszę przyznać, że bardzo miło czyta się takie komentarze. W ogóle bardzo pozytywne jest to, że przełożeni zdają sobie sprawę, jak ważnym aspektem jest atmosfera. Są prowadzone jakieś specjalne działania z tym związane? Organizowane imprezy integracyjne?

Pracownik z długim stażem
@Marta 07.03.2017 16:07
Pracownik z długim stażem, muszę przyznać, że bardzo miło czyta się takie komentarze. W ogóle bardzo pozytywne jest to, że prze...

Bardzo miło się pracuje w firmie, w której człowiek dobrze się czuje ;-) Czy są prowadzone działania związane z budowaniem atmosfery w firmie? Oczywiście! Spotkania integracyjne, wyjazdy, wyjścia np. na kręgle, firmowe grille w sezonie, wigilijne spotkania, na które pracownicy sami przygotowują potrawy. Co jeszcze buduje atmosferę w firmie? To, że mówimy wszyscy do siebie per "ty", że Szefowie, mimo iż są zapracowani i w firmie bywają krótko to przychodzą i witają się z każdym, mają dystans do siebie i firmy, potrafią zażartować. Na tę atmosferę składa się sporo rzeczy :-)

Marta

Jak przedstawia się atmosfera między pracownikami?

Pracownik z długim stażem
@Marta 01.03.2017 12:01
Jak przedstawia się atmosfera między pracownikami?

Atmosfera w firmie jest co najmniej dobra. Jak w każdej firmie są spięcia, ale ludzie ze sobą rozmawiają i szukają rozwiązań. Najważniejsze jest to, że sami Szefowie kładą duży nacisk na przyjacielską atmosferę, co da się odczuć w całej firmie. Gdyby przyszło mi zmieniać pracę to najbardziej żal byłoby mi atmosfery i kontaktów z ludzimi, z którymi pracuję :-)

Bywalec

Jak zaczynałem pracę w firmie to myślałem, że długo nie popracuję ale teraz widzę że mam pracę w świetnej firmie. Poza tym, ludzie są na prawdę fantastyczni. Można nauczyć się wielu rzeczy i przy tym zarabiać całkiem niezłe pieniądze, polecam pracę .

Amator

Mam duże doswiadczenie jako handlowiec i myślę, że dam radę na ty stanowisku w dobrej firmie?.

może pracownik

Witam! może mi ktoś napisać jak to teraz tam wygląda? Jutro mam iść na rozmowę? Głównie chodzi mi o zarobki, jakie i czy na czas? i jak z czasem pracy :)

good luck
@może pracownik 26.01.2017 12:46
Witam! może mi ktoś napisać jak to teraz tam wygląda? Jutro mam iść na rozmowę? Głównie chodzi mi o zarobki, jakie i czy na cza...

TO zależy, do którego działu masz trafić... w większości nie masz się o co martwić. Ale w jednym przydadzą ci się nerwy ze stali :)

szydło

Na ich stronie znalazłem informację, że szukają pracownika do produkcji zniczy :) Dodatkowo widzę, że b. profesjonalnie traktują swój i cudzy czas, bo zamieścili taką o to informację :) "Z uwagi na sezonowość naszej produkcji, oraz jej nasilenie w miesiącach MAJ-PAŹDZIERNIK, zachęcamy do skladania podań o pracę w tym okresie."

henio

proszę napiszcie coś więcej o godzinach pracy oraz wypłacaniem za nie. Dowiedziałem się, że w Legnicy pracują od 7-16. Z prostego obliczenia wynika, że w skali miesiąca tych godzin jest więcej niż na pełnym etacie. Nadgodziny, nadgodzinami, ale oni 9h dziennie mają wpisany w standard?

gabryś

eKSPERT wskaż jednego pracownika, który nie dostał wypłaty na czas oraz pracuje za 8,5.

eKSPERT

Ta firma ma piekna strone internetową mase frazesów gurnolotnych słownictw pseudo profesjonalizmu !!! Opóznienia w wyplacie wynagrodzeń to standard!!!! Nieprofesjonalizm w porównaniu do tego co obiecuja i piszą na stronie też standard!!!!! Zatrudniaja Ukrinców którzy pracuja po 300 godzin w miesiacu za 8,5 zł i tez ich przeciagaja z wynagrodzeniem.Powinno nimi sie zając Prawo Polskie!!!!

?

a dziewczyna generalnego to która to?

anonim

(usunięte przez administratora)

ww

Proponuję spróbować i sprawdzić, jak się sprawy mają - w końca dla każdego "atrakcyjne wynagrodzenie" oznacza co innego.

XX

Nie warto firma bez perspektyw bez składu i ładu, kolesiostwo , dziewczyna generalnego nic sobą nie prezentuje a panoszy się jak mało kto. Jeszcze raz nie warto każda inna firma o tym profilu jest lepsza. Brak poszanowania i irytujące zagrania.

Były
@XX 08.09.2015 07:44
Nie warto firma bez perspektyw bez składu i ładu, kolesiostwo , dziewczyna generalnego nic sobą nie prezentuje a panoszy się ja...

tak samo było w CRS koleżanka (od serca) Paniusi kierownik, zero kompetencyjne, panoszyła się i wyrzucała ludzi z pracy, jakoś dziwnie waniajet od tych film ze śluńska

MM

Nie warto kolesiostwo regionalnego jego nieprofesjonalizm oraz gnuśność liderów zakrawa o pomstę. Nie warto robota nie równomiernie rozłożona na zimnach brak szacunku oraz kolesiostwo nie robia sami a patrza jak zasuwasz. Sami sie przekonajcie nie warto

MM

Witam nie polecam tej firmy na pierwszym miejscu jest rodzinka i znajomi regionalnego reszte maja w czterech literach zero obiektywizmu ktoś cos powie na kogoś i to jest juz podstawa do zwolnienia brak profesjonalizmu. Brak szacunku wyzyk i tyle zreszta sami sie przekonajcie.

nn
@MM 06.07.2015 15:57
Witam nie polecam tej firmy na pierwszym miejscu jest rodzinka i znajomi regionalnego reszte maja w czterech literach zero obie...

może faktycznie opiszesz za co zostałeś odsunięty ?

murdock

To nie jest pranie mózgu...to są pojedyncze przypadki opisywane przez ludzi którzy mieli styk z TP. Zwolniłaś się mając mózg wyprany...jesteś zatem 1 przypadkiem na świece osoby zwalniającej się pod wpływem wpisów w necie. wiele szkoleń było wpisywanych, tworzono plany dzienniki - mało co z tego się odbywało bo nie było chętnych.

lady

nie rozumiem - jak można się rozwijać i być zawalonym robotą "od nich samych"? Widać, że się rozwijają bo popatrz chociażby na reklamy tej konferencji którą będą robili i to z uczestnictwem jako prelegentów największych firm produkujących samochody? Kto by takie coś dał radę zrobić z ich konkurencji - skoro Team Prevent jest taki słaby to czegoś nie rozumiem - dlaczego wszyscy z nimi trzymają? Ze wszystkich firm robiących doradztwo sorry ale jestem pod ich wrażeniem i szkoda, że od nich odeszłam mając mózg wyprany przez podobnych do ciebie.

lolek

To że sa zawaleni robota to się słyszy...ale głównie od nich samych. wielu klientów traktuje ich z góry a pracownicy muszą się płaszczyć na dać poniewierać żeby klient nie odszedł. Kierownictwo często sztucznie podkręca status firmy opowiadając ilu to mają klientów i jak to się duo nie dzieje. a ogłoszenia ze stron celowo nie sa usuwane żeby wyglądło że tak strasznie dużo przyjmują ludzi. Oddziały zazwyczaj jedno - dwuosobowe i obrabiają jak psy z wywieszonymi jęzorami żeby tylko się klient nie poskarżyłe. Pracowa.lem dla nich...pracuje dla konkurencji i to poziom nie jeden a pięć wyżej.

lolek

Ciężka sprawa z tym TP...niby fajna ale nie dla pracowników. pracowałem wiec oddać im trzeba że pensje zawsze były bez opóźnieniem...ale wyżyć się za to nie da...chyba że byli kolesie którzy tam dorabiali to spoko. wielki wyścig szczurów. warunki pracy średnie. a najbardziej rozbijające jest to że szeregowych pracowników obowiązują lojalki a góra kreci na boki...Pan DT próba rozkręcania firmy opylającej jakiś sprzęt medyczny...pani MS usługi BHP w Bielsku...lipa troszkę.

lady

Nie wiem ale maja dużo dobrych własnych szkoleń i młodych inżynierów też biorą na przyuczenie - niewiele ich to kosztuje.

lady

Bzdury piszesz PJ, firma wygląda na to, że ciekawie zaczęła się rozwijać, mają coraz więcej biznesów i pracowników a pensji nigdy nie zapłacili z opóźnieniem??? - no chyba, że zlecenia nie podpisałeś i nie odesłałeś na czas?? Poza tym firma chyba ponownie zaczynają się bardzo liczyć na rynku bo jak słyszę to zawaleni są robotą.

ktoś

Gratulacje za odwagę dla PJ.

xx
@ktoś 10.04.2015 15:07
Gratulacje za odwagę dla PJ.

DOKLADNIE TAK JEST, OSTATNIO MIALEM OKAZJE WSPOLPRACOWAC Z TA FIRMA, NIESTETY JEST UKIERUNKOWANA NA WYZYSK PRACOWNIKA, W UMOWIE SAME KARY, NAWET DO 50000 ZL

PJ

firma żenada, najgorsza w jakiej pracowałem, nie polecam nikomu, co innego mówili przez telefon, co innego na spotkaniu "rekrutacyjnym" (przejmują każdego jak leci bo nie ma chętnych w J-L) i w rzeczywistości też co innego, wypłaty przeciągane do ostatniego dnia, przez super Panią z kadr. Czas stracony dla tej firmy.

lola

Jak na razie nie widać wody na pokładzie...

koleś

Tytanik...

zaciekawiony

Witam, dostałem prace w TP Gliwice i zastanawiam się czego mogę spodziewać się po owej firmie . Może ktoś, coś wie ?

Team ti rim

Grubasek juz ma cieplutka posade w firmie Support Q. Wszystkich zaniepokojonych brakiem Grubego zachecam do zatrudnienia sie w jego nowej firmie :)

zaniepokojony

A ja słyszałem, że od czasu "szczupłego inaczej" w firmie źle się dzieje i nie ma perspektyw :(

ciekawa
@zaniepokojony 12.01.2015 23:31
A ja słyszałem, że od czasu "szczupłego inaczej" w firmie źle się dzieje i nie ma perspektyw :(...

Kto to jest "szczupły inaczej"?

maniek

no dokładnie, ale też podpisanie umowy leży już w kwestii pracownika moim zdaniem i powinien się z tym upomnieć w razie czego.. a nie czekać.. bo wiecie jak to bywa, ktoś powie, że "a, myślałem, że już kolega to załatwił" no i będzie problem potem, to trzeba jednak dopilnować, bo tak naprawdę nie zna się wtedy przed podpisaniem wszystkiego.

milady

miejsce pracy to głównie ludzie którzy je tworzą, a że ludzie się zmieniają...

lady

A ile osób pracowaliście bez umowy bo o ile wiem mają oni masę bhp-owców i tych spraw, jak również medycyny pracy bardzo pilnują. Akurat u nich "szewc w butach chodzi". Zgłoś się oficjalnie do PIP-u a oni sprawdzą te Twoje nowinki, tylko bądź przygotowany na pociągnięcie do odpowiedzialności karnej za składanie nieprawdziwych doniesień.

ehh

Stanowczo odradzam , pracowaliśmy przez miesiąć bez umowy gdyż co chwilę nas zapewniano , iż zostanie ona przesłana pocztą i jest to tylko kwestia czasu. Po miesiącu Pan do nas zadzwonił ,że to by było na tyle z naszej współpracy i narazie nie mają zapotrzebowania. Umowy się nie doczekaliśmy i teraz martwimy czy nam wypłacą za miesiąc pracy. Tak jak ktoś wcześniej wspominał telefony w godzinach nocnych były dość powszechne... Nie polecam...

bon-prix

"Chudy inaczej" został "wyproszony" z firmy na zbita "buźkę" :) ciekawe jak na ten wpis zareaguje cenzura w gowork.pl :)

Zostaw opinię o Team Prevent Poland - Pszczyna

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Team Prevent Poland